Új privát üzeneted érkezett!

Bogaracska, örülök, hogy hazaengedtek. Vigyázz magadra nagyon, és a vasalással csak óvatosan, szépen oszd be a munkát!

Ágota, szerintem az érzékenység simán belefér, egyszer előjön, egyszer elmúlik. Szerintem mindannyiunknál előfordul.

Nekem sincsenek túl jó tapasztalaim a tömegközlekedéssel. Eddig összesen kétszer adtak át nekem helyet, pedig naponta 4 buszra / villamosra szállok. Ma reggel több megálló után nagy nehezen sikerült levadásznom egy helyet, egy megállót utaztam, mikor felszállt egy tényleg idős bácsi, természetesen rajtam kívül nem akadt más, aki átadta volna a helyét...

Pár hete végre sikerült készítenünk néhány friss "családi képet", úgyhogy gondoltam, én is bemutatkozom a blogon, vége a lustaságból fenntartott inkognitónak. :)

Pillesz, nem semmi, hogy 3 nap, és "szabad" vagy, ez már pillanatok alatt el fog telni. :) Én jövő hét végéig vagyok, de most hétfő óta egész nap fülig ér a szám, már a főnökeim is megjegyezték. :) Múlt pénteken még nem így voltam vele, de most már nagyon érzem a végét. Olyannyira, hogy bár nagyon várom, néha azért szomorkodom is, mikor elképzelem a búcsú pillanatait.

Egyre többen írjátok a ruhák mosását, vasalását, lassan elgondolkozom, hogy el kéne kezdeni?! Igaz, én a társaságban a január második fele csoportba tartozom, de azért elgondolkodtató, hogy minden nap ír valaki erről... :)

Frissítettem a baba, pocak összeállítást, elvégre telik az idő, és hát növekszünk. :) Szóval most itt tartunk:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági33 2009.11.10 21:02-kor.

Ági

Kép
ági33

De jó Bogaracska, hogy kiengedtek! Vigyázz magatokra. Szurkolok, hogy Barnus bírja sokáig bennt! :D

Kép
arian78

Na, én is ügyes vagyok. Hát nem a másik képet tettem be az előbb, pedig azt nem szerettem volna... Viszont sikerült megtalálnom, hogyan tudom törölni a képet. :)

Szóval az előbb ezt szerettem volna:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági33 2009.11.10 21:03-kor.

Ági

Kép
ági33

Sziasztok ujra :)

Sajnalom hogy otthon ilyen taplo emberek vannak,de azok a mai tizen-huszonevesek lesznek majd legjobban felhaborodva amikor eljutnak idaig(babat varnak),hogy senki nem fogja atadni a helyet...Valahol szerintem ez a szulok hibaja...Nekem anno eszembe se jutott hogy elforditsam a fejem,idos ember lattan sem...na mindegy..
Lenyeg hogy mindenki kiadta magabol :)
En most is elmentem este vasarolni,es tok ciki,mert ezek az olaszok amilyen vehemensek,latjak hogy terhes vagyok,csondben mondom az elottem levonek hogy nem baj...(NEM NAGYON BESZELEK AM OLASZUL...!!!),erre elkezd kiabalni hogy MADONNA,PER CHE???Marmint hogy miert nem,erre az az erzesem hogy az egesz szupermarket engem figyel,eroszakkal tolnak elore,majd elol egy uriember felemeli a kosaramat is(nehogyma le kelljen hajolnom,hja..),erre en mar total vorosen probalom megkoszonni,total ciki...
Olvasgatom hogy kinek mennyi munka van meg hatra,es oszinten egyutterzek Veletek,de remelem majd Ti is,amikor nekem a baba szuletese utan 5 honappal vissza kell mennem dolgozni :?
Szoval belegondolok Ti milyen szerencsesek is vagytok :)

Clara:Parom nekem is lelepett,ma fius napjuk van.Hal' Istennek a digi mukodik,naluk meg eleg szep ido van...
Ja,bevasaroltam par dolgot Torpillanak,micro-s fertotlenitot,illetve 2in1,hideg fertotlenitesre is alkalmas...3000Ft volt atszamitva...aztan kisollot,cumisuveget,takarot :)
Ennyivel beljebb vagyok :)
Szep estet mindenkinek!!

Kép

Anita
bellaani

Ja,es Bogaracska udv ujra itt :)

Kép

Anita
bellaani

Szép pár vagytok :) Nincs is pocakod :o

Klári

Kép
claracroft

Bogaracska vigyázz magadra és pihenj sokat

Valaki szed vasat? mit lehet enni?

Móni
KépKép
reunion

Ja,es Bogaracska udv ujra itt :)

Kép

Anita
bellaani

:) Na jó, akkor nem szép pár vagytok, hanem szép pocakod nőtt, és jók az UH felvételek :D

Klári

Kép
claracroft

Én szedek vasat, a doki írta fel (Neo-Ferro-Folgamma), de nem mondta, hogy nem ehetek valamit..

Klári

Kép
claracroft

Klári, köszi! Pedig azon a képen ugyanúgy 27 hetes vagyok, mint a montázs 3. képén, csak hát sokat számít a ruha és a beállítás. :)

Móni, én nem szedek vasat, de nem értem a kérdést. Hogy jön az evés a vashoz? Szerintem mindent lehet enni.

Ági

Kép
ági33

Reunion én sem értem a kérdést :!: :!: :!:
Én is Neo-Ferro-Folgamma-t szedek.

Kép
akire79

Pillesz
Nagyon boldogságos lennék ha én lehetnék a kontaktod! :lol:
Elküldöm a számom!!!

:lol:
Puszi!!!

Kép
buborka.

jo estet!

Bogaracska: nagyon orulok, hogy otthon vagy! vigyazz magadra es a picurra! :wink:

huh, sokat irtatok, alig gyozom visszaolvasni. Sajna nalunk iszonyat nagy hajtas van, allando tulorakal, ugyhogy napkozben nem tudok netezni :? De mar csak par nap van hatra a munkabol :lol:

Bellani: nekem is vissza kell mennem 26 het utan... :cry:

Szuperek a pocakfotok!!

Nem tudjatok mitol lehet, hogy Maszat tegnap-ma alig mozgott? egy-egy rugas volt, de inkabb mintha a pocakom nyujtana ill. tagitana belulrol. Es a hasam meg a jobb oldalam neha szurkal :oops: :shock: Szoval nem olyan "normalisan" mozog mint eddig
:shock: Elmenjek egy dokihoz?
Vendég

Francesca!
Szerintem ne aggódj! Múltkor én is teljesen megijedve feltettem ezt a kérdést itt, és ugyanezt a választ kaptam, és igazuk lett a lányoknak. Néha aktívabb, néha kevésbé.

Timi
athena

Francesca:
Szerintem se aggódj, én is pont múlt héten kérdeztem rá a lányoknál erre, mert nekem sem aktivizálta nagyon magát a kisasszony:)

Ági
Kép
m_agi

Sziasztok!

Móni! Én is szedek vasat, Maltofert.

Bogoracska: Üdv újra itt, izgultunk ám nagyon értetek, de örülök, hogy minden rendben (legalábbis annyira, hogy hazamehettetek). :wink:

J.

Kép

Kép
somaanya

Sziasztok!

Hogy vagytok ebben a sötétben és szürkeségben?

Bogaracska, jó hallani felőled! Vigyázz a vasalással, nálam pl. az a kritikus feladat, annál még a porszívózást is jobban bírom, szerintem a testtartás miatt.

Tegnap vettük öblítőt, úgyhogy már semmi akadálya nincs, hogy elkezdjem a babaruhák mosását. Már kiválogattam őket, csak neki kell állnom. Végre áll a szekrény, úgyhogy el is tudom rakni őket :).

Dolgozóknak kitartás a közlekedéshez, kollégákhoz, ne hagyjátok magatokat!!

Pillesz: Nekem nagyon tetszik a szoba, mondd meg a srácnak, hogy ne szerénykedjen!

Kép
cat__

Francesca:

Nekem is változik, hogy mikor mennyit mozog, ráadásul nekem is elkezdett szúrni, egyszer a jobb, egyszer a baloldalon. Nem annyira erős fájdalom, de kellemetlen. Én jövő héten megyek orvoshoz, addig megpróbálok nyugton maradni (nem is emiatt, hanem egy másik fájdalomérzet miatt, ami sokkal rosszabb helyen van és már 2. napja ezzel ébredek).

Kép
cat__

Móni: ha tabletta nélkül szeretnéd növelni a vasbevitelt, egyél pl.: spenótot, ha szereted.

Kép
cat__

Cat!
Az idő valami botrányos! És a hangulatom is ezzel együtt. És ahogy olvastam, mások is járnak (jártak a napokban) ilyen cipőben. Remélem ez a tél közeledtével nem fokozódni fog...

Bár tegnap este nagyon fel voltam dobva: apa hazahozta a kiságyat, és összeszereltük. Bár inkább nagyágy :) 70*140-es, és így összerakva akkora, hogy félek, eltéved benne a gyerek :)

Timi
athena

Sziasztok!

cat:Nalunk Hal' Istennek 7agra sut a nap,nagyon kellemes ido van,ez nem befolyasolja a mai hangulatom :)

Francesca:Igen,most latom hogy Dublinban vagy,en igaz hogy Olaszo.-ban elek,de ir legitarsasagnak dolgozom,szoval egy kutya :?
De azon gondolkodom hogy valtok,es akkor a 2 munkahely kozott egy extra 2-3 honapot maradhatnek itthon 8)

Mindenkinek szep napot kivanok!!!

Kép

Anita
bellaani

Timi írta:
"... Bár inkább nagyágy 70*140-es, és így összerakva akkora, hogy félek, eltéved benne a gyerek ..." :D :D:D

Anita:
Ha felvesznek kisbabával, jó ötlet :). Nálunk őszintén szólva nem merném megkockáztatni. De ahogy írtad, ott sokkal együttérzőbbek és toleránsabbak az emberek, talán a munka terén is azok..

Kép
cat__

Sziasztok!

Már csak 2* kell korán reggel fölkelnem munka miatt!!!!

17-én lesz a párom szülinapja. Valmi tengerrel, halakkal kapcsolatos giccset kap. Furcsa, hogy férfi létére szereti az ilyeneket. Pl. kagylós gyertya, gipsz világítótorony, fa hajó...ilyenek.

A mocorgás miatt senki ne aggódjon. Már a pocakban nagyon érzékenyek a babák a külső hatásokra. Időjárásra, de még a hold állása is befolyásolhatja őket. Pl. az én lányomat a héten le sem lehet lőni.

Ági: nagyon helyes, kicsi pocakod van. Nekem már sokszor kényelmetlen ez a hatalmas gömb, ami a kockás hasam helyén van. Bár nagyon tetszik, hogy nagy és nagyon szabályosan kerek, de néha, pl. körömvágásnál, epillálásnál szívesen lecserélném kisebbre.

Timi: nekünk is ekkora az ágyunk, szép nagy, robosztus. És én is megdöbbentem rajta, hogy milyen nagy, a gyerek ki sem fog látszódni belőle. És azt a látszatot kelti, hogy a fél szobát elfoglalja. Persze nem, de tényleg bazi nagy.

Buborka: köszi, elmentettem a számod.

Annyira hihetetlen, hogy már csak 2 nap, és nem dolgozok. Nagyon nagyon jó lesz nekem. Nyugodtan készülhetek a babavárásra.

Lenne egy kérdésem. Aki akar válaszol, leírja a tapasztalatait, és bocsi előre, ha túl tolakodó lennék. Szóval a párotok, férjetek hogy viszonyul hozzátok és a nagy hasatokhoz szex terén? Mert az enyémet frusztrálja rendesen, hogy szemez a babával, és nem tud elvonatkoztatni tőle. És hiába mondom, hogy nem fogja megharapni, meg ami az anyának jó, a babának is, egyszerűen siralmas a szexuális életünk...

Csilla
Kép
Kép
pillesz

:D A kérdésem a vastabletta típusára irányult mert a védőnő mondta hogy csak sima vassal nem megyek semmire (pezsgőtabletta vagy ilyesmi) mert kell legyen mellette folsav meg c vitamin hogy felszívódjon

Móni
KépKép
reunion

Pillesz ne aggódj ezzel szerintem a férfiak 80%-a igy van még olyantól is ezt hallottam akik még csak tervezik a babát

Móni
KépKép
reunion

Pill!
Dettó! Apa szó szerint ezt mondta "frusztrálja, hogy bent van a baba"

Timi
athena

Sziasztok lányok!
Még mindig az aranyérrel szenvedek,ma reggel megijedtem rendesen ömlött a vérem a kint levő csomóból :oops: bocsi hogy így leírom csak volt már valaki így?Mit csináljak menjek sebészetre vagy a nőgyógyászhoz?Már csak kicsit vérzik de még mindig fáj már 6 napja.Köszi!!!
gyöngyi-30

Sziasztok,

nekem még 12 munkanap van vissza ezen kívül, de most már sokkal lightosabb a munka, amunkakedvem jelentősen lecsökkent és lassan mindneki ráeszmél hogy lelépek és kevesebbet cseszegetnek mindenféle hülyeséggel :) így talán lesz időm visszakapcsolódni ide.

Bogaracska, olvastam megjártad a kórházat, örülök hogy jobban vagy, remélem így is marad!

Bogár (alias Barni) nálunk is kevesebbet mozog pár napja, de amíg rendszeresen jelentkezik én nem aggódom.. egyre kevesebb a hely egyre kevésbé fog ficánkolni.

Gyöngyi nagyon szarul hangzik ez az aranyér.. .. nekem nem volt soha, de tutira elmennék vele sebészetre.. férjem sebész és hozzájuk rendszeresen járnak ilyen gonddal ksimamák sajna.. és elég komolnyak hangzik ha már ennyire vérzik..

Én is NEo Ferro folgammát szedek vasként. Ha elkezded Reunion arra figyelj hogy kaja előtt vedd be, nekem nagyon durva gyomorfájásom volt tőle ha nem ettem utána.. hetekbe telt mire rájöttem hogy ettől van..

Nekünk is 70*140 es ágyunk van ,és nagyon bejött, ZSófi most 2,5 évesen fog kiköltözni belőle, de szerintem még 1 évet is akár simán kihúzna benne méret alapján (dehát kell a kistesónak :wink: )
Khm megjegyzem volt egy időszak amikor én is bent kuporogtam vele, míg el nem aludt és tök simán belefértünk ketten is :lol:

Persze nem vagyunk egyformák, de én nagyon unatkoztam mikor otthon voltam szülés előtt hat hétig Zsófi előtt.. azoknak mondom akik már nagyon várják az otthon létet.. persze az ember készülődik, de egyszercsak készen van.. és akkor csak ül otthon kint hideg van, influenza járvány miatt nem mer sehova menni .. hát nem biztos hogy olyan nagy élmény lesz csajok.. persze biztos sokan tutira jobban le tudják otthon foglalni magukat mint ahogy én tudtam (ráadásul én tavasszal voltam otthon többet tudtam csavarogni is) de hiányzott nagyon a társaság :cry: most nem fogok unatkozni mert már ott van ZSófi :wink: de első gyerek előtt otthon ülni és számolni a napokat szerintem nem tömör gyönyör. Csak azért írom hogy azért ne lepődjetek meg első babások... aztán meg szoptatás és pelenkázás egész nap.. mire beállt a ritmus és felfogtam hogy anuyka vagyok.. tomboltak a hormonok :oops: nagyon brutál volt, elég sárkányos voltam egy ideig, és alig vártam hogy apa hazajöjjön délután és legyen kivel beszélni, és mindnekinek örültem aki arra járt, még a postásnak is :) szóvla nekem idő kellett mire megtanultam élvezni a babázást, pedig nagyon vártuk ZSófit, de aztán belejöttem :) nem akarom elvenni senki kedvét, csak hogy tudjátok ilyen is van
pici76

Sziasztok Csajok!

Babamozgás - mint pilleszé, tegnap óta meg sem áll, én meg ezen aggódom :shock: de még éjjel, mikor felébredtem, akkor is ébren volt, illetve reggel is kalimpált ezerrel... voltunk reggel masszázson, ott egy kicsit megnyugodott, de most is ébren van és kalimpál :shock: Nem lenne szüksége egy kis pihenésre, aluszikára?????? :shock: dehát hiába mondom neki.... :?

Aranyér - gyöngyi, nekem már 2* kellett műtéti beavatkozással eltávolítani... Szerencsémre a terhesség alatt eddig még nem jött ki. Elvileg egy sebészt kéne megkérdezni, vagy a nőgyógyászt mit javasol, mondjuk nekem van egy belgyógyászom, és mindig hozzá megyek ezzel a nyavajámmal. nekem eddig a gyógyszerek, kúpok sajna nem segítettek :? és nekem is fájt, úh. sztem meg kéne kerdezned a dokid mindneképp, mert sajnos nekem is ez volt-...

Akire - jövő héten a babaápolás lesz a téma. Jössz?

Tegnap megvettük a szoptatós fotelt az Ikeában, úh. készen lett a babasarok. Majd hétvégén csinálok én is képeket, és felfedem inkognitómat :) a blogon.

Munka - én nov. 30-al befejezem. Van még 5 nap szabi azt szépen kiveszegetem. Elég volt....

Alízka továbbra sem bír magával, most épp a fejecskéje dudorodik a cickók alatt... Kíváncsi vagyok meddig bírja így felpörögve. Eldöntöttem, ma nem kap semi tejeskávét, sem csokit. Lássuk mi lesz :shock: Remélem csak az idő miatt van... Pillesz nálatok mi a helyzet???

Kép
lizzyy

Jó reggelt :)

ÁÁÁÁ, így már értem reunion :) Nos, én folyamatosan szedem továbbra is az Elevitet, mellékesen C vitamint is szedek. Amúgy a dokim nem mondta a C vitamint, az Elevit folyamatos szedését viszont szorgalmazza, de nem kötöttem össze a vassal.

Nekem ma jó kedvem van :) Majd elromlik, de egyelőre még jó :)

Klári

Kép
claracroft

lizzyy: mármint mocorgás terén? Reggel 6 körül kelt, mint egy őrült, úgy járt keze lába. Sajnos sokszor van olyan, hogy a kicsi lábaival a bordáimat rugdossa, és a kicsi tök fejét meg teljesen belenyomja a medence csontomba. Most nyugiba van. Már nagyjából megfigyelhető nála valami napirend féle. Mindenhol őt érzem, és ha az uh-n nem mondénák, hogy hogy fekszik, akkor fogalmam sem lenne róla milye hol van. Nagyon édes amikor csuklik, vagy valamilyét kinyomja, hogy simogassam, és ott élvezkedik. :D Már nagyon várom, hogy végre igazából megsimogassam, bár nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még mindig nem hiszem el hogy anya vagyok/leszek. Ugye nem vagyok ezzel egyedül?! Hiába készül a szoba, bent van a kiságy, meg már tegnap elkezdtem kimosni a cuccait, meg hiába gyönyörködök a pöttöm holmikban, egyszerűen nem tudatosult bennem ez az érzés, vagy mifene.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Mondtam én, hogy elromlik a kedvem:) Most mértem a vérnyomásom, 160/89 :(

Klári

Kép
claracroft

Klári: nagyon vigyázz magadra! Megerőletted magad?Még dolgozol, ugye? Nem tudsz hazaszökni?

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Nem. Meg a hátam közepére kívánom, hogy kimenjek ebben a sz*ros időben :(

Klári

Kép
claracroft

Hétfőn este elküldtem a dokinak az addig mért adatokat, de még nem reagált rá, aztán tegnap reggel és ebédidőben mért vérnyomásom 135 alatt volt, este már megint 149 :(

Bogaracska: elküldöd nekem privibe a doki e-mail címét? Én a névjegyén lévő mailcímére küldtem a vérnyomás-naplót, de nem tudom az jó-e, él-e...

Lehet fel kellene hívni, de még sosem hívtam, valahogy utálok dokikat hívni...

Klári

Kép
claracroft

Köszi lányok
!Most beszéltem egy aranyér-sebész dokival azt mondta hogy kúp és krém mást nem tud adni rá.Ilyenkor csak a legvégső esetben műtenek.De du.megyek a nőgyógyászomhoz és őt is megkérdezem.De így szülni??? :shock: Most már félek pedig eddig nem féltem :(
gyöngyi-30

Jujj, én sem vagyok még aranyeres, de nagyon félek tőle :(

A szüléstől még mindig nem, max. eltöröm a férjem karját :) Csak attól, hogy sokkal előbb jön, mint kéne... :oops:

Klári

Kép
claracroft

Clara!
Miért félsz attól, hogy előbb jön? Van erre utaló jel?

Timi
athena

Clara!
Miért félsz attól, hogy előbb jön? Van erre utaló jel?

Timi
athena

Pici, olyan jól leírtad az otthonülés 6 hét milyenségét... pontosan ezt érzem én is, és ezért akarok csak 2 héttel a kiírt dátum előtt szabira menni. Persze körülöttem mindenki háborog. De úgy érzem, h kell ez a napi 6 óra aktivitás, ameddig nem a szülésen agyalok!

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Igazából nincs, hacsak a magas vérnyomást nem vesszük annak. Mindig is féltem a koraszüléstől, az elejétől kezdve. Úgy látszik, nekem ez a fóbiám. Elég sok ismerősöm szült korábban a kelleténél, a többi meg mind túlhordta :roll: A túlhordást magam miatt nem szeretném, a koraszülést viszont Levi miatt.

Klári

Kép
claracroft

Ez az otthonmaradás szerintem attól is függ, mennyire stresszes a munkahelyed, mennyire érdekes, amit csinálsz, és mennyire tudod kényelmessé tenni az oda-vissza utat. Szerintem BKV-val senki sem jár szívesen dolgozni ilyenkor már, mert felpaprikázódik már odaúton. Én is utáltam otthon lenni az elején, mert nem csinálhattam semmit, de akkor még nem voltam ekkora bálna.

Néha úgy érzem, még unatkozni is jobb lenne, mint állandóan szívni

Klári

Kép
claracroft

Ja, értem már! Bár szerintem jobb lenne, ha nem agyalnál ezen. Ne fesd az ördögöt a falra! Levi bent üdül, majd jan közepén megérkezik :)

Timi
athena

Pillesz: Nálunk az első terhességnél nem volt gond. Nem zavart a hasam, baba az utolsó pillanatig.

Most a 25. hét óta nem lehet a méhnyakrövidülés miatt. A férjem frusztrált, de én már előtte sem kívántam (gondolom a vérzéstől féltem)

Kép
Kép
alma26

Sziasztok!

Tegnap nekem is elég vacak kedvem volt, este el is tört nálam a mécses, úgy elkeseredtem, Laci alig tudott megnyugtatni, erre a vérnyomim is jól felugrott :oops: De mára újra jók az eredményeim :D
A lábam dagadása viszont nagyon zavar, olyan mint egy elefánt láb, egybe van az egész mint egy oszlop :roll:
A BKV-t én most próbálom elkerülni, úgy hogy nem nagyon megyek messzire, mondjuk nem is nagyon bírok, tegnap elmentem a postára meg boltba és teljesen kifáradtam :?
Barnu most elég sokat mozog, és csuklik, erre rá is kérdeztem a kórházban, hogy normális e, de azt mondták nyugodjak meg fejlődnek a reflexei :shock:
Ja, azt nem is írtam hogy csináltak róla új uh-t és már 2070gr és 43 cm, valamint egy héttel nagyobb a koránál :lol: Ez a doki szerint jó, mert jól működik a méhlepény!

clara- szerintem az az e-mail cím jó, ami a kártyán van, indexes, én is arra írok neki! De szerintem nyugodtan hívd fel, én se mertem, de jó hogy rászántam magam, mert így nem súlyosbodott a helyzet. A 160/89 azért elég magas :?

Kép
Kép
bogaracska

Köszi Nóri, közben rájöttem, hogy nincs is nálam a névjegye, mert amikor leírtam róla a mailcímet, otthon hagytam. Fél éve hurcibálom magammal, és mikor használni szeretném, kiteszem a tárcámból. De béndzsa vagyok :evil:

Klári

Kép
claracroft

clara-akkor priviben elküldök mindent ami a névjegyen van :wink:

Kép
Kép
bogaracska

Megnyugodam, hogy nem én vagyok egyedül gyagya (bocsi Klári) :) . Tiszta parába vagyok, hogy előbb fog jönni, és még nem áll készen semmi sem a fogadására, még a kórházi cuccok sincsenek összerakava, én pedig szülök...Agyrém.
És már azon is rágom a körmömet, hogy mi lesz, ha a h1n1 miatt karantén lesz a szülészeten, és apa nem tud velem bejönni, nem tud jönni látogatni és sütit hozni nekem, én meg olyan egyedül leszek, mint a kisujjam.
Klári, felhívtad a dokid?

Bogaracska: nagyon vigyázz magadra. Amit csak tudsz passzolj le a párodnak, anyudnak, anyósnak. Vigyázz a kisbabádra!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

sziasztok.

Bogaracska jo hogy kiengedtek a korhazbol.a labad folyton feldagad vagy csak akkor ha sokat maszkalsz?
ha felpolcolod akkor sem jobb a helyzet?

sex tema.kb egy honapja volt utoljara,valahogy nem jon ossze.szerintem a paromat zavarja a hasam csak nem meri mondani.

klara nekem az volt a param eddig hogy oriasbebit szulok,de eddig mindig jo meretei voltak Nocinak.a koraszulestol nem felek,probalok nem ra gondolni te is probald elhessegetni a gondolatot,Levinek jo helye van.

van meg valaki aki januar vegere van van kiirva?vagy en vagyok az utolso a csapatban?

Kép
monyo83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?