Új privát üzeneted érkezett!

Kicsit elkezdtem görcsölgetni úgyhogy szerintem megjön :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Úúú, Betti! Énisénis túl akarok lenni a mosogatáson meg porszívózáson is!!! Nekem ezen kívül ki kéne még mosnom egy adag ruhát, meg kivasalni a frissen száradtakat. Kedvem az 0 hozzá :roll:

KépKép
lexus

Betti! Neee :cry: :cry: Biztos, h olyan görcs?

KépKép
lexus

Nem tudom úgy szurkál olyan furi de a Rékával nem volt ilyen!
Majd a torna után kiderül ha megakar jönni az rásegít legalább is nekem.
Vasalni nekem is kellene de semmi kedvem :?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Jaja, a mozgás ált. segít abban, h megjöjjön, ha meg kell jönnie. De amúgy szurkálni akkor is szokott, ha nyúlnak a szalagok, nem? Vagy az ennyire az elején még nem lehet? Bocsi, ha hülyeséget kérdezek/mondok :oops:

KépKép
lexus

Még nagyon az elején lehetek sőt szerintem nem is lehetek az mert félidőben védekeztünk mert a Jónás napokon akarunk csak próbálkozni de apa nem olyan rég kicsit rosszalkodott .A Jónás napom pedig holnap lesz és már ilyenkor megszokott jönni.Szóval káosz a fejemben.
Köszi hogy biztatni próbálsz!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti drága, nyugi-nyugi! :) Ha ilyenkor már meg szokott jönni, akkor az még 1 jó pont, nem? A bíztatással kapcs. meg csak próbálok lelket önteni beléd, ha jól esik, akkor örülök :), csak azért nem akarok hülyeségeket írni. Minden esetre nekem még nem vlt olyan a próbálkozások sora alatt, h késett vna, szal legalább emiatt nem éltem bele magam..
Mennyire rendszeres a mensid?

Amúgy csajok, ha most majd bezebrásodok, az már 2008. tavaszi baba, ugye? ;)

KépKép
lexus

Betti!

igen ha mar meg kellett volna jonnie es meg nem jott meg, akkor az tenyleg jo!

Csinalj mar egy tesztet.

A DM-ben a rozsaszin kis dobozban amit arulnak az jo erzekeny.

Ha 10 napja volt pe, akkor mar tuti ki fogja mutatni.

Magi
Vendég

Egyet értek, tesztelj, Betti! Max. ha negatív lesz, csinálsz egyet a hvg-n is ;)

KépKép
lexus

Betti! Van vmi???

KépKép
lexus

Sziasztok!
Még nincs de hamarosan indulok alakformálni és izzadni majd jövök a hírekkel meg ma kellene akciózni hiszen holnap JÓnás nap hacsak valaki nem költözött már a pocimba!
Amit persze nem bánnék!
Köszi csajok!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Jó tornázást!Az én alakomat is megformálhatnád! :lol:

Lexa
Ha most zebrásodunk akkor igen,az már 2008 tavasz! :lol:

Én meg ma kaptam levelet a munkahelyemről hogy csoportos leépítés lesz!A köv 30 napban derül ki talán hogy kiket küldenek el. :(

edoci

Edóci! Köszi az infot :D Ne aggódj, és nehogy nekem elkezdj azon görcsölni, h téged elküldenek-e vagy sem, mert az garantáltan nem tesz jót a babaproject-nek!

Betti! Nagyon várom az infokat, nagyon-nagyon szorítok!

Csajok! Én olyan hulla vagyok :shock: Pedig nem is csináltam ma semmit sem.

KépKép
lexus

Lexa
Én sem sok mindent csináltam ma a főzés-mosás-stb ház körüli munkákon kívül!Ja de,beszereztem az új kapunkhoz az anyagokat és 40 kg-os betonos zsákokat is cipeltem... :? :wink: És én is ki vagyok purcanva! :lol:
Igazából a munkahelyemmel kapcsolatban az bosszant hogy még egy hete sincs hogy berángattak aláiratni egy papírt hogy nem lesz létszámleépítés csak átszerveznek dolgokat és hogy így is akarunk-e ott dolgozni.Erre szinte egy pár nap múlva már más a helyzet!
Ráadásul most az a hír járja hogy a gyes-gyed-betegáll-ban lévőket és a diplomásokat küldik el legelőször mert nincs rájuk szükség! :twisted: Gyesen is vagyok,meg diplomás is,tehát nem sok reményt fűzök hozzá... :oops:

edoci

Edóci! Jaa, értem, hát ez tényleg bosszantó :? Nekem most szólt egy kolléganőm, h o meg el akar jönni, mert a főnököm meghülyült :shock: Mindezt abban a 2 napban, amíg nem vagyok bent. Bezzeg amikor ott dekkolog egész nap, nincs semmi, csak az unalmas meló :D OK, nem azt mondom, h ez jó dolog, de megnézném, h mit művelt főnökúr..

Szal akkor úgy gondolod, h elküldenek? :? És akkor tudod, h mit kezdesz majd utána? Na jó, ezek hülye kérdések, mert hát nem tudhatsz semmit, és reménykedni kell ;)

40 kg-os zsákok? :shock: A gondolatba is belefáradtam :D De komolyanm, ha azt cipelgetted/emelgetted.. nem vagy semmi!

KépKép
lexus

Lexa
Hát igen mindig akkor történik valami az ember munkahelyén amikor éppen nincs ott! :lol:
Elgondolkodtam,igen hogy mit csinálnék ha megszűnne a munkaviszonyom.Nem lenne könnyű döntés,pláne hogy most babát akarunk.Meg igazából nem vagyok tisztában azzal,vagyis nem értek hozzá hogy mi van akkor ha terhes leszek,elküldenek akkor hogy kapnék majd gyest-gyedet,vagy éppen már elküldtek de még nem lenne munkám és akkor lennék terhes...Na mindegy,zavaros még ez nekem!De inkább még nem agyalok addig rajta amíg ki nem derül!
Zsákcipelés:sajnos egyátalán nem vagyok jó erőben,mostanában nagyon el vagyok tunyulva! :lol: Egyébként ketten cipeltük zsákokat (anyukámmal),nem egyedül! :wink: Az elsőnél még röhögtünk,a többinél már nem :lol:

edoci

Jaj, Betti! Ma egész nap érted izgulok!!! Jelentkezz! Mi volt a tornán? Ugye nem jött meg?

KépKép
lexus

Edoci!

GYes es gyed illetve betegallomany alatt nem kuldhetnek el.
Torveny irja elo.
Ha elkuldenek beperelheted.
CSak akkor kuldhetnek el ha megszunik a ceg.
Szoval kar idegeskedni.
Ha behivnak vagy kuldene felmondast, ne ird ala.
ha tertivevennyel kuldik, akkor szepen bemesz es kozlod veluk irasban hogy nem fogadod el, mert akkor bepereled oket.

Nem fognak felmondani hidd el.
Tuti torveny ved a gyes vege utan 1 honapig.
Utana meg ugy is jon a kovetkezo gyerkoc es akkor meg azert nem kuldhetnek el.

Magi
Vendég

Edóci! Ezaz, nem szabad addig gondolkodni rajta, ameddig nincs semmi biztos - felesleges ezzel stresszelned magad!
Zsákok: elsőnél röhögés többinél nem? :D Érthetőőő :D

KépKép
lexus

Magi
Igen én is így tudtam,de a munkahelyemen mondták hogy megváltoztatták ezt a törvényt és már elküldhetik az embert. :shock: Akkor lehet hogy ez a hír mégsem igaz?

edoci

Lexa
Pláne ha holnap izomlázam lesz tőle! :lol:

edoci

Lexa!
Nem jött meg! :D
Edoci!
Nálam ue a helyzet én azért megyek vissza dolgozni de igaza van Maginak nem küldhetnek el gyes gyed alatt +1 hónap még ha visszamész a védettség de ha jön a tesó akkor újabb 3 év+1 hónapig védett vagy!
Szívesen tornáztatnálak téged is jól elfáradtak a csajok és én is!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edoci!

Mond meg nekik, hogy az ugyveded azt tanacsolta, hogy ne irj ala semmit mert ezt a torvenyt nem valltoztattak meg.
Ha igen irjak le menyik torveny es elviszed szivesen az ugyvedednek.

CSak bloffolnek, ez nem valtozott meg.
Szerettek volna, de egyik part sem tamogatta az SZDSZ-enkivul, igy tervezet sem volt.

Magi
Vendég

Bettiii!!! De örülök!!! :D Ez már rossz nem lehet! ;)

Edóci! Az izomláz sztem garantált :D

KépKép
lexus

Lexa!
Nagyon kedves vagy!De hajrá van nektek is :wink: :wink: :wink:
Megyek altatni majd még azért benézek!
De nekem is programom van :oops: :wink:
Jó éjt mindenkinek és várok mindenkit holnap is!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti! Apa fürdik, utána hajrázunk ;) :oops:
Úh asszem én is elköszönök, nagyon örülök neked, Betti, remélem, ez jókat jelent, és remélem, a többiek is szolgálnak hamarosan jó hírekkel! :)

Jó éjt mkinek!

KépKép
lexus

Magi
nagyon köszönöm az infót!Én is így tudtam,de akkor megnyugtattál! :D

Betti
Ez nagyon jó hogy még nem jött meg!Csak így tovább! :lol:

Lexa
Akkor hajrá! :D

edoci

Lanyok!

Olyan jo nektek!
En csak varok tehetetlenul, hogy elmuljon a mensi. :oops:
Na megyek en is aludni.

Magi
Vendég

Jo reggelt lanyok!

Hogy kezdodik a reggeletek?
En mindjart megyek angolra itt a cegnel.

Betti!
Nos tesztelsz?

Magi
Vendég

Jó reggelt!
Magi!
Jó Angolozást!Utánna majd gyere!
Nem tesztelek még majd a hétvégén ha addig semmi!
Edoci!
Ma mész a munkahelyre majd mesélj!Szorítok!
Lexa!
Hogy vagy?Biztos jól :wink: :wink: :wink:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kép

Magi
Jó angolozást! :D

Betti
Nem megyek be a munkahelyemre,majd csak ha behívnak! :D (mert egyébként itthon vagyok Mátéval) :oops:

edoci

Edoci!
Azt hittem téged is berendeltek !Nekem be kellett mennem.
Lexa!
Hol vagy?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti
Még nem kaptam időpontot,de biztos fogok! :lol: És úgy gondoltam hogy magamtól meg nem rohanok be! :oops: Remélem jól gondolom! :lol:
Ha augusztustól vissza kell menned, mi van akkor ha addig sikerül a baba?

edoci

Sziasztok lanyok!

Mar itt is vagyok!

Betti neked pontosan mikor kellene megjonnie?

Edoci jol teszed, hogy nem mesz be.

Majd szolnak ha valamit akarnak.

Magi
Vendég

Sziasztoook, jó reggelt!

Nekem még nagyon reggel van. 6-kor felkeltem a párommal, amikor ment dolgozni, aztán visszadőltem, és el is aludtam. 10 perce keltem, most itt szürcsölöm a kávémat. Rég éreztem magam ilyen kipihentnek.

Magi! Jó angolozást!
Amúgy hidd el, h eljön a te időd is, remélem, h max. a jövő hónapig mki bezebrásodik. Hány napos szokott lenni a mensid?

Betti! Itt vagyok itt vagyok, és jól vagyok, köszi a kérdést meg a hiánylást :) Na és te h vagy? ;)

Edóci! Édes ez a good morning táblád. Izomláz?? :D

KépKép
lexus

Hááát, akkor én elkéstem a jó angolozást kívánásommal. Hű de értelmes mondat. :D

KépKép
lexus

Magi!
Ált. 27 napos a ciklusom de az utolsó 2 25 napra jött meg így ha ezt nézem már 2 napja késik.Ezért nem tesztelek mert lehet hogy most mégis 27 napra készül a szervezetem.Majd meglátjuk. :wink:
Edoci!
Majd szólnak ha akarnak valamit ki nem rúghatnak ez tuti
Lexa!
Hát jó reggelt!Pihizz sokat a szabi alatt!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Lexus!
De irigyellek a szabi miatt.
Mar nekem is jo lenne.
Elegge kimerultem, de nem lesz pihi, majd csak ha ossze jon a 2.
Mensim 3 napig eros 2 napig meg gyengul. Tehat 5 napos.
A ciklusom meg atlagban 30, de most 28 volt elozo honapban meg 31.

Atlagban 17-20 nap kozott volt az utobbi 3 honapban a pe-m.

Magi
Vendég

Lexa
Kép

Izomláz nincs :lol:
De jó neked hogy kipihented magad! :D

Betti
Drukk neked hogy zebrás teszted legyen! :D

Magi
hát kíváncsi leszek mi lesz!Végülis szerintem ha teljesen megszűntetik a szerződéses katonaságot nálunk,akkor engem nem kötelesek visszavenni eü állományba.De viszont ha felbontják a szerződést akkor fizetniük kell,nem?
Na látszik hopgy nem értek ezekhez a dolgokhoz! :oops:
Lesz ami lesz!

edoci

Edoci!
Nálam is ez a gond én is a honvédségnek dolgoztam!!!
Így vett át a másik cég hogy megyek dolgozni mert ha nem maradok a honvédségnél és a védett idő letelte után nem alkalmaztak volna.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Edóci! Köszi a kévááát :D
Na, a kis mázlista az izomlázzal kapcs. ;)

Betti! Köszönöm, igyexem pihizni.
Én még mindig azt gondolom, h ha megjönne, akkor az megjött vna a tegnapi torna miatt, mindegy, h 25 v 27 napos-e a ciklusod ebben a hónapban. Nagyon szorítok távábbra is, és nagyon várom a hétvégén, h pozitív híreket (meg egy tesztet ;)) hozz!

Magi! 5 nap? Hű de mázlista vagy!!! Akkor annak hamarosan vége, és beindulhat megint a próbálkozás ;)

KépKép
lexus

Betti
hát igen ennyit a honvédségről meg az eü-ről is! :twisted:

Lexa
Szivesen! :lol: Máskor is! :lol:

edoci

Lanyok!

Ha határozatlan ideju szerzodesetek van, akkor az ha lejar, nekik nem kotelesseguk meghosszabbitani.

Ez rossz hir! :evil: Ezt nem tudtam.
Nekem hatarozatlan ideju van es azt nem lehet felmondani.

Betti!
Jo gaz, hogy igy vesz at valaki!
Jo rossz ez a bizonytalansag.

Lexus!
Igen 5 nap. Ma meg eros, de hetvegere tuti elmulik.
Ha elmulik, akkor varom majd a szokasos pe-t es nekiesunk.
A naptar szerint 9-en lesz pe-m, de gyakorlatilag 10-11-12-en lesz majd.
Jo mert talan pont a szulinapomon lesz.
Nem egesz ket het.
Jo gyorsan telik az ido. Nemreg volt az elozo pe. :shock:
Na mindegy. A fogyi miatt nem bizom benne.

Magi
Vendég

Magi
Hát ez az hogy még nem jár le a szerződésem!
Én ma kezdem a fogyit,úgy döntöttem hogy elkezdem a 90 naposat!

Most képbombázás következik:
Kép Kép Kép

edoci

Edoci!

Szupik a kepek.
Nagyon tetszik a bukos csizmas kep.
Nektek is szep nagy meditek van.

Csajok!
Szerdan kesz lesz a teto teljesen.
Hetvegen megyunk veszunk szonyegpadlot.

Magi
Vendég

Edóci! Nagyon édesek a képek :) Ahogy kinéz a medencéből.. Hát az haláli!!!

Magi! Nyugi, sztem lehet, h még a fogyás mellett is belefér a baba! Csak optimistán ;)

Csajok! Ez a munka-bizonytalanság télleg gáz :? Remélem, megoldódik mkinek!

Hogy prögünk ma :D

KépKép
lexus

prögünk=pörgönk :D bocsi :oops:

KépKép
lexus

szóval, prögünk és pörgönk egy pörgünk, bár sztem már elsőre is megérti mki, h mi a frászt akarok kinyögni :lol:

KépKép
lexus

Lexa
Értjük,értjük! :lol:

Magi
Nem túl nagy,de a célnak megfelel! :lol:

Tényleg itt 4-en tartjuk a frontot,de a többiek hol vannak?

edoci

Sziasztok

Annyit írtok hogy nem győzöm olvasni.
Betti kiváncsi vagyok hogy megjön e. Remélem jó hírekkel jössz majd.

Lexi ma már beszéltünk a Chaten:)

Munka:

Igen ha határozatlan idejű a szerződés akkor nem küldhet el, illetve visszamenetelnél nem köeles ugyanoda visszavenni ha nem akar, de köteles egy másik helyet biztosítsni, felajánlani. Én sajnos nagyon rosszul jártam. Réka után vissza akartam menni dolgozni, először azt mondta a főnővér a kh-ban hogy semmi akadálya mehetek. Aztán amikor kiderült számára hogy a főiskola nekem még tart és nem szándékozom abbahagyni akkor közölte hogy oda bizony nem mehetek, felajánlották a pszichiátriai osztályt. Na oda nem akartam menni. Közben ajánlottak egy munkát a margit kh-ban amit elfogadtam, pechemre. Mert ott meg felvétel után kiderült hogy 12 órás munka az korántsem annyi. Az első két napon dolgoztam de akkor már rájöttem hogy hiába járt le a munkaidő 7-kor én még este 8-kor is bent voltam. Mondtam hogy én ezt nem tudom vállalni a gyerekek mellett, akkor mondták a munkatársak hogy ez náluk mindennap így van, este fél10-kor járnak haza. Na ki is léptem. Persze másik munkahelyet pedig a csodálatos reform miatt nem találok. Főiskolás 3 gyerekes nem kell, sajnos. Hiába szeretek ebben a szakmában dolgozni, nem alkamaznak mert túlképzettnek számítok, hiába nincs a kezemben még a diploma.
Szóval erről ennyit. Így most munkahelyem sincs:( Főállású anyára mentem el, az meg ugye nem sok. Szóvala következő terhességemnél nekem már nem lesz gyedem.

Ma megyünk délután az ügyvédhez a telket megvenni, és utána már jön is az építész, és megbeszéljük hogy mit szeretnénk. Zajlanak az események.

Ráadásul a szocpollal is rosszul járunk sajna, több mint valószínű hogy vissza kell majd fizetnünk. ugyan is van egy házunk amire felvettük a két gyerek után a szocpolt, most szeretnénk a harmadik után is felvenni és a hitel összegből levonatni.,majd eladjuk a házat és az új építendő házra ráíratjuk a szocpolt. De itt a bibi, mert az nagyobb lesz mint a méltányolható szobaszám. 5 főre 5 szoba lehet, de a nappali is szobának számít. Nekünk 6 szoba nappali lesz, mivel már a jövendő beli gyerekre is meg lesz a szoba, de azt meg nem számítják, csa a született gyerekeket.
Szóval nem tudom mi lesz.

Na jó hosszú lettem,

Gabi
lieglgabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?