Új privát üzeneted érkezett!

Magi!! És naponta mennyiket kell inni belöle?? lehet,m hogy bután hangzik, de sosem ittam gyogy meg homeos teákat!!! :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

Enyim a laptetö!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci: Tettttttttűűűűűűűűűűűűűűűűűűű :!: :!: :!: :!: :!: Hozzon néked szerencsét :lol: :lol: :lol: :lol:[/b]

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok!
Ki fog halni a topikunk, vagy mi a helyzet??

d.dodó

Sziasztok!
Az nem lenne jó,ha kihalna a topik :( Én vagyok csak ritkán.Nem érzem jól tegnap óta magam.Magas a vérnyomásom és a pulzusom is.Sajnos tragédia is történ a családban úgy,hogy most egy kicsit magamalatt vagyok :( :( Ne haragudjatok,hogy külön-küllön most nem írok senkinek.Amint jobban leszek jövök!!

Kép
Kép
a.ibici

Ibici: (((((((Ibici)))))) Részvétem a halálozás miatt :roll: Kitartást neked :!: :!: :!:

Én vagyok ám egész nap :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

En is vagyok!

Ibici!
Igaz en nem tudom mi tortent, de sajnalom es gyerek nyugodta, majd megprobalunk feldobni egy kicsit, amennyire lehet.

Nocika!
En mindig egy liter teat foztem es azt ittam egesz nap, persze mellette mast is, de egesz nap kortyolgattam.

Dodo!
Nem hal ki a topic remelem.

En meg egybe vagyok, de ma nagyon nehezen birom. Megyek par lepest es ugy kifulladok es kifaradok, mint aki 10 km futott, vagy gyalogolt. :(

Magi
Vendég

Sziasztok

Vagyok én is,csak nem volt időm jönni,apósomat pénteken bevitte a mentő a kórházba,vérzett az egyik veséje,amit még aznap éjszaka ki is vettek.Aztán kiderült hogy daganat okozta.Semmi előjele,tünete nem volt eddig. :( Úgyhogy oda szaladgáltunk.
Ezenkívül Máté élvezte a húsvétot és a locsolkodást.

Magi
Kitartást!

Ibici
:(

Dodó
Reméljük nem hal ki a topik! :wink:

Még visszaolvasok hogy mi történt! :wink:

edoci

Sziasztok Csajok!!!!

Nem fog kihalni a TOPIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Legalábbis, ha rajtam múlik!! Én legalábbis nem hagyom!!! Nagyon ritka, ha nem írok!! Ugyhogy csajok NO PÁNIK!!!

Magika! Nem is tudom, hogy örüljek e vagy sem, hogy még egyben vagytok!! :roll: :lol:

Ibici!! Öszinte részvétem!! :cry: :( :( :( :( :(

Zsuzska!! UUUUUUUUUgggggggggggggyyyyyyyyyyyyyyyyyyy llllllllleeeeeeeeegggggggggggggggyyyyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok

Vagyok én is, csak próbálok kikapcsolni már amennyire lehet, na meg eladtuk a házat és volt némi szaladgálás, ügyvédhez, államkincstárhoz (vissza kellett fizetni a szocpolt).

Most egy kicsit nyugi van, de nem sokáig, mert a másik háznál körbe kell vinnem a lemondo nyilatkozatokat.

Néztünk gyerekbútorokat a gyerekeknek, pénteken elviszem őket és megmutatom nekik és ha tetszik nekik akkor megrendeljük.

A háznál már lassan kész a vakolás, az emeleten a festő már leglettelte a falakat, ha minden jól megy akkor jövőhéten már festi. És a burkolás is kezdődik. Még a parketták nincsenek meg, meg a nagy fürdő csempéi hiányoznak, de ezeket is a hétre igérték.

Ibici őszinte részvétem, ha van kedved, akkor meséld el mi történt, hátha neked is jobb ha kiírod magadból.

Többieknek megy a drukk.

Magi lassan most már a kezedben tarthatod a csöppséget.

Nekem ha minden igaz akkor tegnap volt ovum. Holnap meg vérvételre megyek.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 76000_.png

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Kakukkos szép napot mindenkinek!

Felőlem sem fog kihalni a topic :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabi: De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :!: :!: :!: :!: Én is imádok vásárolni :lol: :lol: :lol: Szépek legyetek!!!!!!!!!!

Kata: Jobbulást apósodnak :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!

Végre itt vagyok....igaz kicsit döcögösen,mert nem stimmel valami a nettel,baromi lassú.Köszi a hiányolást,jólesik hogy nem felejtettetek el.:)
Látom Magi még egyben.:) Örülök,hogy nem maradtam le a szülésről. El is küldöm priviben a számom Magi,ha valami történne remélem én is tudok majd róla. :wink:

Visszaolvasni nem volt időm és szerintem kell pár nap hozzá. " csaj mellett elég nehéz szabad percet találni...

Amúgy megvagyunk,Hédi kezd jobban lenni,mármint ami a hasfájást illeti,már kevesebbet ordít,sikerül egyedül elaludni és sokst-sokat cicizik.Szerencsére nem kell pótolni,teát-vizet se kap.:) Éjjel 2-3-4x ébred,de pár perc cici után visszaalszik. Nappal általában 2x alszik 2-3 órát,néha többet.
Dorka pedig rendszeresen felkelti,pedig utálja ha sír. :lol:

Most ennyi,mert még be kell fejeznem az ebédet...
Szép napot
Vendég

Sziasztok lanyok!

En meg ma is egyben vagyok.

Edoci!
Vissza olvastal mar?

Tobbiek! Merre vagytok????

Magi
Vendég

Latom irtatok!
Vacak ez a gep!

Gabi!
Olyan jo mikor mar belul keszul a haz es a butorokat veszitek.
En is ugy szerettem ezt.

Zsuzska! Nocika!
Orulok, hogy nem fog kialni a topic. :lol: :lol: :lol: :lol:

Lego!
Vegre! Remelem jossz majd tobbet.
Nahat mar tobb mint ket honapos Hedi!
Hogy telik az ido.
Kerunk kepeket.

Magi
Vendég

Szisztok!

Én vagyok, csak közben anyósommal veszekedtem egy sort chat-en :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Én is vagyok! :)

Magika!

Kitartás! Hát, én sem gondoltam, hogy eddig húzzátok egyben! :wink: de már tényleg nem lehet sok vissza! :)

Lego!

Szia! De jó, hogy újra tudsz írni! Gyere majd mesélj, hogy bírjátok! Hédi mekkora már?Növöget szépen? Ugye csak szopiztok Ti is?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

jó, a cicizést olvastam, csak nem voltam elég figyelmes, szóval okés, hogy csak szopiztok :oops: :oops: :oops: :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok megjöttem.
Anyáám nem kevesebb mint 3 órát vártam!!!!!!!!!!
Minden oké. szép szabályos 9mm-es petezsák. 5 hetes. Utrót írt fel és táppénz. Két hét múlva kontrol.
Kép
Látok feljebb egy fekete foltocskát is remélem hogy ................... vagy csak káprázat.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Na, de jó hogy lassan azért jövöget mindenki!! :)

Én már most előre szólok, hogy jövő héten nem tudom hogy tudok e jönni, ha igen akkor milyen időközönként! Igaz nem megyek suliba, de jönnek tesómék! Szóval nem hiszem hogy sokat fogok netezni!

Vera!
Én feljebb, de lejjebb is látok egy fekete pöttyöt! :lol: (3-as ikrek?? :lol: :lol: :lol: )

d.dodó

Vera!

Gratulálok! :D Nagyon örülök, hogy végre minden rendben van, és ki is írtak táppénzre, és még utrot is kaptál! :D MOstmár nem lehet semmi baj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Csak vigyázz magatokra nagyon! 2 hét múlva már szívhang is lesz! Addig meg csak pihi és kitartás! :D :D :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vera: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hol voltál? szTK vagy Dél-Pestiben?
Én is látom a foltokat :lol: :lol: :lol:

Dodo: amikor csak tudsz,gyere azért :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera!

én is 2 foltot látok, de csak szóltak voltak, ha többes szám van :wink: Nekem 5 hetesen egyértelműen 2 petezsák látszott egy 7 és egy 5 mm-es, szóval ,ha több lenne, azt látta volna a doki, nyugi :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nahat Vera!
Micsoda hirek.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gratulalok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Es ha ebben a topicban vagy, akkor tuti kislany lesz.

Magi
Vendég

Vera gratulálok.

Lányok most csináltam egy lh tesztet és teljesen pozitív lett, de akkor miért ment ma fel a hőm? váladékom sem nyúlós már.nem értem. pedig ma tuti nem leszünk együtt mert nem vagyok valami jól.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 76000_.png

Kép

gabi1

Sziaztok Csajszik!!

Urissssteeeennnn!! Mi csoda HÍR!!!!! :D :D :D

Vera!! Nagyon öszintén remélem, hogy meg marad!! És szerintem tuti csajsszika lesz!!! Nagyon nagy gratula!!!!!! :D :D :D :D Istenem bár csak én is itt tarthatnék!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon vigyázz magatokra!!!!! De most már csak az lenne a szép, ha tényleg ikrek lennének és mind a ketten lányok lennének!!!

Magi! Látom még mindig egyben!! És amugy hogy vagy??? Jól bírod még?? :wink:

Amugy nem tudom, hogy hova tegyem most magam!! Lehet, hogy már megint teljesen abban a lázban égek és azért van, de attol függetlenül még mindig nem értem a helyzetem!!! Ki sakoztam, hogy végül is elselyén kéne megjönnie, de kb péntek vagy szombat ota émelygek, de ez még mind semmi mert kb 2-3 napja meg minden délután ugy érzem, hogy meg fog jönni pedig álltalában késik ujabban!! Ugy hogy most erre felbuzdulva csinálok holnap egy tesztet!! Lehet, hogy mondjuk még korai ez de én azért csinálok!! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Jo reggelt lanyok!

En meg egyben! Szulesnek semmi jele. Meg 4 nap!

Nocika!
Na mi lett a teszten?

Gabi!
En sem ertem, ha + akkor miert ment fel a hod.
A lenyeg, hogy legyetek egyutt, minden nap es akkor tuti lesz valami.

En ma megyek orvoshoz, szerintem lesz UH is es minden.
Majd megmondja, hogy is allunk.
Ejjel elkezdtem barnazni, de nem a nyakdugo, mert az mas, ez inkabb ugyan az, mint ami amugy is jon, csak most barnas.

Magi
Vendég

Magi
Igen,visszaolvastam már,csak írni nem értem rá! :oops: :lol:
Kíváncsi vagyok az uh-ra,meg hogy mit mond a doki! :D

Vera
Gratulálok! :D

Gabi
Én nem értek a hőgörbéhez.Mindenesetre nagyon drukkolok! :D

Lego
De jó hogy jelentkeztél! :D Örülök hogy jól vagytok!

edoci

Sziasztok!

Hát én ma nem mentem vérvételre, tegnap este nem éreztem magam valami jól, ezért úgy döntöttem hogy inkább kialszom magam, apa vitte ma amúgy is a gyerekeket.
Nem beszélve róla hogy a 20. napi vérvételnek akkor lenne értelme ha a 14. lenne ovu, de mivel nekem a 18. napon volt így azt a vérvételt is ki kellett volna húzni. Így nem láttam értelmét.

A másik ami eszembe jutott, hogy tegnap már használtam az utrot, és lehet hogy mivel az hormon készítmény az befolyásolta az lh teszt eredményét + irányba.
Ugyan is ha ma lenne ovum mert hogy a teszt szerint ha tegnap + volt akkor ma lent kellene lennie a hőmnek ehelyett így néz ki ma
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 62400_.png

Lego örülök hogy jelentkeztél.

Magi a barnázás lehet előjele a nyákdugónak, kiváncsi vagyok mit mond ma a dokid.

Kép

gabi1

Csináltam most egy lh-t és full pozitív most is

Kép

gabi1

Gabi!

Akkor bizti az utro teszi.
A papirjara nincs rairva, hogy erre lehet szamitani?

Magi
Vendég

magi annyi van ráírva hogy progeszteron készítmény.

az lh papírjára meg hogy hcg és lh tartalmú készítmények befolyásolhatják az eredményt.

Kép

gabi1

Lefényképeztem. Ilyen lett.

Kép

Kép

gabi1

Gabi!

Ez tenyleg total +.
Szerintem kerdezd meg az orvost. Hivd fel.

En voltam orvosnal, jol elfaradtam. Most mar a vezetes is lefaraszt.

Szoval UH nem volt.
Ellenben mondtam az orvosnak, hogy csinaljon valamit, mert szulni szeretnek.
Megvizsgalt 3111 a mehszaj. Azt mondta, hogy ezzel hetvegen meg is szulhetek. Ha nem akkor majd kedden kell mennem CTG-re a korhazba.

Ja es vegre harom het utan megjott az kenet eredmenye es strepto + lett, igy most szedem az antibiotikumot es majd szules alatt is kapom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Magi
Vendég

Vera!

Lehet szulni, csak antibiotikumot kapok majd intravenasan. Ha meg gyorsan jon a baba, akkor O is es igy nem lehet gond.

Marmint akkor van baj, ha koran reped a burok.

Mag
Vendég

Haho lanyok merre vagytok?

Nocika!
:?: :?: :?: :?: :?: :?:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Megerkeztunk Amerikaba, nagyon faraszto volt az ut es izgalmakkal teli, de most mar (majdnem) minden rendben. Zsoltit nem birjuk lenyomni aludni, pedig hulla faradt, a borondunk meg nem jott meg, en pedig egesz nap csak probalok aludni ill magamhoz terni - sikertelenul. :roll:

Vera!
Nagyon orulok neked, akkor most mar minden rendben! :wink:

Magi!
Kitartast, biztosan gyorsan fog jonni a kiscsaj! :wink:

Dodo!
Lehet, h nem en vagyok a leghitelesebb ebben a temaban, de a topic akkor sem fog kihalni! :wink:

Lego!
Jo, h jottel :) Majd amikor nekunk lesznek ilyen gondjaink a kicsi es a pici mellett, akkor te mar belenk fogod onteni a lelket! :wink:

Gabi!
Ez tenyleg nagyon pozitiv :roll:

Nocika!
Jol hangzik, nagyon drukkolunk! :wink: teszt?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

sziasztok

hát én megjártam ma a dokit. Úgyan is délutánra újra kijött a hólyaghurutom, kaptam gyógyszert, így az esti hancur elmarad, ennek a hónapnak is lőttek. Ez van.

Kép

gabi1

Sziasztok!!

Reggel meg is csináltam a tesztet!! Kár volt!! :cry: :cry: Szoval 1 csíkocska jelent meg rajta. :cry: :oops: :cry: Szóval én arra gondolok, hogy vagy korai volt " mondjuk ez lenne a jobbik eset" , vagy tényleg csak beképzeltem magamnak a dolgot és nincs bent kislakom!! A párom teljesen ledöbbent, hogy megint nem volt elég ügyes meg aktiv, pedig én mondtam neki, hogy ez nem az ö hibája hanem a természeté!! :oops: :( :( :? :? De megegyzetük abba, hogy majd a következö hónap lesz a miénk!!

Magi!! Most aztán már tényleg nagyon izgi ez az egész!! :D :D :D Nagyon szurkolok ÁMMMMM :D :!: :!: :!: :!: :D

Gabi! Nagyon sajnálom az esti program változást!! És jobbulást!!

Bangham!! De jó nektek!! Ennyit repülni meg utazni és persze látni a világot!! Irigyellek ám!! Milyen idö van odakint?? És amcsiban merre vagytok??

Kép

Kép

Kép
nócika

Jo reggelt lanyok!

Hogy vagytok ma?

En meg mindig egyben. De teganp este ota jon a nyakdugom darabokban es ez mar 90%, hogy az.

Moni!
Orulok, hogy jelentkeztel.
Jo nektek, hogy ott kint vagytok.
Szerintem be kene vasarolnod, mere kint nagyon szupi cuccok vannak.

En onnan szerettem volna agynemu szettet, de a posta horibil lett volna, illetve az eldobhato cumisuvegkeszletem is onnan van.
Szoval most irigy vagyok kicsit.

Gabi!
Nagyon sajnalom!

Nocka!
Szerintem meg korai a teszt, de ha nem sikerul nem akarsz hogorbet vezetni?

Magi
Vendég

Sziasztok

Köszi lányok, abban azért reménykedem hogy ha nem az utro okozta a pozitív lh -t, akkor is volt még ott kiskatona tegnapra.

Magi megy drukk, most már hamar meglesz. Nekem mikor a nyákdugom elkezdett jönni Bettivel akkor másnap hajnalban már meg is született.

Kép

gabi1

Magi!

Szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!!

Magi nagyon megy a drukk ezerrel!!! Most már csak röpke órák kérdése az egész!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon sokat gondolok ám rád!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Mi ujsi Magi?? Tudsz még jönni akkor gyere a fejleményekkel, hogy hol tartasz az eseményekkel!! :wink: :D Nagyon kivi vagyok ám!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Merre vagytok csakszik!! Itt a joidö és megáll a topik?? :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok lanyok!

Meg egyben es szulesnek jele nincs.
Ma keszitettem kokusztekercset.
Jol el is faradtam, igy most ledolok egy kicsit.

Vicces ez a nyakdugo, mert darabokba jon es olyan, mint a tapetaragaszto. Most mar mondjuk nem annyi jon, gondolom mar fogy es nem olyan sotetbarna, hanem atlatszo es egy ket helyen veres.

Mar bocsanat a kielemzesert.

Na pihenek mert kifaradtam es ha este kell szulni legyen erom.

Magi
Vendég

Szia! Magi!! Pihenj, hogy legyen eröd! Biztos finom a kokusztekercs!! de most már ne hajszold magad annyira!! Majd a szülésnél dolgozhatsz eleget!! Azért ha lesz idöd meg eröd jelentkezz be utoljára, hogy most indultok!! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Magika!

Drukkolok Nektek! :)

Nócika!

Kicsit korai volt a tesztelés, én drukkolok, hogy pár nap múlva zebrás legyen :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
köszönöm az együttérző szavakat,aranyosak vagytok.Sajnos a nagybáttyámat veszítettükel.Valamivel már jobban vagyok.Tegnap csináltam lh-tesztet ami pozitív volt,sikerült apával együtt lenni.Kíváncsi vagyok a mai tesztre.Ez létezék,hogy 2 nappal később van a PÉ?

Vera!
Gratulálok a foltocskáidhoz.Örülök,hogy minden rendben van veletek :lol: :lol:

Magi!
Drukk neked és gyűjsd az energiákat+++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Fini lehet a kókusz tekercs,én májgombóc levest és túrógombócot főztem ma.

Edoci!
Sajnálom az apósodat jobbulást neki!!Hogy vagy?

Móni!
Visszatérve az nem teljesen igaz,hogy téged nem hiányolt senki!!Igen is én írtam,hogy várunk és jöhetnél már!!Szuper,hogy minden rendben van veletek is.Tüneteid vannak?Hogy vagy?Tényleg irígylésre méltó ez a sok utazás.Én is imádok utazni. :lol: :lol:

Nócika!
Biztos korai volt a teszt neizgulj!!Még lehet abból babó!!Én nagyon szorítok neked!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
jobbulást neked!Gratu a ház eladáshoz az újhoz meg melőbbi beköltözést.Nagyon széplesz azt gondolom.

dodó!
Érezzétek jól magatokat a tesóval!Várunk,ha tudsz jönni.

Viki,Lego,Lexa!!
Dobhatnátok 1-2 újabb képet a lányzókrol :lol:

Kata!
Merre vagy?Nagyon elvagy tűnve!!!!

Zsuzska!
Sajnálom a mencsit :(

Remélem nem hagytam ki senkit.

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: