Sziasztok!
Visszatértem.
Az úgy volt, hogy bedobtam a törcsit, és elmentem a 2 gyerekkel 1 hétre „NYARALNI”a szüleimhez, mert a párom elég kritikus időszakon megy kersztül a munkahelyén, és ahhoz, hogy az alapvető életfuncióink működjenek legalább 5-6 –7 óra alvásra szükség lett volna, de nem hagyott minket Gergő, ráadásul ahogy Horviki férje az enyém is tehetetlen a gyereksírással kapcsolatban, plussz ő még pánikol is, hogy esetleg valami komolyabb baja is lehet amikor turbó sírásra kapcsol. Szóval NYARALÁS, amíg anyukám Gergőt dajkálta apukám Lindával strandra ment én aludtaaaaaaaMMMMm, úgyhogy újult erővel tértem haza feltankoltam, most bírom legalább….. ….1 hétig újraJ Leírom, hátha másnak is bejön…
Geri amíg elvoltunk nagyon sokat sírt pukizott húzta fel a lábacskáját, éjjel nappal csak ölben aludt, vagy kenguruban rajtam vagy anyun, nem öltöztettem túl mert jó idő volt(nekem), amióta itthon vagyunk a lakásban 21 fok van én nagyon fázom ezért a gyerekre 2-3 réteggel többet adok mint ammennyi normális lenne meg még be is takarom azóta nem sír és alszik mint a bunda, szóval aki a cseresznyemag párnán gondolkodik, annak amíg eljut megvenni, megteszi egy
hosszú body
+ hosszú újjú poló,
+2 zokni
+1 nacika +
egy vastag rugi,
+egy hálózsák
+takaró
Ha ezt más mesélné nem hinném el a fiamról, de ha ébren van akkor is 10-15 percig nézelődik az ágyból. Szegénykém lehet, hogy eddig fázott…
Megpróbáltam visszaolvasni egy heti terméseteket több kevesebb sikerrel…..
Szabina: Szépen gyarapodnak a fiaid "Valentin 3370, Felipe 3390 g.... 1 kilónyi hízás 6 hét alatt... "
tök jó hogy táncikáltok, tényleg nyugtatja őket?
Kispupu:Megy a drukk neked kitartás, így a végére neked!
Mona és az üveges: Ahogy olvastalak magamra ismertem, sokáig tűrök én is aztán ki…ssza a bisztosítékot valami piti dolog, és akkor meg nem érti miért parádézok. Én ott csosztam el az elején a dolgot, hogy nem kértem SZÉPEN hogy segítsen a házimunkábaN, a gyerek körüli teendőkben, ezeket az elején kell bevezetni ha összeházasodik az ember, ha jön az első baba, most 13 év után kiröhög ha megkérem hogy porszívózzon fel… nem szoktam megkérni
Szóval első babások hajrá, most kialakítani mi is lesz apa szerepe a gyerek nevelésben az elkövetkezendő sok-sok évben.
Mandala: Emelem kalapom előtted, és a lelki erődet csodálom MÉG MINDIG!
[
b]Mamiblue: Amióta beindult a tejtermelésem leállt az agyműködésem,[/b] látom más is így van ezzelJ
„én is csak állok a szoba közepén, és gondolkodoL, most éppen mit is csináljak, mert tuti egyszerre legalább 5 dolgom lenne!”
Ági:Jó hogy tudsz fejni, most akkor kicsit megnyugodtál nem, hogy még sem kellett a tápi?
Dudu:Olyan hamar megnőnek és kinövik a hasfájást is, csak át kell vészelni ezt a kis időszakot…
Zozo:Gratula a babucitokhoz!
Pattogó: [/b]Apa mozog már?
zeze