Sziasztok!
Linácska: az én férjem is május 31-én született
Sziszka: az én lábam is ilyen fura dolgokat produkál. Mozogni nem mozog, de olyan érzésem van esténként mintha éppen be akarna görcsölni és ez elalváskor eléggé zavaró...
Ágota: nagyon helyesek vagytok együtt
Csilla: a Balázs név nekem is tetszik, Apukámat is így hívják, a Mór viszont valahogy olyan nagyon komoly, valahogy az nem jön be (bocsi
)
Család: nálunk szerencsére nagyon nagy gubanc nincsen... Mostanában kicsit nehezebben viselem a családi kötelezettségeket, sajnos főleg a szüleim részéről
Annyira nagyon várják már Marcit, hogy picit már zavar, félek, hogy nagyon fognak neki gügyögni, meg agyon fogják ajnározni... Meg - bár ez az én butaságom már - nem szeretem, ha beleszólnak, hogy mit hogy csinálok és Anyukám meg folyton tanácsokat osztogat, szegény puszta jóindulatból, csak nem érti meg, hogy én másképpen szeretném már csinálni a dolgokat... Eléggé lelkiismeretfurdalásom is van emiatt, mert inkább örülnöm kellene, hogy Anyukám ilyen segítőkész és még tud is segíteni. Kicsit fejlődnöm kell ilyen téren...
Nekem is bejön a férjem a szülésre
Mondtam neki, hogy ha már egyszer összedobtunk egy babát és akkor mind a ketten ott voltunk, akkor a kibújásnál is ott kell lennie
De nem volt gond, mert ő alapból is szeretett volna bejönni... Én egyelőre úgy érzem, hogy kell a vajúdás alatt a támasz főleg lelkileg, aztán magát a kitolást majd meglátjuk, de ott már szerintem mindegy lesz
Orew: mi sem régóta vagyunk együtt, én június óta ismerem őt és szeptember eleje óta "járunk", és december elején tudtuk meg hogy terhes vagyok
De mivel már az elejétől fogva ez téma volt nálunk, így nem volt ezzel gond egy szál se, mind a ketten nagyon örültünk a hírnek
(aztán egy hónapja még gyorsan össze is házasodtunk
)
Voltam ma orvosnál, aztán kiderült, hogy Marci még nem akar rendesen pózban lenni, ő bizony még forog, úgyhogy a popsija volt lent, a feje meg a bordáim alatt. A párom tisztára megijedt, hogy te jó ég most mi lesz, de nyugtatgatom, hogy ez azért nem a világ vége
Marcinak van még ildeje bőven megfordulni, ha meg esetleg mégsem fordulna meg, akkor sem dől össze a világ, volt már ilyen másokkal is
A lényeg, hogy nem szabad aggódni. A méhszájam egyébként teljesen zárt, a méhnyakam sincs megrövidülve, úgyhogy minden ok. Nekem is levették ezt a strepto-valamit, kaptam beutalót uh-ra, vérvételre, vizeletvizsgálatra... Holnap találkozom a szülésznőmmel, megbeszéljük az nst-s, ctg-s dolgokat, és már tudom a tarifájukat is
Hát nem örülök neki, az orvosé szerintem még elfogadható (80), de a szülésznő 40-ét azért sokallom, bár valljuk meg ő fogja a javát csinálni.
No mindegy, ez már így marad, nem akarok variálni.
Bea