Boldog Mikulást kívánok én is!!!
Ildi!
Nagyon együtt érzek veled,remélem nincs igaza az öreg dokitoknak,hihetetlen lenne,hogy ha a természet ekkora baklövést követett volna el,hogy a tejcsi segítene fenntartani a sárgaságot... pont,hogy elmulasztani segít szerintem. - meg ő volt az az orvos is,aki mindenáron azt akarta,h tejcsi mellett teáztasd, mert attól múlik,nem? (és abban sem volt igaza...)
jó rég nem voltam
,kicsit tovább lent maradtunk anyósomnál,ami szuperjó volt, aztán meg én nem is tudom...
valahogy meg sem közelítettem a számítógépünket, 142 levelem jött, persze csupa körlevél,ahogy végigfutottam.
Kata!
Nagyoon édesek a gyerekeid!! Nagyon édes a lányod,ahogy babapózban fekszik
most látszik,milyen pici még ő is,ahogy összekuporodik a képen
oltás:
nekünk 2 hét múlva lesz és tegnap kérdeztem a dokinkat,teljesen kiakadt,hogy felesleges előre beadnom neki a lázcsillapítót,mert annyira profi a mostani oltások hatóanyaga,hogy alig lázasodik be tőle valaki... hááát,nem akartam neki mondani,h lehet,h csak ő nem tud róla. szerinte csak akkor adjam be,ha elkezd lázas lenni vagy lázgörcsöt kap
na,ezen egy kicsit kiakadtam - nem szeretnék odáig eljutni
nálunk apa beteg lett és tegnap arra keltünk,hogy tomi is köhögött,hapcizott és be volt dugulva az orra - sokat aludt,+amikor csak tehettem cicire raktam, meg ittam egy csomó mézes teát, a C vitamin végett. délutánra elmúltak a tünetei,de azért elvittem este az orvoshoz,aki azt mondta nekünk pár hete,h minden csüt.-pénteken képzésen van,ne keressük. A védőnők pedig mondták,h a helyettest nem lehet házhoz hívni. ehhez képest a doki rendelt este, nem a helyettese (biztos a helyettest helyettesítette
) a rendelő pedig tele volt beteg,tüsszögő,köhögő,síró gyerekekkel... tiszta ideg voltam! és amikor megkérdeztem,h akkor pénteken is lehet-e őt keresni,kijön-e házhoz,azt válaszolta,hogy biztos nem kapott el semmit a rendelőben Tomi,olyan kevesen várnak kint (ja,vagy 10-en) és nem fog pénteken kijönni,de azért szólhatok neki,ha baj van?!
Reméljük tényleg nem kapott el semmit,de szerintem nem a beteg gyerekek számától függ,hogy elkapunk-e valamit vagy sem.
lehet,hogy dokit fogunk váltani,mert nem szimpatizálok a nővel.