Sziaszok, szép napot mindenkinek!!
Pillesz: szuper lett a szoba! Tényleg kicsit szigorúnak tűnsz, de csini vagy a képen.
Bogaracska: Szia, örülök, hogy azért jobban vagy és kiengedtek a kórházból. Nagyon vigyázz magadra és a kisfiadra!
Clara: Örülök, hogy lejjebb ment a vérnyomásod, remélem megjavul nem kell befeküdnöd a kórházba! Szorítok neked!!
Tegnap voltam a 32. hetes uh-n, minden rendben van. Most már biztos, hogy kislányunk lesz.
Az írták a leletre, hogy a magzat fejvégű fekvésben van. A lepény hátsó falon tapad, jó helyen, I. fokban érett. A magzatvíz mennyisége átlagos.
BPD: 84 mm,
AC= 291 mm,
FL= 63 mm.
Súlybecslés: 2172 g. Sajnos az arcocskájából nem láttunk semmit, mindkét keze a feje előtt volt + még az egyik lába is.
Hiába noszogatta a szonográfus, nem mozdult arrébb, ugyanúgy maradt. Rá is írta a papírra, hogy az arc a magzat helyzete miatt nem hozható látótérbe. Így hát képet sem kaptam a kicsiről, pedig kifizettük előre a 2 kép árát. De a nő nem mondott semmit, meg sem kérdezte, hogy így is akarunk-e képet, odaadta a leletet és elköszönt. Persze a befizetett összeg így elveszett. Nem volt valami kedves és közlékeny, még azt sem mondta meg, hogy kb. hány centi lehet a baba. Úgyhogy vegyes érzésekkel jöttem el, örültem, hogy végre láthatom a kicsit és minden rendben van, de a nő „kedvessége” rosszul esett.
Lányok, lenne 1-2 kérdésem. Az AC az milyen méret? És a lepény érettségénél az jó, ha még csak I. fokban érett? Van erre valami táblázat vagy ilyesmi, hogy hányadik héten, milyen érettnek kell lennie? Hol tudnék ennek utána nézni? A 2172 gramm az soknak számít?