Sziasztok,
nekem még 12 munkanap van vissza ezen kívül, de most már sokkal lightosabb a munka, amunkakedvem jelentősen lecsökkent és lassan mindneki ráeszmél hogy lelépek és kevesebbet cseszegetnek mindenféle hülyeséggel
így talán lesz időm visszakapcsolódni ide.
Bogaracska, olvastam megjártad a kórházat, örülök hogy jobban vagy, remélem így is marad!
Bogár (alias Barni) nálunk is kevesebbet mozog pár napja, de amíg rendszeresen jelentkezik én nem aggódom.. egyre kevesebb a hely egyre kevésbé fog ficánkolni.
Gyöngyi nagyon szarul hangzik ez az aranyér.. .. nekem nem volt soha, de tutira elmennék vele sebészetre.. férjem sebész és hozzájuk rendszeresen járnak ilyen gonddal ksimamák sajna.. és elég komolnyak hangzik ha már ennyire vérzik..
Én is NEo Ferro folgammát szedek vasként. Ha elkezded Reunion arra figyelj hogy kaja előtt vedd be, nekem nagyon durva gyomorfájásom volt tőle ha nem ettem utána.. hetekbe telt mire rájöttem hogy ettől van..
Nekünk is 70*140 es ágyunk van ,és nagyon bejött, ZSófi most 2,5 évesen fog kiköltözni belőle, de szerintem még 1 évet is akár simán kihúzna benne méret alapján (dehát kell a kistesónak
)
Khm megjegyzem volt egy időszak amikor én is bent kuporogtam vele, míg el nem aludt és tök simán belefértünk ketten is
Persze nem vagyunk egyformák, de én nagyon unatkoztam mikor otthon voltam szülés előtt hat hétig Zsófi előtt.. azoknak mondom akik már nagyon várják az otthon létet.. persze az ember készülődik, de egyszercsak készen van.. és akkor csak ül otthon kint hideg van, influenza járvány miatt nem mer sehova menni .. hát nem biztos hogy olyan nagy élmény lesz csajok.. persze biztos sokan tutira jobban le tudják otthon foglalni magukat mint ahogy én tudtam (ráadásul én tavasszal voltam otthon többet tudtam csavarogni is) de hiányzott nagyon a társaság
most nem fogok unatkozni mert már ott van ZSófi
de első gyerek előtt otthon ülni és számolni a napokat szerintem nem tömör gyönyör. Csak azért írom hogy azért ne lepődjetek meg első babások... aztán meg szoptatás és pelenkázás egész nap.. mire beállt a ritmus és felfogtam hogy anuyka vagyok.. tomboltak a hormonok
nagyon brutál volt, elég sárkányos voltam egy ideig, és alig vártam hogy apa hazajöjjön délután és legyen kivel beszélni, és mindnekinek örültem aki arra járt, még a postásnak is
szóvla nekem idő kellett mire megtanultam élvezni a babázást, pedig nagyon vártuk ZSófit, de aztán belejöttem
nem akarom elvenni senki kedvét, csak hogy tudjátok ilyen is van