Új privát üzeneted érkezett!

klara nem irigyellek a muvesz szomszedaid miatt,biztos en is kibuknek.

nekem "csak" athenahoz hasonloan zenet bombolteto szomszedaim vannak.

nem engedtek at a helyet a buszon?

mondjuk a mai vilagban mar ezen sem lepodok meg.vervetelen nekem sem adta at senki a helyet pedig volt ott fiatal is es kabat sem volt rajtam tehat jol latszott hogy van pocim.bezzeg mikor soron kivul behivtak mert terhes vagyok majd megoltek a varakozok a szemukkel.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Bár nem veszek aktívan részt a forumban, de mindig olvaslak Titeket, és erőt adtok:).
Nekem is hihetetlen hisztis pillanataim vannak, de úgy, ahogy a nagykönyvben meg van írva, egyik pillanatban semmi baj, a következőben már bömbölök, és a páromat szekálom.. Nem is értem, hogy nem dob ki a francba..
Nyugtassatok meg, ugye ez elmúlik a terhesség végeztével???

Ági
Kép
m_agi

Sziasztok!

Már csak 3 nap!!!!!! :D :D :D :D

Látom Klári te is nagyon jó hangulatban vagy.
Hát az én kedvem a béka s*gge alatt. Egyszerűen emberundorom van. Meghallom az egyik kollegina affektáló, nyávogó hangját, és a falra mászok tőle, a másik, új csaj, reggel elmesélte a fél életét.....
Ja, és van 1 lyukas fogam. Most néztem meg a tükörben, fekete pötty van rajta. Már elképzeltem magam protkósan.
Asszem hazamegyek és mély önsajnálatba esek.
Anyukámat akarommm!!!!!!

Köszi a szoba dícséreteket. A srác nagyon szerény, már megkeresték, hogy nem lenne-e kedve gyereszobát kifesteni, de azt mondja, hogy venni kell egy kisebb kompresszort, meg még nagyon sokat kell gyakorolnia, hogy még nem olyan ügyes....Szerintem nagyon kól, szépen melózik.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Sziasztok,

hat tenyleg ennyire bunkok otthon hogy nem adjak at a helyet????
Ez felhaborito!!!Nem segit ha esetleg elol szalltok fel es latja a sofor hogy babat vartok,esetleg addig nem indul el?....Vagy ez csak egy alom....
En tegnap bealltam a szupermarketben a sorba,kb 5-en voltak elottem,erre mikor meglattak a pocakom mindenki tolt elore hogy nehogy mar itt alljak :?
Csak neztem...az amugy agressziv olaszok egy pillanat alatt atvaltoznak,ha terhes norol van szo...Hihetetlen..
Es nem ez volt az elso alkalom,en kicsit furcsallottam,parom kimpndottan elvezi :lol:
Nem tudjatok otthon mennyibe kerul egy csomag halos bugyi,illetve a szoptatos melltarto?
Itt 3db bugyi 3 euro,ill. 17 euro a melltarto,nem tudom megkapom-e otthon olcsobban.
Es meg egy kerdes.. :)
Lehet otthon patikaban olyan gezt kapni a baba koldokere ami mar be van vagva direkt hogy konnyebb legyen feltenni?
Megkoszonom ha esetleg tud valaki ebben segiteni :)

Szep napot!!!!

Kép

Anita
bellaani

Anita: itt kihalt az emberekből a tolerancia, udvariasság. Rajtam az elején látszódott már, hogy terhes vagyok, és sokszor előfordul, hogy tömegközlekedéssel kell hazamennem. A metrón nagy tömeg, mindenki az ajtóban, felszállni sem lehet. Agyonnyomják a pocakom, fellöknek...igaz, csak 2 megállót megyek, de akkor is....
Utána jön egy bő 30 perces buszozás. (Innen üzenem a 169E járat utasainak, hogy bunkók!!!) Kb. 40. éves, sz*r Ikarus buszok, úgy zötykölődik, hogy a gyereket kirázza belőlem.
Már a felszállás egy kész procedúra, mindenki helyezkedik a megállóban, hogy a legtutibb helyen tudjon felszállni. Jön a busz, megáll, kinyitja az ajtókat, és valami döbbenet, az emberek fellöknek, csakhogy letegyék a ványadt valagukat. Én meg nagy hassal álljak....
A legrosszabbak a középkorú nők, akik jól megnéznek, meg talán rád is mosolyognak, és ülnek tovább. A fiatal taknyokról nem mondok semmit.....
Múltkor is: dupla ülés, belül az ablaknál ül egy ürge, mellette az ülésen valami csomag. Kinéztem magamnak azt a helyet (máshol nem volt, az emberek jóindulatában meg nem bízok). Először egy fiatal p*csát kellett elhajtanom, valahogy nem esett le neki, hogy terhes vagyok, és igenis én ide le akarok ülni. Az ürge meg fülhallgatóval bámul ki az ablakon. Szólok neki, hogy le szeretnék ülni. Semmi.Mégegysze szólok, de ezt már hallotta. Rámnéz, és elfordul. Megint szólok neki, és akkor nagy kegyesen elvette a pakkját és le tudtam ülni. Valamit morgot félhangosan, az volt a szerencsée, hogy nem hallottam rendesen, mert biztos nem tette volna zsebre amit tőlem kap.
Hál Istennek ma kocsival megyek haza, mert már most eléggé felpaprikáztam magam, még a végén gyilok lenne hazafelé a buszon.

Bocs, hogy ennyi írtam, de egyszerűen kikívánkozott belőlem, ráadásul rossz passzban vagyok.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

ma mindenkinek rossz a kedve?
nem tudom nalatok miylen az ido de itt konkretan oylan sotet van hogy alig latom a billentyuzetet.
gondolom ez a szomorkas isdo is ratesz egy lapattal a hangulatunkra.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Akire, remélem csütörtökön a Heni lesz. Nekem Bea nem annyira jön be :lol: :lol: Igen, be van tervezve a torna, csak akkor nem megyek, ha valami SOS dolog miatt nem ér haza Sanyi időben. Ennek meg minimális az esélye.

Uxi, nagyon jó ez a méhszáj-érték. Még egy darabig maradjon is így :wink:

Athena, az előző kocsival mi is úgy jártunk, hogy a babakocsi a csomagtartóban, a csomagok meg az anyósülésnél. Vagy fordítva :lol:

Én szeretem a tornát, szívesen megyek. Nem várom én sem, nem készülök egész nap rá, de ha ott vagyok, jobban ráhangol a babavárásra.

Tényleg, a látogatási tilalom. Én úgy számoltam, hogy nem viszek rengeteg hálóinget, mert a párom majd hazahordja, anyósom kimossa, és másnap hozza a tisztát. Na majd lezsírozom a szülésznővel, hogy ha nem is jöhet be, azért a tiszta ruhát megkaphassam majd :lol:

Gyerekorvos. Én nem ismertem szülés előtt, a védőnő elhozta a recepteket, és szólt a dokinak, hogy lesz egy új baba a körzetben. Akkor ismertem meg, amikor jött az első baba-vizsgálatra :lol:

Clara, a szülésfelkészítő nem a kórházban van? Mikor mész? Nem keresed meg őt, ha ott jársz? Én is aggódom miatta...

Én is voltam chat-függő. Most már nem vagyok. Sőt, már net-függő sem vagyok. Jól elvagyok, van, hogy csak gyorsan megnézem, jött-e mailem, és már nem is vagyok gépközelben. De ha fáradt vagyok, én is játszom a neten :lol:

Tényleg, ASTI. Én nem kaptam :shock: És pont tegnap vettem meg az összes takarót meg törülközőt a Minimanóban, egy halom pénzt otthagytam :oops:

Ági, a terhesség miatti hiszti elmúlik, de helyette jön a fáradtság miatti :wink:

Ani, lehet kapni méretre vágott gézlapot, többféle méretben

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nekem nincs gond a kedvemmel, a pulzusommal ma annál inkább :cry: Sötét itt is van, és ami az édes, hogy kiégett a nagy égőnk, el kellene menni venni másikat, de nem tudom, hogy hova rakta Sanyi azt, amit kiszerelt (valami spéci, csak ritkán lehet ilyet kapni, szóval kell a minta), ráadásul úgy zuhog az eső, hogy képtelen vagyok elindulni egy gyerekkel beszerző-körútra :twisted: :twisted:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Én sem haladtam ma sokat. Végül a konyha helyett a hálót választottam. Eladtam onnan a szekrényünket, mert az új szobába nem fog beférni így kipakoltam belőle ma mindent, kitörölgettem. Hogy az eddig abban tárolt cókmókokat hova a fenéba teszem majd azt nemtom. Most ott állnak a hálóban bedobozolva. Eddig nem, hogy rendeződne a lakás csak nő a káosz... :shock:
Most ebédeltem, mindjárt vasalok kicsit aztán indulok Somáért a bölcsibe.
A tömegközlekedéshez ritkán van szerencsém, mert autózok, de sajna ismerem a mentalitást.....Szegény anyám mesélte - amíg dolgozott és naponta buszozott -, hogy mekkora bunkók ülnek a buszokon. Pedig ők vidéken, kisvárosban élnek, nem is Budapesten.
Ági és a többi hisztitárs! El kell keserítselek Titeket, hogy a szüléssel még nem fog elmúlni ez az állapot. Majd mikor hazamész a kórházból és rádzuhan a tudat, hogy ott egy pindurka akit te tartasz életben és ott a háztartás és minden egyéb és hulla fáradt vagy, mert nem alszol és úgy érzed az egész életed 24 órás szoptatás és pelenkázás....na majd akkor fogod igazán minden óvatos kérdésért és apróságért leharapni mindenki fejét és bömbölni. Legalábbis ezzel én így voltam. Attól is kiakadtam, hogy a párom a barátjával - aki mellesleg egy héten keresztül melózott nálunk, hogy készen legyen a kecó, mire hazajövünk - vacsihoz hagymát ettek és büdös volt tőle.....Ezen hisztiztem egy kiadósat. :wink:

J.

Kép

Kép
somaanya

Hát, nekem fele-fele, mikor átadják, mikor nem. Érdekes, nekem tök más a tapasztalatom, általában a közép és időskorú nők adják át. Én a 168E-vel járok, az megy a Közgáz koleszhoz. Koleszosok tutira nem adják át, teljesen kizárt, és pasik sem, legdurvább eddig a koleszos suhanc, aki még rámmordult, hogy belóg a képbe a pocakom, ő meg játszani akar a mobilján, és nem látja rendesen.

Az a baj, hogy csak hergelem magam, ahelyett, hogy szólnék, egyébként a buszút kb. 25-30 perc. Egy buszra ma fel sem próbáltam szállni, a 2. is tele volt, de felfértem. Kb, 20 perc után átadta a helyét, egy kb. 40 éves nő, előtte nem fértem annyira be, hogy ő is lásson. két, kb. 25-30 éves csajnak pózolgattam, hátha helyezkedem, és észreveszik magukat, de nem. Az egyik végig a hasam bámulta. Igen, a Jászberényi út nagyon rázós, még ha sima úton menne a busz. De hát ezt Pillesz is tanusíthatja :)

Klári

Kép
claracroft

Írt bogaracska :)))

Hazaengedték, persze nagyon kell vigyáznia magára. Majd nemsokára ír ide is :)

Klári

Kép
claracroft

Hékás, de a kórházban van, csak én nem járok rá :) Eddig 1X voltam, sajnos munkaidőben van :?

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!
Most írt Bogaracska, hogy hazaengedték, de nagyon kell vigyáznia magára.. Délután jön a fórumra!

Kép
buborka.

somaanya:
Köszi a biztatást;).

Már ez is megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ebben a cipőben, és nem őrültem meg:). Sürgősen vmi elfoglaltságot kell kerítenem magamnak, ami fel tud tölteni, ugyanis a napjaimat gyakorlatilag a 4 fal között töltöm, mert megrövidült a méhnyakam, és egy kis hajolgatástól is már iszonyatos tempoban tud bekeményedni a hasam...
Egyelőre a tévé az egyedüli kikapcsolódás. Van vmi jó 5letetek arra, hogy mivel tudnám újra hasznosnak érezni magam és nem egy sz*rkupacnak:)?

Ági
Kép
m_agi

De jó, hogy itthon van Bogaracska!!! Megnyugtató

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ági: otthon én is így éreztem magam, olvasni meg nem volt türelmem a sok gondolat miatt. :( Sajnos nincs ötletem, ha otthon kell maradni, nem mehetsz sehova, az a világ legrosszabb dolga.

Klári

Kép
claracroft

Tényleg, ilyenkor érzi az ember, hogy mennyire el tud törpülni az ő kis problémája, mikor mások az egészségükért küzdenek...
Bár nem tudok Rólad sokat, de én is örülök, hogy hazaengedtek, Bogaracska:)

Ági
Kép
m_agi

Klári:
Igen, így vagyok ezzel én is, imádok olvasni, de most egyszerűen három mondat után már nem emlékszem az elsőre...

Ági
Kép
m_agi

[quote="m_agi"]S írta:m_agiürgősen vmi elfoglaltságot kell kerítenem magamnak, ami fel tud tölteni, ugyanis a napjaimat gyakorlatilag a 4 fal között töltöm, mert megrövidült a méhnyakam, és egy kis hajolgatástól is már iszonyatos tempoban tud bekeményedni a hasam...

Ági, nekem is rég megrövidült és pihennem kellene (ami nem megy). Nekem nem keményedik a hasam. Ez összefüggésben van??

Dokihoz majd 1 hét múlva megyek akkor nézi meg mi van bent.

Örülök, hogy Bogaracska otthon van :)

Kép
Kép
alma26

Valamelyikőtök írta, hogy az Astiban olcsó a textilpelenka. Mennyibe kerül db-ra?

Klári

Kép
claracroft

No, nagyon sajnálom, hogy olyan kellemetlen a tömegközlekedés felétek. Nincs olyan időpont, mikor nincsenek olyan sokan? Jó lenne úgy igazítani a munkabeosztást. Én szerencsére sokat járok gyalog: 25 perc munkába menet, 20 perc a hazafele menet (a munkahely tengerszint feletti magassága nagyobb, mint az otthoné :P ); ha 1 mód van rá nem buszozok. Talán ezért sem félek a vírusoktól és nem is adatnék be magamnak semmilyen védőoltást. Eddig sem tettem, ezután sincs szándékomban.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Nilszi: sajnos nem rugalmas a munkaidőm, itt vagyok fél9-9 között és 5-ig vagyok bent, kivétel, ha tovább, számlázási időszakban (hónap elsejétől 15-ig) gyakran 6-7 ig vagyok. Kiderült, hogí akinek eddig elkezdtem betanítgani a dolgaim, mégis más feladatot kap, és most készülnek felvenni valakit helyettem :evil: Szuper, hogy itt magyarázok két hónapja a nagy semmiért. Konkrétan nem érdekel, hogy honnan fogja tudni az új csaj, hogy mit-hogyan-merre... Bekaphatják.

Klári

Kép
claracroft

Clara!

Kitartás, már csak 29 munkanap :)

Timi
athena

ja, Asti-ról csak annyit, hogy én hiába írtam fel a mail címem, nem kaptam semmit...

Timi
athena

Na összességében írok:

Tömegközlekedés: szerencsére ritkán van benne részem és teljesen vegyes tapasztalatokkal.
A legdurvább az volt, mikor Lilivel a kezemben szálltam fel (mert nem tud akkorát lépni, mint a lépcső és elnyomják az emberek), nagy hassal és nem adták át a helyet.. Így mentünk pár megállót, hogy Lili egyik kezemben, hátizsák a hátamon, hasam szépen látszódott és kapaszkodtam egy kézzel...
Amúgy nekem úgy szokták átadni a helyet, hogy olyan szól az ülő valakinek, aki áll épp és látja a hasam (nem mintha az ülő nem látná), hogy "biztos nem vette észre, de egy kismama áll itt"...

Gyerekorvos
: Szerintem érdemes bemutatkozni előtte, ki tudja, szimpi-e egyáltalán és akkor még van idő váltani..

Na nem is tudom mit akartam még írni, majd jövök még :)

Kép
buborka.

:) a mait kivéve már csak 28 :) Én szombaton már nem jövök.

Klári

Kép
claracroft

Én attól szoktam még kiakadni, hogy az alacsony pados buszon van középen egy babakocsiknak/tolókocsiknak kialakított hely, lehajtható ülésekkel. Senki sem áll fel, mikor feltolnak egy babakocsit, de még tolókocsinak sem. Tisztelet a kivételnek.

Nah, károgok, mint egy vénasszony :D

Klári

Kép
claracroft

Clara!
Akkor nekem a mait kivéve 29, mert én szombaton is leszek :(
Pillesznek már csak 3. Irigyek vagyunk rá?

Timi
athena

nekem sem küldte az Asti, csak véltlen láttam meg a honlapjukon
Klári 190 ft.

Móni
KépKép
reunion

Kép

a babagép :)

Timi
athena

Köszi reunion :)

Klári

Kép
claracroft

alma26:
Nem tudom, hogy összefüggésben van-e a két dolog, (de gyanítom, hogy igen, ma este megyek dokihoz, majd megkérdem), de feszülő hassal nem tudok semmit sem csinálni. A magne B6 semmit sem ér nekem, egyedül csak a pihenés.
Nem rémisztgetni akarlak, de ha Neked is megrövidült a méhnyakad, és még viszonylag sok idő múlvára Vagy kiírva (nekem jan. 23 v 24), akkkor mindenképpen pihenj, amennyit csak tudsz., mert semmi sem fontos annyira, mint hogy egy egészséges, életerős kisbabának tudj életet adni.

Ági
Kép
m_agi

De jó, hogy Bogaracskát hazaengedték!:))))))))))) Köszi a jó híreket!:)

Én hallottam, hogy a szülés után leesik a hormonszint és akkor szokott depresszió előfordulni. Remélem, hogy mindannyian jól fogjuk bírni és nem leszünk nagyon magunk alatt. Én úgy képzelem, hogy nagyon boldogok leszünk, hiszen végre anyucik leszünk.)
Vendég

Athena, klassz könnyen kezelhető babakocsinak tűnik:)
Vendég

M_ági: köszi! Kíváncsi vagyok mit mond a doki.

Kép
Kép
alma26

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy gondoltatok rám, nagyon jól esett :D
Bocsánat, hogy tegnap nem jelentkeztem, de gyorsan el akartam sok dolgot intézni, nehogy aztán menni keljen vissza :(
Hétvégén végül úgy döntött a dokim, hogy hazamehetek, már alig bírtam ott bent, nem is gondoltam, hogy ilyen hatással lesz rám a kórház :? A dokik és a nővérek rendesek voltak, a szobatársakkal is összebarátkoztam, de most tudatosult bennem igazán, hogy nemsokára jön a baba. Elég ijesztő dolgokat is láttam, hallottam bent, ami még inkább arra ösztönöz, hogy nagyon vigyázzak magunkra!
A toxémiám szerencsére még nem annyira súlyos, hogy végig bent keljen maradnom, a doki szerint még az elején észrevettem és ez jó :)
De ez sajnos már nem fog elmúlni, csak ha Barna megszületik :cry:
A leleteim a kórházban jók lettek, a fehérje eltünt a vizeletemből és a vérnyomásom is jó volt, de ez egy alattomos betegség, ami akár óráról-órára is változhat :?
Most sokszor kell a vérnyomásom mérni és ha 135/90 fölé emelkedik visssza kell feküdnöm :( Sokat kell pihennem és diétázni.
A szülésznőm se biztatott túl sok jóval, valószínűleg császározni fognak, korábban lehet örültem volna ennek, de most inkább elkeserít. Most csak arra kell gondolnom és vigyáznom, hogy Barnu még legalább 4 hétig bentmaradjon, és ne legyen koraszülött :oops:
Remélem minden rendben lesz :lol: Bár az ödémám egyre durvább, főleg a lábamon.
Most gyorsan kimostam a kisruhákat, holnap ki is vasalom őket, ki tudja mikor kell indulnom a kórházba, de remélem minnél később :wink:

Kép
Kép
bogaracska

Bogaracska, de jó hogy kiengedtek, drukkolok, hogy minden jól menjen, és Barnus még bent maradjon! Kíméld azért magad!

Kép
lizzyy

lizzy- egyébként katedrás füzetem volt :lol: Te hol ültél? Amikor telefonáltam, akkor beszéltem a dokimmal és utána fektettek be.

Kép
Kép
bogaracska

Sziasztok Kismamák!

Elnézést a zavarásért, én nem ide tartozom, de akit érdekel:

Eladó egy Brendonos Drewex kiságy (3 állású, 2 rácsa kivehető) + a hozzá tartozó kókusz matrac + OKBaby ülő-fekvő-hőmérős-vízleengedős kiskád. A három együtt: 18.000,- Ft. A kiságy matraccal kb. fél évig volt használva, azóta meg köztünk alszik a manócskánk. Én Bp.-en a XX. ker.-ben lakom, onnan lehet elvinni.

Akit érdekel, írjon nekem privit.

További boldog babavárást.

Cs. Lilla
Vendég

Bogaracska!

2 sorral mögötted, kicsit sréen. A wc-nél én váltottalak :D Piros garbó volt rajtam. gondoltam várok egy kicsit de olyan idétlenül jött volna ki, ha ott ácsorgok és várok :oops:

nade akkor most már tudni fogom, hogy biztosan Te vagy az! :)

jössz még a következő felkészítőre, vagy inkább otthon maradsz pihenni? amőgy ezta toxémiát miből vetted észre?

Kép
lizzyy

Sziasztok!
Nem tudom lányok mi van velem , de olyan érzékeny vagyok. Az orvosi rendelőben egy aláírásra vártam. Megkértem a köv. beteget hadd menjek be, erre ő széttárta a karját. A mellette ülő fiatal lány pedig közölte, hogy ő három óra hosszája itt ül. Éreztem, hogy könnyes lesz a szemem...
Az elején voltam, ennyire érzékeny, de most így a végefelé? Normális ez?

Kép
ágota 74

lizzy- jaj nem nagyon emlékszem, eléggé meg voltam zavarodva, ideges voltam a doki miatt :oops: Ma nem mentem felkészítőre, de jövő héten ha jól leszek akkor megyek :D
A toxémia első jele volt nálam a vizesedés és a nagy súlygyarapodás, utána jött 2 hete a magas vérnyomás, erős szívdobogással, múlt héten pedig a vizeletemben találtak egy kicsi fehérjét :? Ez a három dolog, aminek együttes fennállása veszélyezteti a babát és a mamát is :roll:

Kép
Kép
bogaracska

Bogaracska,

ma én sem voltam, mert a légzőgyakorlatok voltak, azon meg már voltam. De jövő héten akarok menni én is. Remélem akkor találkozunk, mert az azt fogja jelenteni, hogy jól vagytok!!!

Ágota- teljesen rendben van, néha én is nagyon el tudok érzékenyülni, néha meg előbújik a sárkány belőlem :D

Kép
lizzyy

Lányok
Ha valaki tud eladó Stm twin 0+ babahordozót jó állapotban, szóljon lécci isofix talpunk van hozzá, viszont a hordozó amit vettünk volna megsérült ezért nem tudtam megvenni

Móni
KépKép
reunion

Köszi Lizzy!
Majd elmúlik. Bár az ember utólag olyan "hülyének" érzi magát!:)

Kép
ágota 74

Hát igen, már csak 3 nap, de én akkor leszek 33 hetes. Szóval kb. egy időben maradunk otthon.

Bogaracska: vigyázz magatokra nagyon. Ha muszáj kórházba menned (de ne kelljen) menj. Tudják ezek a dokik, hogy mi a dörgés.

Ma kimostam 3 db overállját Pankának. Annyira aranyosak.

Már kevésbé vagyok depis, hogy itthon vagyok. Én erre a kaka időre fogom, mert nem szoktam ilyen lenni, de ma valahogy sikerült kiborulnom, de már akkor jobb lett, mikor kiadtam magamból. Úgyhogy sorry amiért hisztiztem.

Buborka: a kórházzal, szüléssel kapcsolatban végülis utána jártam a dolgoknak. Csak megnyugtatás kéne több oldalról is, hogy jó kezekben vagyok, és túl fogom élni és nem lesz semmi bajunk.
Nem lenne gond ha te lennél a kontaktom?

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Buborka: visszaszívom, nincs is meg az elérhetőséged!

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Bogaracska!
Jaj, de örülök, hogy végre otthon vagytok.
Vigyázz Magatokra, és Barninak a maradék 4-6 hétre ezt az ipari ragasztót küldöm :lol:
Kép
Lizzyy!
Jövő héten mi lesz a szülésfelkészítő témája?

Azt hittem csak én vagyok ilyen egyedül, de nekem is elég sz*r napjaim vannak mostanában. Szerintem az időjárás miatt és azért mert már sötétben megyek dolgozni és sötétben jövök haza :cry:
De nem baj, már csak 14 nap és én is itthon maradok!

Ja és nekem sem szokták átadni a helyet a BKV-n. 24-es villamossal és 99-es busszal járok, ráadásul minden reggel csak a 2. buszra férek fel és 3 megállón keresztül az alsó lépcsőn utazok, aztán szerencsére leszáll a sok kisiskolás.
Szerintem a férfiak és a középkorú (50-60 év körüli) nők a legszörnyűbbek, bele vannak fásulva az életbe, megkeseredtek, stb...
És azt nem értik meg, hogy nem azért akarok leülni, mert nem bírok állni, hanem azért mert rángat a BKV, lökdösődnek az emberek és amúgy is fáj minden porcikám. Mire beérek, addigra úgy bedagadnak a lábaim, mintha eleve gömbölyű lenne a talpam :shock:

Kép
akire79

Bogaracska!
Jó hogy itt vagy!:)

Kép
ágota 74

Üdv újra, neked pedig külön, bogaracska! :)

A bokám tiszta ramaty, jól feldagadt, és unatkozom, Ati elment sörözni, pontosabban haza sem jött :? A tv bekrepált, mármint ez a hülye digi, nem bírja még az esőt sem, mi lesz télen :? Betettem a dvd-be a Grease-t, de feliratos, és már nem látok odáig, így este. Mondjuk úgyis tudom kívülről :D

Bevágtam egy csomó fokhagymás pirítóst vacsira, nehogymá' csak neki legyen olyan jó a lehelete :lol:

Klári

Kép
claracroft

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?