Új privát üzeneted érkezett!

bim-bam: család, hrrrrrrr, inkább lennének jó messze! A lányom születésnapjára megbeszéltük, hogy átjönnek az én szüleim, meg a nővérem a gyerköceivel! késő délutánról volt szó! átjöttek tesómék 14.15-kor és beszélgettünk! A gyerekek várták a többieket, hogy mikor jönnek! Mivel nincs csengőnk, a tesóm bekiabált és beengedtem őket! Állítólag anyámék ugyanakkor voltak a kapuban üvöltöztek, köveket dobáltak az ablaknak( sok észre vall) de én nem hallottam, sőt a gyerekcsapat sem! Utána azt hallottam vissza, hogy persze csak azt engedek be akit kedvem van! Azóta elég szar a viszony velük! Főleg, pipa vagyok anyámékra, mert a lányomat nagyon úszítják ellenem, és ha valami rosszat csinál és veszekszem érte vele, akkor anyum mindig azt mondja : "te sem voltál különb" Pedig én nagyon jó gyerek voltam és ez nem igaz, nem értem miért kell így viselkednie!
Végig azzal voltak elfoglalva, hogy a harmadik manó fiú lesz vagy lány! Már mi a párommal régóta tudtuk és állandóan piszkáltak, hogy na mi van mi lesz! Erre én csak azt mondtam, hogy jól van a baba, meg van keze lába mindene, arányos, egészséges, jól fejlődik! Én úgy voltam vele, hogy ha fiú, ha lány akkor is jó lesz, mert az a lényeg, hogy az uh-n láttam, hogy jól érzi magát és ez volt számomra a fontos!
Bocs mindenkitől, hogy ilyen regényt írtam, de olyan idegesítőek, hogy az már fáj!
Anyámék az előző kettőnél ott álltak míg meg nem születtek a gyerekek! Most nem szólunk nekik, a sógórnőm elvállalta a két nagyot! A fiamnál ott piszkáltak, hogy mi a f..szt bénázok szüljek már meg, mit kell ennyit vajúdni, idegesítő volt és úgy éreztem ez lelassította a dolgokat!Főleg, hogy odahozták a négyéves lányomat, és szegény éjfélig ott szenvedett a műamyag széken a szülőszoba előtt! Sajnáltam szegénykémet! De nem vitték el, csak amikor öcsi megszületett utána mentek haza! Végre!

kovisziszka

ower:

1. nap: (pl hétfő) PULSATILLA C30 1x5 golyó

2,3,4,5,6 nap (pl kedd, szerda, csüt, péntek, szombat) CAULOPHYLLUM D,C 6-12 1x5 golyó

7. nap (pl vasárnao) szünet

8. nap (hétfő) PULSATILLA C30 1x5 golyó
9,10,11,12,13 nap (pl kedd, szerda, csüt, péntek, szombat) CIMICIFUGA D,C 6-12 1x 5 golyó

14. nap szünet

15. nap: előről (PULSATILLA C30)..................

Felkészítés a szülésre: 31-36. héttől kezdődően, kevesebb vajúdási idő, elviselhetőbb fájdalom, ritkább szövődmény érdekében

Én csak ma kezdem el szedni.

Adri

Kép

Kép
irdab

bocs tényleg csajok, hogy így kiírtam magamból a dolgokat, de ez most jól esett! :lol:

Minden ismerősöm ijesztget, hogy a harmadik gyorsan jön és nem fogunk beérni a kórházba! Szerintetek mennyi ennek a valószínűsége? Remélem apa itthon lesz, amikor elindul, mert még a gyerekeket is el kell vinni a sógórnőmhöz! És nincs közel a Kútvölgyi!
na mindegy, beérünk és kész! :lol:

lina: nagyon ari kutyusotok van! A gyerekeim is szeretnének, de három gyerek mellé nem merek még, majd ha a picur nagyobb lesz! A lányod gondolom imádja?!

Olyan szétszórt vagyok, remélem, ha menni kell nem felejtek semmit itthon! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma muszáj vasalnom, szerencsére tegnap jól haladtam, lesz időm!

kovisziszka

Orew: ki az orvosod a Szt Imrében?

Kép
Kép
beusmimi

Szilvi, Bim-bam nyugodtan írjátok ki a családos dolgokat. Majd ha jobb paszban leszek én is mesélek, de úgy látom minden családnak megvan a maga keresztje.

Adri

Kép

Kép
irdab

sziasztok!

Nóciéknak is gratula :lol: :lol: :lol: a kis Regik úgy látszik nagyon kiváncsiak :wink: :wink:

Bim-bam Kitty valamikor jan. környékén ment el a top.-ról, ha jól emlékszem, és igen, amit Tünde írt, azért, feltette, hogy mennyibe kerül a babakocsi, amit kinéztek... pedig nem is volt benne semmi... Sztem rendesen belejátszottak a hormonok... :wink: :wink:

Csilla :lol: :lol: a szemesi taliban bbkocsival benne vagyok. Bár mi a falu túlsó végén vagyunk, de majd valahol a cityben találkozunk... 8) 8)

Orew :lol: én még nem is üdvözöltelek :lol: :lol: Jók a képek!! Hát, gyorsan csináljatok képeket, már nem sok van hátra!!!

a családi storykból nálunk is van néhány... de asszem hanyagolnám... :lol: :lol:
most pl. azért lépek, mert egy hadseregre főzök, és sehogy sem állok. Segítségem meg nincs. Mondjuk leegyszerűsítettem a dolgot, mert gulyást és palacsintát csinálok... Bár nem tom ez utóbbi (több 100 pal. kisütése) után milyen állapotban leszek. Majd beszámolok... :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Linácska:Én most amit néztem, az Earhart táblázata volt,és azon belül is a szülés várható időpontját!!És ott van pár emberke aki július végére van kiírva (pl.:Anetto, Jimbone,stb.)!Szóval én rájuk gondoltam, hogy ők mégjúlius végiek, és még egyben vannak!!Azoknak, akiknek pedig augusztusra van kiírva a szülés időpontja, azok között már több anyukánk is van!Végülis nem is ez a lényeg!!Az, hogy mindenkinek egészséges és gyönyörű pici babája szülessen!!Nem igaz?!?! :lol:
Kutyussal mi újság?!?Jobban van már?!?

Kovisziszka:Akkor várunk türelemmel!! :D Utána ha jönnek a fájások, akkor már úgy sem tudom azt mondani, hogy most már viszont szünetelhetne egy kicsit!!! :D Mondjuk a doki bácsi a legutóbbi vizsgálaton nekünk is azt mondta, hogy be van fordulva a kis feje a Manócskának!!És hogy szépen tágulunk (C:2100)!!Mondjuk én úgy vagyok vele, ahogy a doki bácsi is mondta, hogy jó lenne azért 38.hétig kibírni!!

Irdab:Lehet, hogy ez az front is bepunnyasztja az embert!!Hol meleg van, hol hüvöskés és esős!!És alkalmazkodjon az ember szervezete az egyik percről a másikra!!!

Kovisziszka,Bim-bam:Nincs ebben semmi, ha az ember kiírja magából ezeket a fránya családi gondokat!!Hihetetlenül meg tud ám így az ember könnyebülni!!!

Madaran:Gulyásleves, palacsinta....!HMMMMM!!!!Szívesen elemegyünk egy kis segítségnek, ha utána kapunk egy kis kóstolót!!! :lol:

Kép
bener

kovisziszka,
én anyámat oda sem engedtem a szüléshez. Nem mintha nem lennénk jó viszonyba, de tudom, hogy sajnált volna, meg sírt volna, meg ilyesmi, hát gondoltam erre nincs szükségem. Csak pont jöttek látogatni, aztán mondták nekik, hogy szülök, aztán kicsit ücsörögtek a folyosón. Végül jött a férjem, a papucsát persze otthon hagyta, így anyuék mentek a papucsért. Most meg náluk lesz Lili, úgyhogy tuti nem jönnek.

Lili elvan a kutyussal, de szerencsére nem nyúzza sokat. Nap 2-3-szor kimegy, játszik vele, de azért még kicsi nagyon a kuty, sokat alszik, elég is neki ennyi. Mondogatjuk Lilinek, hogy Levi is így fog működni. Na mert egyszer már besértődött a kutyára, hogy nem úgy, és nem azzal akart játszani, amit Lili kigondolt. És hogy majd keres másik kutyát...
Meg azt veszem észre, hogy mikor a kiskutya kergeti, akkor kicsit fél, mert ugye kicsit harapdál is még. Persze nem fájdalmasan, de lehet, hogy kicsit ijesztő neki.

Na azt hiszem én alszom. Kiskutya megetetve, ő is alszik, mosógép mos, én nem bírom ki még ebéd utánig.

Irdab,
megint bűnöztem lekváros kalácsot tejjel, és 5,9 lett. Komolyan, innentől ez lesz a tízóraim. Délben meg grízes tésztát eszek (igaz én zsemlemorzsából szoktam, és persze durumból, kíváncsi leszek, mit alkotok ezzel)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Beusmimi Dr. Rákóczi István a dokim. :)

Szilvi Én is folyton izgulok, hogy minden meglegyen, rendben legyen, nehogy otthon maradjon majd valami... Szerintem erre még a hormonok is rádobnak egy lapáttal.
Egyébként szerintem semmi gond nincs azzal amiket leírtál, főleg, hogy néha nagyon jó kiírni, kibeszélni magunkból azt ami bánt vagy idegesít.
Szerintem olyan család, hogy normális nincs is. Mindenhol van legalább egy családtag aki igyekszik megkeseríteni a többiek életét, vagy csak szimplán úgy viselkedik velünk ahogy azt nem érdemelnénk.

Nekem az apám ilyen... Évek óta. Amikor küldtem neki egy emailt, hogy gondolkozzon el, hogy mit is jelent apának/szülőnek lenni, mert életében először nagypapa lesz, két hét múlva hívott fel és közölte, hogy őt ez nem érdekli és azt csinálok amit akarok az életemmel. Hozzá kell tennem hogy a kedves felesége évek óta arra utazik, hogy kijátszon minket az összes örökségből. Az apám megtehetné hogy lakást vesz mind a 3 gyerekének, de nem teszi. Így a bátyám albérletben lakik, ahogy mi is... Öcsém pedig még anyuékkal. Hármunk közül én vagyok az egyetlen akivel nem beszél, mert én nem vagyok olyan mint a két fiú. Nem játszom meg magam és megyek át hozzájuk csak azért, hogy hátha csurran-cseppen valami a vagyonból... Szerintem egy szülő-gyermek kapcsolatnak nem ezen kéne alapulnia...

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Tündi:
medikus évek :) Hát igen, a szülőszobázást kifejezetten szerettük. Érdekes, mert itt Heidelbergben voltunk a női klinkikán információs esten (ha koraszülött lenne a babó, akkor oda kellene rohannunk, mert a válsztott kórház betöltött 36. hét előtt nem fogad), és ott mondták megnyugtatólag, hogy medikusok nincsenek bent a szülésen soha, erreők nagy hangsúlyt fektetnek.
Nekem ez furcsa volt, mert szerintem azért nem árt, ha egy orvos, még ha nem is lesz később szülész, lát ilyet, és szükség esetén tud mit tenni.... :shock:
Nálunk sem úgy volt, hogy beözönlöttünk 12-en a szülőszobára, hanem egyszerre max. 2-en, és megkérdeztük előtte a párt, hogy hozzájárulnak-e. És ha igen, akkor kb. 20 percenként bementünk, megkérdeztük, hogy vannak, mi mértük a vérnyomást, néztük a CTG-t, stb, és a végén a kitolásnál jelen voltunk, és néztük, hogy hogy csinálja a szülésznő a gátvédelmet, meg mit csinál az orvos, ilyesmi. A legelső "szülésem" után a pár külön megköszönte nekünk, mert hogy jó volt érezni a törődést....

Egyébként - hogy válaszoljak a kérdésedre :) - az orvosin nincsenek "szakok" olyan értelemben, hogy 6 évig mindenki ugyanazt végzi: "általános orvosi kart" (kivéve a fogászokat), aztán majd a diploma után lehet szakosodni (további 5 év). Mi a férjemmel egy csoportba jártunk, így ezen az emlegetett szülésen is pl. mi ketten voltunk bent medikusok (ügyeletben).

Orrfolyás: az ösztrogénnek lehet ilyen hatása, tipikus terhességi tünet. Hamarosan elmúlik :wink:

Kovisziszka:
leírnád, hogy pontosan mit nevezel jóslófájásnak? Szerintem nekem még nem volt olyan, de nem tudom, hogy mit is kell olyankor érezni.... :oops: Milyen autót épít a párod? Erről lemaradtam..
Hát, ez elég rosszul hangzik, amit a szüleidről írsz... Mindenkinek megvan a maga keresztje.... Nekem meg most az a rossz, hogy olyan messze vannak...
A harmadik valóban elég gyorsan tud jönni, de ezen szerintem ne aggódjál előre. Próbáljatok valami gyors tervet kidolgozni. Az nem lehet pl. hogy amikor érzed, hogy itt az idő, akkor felhívod a sógornődet, és mire összekészíted a gyerekeket, ő már érétük jönne? Az időspórolás lenne, persze csak ha hajlandó rá...
Az én sógornőmnek a harmadikat indították (már nem is emlékszem miért), de kb. 10 körül megkapta az első fájáserősítőt, és 12-re megvolt a baba....

Margit, vannak helyek, ahol beengedik a császárhoz is az apukákat.. És olyankor lehet azt csinálni, hogy a fejednél áll és veled bszélget (úgyis van egy nagy, lepedővel letakart állvány a mellkasod felett, az takarja a rálátást a dolgokra). De persze ti tudjátok. Meg általában amikor kiemelik a babát, akkor utána hamarosan elviszik megmérni meg megmosni, és akkor ő kint várhatja, és attól fogva lehet vele, amíg téged bezárnak...

Orew, szerencsések vagytok, hogy ilyen hamar jött a babó!

Linácska, nem semmi ez a 2x szülés!

Kép
bikmakk

Sziasztok!

Bikmakk,
ez a jóslófájás dolog érdekes, mert tőlem is egyfolytában kérdezik, de zavarban vagyok tőle. Nálam ezek a mentruációszerű fájások vannak, erre a doki néni azt mondta két hete, hogy lehet, hogy csak sokat vagyok talpon, többet kellene pihenni. Egy hétre rá volt az első CTG, ahol ráírták a leletre, hogy jóslók, pedig én nem éreztem semmit, és a gép is alig mutatott valamit. A most szombati CTG-n sokkal magasabbak voltak a százalékok az alsó sorban, de a szülésznő, aki csinálta, azt mondta, hogy ezekkel nem kell foglalkozni. Mondtam neki, hogy végig éreztem is a menstrigörcsre emlékeztető fájást, azt mondta, hogy ez még nem jelent semmit. Közben arra még mindig nem jöttem rá, hogy milyen az "összehúzódás" :) pedig tényleg figyelek....

Irdab-Adri,
Köszi az infót, én épp most gondolkodtam, hogy elkezdeném szedni a bogyókat.

Madaran,
az a 100 pali nem lesz kicsit túl sok? (egy párat azért én is szívesen ennék belőle)

Linacska,
a kutyi nagyon édes :)

orew,
örülök, hogy van, aki még nálunk is gyorsabban csinálja :) Mi kicsit több, mint másfél éve voltunk együtt, amikor összeházasodtunk -- teszem hozzá, ez még nincs egy hónapja sem :) Szóval a dolgok hamar történtek, és engem rendesen féltett is mindenki, hogy nem fogom-e megbánni. Szerencsém van, hogy a család végül leküzdötte az összes előítéletét, és most (szinte) mindenki mellettünk áll.

Csajok, én nem bírom itthon, úgy döntöttem, hogy elindulok még egy utolsó berszerző körútra. Mindenkinek szép napot!

Adri

Kép
Kép
flake76

Adri,pihengess akkor egy kicsikét.Nemsokára már úgysem teheted meg akkor amikor szeretenéd :wink:

Margit,lehet már Botond baba szépen be van helyezkedve,és esetleg nyom ott lent vmidet,és azért érezheted úgy,hogy mindjárt kipottyan,de nem fog nyugi :D

Orew,de jó,hogy ilyen hamar összejött a babuci :) az én apám egy alkesz,anyám említésre sem méltó...szült 6 gyereket,de hogy minek azt nem tudom,mert sztem egyiket sem neveli,vagy talán a 2kicsit.Pontosaa azt sem tudom hány évesek.És csak én+édestesóm vagyunk egy apától,a többiek azok nem...Szóval nincs is kapcsolattartás...de nem is bánom...
A fiúk meg általában olyanok amilyenek a tesóid,de majd egyszer megváltoznak :) Igaz én öcsém pl hallani sem akar anyánkról,de nincs is neki pénze :twisted:

Sziszka,nálatok sem egyszerű akkor a helyzet,de hát mindenkinek kijut belőlle valahogyan sajnos....

Anna,én is segítek palit sütni,csak hagy kapjak belőlle egyet :oops: :oops:

Lina,jó pihenést! :) Ahogy elgondolom Lili is nyúzni fogja Levit!:)

Bikkmakk,igen azt tudom,hogy csak a 6év elteltével lehet szakosodni,unokatesóm is orvosi jár(t).Aztán gyerekdokinak készül,2évet dolgozott gyerekosztályon aztán most otthon van a kislányával.Csak azt hittem,hogy ti is választottatok már vmit..Na ezt most lehet jó bonyolultan írtam le :oops:
Köszike az orrfolyás magyarázatát!!! :) Jó is lesz ha majd elmúlik :) Mert már néha tényleg nagyon idegesítő.

Beus,felmostál mindenhol?Neked Jázmin már szobatiszta?Vagy próbálkoztok?Mi még most próbálkozunk,de hát a kisasszony mindenhova pisil leginkább,és már csak akkor mondja,hogy pisi amikor elkezd pisilni,utána tartja és rohan a bilire...Nem tudom mikor lesz ebből szobatisztaság.

Kép
Kép
tundi24

Anna, a 100 palacsinta neked egyszerű??? :shock: :shock: :shock: Én még akkor sem állok ennek neki, ha nem vagyok terhes!
Az egyszerű kaja náluk pl. a kuktás husi, amikor minden hozzávalót bedobálok a kuktába, aztán felteszem a tűzre :)

Holnap megyek uh-ra meg nst-re, már nagyon várom! Kicsit aggaszt a kevés magzatvíz dolog, meg olyan gyakran feszül-keményedik a hasam, hogy szerintem ez sem normális...
Ha végeztem, elmegyünk az állatkertbe!

Család... mi sem voltunk egyszerűek. Nekem anyukámmal sokáig nagyon feszült volt a viszonyom (mindketten erős akaratú oroszlánok vagyunk). Aztán amikor Milu megszületett, egy csapásra megváltozott minden, most ő a nagymamák legjobbja :lol: Még engem is meglepett ez a hirtelen változás, és ez persze kihatott a mi kapcsolatunkra is, ami most rendezett és harmonikus. Szóval vannak még csodák :)
Vendég

Sziasztok!

Hát igen jó kiirni néha... :roll:
Csilla igen fiú :oops: úgy ahogy gondoltad...
De ebben nem is az a legborzasztobb hanem mindig okoskodik,hogy Noli nincs jól nevelve meg rossz meg ilyenek..nem mondom,hogy minta gyerek sőt..dúl benne az energia de én is és apa is ilyenek vagyunk..már irtam (olasz család) :P
És akkor tegnap a sok pofa vágásánál és a késéséné elszakadt a cérna...behyvtam és beolvastam neki..persze jött Noli is utánam és erre megkérdezte noli,hogy mi van a tesom erre "Semmi most anyád előad egy színdarabot :!: :!: :!: :twisted: .Hát legszívesebben fel tudtam volna rúgni :twisted: :twisted:
Ja semmi extra dolog miatt késett ez nálla alap. :oops: De ez most sok volt :twisted:

Bikkmak :légyszí válaszolj akkor te képben vagy :lol: fülzugás és nehéz légzés fuleldugulás?Miért van mert hátul tapad és nyom?Nolinál is ez volt...

Tündi nekem is folyik az orrom....

Valaki ajánlotta (bocsi elfelejtettem)a patogatptt kukoricát a torok égésre kipróbáltam és bevállt :P Köszönöm a tanácsot :P

Madaran, Tündi kösz az infót :P most már képpben vagyok :wink:

Ági nagyon édesek vagytok eggyütt ahogy alukáltok :lol: :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Akkor láttom nem vagyok egyedül...Tündi ez a 6 teso nem semmi

Csilla de jó,hogy nállatok javult a helyzet :P

Az apám egy tök más téma...Lelépett egy majdnem velem egyidős román csajjal :oops: a 25 .házzassági évfordulojukon . :twisted:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok Kismamik !

Gondoltam gyorsan bekukkantok (millió a dolog) és látom, hogy micsoda hírek vannak !!!! :D :lol: :D

MIMI
Gratulálok a kis Reginához !!!!!! :D
Remélem mindketten jól vagytok és hamarosan hírt tudtok adni magatokról !
(Végül akkor nem Bp.-n született a kislányod, hanem ott, ahol nyaraltatok ??)

Kitty és Nócika
Titeket nem ismerlek, de látatlanba is nagyon gratulálok a csöppségekhez !! :D

Madaran
Uncsitesódnak is hatalmas gratula !!!! :D

Orew
Üdv. közöttünk !! :lol:

Linácska

Annyira aranyos a kiskutyátok !!

Ágota
Szuperek az alvós képeitek ! :lol:

Én befejeztem a nagytakarítást és elkezdtem kimosni a kisruhákat, a héten ez is meglesz...el sem hiszem, hogy kész lettem ! :D :D

Kép
Kép
rilla_

Tündi,
igen, választottunk szakot. Sajna nem most volt már az az ötödév.... :)
Én szemész leszek, 3 évig PhD-t csináltam belőle, a fokozat megszerzése után kezdtem a hivatalos szakképzést, abból kábé másfél évvel vagyok kész, és most a baba miatt megszakítottam... :) A férjem pedig kutató, soha nem is akart gyakorló orvos lenni... :) Miatta vagyunk most itt Heidelbergben, mert kapott egy 2 éves kutatói ösztöndíjat a Max Planck intézetben.

Bim-bam: nem értem pontosan a kérdést. :oops:
A nehézlégzés simán lehet a baba miatt, majd ha egy kicsit lejjebb megy, akkor enyhülni fog. Viszont többedik terhességnél általában később szállnak le a babák... Szerintem az, hogy a méhlepény hol tapad, a nehézlégzés és nyomásérzés szempontjából ilyenkor már nem lényeges, mert a baba már amúgy is olyan nagy, hogy akárhol tapadhat a lepény...
A fülzúgás, füldugulás nem tipikus terhességi tünet, szerintem nem áll összefüggésben vele. A vérnyomásodat viszont mindenképpen meg kellene mérni, mert magas vérnyomás jele lehet (ami pedig kialakulhat a terhesség során.)

Kép
bikmakk

Linácska én tízóraira 2 dl tejet ittam 5 db korpovit keksszel, és nyomattam rá a diabetikus epres lekvárt, de nem mértem meg, mert elaludtam. Ebéd, púpozott tányérnyi rakott zöldbab+ fél literes tejföl fele, ez után már megmértem 5,7 lett :lol:

Nekem is mehetnékem van, csak nem tudom merre induljak meg, de közben majd elalszom megint. Ez normális már?
Én nekem meg a nyálam csorog éjszaka, és nagyon durván horkolok, pedig ilyen tüneteket soha nem produkáltam terhesség elött :oops: . Már minden nőiesség kihalt belőlem :cry:

Adri

Kép

Kép
irdab

[quote]M írta:ár minden nőiesség kihalt belőlem Crying or Very sad

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

bim-bam: hát nem semmi az apukád! Szegény anyud biztosan nagyon kiborult! :cry: :twisted:

nem véletlen az a mondás: minek az embernek ellenség, ha ilyen családja van! Sajnálattal olvasom, hogy sok mindenkinél van gond! :cry:

Jóslófájás: nehéz leírni, hogy milyen. Megekményedik a méh, kellemetlen érzés, de rendszertelen! Olyan megszülök érzés, de aztán mégsem! :lol:

Rilla: rég írtál, jó hogy itt vagy!

cscsi: jó, hogy anyuddal más lett a viszonyod! Nekem idegesítő, amit csinál! Az első gyerekemnél nem szólt bele szinte semmibe! Most egy pár éve egyre zizibb, mert mindig kötözködik és ha én valamire azt mondom, hogy ne csinálják a gyerekek, ő tutti, hogy az ellenkezőjét csinálja velük, mintha direkt csinálnák apámmal!
Itthon mindkét rosszcsont megeszi a gyümit cukor nélkül, vagy épp csak egy pici porcukorral, anyámék meg direkt megborítják cukorral(kristálycukor) mert tudják,m hogy én nem szeretem a túlzást! Hozzá kell tennem, hogy tök cukorbeteg mindkét ősöm, de eszik a cukrosat mint a hülye! Kapnak édességet a gyerkeim, de van egy határ! És kaja előtt nem adok nekik! Na ők meg tonna számra nyomatják beléjük és vigyorognak, hogy milyen aranyos, ahogy tömik magukat nassival! Ha én azt mondom húzzon cipőt, mert megyünk haza, ők dirakt leveszik róluk, hogy ne az legyen, amit mi mondunk a párommal, és persze közbe megint csak vigyorog!

bikkmakk: a párom csak fényezi, de egy atomjaira szedett Buickot, baromi nagy hodály, akkora a géptető, mint nekem a renault clio egészbe! Imádom az ilyen dög nagy verdákat, meg is kértem a tulajt, hogy majd engedje meg, hogy vezessem, ha kész lesz! Nekünk is van itthon egy kombi olds mobile, nagyon szeretem, csak most le kellett tennem egy időre! :cry: :twisted:

madaran. nem lehetne küld-fény-post egy pár palacsintát? :lol: :lol: :lol: Minden héten kell sütnöm, főleg, hogy most itthon vannak a manók!

kovisziszka

Irdab ez nekem is tecccccetttttt :P :P

Bikkmakk eldugul az orrom és a fülem bedugul ,olyan mintha repcsin vagy magas hegyen lennék de ha nyelek akkor nem jobb :oops:
Nolinál is detto ez volt azt gondolom ,hogy terhességgel összefüg mert amint megszültem elmult és amig nem voltam babás addig sose jött elő és azután se.
Vérnyomásom az meg most azt mondhatni jó de álltalában alacsony.
mondtam a dokinak is de ,ő elküldött fül-oorr gégészetre de nem mentem el :oops: mert nem tulajdonítottam neki oly nagy jelentőséget :roll: De ha már itt vagy gondoltam megkérdem,hogy neked mi a véleményed róla :wink:

egy ilyen éjszakám lenne Adri :o mit meg adnék érte.... :shock:

Ma elmentem a postára és tök sokan voltak inkább visszafordultam mert olyan lusta voltam,hogy kivárjam a soromat.Majd d.u meginnt megyek... :roll:
Nekem nincs kedvem semmihez ..fölleg csavargászni a lustaság fájna akkor ordítanék......

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Irdab: Jajj... Én is ezt érzem, hogy a nőiesség leghalványabb szikrája sincs már meg bennem... De nagyon remélem, hogy ez elmúlik hamar utána. Jó lenne már visszakapni a testemet. :)
Tegnap elmentem úszni és a szokásos 1000 méter helyett csak 250-et tudtam leúszni. Egyszerűen nem bírtam többet, mert mostmár még a vízben is fáj vagy nehezemre esik a mozgás és nagyon hamar el is fáradok.
Egyébként a félreértések elkerülése végett az öcsém szerencsére nem a pénz miatt tartja a kapcsolatot apánkkal. Ő egyszerűen csak ilyen jó lélek és nagyon nehezen szakad el bárkitől is, még akkor is ha az úgy bánik vele mint egy rongy. Néha már sajnálom emiatt szegényt...
Szombaton is tök édes volt, mert David délelőtt aludt mivel éjszakásként dolgozik, nekem meg le kellett volna menni a boltba. Erre öcsém mondta, hogy lemegy helyettem, és nemcsak hogy azt hozta amit kértem, hanem meglepetésként hozott málnát meg áfonyát, mert tudja, hogy imádom a gyümölcsöket. :) :roll:
Meg amúgy is teljesen odavan, hogy nagybácsi lesz. :)
Bátyám inkább olyan mint apám... Amíg együtt laktunk arra nem volt képes, hogy legalább elmosogasson maga után... Volt, hogy majdnem egy hétig húztam hátha zavarni kezdi majd a mocsok, de aztán feladtam. Nem beszélve arról, hogy soha, egyetlen-egyszer sem kérdezte meg a terhességem alatt amíg egy albérletben laktunk (míg David ide nem költözött), hogy szükségem van-e valamire... De ő baromira családcentrikusnak tartja magát. :?

Na, de mindegy... Kár is ezen mérgelődni, vagy egyáltalán gondolkozni. Annyit nem ér az egész, hogy ezen járjon az eszem fél percig is akár.

Hmm... palacsinta... Ezer éve nem ettem már.

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Cscsi,
mikor mész holnap nst-re? Még ezt is együtt csináljuk... én is holnap megyek először 11:40-re :lol: Tényleg, én kinéztem szülésnek az augusztus 7-ét, neked jó lesz??? :lol:

Család:
nekem alapvetően tök normális családom van. Anyuék 5 éves koromban elváltak, apu újranősült olyan 8-9 éves koromban, és anyu, anyu huga, annak a családja, nagymamám, anyu új párja, mindenki ott volt apuék lakodalmán. Éjfélkor a menyasszonyt anyu sógora adta el. Aztán most anyuék is tervezik, hogy így 25 év után összeházasodnak, mondta is apuéknak, hogy ott a helyük, mert lóg egy lagzival. Anno a bírónő meg is kérdezte, hogy miért akarnak tulajdonképpen elválni, ha ekkora az egyetértés.
Én anyósomat veszem be nehezebben. Igaz komoly baj nincs vele, csak megpróbál mindenbe beleszólni. Most is kifogásolta a kiskutyát, pedig azt hiszem mi ezt tényleg jól átgondoltuk (közel egy éve gondolkodunk rajta). Na meg soha nem felejtem el, hogy mikor Lili 18 napos volt, felhívták a férjem, hogy azonnal menjen haza, és hogy nem telefontéma, hogy miért... (komolyan azt hittük, meghalt minimum az egyik nagyszülő), férjem elrohant, se telefont semmit nem vitt, itthagyott Lilivel. Aztán kiderült, hogy az volt a legnagyobb bajuk, hogy nem kaptak tőlünk karácsonyi ajándékot. Kösz, dec. 24-én jöttünk haza a kórházból az unokájukkal. Ráadásul mindezt úgy, hogy másnap amúgy jöttek hozzánk. Így elment kb. 5000 Ft benzinre, hogy odarohant a férjem, és másnap pedig szemrebbenés nélkül elfogadtak egy 10.000-est. Amúgy meg nálunk mindig pénz az ajándék, és a férjem huga nem írta oda a karácsonyi lapra a mi nevünket is a zsozsó mellé, ebből lett a félreértés. Na mindegy, ezt azóta sem tudom elfelejteni. Meg hogy aznap este még fél 10-kor is itt dőltek jobbra-balra a kanapén, mi meg már aludtunk volna, én mondjuk fürödtem volna, de nem esett le. Úgyhogy most mondtam a férjemnek, hogy unokát látogatni lehet jönni, max. fürdetésig maradni, és hazamenni. És vagy ő mondja meg vagy én, döntse el, melyik a jobb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szilvi
reméljük nem indul be a szülés .... de ha mégis mi szoritunk h minden rendben legyen :D
kitartás :wink:

Margit
Vendég

linacska: én is így vagyok! Nem lesz itt búsójárás, ha hazajövünk a kórházból,! Persze meg lehet látogatni minket, de ésszerű határok között! És mostanában olyan vagyok, ha ezt így kigondoltam, közlöm is velük, mert már most arra készülnek mekkora babázás lesz itt! Na egy nagy ....! Mondtam a páromnak, lesz látogatási idő, mert nem vagyok rá kíváncsi, hogy itt egész nap ringassa valaki a bébit! Ja mert nálunk képesek még a baba felett is összeveszni, hogy add már tovább én is fogni akarom!Ráadásul elég nagy a család, ha mindenki ide özönlik, hát az szerintem szülés után pár nappal nem lenne olyan nagy élmény! A fiamnál hál1istennek csak háromhetes korában jöttek, mert messze voltak, na de kb tizen jöttek egész napra! Reggeltől estig rángatták a Danit kézből kézbe és a szoptatásnál is ott álltak, nem tágítottak! Ja meg öltöztetgették, pelenkázgatták, mert az milyen édes! Mintha egy játékbaba lett volna szegény! Annyit sírt aznap! Na ilyen többet nem is volt és most nem engedem ennyire elfajulni a dolgokat!
31 hetesen volt hogy azt hittem, hogy megszülök, azóta azt hallgatom, hogy kijöhetne már a manó, mert babáznának! Szerintem meg ha akar, akkor megszületik, még nem késtünk le semmiről!

orew: de jó neked! Úszni mehetsz, én már nem mehetek, mert a méhszáj nyílás miatt nem lehet, ráadásul, megint volt baci a kenetben, és bogyót kell rá szednem! De már a barátnőmnek mondtam, hogy szülés után, ha regenerálódtam, megyünk úszodába és kész.

én is holnap megyek nst-re! Itt megcsinálják az sztk-ba, mert nem akarom bevonszolni a manókat a Kútvölgyibe! Remélem nem fognak bunkóskodni, hogy viszem a két gyereket is!

kovisziszka

Szilvi: hm, ha ilyen a jósló, akkor nekem napok óta reggeltől-estig van! Milunál nem volt, ugyanolyan tapasztalatlan vagyok e téren, mint az első gyerekes anyukák :)

Lina, én 5-10 napon belül túlesnék már a szülésen :) Nekem annyira kellemetlen ez a keményedés, hogy már tényleg csak szenvedek napról-napra....
Na meg elkezdtem vizesedni, a reggeli és az esti súlyom között 2-3 kg difi is van :roll: ezt sem kényelmes ám cipelni.

Na, nekem apukám volt egyszer iszonyú figyelmetlen. Kórházból 3-4 napja jöttünk haza, jött látogatni. Egy ideig ücsörgött, beszélgetett, én udvarias ember lévén megkínáltam kajával (érdekes, mindig ebédidőben állít be), elfogadta... megkínáltam kávéval, elfogadta... és tovább ücsörgött kényelmesen, bár azt is megjegyezte, milyen szarul nézek ki... amikor már nem bírtam, meg is jegyeztem, hogy elmennék ledőlni kicsit. Na, ekkor még fel is állt a kanapéról, hogy feküdjek csak oda,és átült a fotelba, de még mindig nem akart elmenni. Végül a férjem elkezdte olvasgatni a Spock könyvet, fel is olvasott belőle, hogy az első hetekben csak max. 10 percre fogadjunk látogatókat, mert a kismamának ilyenkor pihenésre van szüksége...
Na, akkor végre észrevette magát!
Vendég

Cscsi,én is holnap megyek uh-ra délután.De már nagyon várom!:) Nem lesz semmi gond ne aggódj!!!

bim-bam,de jó,hogy nem vagyok egyedül ezzel az orrfolyással :) Hát igen velem együtt vagyunk 6an...de végülis csak 2en vagyunk :)

Bikkmakk,és miket kutat a férjed?Tök jó foglalkozást választott :)

Adri,ne mondj már ilyet,hogy kihalt belőlled minden nőiesség...dehogy is.. :)Végülis mentél vmerre vagy csak pihiztél?

Sziszka,azt hittem a köv írásod már az,hogy indultok a kórházba :D

Lina,tök jó,hogy a te szüleid ilyen viszonyban maradtak egymással!:)

Kép
Kép
tundi24

tündi: hát én is azt hittem, de még szivat a kiscsaj! :lol:

az orrfolyásról azt hallottam, hogy a hormonok miatt van! Nekem csak ritkán folyik, de tök hirtelen jön. A második harmadban nagyon kijött, de most már egyre ritkábban! Ami engem idegesít, hogy a bal lábam önálló életet él sokszor, de leginkább lefekvéskor, olyan sz@r, hogy amíg nem múlik el, nem is tudok elaludni! Tudja valaki mit lehet ezzel csinálni?

kovisziszka

Hát a család mi sem vagyunk egyszerüek...mi is 6-an vagyunk de csak 2en édestesok meg 4 féltesó a leg fiatalabb 5 éves engem 4 éves koromtol nevelt a mosoha anyám nem válami szép emlékek habár van azért az is. Sajnos az anyukám haláta ota azaz 1,3 éves koromtol az ő családjával egyáltalán nincs semmi kapcsolatunk a hugom probálkozott néhányszor a nagyszülőkkel de semmi :cry:
Apuval a kapcsolatunk jó de jobb is lehetne nem tudom h irtam-e már hogy én román állampolgár vagyok a csoládom erdélyben él ugy hogy mi jobban emailben és telefonon tartsuk a kapcsolatott évente 2-3 alkalommal találkozunk és ők sajmos azt gondolják h itt kolbászbol van a kerités. Mi áprilisban költöztünk saját lakásba és 3 napra rá jött apukám látogatoba de valahogy otthon maradt a telefonja mivel van vezetékes telonk is uygondoltam nem baj, egyik délben keresem az én telomat ezerrel de nem találom hát kiderült h apukám felhivta rola az othoniakat na jo gondoltam
aztán köv honapban megjöttek a számlák az én telomra 16495 Ft a vezetékesre 27300FT 2 hét alatt na most az én munkanélküli segéjem 37000 Ft emelet simán elvárja h mindenkinek jo sok ajándékot küldjek meg ilyen cipőt vegyek meg olyan nadrágot ....
Na ez jó hosszura sikerült :wink:

Margit
Vendég

Margit, hát ez tényleg kicsit durva.. El kellene mesélned nekik részletesen, hogy hogy is vannak most a dolgok Magyarországon... Azért elmúltak azok az idők, amikor odaát semmit nem lehetett kapni, és a kenyeret meg a Ramat is a magyarországiak küldték/vitték csomagban. (Emlékszem én is erre, én is onnan való vagyok...)

Kovisziszka: a "restless leg" szindróma igazi oka ismeretlen, de a terhesség és a vashiány kiválthatja. Általában esti lazító fürdőt, masszírozást, magnézium szedést (főleg Magnerot) és a vashiány rendezését javasolják. Léteznek ennél komolyabb gyógyszerek is ellene, de egyrészt azok sem egyértelműen hatékonyak, másrészt szerintem felesleges, ha csak a terhesség váltotta ki - hamarosan el fog tehát múlni. Sőt, a mai írásaid alapján lehet, hogy igen hamar... Drukkolunk, és szóljál, ha indultok... :wink:

Tündi: agykutató :)

Kép
bikmakk

Bikmakk,
agykutató a férjed??? Az jó, milyen téren kutatja? Nekem a volt páromnak műtötték az agyát, aztán rá pár hétre szakított velem (együtt éltünk, már a kezem is megkérte előtte), szerintem a mai napig nem tudja, hogy miért, tökre megváltozott a személyisége egyik percről a másikra, mintha egy másik ember ébredt volna fel. Idén újra kellett műteni, most is így volt, csak most teljesen más "oldala" változott meg.

Cscsi,
én nem szeretnék korábban szülni. Ok, egy-két nap rendben, de többel nem. Augusztusi babát szeretnék, igazi kis oroszlánt. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sissi írt: Holnap vihetjük haza Atit, ha tudok majd jelentkezem a neten.

De jó de jó!!!!

Tündi voltam a Tescoba is a szomszéd csajszival meg a kislányával, nah meg aludtam is. De mondtam apának ha hazajön vigyen el valahova, mert becsavarodok már itthon :cry:

Nekem a jóslóim mensi szerü derékfájással kezdődtek. És ha mostanában van az alhasi fájással is jár, és mintha közben leszakadna a derakam is.
Ezek 2-és 5-6 percig is elszoktak tartani, hogy fáj.Egyszer meg volt egy nagyon durva amit írtam is, hogy a csípőcsontomig, meg a térdemig lehatolt a fájdalom. És az ki-----ul fájt :shock: , és eltartott vagy 10 percig is.

Bikmakk: és mit kutat az agyban? Vagy titkos a kutatás? Persze elég nekem nagyvonalakban is.

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok lányok!

Tündi, lehet, hogy allergia okozza az orrfolyást. Korábban nem voltak allergiás tüneteid?

Azért nem semmi, hogy Mimi mindenki lelkére kötötte, hogy ne szüljön meg míg ő nyaral, aztán pont neki sikerült :). Jó kis sztori lesz majd Reginek, hogy miért is Pécsett született ő :).

Mi jól vagyunk, bár a vérképem nem lett a legtutibb, így ma megismételték -a fehérvérsejtszám volt elég magas, ami valószínűleg a torokgyulladásom miatt volt, múlt héten végig gyógyszert szedtem rá.
Szerdán megyek az első nst-re.

Sokáig vaciláltam a légzésfigyelőn, de végül rendeltem -a múlt héten mondta Keleti Andrea az RTL Reggeliben, hogy nekik bár többször tévesen beriasztott, egyszer tényleg leállt a baba légzése és akkor jó szolgálatot tett. Nálam ez döntötte el végül a kérdést. ÁlomVirág márkájút rendeltem, ez magyar termék. Van valakinek tapasztalata ezzel a típussal kapcsolatban?

Szépek a babaszoba fotók! Bárcsak már mi is készen lennénk vele! Tegnap a férjem összerakta a kiságyat, így ennyivel is beljebb vagyunk.

Kép
angelita

Azt hiszem, én kinyírom a férjem...
Fél 3-kor hívtam, akkor kinyomott, gondoltam mikor megy a vezetőire, 3-ra, majd útközben visszahív, de nem. Ötkor hívtam, kinyomott, gondolom még tartott, de lassan fél hét, telefonja szerintem lemerülve, a sajátját meg nem veszi fel. Fél 3 óta akár meg is szülhettem volna...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na végre jelentkezett, hogy még mindig ott van, és fogalma sincs mikor jön. Tök jó, én meg itthon kutyával, gyerekkel...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Angelita, nekünk is ÁlomVirág van, Milunál is ezt használtuk, szerintem szuper választás! Egyszer sem jelzett tévesen, viszont az többször előfordult, hogy kivettem a gyereket az ágyból de elfelejtettem lekapcsolni, na akkor viszont üvöltött :)
Az alátétek meg jó szélesek, nem tud róluk lemászni a baba.

Lina, én reggel megyek nst-re, fél 9 körül (elötte uh). Majd egyeztessünk délután, hogy melyikünknek milyen :)))))
Én azt találtam ki, hogy mivel a férjem májusi, Milu júliusi,én augusztusi, nagyon hiányos a júliusunk, szóval jó lenne ha babácskánt ezt betöltené :lol:

Egyfolytában a neveken agyalunk, most épp a Balázs Mór a nyerő
:lol:
Mi a véleményetek? Körkérdésre bocsátom, mint az Alexa Csilla nevet :wink:
Vendég

Mondom Milu júNiusi...
Vendég

linácska, hát igen, fél 3 óta már itt lehetne Levi. Én biztos nem állnám meg, hogy ne gonoszkodjak, és megint felhívnám, hogy elújságoljam az örömhírt.... :) NA de lehet, hogy azt hiszi, hogy ha valami fontos, akkor megírod sms-ben is...
Hát igen, ezek a műtétek sajnos elég kiszámíthatatlanok. De ha szükség van rá....

Kutatás: patkány és egér agyakon dolgozik. Jelenleg a szaglórendszer működését kutatja élő állaton. pl. kap egy bizonyos szagot, és nézik, hogy milyen sejtek hogyan működnek, és főleg azt, hogy hogyan kommunikálnak egymással a sejtek ilyenkor. Nagy vonalakban. :)

Irdab, ezek a jóslófájások egész durvának hangzanak. Nekem olyan még egyelőre nem volt, ami 2-5 percig tartana. Van olyan, hogy a hüvelyem felé nyilalló érzés, de ez csak egy-egy pillanat. Meg van olyan néha (ma is volt, és átlag 2-3 naponta van), hogy valami nagyon enyhe menziszerű tompa fájdalom, de ez viszont akár egy óráig is eltart, és hónapok óta van.
Szóval azt hiszem, nekem még nincsenek jóslófájásaim. Mondjuk ne is legyenek. Ezt a hetet mindenképpen ki akarom húzni.
A férjem szerint a 39. héten fogunk szülni... :) Az aug. 6-13 között van... :)

Na itt egy teljesen friss pocakkép, még meleg. :)
Kép

Kép
bikmakk

Csilla, nekem tetszik a Balázs Mór! A Balázs szerintem tök jó név, én is gondolkoztam rajta. (Csak mi olyat akartunk, ami van angolul és németül is, és ráadásul van egy ismerősünk, aki Balázs, és hát .... khm ... nem szeretnénk, ha mindig rá emlékeztetne a babánk...)

Kép
bikmakk

Csilla,
nekem tetszik a Balázs Mór, de igazából még akár fordítva is :)

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok!

Ágota:
Nagyon jók a fotók. Tök édin alszik Villő. :D

Ma megkaptam a 2. vénás vasat és megnézhettem a szülőszobát is. Nagyon szép és a kórtermek is szépek, tiszták és rendezettek. Hát kicsit izgultam ott a szülőszobán. :D Megkaptam a homeós bogyókat is , meg a listát arról miket kell vinni a korházba. Héten összepakolok mindent azt hiszem.
nikó

Cscsi,
az én férjem is májusi :lol: 31.
Én UH-ra nem megyek, oda majd csak 29-én. Csak nst lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Család-téma: igazán szerencsésnek érzem magam, mert nagyon-nagyon jó a viszonyom mind a szüleimmel, mind a férjem szüleivel. Nem voltak válások sem, féltesók sincsenek, szóval minden szép és jó! Sajnálom, hogy néhányatoknál kisebb-nagyobb gondok vannak... De hát (bölcs mondás) az ember a barátait megválogathatja, a rokonait nem. :roll:

A mai nap legnagyobb híre: bepakoltam a kórházi csomagom! Kicsit elszomorító, mert így aztán tényleg nem marad más hátra, mint menni... Amíg nem volt kész, még nem tűnt olyan közelinek a szülés, de így... Végülis már 38+1 naposak vagyunk, ez már hivatalosan is a 40 +/- 2 hétben benne van, szóval egy rossz szavam nem lehetne, ha akár ma szülnék. De azért még nem szereténk - bár ez nem kívánságműsor. Ha Betti úgy gondolja, akkor jöjjön, szeretettel várjuk! :D
(Még egy adag babaruha azért még várakozik mosásra, vasalásra...)

Drukkolok holnapra az nst/ctg-seknek!
Linácska, irigy-irigy az állatkert miatt!

Nekem szerda lesz a pesti napom: reggel vérvétel (sajna... lefelejtették a legutóbbi beutalóról a vércukrot...), közvetlen utána nst, aztán 5-től torna. Lehet, hogy már az utolsó lesz? :roll: Remélem, azért még egy majd még belefér. :D

Ja, talán azt nem is meséltem, hogy múlt héten, amikor uh-n voltunk, hiába volt 11-re időpontunk, csak 1/4 2-kor kerültünk be... A dokinő nem nagyon zavartatta magát a csúszás miatt. De szerencsére türelmes-típus vagyok, nem akadtam ki ezen, mások persze ott puffogtak, magamban csak mosolyogtam rajta, de azzal sem tudtak a helyzeten változtatni.
Amúgy 9-re már a kórházban voltunk, hogy 11 előttre befejezzül az nst-t is, így a kórházban töltöttünk több, mint 5 órát... A párom viszont nehezen viselte a várakozást - szegény, sajnáltam nagyon. :(

Körkérdés: akik mostanság mennek nst-re, azok - felkészülve mindenre - beteszik a kocsiba a kórházi csomagot? Végülis a kocsi elbírja... (Most igazából magamat győzködöm... :lol: :lol:)

Kép

Kép
hmbori

Hmbori,
én nem voltam állatkertben :shock:
Kórházi cuccot én nem viszem magammal. OK, hogy befér a csomagtartóba, de nem viszem. Lilinél mindig ott volt, mert ugye mindig ott lebegett a befekvés, most nézték UH-n is a szívműködést, és jó volt. Ja, meg még nincsenek benne tisztálkodószerek, evőeszköz, meg ruha. Mármint bugyi, póló,... nem is tudom, mire lenne szükség. Ha csak szülni megyek, akkor semmire, mert kórházi hálóinget akarok használni, ha meg befektetnek korábban, akkor ráérek még előtte nyugiban átgondolni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Linácska: az én férjem is május 31-én született :lol:
Sziszka: az én lábam is ilyen fura dolgokat produkál. Mozogni nem mozog, de olyan érzésem van esténként mintha éppen be akarna görcsölni és ez elalváskor eléggé zavaró...
Ágota: nagyon helyesek vagytok együtt :lol:
Csilla: a Balázs név nekem is tetszik, Apukámat is így hívják, a Mór viszont valahogy olyan nagyon komoly, valahogy az nem jön be (bocsi :oops: )

Család: nálunk szerencsére nagyon nagy gubanc nincsen... Mostanában kicsit nehezebben viselem a családi kötelezettségeket, sajnos főleg a szüleim részéről :oops: :oops: Annyira nagyon várják már Marcit, hogy picit már zavar, félek, hogy nagyon fognak neki gügyögni, meg agyon fogják ajnározni... Meg - bár ez az én butaságom már - nem szeretem, ha beleszólnak, hogy mit hogy csinálok és Anyukám meg folyton tanácsokat osztogat, szegény puszta jóindulatból, csak nem érti meg, hogy én másképpen szeretném már csinálni a dolgokat... Eléggé lelkiismeretfurdalásom is van emiatt, mert inkább örülnöm kellene, hogy Anyukám ilyen segítőkész és még tud is segíteni. Kicsit fejlődnöm kell ilyen téren...

Nekem is bejön a férjem a szülésre :lol: Mondtam neki, hogy ha már egyszer összedobtunk egy babát és akkor mind a ketten ott voltunk, akkor a kibújásnál is ott kell lennie :D De nem volt gond, mert ő alapból is szeretett volna bejönni... Én egyelőre úgy érzem, hogy kell a vajúdás alatt a támasz főleg lelkileg, aztán magát a kitolást majd meglátjuk, de ott már szerintem mindegy lesz :D :D

Orew: mi sem régóta vagyunk együtt, én június óta ismerem őt és szeptember eleje óta "járunk", és december elején tudtuk meg hogy terhes vagyok :lol: :lol: De mivel már az elejétől fogva ez téma volt nálunk, így nem volt ezzel gond egy szál se, mind a ketten nagyon örültünk a hírnek :lol: :lol: (aztán egy hónapja még gyorsan össze is házasodtunk :lol: )

Voltam ma orvosnál, aztán kiderült, hogy Marci még nem akar rendesen pózban lenni, ő bizony még forog, úgyhogy a popsija volt lent, a feje meg a bordáim alatt. A párom tisztára megijedt, hogy te jó ég most mi lesz, de nyugtatgatom, hogy ez azért nem a világ vége :lol: :lol: Marcinak van még ildeje bőven megfordulni, ha meg esetleg mégsem fordulna meg, akkor sem dől össze a világ, volt már ilyen másokkal is :D A lényeg, hogy nem szabad aggódni. A méhszájam egyébként teljesen zárt, a méhnyakam sincs megrövidülve, úgyhogy minden ok. Nekem is levették ezt a strepto-valamit, kaptam beutalót uh-ra, vérvételre, vizeletvizsgálatra... Holnap találkozom a szülésznőmmel, megbeszéljük az nst-s, ctg-s dolgokat, és már tudom a tarifájukat is :? Hát nem örülök neki, az orvosé szerintem még elfogadható (80), de a szülésznő 40-ét azért sokallom, bár valljuk meg ő fogja a javát csinálni.
No mindegy, ez már így marad, nem akarok variálni.

Bea

Kép

Kép
dbea

Ó, igen: és örülök, hogy Sissiék haza tudnak jönni a kórházból!!!!
Végre, biztos nagy megkönnyebbülés neki!!! Otthon azért egészen más lesz minden!

Kép

Kép
dbea

Dbea,
melyik évben született a férjed, az enyém 70-es.
Mi 2003 októberében ismerkedtünk meg, februárban már nem szedtem gyógyszert. Az más kérdés, hogy Lilire 1, Levire majdnem 2 évet vártunk (volt egy azonnal összejött kistesó tavalyelőtt májusban, de csak 5-6 hétig tartott). Esküvő is azért lett csak másfél év múlva, mert a tesóinkat akartuk tanunak, és a hugomra várni kellett, még nagykorú lesz :lol: Na meg kerti partit júniusban már késő nekiállni szervezni (akkor kérte meg a kezem), így jövő májusban lett az esküvőnk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok lanyok!

Mar nagyon regen nem voltam. Latom nehanyan mar a kezukben tartjak a kis kincseiket. :) Tiszta szivbol gratulalok Nektek lanyok! A szombati izgalmakat mar fel szemmel tudtam kovetni, mert este 10-kor ertunk haza. Majd vissza fogok olvasni mindenkirol mindent, remelem talalok kepecskeket is! :)

Eloszor nagy lakasfelujitas volt nalunk majusban, igy netem nem nagyon volt, aztan meg junius elejetol videken nyaraltunk, ahol szinten nagyon korlatozott volt a net hozzaferesem, hol volt mobilnet, hol az sem, hol szamitogepem nem volt... :cry: Igy sok sok mindenrol lemaradtam, amit mar biztosan jol atbeszeltetek. :(

En meg csak ma kezdem osszerakni a borondjeimet. Persze meg tuti kell is vennem bele ezt-azt... :roll: A lakast is meg csak most szervezem at, a ruhaknak is helyt kell csinalni, meg el sem kezdtem oket kimosni... Takaritani is kell meg jocskan a felujitas miatt. Szoval van dolgom a kovetkezo idore, de ez mar csak az elokeszuleteknek van szanva.

Ami nalunk tortent ezalatt roviden:
Babucinknak vegre 2 hete van neve. Ugy tunik Róbert lesz. :)
A 30. hetre befordult, viszont a 32. hetre leszallt a pocakom. :( Azota bar a gyomrom vegre nem eg, de jarni alig tudok. Allandoan a szemeremcsontomat nyomja a kis dragam, meg ugy erzem a labam kozott a feje. Holnap megyek dokihoz, nagyon kivancsi vagyok mit fog mondani, mert voltak mar mult heten csutortokon egesz joslofajasoknak nevezheto fajdogalasok ejjel... Azota semmi. Timinel eddigre mar ki voltam nyilva 1 ujjnyira, aztan persze meg tul is hordtam. :roll:
Kicsit izgulok, hogy jo lenne augusztus 3-ig kihuzni es max 12-en szulni, mert a dokim elotte es utana is szabin lesz. Ahogy megtudtam az edesapja, akirol meg azt hittem helyettesiteni fogja, tavasszal elment nyugdijba, igy nem tudom, amugy kinel szulok. Persze a szulesznot legalabb tudom. :)
A Sejtbankos csomagot megszereztem, legalabb emiatt nem kell izgulni, hogy nem lesz nalunk.

Igyekszem felvenni a fonalat veletek, holnaptol olvasgatok vissza, meg kovetem az esemenyeket... Ugy orulok, hogy ujra itt vagyok, persze a nyaralas is jo volt! :)

baratodildi

Sziasztok!

Ma voltunk dokibácsinál, úgy saccolta hogy Hajnus még legalább 2 hétig nem fog megszületni. Méhszáj zárt és nincs még teljesen lent a Hajnus bébink buksija. De azért azt mondta hogy legyen összekészítve a cumó mert bármikor bármi történhet. Ja és úgy saccolta a doki hogy Hajnus 3500g lehet most plusz minusz 20dkg

A laboreredményem sajnos nem lett jó, a vizeletben sok baktériumot találtak ezért írt a doki gyógyszert amit 1 hétig kell szednem és közben gombásodás ellen is kell tablettát feltennem mert ettől a baci írtó gyógyszertől hajlamos lehetek rá.

Legközelebb 2 hét múlva kell mennem, ha addig nem szülünk meg :lol:

Ma teljesen nem ismerek magamra mert a férjem vágya az volt hogy fessük vissza a hajamat feketére, meg is történt
:lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?