Sziasztok!
Csicsi: Kristóf is szokott szörcsögve ébredni, de utána ő is általában kitüsszenti. Ha látunk benne fikuszt, akkor sterimar + gyerekeknek készített fültisztító (pici fejű), és azzal nagyon-nagyon jól kijön a fikusz!! Persze nem turkálok nagyon az orrában, csak igyekszem elkapni a "végét", és onnantól már könnyű dolgom van...
Kicsit undorítóan írtam le, nem baj...
Szerintem, ha gyarapodik, ne aggódj, eszik ő eleget!
Kristóf szemében is szokott lenni csipa, szösz, de úgyis kipislogja, nem szoktam vele törődni! Szemmel láthatóan ő sem... Aztán ha már kipislogta, akkor persze letörlöm, mégse maradjon már csipás a gyerek!
igen, ismerem a hoteles dolgot! A kedvenc panziónkba szeptemberben foglaltam helyet novemberre (hétköznapra, nem is volt semmilyen ünnep!), de aki akkor, novemberben kérdezte meg, van-e hely szilveszterre, a pincér mosolyogva közölte, hogy azok már augusztusban elfogytak.... Pedig nem egy extra panzió, bár mondjuk valami lehet benne, mert mi is imádjuk!
nem, még nem adtuk ki a lakást, de szerintem várunk vele egy kicsit, ui. inkább menjen bele egy ismerős diák, mint valami ismeretlen.. Ahhoz túl jó a lakás...
Zseton: igen, rendelgetek néha (pl. múlt héten is jött akciós nemesacél ékszer - úúúúúúgy imádom a nemesacélt!!!
, de most van is egy kis piszok a rendszerben, ui. vonakodnak kifizetni Apának a franciaországi projektet, mondván, nem áll jól a cég!
Kösz!! úgyhogy Apa holnap megy Pestre, megbeszélni ezt a dolgot...
Cipelni kell a gyerkőcöt? Most próbáld meg rászoktatni, hogy játsszon kicsit egyedül, mert utána tényleg nem fogod tudni letenni! Tudok egy jó módszert: hinta!! Mi most vettünk egyet a meskáról, és zseniális!!!!
http://www.meska.hu/Shop/index/3633
Snowball: szobanövény, ez jó!!!
Igen, erről beszélem, hogy nekik olyan dolgok nem tűnnek fel, amik nekünk magától értetődőek, sőt, majd kiverik a szemünket! Meg én azt is észrevettem, hogy teljesen elfogadott, hogy a férfi lehet fáradt és aludni szeretne, de az nem, hogy mi is lehetünk fáradtak, kimerültek... Nem baj, örüljünk annak, hogy nem kell egyedül gyereket nevelnünk.. Meg a szobanövény is jó, legalább fotoszintetizál!
Nyugi, én koszos zoknikat szedek össze a lakásból!
Hű, tényleg nagyon hasonlítanak egymásra!!!
De cukik!!
Rekuja: köszönöm, küldöm priviben az adatokat!!
Örülj neki, hogy később lesz a banzáj, legalább a dolgok nagy részével már készen vagy! Nézd mindig a napos oldalt!
Hú, ez a látogatás elég gáz lehetett!
De legalább túl vagytok rajta... Én még most sem vittem el Kristófot Apum anyjához ( ő volt az , aki szülés előtt szülési horrortörténetekkel riogatott..), és ő sem jött ide. Majd, ha jó idő lesz és nem lesz már influenza, akkor talán elviszem. meg akkor jöhetnek a rokonok is, ui. még mindig nem engedtem ide senkit!! Erre varrj gombot!
Én, a közellenség...
Tyuntyi: ha az öklét tömi a szájába, az azt jelenti, hogy felfedezte a kezét!
örülj neki! Én laktoherbet iszom (néha), meg szedem a vitaminjaimat, amit terhesség alatt (Actival, Corall Calcium - ezekhez már "bent" hozzászokott), és igyekszem nem aggódni. Nálunk is van, hogy egyszer kevesebbet eszik, egyszer többet, de nem is mérem, látom, hogy jól van, mosolyog, aktív, kiegyensúlyozott! Ez a lényeg!
Hendyala: velünk sem foglalkozik sokat a védőnéni, bár én örülök is neki...
Igen, Kristóf is szokott nagy hévvel kakilni, kicsit összerezzenek, mert lehet, hogy az pl. nekem fájt volna! Múltkor szegényke akkorát pukizott, hogy felébredt, és látszott, hogy nagyon meg volt lepődve! Mi is...
Evian: sajna nekem is kézi mellszívóm van, Avent.. Az elektromosokról nem tudok semmit... Viszont a kórházban Avent elektromos volt az egyik csajnak, és meg volt vele elégedve! Ja, és tök hamar végzett vele... Tej mennyiséget én sem mérem, lásd: amit Tyuntyinak írtam..
Kat: ez nem semmi, jó sok mindent megteszel a gyerkőcért!
Ezeket olvasva el is bizonytalanodtam, ui. nálunk nincsenek ilyen lehetőségek, max. én tudom tornáztatni Kristófot. Mondjuk én is mozgásterapeuta vagyok, csak alternatív, tehát mi valószínűleg jógázni fogunk!