Új privát üzeneted érkezett!

Oké Niki, akkor készitsd a staférungot! :lol:
Tavasszal a talikor magtarthatjuk a kézfogót. :lol: :lol:

Kép

Kép
precious
Budapest

Gyps!

A férjem a múlt hét pénteken bulizott, hajnalban jött haza (focista buli)
Ma céges buli, hajnalban fog hazajönni.
HOLNAP a legjobb barátjának van szülinapi bulija, szerintem haza SE fog jönni.

Nyugi, ez van! Ahogy előttem már irták, nekünk itt van a pizsama party, meg a tollas bál.
Meg az, hogy ha a gyerkednek baja van, akkor TÉGED hiv és nem a bulizós apját.

Nézz meg egy vigjátékot! Az majd eltereli a figyelmedet.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Én megneveltem apát!!! Tavaly itt halódtam a nagy hasammal mikor elment céges bulizni...úgy támasztották be az ajtóba, úgy benyomott!!! Jah és tudnotok kel hogy én tök abszcinens vagyok, és útálom a pia szagot!!!!! Nah idén elemt nyolcra itthon volt! :D Szegény..állítólag nem miattam...de én tudom, hgy igen! :)

KépKépKép
bogyra

Gyps, engedd hadd engedje ki a fáradt gőzt, holnap annál simulékonyabb lesz :) trágár szöveg, hahotázás, naná, egy rakat pasi egy helyen... egyébként amikor én megyek csajos buliba mi meg a pasikat tárgyaljuk ki. ez az élet rendje :) Nem gondolod hogy már rád is rádférne egy csajos buli? Legalább egy délutáni lightos?

Csilla, majd küldök csokisat, nagyon finomak vannak!!!

Niki, nagyon nehéz téged elképzelnem önbizalom hiánnyal küzdőként... Olyan határozott vagy mindig, kizártnak tartom hogy neked nincs elég önbizalmad. Valld be! :)
pici76

Sziasztok Csajok,

Hát csak tegnap nem voltam, de két órája csak olvasok.... :shock:

szeretném megköszönni a fogas válaszokat, aranyosak vagytok :wink:

Nem is tudom hol kezdjem......

Gyps, a hőmérőzéssel kapcsolatban. Én anno nagyon belemélyedtem a témába, a Fogamzás/Hőmérőzés (az amelyikben kevesebb hozzászólás van) topic alatt vannak összegyüjtve a hasznos infók egy csokorba. Oda még anno fordítottam is egy csomó mindent.
Szóval hőmérőzni minden nap kell, reggel, pontban ugyanabban az időben (fél óra különbség is számít), elméletileg a lázmérő nem számít (nekem a higanyos jött be, de ezt nem valami biztonságos szájba tenni......).
A ciklus valahogy úgy néz ki, hogy van az "alaphőd" aztán peteérés előtt szabályosan lezuhan (én pl. aznap mikor Áron fogant 35.4-et mértem...) aztán mikor már megvolt a peteérés felszökik a hő, egészen magasan marad a mensi időpontig, általában mensi előtt megint zuhan egyet, ha nem akkor baby :D .
Érdemes több cikluson keresztül is megfigyelni magad, mert akkor nagy esélyel lehet nemet is tervezni. A lenti linken lehet görbét gyártani, ez ha vezeted a hődet bejelöli neked a pé-t és pl a beágyazódási hőesést is (ez kb. 7-10dpo-n (pé utáni napon) van).

http://www.fertilityfriend.com/

Pé előtt két nappal és utána egy nappal érdemes belehúzni és karikázni. Ha előtte vagytok együtt akkor esélyesebb a kislány, mert ők "lassúbbak", ha aznap v. utána akkor kiscsákó. :wink:

Gyps, vagy lehet, hogy nem is ez volt a kérdés??? :lol: :lol:

Ezt most elküldöm,nehogy elszálljon, aztán írok tovább...

Kép
melcsi6

Hazajött az uram, be van nyomva és NAGYON hangosan beszél. Kiteszem a teraszra, mint a kutyát!

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda! Jól tetted! Együtt érzek, mint azt olvastad az előző hozzászólásomban is! :(

KépKépKép
bogyra

Doo, dehogy :D mandó életmentő volt, egyébként a mozart kugel-t felváltva ettük a mandóval, látnod kellett volna, mint aki még soha nem evett..... :lol: :lol: A diétázó topictársak miatt nem említettem eddig :D

Niki, Emma nagyon sokat változott, olyan kislányos lett. Nagyon édes, puszilgatni való.

Csajok, ugye ti is állandóan puszilgatjátok a babátokat? 8) Néha büntudatom van, tuti herótja van attól, hogy rajta csattogok, de nem tehetek róla, imádom, olyan finom illatú, puha.....

Pici, tök egyezik a felfogásunk :wink:

Azért én is depizek néha, de nem tudom különválasztani, hogy amiatt, mert apu meghalt, vagy mert anyu nagyon beteg, vagy mert emiatt rengeteg intézni való szakadt rám.....szóval inkább megpróbálok felülkerekedni az egészen és nyugodt életet élni tudatosan.

Bogy, irigykedek, én is visszamennék most Angliába...párom a mai napig vissza akar költözni örökre, de én meg kötödöm a kiscsaládomhoz......ha még vásárolni mész, akkor is ott vagy.....melyik reptérre mész?

Bringa, megvettem magamnak karira Müller Péter Örömkönyvét, elküldöm neked ha végeztem vele, aztán tavasszal a talinál visszaadod. Elolvasod, szuszááá, átszellemülsz és minden ok lesz :D :wink:

Ügye van olyan is közöttünk aki 80-nál korábban született 8) :wink: , vagy ide csak csitrik írnak? :lol: Nekem csak a melltartó méretem kezdődik nyolcvannal :wink: :lol:

Na asszem elfáradtam, holnap kemény napom lesz....mennem kell, de csak szombaton tudok jönni.

Puszi mindenkinek és jó éjt.
Melcsi

Kép
melcsi6

Vanda, én is csak együttérezni tudok, apa múltkor hajnali ötkor jött haza a pasi buliból. Férfiak a marsról....tudod....

Kép
melcsi6

Olvasgatok..
Gyps, nem szóltál be, csak már éreztem hogy túl sokat lovagolok a kismama léteden vagy nemléteden.. :roll: :wink:

Vanda, honnan tudod, hogy csökkent a tejmennyiség?? Méred Bálintot vagy a ciciken érzed vagy éhes még szopi után??? Nekem sem telnek meg mostanában...bár idejük sincs rá :roll: :oops:

Kép
ági_bp

Melcsi ! Úgy néztük, hogy a LUTOn-hoz van közel egy Next bolt...15-20 percnyire van a reptértől busszal, és akkor oda menő gépet választottunk az easy jettől. Ezek a fapadosak nem sok időt hagynak, ugyanis a jegy azért ilyen olcsó, mert szálodákkal vannak kapcsolatban, tehát x-kor leszáll és kétóra múlva meg fel....nah jó 4, de szal két órát tudsz eltölteni...arra meg ez épp ideális, persze ez akkor nem él ha mégis úgy döntünk kint töltjük a hétévégt.... ez még kérdéses....

Csak azért írtam le ilyen részletesen, mert attól tartok, hogy ez olyan Elizabeth féle fékeléses sztoriszűrő kérdés volt! :D :D

KépKépKép
bogyra

Jelentem, mindent elolvastam :)
Bogyra, :shock: :roll: :shock: :roll: ez a család! Én megfilmesítem, úgy is producerszeretnék lenni. Azt csodálom benned, hogy tudsz erről kicsit viccesen, kicsit gyúnyosan beszélni. Akarom mondani írni.

Vanda, nálunk is az van, hogy én sokkal többe foglalkozom a gyerekkel. Apa szereti őt, és elbohóckodik vele minden nap munka után, de ennyi. Ja, és ha suliba megyek, akkor fél napig is itthon hagyhatom őket.
Én tökre megértem, hogy ebben a korban még nem igazán tudnak kapcsolatot teremteni egymással. Majd ha Milu nagyobb lesz, és lehet együtt csibészkedni és a cukiba menni és a parkba focizni, akkor alig tudom majd levakarni az apjáról :D

Lorci, azt a 8e-t meg költsd szexi fehérneműre :wink:

Pici, csokisat, csokisat, csokisat !!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma az olaszost csináltam, a férjem akkora örömmel vetette rá magát, aztán az első falat után megtört a lendülete. Szegény azt hitte a paradicsomdarabkákra, hogy csoki :D Szeretnék szépíteni :)

Ja, és emlékeim szerint a gyeses pizsamapartit Bogyra hirdette meg, eddig csak Gabi nyert meghívást de csak egy zsák pisztácia ígéretével. :lol: :lol: :lol:

Na, jöttek értem :lol: megyünk lefeküdni :wink:

Csilla
Vendég

Dóri, mik azok a rossz hírek? Már ha publikus...

LORCI!! Kutya fáját!!! Olyan vagy mint egy szófogadatlan GIMNAZISTA! Csak lófrálsz a barinőkkel, ahelyett hogy mentél volna drhoz. :evil:

Kép
ági_bp

Mi az a fékelés? :roll:
Vendég

Melcsi, én puszilgatom, de főleg szagolgatom! Annnyira imádom az illatát, főleg mikor megizzad a nyaka, hát az a savanyú nyaka: NYAKASZAGA így hívjuk, az valami imádnivaló!! :lol: :lol:

Cscsi, ahogy írod, a férjem :) megszoktad már???

én se tudom mi az a fékelés? És azt se hogy akkor Bogyra hányban született?

Kép
ági_bp

Jajj Bogy, eszembe sem jutott ilyesmi :shock: :shock: :wink:

Csak azért kérdeztem, hogy nosztalgiázzak :D Easyjet egyébként nagyon jó és megbízható, többször utaztam velük, igaz én Gatwick-re, Luton-on egyszer voltam érkezőben. Luton nem valami szép reptér, asszem az a legkisebb is, de a célnak megfelel :wink:
De jó lesz neked :D

Kép
melcsi6

ja és azokra a kérdésekre nem szokott válasz jönni..... :lol: :lol:

Nyakaszaga.....ez jó :lol: :lol: Mindjárt megyek és felébresztem.....na nem húzom a többször felkelő anyukák idegeit..... :D

Most már tényleg elteszem magam.

Pusszancs

Kép
melcsi6

10 nap karácsonyig!!!!!!!!!!!!!!!!!!Most már eldugulok :wink: Úgy élvezem, hogy az utolsó hozzászolásomig vissza tudok olvasni, juhééé :lol:

Kép
melcsi6

sziasztok

esélyem sincs, hogy végigolvassam... azért egy-két dolgot kiszűrtem az írásotokból.
Először is üdv az újaknak, bár rémlik, hogy a júniusi topickban olvastam ezen neveket. - én azért olvastam a júniusi topicot, mert azt hittem nem szülök meg májusban és láttam, hogy már a júniusiak is beelőztek:-))-
Pasik: szerintem sincs tökéletes. Az enyém férjem alapvetően egy lusta disznó, de most mégis elégedett vagyok vele, mivel ugye ő a dada egész nap és nagyon jól elvan bébi Bogyóval. Én mondjuk szerencsés vagyok abból, hogy az én férjemnek a kikapcsolódás a számítógép, szóval nincsenek haverok, kocsmázás, céges buli. Bulizni közösen járunk vagyis jártunk. Ellenben énrám várhatott néha, mert ugye én férfiakkal dolgozom, én hallgatom a trágár szavakat a kocsmákban... mert ugye ha már hajnal háromig dolgoztunk, akkor nézzünk be a diszkóba stb... szóval inkább én voltam a csavargósabb.
Nálunk is megy most az éjszakázás, de én legyártottam a magam elméletét. szóval szerintem bébi Bogyó az egész napi anya hiányát pótolja az éjszakai kelésekkel. Doo, jó az elméletem???
No lépek, mert fél óra múlva indulnom kell, meg hív bébi Bogyó.

Mindenkinek szép napot
Márti
stella2007

Jó reggelt!

Szégyen nem szégyen de én ma reggel már olyan ideges voltam szegénykémre!!!!!! :( Éjfélig óránként kelt, aztán éjjel hallottam párszor felsírni, de vissza is aludt. Aztán 4-kor hallom muszmog, nyekereg. Kezdte volna a napot, egyik oldaláról a másikra hentergett, direkt nem vettem ki, simiztem...de csak nem akart visszaaludni, úgyhogy csak kivettem a végén és szopival 2 perc után bealudt. De addigra már ugye fél 5volt. Fél 6-kor, amikor én ÉPPHOGY visszaaludtam hallom, megint hoyg ébred.Nem mentem. Félóra nyöszmösz után sikítva sírt. Beküldtem apát, mert úgy éreztem ha most bemegyek földhöz csapom!!! :( :( Úgy szégyellem magam, de egyszerűen éjjel-hajnalban nincs türelem. Miközben ott szopiztattam fél 5-kor azon gondolkozta,m hogy hogy akarok én még 1 gyereket??? Nekem nem való! Én türelmetlen vagyok, meg ingerült és ezt nem szabad!!!! Szóval most totál ki vagyok....inkább magamon!! Bringa! ma én vagyok kész teljesen! :( :( :( Utálom magam!!!!
MOst azóta már fönt van, apa eteti. Hihetetlen hogy komunikál egyébként, !! Ha akar valamit akkor ismételgeti, hogy hö.....vár mit reagálunk. Semmi. Megint hö...látszik, hogy mondaná nagyon nagyon!!!! Reggel is az óra kijelzőjét nézte és hö-zött, egyértelműen valamit mondani akart!!! Egyre inkább beszélne, meg magyarázna, de a hö-t nem mindig tudjuk értelmezni rendesen!! :) :oops:

Na megyek iszom egy kávét. Ahogy hallom elaludt.
Amúgy apa nagyon nagy segítség, de eddig pl. éjszakára nem kellett bevetnem, mert ugye Ricsi jó alvó volt. MOst is csak akkor hívom ha úgy érzem nem bírom már!!:(
Csajok ez tuti szep. szo? Mert ő nem sír ha kimegyek a szobából, meg semmi ilyen nincs, nem érdekli! Csak éjjel egyszercsak fájdalmasan felsír és nem tud visszaaludni. Hagynám sírni, de mi van ha valami baja van? Fáj az ínye vagy nem tudom? Cicin minidg megnyugszik mondjuk, de azon is aggódom ugye, hogy tejem már alig van!!! Az üres cicit adjam neki lassan? Na jó nem görcsölök tovább!!! Eddig jó dolgom volt....ismét bebizonyosodott, hogy semmi nem tart örökké!!!!!! :roll:

Kép

Kép
lorcika

Nahát lányok, nem tudni ilyen alalp műszót! :)

fake - csalás, koholmány, hamisítvány
to fake - hamisít

'80, hát nem látszik rajtam???? :D

Nekünk új divat az, hogy éjfélig, 11-ig fent van, majd 10-ig durmol... amit biztos tőlem szokott meg terhesség alatt :shock: :shock: :shock: De most kicsit zavaró, de amíg hajnalban nem nyávog nem panaszkodom... én mostanában nem tudok 8-nál tovább tentizni...de egybe 8 óra is végülis szuperjó!!!

Januártól hatalmas életmód váltásba kezdünk, családostul. Tegnap arra a döntésre jutottunk, hogy nem elég hogy mi elveszünk éveet az életünkből hanyag magatartásunkkal, de a gyerekeink si ezt látják...

KépKépKép
bogyra

Bogy nem tom milyen hatalmas életmód váltásba kezdtek ti, de mi azzal kezdjük az évet, hogy fogyókúra! Okok: 1. Ricsike 1 évesen ne egy bálnát lásson anyja helyett, 2. 15 éves gimis osztálytalálkozó (na akkor hány éves vagyok én?? :D :D ), 3. május 31. egyik barátnőm esküvője!!!!! Szorít az idő, hát még a cipő!!!! Húzzunk bele!!!!!!!!! :lol: :lol:
Remélem számíthatok rátok lányok érzelmi támogatásban, bár tudom tegnap csalódást okoztam azzal, hogy nem mentem el a vérszívó nőgyógyászomhoz! :( :)

Kép

Kép
lorcika

LorcI!

És mit szólnál egy fitt formás akcióhoz, hetente 2-3-szor????
Bár én már elhatároztam, hogy egyedül is megyek ha kell, de még is csak jobb volna.....

KépKépKép
bogyra

Torna? Hol? Milyen?

Kép

Kép
lorcika

Köszi Vanda, én is filmre gondoltam, csak ahogy bekapcsoltam a monitort, csibém rögtön megébredt. :( Filmnézés ugrott. Asszem hétvégén költözünk. Ő a hálónkba, mi a nappaliba... :( Istenem, mért nincs még1 szobánk??? Mindegy, nagyobb lenne gázszámla, jobb is igy :D
Ja, mikorm egvolt, nekem is kevesebb tejem volt! Éjjel eszembejutott, h ez kimaradt!!

Bogy, mit csnáltál vele??? Mi a titok?
Végül 3/4 10kor elindult haza....azért tartott ilyen sokáig, mert előétel is volt, nem lehetett olyyn hamar ledönteni a kaját...
Aztán nem zártam ki, elővettema fapofát és tök kedves voltam és megkértem szépen, h legközelebb menjen ki a sloziba és legyen szives hivjon fel, h ne kaparjam le a tapétát. Asszem ha hisztiztem vna, tán azt is megbánta vna, h hazajött...hm?

Kösz Pici, igen, sokra megyek vele, h a mai partyján simulékony lesz....na jó, tudom, h jószándékból írtad, de ezt naggyon nehezen viselem, h itthon ülök, nyomom a gyest (igazából különben csak alszom egész nap, esetleg mosogatok 10 percet), sehova, még boltba se tudok menni (falun nincs bolt, autóm nincs, busszal-gyerekkel-csomaggal lehetetlennek tartom) Szóval anyámon és a kölkemen kivül embert csak a tévében látok. Biztos én vagyok valami elfuserált, de kb naponta tudnék bőgni emiatt.
Ja, csajbuli, ühüm. Van 2 barinőm, egyik Érd, másik az osztrák határ mellett... fiacskát kire hagyjam???? Ráadásul ha nem alszom itthon télleg Isten le nem mossa rólam a k... nevet. Ebben a szemét faluban....jó, tudoom, nem kell foglalkozni velük, de tudjátokmilyen szar, ha mész az utcán és nem köszönnekk vissza meg úgy néznek rád, h elbujnál szégyenedben? Ráadásul ok nélkül. Gyűlölök itt élni. Holnap bemegyeka városb és jól meghirdetemezt a szar kecót!! Na mindegy, már megint kezdek siránkozni.

De lányok mért, mért nyugszunk bele, h nekünk csak pizsomásbuli jár???? Ők meg szarnak az egészre hazaesnek reggel??? Mi ez, iszlám??

Köszi Melcsi, ennyit kb én is tudtam, csak tudod még nem állt be a ciklus és sztem azért van összevissza. Viszont azt nem tudtam, h fél óra külcsi is számit....na ezentúl jobban figyelek. Azt hittem csak az a lényeg,h kb ugyanakkor mérjem és még paplan alatt. Ja, a topikotm ajd elolvasom. Remélem van még értelme...még mindig nincs menzi...
"vagy ide csak csitrik írnak" nana!!!! :twisted: :lol:

Nálunk is lett este kelés, ugyhogy tuti szepszo ról van szó. Mindig még este (hála égenkmig épp nem mentemmég vizszintbe) csak kiveszem, cici se kell, csak magamhoz ölelem, simogatom és visszaalszik. Szegényem miket álmodhat?? Biztos, h kimegyek a szobából...arany szivem. Nyugi, én is mindig puszilgatom, csak én kicsit kevésbé önzően, mint anuy, ő ugyanis mindg akkorát cuppant rá, lehetőleg a fülébe vagy mellé....tiszta halláskárosult lesz mire flenő.. Én csak olyan finom puszikat adok neki, de aból ipari mennyiségben!

Kép
kriemhild

Jó napot kííívánok!:)

Ági, ez a nyakaszaga, ez úgy tetszik. Lehet ellopom tőletek. Nyakaszag, de jó!

Gyps, most akkor haragszol apára?
Nekiki is kell, h. kiengedjék a fáradt gőzt, pontosan. Persze nekünk is. Csak nekünk ezt már nehezebb megoldani, szoptatás, gyerekcsüngés, stb...
Néha már én is úúúgy lehúznék egy kis jagert. Ti nem? Mert bort oké, szoktam inni, na de rövidet már ezer éve.

A tegnapi éjszakánk fantasztikus volt csajok. Emma egyszer, jól hallottátok, egyszer ébred éjszaka. Ez szuper volt.
Na de az este.
Úgy nézett ki, h. negyed 8-kor elaludt cicin, még félálomba belediktáltam egy kis tápit, aztán szpátty.
Aztán egyszer megébredt, kapott vizet, visszaaludt, de aztán 10-kor újra fel, és akkor kellett megállnom, h. nem adom oda a csöcst:)
Gyerekek ez borzasztó nehéz volt. Mondtam apának, én előre félek a vasárnaptól.
Na de ugye már tegnap elkezdtük valamilyen szinten, mert úgy voltam vele, h. oké egyszer kap éjszaka cicit, slussz passz.
Olyan műsor volt egészen 11-ig, egy órán keresztül nyomta. Hol sikerült megnyugtatni, hol nem.
Apa nagyon ügyes volt. Talán még nálam is ügyibb. Mesélt neki, akkor mindig elhallgatott és figyelt.
Én meg énekeltem neki.
Aztán jött az óriási dilemma, most vagy éhes, vagy csak a megszokás cici kell, vagy a foga.
Tényleg ilyenkor borzasztó nehéz, h. na most akkor mi van.
Végül kaptt tápszert, harmadszorra sikerült meginnia az egészet, először ugye nem kellett neki a cuclisüveg.
Na és ezután végülis elaludt.
Utána már csak 3-kor kelt, de akkor már a cicijeim is majd szétdurrantak, akkor kapott, legközelebb meg reggel 3/4 7-kor kelt.

Szóval jól alakult, csak marha nehéz volt nem odaadni.

Szerintetek nem zavarja őt meg, h. egyszer odadom neki (mondjuk éjjel 3-kor) a cicit, előtte meg nem?
Szóval h. ő ilyenkor ezt h. értelmezi, egyszer megkapom, máskor meg nem.

Most délelőtt is arra ösztönöztem, h. cici nélkül tudjon elaludni. Mert napközben ugye azon alszik el, meg éjjel is végülis. Egyedül az esti fektetésnél tud egyedül.

Külön döbbenet, h. F. mennyire segítőkész és határozott és ügyes volt. Le a kalappal.

még visszaolvasok.

Kép
niki30

Na várjál Gyps, te most akkor nem Tbányán laksz? Vagy azt hívod falunak? :roll: bocs hogy értetlenkedek. Hát a barátnélküliség az nagyon szar, emlékszem írtad hogy Pestről mozdultál le, oda vágysz vissza? Ha nem jutok emberek közé, én is befordulok, de azért én meg tudom oldani szerencsére...olyan hely sincs a környéken ahova kismamák járnak? Manótorna, vagy zeneovi vagy mittomén... Mondjuk ha tényleg nem Tbánya hanem falu, akkor gondolom utazással jutsz csak el ilyen helyekre...

Én is millió puszit adok Nyuszinak minden nap, és imádom az állott tejciszagát estefelére :) meg a sajtszagú kis tappancsát szoktam szagolgatni meg puszilgatni, meg szimatolom az arcát meg a nyakát, attól kacag

Lorci, nem akarom elvenni a kenyered (kinek aludt legszarabbul ma a gyereke) de asszem mi most űbereltünk. Éjféltől reggel 8ig félóránként kelt a Nyuszi. Letapadt a nyák a torkára és fuldokolt.
Apit átküldtem a másik szobába aludni, magam mellé vettem, és fél óránként vagy felkaptam ahogy felhörgött/sikított, és aztán ének, popeszrázással vissza, vagy 2 szer orrszívás is volt, és ha jól emlékszem 3szor ciciztünk is. Nagyi megvizsgálta reggel azt mondta cska köptető kell, azt be is szopálta, azóta alszik itt lent. Édesdeden!!! Én meg már nem tudok visszaaludni...na mindegy, legalább süt a nap :) :? asszem ez most sovány vigasz...

én 76os vagyok ( ahogy a nevem is mutatja :) ) az középmezőny ugye :)

Márti, pont tegnap gonodltam rátok, jó lenne hallani a tapasztalataidról, gondolom jobb dolgod is van, de ha egyszer ráérsz, írhatnál bővebben is.

Na mindjárt keresek akor egy jó csokis muffin receptet, emlékszem múlt héten csináltam egy finom csokidarabosat...
pici76

Gyps asszem ma nagyon kivagy! Érezni az írásaidból, hoyg elszállt az agy!! :) :) Nem bántásból írom, nehogy azt hidd, nekem is vannak ilyen napjaim, hogy írom a bajom..aztán eszembe jut ez az...és már én is árulom a házat, elegem van mindenből!!!! :) Nekünk is jár midnen, csak tényleg az van,hoyg a gyerek megváltoztat dolgokat, átalakul az életünk. Valahoyg meg kell ebben találni az egyensúlyt, hoyg anyák is legyünk, feleségek, de ugyanakkor ne vesszen el az a belső csitri fiatalság sem és igenis néha kirúgjunk a hámból. MOst még nagyon picik a babák, de aztán ha már nagyobbak mi is elmehetünk szerintem ereszd el a hajamat buliba!!! :) :) Én már nagyon várom!!!!! :)

Niki örülök, hoyg elkezdtétek már most, biztos menni fog hamar, ügyesek vagytok! De jó, hogy iylen türelmes vagy!!! Bár én amíg le nem fekszem aludni türelmes vagyok,napközben is....de ha éjjel felkelt és kezdené a napot, meg nagyon sír, akkro nálam kezd elszállni minden!!! :( :oops:

Én örökké puszilgatom Ricsit, apa is! Anyósom mesélte anyámnak (nekem nem is merte), hogy ő nem merte a gyerekeit puszilgatni kiskorukban, nehoyg elkapjanak valami bacit!!!!!!!!!
:shock: :shock: Meg is látszik komolyan! Férjem most kezd már nem elhúzodni ha váratlanul a nyakába ugrok és megpuszilom! Addig midnen baja volt, jajj csikiz, meg jajj ez az!!! Szerintem totál gáz az anyós, és ez meglátszik a családon is.AMikor úgy nevelnek, hogy legyél okos, tudjál 7 évesen sakkozni, meg mindent fejből mondani, de egyszer nem puszilnak meg, meg nem mondják, hogy jól van fiam ügyes vagy, okos vagy. És ezt 4 gyerekkel csinálták!! Na hagyjuk is, mert begerjedek!!!!!!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
lorcika

Csokoládépöttyös muffin:
25 dkg liszt
2 teáskanál sütőpor
10 dkg cukor
1 vaníliás cukor
15 dkg vaj
4 tojás
1 tábla étcsoki (én Katicát használok)

A lisztet elkeverjük a sütőporral.
A tojást habosra verjük a vajjal , cukorral, vaníliás cukorral.
Ebbe beleöntjük a lisztet, majd apró darabokra törjük a csokit, és belekeverjük.
Megjegyzem én kipróbáltam és másfél tábla is belefér :)
180 fokon 25-30 perc.
pici76

Pici te nyertél!!!! :) :? Jobbulást kedvenc Zsófimnak! ;)

Ricsi 7-kor kajált és azóta húzza a lóbőrt!!!!!!!!! :shock: :shock: 8 óta azt várom , hoyg felébredjen és elugorjak gombért (leszakadta a kabátomról).....de már 100x elmehettem volna, mert ma apjuk itthonról dolgozik!!! De ha most elindulok tuti 2 perc múlva fent van!!!!! :roll: :)

Kép

Kép
lorcika

Hello!

Apa iden ketto ceges buliba ment/megy. Az elsorol hajnali 4-kor jott meg, a masik ma lesz, mivel nem kert szallast, igy kizart hogy vacsora utan marad, ozt majd meglatjuk. :shock:

Szakad a ho! Egesz nap be leszunk zarva, na ettol vagyok ki! :evil:

Elinam egy tunderbogyo! Elvan magaban a jarokaban, vidam, ejjel alszik, reggel fel8-8-ig, szoval nem is kivanhattam volna nala nyugodtabb babat! :D

Nem akartam am dicsekedni vagy ilyesmi, csak ugy ereztem hogy megerdemli hogy itt a forumon eszt kikiabaljam. :lol: Kép Kép

KépKép
horilda

Pontositok a ketto buli csak az ev vegi ceges bulira vonatkozik, egyeb ceges party volt meg par, na de sajna ez hozza tartozik a munkajahoz... :(

KépKép
horilda

Eszt...aaaaaaaaaaaaaaaaaakarom mondani ezt.................... :?

KépKép
horilda

Niki, nem is tudom, talán igen.
Ötletem nincs, fenesetudja mi a jó, hirtelen semmi cici éjjel, vagy kevés...?? MOndjuk sztem az alapból nem jó, h cicin alszik el. Persze nehogy megsértselek,d e sztem jobb (könnyebben kezelhető) az eszik-játszik-alszik program. Igy mindg mikor felkel, éhes, eszik, aztán játszunk és mikor fáradt alszik. Igy nem a cicin alszik el. Szal nekem igy hamar megtanult nem cicin (hanem ujjacskájával) elaludni, ezért nincs ötletem.... :(

Pici, igen, Tbánya, de annak egy a várostól 2-3 km-re levő külső kerülete, ami falusias. Jogos az értetlenkedés. Igy van, az eljutáshoz autó kéne...ráadásul ma babakocsim sincs, mert pofátlan apa elvitte a kulcsomat (ő elhagyta az övét) amin a garázskulcs van, ahova be van zárva a babakocsi... :evil: :evil: gyüjti a jópontokat
Pici, nem irigyellek! Most már ideje lenne drága Zsófikának meggyógyulni!!! Hajrá!!!
Meg egyébként a többi éjszakázó anyukát sem irigylem. Én többet nem is irok az 1x megébred kisfiam c. történetről...

Lorci, valszeg igazad van. Végülis lakhatnék Delhi szegénynegyedében is, pedig ime:
Kép

De szted hol van olyan hajrázós buli, ahol korunkbeliek rázzák a hajukat??? Jójó, tudom, én csitri vagyok, hömm, de akkoris öregnek érzem magam egy tinidizsiben...

Ja, kérdés..... Vazzeeeeg elfelejtetteeeem!!ÁÁÁ!!! Pedig tök érdekelt ki hogy....BBRRR

Hopp, manócska felébredt!!! :lol:

Kép
kriemhild

Ilda, Elina bizony megérdemli hogy nyilvánosan meg legyen dicsérve, aranyos kis cuncus! :)

Hol esik a hó???????????? HOL?????? Én iiisss!!!!!

Jó, most már megnyugodtam, nem apa a fehér holló....jaj, olyan jó, h vagytok lányok!!!! Puszi megy most mindenkinek!!

Kép
kriemhild

Juteszembe!!!

Melcsi! Odaért a csomag???

KépKépKép
bogyra

Niki, nagyon ügyesek vagytok! De most, hogy elkezdtétek, nehogy meginogjatok. Hajrá, mindent bele. F-nek külön gratula, ilyenkor általában a pasik szokták hamarabb elveszteni a türelmüket.

Ilda, mit csináltatok annak a lánynak a hajával? Csak nem hajnyíróval találkozott? Nagyon tündérke ahogy durcásan lebiggyeszti a száját :) És te is jól nézel ám ki :wink:

Gyps, gyönyörű a környék. Le a kalappal, hogy vállaltad a vidékre költözést, én a világ minden kincséért sem lennék képes elszakadni a fővárostól. Tudom, sokaknak ez nem is áldozat, alig várják, hogy végre megszabaduljanak a büdös-zajos fővárostól.

Dobjatok egy kalap sz.r-t, indulok vizsgázni. Puskát kaptam, de a könyvbe bele sem néztem :wink: hm, vagy sikerül, vagy nem.

Csilla
Vendég

Zsófi már megint alszik :shock: :) jó jó nem csoda, amennyit este (nem ) aludt...
Kettőkor megyünk be a cégemhez, beviszem a kariajit annak akit húztam, ha már kihagyom a vacsit.
nálunk is ma megy api vacsizni, de szerintem 10-11 körül itthon lesz. Mondjuk én annyira nem kámpicsorodok el, ha elmegy, mert én is elég sokszor ki tudtam már este ruccanni, ha nem is hajrázósba, de dumcsipartyra. (Tudjátok, fürcsi este 10kor :wink: )
Mondjuk mostanában előbb fürcsiztetünk ha úgy adódik, mert most hogy Gyps írta, jövök rá, hogy valóban ez jobban működik így hogy kajci-játszi-susi. Megvilágosodtam, és közhírré teszem bölcs gondolatom. Egyetlen gyereket sem kell altatni, csak tudni kell kivárni amíg annyira fáradt lesz, hogy elalszik :wink: :lol: Nálunk ez 11:30 és 11:45 közt jön el. (éjszaka...) csak ez a szar nyák múlna már el, és ráhajtunk mi is az Elina féle éjszakára :)
Ilda, jó hallani hogy még van ilyen, reménnyel telik meg szívem ezt olvasva, de tényleg!!!
Gyps, nagyon szép ahol laktok! Én csak a garázsunkra látok rá :roll: szerintem mi még simán beférünk akármelyik egyetemi hajrázós buliba, vagy nem? Mondjuk én már inkább a barátos beszélgetős partykat kedvelem. Nyuszi születése előtt két évvel egy éven át minden hétvégén bulizni jártam barátosnéimmal, (api meg itthon szunyált :oops: ) és nem szólt egy rossz szót sem... asszem akkor egy időre kitomboltam magam... azóta csak céges hajeldobós partyn voltam.
pici76

Ja, Pici kösz. hazafelé beugrom Katicáért.
És karira kértem könyvet :)
Vendég

Csilla , megy a drukk!!!

Niki, nagyon jó kis páros vagytok, kitartást kívánok! Sajna tapasztalatom nincs mit gondolhatnak ilyenkor a babák...
de még ha nehezményezi is Emma hogy nincs cici, szerintem mint minden kapcsolatban, az anya gyerek kapcsban is figyelembe kell venni mindkét fél igényeit. Így ha neked sok a 3szori felkelés plussz cicizés (amit marhára meg tudok érteni) akkor majd Emmácska megtanulja hogy éjszka csak egyszer van cici.

Még az jutott eszembe hogy ha esetleg azért cicizett eddig gyakrabban mert szomjas volt, akkor viszont bizti kell neki legalább egy kis iszi majd ha megébred. ( én is 2-3szor iszom minden éjszaka...) Vagy tápival próbálkoztok majd?
pici76

Huhh mit láttam!

Egy másik fórumon, baxxus egy szülésznő indított hálapénzes topikot, hogy mennyit illik adni....
Nahát a pofámról a bőr lesülne hallod!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Tudjátok én ebben vagyok nagy szélsőséges...de nekem nem lesz gyomor idegem, ha a kezembe kerül az etikai kódexünk!!!! :)

Írtam neki egy hsz-t, kérdeztem egyaltalán milyen alapon nevezi hálapénznek???? Hisz ha a hálát egy rendőrnek fejezed ki, vagy egy tanárnak...akkor az bűncselekmény, megvesztegetés. Én komolyan egyszerűen enm értem.... de tényleg hogy a mai napig emberek elhiszik azt, hogy egyaltalán megkülönböztetett bánásmódot vásárolhatnak ezzel... naívság csúcsa!

Ne értsetek félre a hálát én is szponzorálom, d enem kifejezetten pénzben!!! Pl a védőnőm meg az orvos kapott egy beugrót homeós tanfolyamra , tudtam hogy érdekli őket, kipuhatoltam, hogy még nem vettek részt ilyenen... tök oda voltak meg vissza!!! és ez egy tartós élmény.. nah jó lelőttem magam!

KépKépKép
bogyra

Bogyra, ez tényleg bicskanyitogató!
Hol van ez?
Ez szép gesztus volt tőled, ez tényleg milyen marha jó ötlet. Hálás vagy nekik, megköszönöd, de nem pénzben.
Tetszik.

Pici, Lorci, Gyps köszi a bíztatást!
Pici, itatom én is, marha szomjas tud lenni. Minden ébredésnél kap vizet. Csak van mikor ez nem elég.

Beszarok, Emma a földön vigyorog, míg én bohóckodom neki és kész vagyok, mert mintha magamat látnám kicsiben! Durván hasonlít rám!

Kép
niki30

Sziasztok!

Itt nincsen hó, csak nagyon hideg.

Onnan tudom, hogy nincs tej, mert érzem, hogy nincs. Igaz, hogy a kiscsillag igy is bukik valamennyit, vagyis jóllakott. Mondjuk nagyon beteg szegényem, reggel voltunk dokinál. Virusos megfázás, a torka állitólag "haragosvörös", a mája meg van duzzadva és egyfolytában ott a slájm a torkán. Felköhögni meg még nem tudja magától. Én éjszaka 1 órán keresztül köhögtem, én is beteg vagyok. Kapott Fenistil cseppet meg orcseppet, vettem EXTRA nagy kiszerelésű Sterimart. Keddig el kell múlnia! Szinte egész nap alszik, mondjuk én is ezt tenném.

NIKI, szerintem jól csináltad! Anno én is igy szoktattam le Bálintot a ciciről. Egy-két éjszaka még talán gáz, de hozzászokik. Van egy barátnőm, akinek a fia gyakran felkelt éjszaka. Mondta neki a védőnő, hogy ne adjon cicit, hanem próbálj meg vizzel, hátha csak szomjas, egy idő múlva, kb két hét, el kell hogy hagyja a felkelést. Na, 1 hónap után sem történt javulás. Mondta a védőnő, hogy ebben az esetben fogadja el, hogy felkel a fia. Nincs mit tenni.

Gyps, bár én nem lakom vidéken, de az elején nekem is voltak ilyen napjaim, hogy Basszus történjen már valami!!!!!!!!! Ez főleg akkor volt, amikor a kisBálint még pindur volt. Aztán egyszer csak elkezdtek történni a dolgok.

Ez elején, mondjuk 1 hétig, én sem puszilgattam, mert nem mertem, meg azt sem tudtam, hogy hogyan kell. Aztán belejöttem. Olyannnyira, hogy tegnap vigyáztam a szomszédasszony 1.5 éves kislányára, 1 hete költöztek ide, és etetés közben az Ő fejét is puszilgattam. Furcsa, mi?

LORCI, én meg Rád gondoltam az éjszaka, mert mikor megébredt és cicizett, utána elkezdte csikorgatni a fogát, na rögtön a Ricskó jutott az eszmbe. Tegnap nőtt ki a 4. foga, de már csikorgatja. Pedig én úgy tudtam, hogy éber állapotban az ember nem tud fogat csikorogtatni.

Csilla, irjad meg, hogy sikerült a vizsga!!!!!!!! Drukkolok én is!

Szép napot!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Kicsi babám ma 7 hónapos. Hajnalban megint végiggondoltam a szülést....olyan jó volt nekem.

Elinából milyen kis sünilány lett...tényleg volt fodrász?

Ja, Bálintnak is nagyon tuti lábszaga van. Imádom! Meg a haját szagolgatom állandóan. Vajon ez majd mikortól fog megváltozni?

KÉRDÉS: pro és kontra testápoló használata a babáknál.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda jobbulást Nektek!

És Neked is köszi a hsz-t.

Kép
niki30

BÁLINT BOLDOG 7. HÓNAPOT!
GYÖNYÖRŰSÉGES KISFIÚ, EGY KÉPET KÉRÜNK SZÉPEN!
IMÁDOM ŐT NÉZEGETNI!

Kép
niki30

sziasztok

most van egy kis időm írni, gyermek alszik. csavarogni akartam a lánykámmal, de szakad a hó, hideg van, nekem meg nincs kedvem elázni.

Pici! Nem tudom mire vagy kíváncsi?? Nem akarok unalmas lenni, azért sem írogatok, mivel másabbak mostmár a problémáink. Próbáltam topikot nyitni, mert hiszem hogy nem mi vagyunk az egyetlen netező család az országban ahol apa van gyeden de nem válaszolt senki érdemben. Igazándiból semmi probléma az egésszel, kivéve, hogy én nagyon elfáradok minden nap. Az első nap mikor mentem dolgozni bőgtem természetesen. Sokan megvetnek amiért nem vagyok otthon a gyerekkel. Én meg imádok dolgozni, és sokkal de sokkal több türelmem van a gyerekhez, mintha egész nap össze lennénk zárva. Még durvábbakat írnék mint Gyps, én nagyon nem bírom a bezártságot. Múlthéten még főztem is, de rájöttem, hogy az már sok, úgyhogy mostmár hétközben rendeljük a kaját. Napközben munkahelyen egyszer mindenképpen kell fejjek, azt hazahozom és másnap kapja a gyermek üvegből. Még mindig a legkedveltebb kajája az anyatej, reggel is kétszer is megszoptatom mielőtt elmegyek dolgozni. De hál istennek még bőven van tejem:-)) Mint már említettem csupán annyit vettem észre, hogy Stella sokat felébred éjszaka. Én ezt magyarázom azzal hogy jön a foga, meg engem ellenőriz, hogy otthon vagyok e.

Precious! Én kétnaponta olajozom Stellát. Ez azért muszáj, mert én nem gyógyszertári fürdetővel fürdetem, hanem Johnsonnal, mivel imádom az illatát. Múlt hónapban kezdett el száraz lenni a bőre, de bőven elég ha kétnaponta olajozom - persze én babaolajból is Johnson használok:-). A doki persze megszidott a Johnson miatt, de ez van. Amúgy doki azt mondta, hogy jó az olaj, vagy bármilyen nem parfümözött zsíros krém.

szép napot
Márti
stella2007

Csilla, kalap szar megy!!

Pici, örülök, h másnál is bevált a módszer!! Sztem télleg jó. És én is ezt figyeltem meg, ha kellően ki van fárasztva (ami a végefelé már sokszor nehéz), akkor seperc alatt simán -vagy majdnem simán - elalszik!

Jahhhh, igy könnyű, magácska ha már kitombolta magát....Ez nekem kimaradt, marha keveset jártam buliba, nem voltam egy bulizós. Most sem ugy hiányzik, h midnen héten ott tomboljak, hanem csak jó lenne egyszer úgy csinálni, mintha nem lenne semmi más dolgom/felelősségem. Érted?

Vanda, Bálintnak boldog hófordulót! És jobbulást!!!
Én kezdettől fogva kenem a kis lábszárát (de csak azt) speckó gytári krémmel, mert atopiás dermatitiszes vagy mi. Már vt, h kisebesedett a hajlatban a sarkánál, azóta megállás nélkül 2x naponta kenem. Azóta okés. De mást nem, mert a fürdetővel úgyis kenjük.

Stella, én kalapom emelem előttetek, nem vetlek meg!!
(MOndjuk a fürdető téma...na jó, nem az én dolgom!!Igaz?)

Ja, igen, Bálintról képet kérek!!!!

Kép
kriemhild

Vanda! Gratula Bálint babaának a 7 hónapos nagyfiúnak! :wink:
Mi a gyógyszertári fürdetőt használjuk, elején nem nagyon szerettük, de már igen. És attól olyan jó "zsíros" lesz a bőre, hogy nem igényel mást. Az elején ha valahol ki volt száradva, popsikrémet kentem rá (gyszertári) vagy olajat.

Kép
ági_bp

Lányok Ricsike, hisztis, akaratos kis manó!!!!! Tudatosan hisztizik, ha valami nem úgy van ahogy ő azt elképzelte áll a bál! Alapból visít, ordít egész nap! Szétmegy a fejem!!!! :roll: :twisted: Már most kezdik az akaratot, hisztit?????? Ezt nem gondoltam volna!!! MINden esetre ez elég gáz!!!!!!!!! Nagyon erőszakos!!! Mi lesz velünk???? :shock: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?