Hahó!
Lányok, bár alig bírtam végigolvasni, amit tegnap óta írtatok, de úgy felvidított, hogy csak na! Nagyon örülök, hogy mindenkinek jobb kedve lett.
Katica, szuper lehetett ez a vizsgálat, de a legnagyszerűbb, hogy mindent rendben találtak.
Zarja, egyszerűen tátva maradt a szám a helyes kis babaszoba láttán. Nagyon ügyes vagy!
Szépek a babakocsik is, Boruska, asszem én is hasomlót szeretnék. De hol van még mi tervbe vett bevásárló körutunk... Mikor felteszitek ide ezeket a szebbnél szebb babacuccokat, nyomban mehetnékem támad, hogy én is, én is akarok már végre valamit.
Mi mondjuk a szüleinkre várunk, akik tudnak hozni utánfutót, aztán úgy a nehezét/nagyját könnyebb lenne elintézni. A karácsonyi ajándék témával mi is úgy beszéltük meg -bár eddig még csak a férjemmel-, hogy babacuccokat kérünk (szépen). Bár lehet, hogy pénzt kapunk majd, hogy vegyük meg mi, ami nekünk a legjobban tetszik, de ez szerintem sem illik nagyon karácsonykor, egyrészt, mert a szüleink is szeretnének meglepetést okozni, másrészt meg olyan jó ajándékot bontogatni.
Lehet, hogy ez is meg az is lesz egy kicsit. Azaz kapunk valami apróságot, babajátékot pl. plusz egy kis pénzt is a nagyobb cuccokhoz. No, de ez még csak ötlet szintjén él a fejünkben.
Tegnap 3/4 3-tól majdnem 5-ig vártam a dokira, hogy megnézzük Botondot, és, hogy nem okozott-e valami bajt a hételeji tányérbecsapódás a hasamba. A lényeg: nem látszott semmi baj, Botondka is szépen növöget, és képzeljétek a "rohamos súlygyarapodásra" -mert így írta be a kiskönyvembe a védőnő, azt mondta a doki, hogy ne foglalkozzak vele, és viccesen hozzáfűzte: jó, hogy nem szereltetünk be egy futópadot ide a vizsgálóba, hogy aztán még büntessük is a kismamákat, amiért hízni mertek.
No, persze a csokizabálást visszafogtam, de a diétát ezek után azért nem fogom olyan nagyon komolyan venni, max. ha a cukrom + a vérnyomásom rossz lesz. (Ma volt a terheléses vizsgálat...) Anyukám is rákérdezett egy dietetikus ismerősénél, és ő is azt mondta, hogy amíg nincs nagy eltérés a lelelteimben/vizsgálatokon, akkor nem szabad nagy diétázásba fogni. Persze a túlzott szénhidrátfogyasztást ő is kerülendőnek tartja.
Jaj, kérdeztétek, jobban van-e már a férjem.
No igen, estére már teljesen "kivirágzott", mesélte, hogy jók voltak az előadások, aztán elvitték őket Villányba vacsorával egybekötött borkóstolásra.
Bátor volt, mert evett is ivott is egy picikét -ez is mutatja, hogy addigra azért már csak lement a rosszullét
-, és jó hangulatban telt az este. Ma meg utaznak haza, úgyhogy a délutánom már azzal telik, hogy őt várom, bár lehet, hogy csak késő este érkeznek, de közben átjön barátnőm, úgyhogy nem fogok unatkozni. Tegnap már takarítgattam, így ma azt nem kell, eszek valamit, mert nagyon kiéheztem a terheléses miatt, aztán meg jöhet egy kis délutáni aluszika is.