Új privát üzeneted érkezett!

Jajjjjj, ennyit nem bíííírok elolvasni!!!!!
Délután kimenőm volt, apa volt a gyerekkel, én pedig letudtam a fodrászt, kozmetikust. Már mindkettő nagyon esedékes volt.
Szóval reggel óta nem olvastalak benneteket, de nagyon sokat írtatok, ma már nemigen érek a végére...

Ági,
Igen, én állítottam a képeken.
Sajnálom, hogy nem úgy sikerült, ahogy szeretted volna. :(
mary74

Ági,
én a dm-ben vettem a hőre elszíneződő (azt hiszem Mam márkájú) kanalat (2 van egy csomagban).
mary74

Azt hiszem, én inkább a legidősebb címért szállhatok versenybe, mint a felhasználói nevem is mutatja: 74-ben születtem... :(
mary74

Ági,detto ez van most nálam is :oops: hogy én mindent megteszek érte és akkor.........
Pedig az eszemmel tudom,h minden oka megvan rá,h így viselkedjen,az elmúlt két hónap tényleg káosz volt neki:
először egy hét anyuméknál,amíg költözködtünk,aztán rögtön kórház,ahol tényleg szörnyű volt,h a kezelések alatt le kellett fogni,aztán egy vadiúj lakásba haza,ahol ö már nem lakik egy szobában velünk,plussz mindezek közben megtanult felülni,felállni,hozzátápi,fogzás :shock: .Tudom én,h sok ez egy gyereknek,pláne neki,akinél már kicsinek észrevettem,h nem szabad túlpörgetni és mégis néha olyan frusztrált vagyok,h csak az érzelmeim működnek és akkor whhhhhhhhhau :evil: :twisted: :evil:
de a legrosszabb,h néha úgy bepöccen,h érzem mindjárt robban,de akkor sem tudom megnyugtatni,mintha nem is akarná :roll:
Tudom hülyeség ekkora gyerekről azt feltételezni,h vmit szándékosan akar v nem akar,mégis néha ez az érzésem támad :oops:
Nikim,drága vagy és nyugtató,mint mindig,én meg szuicid,mint mindig! :shock: :roll: :wink: :lol: Balázs segít sokat,de ez olyan ördögi kör,nem is akarom,h segítsen,mert amúgy is csődtömegnek érzem ilyenkor magam,nem tudom érted-e?Szóval a hülye bűntudat miatt van minden.Alexát olyan simán lepattintottam,mert vele szemben soha nem volt semmiféle bűntudatom,vele szemben soha nem volt negatív érzésem,de Lilit nem tudom pont ezért.Mert útálom magamat,h haragudni tudok rá :oops:
Nincsenek magánéleti problémáink,csak ez a Lili ügy van :shock: :D Erről szól minden napunk.Balázs nyugtat,én meg látom a jövőt:az áruházban hisztiző,földön vergődő Lilit. :shock:
És a legnagyobb félelmem az,h Balázs szerintem titokban örül,h Liláj ilyen kis erős személyiség,érzékeny lélekkel!Látom rajta,bejön neki.
De azért én ennél előbbre gondolkozom.Ha ilyen marad annyit kell majd szenvednie-hidd el tudom- és ezt nem akarom!Féltem őt.
Ki kell mondjam,nem kerülgetem a forró kását:egyre inkább emlékeztet rám és nem feltétlen kívánnám a saját sorsomat neki!
Nem,mintha cserélnék bárkivel-legfeljebb magammal-,de az ember a gyerekét igyexik óvni....Jó-jó ezek csak elméleti dolgok,de az nagyon is gyakorlati,h ma úgy porszívoztam ki,h húztam magam után,nem engedte el ugyanis a nadrágomat :shock: mindezt délután 3kor :shock: már az is elég nagy érvágás nekem,h délután takarítsak,de h még akkor is így! :roll:
Kutyám van,macskám van és egy kúszó -mászó gyerekem,tehát a porszívózás,felmosás minden nap kötelező!Ami nem is lenne nagy kunszt,mert megvan max fél óra alatt,de ha alszik azért nem lehet,ha meg fent van,akkor azért....
Időnként tényleg csak úgy hívom L'oreal baba,annyit kottáztam régen a "hülye"(sírós,hisztis,stb.)gyerekeket és úgy be voltam ájulva Alexától,h most olyan érzésem van meg is érdemlem....
Közben meg az eszem tudja mit miért tesz és mi miből alakult így.
Na most jól kiírtam magamból,remélem segít.

Sokat gondolok Riellára,mennyi szeretet és érzés fér el benne,és ami a legfőbb alázat és elfogadás.Az első kettővel nekem sincs gondom,de ami az utolsót illeti,hááááááááááát :oops:

Viszont!elkezdtem visszaolvasgatni amikor nem voltam és olyan,de olyan esett olvasni,h gondoltok ránk,meg szorítotok Liliért :cry:
:) :cry: :) :cry:

na jó éjt

ps.:lehet most rajtam a depi sora :roll: :shock: :?

Kép
bringababa

Jaj,jaj vanda gratula a vizsgádhoz! :wink: :lol: ügyi vagy

Kép
bringababa

Sziasztok!

Köszönjük a dicséreteket!

Sajnos a takarítással ismét nem haladtam,mivel Emma ma úgy döntött,hogy egyáltalán nem alszik nap közben és Bori se vitte túlzásba azzal az 1 órával,amit lenyomott! :roll:

Azt hiszem én a nagy öregek táborába tartozom,januárban leszek 34!

Mi is fürdőjátékot veszünk Borinak karácsonyra,bár ketten fogják használni,mint mindent.Emmának hintaszarvas lesz az Ikeából,és valami rajzolós bigyó,mert ez a legújabb mániája.Mindig tudom milyen színű ceruzával rajzolt,mert utána megeszi a hegyét. :shock:

Olyan édes amikor Bori megpróbálja utánozni Emmát!Hangosan sikkongat és jókat kacarászik közben!

Én alvással kapcsolatban nem adok tippet,mert a gyermekeimnek nagyon rossz az alvókájuk.

Jó éjt gyerekek.....

Mona

Kép
KépKép
monaszisza

olyan furi látni h minden ennyire "menetrendszerű" - úgy értem, pl ezek a kiakadások. én már túlvagyok rajta (remélem, nem jön hamarosan egy következő hormonhullám :roll: ), mert ugye előbb szültem, mint ti. és akkor többségében még nem értettétek h mi ez. most meg tessék, többen közületek is ezzel kínlódnak :? ági, éjjel pszicho :lol: :lol: bírom az öniróniádat :wink:

bringa, sztem ne agyalj ennyit. eleinte én sokat pörgettem a dolgokat: pl "úristen, ha FOLYTON mellre teszem, talán orálisan fixált lesz?!" :shock: vagy: "ha ringatom, majd jól hozzászokik és jaj nekem" aztán rájöttem h hullára felesleges, mert nincs jobb tanácsadó, mint az érzéseid, a saját meglátásaid. NÁLAD jobban SENKI nem ismeri őt, egyetlen hiper-szuper gyereknevelős tanácsadó sem, meg a szuper-apu sem, meg senki, mert te vagy vele MINDIG.
lehet h nem vagyok jó példa, de én mindig bemegyek, ha hallom h felébredt. ha nem sír, akkor azért h lássam h éppen milyen jókedvűen ébredt és milyen drága, ahogy dumál kifele az ágyából :D
hát, a porszi megértem h nehéz ügy... :roll: :evil: :( járóka addig? egy kis porszi, majd szünet és Lili vígasztalás, aztán felmosás és Lili vígasztalás? hm?
kevesebb lesz a bűntudatod, ha nem akarsz tökéletes anya lenni, csak elég jó. az meg vagy!!! ezt megmondom, mert értek ám hozzá!! :wink: :lol:
ja és biztosan sokban hasonlít rád, de nem ugyanolyan! neki saját sorsa van - és a paradox a dologban h minél jobban magadat látod benne, annál jobban fogja ismételni az élet önmagát, még ha ez most kissé hülyén is hangzik. szal igenis sokat tehetsz azért h ne legyen olyan a sorsa, mint neked, már azzal is, ha próbálsz inkább rácsodálkozni az ő saját kis bontakozó egyéniségére.
Vendég

mona, úgy hasonlítanak ezek a gyerkők egymásra!! :D

és Ricskó tényleg nagyon ügyi! lehet h ő nyerné a topic legaktívabb gyerkőjének díját? :lol:

én a 31 évemmel lehet h már "csak" a középmezőnybe tartozom? :shock: :lol: pedig már úgy hozzászoktam a LEG-ekhez! legelsőnek született baba, legüvöltősebb bébi, a legkevesebbet evő gyerek, a legsűrűbben szopizó babu, stb :lol: :lol:

na, végre megyek én is szundizni!
jó éjt!
Vendég

Bringa, fel a fejjel!!!
Na jó, elmondom, nálunk se rózsás mniden. És teljesen úgy érzek mint te. Tudod hányszor elképzeltem már, hogy áááá, ez nem igaz, én még mindig diáklány vagyok és korzozóm Pesten a körúton, hivnak a csajok, menjünk vhova el, fú, meg lehet pasizni, annyi midnen kimaradt...aztán rájövök, hogy éppúgy álmodozom, mint egy tini szűzlány a hercegéről, csak én a régi életemről. Pedig ha valaki, én aztán foggal-körömmel küzdöttem ezérta bébiért. Az utolós vizsgáimhoz az adott erőt, h ha nem sikerül, megbukok és még egy éva babáig, na húzzunk bele, átmentem. Csak azért jöttem le vidékre, h a gyerkőcöt ne a benzingőzben toljam az utcán, pedig 2 állást is szereztem már Pesten. Pedig imádnivaló a kisfiam, és rettegek, h a másodikkal majd megtudom milyen is a kisbaba nevű élőlény, és trök lelkiismeretfurdim van, h néha úgy eltűntetném az életemből....aztán az Elveszett labirintus c. film képeit vélem látni szemeim előtt és rájövök anyám, de hüle vagyok, meg hogy igazából most már nekem ez a dolgom és jobb lesz, ha tudomásulveszem, h a nőknek világéletük ben többtízezer v százezer éve az a dolguk, h gyereket szüljenek és nevelgessék.
Arról már nem is beszélve, h mikor bemegyeka munka heylemre, és hallom, hogy életekről döntenek/tanácskoznak a volt kollegák (na jó, az eszesebbje, de kb éppolyan meberek, mint én) én meg nem tudom eldönteni, hogy a gyerek most egyen, vagy fél óra múlva, ja és hagyjam még 2 másodpercet sirni vagy sem...na ilyenkor kéne egy jó társ,a ki a fülembe rágja, hogy kisfiam ez igy van jól, mert te a jövő nemzedékről döntesz és egy emberélet minősége múlik azon, hogy hogyan állsz a picinyedhez. És oké, lehet, h túllihegem a dolgot, de amig más dolgom nincs (másik gyerek stb) addig igenis nem gáz, ha teljes erőbedobással erre kopncentrálok. Más is esik túlzásokba a munkahelyén, főleg, ha kedves téma, vagy ismerős, netán rokoni protekcióról van szó, nem?? És a kor saját gyereked, nem érdemli meg, h túllihegd? Persze egy gettóban utcagyerekeket szülő kefélni imádó védekezni szaró 'anyának' ezt nem fogod megmagyarázni, de asszem hagyjuk is ezt.
A pároddal nem irtad mia bajod, nem tudok mit modnani. Inkább csak elmondok néhány példát az enyémről. KOntra Niki, az én férjem életében nem kelt fel a gyerekhez, soha, pedig mostnában néha csak meg kell simogatni a buksiját. Sőt, mikor régen kelt mindig 3óránként szopizni, átküldött minket a másik szobába, mert ő igy nem tud aludni, hogy halvány fény, meg cuppog ez a gyerek én meg ugye finoman beszéltem hozzá, úgyhogy hiába feküdt mellettem a bölcsőben, át kellett menni vele, ha felkelt. Amikor meg a kórházban feküdtem, 4. napon mikor bedurrantrak a melleim és mjad megőrültem attól is meg a fejfájástól (EDA) és pont kihoztáék szopizni a gyerkőt ahhoz nem volt erőm, hogy felkeljek a heggel és odamenjek az asztalhoz h megmérjem v vmi ha kellett, kértem maradjon ott nálam és közölte, h bocs, de hazamennék, mert ÉHES vAGYOK. Érted? Én ott szenvdetem már 4. napja a közös gyerekünkért éppen zokogtam mert fájt és nem tudott szopizni és ő éppen éheske mert 3 óra van és még nem ebédelt. (Hogy leszaladok a büfébe vagy vmit adj, h bekapok v egyáltalán h kussol és ottmarad szóba sem jött volna.) Persze aztán hisztimre ottmaradt. De nem felejtem el. Szal vannak faszik, és ha elválsz nem old meg semmit. Nem mondom, h beszélj vele, mert biztos próbáltad már. Nekem is mindig ezzel jönnek, hiába mondom, h férjecske fafej és nem érdekli... Igazából tudom, hogy a zsebtolvajt sem úgy kell megitélni, h milyen jó ember, mert végülis ölhetett volna, de mégis próbálj arra gondolni, h szarabb is lehetne. Születhettél volna vmi szadista nőutáló helyre, én mindig ezzel vigasztalom magam. Hm?
Különbenm eg persze, h szeretünk!!! Bringa!!! :wink:
Na, hosszú lettem, bocs!

Kép
kriemhild

"amúgy is utálom ezt a trikót, meg ez a szar hajráf is, ezt is utálom" Haha, Ági, ismerős!!! :lol:
Jaja, nekem is voltak ilyenek. Egyszer egy vizforralónk bánta. Éppen hozzápótlást készitettem, anyatejből még, ahhoz forró viz kell meglegiteni, na és megelégeltem, hogy kezemben gyerek, közbe vizetforral, tejet tölt, stb férj meg csak bámul tétlenül, na kezébe a gyerek, litánia és a teli vizes forraló a földhöz, Persze lehet meséltem már. Úszott a konyha-étkező... :D Sztem nincs gyerekágyas anya ilyen nélkül. Másnap 2ezerért vettünk új forralót. :lol:

Lányok asszem túllihegtem ezta terhesdolgot is....biztos nem vagyok, bizti apának van igaza....persze ha mégis, télleg nagy az esély a lánykára, ilyen szinten örülnék neki...sazl nemt udom. De sztem csak képzelegtem. Más kérdés, h téleg furi volt, h egy semmi cuccon majdnem elbőgtem magam, de bizti valami hormongubanc....DE még mindig nemjött meg, mondjuk ez még csak 30. nap. Tudosítok majd mi van. Ha nem jön meg, 20án teszt!

Ja, és Bringa, én meg bizony szoktam várni, ha visit. (MOndjuk reggel látom az ujjszopásából, ha nagyon éhes, akkor nyilván nem várom meg, mig már ordit, hanem nyűgi nélkül is kiveszem) de napközben néha hagyom kicsit nyafogni. De ez télleg gyerekfüggő, van akivel nem lehet megcsinálni. Én 1xűn csak nem akarom ahhoz szoktatni, h rögtön ugrik anya, érted, de ez mindenkinek maga dolga. Én úgy hiszem, h ezzel segitek önállóbbá lenni, könnyebb talán neki,a mikor vmiért télleg nincs ott anya...de erre nincs bizonyiték, h ez jó, megértem, ha más máshogy csinálja.

Na, ezt az oldalt csakmost olvasom

Kép
kriemhild

Én is azt mondanám,amit Doo, sztem ism idnen gyereket az anyja ismer legjobban. És lehet, h nem csinál mindent tökéletesebben, de tuti, h jobbban, mint bármely másik élőlény a Földön.

Lorci, akkor együtt szurkolunk/izgulunk.. :D

Szal bringa, nyugi, most a legjobb terápia az idő, lenyugosznak a hormonok és újra a régi leszel. Az én bébim egy tündér (mint Alexa lehetett) és mégis néha haragudtam rá (aztán meg magamra, pont úgy, mint te, h hogy lehetek ilyen köcsög). Türelem!!

Kép
kriemhild

Jó reggelt!

Bringa nekem is ilyen elválok, öngyi, depi hangulatom van... tuti a hormonok, most aza mániám, hgynincs is családom, mert engem senki sem szeret, és csak megtűrnek... amiben van is valami...baxxxxa meg úgy fogom idén tölteni a karácsonyom, hogy a készülődésben, fa díszítés, főzés, stb nem vehetek részt... anyósom közölte nem kell a segítségem....

Nem emlékszik véletlen valaki, aki esetleg olvasgatott, hogy merre felé van az a rész, amikor a kórházba mitvigyünk részt tárgyaltuk?

KépKépKép
bogyra

Bogy, nem, de sztem utólag 1xűbben összeszedjük, mert tudjuk télleg mi volt jó, meg mit hozattunk be rögtön, mert nem volt.

pl csaszisoknak legyen bubimentes ásvány aztán kellett kis tégely fejni, ez nem vt. Ill nyomóstetejű szappan nagyon jó volt + a tena bugyi is.

Kép
kriemhild

Jó reggelt!

Még nem olvastam végig mindenkit.

Olvasom, h. Ági éjjel tőr rád minden. Nálam még éjjel nem borult ki a bili, mondjuk napközben sem nagyon, de lehet, h. nálam is eljön ennek az ideje. Talán később.

Bringa, nem is tudom mit mondjak. Örülök, h. kiírtad magadból, helyes.
Tökre értelek és nagyon is igazad van, Lilinek valószínű túl sok volt az utóbbi időben a változás, a kórház. Persze h. megviseli. Próbáld ezt megérteni neki. Tudom, h. jó anya vagy és jót akarsz neki a későbbiekben, ez olyan szép, h. óvod. Persze mindentől úgysem fogod tudni.
Porszívózás közben rajtad csüngött? Hát ez jó. :D Persze, jah, elhiszem...így nem lehet takarítani. De most mit tudsz csinálni?

Jajj gyerekek, nem egyszerű valóban. Hol ez jön elő, hol az, hol ez a baja, hol jön a foga...mi felnőttek meg alkalmazkodjunk mindehhez. Hm. K...va nehéz az biztos.

Én ma elhatároztam valamit. Muszáj megedzenem rá a lelkemet is. Barátnőm segített az elhatározásban egyébként.
Éjszaka Emma szinte óránként megébredt. Felkúszik az ágy végébe és kész, fel is ébredt....és ugye csak a cicin nyugszik meg.
Namost elhatároztam, h. ez így nem mehet tovább. Drasztikus eszközökhöz folyamodok. Az éjszakai cicizésről le fogom szoktatni. Max. egyszer. Tudom, h. durva. Egyszerűen kialakult nála a megszokás, sírok, felébredek és anya cicijén szépen visszaalszok. Ez rendben is volt addig, míg engem nem zavart, de most már én sem tudok így rendesen pihenni. És ő sem tud egy jót aludni, ha óránként, két óránként megébred.
És egy ekkora korú babának ha nem is végigaludni az éjszakát, de egy max kétszeri ébredéssel kéne végignyomnia az éjjelt.
Szerintetek?
Vasárnaptól bevezetjük. Persze előtte F.vel is megbeszélem, mert ezt együtt kell végigcsinálni. Tudom, h. lesz kemény 4-5-6 vagy több éjszakánk, de muszáj.

még jövök vissza.

Kép
niki30

LORCI, NŐGYÓGYÁSZ 15:50!!!!!!

Kép
niki30

Niki, én pártolom. Nekem is ez a véleményem, volt is kezdetektől fogva, sőt én drasztikusabb vtam, 4 hónaposan azt mondatm, h elég fiam, eddig keltem, most alszunk. Damján valszeg érezte is, h jobban teszi,mert betápizás után aludt is szépen...
Sztem teljesen jogos amit kívánsz, én legalábbis igy gondolom. (Én Suttogópárti vagyok, nem bántam meg...eddig..)Nem olvastad? Nekem nagyon hitelesnek tűnt.

Hahóóóóóó lányok!!!

Kép
kriemhild

Gyps, hallottam róla, én mondjuk nem olvastam.
Muszáj lesz. Mert tényleg, hát így egyikünk sem piheni ki magát.

Kép
niki30

Édesek vagytok,mint mindig,köszönöm! :wink: :oops: :lol:
jövök ám,csak újra gépkarbantarás van :wink:

Kép
bringababa

Kép

Így ülök a szomszéd kisfiú székén:)

Kép
niki30

Édi Emma nagyon ügyi!! Már most a szomszédban ücsörög?? :wink: Persze amig csak ücsörög... :lol:

Niki, ha erre jársz, szívesen kölcsönadom. Sztem tök jó módszere van erre (persze nekem nem kellett használnom, de jól hangzik.) Vagy olvass bele a teszkóban, ott láttam. A neked szóló rész kb 5-10 oldal, nagy betűkkel , szal 10 perc...Hm? Más mit szól Suttogóhoz???

Mellesleg ügyi legyél tekintettel a szepszo-ra, mindig menj oda hozzá, mig felébred, hogy tudja, nem anya nincs, csak cicizés nincs. Na nem okoskodni akarok ám! :oops:

Kép
kriemhild

Pici, privi ment! Megkaptad? Mert mintha nem küldte vna el... :evil:

Kép
kriemhild

Köszi Gyps, akkor majd beleolvasok a könyvesboltban. Jó ötlet:)

Jah, igen, persze, odamegyek majd, h. tudja, anya nem tűnt el, csak a cicit vitte el a cica:)

Kép
niki30

Nha,itt vagyok,kész a gépem,végre van photoshopom,Lili aludt délután két órát,ebédelt,játszott és most újra alszik,szóval kicsit kiderült az ég! :wink: :lol:

Köszönöm lányok a hsz-at,sokat jelent,h megértő fülekre,illetve szemekre találok itt!

Gyps!Balázs is hajlamos néha-hál'Istennek egyre ritkábban-erre az "ennem kell pár falatot" dologra...Olyankor nekem is bicska nyílik a zsebemben :oops: Valahol azt olvastam,h egy kapcsolatban vannak szavak,amik éve múlva is ugyanazt az érzést,élményt táplálják,pedig már lehet nem is ugyanazt jelentik.Szerintem lehet ebben vmi :roll: mert nálunk például mostanság tényleg Balázs van toppon és önmagához képest hiperszuper sebességre kapcsolt minden téren,mégis ha az egész napi lótása.futása után elhangzik ez a mondat,én uúgy reagálok,mint amikor tényleg az agyamra ment vele. :oops:
Szóval van mit csiszolgatni rajtam is,mert ez tényleg már csak megszokásból,rutinból műxik...
Azért tényleg jó tudni,h nem csak én vagyok ilyen ufó....... :oops: :wink: :lol:

Suttogó.Én is olvastam,tényleg jó,de azt hiszem én rosszkor akartam a gyakorlatban is kivitelezni,ha jobban belegondolok,konkrétan én egy nap úgy keltem fel,h na mától akkor nem Lili diktál,hanem én.És nem nagyon vettem számításba a körülményeket,azt gondoltam azért ilyen a heves az ellenállás,mert már jól el van szúrva Lili nevelése...Ehhez képest beteg lett a program második napján,én meg tiszta ideg lettem,h nem lehetek ennyire balek,most amikor végre kezembe akartam venni a gyeplőt,szóval jól elkezdtem sajnálni magam :oops:
Ez az egész kiakadás dolog pontosan ennek a hozadéka.
Szóval Niki saját tapasztalat alapján egy jó tanács:csak akkor kezdjél bele,ha úgy érzed Feri is mindenben támogatni fog-mert szükséged lesz rá,ez biztos;Emma és te is a lehető legjobb formában vagytok érzelmileg,egészségileg.A könyv is írja és én nem okoskodni akarok,csak ha magamból indulok ki,néha az ördög a részletekben lakik :wink: :lol:
Kitartást hozzá és ha elkezded fogadd meg,h tényleg végigcsinálod,mert a kudarc téged is frusztrálna,Emmácska pedig tényleg nem tudná,h akkor most mi is van? :shock:
ügyes légy! :wink: :lol:
Emma baba nagyon édes itt!

Bogy!mi vaaaaaaaaaaaaaan?????????
felhívjalak,elmondod?vagy majd vasárnap?de tényleg,téged mi akasztott ennyire ki?Culikám!téged az bánt h anyósod nem enged a karácsonyi haccaccáréban segédkezni?én most azon duzzogok,h soha még ilyen csupasz nem volt ünnepek előtt a lakásom. :cry:
gyere hozzám,nálam kiélheted magad,ezt már tényleg nem rakhatom Balázs nyakára.Amit meg én tudnék dekorálni,azt már Lilitől nem lehet.azt sem tudom hová rakjuk a fát,még az adventi koszórúnak sincs helye.a music center tetején figyel,és este ha már alszik Lili akkor tudom az asztalra tenni..........
Azért is szép az élet!!!!!!!!!!

Kép
bringababa

Sziasztok! Most reggelizem... :oops: Zsófi fél 12 től fél háromig fél óránként felébredt fuldokolt a takonytól... akkor cici, aztán 3 kor orrszívó porszívó... 6ig újra félóránként ágyból kiugrás fejsimi a krahácsoló gyereknek, majd 6kor amikor apa elment dolgozni magam mellé vettem, és fél 9ig aludt. akkor megciciztettem, és 11 ig nyomtuk :oops: Tehát elvileg 12 órát aludtunk, de gyakorlatilag.... szerntem nem volt 2 olyan óra amit összefüggően aludtunk volna... :cry: ez a beszáradt dzsuva halálos.
De legalább süt a nap :)

Bringa, neked is ezt üzenem! Tudod, az élet apró örömei :) vagy ez most kevés? Csajok, elsősorban Doo!!! Biztos hogy jó, ha az ember ilyen sokat gondolkodik az életén, sorsán, ahelyet hoy élné az adott körülmények közt a legjobban? Jó jó, muszáj néha elmélázni, de aztán túl kell lépni nem? Én azt veszem észre, ha túl sokat gonodlkodom az nem jó. Néha persze elkerülhetetlen, meg az ember megért egy csomó mindent, de jobb élni az életet mint morfondírozni róla nem?
Legtávolabb álljon tőlem hogy megbántsalak drága Bringa, de amit leírsz, hogy Balázs milyen sokat segít, hogy Lili Napsugár milyen ügyin fejlődik, hogy megint ennyit aludt, ezek tök jó dolgok!!! Persze vannak kevésbé jók is, de miért kell azokat előtérbe helyezni? Tudom ez adottság kérdése is, meg néha a pillanat hevében úgy látja az ember itt a világ vége, de próbálj meg a pozitív dolgokra összpontosítani tudatosan! Hát most írod hogy van egy csomó jó dolog!!!
Na abbahagyom mert én nem vagyok pszichomókus.. :oops:

Gyps, megkaptam a privit, kösz, majd helyzetjelentek! Nem kívánod még a savanyúkáposztát? :wink: :D bocsi, hülye vicc :oops:
Lorci tőled ezt majd két hét múlva kérdezem :)

Bogyra, ezt most én sem értem... nem segíthetsz a kari készülődésben, vagy mi?

Niki, Emma nagyon ügyin ül, és cukin vigyorog. Kitartást az éjszakai átneveléshez! Nagyon jó, hogy így számíthatsz a párodra!!! Én is olvastam a suttogót még anno, de aztán áttértem az ösztönös nevelésre... már régóta nem nyúltam könyvhöz..

Gyps tök fura hogy amit írtál, én pont ellenkezőképpen érzem, pedig egyébként gyakran egy húrra pendül az agyunk. Én amikor bent vagyok a cégnél, és hallom hogy mikről megy a tárgyalás, néha tök röhejesnek tartom, hogy valaha is azt gondoltam ezek a fontos dolgok, amikor itt van velem a Nyuszi, és na mint nap ezer döntést hozok felőle, és szerintem ezek sokkal fontosabb dolgok.
Hiába döntenek gyárbezárásról, meg euro milliókról.
Pedig egy hülye karrierista tyúk voltam , nem gondoltam volna hogy így megváltozom, és most sem vagyok egy ősanya típus, de annyira úgy érzem, hogy nincs annál fontosabb döntés hogy mikor etessem meg, mikor menjek oda hozzá ha sír, szal érted? Csak rajtam múlik a büdös kis élete, és ez iszonyatos felelősségérzettel tölt el engem, és mára már úgy érzem fel tudom ezt vállalni, és ez sokkal több önbizalmat ad nekem, mint amennyit valaha adott a sok szar töbmilliós projektem.

Na ezt most elküldöm , mielőtt elszáll...
pici76

Na és még!

Vanda gratula a jól sikerült vizsgádhoz, nálam mindenki hős, aki gyerek mellett tanul :)

és még azt is mondani akartam ,hogy Zsófi két napja beszél. Eddig csak morgott, meg sziszegett, meg hörögtt, de két napja mondja hogy dádádá, bebebebe, vavava és külön hanglejtéssel, mintha mondatokat mondana. Annyira édes, néha csak ülök és hallgatom. Fel is írom, melyik nap kezdte :)

és Gyps, csak egy apró ötlet, nem oylan igaz ajándékos, de szerintem jó:
mi kértünk a nagyiktól, dédiktől 1-1 valami speckóbb díszt a karifára. Hogy majd elmondhassuk Zsófinak hogy melyiket kitől kapta az első karácsonyfájára. Szerintem ez olyan szép ötlet. (sajna nem az enyém volt...)

Bogy , már tegnap óta akartam írni, szerintem azt is leírhatnád az oldaladon, hogy hogyan zajlik egy csaszi. Pl én hiába olvastam mindent végig, sehol sem volt leírva pl hogy katétert kapok... ami logikus (és úgy örültem neki, hogy nem kell felállnom pipilni:wink: )de amikor megjelentek vele csak pillogtam... Szal hogy élőben, részletekkel hogy zajlik egy császár. Hogy még jó 20 perc mire összevarrnak miután kint a gyerek, bár előtte 3 perc alatt szétvágtak... hogy hogy emelenek le a műtőasztalról, hog ne akarjak leesni az ágyról amikor meglátom a lábam, hogy már a műtősfiú kezében van, de nem érzek semmit, hogy tévhit hogy nem lesz vagy később lesz tejed (nekem már másnap volt tejem, és Zsófit rögtön a műtét után rámtették még az örzőbe és nem kellett másnapig várnom... meg ilyenek.

Ági, a hajráfos mondatod nekem is tetszett :) szerintem te is olyan kis kiegyensúlyozott vagy mint Niki, hiába írsz ilyeneket, tök jól látod a dolgokat :)
pici76

khmmm ha a főnökeim közül valaki olvassa az alábbi megjegyzést:
"sok szar töbmilliós projektem" azt üzenem nekik, azt nem úgy gondoltam ám, azok is fontosak voltak persze :wink: :lol: :lol: :lol:
pici76

(júniusban készülök vissza dolgozni :wink: )
pici76

tudom mit felejtettem el... Lorci!!! nagyon ügyes Ricsi micsi!!! Gratula a felüléshez!
pici76

Jaja le vagyok tiltva a karácsonyi készülődésről.... hát kell ilyen karácsony a...@-omnak. :)

Nekem a karácsony azzal együtt karcsony, hogy sütök, főzök, díszítek, terítek stb stb.... persze ha vendégségben vagyunk, nem akarom magamra vállani, nah de hogy egy k...va krumplit nem pucolhatok meg, MERT NINCS SZÜKSÉG A SEGÍTSÉGEMRE!!!!!!!!!!!!!!!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ de én majd nagyon jól érzem magam.... Amúgy az anyósom rugalmasságáról csak annyit, kérdeztem hogy zajlik, esetebéd ajándékozás...mondja igen ebben a sorrendben, kérdeztem nem lehetne e előbb a vacsi aztán az akizás, mert Gergőt már nem fogjuk tudni visszaültetni... erre az anyósom közli, hogy ő olyan kíváncsi, hogy nem bírja ki a vacsorát úgyhogy előtte lesz az ajándékozás!!!

Fő az együttműködés.... már az ötlet is hamvábaholt volt...hogy ott töltsük a karácsonyt!

Zsolti nem is érti miről ugatok neki, hisz kispöcs kora óta a bejárónő, illetve az anyja intézett mindent... először akkor volt saját karácsony fája, mikor én hazacipeltem!!!!!! Bár nem mondok semmi rosszat rá, mert amióta együtt vagyunk évről évre egyre szívesebben készülödik, angyalka gyártás stb, de őt nem viseli meg egy ilyenkijelentés, hogy nincs szükségem a segítségedre...ez annyir amegalázó és és nem is tudom milyen nah.

Ez olyan mintha én azt modnanám a fiamnak, hogy nem tesszük a fára azt a díszt amit ő csinált...vagy nem is tudom, dehát biztos értitek!!!

KépKépKép
bogyra

Gyps, írtad ez még "csak" a 30. nap...Neked (is) megynúlt ciklusod volt...vagy még csak nem állt helyre?? De hogy bírod? Bennem ha csak gyanú lenn bizti teszteznék...

Niki, Emma annyira hasonlít Rád! Tök cuki!

:shock: :shock: :shock: teljesen elkapott egy feeling, hogy ja de várom a következő várandósságomat! Eddig is vártam, de most hogy van akinél ez lehetséges...tisztára lázba jöttem!!! :D :D Elkap a hullám ha beindul! :wink:

Voltam ma fodrásznál! :D 2,5 órát voltam távol az én kis Tündéremtől, de már rendesen szárnyaltam Hozzá hazafelé! Annyira akartam már látni meg megfogni, meg jaj, mi van Vele?, és úúgy de úúgy hiányzott!Teljesen jól elvolt Apával, lekísértek a fodrászhoz, Apa hozta Őt kendőbe :!: (most másodszor) aztán sétált Vele, Zita aludt. Akkor még egyszer beköszöntek hozzám a fodrászhoz és jöttek haza. Minden simán ment, de mikor hazajöttem Zita meglátott és annyira elkezdett sírni :shock: csukott szemmel és potyogtak a könnyei és AZONNAL Anyát akarom! és még a cicin is ott hüppögött! :shock: Majdnem lelkifurdim lett, de azért nem, mert na, ennyit ki kell bírnunk egymás nélkül, bár nekem sem volt könnyű. :oops:
Egyébként éjjel ugyanígy sír, he felébred és én pont kimegyek a mosdóba...hiába ott van Apa, simogatja, beszél Neki, annál jobban :!: sír...végül már ordít! :shock: :shock: Aztán visszamegyek és szent a béke. :D
Én szerencsés vagyok a Párommal, sokszor kelt éjjel Zitához, ha szopi után még ringatás kellett, vagy hasonló. Bár Ő nem megy minden reggel dolgozni, mert 24-48-ban melózik, de volt hogy mondta én feküdjek le, majd Ő ellesz a babával, aztán fél 5-kor feküdt vissza az ágyba, 5-kor meg kelt. Szóval jó Apuka nagyon.
Persze azért néha mi is vitázunk, úgyhogy nem azt akarom mondani, hogy nekem bezzeg itt a tökéletes pasi. Nincs is olyan! Én sem vagyok tökéletes nő! :wink:

Kép
ági_bp

Jaj,dehogyis bántottál meg Pici!
és hidd el Alexánál én pont úgy éreztem,mint te,habár akkor még szó sem millós projektekről az életemben,de akkor is ugyanezt éreztem.És tényleg sokat ugattam másokra,meg a dinka kölkeikre,akkor még úgy gondoltam ez nem gyerek függő.Mára már tudom nagyon is az! :wink:
Sokat agyalok tudom,de ez már majdnem a minimum nálam,és hidd el tudok én az élet apró örömeinek örülni és nem szeretek a jövőben élni,inkább carpe diem,amiket leírtam azok a legbensőbb félelmeim.egyszerűen nem szertném,ha Lili egy hisztis kis majmedli lenne,mert szeretném ha szerethető lenne. :oops:

Kép
bringababa

Csak hogy folytassam a akrácsonyi jóhíreket.... ez nálunk eddig sem volt egyszerű, máramióta anyámék éltek a párcsere lehetőségével...

De most minden eddigi bonyodalmat megpróbálnak űűűűberelni!!!!!
Nos, a helyzet az, hogy 25-én anyáméknál gyűlik a család... azaz
anyu+ férje (akit épp hogy elviselünk), apám (aki alkoholista, és antiszemita, és verte anyámat és engem..mire nagnehezen elváltak) + apám felesége(aki kétszínű, pletykás megkockáztatom kicsi irígy és rosszindulatú) és annak lánya(Zsófi a dohányzó, ivós, narkós kismama) és annak pasija (akire biztos emlékeztek az ágybalhéból) és ezek lánya(Emese szegény, aki most 1 évesen sincs akkora mint Levente).

Hmm ém már sejtem, hogy itt is jól fogjuk érezni magunkat...

Szerintetek paranoiás vagyok...és csak nekem tűnik úgy hogy ezt azért csinálják, hogy engem kikészítsenek....

KépKépKép
bogyra

jah és hogy tiszta legyen mit értek párcsere alatt... anyám férje, apám feleségének a volt férje... és ugye apám anyám volt férje...vagymi? :shock: :shock:

KépKépKép
bogyra

Pici örülök, h ez lejött: " pedig egyébként gyakran egy húrra pendül az agyunk." Azt gondoltam csak egyoldalú az érzet, de akkor nem! :D

Persze vhol igazad van, és ha jól belegondolok, vhol sajnálom, h ilyen az élet, h nekünk nőknek is dolgozni KELL, mert ha nem lenne nyomás, itthon maradhatnék velük, mig mondjuk mind suliba mennek. De ha már dolgozni kell, sajnálom kicsit, hogy ott zajlik az élet nélkülem, és mire visszamegyek, kezdhetem előlről az egészet. (Csak fél évet dolgoztam ott) Egyébként a különböző szemléletünk nek valahol itt -is- lehet a kulcsa: "júniusban készülök vissza dolgozni " kontra én meg valamikor a második után, de úgy, hogy azzal is kétéves koráig azért itthon legyek, ha nem 3. Na az legalább 4 év és kicsit hiányzik a meló, főleg ezzel a tudattal, h még hiányozhat is egy darabig.
Arról már nem is beszélve, h odabent a főnököm azt hiszi otthon csak uncsizom, a gyerek meg elvan a sarokban. Na mindegy, ettől még nem kéne ezt gondolnom. Hát nem tudom, talán télleg neked van igazad és valós kihivások ezek....de pl a férjem részéről is ugyanezt kapom, hogy ő mit le nem zongoráz amelóhelyén, huh, azta! Ha este mondom, h hu de fáradt vagyok, az a válasz, h lennék a helyében egy nap, megtudnám mi az a fáradtság. Szóval bocs, ha hülyeséget írtam, végülis igazatok van, csak rám kicsit rám is van dumálva, ha amit csinálok itthon az gyerekjáték semmi egyéb. Na most írtam egy jó kört és kilyukadtam oda, hogy hallgattál volna bölcs maradtál volna! :oops:

Ági, végülis 29-30 napos szokott lennia ciklusom, de mivel még csak 1x volt menzim, fene tudja, belefér, ha 33 nap után jön meg. Igazából azért nem hiszek a babában, mert kb egy hete tök görcsöltem 4-5 napig, tudjátok, irtam, rettegve kérdeztem, h miez...és Bogyra megvigasztalt, h áá, neki is szokott mielőtt megjön egy hétig is...na a görcs elmúlt, de havi nincs :shock: Tesztet akkor ha már biztire megyek, olyan izgi 2csikot látni!....egyet meg szar :(

Zita nagyon édi lehetett, azért jólesett, nem???? Néha ha othagyom anyuéknél olyan kiváncsian megyek érte vajon örül-e nekem. ... Hát volt már, h észre se vett :cry:

Kép
kriemhild

Bogyra vazzeg.....DURVVA
az ágybalhé hol olvasható???

fel a fejjel! Nekem 'nincs' anyósom, nemigen tudlak vigasztalni, de asszem jól érzed, király kari nehezen lesz ebből! Majd otthon ti magatok, hm?!

Kép
kriemhild

Gyps, ha ez vigasztal nekem sem jött meg a görcsölgetés óta! :)

Nah szusza volt é spozitív hozzáláás, legaláb egy este rendezzük le az egész családot!!! azaz 26-án négyesben karácsonyozhatunk! :)

KépKépKép
bogyra

na, jó, lelövöm magam mindjárt, de azért Gyps, ha 12. nap voltatok együtt és már a 30.-at taposod, akkor már mutatna valamit a teszt, nem? Elvileg a legegyszerűbbek is 14 nap múlva mutatnak, nem? A jobbak 10 nap múlva. Nah, mindegy. Izgulhatunk. :?

Bogyra akkor 80-as vagy?
Aztaaa...párcsere..szóhoz sem jutok. Ezt a gyerekeknek hogy magyarázzátok el? kicsit bonyi lehet Nekik :roll:
Mi is megyünk párom apjához meg annak az élettársához...nem felhőtlen a viszony. De megy a jópofi. UUtálom. Ahelyett hogy veszekednénk már egy egészségeset! :shock: :D Mondjuk jó, ne Karácsonykor.

Lorci, na mizu volt a dokinál??? Én holnap megyek nőgyogyóhoz. De mióta bejelentkeztem úgy érzem nincs is bajom. Ez nooormális? Doo?: Lorci is egyből meggyógyult még a doki előtt. Gondolom ha lemondanám az időpontot akkor újra gondom lenne :roll:
Már előre sajnálom rá a lóvét. (ez lesz magamnak a Karácsonyi ajándékom :roll: :evil: )

Kép
ági_bp

Gyps, én csírájában elfolytottam az itthon csak ülni kell a gyerekkel mondókákat azzal, hogy felajánlottam tök komolyan a páromnak hogy maradjon itthon egy fél évet a gyerekkel hogy kipihenhesse magát. Úgyis én keresek többet, mondom neki én majd vissza megyek, és nem kell megoldani a gyerekelhelyezést nagyikkal meg így úgy, (mert bölibe nem akarjuk adni még egy évesen) hanem majd ő el teng- leng itthon :wink: na azóta nincs ilyen beszólás :)
Hááát egyébként megértem a kámpics hangulatot, 4 év hosszú idő...

Bringa, tudom ám én hogy gyerkefüggő minden, bár én szerencsésnek érzem magam Zsófival) tudom hogy nem az én érdemem, ilyennek született. Csak azt akartam mondani, hogy
azok alapján amit leírtál, sötétebbnek látod szerintem a sorsod mint amilyennek( ismétlem - a leírtak alapján - ) tűnik. Érted? Nem szeretem amikor busongsz. Már miért lenne hisztis? Egy Lili NApsugár ki van zárva hogy hisztis legyen. Ez csak szep.szo!
Hát nem tehet róla hogy imád és csüng rajtad!

Bogyra, párcsere :shock: :shock: :shock: hát hallod nem semmi egy famíliád van :shock:

Ja és a ciklusom nekem pont 28 napos volt, (minden 4. vasárnap 10 és 12 közt volt aktuális :wink: ) és most nekem is 33-35 napokra jön meg, mondjuk most rövidebb volt a ciklus, talán kezd visszaállni.

Képzeljétek Zsófi nem kért cicit a főzi és a délutáni gyümi után sem, úgyhogy én az anti fejő, fejni utáló, fejtem. Muszáj volt, mert már szétrepedés szélén álltam. Azért remélem még nem akar leválni rólam :roll:
pici76

basszus Bogy 3szor olvastam el,mire megéretettem.........,vagy lehet most sem értem :roll: :shock: most ki kivel?nevelőpapi,nevelőmamival?
na visszamegyek és még1szer........,hiába na én már dobogós rangidős vagyok :oops: :wink: :lol:

Pici,édes vagy nagyon,én meg jó kislány leszek és jön a mantra:hmmmmmmmmmmhmmmmmmmmmmm :wink: :lol:

Doo!neked is nagyon köszi!meg Gyps,meg Niki,meg,meg mindenkinek még1szer köszi!

és most megyek megprópálom kibogozni a rokoni szálakat :shock: :roll: :lol:

Kép
bringababa

Pici, nagyon egybevágunk, én is pont ezt mondtam, van ma már lehetőség apának gyesre. Na jött a válasz (én kevesebbet kerestem) "na akkor meg is nézhetjük magunkat" Ami szarul esett, mert amikor őt kirugták, akkor milyen jó volt, h engem tuti nem rugnak ki a helyemről, mert az biztos hely (akkor ugy tünt az). Na abbahagyom mert már rijáshangulata kezd lenni...
Istenem ilyen szétrepedő mellekről olvasni...tegnap sikerült 10milit fejnem este, na azt is ottfeletettem az asztalon, igy reggelre megdöglött HHRRR

Ági, mért is lövöd le magad??? Előbb tisztázzuk, mielőtt fegyvert rántasz!!! Beszóltam??? :shock:

Bringa, alakul!!

Kép
kriemhild

Apa melóhelyi partyn, meg holnap is ott lesz... :cry: GYESen levő anyukáknak hol van party??? Nektek nem szóltak??
Tiszta illatfelhőcsikot huzott maga után, pengével berettálkodott..én meg lógattam a szám szélét.

Mi meg karácsonyi zenéket hallgatunk :D és várjuk haza...

Úghogy utólag is bocs és előre is bocs, h az én hsz-aimból áll a fél oldal :oops: :oops:
Csak lépjétek át!!! :lol:

Kép
kriemhild

Köszönöm mindenkinek a vizsgával kapcsolatos megjegyzéseket, de nem iszok előre a medve bőrére. 6 hét múlva lesz végleges eredmény.

BOGYRA! Erre a családra nem mondok semmit, de szerintem csinálhatnál egy forgatókönyvet vagy megirhatnád könyvben, tuti bestseller!!!!!

Na, egy héttel Mikulás után, nekem is hozott ajándékot a Piros kabátos! Már ha értitek. És ezzel egy időben a tejmennyiség drasztikusan csökkent. EZ NORMÁLIS? Mert a hozzátápi még nem olyan szuper, és azt sem akarom, hogy a gyerekem éhenhaljon. A fagyitej pedig elfogyott már rég.

Depi témához szintén nem tudok sokat hozzátenni. Én valahogy igyekszem a középúton menni. Alázatos vagyok a gyerekemmel kapcsolatban, tudom, hogy Ő csak rám számithat és igyekszem ezzel nem visszaélni. De ha mondjuk lenne egy olyan helyzet, hogy van otthon egy darab túró rudi és Ő is szeretne, meg én is, akkor nem adnám neki oda az egészet, hanem megtartanék belőle magamnak is. Szóval nem áldozom fel magam mindenben a gyerekem kedvéért, hiszen nekem is van egy életem.
Én mindenkit megértek, hiszen nem vagyunk egyformák.

Nálunk egyelőre én csinálok mindent a gyerekkel, mert Apa mondjuk fel sem ébred a gyerekre éjszaka. Ne kövezzetek meg, de a gyereknevelés és gondozás elsősorban az édesanya dolga, szerintem. Legalábbis ebben a korban. Ha segit az Apa, akkor az jó, de ha nem segit, akkor ugyan szar, de akkor meg kell oldani nélküle. SZERINTEM!!!! :)

Ricskónak csillagos 5! Nagyon ügyes. Az én fiam itt fekszik az asztal alatt a konyhakövön és össze-vissza hadovál.

NIKI! Emma egy tündér, lehet hogy lefoglalom a fiamnak. Szerintem nagyon kedves tekintete van.

Szép estét mindenkinek!

Vanda (szerintem)[/url]

Kép

Kép
precious
Budapest

Bringa, jó mantrázást! :)

Gyps, engem hívtak kari vacsira, de Siófokon lesz, és mostanában kétesélyesek az esték, vagy szmötöyg Zsófi és szar kedve van, vagy nem, és akkor jó, , úgyhogy úgy döntöttem kihagyom. Holnap délután beviszem az ajándékom a kollégámnak akit húztam , most annyira nem sajnálom a kari vacsi kihagyást. Ha Fehérváron lenne azét elmennék, de Siófokról nincs kedvem hazahúzni a sztrádán ha mégsem jól sül el az este itthon.
Nálunk apának holnap lesz a kari vacsi. Egyébként én mindig is útttáltam ha illatosan jólöltözötten ment el nélkülem itthonról, most sincs másként...

Én meg úgy volt 6kor lepaszolom gyereket apinak és bemegyek plázázni meg ajikat nézni, de nincs kedvem :( lusta dög vagyok. Élvezem hogy Zsófi szuszizik , én meg netezek. Majd szombaton megyek úgyis egész nap, anyu itt lesz, szabad leszek mint a madár :) (remélem...)
pici76

sziasztok!

Niki, azt csodálom, hogy eddig bírtad az éjjeli megébredéseket. Egyetlrtek az elhatározásoddal, csak helyeselni tudom. :)

Bogikám, fel a fejjel! ne szívd mellre hogy nem kérnek a segítségedből, vannak ilyenek, Te meg légy akkor nasasasszony. :roll: :D :wink:

én megjártam ma a várost (kicsik anyumnál voltak), hogy mi van a Moszkva térnél... :shock: döbbenet.. :? iszonyat járhastatlan a város.. :x aztán még elintéztem az ajándékjaimat, csak csomagolnom kell, bár férjnek kell még vmi, mert a szülinapja dec.31. :D

depisekhez én is csatlakozom ma :( férj még mindig nem ért haza :? fáj a fejem is, és nem jó híreket kaptam,. Lányok, én nem vagyok hívő, de lehet, hogy elkezdek imádkozni.
Vendég

Gyps, én megyek céges bulira dec 21-én. hívtak :D és visszavárnak :D :roll: pedig 2005. szpetemberében dolgoztam utoljára, azóta gyeden vagyok. :oops:
Vendég

Sziasztok,

Végig olvastam mindekit, mert egész nap mentem! Meg fogtok ölni, de ......nem voltam a dokinál!!!!!!! :oops: :oops: :oops:
INkább barátnőmmel karácsonyi vásároztunk és lefagyott a kezem!!! :) Ne utájjaaattooook! Hisz meggyógyultam!!! :wink: :) De másfél óra várakozás, 2 perc vizsgálat 8000 forintért!!!! Neeeeeeeeeem!!! Ígérem ha még bajom lesz megyek. Most már tuti!!!

Nem is tudom mit írtatok már.
Csak tőmondatokban, mert Ricsike igaz örül, hogy itthon vagyunk, de kezdi a nyöszmöszt.
Én is türelmetlen vagyok sokszor, pláne éjjel!! És akkor nagyon szégyellem magam!!! :oops: :oops: Együttérzek mindekivel, eddig azt hittem csak én vagyok skizopata!!! :( Amúgy lehet nekem is drasztikus módszerekhez kéne folyamodnom, mert Ricsike is megszokta, hogy megébred és vizecske, szopi!!! :? Bringa olvasd el a 85. oldal körül, amikor még a béna brigád szenvedett szülés előtt!! Garantáltan feldobodsz, én múltkor olyan jókat nevettem magunkon! :) :)

Bogyra: család??? :shock: :shock: :shock: Nem semmi! :)

Nem lakik valamelyikőtök Sopronban? Vasárnap megyünk oda 3 napra, apjuk dolgozik én meg karácsonyi vásárokat járok Ricsivel! :)

Ja már nem tudom ki mit írt és hogy én mit akartam! Bocs ha nem reagáltam mindenkire. Megyek a culikával játszani. Puszi. Még jövök!!

Kép

Kép
lorcika

Hát csajok, nem semmi mennyiséget írtatok, nem győzöm olvasni.

No.
Bogyra drága, nem egyszerű a családod, az már biztos. Nem irigyellek ilyen keretek között tölteni a karácsonyt, dehát mégiscsak a családod.
Ezt az ember meg nem választhatja ugye. De a lényeg, h. ti négyen összhangban legyetek és otthon nagy legyen a bóóódogság.
Egyébként én is majdnem lehidaltam, ebből tuti bestseller lenne.

Hát én személy szerinte tök élvezem ezt az itthonlevéses, anyaságós mókát. Szeretek itthon lenni Emmával, játszani, énekelni, bohóckodni és nevelni őt.
Egyáltalán nem hiányzik a zord, kemény, kinti világ, a stresszes hétköznapok a munkában. Az az igazság, h. én borzasztó érzékeny vagyok. Úgy általában is. Lehet, h. ez nem jön itt le, de eléggé kevés sok helyzetben az önbizalmam és félek és és és....
Anyaként úgy érzem, h. egyelőre beváltam, főleg most, h. nagy tettekre készülök ugye vasárnaptól, hm.

Vanda, köszi, hát azt hittem már megbeszéltük, h. Bálintot Emmának teremtette a jóisten is!:)
Vanda, szerintem a gyereknevelés közös. Közös minden. Én nem szeretem, ha valaki azt mondja, "Te vagy az anyja, a Te dolgod a háztartás, a Te dolgod a gyereknevelés" (ezt most nem rád értem, ne értsd félre. tudom, h. Te se így gondolod)

Gyps, gyesen lévő anyukáknak pizsama party van:)

Ja, Bogy, még azt akartam, h. szerintem se foglalkozz vele, h. nem kérnek a segítségedből, háziasszonykodj otthon a kis családodnak, akik értékelik, és tuti imádják, h. ilyen kreatív, ügyes asszonyka/anyuka vagy!

Dóri, ugye nincs nagy baj? Ne ijesztgess minket! Mi vaaan?

Lorci, ejnye-bejnye. Aztán ne csodálkozz, ha a szexuális életed nem jön helyre, mert bajod van....hékás!!!

Kép
niki30

Szentséges szűzanya, itt mindenki a gép előtt ül egész nap? :lol: Eeeenyit írniiiii... :lol: :lol: :lol:

Lorci, nagy gratula Ricskónak! Én is alig várom, hogy Milu felüljön végre.
Ági, Gyps, Bringa... nem valami fényes a jövő. Kicsit örültem, hogy elkerült a szülés utáni bébiblúúúúz, de itt a következő :(
Bringa, te feleslegesen agyalsz, és magadat lovalod bele a csinált problémába. TÉNYLEG jó anya vagy, és jól is csinálod hidd el! Ennyi tortúra után ne is csodálkozz ha pici Lili megkattant kicsit, de szerintem vissza fog állni.
Gyp, kicsit tényleg megdöbbentő az éhes férjed korábbi reakciója, de talán jóvátette már. Ha már a következő babun dolgoztok :wink:
Ági, téged meg elképzellek éjjel a konyhában dühöngeni :lol: ahelyett, hogy visszafeküdnél aludni :lol: :lol: :lol: . Lehet, én ezért nem konyházom éjszakánként? Dőlök vissza az ágyba!

Bogyra, tegnap rádió, ma meg next nagykereskedő. Nem vagy semmi! Nem is lenne időd a karácsonyi előkészületekre, annyit dolgozol. :roll:

No, olvasok tovább...
Vendég

Niki, milyen helyes ez a csajszi! Kiváncsi vagyok mi lesz az eredmény éjszakai ébredés ügyben, de mindenképp drukkolok!

Pici, végigsütöttem az összes muffint aminek megadtad a receptjét. Most jöhet egy egyszerű csokis. Megírod azt is?
Milán is nyomja a sódret, ő a dadada-val kezdte :)

Te, Bogy, nem lehet, hogy az anyósod jót akar azzal, hogy ne segíts? Úgy értem, hogy pihenj, lazíts, érezd jól magad, engedd ki a kezedből a gyeplőt picit. Amikor anyukám jön hozzánk, és megkérdezi mit segítsen, én is azt mondom neki: semmit, ülj le nyugodtan, majd én csinálom.

Na, vége a nyugalomnak, megyünk fürdeni. Pedig még nem jutottam a végére :( Na, még jövök!
Vendég

Apa azt mondta 5kor kezd a buli. Már 4kor elment, mert negyed 5 szélvédőszerelést útbaejt. Nem is láttam reggel óta.
7kor felhiv, h csak most jön a vacsora (tegnap mondja, áá, csak 1 órát maradok, sőt még engem is invitált) Nálam már elmúlt negyed tíz és még nem csörgött, h indul....sztetek egy max 2fogásos vacsit nem lehet 2 óra alatt megenni??? (Persze telefonban háttérzaj nagy hahota meg trágárszerű szöveg...)
Meggyilkolom, ha hazajön....sőt nem engedem be...nincs kulcsa!!!

Lányok, kettéhasad a szívem: HOL VAN?????

Kép
kriemhild

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?