Új privát üzeneted érkezett!

Basszus, szegény Mimi, a nyaralás közepén!!!! De drukkolok neki nagyon!!! Majd a párja megoldja a többit a lényeg, hogy minden rendben legyen!!!!
(Én biztos frászt kaptam volna a helyében :lol: )

Kép

Kép
dbea

Nagyon mennek a drukkok Miminek és Kittynek :D

Hozzánk most nemsokára jönnek vendégek(ők csak beköszönnek) és délutánra is várunk vendégeket :D Na őket már nagyon várjuk :D:D
Remélem olvasod kedves vendég?! :D
Sürgünk forgunk itthon apával és a kicsi csajom is nagyon aktív ma :D
Tiszta füst vagyok,mert bográcsba készül a fini gulyás!

Gyomorsavam: nekem is a torkom ég a legjobban :(
Most vettem egy 40db-os Rennie tablettát, mert eléggé fogyóba volt már!
Nagyon rossz,mert fáj a derekam és emiatt nem nagyon tudok aludni :( viszont szinte ülve alszom,mert akkor nincs annyi savam és a derekamnak is jobb.....
Mire kibújik Rékus......addigra egy púpos banya leszek :D

Kép
noki&potyi

Gyomorsavra
Van egyfajta savtermelést csökkentő készítmény, amit terhesek is szedhetnek...omeprazol a hatóanyaga...többféle gyári néven van forgalomban
Vendég

Mimivel egy napra voltunk kiírva....

Kata
Kitartást a télhez!
Vendég

Mimi, azta micsoda hírek! Drukkolok nagyon, de ő már a haladó kategória a harmadik szüléssel. :wink: Remélem semmi gond nem lesz, várjuk a híreket a babácskáról!

Anna, Gp csatlakoznék Szemes-imádatommal, Lám, milyen kicsi a világ! Nálunk a férjem családjának van nyaralója, és nagyon szeretek ott lenni. Anna, ti merre vagytok? Vonat alatt v. fölött?

Kata, na ilyenkor igazolt a házisárkánykodás! Mond meg a férjednek, hogy csatoljon magára egy 10 kg-s hasat, majd rájön, hogy nem olyan kényelmes. Tombolnak a hormonok, felborul az életed, jön a nagy ismeretlen, ezt nehéz kedvesen és mosolygósan feldolgozni. Kérj tőle türelmet, hamarosan visszakapja az ő kis tündérkéjét. Kettőt is :)

Orew, a férjed született angol? Hogyhogy itt telepedtek le? Én menekülnék ebből az országból...

Sav: pattogatott kukorica!!!!!!!!!! Ne a Rennie-t faljátok, pár marék kukorica egy pillanat alatt felszívja a gyomorsavat. Nekem a doki mondta (ugyan nem próbáltam, mert nincs savam szerencsére), de a barátnőmnek már ajánlottam, és neki nagyon bejött.

Egyben vagyok még, jövő hét végefelé tervezem a szülést -mintha rajtam múlna!- de tegnap nagyon nem voltam jól :(
Vendég

Cscsi: Igen, az. :) Egyelore azert vagyunk itt, mert szerintem itt sokkal jobb gyereket szulni mint naluk, plusz itt tobb idot is lehet otthon maradni utana ami szerintem nagyon jo es fontos is. No meg az en csaladom itt van es nagyon kozel is lakunk egymashoz (meg nagyszuleim is elnek), igy rengeteg segitseget kapunk toluk. Ugy tervezzuk, hogy kb ket even belul koltozunk Angliaba, na de ki tudja mit hoz a jovo.

Most latom, hogy te elvileg egy nappal korabbra vagy kiirva mint en. :)

A pattogatott kukorica tenyleg jo, nekem legalabbis segitett amikor volt savam. Bar annyira nem szokott veszes lenni a helyzet egyebkent sem.

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziasztok Lányok!

Azta micsoda hírekre jövök.

Miminek és Kittynek is mennek a drukkok.

Kedves vendéglátó!!! Már én is nagyon indulnék, de a hüle vízszerelő itt szüttyög és nem merjöük itt hagyni egyedül. De írtam mailt is.

Mindenkinek szép napot.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Orew,
nálunk az a probléma, hogy a férjem amúgy magyar állampolgár. De még kint született, és csak az apukája orosz, anyukája nem. Nektek is akkor lehet csak bármilyen angol név, ha össze vagytok házasodva, és apuka angol állampolgár.

Mimi, Kitty,
mennek a drukkok.

Kutyust elhoztuk már reggel. Nagyon jó kutyus amúgy. Nem sír, nem nyüszít, semmi. A nagy kutyával végül nem engedtük össze, csak némi szaglászás erejéig, de látszólag jól ellennének. Csak mindenki azt mondja, hogy még nem kapja meg a védőoltásait, addig ne, utána már lehet. Szépen rögtön megszokta a helyét is. Majd teszek képeket is, csak most itt van anyukám, ablakot pucol, férjem indul a tortáért, én lányt altatok, meg a kiskutyusra is nézegetek.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MIMI-NOÉMI-ék még egyben vannak....kapja folyamatosan az infúziót...méhszájába lazító szurit is kapott már...2-3perces fájásai vannak már....és várnak....

IROM MAJD FOLYAMATOSAN::::a fejleményeket...írtam,hogy szurkoltok Neki....köszöni!

Köszönöm a hiányolást!!!Magamról is írok majd...de most vendégeim vannak...3hónapos és 2éves keresztfiamék...de röviden....minden okés Velünk is!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Orew üdv itt!!

Lina: kép lesz a kutyiról, de jó hogy jó kutyus
nekünk macsekunk lesz mert Jázmin meg van érte veszve.

Beus

Kép
Kép
beusmimi

Kandi: Köszi az infót Mimiékről. De jó lassan már ő is a karjaiban tartja a kiscsajsziját.

Reméljük minden rendben lesz velük.

Kép
Kép
beusmimi

Megjöttünk a kajálásból vendégek még nincsenek itt. De nagyban takarítottam, apa nagyon sokat segített :lol:
Végül is harcsát ettem roston, tejfölös ubisalival, de úgy néz ki a jövő héten megyünk még és akkor halászlevet nyomatok. :lol: :lol:

Mimiék akkor jól elmentek nyaralni. Nagyon drukolok nekik :lol:
De én most kicsit nem értem, most full elfolyt a magzatvíze? Vagy még bent tudják tartani a babát?
Mert ugye Mimi Pécsen, a család akkor most lennmarad még egy hetet nyaralni Orfűn?

Kitinek is drukkolok, de először nem tudtam ki is ő :oops: , de aztán Mandaran által sikerült beazonosítani. És Ágota rola honnan tudtál?

Beusmimi, Noki ha jól értem Ti bográcspartyt csináltok? És nekünk nem is szóltatok :lol:
(Jó étvágyat hozzá)

Cscsi a jövő hét hétvégét én is megcéloznám szülés szempontjából.

Orew, és mit dolgozol még 35 hetes terhesen? Figyi én is éreztem már magam nőiesebbnek. Most egy bálna testnek érzem már magam, majd mindjárt rakok is fel képet, kb 20 perce készült rólam.
És az érzés hasonló a babával kapcsolatban.

Mandaran: de rendi volt a nőci, én is onnan rendeltem a szopipárnát.

Linácska és Lili nem szedi szét a pici kutyust?

Ágota de jó, hogy itt vagy és azért kicsit bőszavúbb vagy.

Earhart tényleg sok babát akartok, akkor párod csak legyen türelemmel, én is apára zúditom a hormonjaimat, ha besárkányosodom :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Na akkor a képek...

Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
Nagyon édi a kutyus :D
Mi a neve az új családtagnak?
Irdab
Gyere Te is nyugodtan :D Sok hami lett és milyen fincsi!!!
Csináltam házi meggyből sütit is!
Na meg arról nem is beszélve,hogy ami a gulyásba van zöldség, azt mind mind a kertből szedtük......tiszta bio gulyás :D:D

Na,de Beusék még nincsenek sehol és Én már nagyon éhes vagyok :roll:
Párom a nagy gyerek meg Xboxozik :lol:
Lányom meg majd kirúgja az oldalam....lehet amiatt,hogy nemsokára esik itt felénk az eső?!

Kandi

Köszi az infókat!
Én folyamatosan jövök és olvasom,hogy mi újság!!!
Úgy drukkolok Miminek!!!!

Pussz mindenkinek!

Kép
noki&potyi

Noki,
a lányom után szabadon, Bumbi-nak hívják a kiskutyát.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Elmentek a vendégek, és a képeket azért nem tudtam felrakni, nah de mindjárt.
És 5 hónapos babával jöttek, nagyon édes volt, jót aludt nálunk Zora pihenőszékében.
Úgyhogy leteszteltük, remélem enyém gyerek is ennyire fogja majd díjazni.

Noki jól hangzik :lol: , és hova is menjek pontosan? Sütiből is ennék, de azt inkább meghagyom nektek a diétám miatt :? Nekem elég lesz a bográcsos kaja is. Apácskádnak összejött már valami meló?

Linácska de édes a kutyus, és Lili hogy örzi. Nagyon édesek, úgy látom nagy a szerelem a kutyus iránt.

Kandi, ha elmentek a vendégek, akkor gyere ám mindig úgy eltünsz sunyiba. És köszi az infókat Mimiről, itt ma még baba lesz úgy érzem. De izgi, nem gondoltam volna, hogy Mimi lesz a következő :shock:

Jimbone, Te is eltüntél, pedig nem kellenne minket ilyen izgalomban tartani, mert hát nálad is bármikor jöhet a baba, mi meg itt izgulunk. Amúgy hogy vagy előjelek? Ne legyél már Te is depis, mert ha ennyire depisek vagytok én is az leszek...... :shock:
Jah és figyi, max 16 napot kell már csak max. kihúznod, és babázhatsz.
A baba meg tudja mikor kell jönnie, úgyhogy ne sürgesd. Habár én is örülnék a jövő hét hétvége valamelyik napjának.

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép

Adri

Kép

Kép
irdab

Kép

Ezen szerintem eléggé látszik mennyire lent van a pocakom.

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri :lol: :lol: tök lent van!!! :shock: :shock: nem sokára Te is dajkálhatod a kis Zorát!! De jó Neked!! néha már én is úgy érzem, hogy szívem szerint túl lennék rajta, de még van pár hetem, és Zsiginek is odabent a legjobb..

Megszült az uncsitesóm, köszi a drukkokat!!!!! Pontos adatokat nem tudok, de jól vannak!!!

Csilla :lol: Szemes :lol: :lol: vonat alatt, Kodály utca, balcsitól második út, egészen a kormányüdülő mellett... :wink: Imádom.. Csak sajna most más van lent, különben húznánk le.

Linácska :lol: :lol: ez a kutyi nagggyon édi!!! Akkor most Lili a névnapjára kapta meg???????? Isten éltesse :lol: :lol: :lol: :lol: Jók a képek, ahogy odaült mellé :wink: :wink:

Kandi köszi az infót, további drukkok mennek!!!!majd még jövök, mert kiwi vagyok nagyon!!!!!

Ágota :lol: Kittiről hol is lehet olvasni??? ha tudsz valamit, várjuk nagyon a híreket

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Túl vagyunk a grillezésen,minden jól sikerült!:) Csak a bokám hatalmasra dagadt,és fáj is..de reggelre remélhetőleg elmúlik.
Mimiékről továbbítom az infókat Anettnak,azt írta,hogy neki is voltak ma fájásai és majdnem elindultak haza,de elmúltak a fájásai :wink:

Kandi,örülök,ha jól vagytok! :) De tényleg olyan ritkán írsz :?

Adri,tényleg ment lejebb a pocid,már nem sok van hátra :wink: Jó lett a frizurád :) Azért elég sokat vágott belőlle a fodrász,nem? :roll:

Anna,gratula az unokatesódéknak!!! :) Gyere majd róluk friss hírekkel :)

Beus és Noki,jó bográcsozást!:)

Orew,én is 24 múltam egy kicsivel amikor megszületett Lucus,aztán most meg már kistesó érkezik :) És mit dolgozol még ennyi idős terhesen?

Jimbone,biztosan nagyon rossz lehet Áron nélkül!!!!!Drukkolok,hogy Donát baba érkezzen kicsit előbb és újra együtt lehess Áronnal is!!!

Lina,nagyon jók a képek! :) Lili máris a szívébe zárta a kutyuskát ahogy látom!
Ja és hát nagyon sok boldog névnapot neki!!! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

Cscsi
Davido alapvetően bírja a hisztimet :oops:

Linácska
Boldog névnapot Lilinek!
Nagyon édes a kutyus!

Irdab
Én úgy tudom, hogy ha megrepedt a burok, akkor max. 24 óra amíg benn tudják tartani a babát a fertőzés veszély miatt.
35. hét után meg általában hagyják megszületni a babát :wink:

Jimbone
Donát is jelentkezhet már bármikor!

Kandi
Köszi a híradást!

Madaran
Gratulálok az unokatesódnak!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.07.11 22:46-kor.
Vendég

Nahát-nahát!
Miminek sok-sok drukk,
Kitty86-nak pedig nagy-nagy gratula - nagyon édes a kis Dani! (Kata, köszi a forrást - előttünk aztán nem sok minden marad titokban! :wink: )
Linácska, Lilinek boldog névnapot! Nagyon aranyos Bumbi!
Irdab, tyű, mekkora a pocid és tényleg mennyire lent van már! Akkor drukkolok Neked és Cscsi-nek a jövő hét végére! :wink:
Madaran, grat unokatesódnak, a részletekről majd mesélj!
Jimbone, ne légy depis - készülj az új babácskádra, és ne Áron hiányára koncentrálj!
Tündi, most aztán irány az ágy, pihizz sokat - egy jól sikerült nap méltó befejezéseként!
Kandi, aztán tessék ám többet írni magácskáékról!
Noki, csak kitartás, eljön majd az időtök pont akkor, amikor kell!
orew, csak lassan, komótosan azzal a munkával. Még meddig tervezel dolgozni?
Ágota, ugye már teljesen összeszoktatok kis-Bömbivel? Már látod rajta, hogy megismer Téged? Vagy ilyen korán még ez nem elvárható? :oops:

Van még valaki aug. 10-re kiírva? Lestem Kata táblázatából: Bener és kovisziszka (hova tűntetek?) készüljenek - lehet, hogy Ágota és Mimi példáját követve ők lesznek a következők??? :shock:

Kép

Kép
hmbori

Köszönjük a névnapi köszöntéseket, meg a Bumbi-dícséreteket.
Mimi pont most szül, mikor én azt hittem, majd mennyi hasznos tanácsot ad :lol:
Úgy néz ki, hogy a kajaváltás nem jött be, mert már megy a kiskutya hasa. De gondolom ha egy-két napig még ugyanezt kapja, akkor hozzászokik.
Éjszakára úgy döntöttünk, hogy behozzuk a fürdőszobába, félek, hogy egyedül még fázna kint, alomtársak, anyuci nélkül. A nagykutyához meg oltásig nem nagyon lehet hozzáengedni. Amúgy már megszaglászták egymást, és úgy néz ki, nincs gond. A pici amúgy nem sír, nem nyüszög, még nem ugatott, szóval egyenlőre problémamentes kutyusnak tűnik, remélem így is marad.

Kittynek nagy-nagy gratula Danihoz.

Szoktam olvasni a júliusikakat, tök jó, hogy ott már minden percben születhetnek a babák, szinte minden nap van új, és tök jó, hogy lassan mi is itt tartunk majd.

Earhart
Nem akarsz majd olyan szép babatablót is gyártani nekünk, mint ami a júliusiaknál van? Olyan jó azt is nézegetni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska
Valami képszerkesztő programot kell először szereznem...
Vendég

Há' mostan nem értem. Kitty küldte neked a linket? Vagy honnan tudunk róla? Innen leregisztrált, veletek meg tartotta a kapcsolatot mostanáig? Mondjátok meg, mert kifúrja az oldalam a kíváncsiság!

Fú, Kata azt a tablót én is nagyon irigylem, tök szupi lenne, ha meg tudnád csinálni!!!!!
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de egy üres word-be is be lehet így szurkálni a képeket, nem?

Mimiről nincs hír?
Vendég

Irdab
Milyen szép nagy pocid van :D
A gulyásból marad, mert Apa nagyon sokat csinált!
Várunk ,gyere nyugodtan.....
Bocsi ,hogy csak most írom ezt ,de Beusék most mentek el nemrég és csak most kezdtem el netezni :oops:
Olyan hamar elrepült az idő.....amit nagyon sajnálok,mert jól érzetük magunkat!
Sajna még nincs Apának melója...lassan 4hónapja :shock:
Nem akarom elkiabálni(kopp---kopp---kopp),de most kilátásban egy nagyon jó,de majd meglátjuk,hogy mi lesz belőle!
Ha ez mégsem, lesz jó akkor lesz másik :D Pozitívak vagyunk még mindig.......Bár a tartalékunk fogy és a rezsink sem lett kevesebb :roll:
Sajna ezt teszi sok emberrel ez a fránya válság!
Kittynek
Nagyon Gratulálok Dani babához!
Jó egészséget és sok tejecskét kívánok!

Linácska
Lilinek sok Boldog Névnapot!
Tündi
Köszönjük szépen!
Neked meg jó pihit!
Biztosan Ti is fincsit ettetek?!!!

Bocsi ,hogy megint nem írok mindenkinek,de leragadnak a szemeim!
Megyek zuhanyzom....aztán megpróbálok aludni ezzell a fránya hátfájással,remélem menni fog?!

Kép
noki&potyi

Sziasztok,

Gratulálok Kittynek és Daninak, nagyon aranyos kisfiú

Mimi,
Drukkok mennek, hogy minden rendben legyen!

Orew
Üdv közöttünk

ma nekem is fájdogált a hasam, be is paráztam is kicsit, mert vidékre mentünk Anyumat meglátogatni... szerencsére estére elmúlt, lehet hogy csak azért volt mert sokat emelgettem Zsófit
:oops: :oops:

Kép

Kép
danidaniel

[quote="cscsi"]H írta:cscsiá' mostan nem értem. Kitty küldte neked a linket? Vagy honnan tudunk róla? Innen leregisztrált, veletek meg tartotta a kapcsolatot mostanáig? Mondjátok meg, mert kifúrja az oldalam a kíváncsiság!

Fú, Kata azt a tablót én is nagyon irigylem, tök szupi lenne, ha meg tudnád csinálni!!!!!
Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de egy üres word-be is be lehet így szurkálni a képeket, nem?

Nem venném lelkemre, ha kilukadna az oldalad...még kiesne a babácskád :wink:
Kitty írt nekem emilt még régebben. Benne van a címlistámban, MSN-n felvettük egymást partnernek.
Gondolom, most a párja tette fel a képeket. Mikor beléptem a HOTMAIL-os fiókomba (ezzel nyílik meg a net nálam), a rendszer kiírta, hogy Kitty albumába új képek kerültek :wink:
Vendég

Gratulálok Kittinek! Épp a napokban gondoltam rá, hogy mi lehet vele. Emlékszem, annyira vékony volt, semmi hasa nem volt még, amikor már többeknek kezdett nőni. Pont arra gondoltam néhány napja, hogy vajon most milyen lehet... :)

Miminek nagyon drukkolunk! Lehet, hogy már meg is van a baba?

Én ma jól elfáradtam, de végre-végre minden babaruha ki van mosva-vasalva, a helyére téve. A kiságyra a huzatot nem raktam ki, hátha tényleg csak 5 hét múlva szülök - ne porosodjon addig. Nylonzacskóba tettem, és az ágyban várja, hogy majd felhúzzuk...

Jövő szerdán jön a "védőnő", akit szereztem magamnak, hogy megismerkedjünk egymással a szülés előtt. Gondolom azért nálunk találkozunk, hogy lecsekkolja a ded szobáját... Nos, ott már alakulóban a dolgok - csak a dekoráció hiányzik, viszont a nappaliban még nincs szőnyeg... :oops: Nem is lesz még egyhamar, de gondolom túlteszi magát rajta.

Tegnap volt az 5. házassági évfordulónk! Ennek örömére besétáltunk a belvárosba, és ettünk egy banános-nutellás crépes-t! Nyammm...

Danidaniel, nagyon csini vagy, és (ezen a képen legalábbis) nem is látszik olyan nagynak a pocakod! Én ennél sokkal bálnásabb vagyok, pedig 2 héttel mögötted járok... :oops:

Irdab, tényleg jó nagy már a hasad! Viszont én ezt a lent-nem lent dolgot egyszerűen nem látom... :( Szerintem eddig is hasonló volt a képeiden, sőt (ami kicsit aggasztóbb) szerintem nekem is hasonló (csak nem ekkora). Most akkor mi van?
Még (napra pontosan) egy hetet nagyon szeretnék kibírni, mert a kórház, ahol szülni szeretnénk, 36+0-tól fogad.... Ha előbb jön, akkor a klinika...

Linácska, nagyon édes a kiskutyus. Lili mit szólt? Végül teljesen meglepi volt neki? Levivel kapcsolatban: már kérdeztem, de arra nem gondoltatok, hogy egy ideig még nem anyakönyvezitek, csak ha már megjött az engedély? És akkor nem kell utólag módosítani. Bár nem is tudom, Mo-n ilyet lehet-e egyáltalán csinálni - vagyis hogy milyen hamar kell anyakönyveztetni.

Kép
bikmakk

NOÉMIt meg kellett császározni....de nem ez a lényeg...pár perce kaptam a hírt,hogy:::::***REGINA*** :::::rengeteg nagy hajjal és a lényeg-a lényeg:::2950grammal 50cm-el látta meg a Hold világot!

Na Én meg megyek végre aludni,mert hajnalban megyünk pecázni...szerintem a parton csak pislogok majd mint egy partra vetett bálna!!!
Jó éjszakát annak aki még benéz....ill. Jó reggelt aki majd csak reggel!!!!

Kép Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Mimi

Jó egészséget nektek és gyors felépülést neked.

Kenderike
Kép
kenderike

Sziasztok!

Mimiéknek hatalmas nagy gratula, jó egészséget és gyors felépülést.

Tegnap visszaolvastam 3 oldalt, írtam is mindenkinek és elszállt. Nagyon mérges lettem és nem volt kedvem előröl kezdeni.
Mindenkinek köszönöm a szoba dícséretet. Megnéztem én is és a többi babaszoba is nagyon szép.
Az éjszakám irtó pocsék volt, zsibbadtak a kezeim nem bírtam aludni. Most megyünk Pestre barátnőmékhez látogatóba du. pihenek.
nikó

Jó reggelt!

Gratulálunk Kittyéknek!Szépséges legényke Dani.

Kandi,jó pecázázást!Az én uramék is ott vannak.

Nikó,nekem is volt már,hogy elszállt a sok midnen amit írtam :twisted: rém bosszantó.Jó barátnőzést!

Bikk-makk,hu de jó,hogy már készen vagy mindennel.Én még nem,na de van még időm azért :) Reménykedem benne hogy kedden mond a doki egy hozzávetőleges dátumot,hogy mikor lesz a császár.

Kata,én is felvettelek ám msn-re,de sosem látlak fent.
Pedig nem egész nap be van kapcsolva a gép :?
Tök jó lenne ha csinálnál nekünk is tablót!:)

Dani,nagyon jó ez a kép!:) Csinik vagytok mind2en :)

Noki,nálunk grillezés volt,pipimell,tarja,kolbász,virsli.Meg apa sütött egy túrós gyümölcsös trotát,meg sós sütit.
A gyerekek meg szinte végig pancsolták az egészet a medencében :)
Remélem apácskátoknak hamar lesz munkája.

Bori,pihentem is egy jót,8kor keltünk :)

Lina,milyen volt az éjszakátok?

És hát Mimi, gratulálunk a kis Regina érkezéséhez!!! :) Szép méretekkel rendelkezik.Gyors felépülést.Jó egészséget és sok sok tejcsikét!!!!! :)
Kép

Kép
Kép
tundi24

szépjóreggelt Mindenkinek!!! :lol: :lol:

Mimi :lol: :lol: :lol: :lol: Gratulálok Reginához!! Sok-sok tejcsit kívánok és jó babázást!!!!! :lol: :lol: :lol:

Drága Kitti :lol: :lol: :lol: :lol: Danihoz gratulálok, neked is sok tejcsit és jó babázást!!!!!!!

Kandi, Kata, köszi az infokat (sajna az oldalt nekem nem nyitja meg, nem tudom megnézni Danikát :cry: )

madaran

Ja, aki kérdezte, megtudtam unokatesóm babájának adatait: ő is 2900g és MÁrknak hívják. kicsit nehezen tágult, de nem kellett császár.. jól vannak!

madaran

Sikerült megnyitnom, kicsit béna vagyok, jajj, de gyönyörű baba Dani!!!! :lol: :lol:

madaran

Mimi,
sok szeretettel gratulálok Reginához!!! Akkor végül Pécsen született?

Bikmakk,
szerintem itt nem lehet később anyakönyveztetni a gyereket. Minden ellátáshoz, TB kártyához, az én juttatásaimhoz először is kell egy születési anyakönyvi kivonat.

Tündi,
az éjszakáról csak annyit, hogy olyan álmos vagyok, hogy el sem tudom mondani. Jó felkészülés ez a kis Bumbi Levire. Behoztuk éjszakára a fürdőszobába, adtunk neki vizet, meg egy papírt, hogy arra piszkítson. Komolyan, egyből tudta mire való az a papír...
A lényeg, hogy kb. két órákat aludt, aztán felkelt, unatkozott, nyüszített, végül már ugatott. Én úgyis ugye pisilni jártam, kicsit játszottam vele, de én nem voltam jó. Úgy néz ki, olyan, mint a lányom, neki is a férjem kell. Akkor keltettem apát, hogy játszon vele. Apa hősiesen ment, utána aludtunk megint két órát. Szóval fárasztó.
De nagyon megy a hasa, és ma még nem volt hajlandó enni sem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Kismamik!

Alig olvastam vissza, és látom ismét babák vannak!
Mimi és Kitty gratulálok nektek a babához! Jó egészséges, rengeteg anyatejcsit kívánok!

Végre van netem és most már lesz is, szóval megint itt fogom rontani a levegőt! :lol:

kovisziszka

Jó reggelt, én most keltem kb 10 perce. Na ilyen is ezer éve volt utoljára.

Miminek hatalmas gartula, és sok egészséget, tejcsit nekik. Nagyon szép adatokkal rendelkezik Regina :wink: .

Kittynek is gratulálok, habár én nem bírtam megnyitni a képeket a kisfiúról!

Sissi is írt reggel: " Nem tudom, hogy Nócika ír e még az augusztusi topikba, de most írtak nekem, hogy éjjel elfolyt a magzatvíze, már a szülőszobán van, ha tudok valamit írok."

Én most így rá sem emlékszem ki is Ő :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kovisziszka, de jó hogy itt vagy végre :wink:
Kenderike Te is nagyon eltüntél. :cry:

Ez igazán nem ér, hogy itt beelőznek jópáran :roll: :twisted: :lol:
Most főzök valami ebédet aztán majd jövök még.

Adri

Kép

Kép
irdab

Ja és Mandaran, unokatesódnak is hatalmas gratula :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Szep jo reggelt mindenkinek!:)

Irdab: Tenyleg jo nagy a pocid. :) En nem tudom az enyem mekkoranak szamit, de nem erzem olyan nagynak. Az ismeroseim szoktak mondani, hogy hatalmas... Bar szerintem csak nincsenek hozzaszokva. :)

Tundi24, Irdab: Egy irodaban dolgozom ahol telefonon keresztul kell szamitogepes problemakat megoldanom, angolul es spanyolul. Ha tehetnem mar nem nagyon mennek dolgozni. Neha ugy erzem mar szivesebben lennek itthon, csak sajnos kell a penz... :( Meg aztan ki tudja mikor mehetek legkozelebb dolgozni es nem tudom, hogy viselnem a folytonos itthonletet. Szeretem a munkamat meg a kollegaimat is nagyon, szerencsere ritka jo a csapat. :)

Egyebkent uszni is eljarok meg hetente egyszer, azt mondta a dokim, hogy az utolso ket hetig mehetek.

Linacska: Tunderi a kislanyod!!! Bumbi is nagyon cuki. Ketten egyutt meg mar aztan nagyon-nagyon edesek. :)

Bim-bam: Most latom csak, hogy te is 18-ik keruleti vagy, ahogy en is. :)

Hmbori: En is augusztus 10-re vagyok kiirva. :) De nagyon remelem, hogy addig ki is huzzuk. :) Fogalmam sincs miert, de eddig vegig ugy ereztem, hogy addig biztos nem szuletik meg a pici. Remelem ez ugyanolyan pontos megerzes mint az volt amikor tudtam, hogy lany lesz. :)

Miminek, Kittynek hatalmas GRATULACIO, no es persze jo egeszseget es oromteljes babazast!

Udv,

Orsi

Orew

Lilypie Third Birthday tickers
orew

Sziszka,aztán gyere is,ne csak írd :wink:

Adri,néha te is megteheted,hogy néha kicsit később kelsz!Nócikára én sem emlékszem :oops: De azért mennek a drukkok neki!

Orew,azért óvatosan már azzal a munkával!:) Tök jó,hogy ennyi nyelvet beszélsz!

Kép
Kép
tundi24

Nócika írt párszor az elején, neki is cukorgondjai voltak, és valahogy annak a kezelése után jött össze a baba, ha jól emlékszem, valami ilyesmi. Aztán eltűnt, néha még jött, de azt írta olyan sok fórumba ír, hogy nem nagyon tudja követni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,az előbb elfelejtettem...szóval akkor fárasztó éjszakátok volt,de majdcsak megszokja a kutyuka az új helyét!!Remélem a hasmarsa hamar elmúlik.

Madaran,mégegyszer gratula az uncsitesódnak!Hanyadik hétre is született a babóca?

Kép
Kép
tundi24

Mimi, Kitty
Gratulálok!
Minden szépet és jót kívánok!
Kép
Vendég

jimbone: én is vagyok, sokszor azt hiszem, na most menni kell, aztán mégsem, olyan erősek a jóslóim, hogy csak na! Két hete uh-n azt mondta a doki, hogy befordult a manó és rajta van a buksija a szeméremcsonton, azért hasogat! Kicsit nyitott a méhszáj, szerinte max aug eleje, de inkább hamarabb lesz meg! De én is úgy érzem! Bár még két hétig maradhatna bent a kiscsaj!

kovisziszka

Sziasztok Csajok!

Noémi,Kitty: nagyon sok szeretettel gratulálunk a bébikhez.

A tegnapi nap nagyon jó volt iszonyat jól éreztük Magunkat Nokiéknál. Fini volt a gulyás, meg a meggyes lepény amit Jázmin nagyon díjazott főleg a meggyet :lol: , el sem indultunk beájult.

Lina: nagyon édes a kutyus biztosan hamar megszokja majd a helyét.
LILInek Nagyon Boldog névnapot kívánunk.

Jimbone: akkor nálad is hamarosan, meg lesz Donát.

Ezolyan jó, hogy egyre több bébi születik meg olyan kiváncsi vagyok mindenkinek a picurjára.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Ágota: milyen az anyaság? Jól viselkedik Villő baba? Írj, hogy mi van veletek, mert nagyon le vagyok maradva!

kovisziszka

Linácska
Nagyon édes a kutyus!

Kandi
Köszönjük! Gyere, írj magatokról!

Irdab
Hűha.... mekkora pocid van! :roll: :roll: :wink:
Én erre a "leszállt"-ra nem adok. Nekem nem ment lejjebb szülés előtt. :wink:

Madaran
Gratulálok az unokatesódnak!

Bori
Megismer Bömbike, hiszen igazából apán kívül nincs körülötte más rajtam kívül. (na jó, a barátnőm szokott átugrani, de most ők is elutaztak :cry: )
Bömbinek most egy a fomtos, valaki felébresztgesse időnként, adjon nki tejecskét, cserélje kia pelusát...és legyen valki, akin alhat... :wink:

Kata
Jó lenne a tabló! :wink:

Danidaniel
Szépek vagytok! :lol:

Bikmakk
http://www.babanet.hu/album/foto.php?album=16338
Itt vannak Kittyről képek! :lol: :wink:

Nócikának mennek a drukkok!

Orew
Spanyol :lol: :lol: :lol:
(németet és spanyolt tanítok :wink: )
Vendég