Jimm, nyomuljunk együtt szájsebészhez, inkább fizetőshöz sztem is, de majd április (május, október.........) körül. Nekem is kint az egész belem, ahol letört a fogam, de le van tömve, nem fáj, de így nem maradhat. Szóval egyeztessük be, én oltári para vagyok ezügyben (ájulásig, de tényleg), viszont lesz@rom, most már nem megyek.
Délelőtt pihentem, aludtam, feküdtem és le is ment a vérnyomim. Hurrá. Azóta a Kedves és az ötéves belémba...... az ideget, most inkább nem is mérem.
Jimm, te írtad azt is, hogy a férjednek nem lehet mondani, hogy lett új baba, meg kivel mi van. Nálunk egyre súlyosabb, szerintem szívgörcsöt kap, ha indulnunk kell, mert ő az én szülésemről se akar gyakorlatilag hallani se.
Rákérdeztem. Bejön.
Ez is hülye
Ügynöknő, sirály, apával összeragadva, megyünk, mentő, aztán marad a császár, mert apától nem fér ki a ded.... gáz.......
De jön a truttyó rendületlen. Előbb-utóbb csak elfogy és akkor újraértékeljük a helyzetet. Mondjuk sok kedvem most nincs, de azért ha kell, előredőlök az ágyon, letolom a mamabugyeszt (hogy ne lássa, mégiscsak azért nem ártana totál lelomPozni szegényt....), betűröm a kismamagatyi széles emelésébe, mert ott nem látszik és hajrá. Mindent a szent cél érdekében. MINDENT BELE!
A sétáig valami szülésindító jógagyakorlatokat nyálazzatok a netről, legfeljebb egymásba kapaszkodva szülünk, majd két fájás között elkapom Andrist, mégiscsak ő a rangidős, aztán a lepényig elkapod Nortont, ekkorra már az egész Gellérthegy ott lesz (a mentőket kivéve) csak lesz valaki, aki a lepényeket kivadássza és felmossa a Kvaszévát.........
Jimm, a ctg-hez 2 tappancs illene, mert pont azt nézik, hogy a méhösszehúzódásra illetve a saját mozgására hogyan változik a szívfrekije. Nekem adtak kis nyomókát is, hogy lássák mikor mocorog. Na most rohadtul nem voltam érthető, de mindegy.
Beuska, én is megnéztem tegnap Gordonnal a szülés előtt néhány órával készült ctg-t és a nagy büdös lapos alföld az egész. Utána nem emlékszem...
Mi van a 3as ikrekkel?
Már 3 napja készülök pocifotót csinálni, csak kurva lusta vagyok- vagy fordítva. Akar valaki ilyesmit látni? Mer ha nem, a rossebse strapálja magát...
Ja és a nagyokat idézve, megvan a csütörtöki vizsgálatra a megoldás: belépek és közlöm, hogy tudod mit, nyuszika......? EZAAAAAZ!!!!