Új privát üzeneted érkezett!

Pillesz - igen a mocorgásra gondoltam. Nálunk továbbra is ébren van... Én ezt nem értem.... Nme fárad el????? :shock: Én eddig 1szer éreztem a csuklását, olyan édi volt, jót nevettem rajta :D
Tényleg hihetetlen, hogy nemsokára Anyukák leszünk.... Tegnap is miután megvettük a fotelt, elképzeltem, ahogy a párom majd ücsörög a fotelban, karján a kislányunkkal.... és ilyenkor úgy elérzékenyülök...

Klára, Bogaracska, - én a dokinak arra a címére írtam, ami a honlapján is fent van, az freemailes, és válaszolt a levelemre. Én is utálok orvost hívogatni, de néha nincs mese, saját érdekünkben muszáj. Én is azonnal hívtam mikor a múltkor előjött az a folyás...

Monyo, én elvileg még utánad szülök, én vagyok elvileg az ucsó a csapatban.

Klára, koraszülésre ne is gondolj, minden rendben lesz!!!!

Kép
lizzyy

monyo-sajna a dagadás már állandósult, de este a legdurvább. Próbálok többet pihenni és felpolcolni, de nem sokat segít. Bár amikor bent voltam a kórházben fele ekkora volt :oops:

Kép
Kép
bogaracska

Monyo,Lizzyy:elvileg en is januar 31.-re vagyok kiirva,illetve 3 idopontom van,23-26-31...Szoval en a 31-et irtam be a kis vonalzomra :)
Nem bannam ha elobb jonne mint 31,mar nagyon kivancsi vagyok a kis torpillamra,de mondjuk ne egy honappal elotte...viszont 2 hettel elobb kiegyeznek.Csak akkor meg parom nem lenne ott,szoval majd ahogy a sors diktalja :)
Lizzyy,azt hiszem a tablazatban Teged lattalak meg hogy a Szt.Imreben szulsz..Asszem... :?

Cat:Hat az igazsag az hogy mar a baba elott elfogadtak az oneletrajzom,amiben az szerepelt ugye hogy nincs gyermekem,csak akkor nem volt a valsag miatt felvetel,viszont jovo julius kornyeken vesznek fel embereket ujra,az oneletrajzom mar ott van,es ez egy eleg korrekt legitarsasag,vannak otven-egynehanyevesek is,szoval naluk nem problema ez a gyerekkerdes...
Illetve az is van meg hogy csak havi 3x-4x kell repulni,az meg meg baba mellett is boven belefer,ezt gondolom ok is tudjak.

Szex:hat az nekem az elejetol fogva nem megy,valahogy nem erzem magam igazan vonzonak igy,ugyhogy mondtam paromnak hogy hanyagoljuk :oops:
De belement,aztan most mar rajta is latom hogy inkabb a baba erdekli jobban mint en,csak mindig megkerdezi,hogy ugye vissza fogom nyerni az eredeti alakomat.Azt meg a Joisten tudja :)
Lassan-lassan meglesznek a dolgaim,bar meg en sem vagyok korhazra bepakolva..huzom-halasztom...

Clara:Szerintem ha megbeszeled a babyddel hogy huzza ki a megadott idopontig,nem lesz problema,azt mondjak ezek a dolgok mukodnek :D

Bogaracska:Oszinten sajnallak,probalj pihenni mindenkepp,es ne izgasd magad semmi miatt,a baby-vel foglalkozz csak,a tobbi meg lesz majd valahogy..:)

Kép

Anita
bellaani

bellaani - nekem a dokim febr.5-öt mondott igazándiból, de én meg január 31-et érzek, így én is ezt az időpontot tettem fel a vonalzómra :D Kíváncsi vagyok a bébik, hogy fognak dönteni, mikor bújnak ki :D Én a Sote 2-n fogok szülni, mi Clarával és Bogaracskával ráadásul ugyanahhoz a dokihoz járunk :)

Bogaracska, kitatartás, pihenj sokat!

Kép
lizzyy

akkor vagyunk egy paran sereghajtok :lol: na nem baj ez igy legalabb mire mi sorra kerulunk a tobbiek mar babaznak es tudnak nekunk tanacsot adni. :D

nekem az igazi idopontom februar 3a,mert pontosan tudom a napot mikor fogant,de az Uh szerint idosebb igy en is azt irtam a vonalzora.

bellaani ket hettel elobb en is kiegyeznek, :lol: valahogy az a megerzesem hogy januarban tuti meglesz Noci.

beleolvastam a novemberi topikba,azt vettem ki az egeszbol hogy az utolso ket het maga a kinlodas es mindenki csak varja hogy szuljon.

Bogaracska minel tobbet probalj meg pihenni,hatha jobb lessz.lehet hulyeseg de ilyenkor az ecetes borogatas nem segit?

Kép
monyo83

Bogaracska, de jó, hogy hazaengedtek!
Remélem sokáig nem kell még visszamenned, majd csak szülni a végén!

KépKépKépKépKép
uxi

Fú, ahogy olvasgatok, látom, le vagyok maradva... még semmit nem készítettem össze, a ruhákat sem mostam ki, csak leszedtem a padlásról a zsákot, csomó minden hiányzik, Eminek új ágyat kell venni, kéne egy babakocsi is, át kell rendezni a két gyerekszobát, nagy ruhaválogatást kell tartani, szekrényt felszabadítani a babának...

Egyelőre még csak az autósülés-kérdés van megoldva. De az sürgős volt, mert ha nem sikerült volna, kocsicsere lett volna.

KépKépKépKépKép
uxi

Ma megyek a kórházba találkozni a szülésznővel. Még nem is láttam, csak telefonon beszéltem vele. Egy kicsit izgulok, még sosem volt fogadott szülésznőm.

KépKépKépKépKép
uxi

Sziasztok Lányok!

Nálunk is mozgásban van egész nap Armi :) Hihetetlen, már mondtam is, hogy jó lenne, ha aludna egy picit, de nem... ;)

Bogaracska: nagyon örülök, hogy itthon vagy! Hát csak annyit tudsz tenni tényleg, hogy a lehető legtöbbet pihensz!

Hű csajok, én nem unatkoztam otthon az első baba előtt sem :) Mindig találtam valami elfoglaltságot, barátnéztam, üvegfestékeztem, interneteztem, ALUDTAM, tvztem és csak úgy repültek a napok :) Én már 3 éve itthon vagyok, de nem panaszkodom egy cseppet sem, sőt.. ha belegondolok, hogy 2 éve múlva valószínű, hogy munkába kell állnom, rosszul vagyok... :oops: :oops:

Kép
buborka.

Nem vagyunk egyformák :wink: szerencsére :) én mindig irigyeltem azokat akik ilyen jól feltalálták magukat otthon. Mondjuk ma már nincsenek ilyen luxusproblémáim...

Én is jan 26-28 ra vagyok kiírva eléggé a hónap vége fele .. ZSófit túlhordtam.. remélem nem ez lesz megint.. mondjuk inkább túlhordanám mint előbb jöjjön sokkal... na mindegy nem kívánság műsor :)

Uxi, még én sem csináltam semmit :roll: majd decemberben .. meg januárban.. (remélem) egyedül Zsófi új ágyát rendeltük meg... de igazából venni nagyon nem akarok semmit.. mosást vasalást januárra tervezem..
Fogadott szülésznő: egyszer mindent el kell kezdeni :) Kiváncsi vagyok mennyi pluszt ad. Igazából ilyeneken én még tök nem gondolkodtam lévén az első tevezett császár volt... kicsit olyan mintha megint első babás lennék - szülés szempontjából..
Kivárok mit mond a doki a köv hetekben mennyi az esélyem a természetes szülésre..
pici76

én is attól vagyok rosszul, hogy egyszer vissza kell menni dolgozni talán majd uj munkahelyet kellenne inkább szerezni

Móni
KépKép
reunion

Csatlakozom :)

Én is január 27-31-re vagyok kiírva. Emmát 2 héttel hortam túl. (most is inkább, mint, hogy előbb jöjjön)

Mi Maya ágyát és babakocsit vettünk (ruhái, egyebek vannak). Mosni kell és a cuccokat összekészíteni, de ebből semmi sincs kész

Kép
Kép
alma26

sziasztok!

Bogaracska: jó, hogy hazaengedtek, vigyázz magatokra!

Én is sereghajtó vagyok, január 23-re vagyok kiírva.

A hangulatom nekem már 3 napja az időjáráshoz hasonlóan elég borús, ráadásul ma reggel picit fájt a torkom is. Úgyhogy a 3. tárgyalásom után úgy döntöttem, hazajövök, és a hét fennmaradó részében itthonról dolgozom.

A babaruhák mosását kb 2 hét múlva tervezem, remélem addigra megérkezik az utolsó csomag is, amit várok. Most nem is lenne ehhez hangulatom...

Tegnap voltam orvosnál, azt mondta minden ok, teljesen zárt a méhszáj, a kissrác fejjel lefelé fekszik. 3 hét múlva UH. Vasat nekem is kell szednem, és azt a Ferro-gamma valamit írta fel, amit a legtöbben szedtek.

üdv:

szcsm

Kép
szerencsemák

Helló csajok!

No, felhívtam a dokit, ha holnapig nem javul a helyzet, akkor elfoglalom Bogaracska ágyát a kórházban :( Mondjuk fehérjét nem is néztek egyelőre. Ha picit javul, akkor a dokihoz kell mennem a rendelőbe (azt mondta holnap DU. rendel ?) Dolgozni nem jövök holnap. :(

Remélem megkapom így is a zsét, mert abból terveztük kifizetni a szülést.

Klári

Kép
claracroft

Mit kell vinni egy kórházba? Még életemben nem voltam fél napnál tovább bent, akkor is 9 éves voltam...

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok,
hú nagyon pörög a topik, van mit olvasni! :D

Uxi,
kíváncsi vagyok milyen benyomásaid lesznek a szülésznőnkről és még mindig nem mentem el hozzá csak telefonon beszéltünk, de mi már ismerjük egymást! Majd írj, hogy mi volt!!!

Bogaracska,
örülök, hogy otthon lehetsz, drukkolok, hogy kitartsatok még egy jó darabig!!!

Clara,
ismerem a szomszédodat, és a "bunkó" buszos egyetemisták koliját igazgattam (kicsi a világ :D) a gyerkőcök előtt, bár én akkor hülyére téptem a számat alapvető viselkedési normák miatt, pl. köszönés, ....! :D:D Remélem a vérnyomásod normalizálódik, nekem inkább leesni szokott, hát az sem jó, de egy laza kávéval fel tudom magam ébreszteni!

Bellaani,
jó, hogy ott nálatok van lehetőség a gyerekesek normális alkalmazására, nálunk ez még nagyon nem, megy, nekem pl esti és hajnali munkavégzést ajánlottak a tavasszal, mert a státuszomat megszüntették amíg GYES-en voltam, bár ez is törvénytelen, de miután hármaska kopogtatott nem vittem bíróságra a dolgot, majd 8 év múlva is ráérek! :D Szóval egy két vagy több gyerekes családnak nagoyn ideális lenne a részmunkaidő, de ha belegondolok jobban, hogy mondjuk fél bérért, hát igen elgondolkodtató, hogy mi és hogy éri meg!

SZCSM,
csatlakozom a kómás hangulathoz és kedvhez, én most némi pelenka és body mosással próbáltam magam feldobni, a többit majd a jövő héten, mert a "kis" családom egyébként is termeli a mosni és vasalni valót. :D Kitartás, én elvileg január 21-re vagyok kiírva, de szerintem január elején már jönni fog, mert a belső méhszájam már 3 hete elkezdett kinyílni, nekem cél a január 2, addig ki kellene húzni egyben mindenképpen, de hát 5. terhesség és harmadik gyereknél ez már kérdéses, de majd jövő csütörtökön elmeséli a dokim mi a helyzet.

NST vagy CTG, nem is tudom ki írta, de jó korán kezditek, én csak a 36. héttől jártam.

Most ennyire futotta, mennem kell gyurmázni a csibészekkel, dolgozóknak kitartás, már nincs sok! :D:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz

[quote="claracroft"]M írta:claracroftit kell vinni egy kórházba? Még életemben nem voltam fél napnál tovább bent, akkor is 9 éves voltam...

Remélem nem kell bemenned...

Tisztálkodószerek, papucs, hálóruha, köntös, iratok, fehérnemű, pohár/bögre, evőeszköz (enni, innivaló), olvasnivaló, mobiltöltő

Én kb ennyit vittem amikor be kellett menni. A többiek biztos kiegészítik :) (de ne kelljen menned!!)

Kép
Kép
alma26

Clara,
sajnálom a kórházas rémisztgetést, remélem a vérnyomásod megjavul holnapig! :D
kórházba vinni:
pizsi vagy hálóing, köntös, fehérnemű, zoknik, (kispárna, én pl. csak azzal tudok aludni) papucsok (fürdős, sima) pzs, WC papír, pohár, evőeszköz, szalvéta, konyharuha, pipere, ékszer, értékes cucc semmi, minimális pénz, sok olvasnivaló vagy zene amit hallgathatsz. ásványvíz vagy amit inni szoktál, telefon és töltő. hirtelen ennyi ugrott beeeeeeeeeee! De remélem nem lesz rá szükséged! Ja és összes eddigi leleted! és persze egy kis nasi, meg a kórházi kaja nem szokott túl jó lenni!

TamEsz
KépKépKép
tamesz

Clara:Hat sajnalom...de erezted is hogy felment a vernyomasod,voltak tunetek vagy csak kimutatta a vernyomasmero?
Nekem azom nincs itthon,sot lehetosegem sincs elmenni megnezetni,remelem ereznem ha felmenne...Vagy fent lenne :?

Tamesz:Igen,munkaugyileg itt sokkal elfogadhatobb a helyzet ilyen szempontbol,bar azt hozza kell tennem hogy nem itt fogok dolgozni ha felvesznek,hanem Zurich-bol kell repkedni,az pedig 3 ora...de valamit valamiert :)
Raadasul meg jobban is fizetnek azert a par utert mint amit itt keresek egy honapban...

Kepzeljetek,sikerult pelenkat(Pampers)vennem,most egyet fizet kettot kap akcio van,raadasul eredetileg 2cs van egy kiszerelesben,szoval 4 cs-t sikerult vennem 3200Ft-t atszamitva :)
Ha otthon olcsobb ne irjatok meg legyszi,mert ez volt a napom fenypontja
:lol:

Kép

Anita
bellaani

Klári, nagyon-nagyon drukkolok, hogy lejjebb menjen a vényomásod, és ne kelljen kórházba menned. Vagy ha mégis be kell menned, szorítok, hogy csak pár napig tartsanak bent. Tudom, mondani könnyű, de tényleg próbáld betartani, hogy bárhogy is alakul, ne aggódj nagyon a munkahelyed és az anyagiak miatt, mert az nem segít a vérnyomás helyzeten. Drukkolunk neked nagyon mindannyian. :)

Kati, remélem, a fájdalmaid múlóban. Nagyon szuper lett a fal! :)

Sajnálom az általános rossz hagulatot. :( Fel a fejjel mindenkinek, én most annyira fel vagyok dobódva, próbálok nektek telepatikusan küldeni egy kis jó kedvet. :)

Ági

Kép
ági33

Lányok! Pár napja olyan sokat keményedik a hasam.:( Ez normális ilyen idősen? Picit megijedtem.
Mondjuk lehet sokat is mozgok, úgy tervezem hogy még két hét és itthon maradok. Nem alszom rendesen, állandóan wc-re járok, lehet többet kellene pihenni.:(

Kép
ágota 74

clara- örülök hogy felhívtad, meglátod nem lesz semmi baj, nagyon szorítok Neked :D Biztos kell majd egy teljes labort csinálni neked is, amit ott a magánrendelőben néz a Lilla, szerintem nem túl megbízható, nekem is negatív lett ott a vizelet, a kórházban meg már pozitív :? Minden második héten csütörtökönként is rendel 14-től :)
A kórházba kell hálóing, vagy vmi kényelmes ruha, köntös, törölköző, két papucs (egy a zuhanyzóba) tányér, evőeszköz, pohár, wc-papír, tisztálkodási szerek, plussz amire még szükséged lehet (könyv, étel, ital, kispárna stb.) DE nagyon remélem nem kell bemenned!

Kép
Kép
bogaracska

Banyek, elszállt a mondókám... :evil:

Tamesz: drukkolok, hogy kihúzzátok januárig, majd jött egy történet egy kolleganőmről, aki nov. 19-re volt kiírva, okt 11én kórházba fektették nyílt méhszájjal, hogy bármelyik nap megszülhet, aztán 2 hét múlva saját felelősségre hazaengedték, végül e hét hétfőn szült. De a végén már vásárolni is elment, annyira utált feküdni. Úgyhogy van esély!

Clara: drukkolok, hogy ne kelljen kórházba menned!

Bellaani: sztem nálunk 1 csomag pelus kerül annyiba, mint amennyiért Te 4et vettél (csak, hogy jobban feldobódj :wink: )

Ági: köszi a jókedv küldeményt :lol:

Kép
szerencsemák

clara- ja és fontos a kiskönyv, vércsoport lelet, utolsó labor és Uh lelet!!! Csak a vérnyomid lett magas, vagy nálad is elkezdődött a vizesedés is?

Kép
Kép
bogaracska

Clara szorítok, hogy ne kelljen bemenned! Csak nyugi, ne stresszelj!

Jöhetne egy kis napsütés már, hogy jobb kedvünk legyen! :wink:

Kép
arian78

Sziasztok!
Bogaracska örülök hogy jobban vagy!!!
Clara drukkolok hogy jobban légy!!!
Brigi veled mi a helyzet jobb a pulzusod?
Ma rájöttem hogy bem éppen a megfelelő orvost választottam :( semmire se tud válaszolni ami foglalkoztat pl.kérdeztem a h1n1 gyel kapcsolatban nem adott választ egyéni döntés azt mondta.Én pedig ugy döntöttem hogy beadatom.Ki van akinek már beadták,Vagy ugy döntött hogy beadatja?
Vettem homeos bogyókat az aranyérre remélem rendbe tesz szülésig.
Van tapasztalat ilyen homeos téren valakinek?
gyöngyi-30

Klári!
A többiek már mindent leírtak, amire szükséged lehet, plussz vigyél magaddal valami antibacis törlőkedőt a vécéhez! Vagy olyan vécéülőke papírt.

Gyöngyi!
Tegnap beoltattam magam. Mi Szegeden élünk és ez nagyon közel van a határhoz. Szerbiában és Romániában már elég nagy a gáz H1N1 ügyben, így én nem akartam kockáztatni.

Kima
Kép
Kép
kima75

Gyöngyi: sajnálom, hogy ilyen a dokid...

Én gondolkozom nagyon az oltáson. Nem csak magamnak, hanem az egész családnak...

Uxi és Twist adatták be, ha jól emlékszem.

(homeos bogyó tapasztalat nincs)

Kép
Kép
alma26

Sziasztok, most értem haza munkából, lerendeztem, amit le tudtam.

Köszi a kórházlistákat :)

Holnap reggel jön a szerelő, megnéi a digit, aztán elmegyek a háziokihoz, még nincs meg tőle a pecsétem.

Igen, én sem szeretem a Lilla féle fehérjevizsgálatot, de a védőnő a multkor azt mondta, van egy kis fehérje a vizeltemben. :?

Reggel picit dagadt lábam, nem vészes, este nagyon csúnya, de nem mondom, hogy ennél még nem láttam csúnyábbat. Mondjuk egész nap ülök... :oops:

Az a baj, hogy eléggé ideges vagyok, nem lehet, hogy emiatt még rosszabbak az értékek?

Klári

Kép
claracroft

bellaani: nem érzek semmi különöset, ki vagyok pirulva egész nap, és ennyi.

Klári

Kép
claracroft

Jó sokat írtatok, örülök, hogy ennyire pörög a topik!

Lizzyy!
De jó hogy írtad, nagyon szeretnék menni kedden az előkészítőre, megpróbálok majd ellógni benntről!
Legkésőbb hétfőn kiderül!

Clara!
Csak a mai mérés, vagy a vérnyomás napló miatt kell befeküdnöd? És ez már biztos? Azért értesíts valakit, hogy mi van Veled (az én számomat is tudod)!

Bellani!
CSak csatlakozni tudok Szerencsemákhoz, nagyon jó vásárt csináltál!

Nem tudom már ki kérdezte, de eredetileg én is január 23-ra voltam kiírva (mensi és inszemináció szerint), de ezt egyenlőre előrehozták január 19-re. Én január 16-át néztem ki magunknak, mert a párommal 15-én van az évfordulónk és az nagyon jó kis ajándék lenne, ha Nimród akkor születne meg.
Szerintem én a középmezőnyben leszek befutó :lol:

Bogaracska!
Továbbra is vigyázz Magatokra!

SZCSM!
Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál :lol:
Kár hogy csak 3 hét múlva mész UH-ra,pedig kíváncsi lettem volna mekkorra a kisfiad :lol:

SZILVÁNUSZról tud valaki valamit? Nagyon régen nem jelentkezett. Remélem minden rendben van velük!

Hékás!
Akkor holnap torna? (bár most még elég lustának érzem magam!)

Uxi!
Mi a helyzet oltás téren? Ugye nincs semmi mellékhatása?

Nekem is nagyon ramaty a hangulatom, kikészít ez az eső.
Reggel már majdnem sírtam mire beértem dolgozni. Minden jármű tömve volt, nem tudtam leülni, szakadt az eső, az esernyőt össze kellett csuknom, annyira fújt a szél, majd leszakadt a derakam, stb.... SOROLJAM MÉG :lol:

Most inkább sült gesztenyébe folytom bánatomat :lol: :oops:

És a legjobb hogy már csak 10 napot dolgozom (igazából 12-t, de kiveszek 2 nap szabit közben) juhhhhéééééééé!
Biztosan nem fogok unatkozni itthon, írom a diploma-munkámat, vizsgaidőszakom is lesz és még hozzá sem kezdtük Nimó helyének a megcsinálásához (mondjuk a kiságyat és a pelenkázót csak december 2. hetében tudjuk elhozni)

Kép
akire79

Azt mondta, ha nem megy lejjebb a köv. 24 órában, akkor irány0a kórház. Amúgy az elmúlt napokban 140 körül mozgott. Holnap megyek a rendlőjébe, ha nem kell befeküdnöm.

Most mértem meg, szerencsére lejjebb ment, 146-ra :)

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Csak bekukkantottam, hangulatom a béka feneke alatt, visszaolvasni sem volt erőm, bocsánat.

Reggel mértem pulzust, 147 volt a mosógép beindítása után, azt hittem dobok egy hátast. El is dobtam mindent, és ma csak pihentem, még nem is főztem. Az ebédem is egy banán volt :oops: Napközben normalizálódott, 100 körülre beállt, de néha ettől függetlenül zakatolok erősen. De eldöntöttem, hogy ha mégegyszer ilyen magas értéket mérek, azonnal hívom a dokimat. És ha ő azt mondja, hogy nem kell vele foglalkozni, inkább kérek konzultációt és vizsgálatot a magánklinikán, ahova egyéb szakrendelésre járok.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Meddig fogadják el? Azt tudom, hogy kb. 120-as a normális. Nekem még a 100-at sem éri el sosem :shock: ,így nem tudom igazából mi számít magasnak :oops:

Ha kicsit megpróbálsz megnyugodni és nem stresszelni, hidd el lejjebb fog menni az a fránya vérnyomás.

Kép
akire79

Ez hihetetlen, hogy Neked is ilyen sok probléma van a pulzusoddal. Neked a vérnyomásod rendben van?
Szerintem akármit is mond a doki, mindenképpen menj el a magánrendelésre, mert ez nem játék :shock:
Marcira, Mincsire és Magadra is vigyáznod kell!

Kép
akire79

A vérnyomásom tök normális, ezért is fura nekem. Terhesség alatt kb 50%-kal is megnőhet a pulzus, és az még nem kóros.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja, és tesómnak is gond volt az első gyereknél, és ugyanekkor kezdődött neki. Csak neki egyből magasabb volt, mint nekem. Nála nem volt semmi gond, szerintem nálam sem lesz, csak jó lenne megnyugodni miatta

Brigi

Kép

Kép
hékás

Klári:
Szurk-szurk Neked ezerrel, vérnyomi mérés közben tessék meditálni:)!

Ági
Kép
m_agi

Nem tudom Clarának hány óra felé derül ki, hogy hogyan tovább, mindenesetre gondolunk rá, és jó lenne tudni mi az eredmény :)

Timi
athena

Sziasztok!!

Megy a drukk mindenkinek, remélem Klárinál normalizálódik a helyzet.
Anyóséktól kölcsön kérem a vérnyomásmérőt, és én is nézegetni fogom.
Jómultkor, mikor a háziorvosnál voltam, megmérte a vérnyomásomat, pulzusomat és szt mondta, hogy teljesen jó. Persze az eredményt nem mondta. Meg ez napról napra változhat.

Már csak a péntek!!!! :D :D Már letojom a munkát, nem érdekel már semmi. Jó sűrű lesz a jvőhetem. Hétfőn randizok a húgommal, veszek a páromnak valami szülinapi ajándékot. Utána okmányiroda, mert a személyim lejárt. Kedd védőnő. Péntek ctg, vérvétel. Szombaton családi összejövetel nálunk, párom ünneplése. Előtte vásárlás, főzsés sütés. De már előre szóltam az ünnepeltnekl, hogy neki kell körbeugrálni a jónépet, többek között engem is.

Nem tudom tudtok e róla, de ha most 2.000,- fölött vásárolsz sparban, intersparban, kapsz egy 400,-as kupont, amit a köv. vásárlásnál levásárolhatsz. A pampers oldalán van 400,-as kupon pelenkára, és 200,-as kupon popsitörlőre. Úgyhogy ha mindent egyszerre beváltassz spórolsz 1.000,-. Szerintem megéri, bár nem tudom mennyibe kerül az interspárba a pampers.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Pill!

És kérdés, hogy engedik-e összevonni az akciókat. Mármint hogy engednek-e beváltani pampers kupont és levásárolható kupont egyszerre

Timi
athena

Hát igen. Ezt spec nem tudom, majd hétfőn kiderül.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Már csak a mai és a holnapi napod van.... És így a kisfiút is megúszod, nem?

Timi
athena

Kérdezte tegnap a főnöknő, hogy mennyi időre lesez szükségem, hogy átadjam a munkát, mondtam, hogy kb. 2 nap. Azt mondta, jó. Úgy számoltam, hogy ma már jön, de még nem szólt neki a főnök, én meg nem erőltetem, addig is tudok netezni. :)

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok!

Clara, drukkolok, hogy ne kelljen befeküdni!

Én beadattam az oltást hétfőn, a nőgyógyászom adta be, mert a háziorvos nem volt hajlandó. (emiatt nem is jutottam hozzá ingyenesen :evil: , alig kaptam a szomszéd városban oltóanyagot, mert itt már hétfőn elfogyott az egész körzetből a eheti adag).

Az égvilágon semmi mellékhatása nem lett, csak a helye fáj egy picit, meg az első két nap az az izom, amibe adták.Tegnap megkapták a gyerekek is, náluk sem lett semmi.
Égett a telefon a gyerekorvosnál, meg rengetegen voltak, mindenki oltásért.

Ahhoz képest, hogy úgy volt, először a férjem kapja, már csak ő nincs beoltva, mert a munkahelyén nem volt a régi infl. elleni oltás, és egyszerre adják a kettőt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára uxi 2009.11.12 10:01-kor.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

Ma reggeli mérés 132/87. 135 fölött van gond :) Gondolom az sem jó, hogy így ingadozik, de inkább, mint állandóan fent. 2-re megyek a dokihoz a magánrendelőbe. Nem tudom, mi lesz a következő lépés, de szerintem így nem kell kórházba mennem :D Biztos, mert olyan jól és sokan szurkoltatok :wink:

Most pihengetek, és betettem egy adag mosást babaruhák vannak benne, pólya, és nekem a kölcsönköntös. Amúgy nincs köntösöm, nem szeretem, a kórházhoz kaptam kölcsön, gyönyörű fehéret, hímzettet, mint egy ünneplő ruha :) Most egy kicsit beijedtem, hogy lehet kórház nemsokára, az pedig még nem volt kimosva...

Én öblítőt nem vettem, csak egy Sensitiv Persil mosógélt, a nővérem öblítő nélkül mosta Benedek ruháit, de lehet, hogy én majd veszek, a Silannak egész jó az illata...

Klári

Kép
claracroft

Tegnap este voltam a szülésznőnél.

Hát én nagyon megnyugodtam, hogy jó döntést hoztunk, még sosem volt fogadott szülésznőm, de már most látom, hogy mennyivel más lesz.
Adott egy listát a különféle teákról, illóolajokról, meg hogy hogyan kell a gátmasszírozást csinálni, hogyan lehet segíteni a szülést stb.

Az egész szemlélete nagyon pozitív volt, azt mondta, neki az a fő célja, hogy minél szebb emlék legyen a szülés. Kicsit beszélgettünk az előző szülésekről is, örülök, hogy a természetesség híve. A következő vizsgálatra már hozzá fogok menni, (ctg), a azt mondta, bármi kérdésem van, hívhatom, akár éjjel is.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt!

Ma kicsit jobb a helyzet a lábammal, nem annyira pufi mint tegnap :lol:
Barnu is jól van már reggel nagy rugkapálásra ébredtem, tegnap kicsit ideges voltam mert nem volt túl aktív, és írnom kell ezt a babamozgás figyelő táblázatot is, mindennel csak a para van. Tegnap már Laci is kijelentette már kezd elég lenni a terhességből, inkább már babázna :) Nem akartam elkeseríteni, hogyha megszületik akkor sem múlik el az állandó idegeskedés, aggódás, sőt.... :?

Clara- örülök, hogy jobb lett a vérnyomásod és így csak elég a rendelőbe menned :lol: Lehet neked is csak gyógyszert kell majd szedned, de lehet még azt sem :D

uxi- az nagyon jó, hogy így meg vagy elégedve a szülésznővel, ez biztos sokat segít majd a szülésnél, biztonságot ad :D Mikor döntötted el, hogy beoltatod magad, irigyellek, hogy ilyen bátor vagy!

pillesz-kitartást az utolsó napokhoz, ne foglalkozz már tényleg semmivel, de ilyenkor szerintem már nem is lehet a munkára koncentrálni :D

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok,

Clara:Orulok hogy jo volt a vernyomid,ram pedig jol ram ijesztettel tegnap hogy semmi elojele nem volt csak a kipirosodas,mert mostanaban en is eleg surun erzem magam kipirosodva... :?
Ugyhogy most megyek haza vasarnap,es veszek egy vernyomasmerot :(

Ja!Mivel megyek haza,ha valakit erdekel pampers pelenka,szivesen viszek,1 nagy csomagban van 50db,tehat 100 darab kerult 12.90 euroba...Viszont csak Midi volt,4-9 kiloig...Ha esetleg erdekel valakit...

Lizzyy:Nem tudom miert emlekeztem Rad,hogy Szt.Imres vagy,az viszont izgi hogy egy a dokitok Claraval meg Bogaracskaval :D

Szcsm:Te lehet hogy Szt.Imres vagy?... :oops:

Lusta vagyok megnezni a tablazatot,igy mindenkinel beprobalkozok... :lol:

Pillesz: vedd lazara azert azt a jovo hetet is,ne eroltesd hirtelen meg magad a rohangalassal!De az jo ha a parod korbe fog ugralni Teged meg a vendegsereget,de azert a fozes is melos,nem?

Szep napot Mindenkinek,remelem mindenkinek jobb hangulata lesz ma :) (nem tudom milyen az ido otthon,hogy ez mennyit dobhat vagy ronthat rajta :wink: )

Kép

Anita
bellaani

Bogaracska, de jó, hogy jobban vagy!
Oltás: már rég gondolkoztam róla, de múlt héten döntöttük el.

Nálunk nem kivitelezhető a "környezetet oltsuk be, anyuka otthon marad", én viszem Emit oviba, járunk sok helyre, közösségbe.
És az sem engedhetjük meg -bár ennek talán minimális az esélye- hogy kórházba kerüljek, mert semmi segítségünk nincs, nagyszülők az ország másik végében és dolgoznak is, mi lenne a gyerekekkel?

Na mindegy, nem ragozom, nálunk az érvek többsége is mellette szólt, s mivel a nőgyógyászom is javasolta, így eldőlt a kérdés.
Ha ő ellenzi, akkor lehet nem kértem volna.

KépKépKépKépKép
uxi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?