Timi, reggelire rántotta? Apától? Nem semmi! Úgy látom kezdi elismerni, mennyire kemény melót végzel Te nap, mint nap. Na és milyen jól! Pékáru nálunk sem megy. Ez van. Még egy kaja kilőve
Bicót és ülést én is szeretnék, bár mi még apával együtt soha nem ültünk biciklire
Mármint tudunk kerekezni, robogózunk is, de közös életünk során még soha nem jutottunk el ehhez a programhoz. Pedig jó móka lehet. Bár a csajokat ismervén, mi már csak akkor indulunk neki, ha ők maguk kerekezhetnek.
matractéma nálunk is gyenge pont, két éve kaptunk rá anyuméktól pénzt. Másra költöttük, azóta sincs normál matracunk. Én is kezdem érezni a hátamat
Tigris, ja de kár!!!!!
Jövünk szerintem márciusban is, remélem akkor látni fogom a gyönyörűségeidet, meg Téged is!
Móni, ez a vérzés dolog nem hangzik jól, de a házidoki hozzáállása különösen nem. Bár az enyémet ismerve éppígy kimosolygott volna. De ehhez ismerni kell a viszonyunkat, ami általában abból áll, hogy én alkotok, hozom a formám, ő meg röhög rajtam. Múltkor véletlenül meg is csaptam, mikor épp Mírát vizsgálta. Hát nem bírtam a röhögéstől bocsánatot kérni, ő meg normálisan folytatni a vizsgálatot.
Logisztikázásod egy szakmabeli is megirigyelné. Avagy van közöd hozzá? És amúgy miért van, hogy valaki melletted alszik? Minden kritika nélkül, csak kíváncsiság, miért alakult így.
Bébitaxi nem tűnhet el egy kis időre? Amíg a kis kényelmesek be nem indulnak? Elvitte a .... nem tudom, ki aki elvihetné
Hát nem tudom, de mi még csak most vettük le a 80-as rucikat. Egy évesen még csak 74-eseket hordtunk. De a 80-ast mondjuk ugrásszerűen váltották a 92-es. Valahogy a 86 kimarad, legalábbis nem hiszem, hogy sokáig fogjuk nyúzni őket, mert Emmára széltében, Mírára meg hosszában kicsik. De Ti milyen magasak vagytok, hogy már 80-asban gondolkodsz?
Nagyon sajnálom, hogy nem jöttök, talán majd ha jobb idők lesznek már, apa sem fog berzenkedni. Figyu, ha kikapcsolódni van kedved, és apa vállalja a lányokat, akkor gyere el egy kicsit dumcsizni, tapasztalatot cserélni. Szerintem.
Vanda, úgysem olvasod, de ha mégis; gratula a Miniknek, nagyon ügyesek!!!!! Csak így tovább!
No, látszik, hogy uncsizok, és be nem áll a szám. Megyek elteszem magam, mert félek, nem lesz jó éjszakánk idegenben, utazóágyban. Emma alig akart elaludni, pedig csak egy órát aludt az autóban. és a kis hősök tök jól bírták a további két órát az ülésben.
Ja, dicsekszem egy kicsit még; Emma első három szavas mondata: A nyuszi elment aludni. Anya meg döbb