Új privát üzeneted érkezett!

Kmanna,
szép nagy pocód van! :) Jó ez az összehasonlítás a 12. hetivel.

Niki,
hú, egy ilyen álom után kiváncsi vagyok mi történik ma ctg, meg UH-n. Írj mindenképpen!

Pepi,
hajrá, szorítok, hogy szülés előtt még meg legyen a szakdoli!

Jim,
nem volt szép az öregektől, hogy hagytak állni, aztán ők várják el tőlünk, hogy adjuk át a helyet. Az miért lenne normális, ha ők meg így viselkednek egy terhes nővel??? Én múltkor kellemeset csalódtam egy idős néniben, a buszon átadta a helyét. A sok diák meg inkább elfordította a fejét...
Szép nagy kerek a pocid, aranyos a kis Miló azzal a labdával! :lol:
Mikor szeretnéd elkezdeni ezt a pszichológia tanulást?

Judit18,
nekem is randalírozott este a picikém. Nem tudtam, mire véljem, ilyet még nem csinált. Alul-felül-balra-jobbra nyomta ki magát, annyira feszítette a hasam. Aztán oldalra feküdtem és abbahagyta.

Pumperka,
jól van, örülök, hogy rendben van minden értéked, amit a védőnő mért! :D
Még jó, hogy 10 perccel az érkezése előtt felhívott és nem csak váratlanul állított be a védőnőd.

Melinda

Kép
melinda80

Kép
Vendég

Pumperka
Azért az nagyon dúúúúúúúúúrva.... :evil: :evil: :evil: :evil:

Jim
Bölcsességet kioperálni :roll: :lol: :wink:
Vendég

Kép unalmas a tv műsor
Vendég

Mommy, annyira cuki a fiad!!!!!!! Úgy megfognám!!!! Jó kisbaba?

Meli, te hogy vagy? 38. hét :!: Pont ilyenkor szültem Milót! :wink: Amúgy márc. 15-ig lehet beadni a jelentkezést, de most csak akkor az eü szocmunkára tudom beadni, az 2 év és utána mehetnék eü pszichóra. Az orvosira már úgysem megyek vissza, nappalira képtelenség.
Vendég

mommy, azért kellene, mert csak negyede bújt ki a bölcsességnek és ott alatta el kezdett szuvasodni. Így felvágják az ínyt és kiszedik.
Vendég

Jim,
köszi, teljesen jól vagyok. A tegnapi vizsgálat óta egy jóslófájásom sincs. Holnap délután megyek dokihoz, kiváncsi vagyok, ő mit fog mondani, mi a helyzet lent.

Melinda

Kép
melinda80

Sziasztok :lol:

Mire végigolvastam elfelejtettem, hogy kinek mit akartam írni... :oops:

Fanetta, Cicuka
Gratula a babákhoz, csak bejött ez a melegfront! Nagyon édesek!

Mni,
Neked tuti császár? Nem engedik természetes úton megszületni? Jók a képek!

Aranykavics, Pati
Jobbulást nektek!

Monácska,
De izgalmas, nemsokára itt a nagy nap! Drukkolok, hogy minden úgy sikerüljön, ahogy szeretnétek. Na meg azért is, hogy Nóra babával se legyen gond, de nem is lesz!

Mekkora pocakotot van lányok! Én ezek mellett elbújhatok. Ma voltam védőnőnél +6 kiló és 91 cm haskörfogat. Ja vérnyomásom meg szinte nincs is 90/60. Lehet, hogy ezért vagyok állandóan álmos?

Köszi a véleményezésekt név ügyben. Azóta sincs változás e téren. Illetve annyi, hogy 2 nevet adunk neki. A második lesz a Róza (szerintem kedves Párom megbolondult, de ő tudja :roll: ) Sztem igaza van Jimnek, nekem is egy takarítónő jut erről a névről eszembe :lol:

Szép napot!
Anita

arizona

Hú, én is kiváncsi vagyok, de örülök, hogy jól vagy. Én most is jósolgatok, de ezt a ctg-ét nem értem. Felszkenneltem, mindjárt lekicsinyítem, nézzétek meg!
Vendég

Dany,
jó ez az ásítós kép Joseph-ről. Édike! :)

Melinda

Kép
melinda80

Jim: két tappancs kell, hogy mérjék a méhösszehúzódásokat is!!! A Kútvölgyiben úgy csinálják, hogy van egy övszerű cucc, amin van egy tappancs, azt a köldököm fölé szokta a szülésznő felrögzíteni - szerintem ez nézi az összehúzódásokat, és van egy tappancs, amit én fogok a hasamhoz a babó szívénél.
Ma voltam újból ctg-n. Volt egy elég markáns jósló, amelyik nekem nem fájt, a szülésznőm mondta, hogy markáns... A dokim épp császározott, úgyhogy méhszáj-ügyben fogalmam nincs, egy pillanatra kirohant hozzám, kérdezte, hogy vagyok, mondtam semmi hír, erre mondta, hogy akkor nem is piszkál meg, majd jövő héten.
linocs

Sziasztok!

Jim!
Lehetséges, hogy semmit sem mutat. Nekem egyik gyereknél sem mutatott semmit, sőt szülés előtt 10 perccel legmagasabb érték is csak 80 volt. Úgy, hogy reggeltől kaptam oxitocint és szülés előtt 78ml/Ó állt. (Az szerintem nagyon sok!) Kilóméternyi papírjaim vannak ctg-ről és hülyének néznek az orvosok és szülésznők, hogy k. fáj és semmi jele a méh öszehúzódásoknak, illetve nem is tágulok. Azt hiszem erről már beszéltem neked. Ma én is voltam ctg-n és semmit sem mutat. Vagyis néha felmegy 30-ra. Ezt is megfigyeltem, hogy miért. Alexa elkezd mocorogni a hasamban , pulzusa 148-ról felmegy 177-re, fájások leesnek 22-25-ről 17-re. Megmozdulok mert kirugja a fél oldalam és akkor amikor megmozdulok befeszül a hasizmos és felmegy 25-re max. 30, de az tán 2x volt.

Fanetta férj!
Köszi a képeket, nagyon édi a kis Nimród! Tetszettek a rímek. Írjál még róluk, légyszi?

Pumperka!
Ismerős a gyorsan összepakolás. Hozzánk is ma toppant be úgy egy ismerős, hogy se elmosogatva, se beágyazva és had nem meséljem. Nálunk az a gáz, hogy minden premier plan-ban van, hiszen nsze neked amerikaikonyha , nappali, és hálószoba egyben!

Mni!
Gyönyörű vagy a képeken. Még még. És azok a cipellők.

Eszterxx!
Én is pont így voltam az első gyerek várásánál. Minden rendben kimosva kitakarítva stb. Férjem dolgozott, én meg csak vártam vártam és vártam, hogy mikor akar ibújni a kis Marci, hát egy hetet késett. Most nem ez a helyzet. Szívesen cserélnék bárkivel, mert ahogy írtam már cudar a jelenlegi helyzet nálunk!

Most ennyit, mert dolgom van majd jelentkezem.

Jim, ha kiváncsi vagy bescanelem neked a nagy semmit, hogy vannak ilyen nők akiknek semmit sem mutat!

Beuska

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Nálunk a szüléskor csinálnak ilyen ctg vizsgálatot. Most csak nst van, amin nem látszanak a méhösszehúzódások.
Kiváncsi vagyok, a lányok mit mondanak a ctg-dről.

Melinda

Kép
melinda80

Jim
Én csak a megfogalmazáson vigyorgok... :lol:
(amúgy nekem mind a 4 bölcsesség fogamat ki kellett operálni... maguktól nem tudtak volna kinőni)

Joseph-re nem panaszkodhatom... azt csinálja, amit egy ekkora gyerektől elvár az ember... eszik, alszik, sír...
Szereti a testközelséget... rajtam, vagy apáján nagyon jókat alszik, a kiságyat nem szereti...
Vendég

Kép
Vendég

mommy, az frankó lehetett. Mármint, hogy mind4-et kiszedték. Fájt utána sokáig? :shock: Joseph bébi aludt már a kiságyában? :wink: Majd jól elrontjátok :wink: Milán egyedül aludt, míg nem jött a foga, aztán azóta is nehéz a saját ágyába parancsolni. Ha ott alszik el, akkor is éjjel kaibál, hogy vki aludjon velem :D

beus, linocs, nektek is köszi. akkor nekem ez nem is ctg volt? pedig a doki arra lett volna kiváncsi, hogy mennyit fájok, mert ugye fájok. :roll:
Vendég

Jim!
Talán lespórolták a másik tappancsot?
Vagy spórolni akartak a tintával, hiszen még úgy is messze van a a szülés várható időpontja, a kórháznak meg gazdálkodnia kell a költségvetésből!

Beuska

Kép
Kép
Kép
beuska75

Jim
Volt már, hogy az ágyában aludt... :oops:
Éjjel mindig a saját ágyikójában van... nekem hatalmas para, hogy ráfekszünk, ha ott van köztünk... :oops:

Fog
Altatásban szedték ki... utána kb. 3-4 napig kellett fájdalomcsillapítót szednem, meg jegeltem az arcom... meg alig tudtam a számat kinyitni...
Vendég

puff neki. Pedig ott vártam 1 órát így is. Mert a 39 hetesek hiába jöttek volna utánam, mivel ők nagyterhesek, bemehettek. Én a kisterhes dulifuli, meg így jártam. :cry:
Vendég

Dany, most végképp elvetted a kedvem a szájsebésztől :wink: végülis 5 éve így van a számban az a fog, maradjon csak. Majd ha fáj, úgysem tudom elkerülni. (jó kis fogorvos lettem volna :lol: )
Vendég

CTG
Ez így pelenkatartalom...
Éppen az lenne a lényeg, hogy a baba szívhangja hogyan alakul a méhösszahúzódások és mozgás hatására...
Vendég

Jim!

Ez tényleg csak a baba pulzusa. Persze elsődlegedsen ez a fontos, hogy ő jól érezze magát, hogy neked milyen méhtevékenységed van ezek szerint nem érdeklik, ha beindul a szülés akkor biztos lesz az is. :D
Egyébként volt nagy előnye is, hogy jelezte magát a védőnő. '0 perc alatt megcsináltam azt amit máskor 1 óra alatt. Beágyazás, reggeli maradvány eltakarítás, kósza játékok rajzok kutyagumik összeszedése. Férjem momdanaá is kedvesen,ha látta volna, hogy:Látod, hogy megy ez még neked 10 perc alatt is. Nem szemrehányásként mondaná, csak márjókat szokott rajtam mosolyogni főzés, teregetés közben, hogy milyen komótosan öreganyósan csinálom. Sokmindenben segít, de főzni egyáltalán nem tud, a ruhákkal kapcsolatos dolgokkal meg nagyon estlen. Egy pólót tök bénán hajtogat össze.
Erről jut eszembe, hogy lejárt a mosógép szerintem. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Jim, ennyi az össz?
nekem is a legalsó sor, ott nincsenek értékek beírva, a lapon előrenyomtatva annyi van, hogy UA

Pumperka, trükkös védőnő, én vagy fél napot takarítottam mire jött, simán szívrohamot kapnék, ha hirtelen be akarna ugorni. csoda, hogy ilyen jól tartottad a vérnyomásod
ez a Sote II-es sztori horror, el sem hiszem, hogy ilyen megtörténhet. én úgy rugatnám ki a csajt, hogy ihaj. vagy kihívnám a fókuszt, hogy csináljanak botrányt belőle.
kb mint amikor a romániai árvaházakban odakötözték az ágyhoz a gyerekeket

Dany, Joshra is hasonlít a kis Joshep nem? a frizurája is olyan rövid katonás egyelőre :)

Szilvánusz elküldöm priviben ki volt a nem szimpi ügyeletes

amúgy én is azon aggódom, hogy most tényleg nem érzem jól magam és még annyi dolgom lenne, az összes barátnőm még találkozni akar velem a héten, minden estére, napra szerveztek valamit, plusz még el akarnék menni egy gyantázásra is, mégiscsak kinézzek valahogy...persze nem dől össze a világ ha ezeket kihagyom...

KépKép
judit18

http://www.springmed.hu/pdf/1193151872.pdf

Jim
Fogorvosnak készültél?
Vendég

Mommy!
Ez tetszett: pelenkatartalom. :lol: :lol: :lol:
Tényleg érdekes, hogy más nem érdekelte őket, csak alapból a szívhang.
Nálam meg gombot nem kellett nyomni mozgáskor, pedig előző terhességeimnél mindig volt az is. Így tudták nézni a 3 dolgot és a hatását egymásra.
Na mostmár tényleg irány a ruhák. :evil:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Örülök, hogy akkor nem csak én gondolom úgy, hogy ez a papír egy rakás sz@r. :wink: De a doki direkt írta a kiskönyvbe, hogy keményedéseket, erős kontrakciókat érzek néha. Erre azt nem is nézik. Kiváncsi vagyok, mit mond holnap a doki.

pumperka: ilyenkor az ember nagyon gyors tud lenni. Bezzeg én is mit vonszolgatom magam itt napközben. Mint egy rokkant. Na lepihizek kicsit, mert már nagyon fáj a pocika.
Vendég

mommy: igen, el kezdtem a fogorvosit, de halasztottam a terhesség miatt. Nem megyek vissza, inkább az eddigi végzettségeimből próbálom kihozni a maximumot, mert így tudok járni levelezőn, orvosin kicsit vicces lenne. :wink: na tényleg zúzok, mert már kőkemény a hasam. :shock:
Vendég

HALI :wink:

Nekem is ma volt CTG de nekem is csak azt nézték hogy a mozgásoknál hogy reagál a baba szívhangja..(.Egyébként mozgásnál felmegy neki,alapjáraton alacsonyabb..csak mert Jim péont fordítva írta... :wink: )

Képezljétek teljesen megnyugodtam,,mert írtam 1-2 hete ,hogy a 35 hét elején keresztbe fordult a drága,és ma megnézte a dokim UH-n és teljesen "jó útra tért"koponyavégű!!!! :wink:
Annyira megnyugodtam,mert a szülésznőm szavaival is élve:"nem lett volna elegáns egy 3.babát császározni..."Szal nekiállok a gátmmasszásnak ezerrel és ma elkezdem a homeos bogyókat is szedni.A szülésznőm szerint a homeós cucc nagyon sokat segíthet!

Jim:sztem ahogy írod az ex-dnek nem sok esélye lesz ilyen háttérrel hogy fele időt nála legyen Milán!!Biztos neked ítélik!!De már egyszer neked ítélték???

Pumperka:gáz amit írtál a SOTE II-ről :( ...bár én ott szülök...ilyet azért nem hallottam az ott szült anyukáktól... :? de én se adom ki a kezemből,az tuti..
Sajna amúgy mindenhol előfordul ilyesmi "sztori".... :(

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jimm, nyomuljunk együtt szájsebészhez, inkább fizetőshöz sztem is, de majd április (május, október.........) körül. Nekem is kint az egész belem, ahol letört a fogam, de le van tömve, nem fáj, de így nem maradhat. Szóval egyeztessük be, én oltári para vagyok ezügyben (ájulásig, de tényleg), viszont lesz@rom, most már nem megyek.

Délelőtt pihentem, aludtam, feküdtem és le is ment a vérnyomim. Hurrá. Azóta a Kedves és az ötéves belémba...... az ideget, most inkább nem is mérem.

Jimm, te írtad azt is, hogy a férjednek nem lehet mondani, hogy lett új baba, meg kivel mi van. Nálunk egyre súlyosabb, szerintem szívgörcsöt kap, ha indulnunk kell, mert ő az én szülésemről se akar gyakorlatilag hallani se. :shock: :shock: :shock: :shock: Rákérdeztem. Bejön.
Ez is hülye :roll: :lol:

Ügynöknő, sirály, apával összeragadva, megyünk, mentő, aztán marad a császár, mert apától nem fér ki a ded.... gáz.......
De jön a truttyó rendületlen. Előbb-utóbb csak elfogy és akkor újraértékeljük a helyzetet. Mondjuk sok kedvem most nincs, de azért ha kell, előredőlök az ágyon, letolom a mamabugyeszt (hogy ne lássa, mégiscsak azért nem ártana totál lelomPozni szegényt....), betűröm a kismamagatyi széles emelésébe, mert ott nem látszik és hajrá. Mindent a szent cél érdekében. MINDENT BELE! :lol: :lol: :lol: :lol: :oops:

A sétáig valami szülésindító jógagyakorlatokat nyálazzatok a netről, legfeljebb egymásba kapaszkodva szülünk, majd két fájás között elkapom Andrist, mégiscsak ő a rangidős, aztán a lepényig elkapod Nortont, ekkorra már az egész Gellérthegy ott lesz (a mentőket kivéve) csak lesz valaki, aki a lepényeket kivadássza és felmossa a Kvaszévát......... :wink: :wink: :wink: :wink:

Jimm, a ctg-hez 2 tappancs illene, mert pont azt nézik, hogy a méhösszehúzódásra illetve a saját mozgására hogyan változik a szívfrekije. Nekem adtak kis nyomókát is, hogy lássák mikor mocorog. Na most rohadtul nem voltam érthető, de mindegy. :roll:

Beuska, én is megnéztem tegnap Gordonnal a szülés előtt néhány órával készült ctg-t és a nagy büdös lapos alföld az egész. Utána nem emlékszem...
Mi van a 3as ikrekkel?

Már 3 napja készülök pocifotót csinálni, csak kurva lusta vagyok- vagy fordítva. Akar valaki ilyesmit látni? Mer ha nem, a rossebse strapálja magát...

Ja és a nagyokat idézve, megvan a csütörtöki vizsgálatra a megoldás: belépek és közlöm, hogy tudod mit, nyuszika......? EZAAAAAZ!!!! :idea: :idea: :D :D

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
de jó, hogy lement a vérnyomid! :D
Én szeretnék pocifotót látni rólad!

Melinda

Kép
melinda80

Panny,
szófogadó a babád, szuper, hogy végre fejfekvésben van! :D

Melinda

Kép
melinda80

Panny!

Örülök, hogy fejvégű lett a baba.
Lehet, hogy kár volt bemásolnom a sztorit, és szerintem is minden kórházban vannak szép kis dolgok amikről nem tudnak az anyukák...
A homeós caulophyllumot 5 napja szedem. Lehet, hogy nincs köze hozzá, de azóta nem nagyon érzek jóslókat. Remélem nem fordítva sül el a dolog. De nekem is a homeós gyógyszerész nagyon javasolta, hogy kezdjem el.
Ja, és én is úgy gondolom, hogy nem lenne elegáns nekem se a 3.-at császárral szülni. :wink: :D :wink:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

:idea: :idea: :idea:
Megtaláltam a Canesten kombi reklámfotóját
:D :D :D :D :D :D

ÍME:
Kép

:oops:

Kép
Kép

mpatr

Pati!
Te nagyon....... :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Panny, de jó, hogy megfordult!

Mni, nálatok semmi fejlemény ezen a fronton?

Kölyök, csak ne hajtsd túl magad, attól, hogy jobban vagy.
Látod-látod milyen profi módon tudok ilyen ostoba tanácsokat osztogatni? (bagoly mondja......... :roll: )

Kép
Kép

mpatr

Pumperka!

Én is azt szedem mától.
Sztem nem fog fordítva elsülni,direkt azért kell csak az 5 ch.Az én barinőimközül többen szedték és a tapasztalatok szerint jó volt.A szülésznőm is tegnap megerősített,hogy neki nagyon jók a tapasztalatai a homeóval vajúdás-szülés alatt :wink:
Egyébként nem gáz hogy bemásoltad a horror sztorit...3.baba lévén,engem(gondolom ezzel te is így vagy)nem tudnak "bevinni az erdőbe"... :lol: :lol: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!

Végigolvastam a mai termést, de reagálni most nincs agyam. :oops: :oops: :oops:

Köszönöm az érdeklődést Alexa iránt! 5-től 9-ig sikerült aludnunk, aztán úgy tűnt, hogy nincs baj, tök jó kedve volt. :lol:
Aztán délben hasától a háta közepéig összef.osta magát szegénykém, a kádban sikáltam le. :? Utána aludt egy kicsit, és éppen most vagyunk túl egy újabb hányáson. Most a kanapén kornyadozik! :cry:
Nem tudom, érdemes-e orvosnak szólni, szerintem úgysem tud értelmeset mondani. Anyukámat felhívtam (eü-s), azt mondta, ha eleget iszik a gyerek, akkor nincs nagy gond!

A fenébe, remélem a kisfiam nem akar még kijönni, mert most nagyon nem kellene még szülnöm. Én ezért kérem a drukkokat!

Most meg megyek, úgy érzem, megint tele a pelus! :( :( :(

Kép
Vendég

Pocifotót akarunk!

Gyerekek, talán kérünk!

Csakhogy maradjunk a reklámoknál! :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Mommy, az egész családom a távirányítós képen röhög, amióta feltetted. Eszetlen édes!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
Hiába, egy pasi, mint tudjuk, az pelusban is pasi :roll: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Sziaztok!

Nagyon aktívak vagytok, péntek óta ennyit írni!!!
Köszönöm a szíves látást.
Március 12-re várom erik babát, szeretném ha márc elejéig bent is maradna, bár eddig semmi jelét nem mutatja, hogy ki szeretne jönni. Szerencsére, bár vannak olyan pillanatok amikor azt kívánom bárcsa most indulna egy extra gyors szülés (mondjuk az éjszakai 10. megfordulás után)

Akiknek megvan a babájuk (bocsánat neveket még memorizálok) nagyon gratulálok. Ami képeket láttam, minegyikük egy kis tünemény.

Lányok az normális, hogy nem tudok annyit enni mint eddig, tehát csak sokszor keveset, különben csak fekszem mint egy büdös bogár, és nem birok mozdulni sem órákon át???
fnora82

Zsu, nulldiétát ajánlanék holnapig (mézes-szőlőcukros folyadék, sok!!) ha a lányod kutya lenne. :roll:
Hülyeséget félretéve, jöjjön ki, aminek ki kell, azért jön ennyire intenzíven. Ha bármit még beviszel ilyenkor a szervezetbe, az csak ront. Kivéve a folyadék, hiszen a legfontosabb, hoyg nehogy a kis folyadékháztartása megboruljon.
Ahogy csillapodik (megszűnik) onnantól sokszor keveset és diétásat egyen.
Meg adjál neki Protexint vagy ilyesmit a bélflóráját visszatelepíteni.

Kép
Kép

mpatr

Mommy!
Nekem meg amikor a kék takaróba jól be van bugyolálva az tetszik nagyon. Azon a képen meg olyan angyalka. :)

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

[quote="fnora82"], írta:fnora82 különben csak fekszem mint egy büdös bogár, és nem birok mozdulni sem órákon át???

Ez a büdös bogár dolog nekem is megvan..... :D :roll:
Azt nem tudom, normális-e :oops: de ez a NORMÁLIS nálunk alapvetően halálraítélt kérdés..... :roll: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Zsu!
Nálunk a Smecta szokott bejönni. Feltéve, ha bennük marad. :?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

na jó eldugulok, mert még a végén egy fél nap alatt bepótolom magam az elmúlt napokat illetően... :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:
megyek fényképezkedni :wink:

Kép
Kép

mpatr

Kösz a tanácsot, Pati! Szerencsére iszik, teát.
Enni nem is akar, ill. reggelire két szelet szalámit evett (amikor azt hittem, hogy jól van), de az most mind ki is jött. :shock:
Vendég

Pumperka, az mi? Még nem hallottam.
Vendég

Zsu, a szervezet okos. Nem véletlenül nem eszik. Nem kér (sem anyagi, sem felsőbb színtű értelemben) ilyenkor semmit sem kívülről. Ki kell ürítenie a szöttyös, beteg anyagot, hogy amikor üres lesz, a saját védekezőrendszere hozzáférhessen és leszámolhasson vele. Ilyenkor a szervezet befelé figyel, nem véletlen, hogy pilledt szegényke. Jól van ez így. Hidd el, hamarosan legyőzi a kis szervezete. Addig a nyugalmát és a folyadékbevitelt teremtsd meg. És éld túl valahogy...... :roll:

Kép
Kép

mpatr

Zsu!
Egy hasfogó por. Tasakokban van. Mi teában szoktuk feloldani. És egyben rehidratáló is, mert ki van egészítve ásványi anyagokkal, hogy az is pótolva legyen a kiürült szervezetből.

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Lehet, hogy hülye a kérdés, de ha már csak "színes" víz jön alul-felül (nincs benn anyag :oops: ), az már jó jel? A nagyja kiürült és a jobbulás útjára tért?
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?