Új privát üzeneted érkezett!

Ma éjszaka csak 2-szer keltünk enni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Micsoda fejlemények vannak itt!!!

Nagy-nagy gratula az újdonsült anyukáknak!!!

Orew: akkor te is egy fiatal anyuci leszel :wink:

Ágota: csak 2x kel Villő az nagyon jó :lol:

Linácska: édes a kiskutyusotok, nekem is kell egy olyan szőrmók!

Már kész a babaszobánk, az ágyneműt is feltettem és a kisruhák is ki vannak mosva és vasalva tehát elvileg jöhetne Hajnus.
De azért szeretném ha 15-e után születne, mégiscsak jobb lenne 23 évesen szülni mint 22 évesen 8)
Még a hazahozós ruhát nem mostam ki!!! :oops:
Vendég

Most néztem hogy Kitty aug. 5-re volt kiírva?
Vendég

Mimi
Sok szeretettel gratulálok!

Kép
Vendég

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.12 10:36-kor.
Vendég

Anyukák!
A tablóhoz kérek képet a babákról! Ha lehet, akkor emilben küldjétek! (jöhet a MSN-címemre, vagy a táblázatos címre is) :lol: :wink:
Vendég

Jó, hogy vannak itt spanyolul beszélők!!!! Davido meg tudja így írni, ha valamitörténik nálunk :wink:
Vendég

Kata Tenyleg. :) Aztan majd mehet a forditgatas. :):P

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Kép
Kép
Vendég

Szép napot mindenkinek!

Mimi, gratula Regihez - sok boldogságot, egészséget, stb. kívánok! Július 11-én, vagy már 12-én született? (Mi a hírt már vasárnap hajnalban kaptuk...)

Kandi, Tündi - az én párocskám is ma pecázni ment! :lol: Lehetne a fórumos apáknak szervezni egy kollektív pecázást... (Addig mi, csajok is jól eldumcsizhatnánk...) :?:

Orew: akkor drukkolok Neked, hogy kitarts még egy hónapig. Szerintem bízz a megérzéseidben, ha eddig is bejöttek!

Nócikának mennek a drukkok tőlem is! (Halványan még emlékszem rá, de hogy miket írt, arra már sajna nem... :oops: )

Linácska: jól jött ez a kutyus most - tényleg egy előedzés Levihez! És éjszaka Lili is hallotta Bumbit? Szóval őt is fel lehet készíteni, hogy majd Levi is lehet, hogy éjszakánként sírni fog? Vagy külön szobában lesznek és nem is fogja Lili meghallani?

Jimbone: tyű, ez a 4 órán át tartó szabályos fájások - én már tuti mentem volna a kórházba! Bátor vagy, hogy még kivártál, de jól is tetted!

Ágota, ez aranyos, ahogy leírtad, hogy mi a fontos Villőnek! :lol: Elraktározom magamban, hátha ennyi lesz majd az én kislányom igénye is! :wink:

Kata, köszi a táblafrissítést - és előre is köszi a tablót! :) (Ha nagyon buzgók lennénk, a megszületett babákról felkerülnének az újszülött-képek, a még meg nem születettekről pedig a legutolsó uh-képek :lol: :lol: )

Bikmakk, majd meséld el, szimpatikus-e a védőnő? És drukkolok, hogy kitarts a 36+0-ig - de hát miért is ne, hiszen az alap a 40+0! :)

Kép

Kép
hmbori

Agota80 Hi-hi! Hat kicsi a vilag. No meg egyre tobben is beszelnek vagy legalabbis tanulnak spanyolul, mintha valami divatta lett volna most ennek a nyelvnek a tanulasa. Mondjuk sajnos en nem vagyok eppen a legmagabiztosabb a tudasomban, ugyhogy remenyeim szerint lesz idom majd a pici mellett egy kicsit foglalkozni ezzel is.
Milyen a babazas? En annyira kivancsi vagyok, hogy mar legszivesebben mindenkit errol kerdeznek aki eppen most szult. :oops:

Piroska Igen, szerencsere nekem is hamar sikerul az anyasagot megtapasztalni. :) Igazabol soha nem akartam keson szulni, de persze ez nem kivansagmusor. Ahhoz, hogy ez mostanra sikeruljon sok szerencse is kellett, hogy talaljak egy olyan embert aki mellett tudom, hogy erdemes erre vallalkozni es akire szamithatok, na es persze akirol el is tudom kepzelni, hogy o legyen a gyermekem apja.

Tundi24 Igyekszem vigyazni magamra. :) Mondjuk a kollegak mar mondtak, hogy meg a korhazba is bevisznek ha eppen az irodaban tor ram, hogy jon a baba. :P Azert remelem, hogy erre nem lesz szukseg.

Hmbori Koszonom a drukkolast! :)

Orsi

Orew

orew

Talaltam egy-ket kepet amik ugyan nem mostanaban keszultek, de legalabb lesz valami elkepzelesetek arrol, hogy milyen is vagyok. :P
Kép

Ez a kep novemberben keszult, gyakorlatilag par nappal azelott, hogy megfogant a pici lany. :) :oops:

Kép

Itt a baratnom kisifiaval vagyok lathato, aki december 4en szuletett es egy kis tunder. Ha jol emlekszem itt kb 4 honapos terhes lehettem mar. :)

Kép

Ez majusban keszult. :) A hasam ezen sem latszik. Lehet, hogy raveszem magam, hogy csinaljunk egy-ket pocakos kepet is. :)

Orew

orew

Gratulálok Miminek és Kittynek a babákhoz, jó egészséget az egész családnak!!! :)

Kép
angelita

Kata, kösz :) Már értem...

Orew, helyesek vagytok!

Mimi, gratulálok Regibabához!
Vendég

Nah befejeztem a főzést, de kicsit túlzásba estem. Csináltam tojáslevest, rakott zöldbabot, rizibizit, rántott cukkinit. Most majd leszakad a derekam.
Le is fekszem egy kicsit mert du vasalni akarok még. Csak Linácskának akarom írni, hogy a tenyésztőtől nem kaptatok e olyan tápot amivel Ő etette a kutyus?
Mert fokozatosan kell átszoktatni arra a kajára amit Ti adtok neki. Valószínű szegény kutyus azért f@sik, mivel nem állt rá a gyomra a ti kajátokra még.
Nah így már emlékszem nagyjából Nócikára, aki írta, hogy azért nem tudott jönni, mert sok fórumra ír.
Nah majd jövök később és írok mindenkinek, bocsi.

Adri

Kép

Kép
irdab

Huhh, de fáradt vagyok! Kaptam mára kölcsön egy takarítógépet, és minden ki akarok pucolni! Nah, most a felénél tartok csak, és közbe csinálok még ezer dolgot! De most leültem egy kicsit, mert lóg a belem!

Orew: üdv itt az oldalon! Szép pár vagytok! :wink:

Adri: jó nagy a pocid! De helyes, jól áll neked! :wink: Cukroddal mi a helyzet?

kovisziszka

Bori,
Lili, meg az éjszakai felébredés?????????? Az két külön fogalom. Hétvégén meg van neki engedve, hogy apával aludjon. Na most a férjem úgy horkol, hogy én sem birok mellette aludni. Bár épp gondolkodtunk, hogy múlt héten is elég hamar kidőlt Lili délben, most is kaja nélkül fél 12-kor elaludt, lehet, hogy olyan nyugodtan mégsem alszik.
Nem lesznek amúgy együtt Levivel, még nem. Lili a szobájában, Levi anyával a hálóban. Apáé a nappali. :lol:

Irdab,
nem, nem kaptunk, csak azt mondta, hogy kicsit elrontotta, mert nem táppal, hanem konzervvel etette őket, és a tápot nem nagyon fogadják így el. (hát nem hülyék ezek). Na most minden szakirodalomban azt olvasom, hogy kölyökkutyát főleg táppal kell etetni. Felhívtunk egy állatorvost is, ő mondta, hogy ha ma nem eszik, hagyjuk előtte a tápot, majd ha éhes lesz, megeszi. Meg adjunk neki vagy 3 széntablettát. Hát egész nap nem evett a kutyu, már tiszta gyönge volt, így mi is elgyöngültünk, és most kettőkor csak adtunk neki konzervet. Hát valamit ennie kell, kiszárad. 5-re elvisszük a doktorbácsihoz, hogy mondjon valami okosat, meg ma kellene féreghajtani is, de az lehet, hogy elmarad.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Kismamik és újdonsült Anyukák!
Örülök, hogy újabb egészséges babák születtek, gratulálok én is, bizony lassan mind célba érünk! De jó lesz mindenkiről hallani, és persze biztosan lesznek izgalmak még!
Köszi a biztatásokat, amit a Káli Intézetes barátnőmnek küldtetek, igazi hős, aki ezt végigcsinálja - én is nagyon drukkolok neki, és boldog leszek, ha összejön/nek a baba/babák. Eleinte nagyon nehéz volt megosztani vele a saját örömömet, de igyekeztem annyira tapintatosan és annyi humorral kezelni a helyzetet, amennyivel csak lehet. Büszke vagyok, hogy jóban maradtunk, és érzem rajta, hogy nem kényszerből találkozik velem, hanem szeretetből. Megérdemli, hogy babás legyen!
Klassz, hogy ennyien szeretitek Balatonszemest, én évtizedek óta ide járok, imádom, és végre az idő is kegyeibe fogadott bennünket (ki is hagyjuk a hazafelé tartó csúcsot, csak holnap jövünk fel). Nemsokára indulunk fürdeni (én nem...) a partra, utána pedig átugrunk Rádpusztára vacsizni.
Tegnap már jártunk ott, éppen Szamárszépségverseny volt, irtó helyes kis csacsikkal, annyira sajnáltam, hogy Ákoska még nincs velünk, hogy megnézhesse őket. Na de már csak pár év, és velünk szamaragol! :wink:
Reggelire csináltam a csapatnak kefíres lángost, nagy sikere volt, így letudtam a saját konyhai reszortomat. :lol:
Valaki kérdezte, hogy a Szigetre akarok-e még menni, nem, én már nem, de a barátok tele vannak még nyári tervekkel, ahhoz is kell "alkalmazkodni" szülés tekintetében - szerintük. Viszont nagyon édesek voltak, mivel a férjem jövő héten szerdától vasárnapig vidéken dolgozik, a Somló Hangja fesztiválon, beosztották magukat "ügyeletbe", ha bármi történne...
Majd késhegyig menő vitát folytattak arról, hogy egy férfinak be kell-e menni a szülőszobára. Könnyesre nevettem magam, ahogy meglett 30-as-, 40-es pasik vitatkoznak erről édes érveket dobálva egymásnak (Ja, szülőszobán egyetlen pasi volt köztük).
Azért jó lenne, ha a párom beérne, és nem pont valamelyik vértől rettegő jó barátom fogná a kezem... vagy én az övét... :D
Nálatok mennek a férjek?

Kép
goldplast

Szia Goldplast!

Jó nyaralást! Szerencsés időtök van! Ha tudsz, tegyél fel képeket!
Az én párom bent volt velem a szülésnél, mindkettőnél és most is ott lesz! Ajánlom is neki, mert ennyit szerintem megérdemel egy nő, hogy a párja átsegítse a nehéz pillanatokon! És a férjem szerint fantasztikus élmény! Már most azt kérdezte,: "Anya sírni ér?" Az előző kettőnél is, amikor megszülettek potyogtak a könnyei!Ezt tök jó látni! Én úgy érzem nekem sokat segített a jelenléte! Masszirozta a hátam, biztatott, fogta a kezem, hülyéskedtünk, hogy jobban teljen az idő! Egyedül nem is bírnám, szerintem! Kell, hogy velem legyen!

kovisziszka

Sissi írt:

1720 gal megérkezett Regi baba. Nócit most vitték fel az őrzőbe. Ha két óra múlva jól van akkor lemehet a bébihez. Rögtön inkubátorba tették, anya még nem látta a lányát.

Mi jól vagyunk, Ati ma megszopizta az adagját, 40 ml-ert, majd holnap minden kiderül, hogy mikor mehetünk haza, Ma 1970 gr."

Adri

Kép

Kép
irdab

sziasztok!

nagy nagy gratula Noéminek és Kittinek

Igaz nem ismerem Kittit de tegnap este probáltam visszakeseni,hogy miért tünt el ...és mi volt a nézeteltérés de nem találtam meg..és olyan titokzatosak vagytok :roll: én meg olyan kiváncsi,hogy mi volt :oops: :wink:

Hulla fáradt vagyok még a tortáig nem jutottunk el majd csak 4 után mert a "pontos"tesom még nem érkezett meg és legalább azzal megvárjuk :oops: A kajával nem mert most mindenkinek külön melegteni 1 ember miatt...ááááá mindig ezt csinálja :?

Orew és melyik részén körülbelül?Régóta?

Nem nagyon volt van időm visszaaaaolvasni de ami még eszembe jut...Linácska :P legalább apa nállatok edzésben lesz mire megszületik a kisfiú az éjszakázzással ha már a kutyihoz fel kell :wink: és negyon édes Lillivel a képen :wink:

Goldplast apa bennt volt és most is bennt lesz :P semmi pénzért nem hagyná ki,hogy ne ő fogja meg előszőr meg a köldökzsinort is ő vágta (nyiszatolta) el :P Én Nolinál is megkérdeztem és ez neki tök természetes volt....ő azt mondja ,hogy neki is könnyebb volt és átértékeli azóta a női,anya szerepet persze jó irányba :P

Na majd még este benézek ha addig nem purcanok ki :oops: :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam
nálunk apával ilyen szempontból nincs gond. Lilinél is kelt éjszaka, ha kellett. Amúgy általában éjféltől reggel 5-ig alszik igazán. Többet nem nagyon. Persze lefekszik hamarabb, később kell, de van, hogy tv-zik, olvas, gépezik, de nem alszik. Mondjuk most fél 2-kor meghallotta, hogy sír a kutyus, de utána már nem. Fél 5-kor keltettem, hogy most már csináljon valamit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Bim-bam: A Lakatos utcat ismered? Itt nottem fel, a del-pestiben szulettem. :) A szuleim most pont egy emelettel laknak folottunk, szoval nem koltoztunk tul messzire toluk. :):P

Jo etvagyat a finom ebedhez! :)

Orew

orew

Sziasztok!

Hatalmas gratula Miminek és Kittynek is!!!! Nagyon kíváncsi vagyok már a részletekre, remélem, Mimi majd részletesen beszámol.

Nálunk közben semmi extra újság nincsen, tegnap voltunk megint CTG-n, azt mondták, hogy minden OK. A hasam fájogat, olyan menstruációszerűen, de én ebben rendszerességet nem vélek felfedezni. Mindenesetre iszom szorgalmasan a málnalevél teát. Tényleg, Irdab, akartam kérdezni, hogy Te akkor most szeded a homeos bogyókat már, amiről a múltkor írtál? (Bocs, ha írtad már, néha kihagy az agyam)

Nálunk apa bent lesz a szülésen, a doki nénivel megbeszéltük, hogy ha esetleg császár lenne, arra is bejöhet. Én ennek nagyon örülök, és bevallom, el sem tudnám képzelni, hogy ne legyen ott. (Persze ez nem jelenti azt, hogy aki másként gondolja, azzal bajom lenne.)

További jó vasárnapot!

Adri

Kép
Kép
flake76

Sziasztok Lányok!

Nócinek hatalmas gratuláció.

Remélem minden ujdonsült anyuka beszámol majd a szülésről és lesznek szüléstörténetek.

Lina: lett féreghajtva a kutyus mert attól is mehet a hasa ha előtte féreghajtózták.

Mi így jártunk mikor ide került annó a mi pici Morfink. Nem tudtuk elképzelni mi a baja aztán felhívtuk a dokibácsit és kijött és ő mondta nekünk, hogy féreghajtót kapott, mielőtt mentünk érte.

Mindenkinek szép napot.
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Még mindig nem jött meg :? kezdi felcseszni az agyam.....

Orew köszönjük fincsi volt :P tudom,hogy hol a lakatos én pont a másik irányba lakok a béke tér és a nemes utca felé.
Te is a Dél-pestibe fogysz szülni?

Lina de azért jó ha edzésben van :wink: lehet,hogy én is beszerzek egy kutyit... :wink:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Bim-bam: Tudom, merrefele vagytok akkor. :) Ocsem a Malev uszodaban dolgozik. Nemsokara megyek is uszni. :)
En nem a Del-Pestiben fogok szulni, hanem a Szent Imreben, mert a valasztott orvosom is ott dolgozik. :)

Remelem tesod hamarosan megerkezik mostmar. :)

Udv.

Orew

orew

Mimi: Nagyon nagy gratula a babához.

Kittynek és Nócinak is minden jót és sok tejcsit kívánok.

Orew: én a múltkor nem is üdvözöltelek. Örülök, hogy jöttél. Majd rakjál pocis képet is!!!

Sissi: Holnapra szorítok, hogy Ati babával hazamehessetek.

Lina: Nagyon cuki a kiskutya. A lánykádon meg látszik hogy odáig van érte.

Erhart: Légyszi írd be a táblába, hogy a kiscsajunk neve Réka. Köszi :)

Kép

Kép
ádibaba

Anna, Szemes: mi az élményfürdő fölötti utcában vagyunk, a vonat alatt. Nem is vagyunk olyan messze :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy jövő nyáron tologathatjuk együtt a babakocsikat?
GP, és ti merre?
Vendég

Adri,köszi az infókat.Most néztem a tábliban,hogy Nócikának még igencsak lett volna ideje.Remélem hamarosan láthatja a kis Regit,és hogy Sissiék is kedden hazamehetnek!!!

Jimbone,lehet hamarosan érkezik akkor a kisöcsi :)

Orew,nagyon aranyosak vagytok együtt :) De nekem nagyon ismerős vagy,csak nem tudom honnan :roll: Reméljük azért tényleg nem a melóhelyről mész szülni :wink:

Bim-bam,odaért a tesód?Kitty meg azt hiszem azért nem ír már ide,mert vmi képeket csatolt,és mellette voltak az árak,és ebből félreértések keletkeztek,ha jól emlékszem,de majd a többiek megerősítenek,hogy jól emlékszem-e vagy sem!!!

Flake,de jó,hogy nálatok akkor is bent lehet apa ha esetleg császár lesz.Nálunk sajnos nem lehet bent :?

Goldplast,de jó,hogy jó időtök lett! :)

Luca ír nektek :) c v gfysíaszvf fgml,untfed

Angelita,írhatnál bővebben is :wink:

Bori,apa biztos benne lenne egy jó pecázásban. :)

Kata,tényleg mikor szoktál msn-en lenni,mert sosem látlak...

Kép
Kép
tundi24

Nócikának gratulálok!

De jó, hogy már Sissiék is hazafelé készülődnek! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kép

Kép

Így aludtunk tegnap....

Kép

Kép

És ma....
Vendég

igen ideért de jobb is lett volna ha nem jött volna el.... :twisted:
már kpásból úgye 3 -ra volt megbeszélve...én kész voltam voltunk 9 -en csak még a "nagyságos úr"nem ő bellibbent fél 6 után :twisted: a kjával ugye nem vártuk meg...mert hát azért mindennek van határra :!: nem?Csak a tortával...Noli közben úgye elludt...na mindegy én ha megjött a tesom a kisfiamat fölkeltettóem,hogy esszük a tortát..hát ez van kiütötte magát már ő legkésőbb 4 kor alszik 1 órát...
Na mindegy kinnt ettük meg a tortát már húzta a száját,hogy mi az ,hogy nem vártuk meg....Nolin csak egy bugyi volt és ha psilnie kell akkor előveszi és pisil a fűbe vagy egy fára..na ezt meglátta a tesom és lebutázta meg elkezdte kioktatni a 3 éves gyereket :!: :!: :!: és utána meg,hogy milyen neveletlen stb...

Eldurrant az agyam és egy kicsit beolvastam neki... :shock: ,hogy basszus az anyánknak a szülinapját csinálom egyedül terhessen minimum elvárom,hogy pontosan ha már nem ő rendezi ideérjen meg ilyenek meg a gyereknevelésbe ne szóljon bele föleg,hogy gőze nics a dologról mert se gyereke se semmi.......... :twisted: :twisted:
Aztán megsértődőtt és elmennt...De nincs igazam?

Na bocs csajok most kiengedtem a gőzt :oops: :roll: még később benézek ha lehiggadtam :roll:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Nagyon Gratulálok Noéminek és Kittynek!
Jó egészséget Mamáknak is és a Babáknak is!

Kép
noki&potyi

Orew, köszi a képeket! Jó látni, hogy mindegyiken milyen boldog vagy, fülig ér a szád, stb... 8) És a párod már a férjed is? (Bocs, ha már írtad, de nem rémlik...) Mióta vagytok együtt?

Angelita, Veletek mi a helyzet? Írj magatokról is! Minden rendben?

Irdab, siekerült a délutáni vasalás? Nekem is ez volt a programom... De még csak a ruhácskák felénél tartok :(
Köszi Sissiékről és Nóciékról a hírt!
Nóci, gratula és Nektek is minden jót!
(Ugye jól értelmezem, hogy Miminek is és Nócinak is Reginája született? :oops: )

Kovisziszka, akkor szép csili-vili lesz a lakás! Csak meg ne erőltesd magad!

Linácska, akkor jól kihasználjátok a teret, minden helyiségben lesz valaki! :wink:

Goldplast, irigy-irigy a Balcsi-parti nyaralásért! Meg a barátaidra! Sajnos én már most kezdem érezni az elhidegülést - leginkább azoktól, akiknek még nincs gyerekük. A gyerekesek kedvesek, kapom is tőlük a tanácsokat, meg a holmikat.
Mostani állapot szerint bent lesz velem a férjem, de aztán meglátjuk - mondtam neki, hogy én nem erőltetem, döntse el ő, de tényleg nagy élmény lenne neki is. Azt se bánnám, ha csak a kitolásra jönne be, mert a vajúdásomat végignéznie biztos nem lenne neki kellemes... De mondom, majd meglátjuk!

Flake76, de jó, hogy jelentkeztél és veletek is minden rendben van. A fájásokat, amit érzel, a ctg is mutatta?

Ádibaba, szóval Rékátok lesz! 8) Nehéz volt a döntés?

Ágota, ezek a rendes, éjszakai alvásos képek, vagy napközbeni kisebb alvások? :oops: Nagyon szépek vagytok így együtt, látszik Villőn, hogy neki nálad lenni igazi megnyugvást jelent.

Bim-bam: hát tényleg nem volt túl udvarias dolog, ennyit késni. Ez már nem is késés, ez több annál! Egyrészt Anyukátokat megtisztelhette volna ennyivel, másrészt Rád is tekintettel lehetett volna. És nem mondta, miért jött ilyen későn? Nem volt valami, ami közbejött, ami miatt nem tudott jönni? A lényeg: most már túlvagy rajta, ne idegeskedj, próbálj megnyugodni!

Cscsi: jövő nyáron 1 nap erejéig becsatlakozhatunk hozzátok a babakocsi tologatásba? :lol:

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok Lányok!

Bocsika, hogy csak most jöttem, de Anyukáméknál voltunk a hétvégén, de ahogy olvasom hihetetlenül jó hírek vannak itt fenn a fórumon!!!

Először is szeretnék GRATULÁLNI AZ ÚJ PICI BABÁKHOZ!!!Mimi, Kitty nagyon nagy gratula a kis Babócákhoz!!Remélem jól vagytok és a kicsi Babócák is!!

Isten igazából én most kezdem felfogni, hogy lassan akár én is sorra kerülhetek!!!Pláne így, hogy egyre több az olyan Anyukánk, aki augusztusra volt kiírva!!!

Orew:Üdv. köztünk!!!Örülök, hogy van egy új fórumozónk!!! :) A kis Manócska kinézetén már én is elgondolkodtam ám!!!Bár szerintem csak tündéri lehet, hisz Anya is tündéri, meg Apa is! :lol:
Anyukámék már a 24 hetes UH-os képen megtudták mondani, hogy Apára fog hasonlítani! :lol:
Most jutottam el a képekig, amit feltettél!!Nagyon aranyosak vagytok Pároddal!!

Linácska:Nagyon aranyos a kis kutyus!!!Sokat írtál róla, de így most, hogy képen is látom, így még édesebb!!

Rólunk:Mi jól vagyunk a kis Manóval!!Egy kicsit lassabban mozgunk és haladunk, de muszáj még 1-2 dolgot megcsinálni a kis jövevény érkezésére!De már nincs sok hátra!!Igyekszünk pihizni sokat ezerrel, mert jó lenne megvárni az augusztus elejét! :D Meg is beszéltük a kis Manóval! :lol:

Irdab:Nagyon aranyos a poci fotód!!Tényleg lenn van már a pocakod!!!Úristen!!Ezt mind ma főzted!?!Én örültem, hogy a gyrost nagy nehezen megcsináltam!!Bár mondjuk mellette még akadt egy kis szárazbab fejtése, egy kis mosogatás (na jó, egy kicsivel talán több), stb.....!Nem vagy semmi!!!

Madaran:Gratulálok unokatesódnak a pici babához!!

Ez a tablós dolog nem is rossz ötlet!!Sőt!!

Danidaniel:Nagyon aranyos a te pocakod is!Nagyon aranyos kismama vagy!

Ádibaba:Nem emlékszel, amikor benn voltál a kicsi fiaddal a tarcsai kórházban, akkor te vittél kis ruhát vagy adtak?!?

Kovisziszka:Neked már voltak jósló fájásaid?!?Csak azért kérdezlek téged, mert úgy néz ki, hogy mi egy napra vagyunk kiírva, de én még nem nagyon érzek ilyen jósló fájásokat!!Vagy ha volt is nem tűnt fel!!!

Ágota80:Akkor nagyon jó kis Baba a kis Villő, ha éjszaka csak kétszer kel!!! :D

Goldpast:Szamárszépség verseny?!? :lol: Biztos, érdekes lehetett!!Még nem is hallottam ilyet!!!

Kép
bener

Bori,
az apukák általában fordítva szokták csinálni. A vajúdás alatt ott vannak (mert ugye akkor semmi extra nem történik, mármint nincs tű, vér...), és a kitolásra mennek ki, vagy ájulnak el. :lol:

Bener,
ha jól számolom, mindegyik Anyukánk augusztusra volt kiírva, nem?

Amúgy nemrég írt életem első pasija, hogy megszületett a kisfiúk. 11 nappal később, mint kellett volna.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Beus,
féreghajtva nem lett a kutyus, mert ma kellett volna, de az állatorvos tanácsára elhalasztottuk úgy szerdára, mikor rendeződik a széklete. A nagy kutyánknak is adott tablettát, hogy egyszerre kapják meg, és ha mind a kettő ki van féreghajtva, akkor hét végén óvatosan össze lehet őket ereszteni.

Ágota,
nagyon édesek vagytok. Lili is mennyit aludt így, főleg apa hasán, de délutánonként mi is sokat aludtunk így.
Azán kiderült hat hetesen, hogy azért aludt így, mert így kapott legjobban levegőt a nem jó gégefedője miatt. Utána már az ágyát is emeltük a fejrészen. De akkor is olyan jó volt így aludni. És ma fél 12-kor délelőtt megint így elaludt apán. Meg apa is, meg én is a kanapén.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csilla, tökéletesen igazad van, ne idegesítsd magad feleslegesen! Tesód fiú vagy lány? Pasira tippelek, azok tudnak ilyen vakon fafejűek lenni :)

Bori, IGEN! :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

Ágota, ééééééédes!
Vendég

Miminek, Kittinek és Nócinak nagy-nagy gratula!!
Remélem Nóci babájával minden rendben lesz, és hamar haza tudnak majd menni!

Nagyon jó hír, hogy Sissi Atibabája így nő. Reméljük hamar otthon lesznek.
Ágota, nagyon édes a kicsilány! Tök jók ezek az alvós képek... :)

Orew, nagyon jó, hogy jöttél közénk, nagyon helyesek vagytok a pároddal.

Gp: remek, hogy ilyen kellemesen töltitek a nyarat. Hát igen, ebben a külföldi létben ez a legnehezebb dolog: a barátok, a rokonok és a kedves ismerősök távolsága....

Én ma egész délután vasaltam - be is fejeztem, amit akartam, ez olyan jóóó érzés.. Még a kórházi csomag összerakása van hátra, de nagyjából mindent megvettem már hozzá, csak a bőröndbe kell majd bepakolnom. Na de valami munkát holnapra is kell hagyni... :)

Bori, nálunk bent lesz a férjem a szülésnél. Érdekes, mert régen (NAGYON régen :) ) még azt mondta, hogy ő inkább nem szeretne majd bent lenni, és amikor az egyetemen ötödévben tanultuk a szülészetet, és bent voltunk a legelső szülésen, az annyira megható volt (medikusként is), hogy utána azt mondta, hogy ezt semmi pénzért nem hagyná ki, ha majd mi is odajutunk... :)

Kép
bikmakk

Jó reggelt!

Ágota,nagyon aranyosak vagytok a képeken!:) Nálunk is így szeretett aludni Luca,csak nem rajtam,hanem apán :) És az ágyacskájában azért szokott pihengetni?

Bim-bam,nyugodtan mérgelődj csak! Megértelek.Nem volt vmi jó húzás ez tesód részéről :?

Bikk-makk,mire jók a medikus évek :) Egy szakon végeztetek apával?

Csajok van köztetek olyan akinek egész nap folyik az orra?Én már ettől kész vok,még éjszaka is fújkálnom kell...rémes...Ez Lucával is így volt,dehogy mitől lehet? :roll:

Kép
Kép
tundi24

Jó reggelt Csajok!

Remélem mindenki jól van!

bener: vannak jóslóim, igen erősek, most háromnapja minden éjszaka van! De első gyereknél nem volt semmi, szóval nem izgulj, mert lehet, hogy nem lesz semmi jóslód és ez nem baj! Nagyon lent van a hasam, sűrűn vannak jóslóim, szerintem közel az idő! A doki is azt mondta, hogy max aug. eleje, mert eleve a harmadik hamarabb jön, meg már három hete nyitott volt a méhszáj, befordult és egész a szeméremcsontomon van a buksija! azért még ez a hét meg a jövő hét ha együtt telik az jó lenne, de ha jönni akar jöjjön!

Ágóta: nagyon édesek vagytok Villő bébivel! Én is így szerettem pihizni a manóimmal, most is biztos elcsábulok! Olyan jó érzés anyának és a picurik is nagyon jól alszanak így!

Sissi: örülök, hogy Ati baba ilyen nagy már! Nagyon szurkoltam, hogy minden oké legyen! :wink:

bori: majdnem kész lettem, de késő délután már nagyon fáradtnak éreztem magam, és inkább abbahagytam a takarítást! Lazulás képpen vettem egy zuhanyt, hajat mostam és elmentünk apát megnézni, hogy alakul az autó, amit csinál!

kovisziszka

Bim-bam Szerintem igazad volt... Sajnos neha meg a sajat csaladtagjaink sem tudnak tekintettel lenni bizonyos dolgokra... :(
Remelem azert megoldodnak a dolgok koztetek. :)

Orew

orew

KOSZONOM A SOK KEDVES UDVOZLEST MINDENKINEK!!! :) :oops:

Orew

orew

Jó reggelt!
Mindenkinek akartam reagálni de nem megy szorry :oops: :oops: :oops: . Olyan hulla fáradt vagyok, és semmihez semmi erőm.
Tegnap aludtam egyet a főzés után, és aztán ment a vasalás (már az apa ás az én cuccaimat vasaltam).
Tegnap Zorám eléggé inaktív volt, de ahogy lefeküdtem annyira beindult, hogy nem tudtam elaludni.

A képek nagyon jók :lol:
Adri, ma kezdem enni a homeos bogyókat.

Adri

Kép

Kép
irdab

sziasztok

Hát amiota nem voltam látom nagyonsok mimden történt :D

Hatalmas Gratula kis babákhoz Miminek és Kittynek :D :D :D

Orew üdv köztünk :wink:

Ágota nagyon édesek vagytok a képeken :D

Sissi remélem minden rendben lesz és még ma haza mehetek :wink:

Adri hatalmas a pocakod :wink:

Bim-Bam néha elviselhetetlenk a családtagok ezt énis tapasztaltam :cry:

Linácska nagyon szép a kiskutyus gondolon Lili nagyon boldog :D

Velunk nem történt semmi extra azonkivül h fojamatosan ugy érzem h Botond mindjárt kiesik :shock:
Mi is ugy terveztük h apa bent lesz a szülésnél de hát ugye a császárhoz nem is engedik be még hát ő is azt mondta h az már tul sok lenne neki... meg én sem szeretném ha ott nekem elájulna :roll:
De már annyira várja h meglegyen a kicsi fia h másrol már nem is nagyon beszél :wink: és ha minden igaz 7végén berakjuk a kiságyat meg még a mit kell :wink:

Margit
Vendég

Tundi24: Nagyon sokan mondjak, hogy valahonnan ismeros vagyok nekik. :) Nem tudom ez miert lehet vajon. :P

Agota: Nagyon aranyosak a kepek. Alig varom mar, hogy en is igy a karjaimban tarthassam a piciket. :)

Hmbori: Nrm vagyunk hazasok. :) Remelem eljon annak is napja, mert eddig soha senkirol nem tudtam volna elkepzelni, hogy ferjhez menjek hozza, de Rola igen. :oops:
Igazsag szerint nem vagyunk egyutt regota egyaltalan. :) Tavaly augusztusban kezdtunk beszelgetni. Aztan oktoberben talalkoztunk eloszor. Az a tipikus meglatni es megszeretni esete volt a mienk. :oops: A baba is ugy jott, hogy nem is gondoltuk, hogy ennyire hamar osszejon, mert hat ugye sokan evekig probalkoznak mire sikerul. Viszont mind a ketten nagyon orultunk, hogy jon. Most meg mar nagyon varjuk, hogy vegre itt legyen velunk es babaillat lengje be a lakast. :)

Adri: Milyen homeos bogyokat szedsz? Olvastam egy konyvet ami rengeteget foglakozik ezekkel, es nagyon dicserte ezt a modszert. Kivancsi vagyok, hogy neked mennyire fog majd mukodni a dolog.

Orew

orew

Sziasztok Lányok!

Ági: Nagyon édesek a képek. Jázmin is így szeretett aludni meg én is :oops:

bim-bam: az én családomban is van ilyen, a kissebbik nővérem eljött a születésnapomon és még azt sem mondta fapapucs de a kajára meg a tortára ott maradtak :cry:

Adri(irab): elhiszem, hogy fáradt vagy szerintem lassan mindenki így lesz ezzel. Nekem is kellene vasalnom de felmosnom is mindenhol.

Tündi: én allergiás vagyok de csak időszakos orrfolyásom van. Lehet te is valami növénykére vagy allergiás.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Orew
mindig elfelejtem neked írni a kórházi papírokkal kapcsolatban: mikor én a lányomat vártam, egyszer 38. hetesen befektettek, mert tachicard volt a szívverése. Aztán 2 nap után ki is engedtek, és végül 40. héten szültem.
Amikor az ügyfélkapun már meg lehetett nézni, hogy miket számoltak el a saját TAJ számomra, meglepetten láttam, hogy én 2005. decemberében kétszer is szültem. Egyszer december 7-én, egyszer 20-án, és mind a kétszer az szerepelt: hogy hüvelyi szülés műtéttel. Érdekes, én csak a 20-ira emlékszem, de műtét még ott sem volt. :lol:

Én ma mosni fogok, múlt héten annyira el voltam foglalva Levi cuccaival, hogy most tűnt fel, hogy nekünk meg már alig van ruhánk.
Na meg kiskutymorgusszal játszok. Most még jó, mert olyan, mint egy baba, negyed óra játék után két órát alszik.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska: Jesszusom!!! Azert azt nem gondoltam volna, hogy ezt ennyire pofatlanul csinaljak... :? :o Tenyleg ennyire rossz a helyzet a magyar egeszsegugyben, hogy ilyen baromsagokat kell irogatni mindenhova? Es ez senkinek sem tunik fel, hogy valami nem stimmel ezekkel az adatokkal? :o

Mi kiscican gondolkodtunk, mert David nagyon szereti a cicakat, de megegyeztunk abban, hogy egy ujszulott melle nem valo a cica, ugyhogy talan majd kesobb. :)

Orew

orew

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?