Sziasztok,
hú nagyon pörög a topik, van mit olvasni!
Uxi,
kíváncsi vagyok milyen benyomásaid lesznek a szülésznőnkről és még mindig nem mentem el hozzá csak telefonon beszéltünk, de mi már ismerjük egymást! Majd írj, hogy mi volt!!!
Bogaracska,
örülök, hogy otthon lehetsz, drukkolok, hogy kitartsatok még egy jó darabig!!!
Clara,
ismerem a szomszédodat, és a "bunkó" buszos egyetemisták koliját igazgattam (kicsi a világ
) a gyerkőcök előtt, bár én akkor hülyére téptem a számat alapvető viselkedési normák miatt, pl. köszönés, ....!
:D Remélem a vérnyomásod normalizálódik, nekem inkább leesni szokott, hát az sem jó, de egy laza kávéval fel tudom magam ébreszteni!
Bellaani,
jó, hogy ott nálatok van lehetőség a gyerekesek normális alkalmazására, nálunk ez még nagyon nem, megy, nekem pl esti és hajnali munkavégzést ajánlottak a tavasszal, mert a státuszomat megszüntették amíg GYES-en voltam, bár ez is törvénytelen, de miután hármaska kopogtatott nem vittem bíróságra a dolgot, majd 8 év múlva is ráérek!
Szóval egy két vagy több gyerekes családnak nagoyn ideális lenne a részmunkaidő, de ha belegondolok jobban, hogy mondjuk fél bérért, hát igen elgondolkodtató, hogy mi és hogy éri meg!
SZCSM,
csatlakozom a kómás hangulathoz és kedvhez, én most némi pelenka és body mosással próbáltam magam feldobni, a többit majd a jövő héten, mert a "kis" családom egyébként is termeli a mosni és vasalni valót.
Kitartás, én elvileg január 21-re vagyok kiírva, de szerintem január elején már jönni fog, mert a belső méhszájam már 3 hete elkezdett kinyílni, nekem cél a január 2, addig ki kellene húzni egyben mindenképpen, de hát 5. terhesség és harmadik gyereknél ez már kérdéses, de majd jövő csütörtökön elmeséli a dokim mi a helyzet.
NST vagy CTG, nem is tudom ki írta, de jó korán kezditek, én csak a 36. héttől jártam.
Most ennyire futotta, mennem kell gyurmázni a csibészekkel, dolgozóknak kitartás, már nincs sok!
:D