Aztamindenit, itt aztán van pörgés, majdnem 1 órát tartott visszaolvasnom, pedig reggel voltam...
Törpi
Hastánc vagányul hangzik, barátnőm is csinálta egy darabig, meglepődtem, mikor mesélte, mennyire átmozgat. Én nem merek ezzel próbálkozni - botfül mellé botláb és zéró ütemérzék párosul
. Névadós képek jók, nagyon csinik voltatok
.
Zsu
Gabi nagyon cuki a képeken. Az első a kedvencem, Nórinál is imádom, amilyen fejet tud így vágni, annyira vicces.
Csöpplány
Balu aztán gondosan kent mindenhova a kajcsiból
- tényleg élmény lehet ebből kimosni a drágát. Az a frizkó meg nagyon vagány
. Videót megnéztem, de sajna a gépünkkel van valami, nincs hang a videókhoz, így hang nélkül tudtam csak. Így is sírtam, mikor szegény rázendített
- amúgy nagyon aranyos volt már itt is, és tök jó, hogy legalább így meg tudtad nézni.
Hibernia
Az a görbítés már megint mindent visz
. Te videódat is megnéztem, hang nélkül, de így is kacagtam rajta, hozzáképzeltem a hangot Nóri kacagása alapján
. A többi videóra viszont azt mondta, hogy le lett szedve.
Zsu
Nem tudom, hogy a tejci visszajön-e, reménykedem, a másik mellemnél a gyulladás után kb. 3-4 héttel lett valamivel több tej, de közel sem annyi, mint előtte. Meglátjuk, bizakodok, hogy ne kelljen pótolni. Bábozás - pont a héten mondtam Apának, hogy kéne venni 1-2 bábot, mert Nóri is imádja, ha a plüssökkel bohóckodok neki. Erre azt mondta Apa, hogy inkább csináljunk - így, királyi többesben, ami annyit jelent, varrjam meg. Félek, ha ezen múlik, oviban fog először bábot látni a lányunk
. Majd még győzködöm Apát.
Bdori
Gratula a 3 hós fordulóhoz - majd mesélj, hozott-e változást nálatok bármiben. Matyi nagyon aranyos a képeken. Galamb irtózás - én nem röhöglek ki, mindenkinek lehet ilyenje.
Csigaby
Ez a védőnő nagyon érthet ahhoz, amit csinál - túlfoglalkoztatva, pffffffffff, hihetetlen, az ilyen minek vállal ilyen szakmát de tényleg???
Barba
Legjobb barátnőm képzett madarász
. Köszi a tescós infót, mi is benézünk akkor, szinte semmi 68-as cuccunk nincs még. Nálunk nincs cicifogás, a dögönyözést is meg szoktam vétózni, mert Nóri visszafele dögönyöz, a szájától kiindulva, és rendszeresen megszünteti a vákumot, amitől lecuppan a ciciről, pedig nem is akar, és ha nem vagyok résen, visszacuppantja magát, na attól bepisilek a fájdalomtól
.
Mucus
Kép jó,szépek vagytok együtt
. Szélcső - attól függ, miért fáj a hasa, ha azért,mert nem tud rotyizni vagy pukizni, akkor hasznos lehet, de ha csak szimplán attól, hogy dolgozik a pocija, akkor nincs értelme.
Séta - fixen csak esti séta van nálunk, az kb. 1-1,5 óra, ezen felül ad-hoc, időjárástól függ. De mi bármikor kiülünk a kertbe - és gyakran meg is tesszük
.
Babakocsi - inkább a beváltra szavaznék, bár dögnehéz, de itt nem nagyon kell cipekedni vele, csak amíg a teraszról levarázsolom, onnantól meg igazán jó a verda, könnyű irányítani, fél kézzel is elbánok vele, nem úgy az utasával néha
.