Ági,detto ez van most nálam is
hogy én mindent megteszek érte és akkor.........
Pedig az eszemmel tudom,h minden oka megvan rá,h így viselkedjen,az elmúlt két hónap tényleg káosz volt neki:
először egy hét anyuméknál,amíg költözködtünk,aztán rögtön kórház,ahol tényleg szörnyű volt,h a kezelések alatt le kellett fogni,aztán egy vadiúj lakásba haza,ahol ö már nem lakik egy szobában velünk,plussz mindezek közben megtanult felülni,felállni,hozzátápi,fogzás
.Tudom én,h sok ez egy gyereknek,pláne neki,akinél már kicsinek észrevettem,h nem szabad túlpörgetni és mégis néha olyan frusztrált vagyok,h csak az érzelmeim működnek és akkor whhhhhhhhhau
de a legrosszabb,h néha úgy bepöccen,h érzem mindjárt robban,de akkor sem tudom megnyugtatni,mintha nem is akarná
Tudom hülyeség ekkora gyerekről azt feltételezni,h vmit szándékosan akar v nem akar,mégis néha ez az érzésem támad
Nikim,drága vagy és nyugtató,mint mindig,én meg szuicid,mint mindig!
Balázs segít sokat,de ez olyan ördögi kör,nem is akarom,h segítsen,mert amúgy is csődtömegnek érzem ilyenkor magam,nem tudom érted-e?Szóval a hülye bűntudat miatt van minden.Alexát olyan simán lepattintottam,mert vele szemben soha nem volt semmiféle bűntudatom,vele szemben soha nem volt negatív érzésem,de Lilit nem tudom pont ezért.Mert útálom magamat,h haragudni tudok rá
Nincsenek magánéleti problémáink,csak ez a Lili ügy van
Erről szól minden napunk.Balázs nyugtat,én meg látom a jövőt:az áruházban hisztiző,földön vergődő Lilit.
És a legnagyobb félelmem az,h Balázs szerintem titokban örül,h Liláj ilyen kis erős személyiség,érzékeny lélekkel!Látom rajta,bejön neki.
De azért én ennél előbbre gondolkozom.Ha ilyen marad annyit kell majd szenvednie-hidd el tudom- és ezt nem akarom!Féltem őt.
Ki kell mondjam,nem kerülgetem a forró kását:egyre inkább emlékeztet rám és nem feltétlen kívánnám a saját sorsomat neki!
Nem,mintha cserélnék bárkivel-legfeljebb magammal-,de az ember a gyerekét igyexik óvni....Jó-jó ezek csak elméleti dolgok,de az nagyon is gyakorlati,h ma úgy porszívoztam ki,h húztam magam után,nem engedte el ugyanis a nadrágomat
mindezt délután 3kor
már az is elég nagy érvágás nekem,h délután takarítsak,de h még akkor is így!
Kutyám van,macskám van és egy kúszó -mászó gyerekem,tehát a porszívózás,felmosás minden nap kötelező!Ami nem is lenne nagy kunszt,mert megvan max fél óra alatt,de ha alszik azért nem lehet,ha meg fent van,akkor azért....
Időnként tényleg csak úgy hívom L'oreal baba,annyit kottáztam régen a "hülye"(sírós,hisztis,stb.)gyerekeket és úgy be voltam ájulva Alexától,h most olyan érzésem van meg is érdemlem....
Közben meg az eszem tudja mit miért tesz és mi miből alakult így.
Na most jól kiírtam magamból,remélem segít.
Sokat gondolok Riellára,mennyi szeretet és érzés fér el benne,és ami a legfőbb alázat és elfogadás.Az első kettővel nekem sincs gondom,de ami az utolsót illeti,hááááááááááát
Viszont!elkezdtem visszaolvasgatni amikor nem voltam és olyan,de olyan esett olvasni,h gondoltok ránk,meg szorítotok Liliért
na jó éjt
ps.:lehet most rajtam a depi sora