Új privát üzeneted érkezett!

Verus!
Köszönöm! Jó, hogy ezt mondod!

Timi
athena

Pill!

Te már NST-re készülsz! Nem semmi. Tényleg nagyon közel jársz már! Majd mesélj, hogy milyen volt!

Timi
athena

Pillesz!
Aranyos a páros, nagyon!
Hogyhogy ilyen "korán" mész NSTre? Nálunk úgy van, hogy a 37.héttől kell járni!

Kép
buborka.

Klára, a minimanóban is 15eFt az összeghatár, de dec. 31-ig le lehet. Nekünk mondjuk kellett jó pár minden, így le tudtuk vásárolni.

Szivárgás esetén lehet készülődni a kórházba, bár nem kell úgymond sietni, mint amikor elfolyik. :D Ezt mondták a szülésfelkészítőn. (gondolom egy Tena betét megteszi ilyen esetre - vki nemrég tanácsolta itt a fórumon).

Kép
lizzyy

pillesz milyen ari a parod :wink: enyem apci is folyton azzal jon hogy majd o jatszik vele,mondtam neki hogy par honapig ez felejtos inkabb masban segitsen nekem.

lanyok ti nem ereztetek meg olyat mintha a baba nyomna a bordatok alatt a sziveteket?olyan fura eddig sosem ment fel ilyen magasra,nem valami jo erzes,olyan nehezen tudom venni a levegot.

Kép
monyo83

Monyo
Akkor elképzelhető, hogy befordult és így a kényelmes neki! Én is érzem ezt, de nem a szívemet nyomja szerencsére, hanem a másik oldalon, de az se sokkal jobb érzés :lol:

Kép
buborka.

Monyo!

Nekem is van ilyen érzés, de nekem is a jobb oldalon vannak a lábai, így csak a bordámat rugdossa, a szivemen nem érzem

Timi
athena

buborka a heten megyek dokihoz meglatjuk hogy fekszik.

lehet en vagyok enyire bena de en sosem tudom hogy mije hol van,hol itt dudorodik hol ott es szinte az egesz hasamban mozog :lol:

az lehet hogy neki igy baromira kenyelmes de nekem nem igazan,azert remelem elmozdul kicsit erre vagy arra,majd kicsit konyorgok neki hogy kusszon mar odebb.

Kép
monyo83

Monyo, épp pár napja történt meg, hogy nehezen ment a levegővétel; úgy gondolom az én babám is nyújtózott felfele a bordáim alá. Mivel éppen otthon voltam, ledőltem, és minden rendben lett. De tényleg nagyon furcsa érzés, ráadásul a végén ez a nehezen-légzés egésznapos program lesz (állítólag)!
Most éppen megint helyezkedik a bordáim alatt (éppen ebédeltem pár perce); nagyon aktív a drágám.

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Melike: én írtam a fogorvost. Nekem annyit mondott a doki, hogy a 3. trimeszterben már nem töm, csak az első kettőben. Biztos ez is orvosfüggő... Két lyukas fogam van, én voltam olyan hülye, hogy nem mentem eddig vele dokihoz, lyukas volt már terhesség előtt is :oops:

Klári

Kép
claracroft

Timi, ha nem gond én Téged néztelek ki, hogy ha van nálam valami majd, akkor neked írnék, mert van 20 nap köztünk ;) Hm?

Monyo
Beszélj vele, szokott hazsnálni! :lol: Anyucinak ez nem kényelmes, húzd be a lábad :)
Nálunk Lili szokta mondani,hogy Tesókám, vidd arrébb a lábad, mert Anyának ez nem jó! És általában tényleg arrébb teszi! :lol:

Kép
buborka.

Verus!

Őszintén megtisztelsz vele!

Timi
athena

Nilszi
nekem már most egész napos program, jópár hete, hogy nehezebben megy a levegő... :roll:

Kép
buborka.

Lányok én azt vettem észre, hogy nagyon tudja a kis akaratát érvényesíteni, tényleg elképesztő.... Lefekvéskor én a jobb oldalamon fekszem, Aztán este felébredek és átfordulok a bal oldalamra, mert kényelmetlen folyton egy oldalamon aludni. De erre olyan éktelen kalimpálásba kezd odabent, érezteti, hogy neki ez nem tetszik, és forduljak csak vissza, és ezt már nem először játssza el, úh. a végén feladom, és visszafordulok. Akkor érzem, hogy szépen elhelyezkedik, és aluszikál tovább :-))) Hihetetlen a Kisasszony :-)))

Kép
lizzyy

mostmar egyre kivancsibb vagyok hogy hogyan fekhet.
egy honapja voltam dokinal akkor fejvegu volt.
mondjuk az egy honap alatt biztos nagyon sokat not es joval kevesebb neki a hely,de azt meg mindig nem tudom felfogni hogy hogyan fog bennem elferni mondjuk 2kg osan :roll:

klara en terheseg elott megcsinaltattam a fogaim,es milyen jol tettem. :wink: mondjuk a csaladtervezeshez nem volt koze mert elotte mar 3eve probalkoztunk a babaval,de nagyon orulok neki hogy terhesen nem kell fogat tometnem,az meg nem terhesen is tortura nekem.

Kép
monyo83

Timi Szintén köszönöm :wink:

Kép
buborka.

buborka en ugy vettem eszre hogy apanak jobban szot fogad,o szokta neki mondani hogy ne bantsd mar anyat.

nektek reagal valamilyen hangokra zenere?
a mienk egy felnoteknek szolo rajzfil zenejere kezd el porogni :lol: rendesen tancol a hasamban,szegenykem meg jo hogy nem tudja mirol van szo a meseben,minden kis rajzfilmhos meghal benne :roll:

lizy szamomra is megdobbento hogy mar menyire akaratosak,ha kint is ilyen lessz fel kell kotni a gatyankat :lol:

Kép
monyo83

Lányok!
akinek közel van Csepel (Bp, XXI. ker), annak üzenem, hogy most szombaton babaruha-börze lesz!

Timi
athena

Akire:Sajnálom, hogy nem sikerült a 4D. :( :(

Móni:Neked viszont édesek a picik. :D :D

Brigi:Szép a pocifotó sorozatod. :wink: :P :P

Uxi:Aranyos a pici.

Icu
Kép
Kép
icu03

Nálunk a 34. héten van az első nst. Mikor mennem kell jövőhét pénteken akkor leszek 33 hetes, de mivel előző uh-n 2 héttel nagyobb babát mértek, így előrébb hozták.

Ha elmondom apának, hogy itt olvadoznak a csajok....még nagyobb lesz a mellénye. :D

Bogaracskáról valami hír?

Na, kinézem a párom. És nem tűrök ellenvetést!!! :wink:

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Tényleg Clara!
Beszéltél esetleg Bogaracskával? Mi lehet vajon vele??
ma megy hozzá a doki, aki dönt hogy marad bent vagy hazamehet?

Timi
athena

Bogaracskának délelőtt írtam smst, még nem válaszolt. Úgy tudom én, h szombaton volt benn nála a doki, de azóta nem váltottam, én vele smst. Más?

Megyek enni, aztán jövök majd :)

Kép
buborka.

Sziasztok!Köszönöm a tanácsokat!Valamit javult a helyzet de még nem múlt el.Nem tudom ilyen aranyérrel hogy lehet szülni?Remélem addigra elmúlik!
Az én babám is akaratos,ha a bal oldalamon fekszek addig kapálózik amíg megfordulok mert sajnálom hogy nem jó neki.
Kisfiam a lakodalmas zenét szereti tegnap apával néztük az esküvős dvd-t,a drágánk meg szó szerint táncolt a hasamba,és imádja a keresztlányom hangját,persze kölcsönös a kis csaj is imádja a Bazsit!
Nekem most alul nagy a hasam mintha keresztbe feküdne a köldököm fölött semmi mozgást nem érzek kb 1 hete csak alul.
gyöngyi-30

Gyöngyi, akkor a babáink a jobboldalt preferálják, vicces :D

Egyébként a miénk is imádja a lakodalmast, egyik kedvence a "Nád a házam teteje" :D :D :D

Kép
lizzyy

Lizzy, amíg a hátán feküdt a babám ugyanúgy voltam hetekig, mint most te: csak az egyik oldalamon tudtam aludni, mert ahogy átfordultam a másikra, olyan mozgolódásba kezdett, hogy hihetetlen! Én is mindig visszafordultam :) Most, hogy már függőlegesen van (vagy fejesen vagy farosan, ezt én nem tudom UH nélkül megállapítani), tudok bárhogy aludni végre:)

Hatodik UH: esetleg jan. 6.-án, ha még egyben leszünk :)
Kép
nilszi

Noemi jo kislany :D lement a helyre mostmar tok jooooo :D kapok rendesen levegot.

Kép
monyo83

Pillesz!
Most kapcsolok, hogy Te is János kórházas vagy és mégis máskor kell mennünk NSTre,illetve CTGre. Akkor ezek szerint doki függő?
Na lehet, hogy majd a vége felé össze is találkozunk ;)

Érdekes, én meg a bal oldalamon tudok aludni, hiába van táncikálás, ez van :lol: Jobb oldalamon ha sokat fekszem, akkor olyan hányinger jön rám, hogy jobb mindenkinek a bal oldalt.. :lol:

Gyöngyi!
Nem akarlak rémisztgetni, nekem azóta se múlt el, igaz már nem fáj és nem is érzem alapjában, sztem hozzászoktam :lol: Majd szülés után megmutatja a csúnyábbik felét is... :shock: Én úgy vagyok vele, hogy bárcsak aranyerem lenne, mint császár.. :roll: Nem szertnék mégegyszer azt :roll: Bár tudom nem kívánságműsor...

Kép
buborka.

Verus!
Ezek szerint neked Lili császáros volt?

Most hívott fel apa, hogy elhozta a megrendelt babakocsit! Mondtam is neki, hogy akkor este ki is próbálom, mire ő: "beleülsz és tologassalak???" Pafff!

Timi
athena

Buborka: nekem nincs fogadott dokim, sztk-s rendelésekre jártam/járok. Szerintem ezt dokija válogatja. Nekem az a nő mondta ezt az időpontot aki terhesrendelésen asszisztens. Végülis az utolsó uh szerint 35. hetes leszek akkor mikor megyek.
Lilit is ott szülted? Nagyon félek a szüléstől, kiszolgáltatottságtól....jó lenne ha tudnál valami bíztatót mondani.

Csilla
Kép
Kép
pillesz

Írtam Bogaracskának reggel sms-t, még nem válaszolt.

Klári

Kép
claracroft

Sziasztok!

Reunion: Édesek a képek a babákról!

Brigi: Nem, sajna még nem biztos a neme a babának. A 18. hetes uh-n a doki még nem mondta biztosra a kislányt, elég határozatlan volt, azóta meg nem voltunk. Úgyhogy még nem éltük bele magunkat semmibe, talán majd most szerdán már biztosat fogunk tudni.

Uxi: szerintem jó ez a 4D-s kép, lehet látni a baba pofiját. Tényleg olyan, mintha csücsörítene!

Én is kíváncsi vagyok, hogy mi lehet bogaracskával, remélem minden okés velük!

Kép[/url]

Kép
adrienne29

Timi:Igen, sajnos császár lett a vége :cry: 7 órányi aktív vajúdás után... :roll: Úgyhogy minden nap megbezsélem Armival, hogy vele minden rendben lesz és kipottyan :lol:

Pillesz
Igen, ott szültem Lilit is. Én meg voltam elégedve, bár nekem volt fogadott orvosom! Más orvos is normális volt, de volt olyan is, aki nagyon nem volt szimpi...
Szülésznőt nem fogadtam,most sem fogok, ők egytől egyig nagyon rendesek voltak! A csemecsősök is kedvesek! A kórház nem egy luxus, de ki lehet bírni azt a pár napot!
Kérdezz ha valamire konkrétan vagy kiváncsi!

Kép
buborka.

Timi Jól megnevetettél ezzel a babakocsis dologgal :lol: :lol:

Kép
buborka.

Verus!
Én is nevettem az uramon :)
Azért meg kell mondani hős vagy! 7 órát vajúdtál, aztán meg császár...

Timi
athena

Timi!
Ez nem hősség, hanem nem volt más választásom :cry: Azt is elfelejtettem, h szülni vagyok, annyira fájt, még a levegővétel is.. Így amíg tudtam nem is vettem levegőt, és szépen leesett Lili szívhangja... :roll: :( Így most már másképp csinálnám ha lesz rá lehetőség, h kérek fájdalomcsillapítót és nem hősködöm, hogy nekem nem kell.. :roll: Akkor talán másképp alakul...

Kép
buborka.

Verus!
Mi váltotta ki? Volt komplikáció, vagy a fájdalom miatti kevés légvétel volt az oka?

Timi
athena

Timi!
A fájdalom miatt volt... Nem gondoltam, hogy tud valami annyira fájni, hogy ne vegyek levegőt se, mert annyira rossz volt...
Amikro rám szóltak erőteljesebben :oops: , hoyg ne csináljam, akkor visszaállt mindig Lili szívhangja, de ugye ezt nem lehet csinálni a végtelenségig...
Sajnos nekem nem maradt meg a legjobb élményként a szülés :roll: , én nagyon kikeltem magamból.. :roll: :oops: Ezen nem azt értem, hogy kiabáltam, üvöltöztem, hanem elküldtem a francba az orvost... :oops: , h engem ne vizsgálgasson, stb... :roll: :oops: :lol:
Hozzátezsem, a világ legtürelmesebb dokija nekem van és még akkor is olyan kedves volt...

Kép
buborka.

Verus!
A kellős közepén elküldted az orvost a francba??? :):)

Timi
athena

Igen... :roll: :lol:
Párom azóta is meg van rökönyödve, hogy hát mennyire fájhatott tényleg, ha elküldtem... Mindenkinek mondtam, hogy húzzon ki, megszülöm majd egyedül, nem kell segtíség :lol:
Aztán a doki mondta tök kedvesen, hogy tudja mennyire fáj,kitartás...
Én: Honnan tudhatnád, szültél már?? (férfi)
Dőlt belőlem a kedvesség... :oops: :oops:

Kép
buborka.

buborka,nem semmi.
en a fogorvosnal nem veszek levegot,folyton ram kell szolni hogy lelegezzek mert kezdek sapadni.

jo hogy turelmes dokid van,de gondolom nem te voltal az elso aki elkuldte a francba.

Kép
monyo83

Verus!
Iszonyú jófej lehettél :) Egyébként tegeződtetek a dokival, vagy csak dühödben letegezted?

Timi
athena

Monyo
Hát igen.. soha nem árt a levegő.. :lol: Fogorvostól meg úgy félek, hogy úgy kell berángatni.. Nem vagyok egyszerű :roll:

Kép
buborka.

Timi!
Lehet más nem ezt gondolta! :lol:
Amúgy igen, tegeződünk, fiatal a doki, most 34 éves! :)

Meg a fájdalomról... Férjecském mondja, hogy a szülés után nem hiszi el, hoyg gyenge vagyok! A csuklója, keze, több mint 1 hétig a színektől (lila, aztán zöld, végül sárga...) pompázott, úgy szorítottam neki, de azt mondta, hogy akkor meg se mert szólalni, hogy fáj amit csinálok :lol: Jól is tette :lol: :lol: :lol:

Kép
buborka.

Most nézem, hogy már 14 óra lassan... Lili még viháncol, én itt töltöm az időt, lakás meg még sehol...
Jó lesz belehúznom :oops: :roll:

Kép
buborka.

Verus!
Valószínűleg a csuklója töredéke-annyira fájt, mint neked a szülés...

Timi
athena

Buborka szegeny ferjed,gondolom ha mert volna szolni o is mehetett volna a sunyiba :lol:

Kép
monyo83

:lol: szerencsére ő is túlélte :lol:

Kép
buborka.

Nagyon szörnyű nem lehettél, ha elvállalt újra a doki

Timi
athena

Igen.. ezt a szempontot nézve... :lol:
Vagy a pénz beszél? :lol:

Kép
buborka.