Gratulálok Kittinek! Épp a napokban gondoltam rá, hogy mi lehet vele. Emlékszem, annyira vékony volt, semmi hasa nem volt még, amikor már többeknek kezdett nőni. Pont arra gondoltam néhány napja, hogy vajon most milyen lehet...
Miminek nagyon drukkolunk! Lehet, hogy már meg is van a baba?
Én ma jól elfáradtam, de végre-végre minden babaruha ki van mosva-vasalva, a helyére téve. A kiságyra a huzatot nem raktam ki, hátha tényleg csak 5 hét múlva szülök - ne porosodjon addig. Nylonzacskóba tettem, és az ágyban várja, hogy majd felhúzzuk...
Jövő szerdán jön a "védőnő", akit szereztem magamnak, hogy megismerkedjünk egymással a szülés előtt. Gondolom azért nálunk találkozunk, hogy lecsekkolja a ded szobáját... Nos, ott már alakulóban a dolgok - csak a dekoráció hiányzik, viszont a nappaliban még nincs szőnyeg...
Nem is lesz még egyhamar, de gondolom túlteszi magát rajta.
Tegnap volt az 5. házassági évfordulónk! Ennek örömére besétáltunk a belvárosba, és ettünk egy banános-nutellás crépes-t! Nyammm...
Danidaniel, nagyon csini vagy, és (ezen a képen legalábbis) nem is látszik olyan nagynak a pocakod! Én ennél sokkal bálnásabb vagyok, pedig 2 héttel mögötted járok...
Irdab, tényleg jó nagy már a hasad! Viszont én ezt a lent-nem lent dolgot egyszerűen nem látom...
Szerintem eddig is hasonló volt a képeiden, sőt (ami kicsit aggasztóbb) szerintem nekem is hasonló (csak nem ekkora). Most akkor mi van?
Még (napra pontosan) egy hetet nagyon szeretnék kibírni, mert a kórház, ahol szülni szeretnénk, 36+0-tól fogad.... Ha előbb jön, akkor a klinika...
Linácska, nagyon édes a kiskutyus. Lili mit szólt? Végül teljesen meglepi volt neki? Levivel kapcsolatban: már kérdeztem, de arra nem gondoltatok, hogy egy ideig még nem anyakönyvezitek, csak ha már megjött az engedély? És akkor nem kell utólag módosítani. Bár nem is tudom, Mo-n ilyet lehet-e egyáltalán csinálni - vagyis hogy milyen hamar kell anyakönyveztetni.