Új privát üzeneted érkezett!

Ja akartam írni, hogy R tegnap hosszában végigment a nappalin

még egyikük sem hajlandó nemhgogy járni, még állni sem
főleg mióta rájöttek, hogy bébitaxival mindenhova el lehet jutni
R azért néha megy járássegítővel, (csak fűnyíró embernek hívjuk)
meg ha nagyon unszoljuk akkor párt lépést tesz, ha eléggé koncentrál hozzá

Móni
KépKép
reunion

Móni: és mit mondtak a dokinál???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babus: igazából semmit, be kell vinni egy lepedőt, hogy tényleg vér vagy "csak" gyomorsav

Bezzeg a háziorvoshoz vittem kettőt is és majdhogynem kiröhögött, minek viszek én be neki véres lepedőt

Móni
KépKép
reunion

:shock: :shock: :evil: :evil:

babusok
Budapest

Hali,

Mi is milupa3-ast eszünk,végülis általában lejön a végösszegi 15%,nem túl olcsó,de nekem a dm-es annyira habzott,hogy Bazsi tápját nem bírtam megcsinálni,mert neki csurig van amúgy is az üveg.240+8 kanál.

Timi,enyémek sem eszi a kenyeret,ha van más is,meg amúgy se,most vettem abonettet teljes kiörlésűt,azt jobban ették :roll:

Móni,hú,éjszakák :shock: Meg ez a véres lepedős dolog,nekünk is van,de nekünk Bazsi szája van kiszáradva,és sokszor megreped felül középen a bőr,és attól,mert mi hason alszunk.
Kiváncsi vagyok nektek mit mondanak erre.

Tényleg valakinek ötlet,hogy mitől ilyen száraz a szája?Mindenna kenjük többször is,gyógyszertárban vett apa,asszem fehér vazelin a neve,azzal,de akkor jó,késöbb megint csipegeti a bőrt :?

Törpi,éljen a cipi,legalább megnézem szombaton élőben is :D No meg a csajokat,hogy mennyit nőttek :D

Babus,voltunk most délelött játszózni,eszembe jutottál,de már későn,igazából csak a parkba indultunk sétlni,de végül bementünk,igaz most csak ide a kastélyparkoshoz.

Örülök,hogy kisbarátjuk csikis :lol:
Vendég

Nyulasz: voltál aldiban? kaptál köntöst?
ma fözöcske volt, nem mentünk ki :oops:
szárazság passz nem is hallottam ilyet, iszik eleget napközben? mert nekem pl akkor száraz ha keveset iszom...

babusok
Budapest

Csajok nincs meg vkinek a madagaszkár 1 aki fel is tudja irni dvdre??? :oops: :oops:

babusok
Budapest

Sziasztok!

Köszönjük szépen.

Hinta: sima dudálós 1750 ft-os.
Torta: a vendégeknek csokipudingos narancsos gyümitorta, a csajoknak pedig nevesincs torta (4 db babapiskótára, tettem rétegben banánt és túrós joghurtos kencét és a tetejére kiwit szeleteltem és arra írtam a neveket). Sajna ennyi lett a 3 különböző tortából. :oops:
Rend: Igyekszem én, de nem mindig sikerül. Ez az állapot úgy maradt fent, hogy a gyerekeket a hintában tartottam ébredés után a vendégek érkezésig. :-)

Tali: Sajna mi nem megyünk az elevenparkba.

Kép
tigriske1978

Nyuszi: nektek van párásítótok?
mi is először arra gondoltunk, hogy az ajka, de egyszer volt egy nagy folt és az szét sem kenődött na mindegy majd kiderül
meg a lányok nagyivók

Madagaszkár nekünk van, majd előkotrom, el van téve mert zabálták a dvd-ket

rUHA: mennyire tárazzak be 80-as ruhákból? most nőttek valamennyit, de ugye még mindig nagy a nyolcvanas, (és legtöbb next ami ugye még nagyobb)szerintetek kihúzzák nyárig 80-as ruhákban

Móni
KépKép
reunion

Móni: kösziiiiiiiiiiiii :wink: (az is jo ha el tudod küldeni olyan mellékletként mint a maszkabált :wink: )
sztem tavaszra már 86 fog kelleni, de ez rucifüggö, mi pl. felsöböl, pulcsibol többnyire már 92-98ast hordunk de gatyából 86ost :lol: bár van még 9-12 hos next gatyonk is ami jo :lol: :lol: és a felsöket olyan hirtelen kinötték gatyokat sokkal lassabban :lol:

babusok
Budapest

Tigriske: jaj de kár h nem tudtok jönni :(:(:(

babusok
Budapest

Tigriske: :cry: :cry: :cry:

Na, a többit elfelejtettem. Mármint, hogy mit akartam írni! Ez nem az én napom, ma 2x2=5. Komolyan, Krisztián kiröhögött, mert azt sem tudtam megjegyezni, amit fél perce mondott. :oops:

Matracot találtunk, ki is próbáltuk, de mivel nincs részletfizetési lehetőség, ezért nem tudtuk megvenni. :( A bringám viszont megvan! :D Alig várom, hogy tavasz legyen és mehessünk kirándulni csajokkal a hátunk mögött! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: milyen matracot szeretnétek? csak azért kérdezem mert most ugye én is azt keresgélek Csajoknak kérem az árajánlatokat ezerrel :lol:
jaj képzeljétek meg lehet nézni ágyikot igy jövö héten elmegyünk és ha jo akkor az lesz a befuto :lol:

babusok
Budapest

Timi: van már olyan bicos ülésetek?

babusok
Budapest

Babus,tegnap elmentem Aldiba,de csak 92-es mérettől voltak,a kiírás szerint kissebb nem is volt,de abból is csak 1,a többi mind nagyobb.

Móni,van párásítónk,de nem használjuk régóta,25-35 %-os a pára nálunk,tudom 40 felett kéne,de törökbálinton a főorvos azt mondta felesleges,mert ha ezt szokták meg,akor ez teljesen jó nekik :roll: meg minden fehér poros lett a párásítótól,így nem is bántam,hogy nem szorgalmazták a hörghurut miatt sem.

Tigriske,ja,amíg enyémek a kiságyban vannak,addig nálunk is rend van...ha elötte összepakoltam :lol:
Sajnálom,hogy nem tudtok jönni :(

Timi,éljen a bringa :D
...és 2x2 néha 5 :wink:
Vendég

Zsófi,ma eszembe jutottál,enyémek is csak bő 1 órát aludtak :roll:

Babus,az a fehér,amiről raktál képet?Mennyi,és hol van?
Vendég

Valaki nem tud valamit Lpemóniról?Már annyiszor akartam kérdezni,úgy sajnálom,hogy már nem ír nekünk. :( Meg Vocsi se,pedig vele ráadásul egy idősek voltunk.
Vendég

Babus: olyat, ami jó a hátunknak, vállunknak. Nagyon kínlódunk mindketten a mostani matracon, az rugós, én arról mindenkit lebeszélnék, az tuti! Amit kinéztünk az a matracdepónál van. Hideghab matrac, egyik oldalon 2, másikon 4 cm-es memória habbal. Rengeteg év garival-nem emlékeszem, csak hogy két számjegyű. És nem drága matrac, mert nekünk 2 db 90x200-as kell, 54.000.-/ db és kapunk 20 %kedvezményt.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: nem nézted a dormeot? nekünk az van (nem a legdrágább fajtábol) volt vmi akcio corában régesrég
Nyulasz: tényleg régebben többen irogattak :(
ágyiko igen az a fehér, 23 ezerperdb :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babusok 2011.01.21 15:33-kor.

babusok
Budapest

Timi: van egy volt osztálytársan ö matracokkal is foglalkozik de még nem válaszolt :( ha esetleg ir megkérdezem öt is mit ajánl ebben a méretben :wink:

babusok
Budapest

Csajok telefonálnak éppen: "hallo, Szia Apa mizujs, Apa Hálaistennek, fáj a Tamba pocija" :lol:

babusok
Budapest

Babus,telefonálás :lol:
Ágyikóhoz mi van?Ágyneműtartó?Matrac?Bár gondolom az nincs,azért keresel.Ha mindent megveszel mennyi lesz a vége? :roll: Tudod azért érdekel,hogy mennyire drága a camponás,ha majd veszünk mi is.Nincs valami linked,ahol megnézhetem a méreteket?

Ja,és remélem alkudtál legalább 10%-ot?Tudod,ikres kedvezmény,rögtön kettőt veszel,szinte mindenhol bejön :wink:

Na,én meg hozok sok képet,fürdés után pizsiben,fogták egymás kezét,és táncoltak,közben röhögtek,aztán elkezdtek kézenfogva,egymást huzva futkosni :lol: Bocsi a szinte ugyanolyan képekért,de nem tudtam választani :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Jajj,Tigriske neked akartam még írni,hogy máskor ne ilyen pici képeket tegyél! :wink:
Vendég

Zsófi: :lol: :lol: :lol:

Nyulasz: Noémi tisztára te vagy, Bazsi meg apukája! Jól elosztottátok! :lol: Nagyon édesek.

Babus: dormeot akartunk eredetileg, a 12+2-eset, de Fehérváron nincs bemutató termék, csak megrendelni lehet, látatlanban, kipróbálás nélkül meg nem veszünk. :? Úgy néz ki meglesz rá a pénz. :oops:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Aldiban vettünk rákszirmot. Én imádom, bár a frissen sütött klasszisokkal finomabb. Lányaim sikítva diliznek érte, egy morzsát sem szórnak el belőle. Tudom, nem épp egészséges és műkaja, de azt hittem majd nem fog nekik ízleni. Jó nagyot tévedtem-már megint. Így mi sem tudunk enni, mert el kellett dugni a kamrába. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Csak bekukk, esélyem sincs visszaolvasni.
Akart tőlem valaki valamit, úgy konkrétan?

Törpék egyébként ma már a bölcsiben ebédeltek, nagy a lelkesedés, minimális a sírás.
vovanda

Csak gyorsan, mert holnap jönnek anyukámék szülinapozni, és emberi arcot kellene teremteni magamnak is meg a lakásnak is...

Móni, gyorsan belenőnek a 80-asba, majd meglátod! ;)

Babusok, jaj de édi duma!

Nyulasz táncimanóid, is zabálnivalók!

Szerintetek Kisvakond milyen korhatáros??? Egyéves kortól mehet????

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsófi, akkor ezek szerint te Kisvakond-szakértő-vagy! :lol: Mondjuk érdekes, hogy ebben a jelenetben van beszéd. :shock: Én úgy emlékeztem, Kisvakond csak úgy sipákol. :roll:

Móni, most olvasom fülorrgégét. Szegény kis Süsülovag.... :cry: :cry: :cry:
Járás: Látod-látod, ezért nem kellett volna bébitaxit venni, mi megmondtuk! :!:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Nyulasz, hogyhogy minden fehér por lett a párásítótól? :shock: Nekünk is van / volt (ez már a második, mert az előzőt leégettük), de fehér port én nem látok sehol... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyuszi: gyerkőcök már a szalagavatóra gyúrnak :lol:
nagyon édesek

Zsófi kisvakond :lol: :lol: :lol:

Rana: én most kezdtem nézni 35 évesen :wink: igaz csajokkal együtt

Nálunk is van fehér por a párásítótól, (vízkő?)
de mennyi idő kellett mire rájöjjek, hogy attól van

na ugy néz ki nem megyünk találkozóra, nagyon sajnálom :cry: ,
apa mondta menjek egyedül, de az meg milyen már

Móni
KépKép
reunion

Kata, jaj de drága vagy! de hát nem csak mi jönnénk vidékről. Na de megoldjuk, megbeszéljük, valahogy biztosan. De nagyon jó lenne, ha Nálatok össze tudnánk jönni! Kocsi dolog meg remélem hamarosan megoldódik, és Ti is mobilak lesztek.

Rana, nem látok összefüggést, mint írtam, egyszerűen neki kicsit érzékenyebb a gyomra. De ezt se tudom biztosan mondani, mert vannak napok, mikor össze zabál mindent, mégsincs semmi baja, minap meg épp nem keverte a dolgokat, sőt, keveset evett, nem is foglalkoztam vele, nem erőltettem, aztán mégis :? :? Majd próbálom a kétéves kontrollon megemlíteni a dokinak.

Nyulasz, remélem holnap szunyálsz délben, mert kemény délutánod lesz :lol: :wink: Enyémek sem eszik a rántottát, bundáskenyeret. Apjuk szerint, egyáltalán mit esznek? Erre a felkiáltásra ma délben betoltak egy tál rizst nuggetsekkel, és még repetáztak is. És mindezt egyedül. Bár pár kanálnyit szedtem ki az előkéjükből, de azt is hősiesen megették. Na a vacsi már nem kellett ennyire.
Mama jó fej :shock: Nem baj, nekem már a gondolat, hogy ezen agyaltok, annyira nagyon jól esett :oops: :D :D :D
A gyerkőceidet meg megzabálom! Milyen jó testvérek, olyan jó lehet ezt látni Neked!

Na elküldöm, mert már itt vagyunk, tőletek kevés kilometernyire Bp-en, és ki tudja, milyen meglepiket tartogat nekem a mobil-net.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Rana, ja, mi kockásfülü nyuszit nézünk, a vakond nem köti le őket.

Zsófi, na de ez a szülés! Komolyan kiakadtam :? Mármint a Kisvakond alkotóira. Mi most Bogyó és Babócát kezdtünk nézni, bár még szerintem korai nekik, nem értik meg egészen, de szertik a csigát is meg a katicabogarat is (első szavaik egyike volt ez a rövid szösszenet), és még ott sincsenek ilyen megdöbbentő jelenetek.

Babusok, örülök, hogy alakul az ágy-project. Cipőt mi is azt vettük, amit a Móni belinkelt, de én azt fehérnek láttam. Pedig a színtévesztés mindig távol állt tőlem. Aztán lehet, csak a monitorom vert át. Tegnap még volt egy-egy próbálkozás a levételére, de ma már nem piszkálták. Én különbözőt vettem nekik, ők választhatták ki, melyiket kérik, és ma már mondták, hogy Emmáé, Míráé. A kisebbet vettem, ahogy tanácsoltad. Most, hogy a kezemben van, sem hiszem, hogy hamarabb kinövik, mint elkopik, de aztán igazából nincs is jelentősége, mert igazán csini, csajszis cipik :D
Emma ma sem kakilt, minimum két napja már, lehet, ezért nem akart nagyon vacsizni sem. Ha nem változik ez az állapot, lehet, megkérlek, ha nem probléma, hogy hozz nekünk Levolacot, mert azt nem hoztam magunkkal :oops: Vagy hol lehet kapni, mert nekem nagyim hozta, nem én vettem. Bár még a teli üveg fityeg a hűtőmben. Kisebb kiszerelésben nincsen? Vagy ennek nem járhat le a szavatossága?
Istenem, ezek a szövegek! Hogy meg ne pukkadjon az ember, fel ne röhögjön hangosan! Zabálom őket!

Nyuszi, én arra emlékszem, hogy Lpmoni mondta, hogy építkezni fognak, vagy bővíteni (?), és eléggé behavazódott. Meg hát ugye, a segítség is... szegény anyósa :(
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára törpilla812 2011.01.21 23:14-kor.

törpilla812

Timi, reggelire rántotta? Apától? Nem semmi! Úgy látom kezdi elismerni, mennyire kemény melót végzel Te nap, mint nap. Na és milyen jól! Pékáru nálunk sem megy. Ez van. Még egy kaja kilőve :?
Bicót és ülést én is szeretnék, bár mi még apával együtt soha nem ültünk biciklire :oops: Mármint tudunk kerekezni, robogózunk is, de közös életünk során még soha nem jutottunk el ehhez a programhoz. Pedig jó móka lehet. Bár a csajokat ismervén, mi már csak akkor indulunk neki, ha ők maguk kerekezhetnek.
matractéma nálunk is gyenge pont, két éve kaptunk rá anyuméktól pénzt. Másra költöttük, azóta sincs normál matracunk. Én is kezdem érezni a hátamat :(

Tigris, ja de kár!!!!! :( :( :( :( Jövünk szerintem márciusban is, remélem akkor látni fogom a gyönyörűségeidet, meg Téged is!

Móni, ez a vérzés dolog nem hangzik jól, de a házidoki hozzáállása különösen nem. Bár az enyémet ismerve éppígy kimosolygott volna. De ehhez ismerni kell a viszonyunkat, ami általában abból áll, hogy én alkotok, hozom a formám, ő meg röhög rajtam. Múltkor véletlenül meg is csaptam, mikor épp Mírát vizsgálta. Hát nem bírtam a röhögéstől bocsánatot kérni, ő meg normálisan folytatni a vizsgálatot.
Logisztikázásod egy szakmabeli is megirigyelné. Avagy van közöd hozzá? És amúgy miért van, hogy valaki melletted alszik? Minden kritika nélkül, csak kíváncsiság, miért alakult így.
Bébitaxi nem tűnhet el egy kis időre? Amíg a kis kényelmesek be nem indulnak? Elvitte a .... nem tudom, ki aki elvihetné :?
Hát nem tudom, de mi még csak most vettük le a 80-as rucikat. Egy évesen még csak 74-eseket hordtunk. De a 80-ast mondjuk ugrásszerűen váltották a 92-es. Valahogy a 86 kimarad, legalábbis nem hiszem, hogy sokáig fogjuk nyúzni őket, mert Emmára széltében, Mírára meg hosszában kicsik. De Ti milyen magasak vagytok, hogy már 80-asban gondolkodsz?
Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök, talán majd ha jobb idők lesznek már, apa sem fog berzenkedni. Figyu, ha kikapcsolódni van kedved, és apa vállalja a lányokat, akkor gyere el egy kicsit dumcsizni, tapasztalatot cserélni. Szerintem.

Vanda, úgysem olvasod, de ha mégis; gratula a Miniknek, nagyon ügyesek!!!!! Csak így tovább!

No, látszik, hogy uncsizok, és be nem áll a szám. Megyek elteszem magam, mert félek, nem lesz jó éjszakánk idegenben, utazóágyban. Emma alig akart elaludni, pedig csak egy órát aludt az autóban. és a kis hősök tök jól bírták a további két órát az ülésben.
Ja, dicsekszem egy kicsit még; Emma első három szavas mondata: A nyuszi elment aludni. Anya meg döbb :shock:

törpilla812

Móni, Babusok, most látom a cipő színét, mert az is le van írva a lap aljára. Kár, hogy ez korábban elkerülte a figyelmemet. :oops: :oops:

törpilla812

jaj Csajok este Tami belázasodott :shock: :evil: :evil: mi a fene lehet??? :(:(:( de "semmi" baja, evett játszott minden normális menetrend szerint müködött "csak" meleg volt... :?
remélem csak azért mert Apa nem volt itthon :oops:

babusok
Budapest

jo reggelt!
sajnos Tami 38,3al ébredt :? így nem hiszem h megyünk fogalmam sincs mi lesz még ebböl...:(
Érezzétek nagyon jól magatokat, millio puszi minden gyönyörü manonak!!! :wink:

babusok
Budapest

Rana!
Kisvakond mehet nyugodtan. Enyémek eléggé érdekes válogatásban nézik a meséket, Balut nem tilthatom le mindenről, amit szeret.

Törpi!
Köszönöm. Igyekszem én olvasni, de a sok rohangálástól estére alig élek. Nettó 2 órát kutyagolok minden nap, 1 kilót fogytam.
vovanda

Babus,jajj,szegény Tami,remélem semmi komoly :( Jobbulást neki.

És nem fogod,nem fogjátok elhinni,de este én is lerobbantam,belázasodtam,nem tudom mi lehet,semmi nem fáj,illetve a csontjaim,de az a láz miatt.Most reggel jobban vagyok,de így mi se tudunk menni,nem tudom mi bújkálhat bennem.

A múltkor a gyerekek nem gyógyultak még ki,most úgy örültem,hogy semmi bajuk már.Nagyon sajnálom,érezzétek nagyon jól magatokat!!!
Vendég

Törpi,nagyon cuki lehet,ahogy dumál!A fene,hogy nem láthatom őket. :( És egyedül esznek? :shock: Nálunk is van kanál a kézben,meg tányér elöttük,és a kajából kicsit rakok abba is,Bazsi viszont már csak abban akar kotorászni,amibőlén etetem őket,de ő legalább akarja,beleteszi a kanalat,kevergeti,próbál kivenni belőle,és a szájába is teszi a kanalat,csak közben fordít rajta egyet,így minden lepotyog,de Noémi csak dobálózik a kanállal,meg az asztalt kaparássza vele.
Kakit sajnálom,remélem ma már lesz csomag a pelusban!

Rana,nem tudom a fehér port,én is vízkőre gyanakodtam,a tv-n látszik a legjobban,de a szekrények,meg minden olyan tőle.Pedig próbáltunk desztilált vizet,meg forraltuk bebe a vizet,de úgy is :roll:
Kisvakond,én kb 15 percig bírom,így nem is fogom rászoktatni őket,ugyanis már nem mindegy nekik,hogy mi megy a tv-ben,mutogatnak,hogy kapcsoljam be,aztán kiabálnak,hogy nem a minimaxot akarják,hanem a gyerekdalokésmondókákat(na,jó,nem pont ezekkel a szavakkal :lol: )

Neked van szülinapod?Nem vagyok iwiwen,így hagyatkozom mindig a többiekre itt,szóljatok,ha lehet Ranát köszönteni :oops:

Timi,én ég sosem ettem rákszirmot :roll: És miért nem egészséges a lányoknak?Csak azért mert mirelit,vagy azért mert rák? :roll:

Zsófi,megnéztem a "hármasikrek"születését,hát,tényleg durva :lol: lehet én mégicsak a méhecskékkel kezdem :lol:

Vanda,nemáááár,ne fogyjál!

Móni,kérdeztelek a múltkor,hogy tudsz e cipőcskéket rendelni,meg a gy és m második részét fel tudnád tenni nekem ide,hogy letöltsem,mert múltkor azt nem sikerült.Előre is köszi!
Vendég

Basszus csajok! Ne már! :(

Babus: jobbulást Taminak! nagyon sajnálom, hogy nem jöttök!

Nyulasz: mindíg ilyenkor jön valami! Jobbulást neked is!

Akkor most ki jön? Törpi, Zsófi, ugye ti jöttök?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyulasz: Neked is jobbulást!
jaj én el se tudom mondani mennyire szomoru vagyok :( már Mindenkit végigmondtam Apának is k ki kicsoda és ki jön :lol: :cry: tegnap még a játszoscipit is lemostam :lol: :cry:
de mi lehet??? semmi taknyolás köhögés...csak el ne kiabáljam...vagy uaz mint Lalunak volt decemberben itt parázok :? nurofennel simán lement láza szerencsére :wink:
ágyikóhoz van ágyrács meg a leesésgátlo 23ért :wink: matrac egyelöre 18perdb az vmi jobbfajta sima szivacs 9 de még várok ajánlatokat :lol: ágynemütartot nem szeretnék majd ikeás lesz alatta, de én tuti nagy ágyat vennék ha elférne vagy kihuzhatosat és akkor nem kell 2x költeni :wink:
Törpi: nekünk is ilyen vkék cipink van :lol:
Zsófi: kisvakond nagyon vicces :lol: nálunk annyira nem megy...
nektek is kell majd ágyikot venni késöbb?
Rana: nálunk a kedvencek Tamba, GYésM, postás pat, nouky, madagaszkár, timy, thomas a nr1 most a nouky meg a madagaszkár :lol: (lesz is egy nagy nouky kép a szobájukban ha végre Apa felrakja :lol:)

babusok
Budapest

Zsófi: akkor okés! Hát mit mondjak, kisvakond nem semmi! Nem is emlékeztem erre a részre, biztos nem okozott gyerekkoromban nagy traumát! :lol:

Nyulasz: ez a rákszirom zacskós volt, olyan mint a csipsz. :wink:

Az a cipő nem fehér??? Én is annak néztem!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

jön az utso elötti fogacskánk mind2nek uaz :shock: :lol: lehet ettöl a láz??? nem emlékszem lett volna régebben :oops: Lalu szolt h fáj a foga benéztem és ott látszik :lol: Tamimustra után ott is van vmi :lol: meglássuk h leszünk, de meleg :?

babusok
Budapest

Babus: nálunk Hanga mindíg belázasodik fogkibújás előtt két nappal és ált olyan 38-38,5 (levonás után popsiban) Csak mindíg utólag jövök rá, hogy ezért van a láz.

Mi meg átmentünk dédihez névnapot köszönteni és most tudtam lerakni őket aludni. Remélem nem ma akarják megdönteni az alvási rekordot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Csajok, nem máááááá! Annyira sajnálom, csak egy vigasztal, hogy hamarosan újra jövünk, és akkor remélem, hogy tudunk találkozni :(

Nyuszikám, gyógyulj!!!!! Apának is mindig az izület fáj, ha beteg. Ez biztos a korral jár :wink: :lol:
Egyedül kajálás nem rég kezdődött, úgy egy-két hónapja, pár hete jutottunk odáig, hogy egyedül is megy néhány már. A bökködősek, amit villával kell enni, meg a rizs, mert az nem hullik le, ha fordul a kanál. Leves nálunk is necces, illetve folyós :?
míra eszik úgy apával, hogy mer, átteszi apa kanalába, és úgy kapja be. Érdekes módszer.

Babusok, és szegény Tami levert? vagy csak a láz? Csak, tudom, az se semmi, de egyéb akkor továbbra sincsen? Remélem tényleg csak a foga.
Nouky kicsoda? :oops: Én lehet, hogy még nem hallottam róla?
És Te tudtad, hogy világoskék ez a cipő? Te elolvastad? Csak én voltam ilyen béna, mi?

Zsófi, csörrents, ha Elevenben vagytok, hívlak, ha tudunk indulni. Sajna lányok is későn feküdtek le, negyed2kor. És lehet, hogy most akarják behozni a tegnap délutáni, és a ma éjszakai rossz alvást :? De inkább, mint hogy tiszta nyügik legyenek ott. Délelőtt a játszótéren is tiszta flúg volt Míra.

Vanda, hát nem Te voltál az, akitől szívesen hallottam ezt a minusz kilót. Gyalog jársz mindenhova? Vagy honnan ez a sok napi kilóméter?

törpilla812

Törpi: rákattintottam ma erre a cipellőre, kérdeztem K-t, hogy szerinte ez milyen színű-rávágta, hogy kék. Oldalról nézett a monitorra, megnéztem abból a szögből és tényleg kék! :shock: De szemből akkor is nagyon fehér! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Jajj,lányok,én is annyira sajnálom.Igaz semmi bajom a fejfájáson kívül(koppkoppkopp)de ugye sokszor csak délutátán-este jön a láz,így meg nem kockáztatnék,mert mégiscsak gyerekekről van szó.

Mi is voltunk délelött játszón,mert ugye ilyen szép időben menni kell.

Törpi,a rízs nem potyog? :shock: az meg milyen rízs :lol:
Szóval korosodunk? :roll:

Zsófi,tudtok valami rövidebb utat,hogy 9-kor indultok,amikor 3-kor találkoztok? :lol: Vagy csak megnézitek a "nagy falut"?

Babus,reméljük csak a fogacska!Lehet nekem is jön? :lol: Majd mindjárt megnézem,hiányzik egy rágó,visszanőhetne :lol:
Vendég

Törpi!
Gyalogolok. Így a legegyszerűbb. Autóval vicces módon tovább tartana. Merthogy a lakótelepen a házak között van egy bazi nagy park. Kimegyek hátul, ott a park, azon keresztül kb. 10 perc az ovi, onnan másik 10 a bölcsi. Ha autóval indulnánk, akkor a ház másik oldalán a szervízúton lehetne menni, de az ovit az egyik, a bölcsit meg a másik irányból lehet megközelíteni. Szóval köröznék egy csomót. Ha már melózni fogok, akkor egyikünk viszi majd Balut gyalog, a másik autóval a kicsiket, bölcsinél tali, és onnan melóba. Most marad a kutyag.
vovanda

Lalu meg egész délelött nyafizott többször sirt is h fáj a foga igy nurofent kapott ö is, Tami megint belázasodott délre :? kevesebbett ettek mint szoktak, kedvük jo csak többet veszekednek a szokásosnál :?
egyelöre betudom a dolgot a fogacskának...
Törpi: nekem kék volt elsöre is :oops: :lol: Nouky, Paco és Lola minimaxon szokott menni :wink: de van dvd 1 és 2 és tényleg nagyon jo nekem is nagy kedvenc, aranyos történetek kis magyarázatokkal, tényleg jokat mondanak-mutatnak pl. játék után rendet kell rakni, festás után kezet kell mosni stbstb meg elmagyarázzák h lesz langyos a viz, mi történik ha összekeverjük a szineket szoval ilyesmi hasznos és értelmes dolgok vannak benne

http://il.youtube.com/watch?v=STOOjs0dv ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=0PyhtA6xq ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=UiIvVLNd5 ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=kOMYx1CNH ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=7Q-hW50yB ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=WbWkcfSLg ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=Ih1x9OQeH ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=pVxmQKqYn ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=LfkpP_I-c ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=BupYGhC0l ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=r0_S5mfpM ... re=related
http://il.youtube.com/watch?v=EUcKT09cA ... re=related
Kép

babusok
Budapest

Remélem jól érzitek magatokat, majd kérünk élménybeszámolót :D

Babus: remélem tényleg csak fog franc abba az utolsóelőttibe

Nyuszi te megtaláltad? visszanőtt? :lol: :lol: :lol:
küldtem üzit

Cipő nekem is rögtön kék volt, azért választottam, mert szerintem csodaszép kék (persze lehet csak nekem)

Már teljesen ki vagyok akadva, naponta többször áznak át a lányok (illetve főleg L) és nem tudom már milyen pelenkát adja rájuk
éjjel már fehér pampersrt kapnak, előtte éjszakára pampers girl volt bugyis
mert mindig oldalt folyik ki gondoltam az nem csuszhat el
olyan létezik, hogy félre pisil valaki?
az nem lehet hogy hónapok óta rosszul tegyem fel, előtte meg sok hónapig nem volt vele gond
mikor sokat ülnek akkor meg a hasuknál áznak át :shock:

Móni
KépKép
reunion

Mi is itthon, csajok alszanak talán, kicsit-nagyon túlpörögtek. Nagyon jó volt, én hulla vagyok, beszámoló és képek holnap, bár reggel uszi, délután anyuékhoz megyünk, de ígérem igyekszem a kettő között! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?