Sziasztok!
Úgy látszik, mi beálltunk egy rendre. Tegnap is este 21:45-től evett Lotti, majd bealudt majdnem éjfélkor és fél 7-kor keltünk reggel enni. Aztán ő még bealudt, én pedig tevékenykedek még, nekem elég a 6 óra alvás már, sőt, ez is gyönyörű, nagyon szépen végigalussza az egész éjszakát.
Zsuzsu - tüneményesek még mindig a fiúk!
Ábel milyen nagyfiú már egyem meg, és milyen picike volt a fa alatt anno
Nem csodálom, hogy 2 gyerekkel nehezen indulsz el, amúgy én most már nem is javaslom senkinek, mert tegnap voltunk cora-ban, még jó, hogy a gyerekre vigyáztak itthon, mert elég sokan voltak és egyre nehezebben viselem ezt a karácsonyi forgatagot.
Marek - nekünk egy teljes napig zöld volt a kaki, arra gondoltam, hogy szombaton ittam tejet, talán attól?
Néha-néha ettől függetlenül is van zöldes kaka. Ilyenkor mindig az a parám, hogy nem eszik eleget.
Amúgy tegnap mértük, 4600 gramm, egy hét alatt 200 grammot hízott. Azt mondtam pár hete, hogy Karácsonyra eléri az 5 kilót, hát talán azt mégsem, de majdnem.
Nemcsak Andi, Ancsa, hanem Sensi is eltünt
Lányok, hahóóó!!
Szöszke - sajnálom az éjszakáitokat, húzós lehet nagyon, sajna nincs ötletem, amiket Nyugtonmalac írt, azok jó ötletek, remélem túljuttok rajta!!!
Bettyna - jaj de tündéri Szabi, gyönyörűen emeli és tartja magát, gratula!!! Nálunk nincs ilyen szép tartás sajnos, most már teszegetem őt hasra, de nem szereti, pedig azt olvastam, hogy 4 hós korára a napja egy harmadát hason kéne töltenie, de nem szereti, csak alváshoz, viszont így nem fog erősödni
Új kocsihoz gratula!
Attól függ, mennyit szánsz anyukádnak ajcsira, de én még mindig a digitális fényképkeret bűvöletében élek, már gyűjtögetem, hogy milyen képeket teszünk bele Karácsonyra
Nyugtonmalac - hogy vagy, javult a nátha???
Ú, ébredés van, mentem...