Sziasztok, én is vagyok, csak sűrű volt a hétvége, dolgoztunk a házon sokat, tegnap esti altatás után meg gyorsan magamat is elaltattam
.
Próbálok reagálni, de nem hiszem, hogy mindenre sikerül...
Először is mindenkinek köszi a pihiszékes reakciókat, még mindig gondolkodok rajta, de sokat segítettek a vélemények.
Nadina
Mákos gubát meg tudom érteni, én mákkfüggő vagyok, de nem nagyon merek enni Nóri hasfájása miatt, bár egyszer anyósom hozott mákos kalácsot (világbajnok ebben), akkor 2 napig azt ettem, és Nórinál rosszabb lett a hasfájás, azóta hanyagolom, pedig imádom! Szopi gondokat sajnálom, nálunk csak az elején voltak gondok, szerencsés vagyok, de át tudom érezni, kitartás, nemsokára jön a hozzátápi nálatok is.
Csöpplány
Hülye kérdés, de a gézen átnyomáshoz milyen gézt használsz?
Mármint ilyen kötszeres géz? Bocsi, de ezt most nem vágom. Balu fekvőtámasza nagyon cuki!
Mayday
Sajnálom, hogy ilyen mizéria volt tápi ügyben, hihetetlen a dokitok, olvass be neki utólag nyugodtan. Bálint nagyon édes a kádban
. Amúgy néhány napja én is kevésnek érzem a tejem, de annyi, hogy hagyom Nórit tovább szopizni, este van, hogy 1 órát is nyammog, és nem ébred fel éjszaka, szóval gondolom, megtalálja az 1 óra alatt, amit keres
. Mondjuk ma gyanúsan fáj az egyik mellem, remélem nem gyulladt be, egy jó ideje már nem fejek, mert mindent kiszipkázik Nóri.
Csigaby
Hajhullást sajnálom, nekem is van, de ennyire még nem durva, bár a fésűt mostanában én is néha hanyagolom, hihetetlen mennyiség marad benne. Ezt már én is akartam kérdezni, hogy lehet-e erre valamit szedni. Anna hihetetlenül sokat fejlődött, én őszintén szólva csak a mostani képek alapján nem mondanám meg, hogy mekkora hátránnyal indult az életben! Tényleg nagyon stramm kislány, kedvencem a nyelvöltögetős meg a fityiszes
Seidelm
Ádi igazi kismanó, nagyon cuki! 8 kiló, az szép, hogy érzed a derekad estére? Ottalvós buli apának, hát, én biztos, hogy nem örülnék, de valszínű elengedném. Nálunk még nem volt 2 hónapos Nóri, mikor hétvégi pecára akart menni, na azt gyorsan leállítottam, de most már nem mondanám, hogy ne menjen, csak szarul esne.
Hibernia
Kutacs nálunk nem lüktet, espumisanból én minden 2. etetésre adtam 25 cseppet, de már jó ideje nem adok neki semmit. Hogy bírod apa nélkül? Anyukád azért biztos sokat segít, meddig marad?