Sziasztok Lányok!
Ugyan engem senki sem hiányolt.....
Azért én is megjöttem!
Tegnap későn értünk haza és még el kellett készítenem Dani bölcsis csomagját, hiszen a nagyfiú ma elkezdte az ovi előkészítő csoportot. Kíváncs leszek, milyen volt az első napja.
Ma eddig meg azért nem tudtam jönni, mert így 2 és fél hét távollét után bőven akadt dolgom: mosás, rakodás, ill. nagybevásásrlás.
Még a mosogatás hátra van, de 2-ig van még egy kis időm, így gondoltam bekukkantok. Már tegnap este visszaolvastam, csak írni nem jutott idő.
Látom mindenki nyomon követte az olimpiát...
Hát, igen, azért lehetett volna több érmünk is, de ne legyen telhetetlen az ember. Nem igaz??
Nemlajos!
Gyönyörű pocid van!!!
Cat!
Holnap mész dokihoz?? Juj, de izgi!!!
Pici!
Teljesen megértelek, hogy így érzel. Most, hogy nem voltunk itthon és nem jutottam gép elé (na meg babanet elé), én is elég keveset gondoltam a baba témára.
Megmondom őszintén, azt terveztem, hogy nem csinálok semmit most már (mármint hőmérőzés meg társai), mégsem tudtam megállni. Igaz hőmérőzni csak hébe-hóba szoktam, de ovu tesztet csinálgattam. Sőt!!!! Még apának is beszámoltam a tesztelgetésről, és szerencsére nem úgy reagált, ahogy én vártam. Nem mondta, hogy hülyeség, vagy hogy miért csinálom, és már ez boldoggá tesz.
Gabi!
Jók a képek! Bizti jó volt a kikapcsolódás!
Zsu!
Mikor lesz meg a vérvételed eredménye??
Ibici!
Bocsi! És javítom a lánykád nevét!
Asiye!
Hajrá puncis pocaklakó!!!!
Bocs, hogy így hirtelen nem írok mindenkinek személyesen, de ígérem megpróbálok visszakapcsolódni az eseményekbe!!!