Új privát üzeneted érkezett!

Zsófi,gondoltam,hogy a gyümölcsnap nem valamiféle sanyargatás almákkal,meg társaival :lol: Érezzétek jól magatok :wink:

Timi,jobbulást Hangának!Szerintem se oltassatok!

Nekem van egy nagyon jó túrós süti receptem,lusta asszonyok sütije,aki evett belőle már,az könyörög a receptért :lol: Ja,és 10 perc összerakni,meg sül fél órát.Még nem írtam? :roll:
Vendég

szintén ikres barátosném receptje :wink:
Név: Túrós-áfonyás zsemle
Hozzávalók: 10 dkg aszalt áfonya
25 dkg liszt
1 cs sütőpor
30 dkg túró
6 dkg olvasztott vaj
6 dkg cukor
1 csipet só
4 ek tej
Elkészítés: Simára dolgozzuk a túrót a vajjal, a sóval és a cukorral. Összegyúrjuk a sütőporral elkevert liszttel és az áfonyával. (Viszonylag nehezen állt össze nekem és először azt hittem valamit kifelejtettek a receptből, de néhány perc gyúrás után tökéletes lett a tészta.) Gombócokat formálunk belőle, tetejüket megkenjük tejjel. Előmelegített sütőben (180) 25-30 percig sütjük.

én tojásfehérjével kentem h szép legyen jo lett nekem elsöre picit kemény lett azt mondta barátnöm lehet tulsütöttem, ja és lehet bele 1 evökanál tejföl is ma igy probálom ki :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Nyulasz: irjad ám :wink:

babusok
Budapest

Nyulasz: nem írtad még! Itt a lehetőség! Nekem minden jöhet, amiben túró van!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

egyszerü receptekre vevö vagyok, én nem szoktam sütni :oops: :oops: de ez tényleg nagyon könnyü még nekem is sikerült :lol: (na jo azért nem volt tökéletes de fincsi volt Csajok is ették :lol: ) nálunk a nagyik jokat sütnek :lol: sajnos igy nem vagyok rákényszerülve :oops:

babusok
Budapest

Túrós süti

30 dkg rétes liszt,
25 dkg porcukor,
Fél sütőpor,
Fél kg túró,
10 dkg teavaj,
1 csomag mazsola,
Fél citrom reszelt héja
2 csomag vaniliás cukor
3 egész tojás
3 dl tej.

5 dkg vajjal kikened a tepsit,és a sütőt 180 fokra előmelegíted.
A lisztet,a porcukrot,és a sütőport(én majdnem az egészet belerakom) egy nagy tálban összekevered,és kettéosztod.
A kivajazott tepsibe beleszórod az egyik felét a liszt-cukor keveréknek,rátördeled a túrót,rászórod a mazsolát,a reszelt citromhéjat(szoktam tasakost is,ha nincs itthon citrom,de igazi citromból nem jó ízű,ha egy egész citromról beleteszed a reszelt héjat,elég a fele) és a vaníiliás cukrot,majd rászórod a liszt-cukor keverék másik felét.A tetejére rávagdosod a maradék 5 dkg vajat.Az egész tojásokat összekevered a tejjel,és meglocsolod vele a művedet.180 fokon kb 30 percig sütöd,és félig kihűlve 5 perc alatt megeszed 

Ezt nem lehet elrontani,nem kell gyúrni sem,mert a liszt is,meg a porcukor is por alakú,és ha olyan jön vendégségbe,aki nem szereti a mazsolát,akkor egy részére nem szórok,így nem kell kapargatni belőle.Lehet meggyet is tenni rá,vagy bármit...
Vendég

Nyulasz: ezt megsütöm amíg alszanak a csajok! :lol: Köszi!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyami, mindkettő!!! Ma délután bolt, beszerzem a hozzávalókat, holnap vendégség nálunk, megsütöm őket.
Én szeretek és szoktam is sütni, ha időm engedi. Inkább, mint főzni, nálunk azt apa szokott ugyebár :oops:

Míra 6 óta sírdogál, extra mód fél órája kezdett rá, vígasztalhatatlanul. Folyamatosan mondta hogy fáj, és kaki, meg hogy a pocakja fáj. Hát mostanáig bírtam, két kanál levolac semmi sem segített, így a glicerines kúphoz folyamodtam. Végre nem sír, kakilt, jól van aranyom. Ez valami hihetetlen látvány, még én is majdnem sírtam vele, pedig tudom, nem szabad. Annyira sajnáltam :cry: :cry:
Babus, már tudom, milyen lehetett Nektek a múltkor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Hajrá sütik :D

Törpi,szegény Míra,de jó,hogy lett végül kaki.Meg jó,hogy végre meg tudják mondani,hogy mi fáj,én lehet nem jönnék még rá :roll:

Ja,én se sütni,se főzni nem szeretek,de sajna apa meg nem tud...vagyis nincs rá késztetése,hogy csináljon dolgokat,pedig de jó lenne :lol:
Vendég

Törpi: szegény Míra! Tudom milyen sajnos, Alexa is szenved. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi: jaj :( de milyen jo h már mondja mi fáj :? :wink: szegénykém :( pusziNeki régota nem volt kaki? majd figyeld h mondja e még h fáj lehet akkor pár napig érdemes adni nálunk ugye az volt h szerintem már azért nem kakilt mert tudta h fáj és félt kakilni :( aztán egyre többször sikerült meg gondolom nem is fájt meg mi is mondtuk h ügyes stbstb meg nem foglalkoztunk a témával igy koppkopp

babusok
Budapest

Nyulasz: én főzni szeretek, sütni meg nem tudok-merek nagyon, de azért mindíg sikerül amit megcsinálok. :lol: Nálunk sem tud Krisztián főzni, ill. neki sincs rá késztetése, pedig tényleg néha nagyon jó lenne. Bár ne szóljak semmit, mert múltkor sütött palacsintát-életében másodszor, de én kevertem be, aztán a palacsintákat is én töltöttem meg.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: Te is laevolacot szoktál ilyenkor adni?

babusok
Budapest

Babus: nem, mert semmit sem ér. Ha 3 napja nincs, akkor kúp. Facsart narancslé szépen rendben tartja, joghurt is van minden nap. és ha el tudom kapni és egy percre tűri a hanyattfekvést, akkor megmasszírozom a pocakját.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Míra kakilt, jól van, kúp segített, de ehhez nem szeretném hozzá szoktatni. Ő menetrendszerűen reggel szokott kakilni, ez maradt el tegnap és később sem pótolta, pedig azért szokta, ha néha elborult a rend. És ez nála már ekkora gubancot okoz :(
De én is azon gondolkodtam, hogy régen, mikor még nem beszéltek, tuti nem jöttem volna rá, mi a baj, mert 1 nap kimaradást még nem vennék tragikusnak.

Emma édes volt, rohant a fürdőbe értem, hogy telefon, csörög, indulok utána (csak a gépen kapcsoltam be a rádiót), ő fordul örömében, hogy jól szolt és örülök neki, abban a pillanatban nekifordult a falnak. Fél méterrel arrébb lett volna a kijárat
:? :lol: :oops:

törpilla812

Masszír merre? Óramutató járásával megegyező vagy ellentétes irányba?

törpilla812

Törpi: óramutató járásával megegyezően, amikor felfelé húzod ne nyomd, lefelé finom nyomás 10x, utána fentről lefelé húzod a kezed finom nyomással 10x, majd lábfeltolás hashoz 10x. Így kell hivatalosan, Alexának max. a fele megy, mert nem ér rá ilyesmikre. :lol:
Emma :lol:

Hanga délelőtt kapott nurofent, délre belázasodott. :( Fél órája raktam le őket, de macikám folyton köhög, meg sír. Ebédet nem evett, de a tápot elfogadta. Úgy sajnálom szegénykémet! Törvényszerű, hogy hétvégére betegszenek meg?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Szegény Hanga! Engem az zavar ilyenkor, hogy mikor az ember látja a jeleit, hogy gond lesz, akkor nincs mivel elkapnia. Mint mondjuk felnőtteknél egy Kalmopirin vagy Aspirin. Vagy csak én vagyok tudatlan? Oscillococsinum vagy mi a neve segíthet? Valami kéne, ami hatásos de még ab :shock:

Míra egészen ebédig nagyon jó kedvű volt, a rizst is egy szó nélkül, boldogan kezdte enni, már majdnem megette az egész tálat, mikor sírni kezdett újra és fájlalni a pociját. Kivettem, megnyugodott. Míg Emmának adtam a halat, ő is kért, de közben sírdogált. De csak kérte a halat. Prézlit leszedtem, az ne terhelje a pociját. Majd lekérezkedett, és elkezdett visszajárni halért. Egyik alkalommal irtózatos bűz is megcsapott a gyerek érkezésével együtt. Hát ezért jött meg az étvágy :lol: :lol: Remélem most már kiadott magából mindent, mert iszonyú ez a pocifájlalás :(

Timi, köszi a maszír tippet!!!! Míra most hagyta, annyira pocsékul volt, csak ugye én nem tudtam, hogy van szabályosan. Remélem nem lesz rá gyakran szükség.

törpilla812

Na, baby luufot soha többé! Eddíg sem használtuk, de gondoltam kipróbálom, hátha Hanga nyugodtabban tud aludni, kap levegőt, stb. Hát 1 órát sem aludtak, Hanga sokkal jobban köhög tőle, Alexát is felkeltette és már nem alszanak vissza. Ennyire hülye még egyszer nem leszek, mikor tudom, hogy én is majd megfulladok a kámforos cuccoktól! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: :(:(:(:( hátha alszanak még 1et kicsit késöbb...jaj betegségnél tényleg annyira rossz h nem tudnak normálisan aludni utána meg tiszta nyügik a nemalvástol meg a betegségtöl is duplán :?

babusok
Budapest

Babus: Hanga csak-csak aludna, ha nem kellene annyit köhögnie, de Alexa ha egyszer felébred, akkor legkorábban csak este lehet letenni. És ma délután el akartunk menni ikeázni kettesben, anyós szitterkedne. Még átgondolom, vagy fél órám rá.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Emma is negatív rekordot döntött, 1 órát aludt. De ő vigyorogva ébredt, nem tudtam semmi módon visszaaltatni. Fél óra bohóckodás után feladtam. Most itt vidámkodik nekem a nappaliban. Mi lesz így estig? :shock:

Timi, sajnálom ezt a fránya betegséget! :( :(

törpilla812

Timi, menjetek! Veled hisztizne, tuti kikészítene estig, anyóst meg le fogja venni a lábáról.

Hm, míra is felébredt. Indulunk mi is itthonról. Érdekes lesz tényleg az este :shock:

törpilla812

Sütni én szeretek, a kedvenceim a torták, és általában a legegyszerűbb süteményeket nem tudom megsütni...

Nyuszi: nem kapta el senki, ezért is gondolom, hogy ez nem is igazán a hányós vírus lehetett, hanem a láz miatt hányhattak a srácok vagy Isten tudja!

Timi: sajnálom hogy ti is bele estetek ebbe a nyavalyába. Srácok is köhögnek, de nekik ugye megy a hörgőtágítás, és az talán segít. Baby luuf nekünk se nagyon jött be :(

Törpi: szegény Míra :( :( :(

Fotók cukik!!!

Kata
labkat

Zsófi: hátára kentem és kb fél adagot, mint ír a tájékoztató. Szerintem ma van a mélypont. Legalábbis nagyon bízom benne!

Végül mentünk ikeába! :D Nagyon jól esett! Vettem a lányoknak belebújós előkét, poharakat a tányérjaikhoz, gyönyörködtem a konyhákban és álmodoztam és annyira jól esett, hogy Krisztián ebben ma abszolút partner volt, pedig nem jellemző rá. :D (biztos akar valamit :oops: ) :lol:

Hanga nagyon nincs jól! Olyan rossz ilyen állapotban látni pici babámat! Az egyébként apás és rólam tudomást sem vevő lányomnak most csak én vagyok jó. :cry: Hamar mentek aludni, de nem tudom milyen éjszakánk lesz, mert nagyon köhög, már 1x ki kellett hoznom, mert a maciját ölelgetve sírdogást. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, de jó, hogy ilyen jól sikerült a kiruccanás!!!!! és hogy Krisztiánnal ennyire egy hullámhosszon vagytok :wink:
Szegény kicsi Hanga!! :( Annyira sajnálom! Én ma Stodal-t vettem nekik, tapasztalt anyuka barátnőm javasolta. Remélem beválik. Esetleg Nektek is.
Nyugodt éjszakát!!!!!!

törpilla812

Törpi, tegnap óta adom a stodalt , de most mintha csak rosszabbodna. Fél 8 óta rengetegszer voltam bent, köhög, sír, szörcsög, cumi nélkül megint sír. ááááá Remélem ti meg tudjátok előzni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Csak bejelentkezek. Olvasni nem nagyon tudtam, bocsi, de édik a fotók nagyoooon!!! :)
Mi elvagyunk (havazva), mint mindig. Majd igyekszem jönni.

Jó éjt mindenkinek.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Csak bekukk. Én még mindig beteg. Tegnap vicces volt: Balut vittem megismételt hallásvizsgálatra, és ahogy a fül-orr-gégész meghallotta a hangomat, engem is elkapott. Persze antibigyót kaptam.
vovanda

Jó reggelt!

Vanda: most már meg kell gyógyulnod! Elvégre orvos is látott, ha nem is önszántadból! :lol:

Nekünk éjszaka tűrhető volt, 6-kor volt nyafi a cumiért, azóta fent is vagyok és még nem halottam köhögni Hangát. :D Este megemeltem a matracának egyik végét, utána már nem köhögött annyit.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jó regelt!

Timi,a homeós cuccora azt írják,hogy átmenetelileg rosszabodnak a panaszok,és utána javul.Enyém doki is mindig a stodált ajánlja,mondjuk volt,hogy ambroxolt adtunk mini adagban,de most utoljára én is stodált vettem.
A hátracsurgó váladék miatt is köhög ennyire,próbáljatok feliratni,vagy vény nélkül kikunyizni a gyógyszertárban orrcseppet,neomicin-ephedrines a neve,úgy kutyulják,és csodákra képes!
És jobbulást!
Örülök,hogy ikea jól sikerült.Nekünk is van ilyen belebújós előke,de sajna Noémi mindent leszed magáról,és persze akkor Bazsin sem marad fenn.Most az ikeás műanyag békás előkét vetettük be,szépen belepotyog a szájukból a cucc,de 3 perc után,azt is minden kanál kaja elött vissza kell raknom rájuk :evil:

Törpi,na nektek is jobbulást,remélem azóta nem volt kakigond!
Nekünk tegnap délután 3 órát sikerült aludni,de az éjszaka,ááááááá,nem is mondom... :( ennyiszer még nem volt fenn sose Noémi,és már 22.30-kor elkezdte a műsort,utoljára 4.40-kor láttam.Közben meg sokszor,abból kétszer evett is,egyszer meg kapott panadolt,mert gyanítom jönnek a rágók,és az miatt nem alszik.

Emma :lol: :oops: ismerős a szitu :lol: Nem lett baj,ugye?

Vanda,szegénykém,még te is :roll: Jobbulást neked is!

Lkata,azért jó,hogy a lányok nem kapják el,nektek is jobbulást,mostmár tényleg jöhetne a tavasz,és vége lehetne a betegeskedéseknek!!!

Rana,villámlátogatás?De jól vagytok?
Vendég

Timi,ügyes vagy a matrac emeléssel,nekem eszembe se jutott.Bár értelme se lenne,mert mindkét végét emelhetném,hol itt a buksi-hol ott :lol:
Vendég

Nyulasz: békás előkét én is akartam, de miután megnéztem, hogy hogyan kapcsolódik hátul, inkább lemondtam a brekkancsról, mert azt előbb leszednék, mint én kigondolnám, hogy felrakom! :lol: Nekünk tescos merev van, egész jó, azt nem tudják leszedni. Hanga is vándorol többnyire, de most érdekes módon úgy maradt. Biztos jó volt így neki.
Éjszakát sajnálom! Hihetetlen hogy el tudnak romlani, pedig olyan jó alvók voltak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

5.15 :evil: :evil: :shock: :shock: kééééész vagyok...
már csak a nagyágyikoban bizok mert tényleg foggggggggggalmam sincs miért kelnek enyémek ennyire korán :cry:
Timi: ügyi vagy ágyemeléssel tuit sokat segit, de nálunk esélytelen forognak ezerrel :? :lol:
Nyulasz: jön a hideg...lehet Nálatok is érzik :? vagy tényleg a fogacska, Nálunk még mindig növesztik Lalunak kint van egy fél. nagyon lassan jönnek ezek az utsok

babusok
Budapest

Vanda: jobbulást :wink:
Timi: de jo h mégis el tudtatok menni :wink:
Rana: nagy havazodásban remélem jol vagytok :wink:
Kata: sztem a sok slejmtöl meg köhögéstöl lehet hányás...legalábbis nálunk szokott :? remélem alakultok :wink:

babusok
Budapest

jaj képzeljétek annyira fincsi lett a sütim, igaza volt barátnömnek multkor tulsüthettem most beállitottam vekkert és szupi lett CSajok is és Apa is ette :lol: :lol:

babusok
Budapest

Most kapok agybajt, Emma kitörölte, amit írtam. Ááááááááááááááááááááááááááááááá!

Timi, ügyes vagy Hangával, nekünk is bevált Emmánál, ő sem mászott le, pedig ő is vándorló típus.

Babus, látod, jó kis sütő válik még belőled! Ma én is kipróbálom.
Korai kelés =agylövés Nem tudom, mi lehet a gyerekeinkkel, bár én ma kímélő üzemmódon voltam, 1/4 8-kor keltünk. Arra jutottam én meg, hogy enyémek max napi 12 órára vannak beállítva, így este 9 előtt nem szabad letenni őket és délután sem hagyni több, mint 2 órát aludni. Visszatérek erre, és nem erőltetem a korai elalvást.

Vanda, vicces lehetett :lol: De végre gyógyulj akkor meg :wink:

Nyuszi, sajnálom az éjszakát. Noncsi igencsak treníroz benneteket :shock: Illetve Téged, ahogy apa alvókáját mesélted :lol: Mit csinált akkor a kiscsaj, ha nem adtál neki kaját éjjel? Én kicsit kikészítettem magam, de Emmát így tudtam leszoktatni az éjszakai műsorról. Szemét dolog volt, de megtanulta, hogy nappal van kaja, nem forgatjuk fel a napokat, és nem éjjel eszünk. Mert ha evett éjjel, akkor nem evett reggelit, innentől kimaradt egy kaja, és azt újra éjszaka akarta pótolni. Na ebből lett elegünk :oops:

törpilla812

Babus: óóóó, hát jó kis koránkelők a lányaid!

Hanga kicsit jobban van, már nem köhög annyit, legalábbis függőlegesben, mert vízszintben bizony nagyon köhögött, úgyhogy utazóágyban a mi szobánkban alszik. Ennek következménye, hogy Alexa a saját szobájukban dumál, berreg, kiabál, de nem alszik, pedig tuti álmos, mert kettesben elmentünk úszni. Hanga nélkül nem alszik, Hangával meg nem tud a köhögés miatt. Megint jó kis napunk lesz. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: mekkora tepsiben szoktad sütni a túrósat? Mert nekem nem ázott el teljesen a liszt és ott maradt a tetején foltokban és már 35 perce sül, de a közepe tök nyers, a széle meg pirul. Fotózd már le legközelebb ha sütsz, hogy milyennek kell lennie! Tök béna vagyok a sütéshez! Pedig az illata isteni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Senki ne röhögjön, de ezt el kell mondanom: én is megsütötte mindkét sütit. Babusé nagyon jól sikerült. Nyuszit én még zaklattam is részletekkel, pl. a tepsi kérdés merült fel nekem is. Tehát ezzel nem is volt gond. Annál inkább a figyelmemmel. Ugyanis kifelejtettem a túrót belőle :oops: :oops: :oops: Utólag mindennek a tetejére tettem rá és kevertem bele a felső rétegbe. Még nem tudom, mi lesz az eredmény, épp most csipog a sütő, hogy letelt a fél óra.
Nos, nekem sem sült meg fél óra alatt. Majd beszámolok a végeredményről :oops: :oops:

törpilla812

Babus,aztaaa,ez tényleg korai :shock:
Sütivel ügyi vagy :D
Fogacskák,Noéminek még csak 9 van kinn,Bazsi meg úgy növeszti négyesével,hogy észre sem vesszük :roll:

Törpi,enni csak akkor nem adtam neki,amikor vagy elötte alig 1 órával már evett,vagy mert már az éjjeli két evésen túl voltunk.De olyankor szerintem nem is enne.Lehet nekem is ki kéne próbálni,hogy nem kap,de akkor Bada sem aludna egész éjjel,az tuti :roll: Még itartok,egyenlőre akkor örülök,ha eszik ez a vékony csöpp kislány :oops:

A mászókát akartam már ezerszer kérdezni,hogy milyet vettetek?

Timi,a belső mérete 21x35,és kb 5 centi magas.Tied nagyobb?De nekem is van,hogy mivel egyenetlen a teteje,így nem mindenhol fedi be a tej-tojás,de ha kiveszed,és szórsz rá porcukrot,akkor nem látszik :lol:
És milyen lett?
Békás előkét melyik tescoban kaptál?
Vendég

Törpi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lányok,a vicc,hogy tegnap telefonon bediktáltam Törpinek,hogy mi kell a sütibe,majd 10 perc múlva visszahívtam,hogy a Babuséba mi kell,és akor olvasom,TÚRÓ,jajj,mondom abból az enyémbe is kell fél kiló :lol: :lol: :lol: lévén túrós süti :lol:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: El nem hiszitek, de fél órája itt röhögök magamon.

Nyuszi, persze, Te tudod, Mírával bizti én is így lennék, de Emma annyira a szokások rabja, hogyha egyszer rákap valamire, nagyon kemény menet leszoktatni. Akármiről van is szó :?

törpilla812

Törpi: :lol: :lol: :lol: Bocsi, de jókat röhögök én is!

Nyulasz: én is kb akkora tepsiben sütöttem. Egyébként nagyon finom! Legközelebb majd megpróbálom lenyomkodni kicsit, hogy mindenhol elázzon a teteje, mert mi nem porcukrozunk, amin van arról is mindíg lekaparjuk, mert nem szeretjük. :oops: 45 perc kellett, hogy átsüljön, még forrón nekiestünk, mert nem bírtuk megvárni, hogy kihűljön, kétharmada elfogyott, vacsizni ma nem fogunk, de lehet hogy aludni sem!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Lányok, köszönöm, jól vagyunk, csak sok a meló mostanság. Babák is jól, nagyon rendetlenek, egyre többet beszélnek. Majd teszek képeket, bár inkább nem is ígérem. :oops:
Babaképek nagyon tutik, milyen nagy lovacskák vannak itt a topikon! :wink: :lol:
Vanda, sajnálom a kórt. Gyógyuljatok! Minden más betegnek is jobbulást!

Még akartam kérdezni, hogy Fenistil cseppet (meg akkor ezek szerint Zyrtecet) milyen tünetekkor adtok? És hogy adjátok be? Nekem doki 5 cseppet mondott, de én vízben adtam be. Olyan látványos javuléást nem láttam, de lehet hogy nem tudom, mit kell keresni? :roll:

Sütireceptet kérem én is, én is!!!! (Túrós minden mennyiségben jöhet!!!) Küldje el vki, plííííz. Lehet, hogy volt már szó róla, de nagyon átlózva olvastam. (Vagy mi a szó az átlózásnál is gyatrább olvasásra? :oops: :oops: :oops: )

Na megyek, megint havazódás van. :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Törpi,végül azért ehető volt?

Timi :lol: :lol: :lol: ha melegen ettétek aludni tuti nem fogtok :lol:

Rana,pedig rakhatnál ám képeket!!!Túrós süti előző oldalon van kettő is :wink: Ha nem találod,akkor elküldöm majd priviben.

Fenistil cseppet tüsszögéskor,orrfolyáskor adom,reggel-este evés elött közvetlen,ahány kiló anyyi csepp,és kiskanálra rakom higítatlanul,és úgy adom.Elvileg csökkenti az orrváladékot,én meg azért nem tudok nyilatkozn,hogy mennyire jó,mert mindig adom,tehát nem tudom nélküle milyen lehet,de tény,hogy a legnagyobb taknyosság idején is végigalusszák az éjszakát,Noémi még enni sem kelt fel,az utóbbi fél évben az év első 4 napján,mikor a legnagyobb orrfolyás volt,aludt simán reggelig.Bazsi meg amúgy is alszik :lol: Persze napközben nem győztük porszívózni nekik.

Te este 10-kor mit havazódsz??? :shock: Tessék kicsit kikapcsolódni!
Vendég

Nyuszi, annyi volt a kaja, a süti meg a torta, hogy nem maradt rá kapacitás. Na meg apa nem bírta kibányászni a tepsiből :oops: lehet, hogy kanállal esszük? :oops:
Törpéktől nemrég jöttem le, eddig pörögtek ezer fordulatszámon az uncsitesókkal meg a nagyszülőkkel. Ha reggel 7-kor kelnek, én megkeresem újra azt a karnist :shock:

Rana, nálunk is átaludt éjszakákról lehet beszámolni Fenistil csepp-pel, szintén töményen kiskanállal. Jó íze van.

törpilla812

Sziasztok!

Törpi,hű,akkor jól elhúzódott az elalvás :shock: Na,kiváncsi vagyok a végeredményre.
Sütit sajnálom,de legalább nem az lett volna a vacsora :lol:

A karnist én már meg is kerestem...este adtam Noéminek panadolt,hátha tényleg a foga...nem jött be.Evett 23.30-kor,02.30-kor,és fenn volt 05.30-kor is.Na,akkor már nem adtam neki csak vizet,de a kiságyban hallani sem akart róla,csak sírt,és nyújtózkodott,végül kihoztam,beraktam megint az etetőszékbe,ott ivott egy kis vizet,és visszatettem aludni.

Timi,nektek milyen éjszakátok volt?

Babus,ma is hajnalban volt ébresztő?

Lkata,fiúk jobban?

Vanda,és aki még esetleg beteg,taknyos,köhög,jobbulást!
Vendég

Jo reggelt!
hu én is jot nevettem a sütissztorikon :lol: :lol: :lol:
ma egész jol indultak 6.45 :lol: egész meg azért mert 4.20kor azért sikerült nyipákolni de szerencsére egy kis vizzel visszaaludtak :lol:
tegnap meg rekordalvás volt du. Tami 2,5 Lalu 3 :shock: :lol: be kellett potolni :lol:
Nyulasz: hu micsoda éjszaka :(
Törpi: örülök h jol sikerült süti :wink: barátnöm még igért könnyü recedpteket ha teszteltem hozom :wink:
Timi: porcukrot én sem szeretem sütin :lol:

babusok
Budapest

Jó reggelt!

Nyulasz: jó volt az éjszaka, 1x keltem 3 körül Alexához, Hanga jól aludt. Este meg reggel köhögött, de szerintem javul. Én meg romlok, kapar a torkom. :( Félek Alexa sem fogja megúszni, de eddíg még semmi baja.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?