Orew, köszi a képeket! Jó látni, hogy mindegyiken milyen boldog vagy, fülig ér a szád, stb...
És a párod már a férjed is? (Bocs, ha már írtad, de nem rémlik...) Mióta vagytok együtt?
Angelita, Veletek mi a helyzet? Írj magatokról is! Minden rendben?
Irdab, siekerült a délutáni vasalás? Nekem is ez volt a programom... De még csak a ruhácskák felénél tartok
Köszi Sissiékről és Nóciékról a hírt!
Nóci, gratula és Nektek is minden jót!
(Ugye jól értelmezem, hogy Miminek is és Nócinak is Reginája született?
)
Kovisziszka, akkor szép csili-vili lesz a lakás! Csak meg ne erőltesd magad!
Linácska, akkor jól kihasználjátok a teret, minden helyiségben lesz valaki!
Goldplast, irigy-irigy a Balcsi-parti nyaralásért! Meg a barátaidra! Sajnos én már most kezdem érezni az elhidegülést - leginkább azoktól, akiknek még nincs gyerekük. A gyerekesek kedvesek, kapom is tőlük a tanácsokat, meg a holmikat.
Mostani állapot szerint bent lesz velem a férjem, de aztán meglátjuk - mondtam neki, hogy én nem erőltetem, döntse el ő, de tényleg nagy élmény lenne neki is. Azt se bánnám, ha csak a kitolásra jönne be, mert a vajúdásomat végignéznie biztos nem lenne neki kellemes... De mondom, majd meglátjuk!
Flake76, de jó, hogy jelentkeztél és veletek is minden rendben van. A fájásokat, amit érzel, a ctg is mutatta?
Ádibaba, szóval Rékátok lesz!
Nehéz volt a döntés?
Ágota, ezek a rendes, éjszakai alvásos képek, vagy napközbeni kisebb alvások?
Nagyon szépek vagytok így együtt, látszik Villőn, hogy neki nálad lenni igazi megnyugvást jelent.
Bim-bam: hát tényleg nem volt túl udvarias dolog, ennyit késni. Ez már nem is késés, ez több annál! Egyrészt Anyukátokat megtisztelhette volna ennyivel, másrészt Rád is tekintettel lehetett volna. És nem mondta, miért jött ilyen későn? Nem volt valami, ami közbejött, ami miatt nem tudott jönni? A lényeg: most már túlvagy rajta, ne idegeskedj, próbálj megnyugodni!
Cscsi: jövő nyáron 1 nap erejéig becsatlakozhatunk hozzátok a babakocsi tologatásba?