Köszi Vanda, én is filmre gondoltam, csak ahogy bekapcsoltam a monitort, csibém rögtön megébredt.
Filmnézés ugrott. Asszem hétvégén költözünk. Ő a hálónkba, mi a nappaliba...
Istenem, mért nincs még1 szobánk??? Mindegy, nagyobb lenne gázszámla, jobb is igy
Ja, mikorm egvolt, nekem is kevesebb tejem volt! Éjjel eszembejutott, h ez kimaradt!!
Bogy, mit csnáltál vele??? Mi a titok?
Végül 3/4 10kor elindult haza....azért tartott ilyen sokáig, mert előétel is volt, nem lehetett olyyn hamar ledönteni a kaját...
Aztán nem zártam ki, elővettema fapofát és tök kedves voltam és megkértem szépen, h legközelebb menjen ki a sloziba és legyen szives hivjon fel, h ne kaparjam le a tapétát. Asszem ha hisztiztem vna, tán azt is megbánta vna, h hazajött...hm?
Kösz Pici, igen, sokra megyek vele, h a mai partyján simulékony lesz....na jó, tudom, h jószándékból írtad, de ezt naggyon nehezen viselem, h itthon ülök, nyomom a gyest (igazából különben csak alszom egész nap, esetleg mosogatok 10 percet), sehova, még boltba se tudok menni (falun nincs bolt, autóm nincs, busszal-gyerekkel-csomaggal lehetetlennek tartom) Szóval anyámon és a kölkemen kivül embert csak a tévében látok. Biztos én vagyok valami elfuserált, de kb naponta tudnék bőgni emiatt.
Ja, csajbuli, ühüm. Van 2 barinőm, egyik Érd, másik az osztrák határ mellett... fiacskát kire hagyjam???? Ráadásul ha nem alszom itthon télleg Isten le nem mossa rólam a k... nevet. Ebben a szemét faluban....jó, tudoom, nem kell foglalkozni velük, de tudjátokmilyen szar, ha mész az utcán és nem köszönnekk vissza meg úgy néznek rád, h elbujnál szégyenedben? Ráadásul ok nélkül. Gyűlölök itt élni. Holnap bemegyeka városb és jól meghirdetemezt a szar kecót!! Na mindegy, már megint kezdek siránkozni.
De lányok mért, mért nyugszunk bele, h nekünk csak pizsomásbuli jár???? Ők meg szarnak az egészre hazaesnek reggel??? Mi ez, iszlám??
Köszi Melcsi, ennyit kb én is tudtam, csak tudod még nem állt be a ciklus és sztem azért van összevissza. Viszont azt nem tudtam, h fél óra külcsi is számit....na ezentúl jobban figyelek. Azt hittem csak az a lényeg,h kb ugyanakkor mérjem és még paplan alatt. Ja, a topikotm ajd elolvasom. Remélem van még értelme...még mindig nincs menzi...
"vagy ide csak csitrik írnak" nana!!!!
Nálunk is lett este kelés, ugyhogy tuti szepszo ról van szó. Mindig még este (hála égenkmig épp nem mentemmég vizszintbe) csak kiveszem, cici se kell, csak magamhoz ölelem, simogatom és visszaalszik. Szegényem miket álmodhat?? Biztos, h kimegyek a szobából...arany szivem. Nyugi, én is mindig puszilgatom, csak én kicsit kevésbé önzően, mint anuy, ő ugyanis mindg akkorát cuppant rá, lehetőleg a fülébe vagy mellé....tiszta halláskárosult lesz mire flenő.. Én csak olyan finom puszikat adok neki, de aból ipari mennyiségben!