Új privát üzeneted érkezett!

Micsoda kiéhezett pedofil banda gyűlt itt össze! :lol:

Levi hogy van? És NIki te már jobban?

Ricsike tök jól eszik. Ebédre benyomott tegnap is egy teljes üveg főzit, ma meg a fagyasztott sütötök-krumpliból rengeteget. Uzsira meg a 150 tejpépet, mint a kisangyal! :) Ügyes ügyes!

Ma gyártottam adventi koszorút, meg az ajtóra koszorút, jók lettek, meg vagyok elégedve! :)

Bringa hol van??? Még minidg nincs net?? :shock:

Ilda tök jó, hogy kiruccansz! :) Én szombat reggel (hajnalban pontosan) megyek fodrászhoz, aztán jön barátnőm és itt is alszik...szóval jó lesz remélem a hétvége! :)

Na megyek bekrémezem a kezem, én nem tudom de mióta szültem annyira száraz a bőröm! Vagy csak bebeszélem? :)
Jó éjt!

Kép

Kép
lorcika

ÚÚ, Dóri! :shock: Én ilyenre nem is gondoltam...azaz vmi motoszkált, mert mind gondolkodtam egy kis pucér fotón, ahol a lábát eszi, de valami azt súgta ne tegyem fel, mégis van szemérem a világon :) de örülök neki így utólag. Bár a múltkori is fürdős, bár a víz sokat takar. Jaj, de borzasztó :twisted: :twisted: :twisted: de hogy találnak rá az ilyen képekre pont itt? Ez hülye kérdés, mi? :oops: :oops:

Kimenősöknek jó szórakozást!!

Jó éjt!

Kép
ági_bp

Szép jó reggelt!

Jó a reggel, mert apa kapott fizut:) Már úgy vártuk, mint a messiást. Napok óta pár száz forint volt csak a pénztárcámban. Na de maaa :lol: Balettcipő, iszom egy fincsi koktélt (alkoholmenteset sajna).
Ez a Hajós utcában van egyébként.

Köszi Lorci, ma már valamivel jobb.
Jah, tényleg Ricsikére elfelejtettem reagálni. Annyira durva, h. ennyi foga van, Emmának meg sehol semmi. Legalábbis fog nincs, csak fehér pötty.
Ez mitől függ, h. egyik gyereknek már ennyi van, a másiknak meg sehol semmi? Hülye kérdés?

Pedofilok takarodjanak!
:evil: (Csak nem szúrják ki)

Dóri, és ilyenkor a borogatáson kívül tudsz valamit enyhíteni az injekció helyén?
De láza nincs Vikinek?

Jajj már akartam kérdezni.
Akiknek éjjel ébred a babájuk!
Ti a nyöszörgésre is odamentek és felveszitek? Vagy csak már a síráskor?
Nálunk a nyüsszögésből előbb utóbb sírás lesz, amit általában meg is előzök.
Most Emma 3x volt fenn éjjel. Na ez jónak számít.
De a tegnapi napja katasztrófa volt szegénykémnek. Én nem tudom mi volt vele.
Voltak vendégeink, babával és Emma olyan műsort nyomott le. Gondolom a foga is, meg talán, h. furcsa volt neki, h. egy kisfiú feküdt a szőnyegen és képzeljétek, megpuszilgattam a kisfiút (Samut) és Emma elkezdett sírni. Gondoljátok ez már féltékenység? Passz.
Na mindegy, a lényeg, h. 8-kor kelt reggel és fél kettőkor sikerült elaludnia a levegőn egy fél órára. Aztán meg fél 5-től aludt 6-ig.
Utána fürcsizett apával, aztán fél 8-kor elaludt végleg.

Kép
niki30

Na látom nem vagytok itt:(
Lemegyünk a boltba zsömléért.

Kép
niki30

Jó reggelt!!

Niki éljen a fizu!!!! :)
Nekem mostanában Ricsike felébred vagy 4 körül vagy korábban, én a nyüsszögésre ilyenkor ugrom, ki se veszem, csak a hátára fordítom vizecske, vissza, aztán alszik is. Viszont reggel nem megyek egyből,csak amikor már sokat magyaráz, meg brümmög! :) Akkor tuti nem alszik vissza!
Nem tudom ilyen pici korban már van-e féltékenység. :shock: Viszon nagyobb korban!!! Tesóm kisfia múltkor mit levágott!!!!!!!! Ha együtt vagyunk, ott mindakét gyerek, akkor rajtam csüng örökké, ha valamin hisztizik hozzám bújik, sírva, múltkor meg, tesóm fogta ugye Ricsikét, Milán meg valamin kiborult és szó szerint rám mászott és fél órán keresztül sírt rajtam és kiabálta, hogy Laura Laura!!! Nem is értettük mi van! Féltékeny Ricsire, eddig ugye ő votl a sztár, most meg itt ez az új jövevény és nagynéni nem foglalkozik annyit vele!!!! :( Majd később ., ha Ricsi nagyobb lesz biztos jobb lesz. Amúgy kedves Ricsikével, adja neki a cumit, simogatja, de ha bármi van rajtam sír! :)

A fog nem tudom mitől függ, csak arról olvastam, hogy az örökölhető, úgy értem, hogy pl. nekem is 4 hónaposan kijöttek az első fogaim, és hát Ricsi is csupa fog! :)

Na mentem pakolászni.

Kép

Kép
lorcika

Niki,
éjjeli ébredésekben szerencsére nincs nagy tapasztalatom ekkora gyerekeknél. :oops: :D én is a megelőzős típus vagyok, h ne hatalmasodjon el a hangulat.

nem nagyon tudsz mást csinálni a szuri helyével sajna, láz nincs, de irtózatosan piros kb 6-8 cm kerek nagyágban. majd du felhívom a dokit okés-e v mutizzam meg így 7végére. :?

Mikulás: össze kell rakjam vmikor már a miki-csomikat este, vettem zacskót, müzliszeleteket, mogyorót, mandarint, HIPP-es gyümit :lol: , meg pár csokit Gerginek. jaaa, meg virgács is lesz. apám kesz a mikulás, bár Gergő már nem hiszi, mondtam ne világosítsa fel a hugát. :evil: :lol:
Vendég

Lorci, hány foga van Ricsinek? :)

féltékenység: én nem tapasztaltam ,pedig lett volna alkalom. :D
Vendég

Huh, rég írtam.

Ricsikének télleg lélegzetelállító fogkompoziciója van, mikor leszünk mi ott? Niki, mi egy hónappal Emma előtt járunk és nekünk is csak 1 fog van, meg a másik helyán egy pötty.
Sztem nemt udom minmúlik, melyikne mikor jön. Hallottam ilyet, hogy a szopis babáknak előbb jön, de ezt absz nem tudom alátámasztani (én tápos ovltam, 6 hónaposan 6 foggal, kb mint Ricsike, a fiam szopis és sehol semmi, pedig a genetikája is meglehetne a gyors fogzásra...) Mellesleg inkább az lenne a logikus a természet részéről, hoyg a nem szopisnak elgyen előbb foga (mondván, hogy ősanya kénytelen általa megrágott kajákat adni, és jól jönne, ha a gyerek már rágna...

Pedofilokhoz no komment.
De Bogyra gyerkőcei nagyon szépek és én is büszke leszek a fiamra, ha csini legény lesz és esetleg úgy fog tűnni, hogy idővel a hölgyek beleremegnek, ha hozzájukér...:)
Bogyra, a múltkor olvastam az origón, hogy 10 éves lány szült vhol (Asszem Belgiumban), az apuka 13 éves volt. Küldtem is apának a cikket, hogy mire is lehet majd számítani. Szóval Bogyra, van még 5 éved és mamika leszel??? :) :D

Niki, igy olvasva a progitokat én este mindig csak akkor rakom le, ha legalább 3 , de jó esetlben 3,5-4 órát fentvolt az utsó szunyálás óta, azaz jól lefáradt. (Napközben csak 2-2,25 órát van fent két alvás közt) Nekem átalussza az éjjelt, persze biztos nem csak ezen múlik, de biztos számit, mert ha korán rakom le, korán is kel.

Fizura mi még várunk..:(

KOszorút meg sztem csak szombaton csinálok, hogy tovább tartson a fenyőillat. Már nemt udom ki irta a teraszra a fát, de ez jó ötlet nekünk is, végül rábeszéltük magunkat, fa nélkül mégse karácsony a karácsony. A tavalyi diszek jók lesznek, 'csak ' fát kell venni...
Lorci, kép a koszorúról??

Jaj, nyafi van, megyek :(

Kép
kriemhild

Dóri: A 8. bújik kifele!!!!!!!!!!!!! :shock: Behozzuk mingyá Marcit! ;)

Kép

Kép
lorcika

Bassz.....ma már pétek van :shock: :shock:
Azaz akkor holnap koszorú...

Kép
kriemhild

Lorci :wink: fogas brigád :lol: :lol:

Lányok, ez a koszorú téma, rámjött, hogy nem a tavalyit porolnám le, hanem csinálnék egy sajátot. :idea: Mint teljesen hülyének elmondaná valamelyikőtök hogyen kell és miből? Úgy, mint: végy egy lucfenyőt.. :oops: :lol: na jó, azt tudom, hogy kerek meg fenyő meg gyertyák, de h o gy ? köszi :) akkor az esti miki project mellé lenne még egy extra is.
Vendég

Ti hány fokot tartotok a lakásban? Néha nem tudom eldönteni hány fok legyen meg hány ruha.
Kint nálunk -1 van. van valakinél hidegebb?

Bogy, a teszkós sós-pörkölt kesut kóstoltad már? A pisztácia mellett az a másik gyengém. :oops: Szintén nem szotyiárban...

Kép
kriemhild

Dóri, én legesleghendméd módon a koszorúalapot sem vettem (tavaly csináltam többet, igy idén nem kell), hanem
ad1: szőlővenyigéből koszorút fontam
ad2 erre szalmából ruhát 'húztam' (hozzáfogod és kísérve egy kötözőmadzaggal mindig hozzákötözöd)
ad3 fenyőgallyakat metszek
ad4 ezeket ragasztópityuval hozzáragacsolom
ad5 díszités jön: 4 hosszú, de vékony szöget alulról átböksz, ezekre ráolvasztod a gyertyákat
egyebeket lehet rákötözni, vagy horgasztani ("V" alakú drótdarabbal rátűzni) vagy szintén ragipityu.

(Persze az alaphoz ha nincs a közelben parasztgazdaság, akkor egyszerűbb a boltból...így viszont nagyobb a romantika meg a takaritanivaló :D)

Más hogy csinálja??

Kép
kriemhild

ajjaj... itt elakadtam az első lépésnél, miszerint szőlővenyige meg kosárfonás.., ja meg szalmás sincs elfekvőben.. :? :( szóval, nekem beszereznek kéne alapot úgy fest a dolog.. mert a telken max csak beton van :lol: ilyen kézműves hobby bolt kéne, nem? Újpesten valaki nem tud ilyet? (újpesti hendémesek help! :) )

hőfok: éjjel 20, nappal 22 körül, mikor hogy.
Vendég

sziasztok

most kaptam a hírt,megvenni a Kismamát.

nálunk 24 fok van,vékony hosszúujjú pólóban van a cseppem.

Ma nálunk is fizu :lol: megyek elköltöm a maradék 700at! 8)

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

HOgyhogy mindenki ma kap fizut???

Dóri, én obiban meg ilyen helyeken (brico, praktiker..) szoktam látni ilyen koszorúalapot!!

Kép
kriemhild

Sziasztok!

Először is Lorcika, hol vannak a hurka-kolbász képek??? Már nagyon rápörögtem. Egyébként az egyetlen dolog, amit végig ettem a terhességem alatt, az a kolbász volt. Imádom!

Nálunk 21-22 fok van nappal. Hosszú ujjú body és rövid ujjú póló, tréning gatya. Most pl. hosszú body és rugi van rajta. Mivel a földön játszik, sok pléd van lerakva. Persze mit sem ér, hiszen kb. 5 perc kell neki és leküzdi magát a földre. Éjszaka nyitva van ez ablek, hogy jöjjön be egy kis friss levegő.

Bogyra! Sajnálom a Vikit az oltás miatt, remélem, hogy hamar túlteszi magát.

Koszorút csinálni??? Jaj, de merészek vagytok. Én addig jutottam, hogy egy naracsba szegfűszegeket szúrtam, hogy jó illat legyen a konyhában.

Nekünk most jön a 4. fog. Jól birja. Viszont a 3. fog, ami ugye fent jött állandóan hozzáér a cicimhez szopizás közben és tiszta seb lett. Elővettem a bimbóvédőt, de úgy meg már nem tud cicizni, igy aztán megpróbálom félig ülve vagy fekve szoptatni. Nem harap rá, csak hozzáér a cicihez. Borzasztó!

Valaki irta, hogy hajnalban megy fodrászhoz. Legközelebb én is hajnali 6-ra megyek majd. Hát, nem tudom, hogy hogyan lesz....pláne cici nélkül reggel....

Niki! ha csak nyüszi van, vagy egy-két vakkantás, akkor csak fülelek és ha nincs több 10 másodpercig, akkor nem ébredt fel, csak fordult egyet. Bálint ugyanis az oldalán alszik, de ha véletlenül a hátára billen, akkor bizony felébred és vigasztalni kell. Ha közvetlen elalvás után fordul át, akkor gyorsan bemegyek és visszaforditom. Ha sir és nem hagyja abba, akkor először megpróbálom visszaforditani, ami 10 alkalomból 9-szer nem sikerül. Ilyenkor ki kell venni, nincs mese. 4 óra előtt nincs cici. Ez szabály. Kivéve, ha 30 perc séta után sem tudom visszaaltatni.
Ha fáj a foga, akkor másképpen sir, azt már tudom, hogy olyankor Dentinox és 5 perc múlva alszik.
Na, ez egy kisregény lett, de szerintem a lényeg, hogy előbb utóbb ráérzel.

Tegnap este mondjuk tanultam és a kicsi felsirt. Mondtam az apjának, hogy menjen be, forditás, ha nem megy, akkor séta. Csak hallom, hogy sir, sir. Mondom itt valami nem stimmel. Bementem én is, átvettem apától és azonnal megnyugodott 1 perc múlva visszaaludt. Furcsa, mi?

Na, szép napot!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Áronnak boldog hófordulót!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Dóri!

Vanda nekem adta Viki! :) Mikor hozod, úgy szeretnék egy kislányzót! :)

Szerintem a legegyszerűbb virágosnál is be tudod szerezni a koszorú alapot párszáz forintért.
Még válogathatzs is milyet szeretnél.
Van szalma.... azt pl be lehet vonni, széles selyem vagy tüll vagy akármilyen szalaggal. Van moha, az nem tudom mire jó....szerintem az t inkább másféle koszorúhoz használják, és van előre fenyőből megkötött. Nah énilyet vettem ...átköltöznek az angyalkák rá este! :D
Lehet venni gyertya tartó tűt is... 4 db 120 forint... Ha este akarod csinálni, akkor szeleteljf fel almát, citromot vékonyan, de nem kell nagyon vékonynak lennie, tedd rá a sütő rácsára, vagy egy tepsire, és legkisebb lángon, vagy tüzön nyitott ajtónál süssed...aszald őket, hogy estére kész legyenek. Ha nincs ragasztópisztojod se ess kétségbe, kérj virágostól kötöző drótot...

És akkor adok ötleteket, hogy ne kelljen kézműves boltba menni. Veszel a közértben egész fahéjat, ráteszed a kiszáradt citromra, almaára és együtt odatűzöd. A virágosnál beszerezhetsz más terméseket is.
És ami nekem nagyon bejön, a végén a koszorú natur részeit (fahéj, citrom stb) egy pici csillám sprajjal befújni...annyira megdobja, hogy csak nah.

KépKépKép
bogyra

Diót is be lehet festeni ezüstre, aranyra, de csak csillámosan is nagyon jól tud kinézni.
Szóval sok minden használható....

Ápiszban gyertya díszítő matricákat is lehet kapni. Én azzal csináltam a gyertyánkat.

KépKépKép
bogyra

Halló!

Szép napot!!!

Gyps, mi sem szoktuk ilyen hamar lefektetni, mármint az előző ébredéshez képest, csak tegnap extra keveset aludt napközben. Mondom fél órát, aztán fél 5-től 6-ig aludt még. Elég hülyén jött ez ki, de ettől függetlenül letettük és fél 8-kor el is aludt. Tudja a gyermekem az esti rendszert, úgy látszik. Megszokta, h. fürcsi, kaja és utána be az ágyba, negyed óra sikítozás után pedig elszundít. Mondjuk tegnap egy kis játék is befigyelt a fürcsi után, h. lefárasszuk még.

Dóri, újpest központnál van egy mini hobbi bolt. Elég picinyke és drágácska, de nézd meg! A piros és fekete 20-as buszmegállóval szembeni soron. (match mellett majdnem).

Kép
niki30

Bogyra, hogy Neked mindig vannak jó kis ötleteid.
Te kreatív asszonyság, teeeee! :D

Kép
niki30

Igen vannak,
és most a legjobb ötletem az, hogy mézeskalács lesz a fán, és macis masni....

Majd rakok fel képet a masnikról! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra, köszönjük a tippeket, ez a csillámspré eszembe sem jutott...
Megyek dédihez dióért...

Közben eddig jutottam: (uis. nekiálltam, annyira belelkesitettetek :D, mondjuk most még nem olyan mutatós, majd ha kész lesz!!!) Kép

Kép
kriemhild

Sziasztok Csajok!!!!

Vanda, nagyon köszi a köszöntést :wink: .
De jó a vonalzó, tényleg kisfiam ma fél éves. El sem hiszem, hogy fél éve volt az a hajnal amikor megszületett. Én olyan büszke voltam magamra, hogy milyen "szép" szülésem volt és hogy nem kiabáltam, de a napokban pont felvilágosított a férjem, hogy a végén hangosan kiabáltam és hogy félelmetes volt. :shock: Nem is emlékszem 8) Na mindegy, ezen már nem aggódom, egyébként is 2,5 óra alatt meglett a kórházban a babó, úgyhogy szerencsésnek vallom magam, kiabálás ide, vagy oda.

Bogy, én is megszavazom neked a Miss vagy Mrs? creative babanet címet :D :D Én azért nem állok hozzá ilyesmihez, mert semmi, de semmi kézügyességem....sajna és irigykedek....

Dóri, szegény Viki, remélem már jobban van.

Lorci, Ricsike tényleg ügyes akkor. Van meg tejcid?
Mi még csak negyed bébiételnél tartunk, azt is csak a krumplis almából, csak ezt szereti, amit én kotyvasztok egyáltalán nem jön be :?

Gyps, mi is anyatejcisek vagyunk, foginca még sehol, csak a nyügi. Én sem tudom mitől függ :roll: .
Mi tetőtérben vagyunk, úgyhogy 24-25 fok van. A babyörző 27-nél jelez be ha túl meleg van.

Gaby, Niki de jó nektek :D Fizu...én csak jövő héten kapok és az utolsó nagyot, aztán jön a gyes.. :? Vége a gyöngyéletnek...

Nu, megyek, mert Áront a távirányítóval hagytam magam mögött a nagyágyon és úgy tünik alább hagyott a kedv... :D

Puszi mindenkinek és szép napot!!!!

Melcsi

Kép
melcsi6

MOndjuk télleg párszázért lehet venni koszorút, nemtom, nekem ez igy olyan igazi készülődős, és ha már van alapanyag, mért ne? Ráadásul eléggé be vagyok ide zárva. egy héten kb 1x jutok be a városba...de jó nektek, pesti nők!!!:) Csak ki az ajtón, aztán ott vanminden...hej azok a sulis évek....

Ja, és új módszer a fenyőborításhoz (mert különben ipari mennyiségű pisztolyos ragacs kéne), hogy damillal körbekötöm, mint a szalmát a kötözővel. Nem látszik, tök jó.

Tökike alszik, pedig ebédidő van....hahóóóóóóó!!!

Kép
kriemhild

Áronnak boldog hófordulót, tényleg!! Melcsi, irigykedem, ha kiabáltál, ha nem....

Köszi mindenkinek a °C-okat, nálunk 22-23 szokott lenni. Bébiőrünk nem hangot adó, úgyhogy nem jelezne, de mondjuk olyan melegre esélyünk sincs.

Hát én is kíváncsi leszek mennyi zseton jön eztán (azaz elvileg nekem már 1x annyi jött), jöhetne már a rohadt bankkivonat, nem merek felvenni, mert minuszba megyek.
Na eldugulok, jól elfórumozgatok magamban, nem?? :lol: :oops:

Kép
kriemhild

Jaaa a lényeget nem is írtam, képzeljétek 1 kg-val kevesebb vagyok, mint amennyivel Áronnal várandós lettem :D :D .Juhéééé

Nem vagyok vékony így sem, de annyira annyira büszke vagyok magamra. Asszem a heti kétszeri kemény torna megtette hatását....meg kevesebbet édességezek, de azért minden nap lecsúszik valami sweety.... :wink:

Gyps, jó munkát, látom nagyon rákészültél......Kiváncsi vagyok a végeredményre.

Tartunk szavazást majd a legszebb adventi koszorú kategóriában?

Kép
melcsi6

Gyps, nyugi, hiába Pest, mi pl. kinnt lakunk Újpesten, innen a belváros mondhatni messze van. Persze ezt nagyon nem is bánom. De nyugi, szerintem vidéken egyszerűbb bármit is megközelíteni. Itt ha el akarok indulni valahova....húúúhhhh, na nem is mondom inkább.
De nem lányok?
Azért Pesten vannak távolságok.

Na, kezdem magam szarul érezni, h. nekünk nem lesz adventi koszorúnk. :cry:
De szavazni szavazok, ha felteszitek a remekműveket!

Kép
niki30

Áronka boldog fél évet!!!

Kép
niki30

Hétvégén megyünk anyukámékhoz és befesti a hajam. Már megvettem a festéket múltkor. Jó kis vörös leszek. Nem is tudom mikor voltam vörös :roll: 6 éve kb.

Aztán lassan jön párom, felvált, anyuci meg elmegy kimenőzni kimonóban, hihihihi:)

Kép
niki30

Sziasztok,

Boldog hófordulót Áronnak! :)
Melcsi fogytál? De jó neked, én lusta, önkontroll nélküli hurka vagyok!!!! :roll: :cry: :oops:
Apropó hurka, mingyá keresek valami disznó képet! :D

ÉN megyek holnap reggel fél 7-re fodrászhoz!!!!!!!!!! Normális vagyok én???????? :shock:

Az én koszorúm eccerű. Vettem virágosnál szalmakoszorú alapot, pici tobozt, szárított narancsom volt, fahéj volt és sima arany színű gyertyákat raktam rá, narancs, kis dió, toboz, masinkat csináltam a gyertyákhoz és egy angyalkát is tettem rá ....asszem Bogyra a te koszorúdon láttam iylet...pláne ha a Camponában vetted! ;) Majd nyomatok képet, de nem zöld, mert uuuutálom amikor lehulllik, szóval kis egyszerű, de nekem tetszik. :)

Niki jó szórakozást! :) Huu a vörös jó! Én legalább 13 éve voltam vörös és akkora szemüvegem votl, hogy az egész fejemet betakarta! Így néztem ki: :shock: ! :lol: :lol:

Jajaj Ricsike mérgelődik valamin, mentem!

Kép

Kép
lorcika

Bogi,
nagyon ász ötleteket adtál! köszönöm szépen! Apunak van ragasztópisztolya, elkértem. Vettem a piac mellett koszorú alapot, 300 pénzért, meg a gyertyaszurkákat, gyertyákat. A fahéj a gyengém, meg aszalni fogok. :)
Van anyuék kertjében óriási fenyőfa, azt megnyarbálom vagy tuját inkább? A sima fenyő ledobja magát a köv. adventig, oszt csupasz lesz..:( de annak isteni illata van. Nyomassam tujából szerinted?

Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat Vikinek, valami döbbenet csúnya az oltás helye. :( Adom neki a Belladonnát Ápisszal, azt mondta a dokinő.

Boldog Felediket minden érintettnek! :wink: :D

Melcsi, hűha! :shock: :shock: Gratulálok a nem semmi eredményedhez! :D Én ma álltam a mérlegre és +5 az induláshoz képest. :? Most vagyok kereken 60 kg. (Na de első gyerek után is ripsz-ropsz leadtam! :wink: :twisted: :D )

Jaj, Lányok megnéztem dvd-n a Mikulásokat (tesóm öltözött be, meg még apám szokott) 2001-től, Gergő oooolyan minike. :lol: A tavalyin Viki volt 2 hónapos, ott van a kezemben a felvételen, most meg már milyen nagy és Marci lesz a kezemben. :D Egész elérzékenyültem.. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Vendég

Csajok, hát nem úgy sült el a találka, ahogy azt elképzeltem. Nem, nem nagyon jó volt a csajokkal, csak apa hívott negyed 8-kor, h. azonnal jöjjek haza, mert Emma ordít, nem fogadja el a cumisüvegből a tejet, nem tud már vele mit csinálni. Megfeszül, düllednek a szemei és alig vesz levegőt. Megijedt, h. még a végén valami baja lesz.
Hát értitek?
Én kellettem neki, vagyis a cicim. Persze, azonnal indultam, jöttem, siettem, aztán már itt hüppögött félálomban apa mellkasán. Odadtam neki a cicit, megnyugodott és most már alszik egy fél órája.
Pedig tegnap direkt próbából kapott tápszert cumisüvegből apától. Meg is nyugodtunk, h. nah iszik belőle jól van.
Hát ez már így lesz? Hogy tudok akkor legközelebb kimozdulni nélküle? Tudom, h. a cici az cici, na de nem lehetünk összekötve.
Mit tegyek, h. néha ki tudjak mozdulni.

Holnap megyek nélküle vásárolni délelőtt. Remélem nem lesz gond.

Kép
niki30

Dóri, de édes vagy :) Jó visszanézni ezeket a felvételeket gondolom.

Lorci, Neked jó fodrászkodást holnapra?
Remélem én nem fogok így :shock: :shock: kinézni vörösen :lol: :lol:

Na puszi Mindenkinek!
Jó éjt és jó hétvégét!

Kép
niki30

Lorci, a mondat kijelentő. Bocs. :oops: tiszta gyagya vagyok már ma.

Kép
niki30

sziasztok,
bocs de nincs időm visszaolvasni, csak lejelentkezem mielőtt eltűnök :wink:
holnap egész napos borkostoló partyra megyünk csak ciciztetni járok haza, szerencsére barátaink 5 percre laknak tőlünk :) van a vidéknek is előnye :) + éljenek a nagyik :wink:
aztán vasárnap irány Alsópáhok! Majd jövő hét végén jövök!
Addig is mindenkinek tsók!
pici76

Jó hajnalt! :)
Fodrász és jeges autóablak kaparás előtti bekukk, kávészürcsölgetés közben!!! :) Ricsike negyed 5-kor keltett...azóta nem alszom. Pedig ma jön barátosném itt alszik és örökké őrültködünk...remélem bírom a strapát majd!! :shock: :)

Niki sajnálom, hogy nem sikerült úgy az este ahogy gondoltad! :( Figyú ahogy egyre nagyobb lesz Emma és a cicizés is lassan úgyis abbamarad akkor szerintem könnyebb lesz és el tudsz menni otthonról!!! Nem marad ez örökké így nyugi.Picik még ezek a nagylányok, nagyfiúk!!!! ;) :) Gondolom én........én is már nagyon tervezem az elmenetelem. Ahogy nem szoptatok jön egy kis alkoholmámoros csajbuli. :) Mi egyszer mentünk el este, amikor tesóm volt Ricsivel, ő etette, altatta..az működött. Mostanában nálunk este viszont csak ciccizni akar és csak és kizárólag félálomban kell neki a táp......szóval érdekesen változott a helyzet! Azt hiszem ez megnehezíti most majd nekem is a dolgot ha le akarok lépni. Szerintem Niki gyakoroljátok az esti apu etetést és menni fog! :)
Ja és nyugi én a szemüveg miatt néztem ki így: :shock:!!!! :lol: Te vörösen (is) biztos csini leszel!

Pici, Alsópáhok? Csaknem a Kolping hotel? Az nekem nagyon tetszik majd jövőre vagy valamikor egyszer meg kéne nézni!
Jó borkostólást!

Dóri de jó lehet ez a nosztalgiázás! Én titokban úgy irigyellek, hogy ilyen szép kis családod van! :) Na nekem is szép kis családom van:), de neked ugye a sok gyerek, és ez nekem nagyon tetszik.

Na elindulok jeget kaparni!
Jó ébredezést! :)

Kép

Kép
lorcika

Látod Niki, én is valami hasonlót irtam le a Bálintról 2 nappal ezelőtt. Szerintem most már simán tudják, hogy nem TE vagy ott, hanem valaki más.
Sajnálom a csajbulit, de lehet, hogy még nem volt itt az ideje kicsi Emmának.
Figyu, azt szokták mondani, hogy az egyetemre már nem cicivel mennek.

Szép napot mindenkinek!

Lorci, még mindig adós vagy a hurka képekkel, meg tehetnél fel képet az új hajadról is. Nem irigyellek a korai felkelésért.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok!

Mindjárt megyünk a gulliverbe, leadtam a nagyobbikat a kicsi meg még úgysem jegyzi meg, hogy mi lesz az ajándék. :)

Gergőnek nézek valami társasjátékot és persze lego kukásautót! :) Buta Buta lego csak idén hozta ki a kukásautót, Gergő kukásautó fun! :D
Levinek nézek valamit, van a gulliverben fiserprájsz meg ez a kskids vagy mi.... van neki véjnije, lehet ahhoz kap valamiket! :)
Veszek még karira ilyen olyan kiegészítőket sé száguldunk haza kreatívkodni... angyalkát költöztetek! :)
Lorca muta máá a fejed!

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Annyira ugyesek vagytok adventi koszoru ugyben, nekunk nincs, mi meg otthon a szuleimmel ezt nem igen tartottuk, igy miota kulon elunk meg nem volt, viszont most mar kedvet kaptam en is, ha iden nem is, jovore nekunk is lesz!

Foztem egesz eddig, huslevest, rantott pulykamellet, rizzsel, sutom a sutotokot Elinanak, Apa pedig karacsonyi ajandekokat vesz, es persze beszamol reszletesen, csak azt nem mondja, hogy mi az,aaaaaaaaaa huzza az idegeimet.

Csatoltam furdos kepeket!
Szep hetveget Mindenkinek! Kép Kép

KépKép
horilda

De jó is, akinek ilyen frankó nagy kádja van...
Birom, hogy mikor vizesek, olyan szép szempilláik vannak, ahogy összetapadnak! Aranyos!
Én is főztem egész délelőtt, a szombat már csak ilyen. Manócska-féle husileves májacskával, spenót rántottsajttal és gesztenyepüré...hmm, az finya volt.
Ja, képzeljétek, úgy ette a mi spenótunkat, már lelkiismeretfurdim is volt, mert ugye abban liszt, meg tej, meg só, meg foki...de tisztára felháborodott, ha nem adtam neki még!

Lorci, ilyen lakoholmámorra egyszer én is beneveznék. aaannyira unom már néha ezt a rendes, jólnevelt fazonomat... csak hiányzanak a csajok hozzá. Arról m,eg nem is beszélve, hogy itt falun ha rámszáll egy légy, már hallom vissza, hogy láttak valakivel...szóval hamar jó hirnevet lehet szerezni.

Pici, irigyellek! Komolyan, te vagy a fő bagázspukkasztó. Mindig írod, hogy na most szauna a haveroknál, na most ez, na most az, most meg borkóstoló, aztán Alsópáhok...hát látjátok lányok, lehet ezt igy is csinálni!! Mi meg itt bénázunk... :lol: :lol:

NIki, egyszer télleg le fognak szállni rólunk...úgy fog hiányozni majd!! meglátod!

Erről jut eszembe, sztem nálunk meg vannak számlálva a szopis napok. Úgy kell 5-6x ráimádkoznom a cicire. A főzi, a joghurt, az akármi, az jöhet, de cici...szóval én asszem lassan felszabadulok... :?
Tegnap meg egész délután szenvedtünk, és KIBÚJT A MÁSODIK FOGACSKA! De jó ezen is túllenni...jöhet a következő :shock:

Na elkészültem a koszorúval, mondjuk élőben jobban néz ki....
azt nem tudom, hogy tegyek-e rá hósprét vagy se. Hm? Férjecske aszongya tegyek, de szerintetek??
Narikarikákat nem volt idegzetem csinálni, pedig sztem is jól néz ki. Még mogyoródarabokat raknék rá, bár ahogy nézem apa eltünteti... Kép Kép

Kép
kriemhild

Sziasztok!

Vettünk játékokat, voltunk mindenhol... és mielőtt a többiek buktatnak le, bevallom majdnem vettem tanuló kutyust, DE NEM! :)

Nagyon jókat vettem levinek, fürdő véjnit, aki koszos és a vizben eltűnnek a koszai.... összerakható véjnit, és pakoló centert, zsebes tépőzáras, beledugós, összepattintós...Gergőr kapott legókat, társasjátékokat... egy rahedli pnz, és apával megleptük magunkat is egy társassal! :)

És kreatívkodtunk is egy kicsti, de a díszek nincsenek kész, ugyanis eltűnt a ragasztópisztoly és a tűződrót, tuti egy helyre bújtak...

Ezért bánatomban csináltam túrórudi tortát!

Doboma képeket! :) Kép Ebben kapják anyósék a kultúr tikettet Kép Túrórudi torta

És szeretnélek még azzal is sokkolnititeket, hogy a tiramisu és ennek az elkészítése is 20perc + hűlés, de inkább 15 ha az ember tupperal csinálja... így ugyanis nem kell robotgép, csak mindent összerázok a mix fixben és kész is! :)

KépKépKép
bogyra

Te!Horilda!Hogy a fenébe csináltatok ilyen gyönyörű gyereket???imááááádom!!!!

Bogy!Mi az a véjni?Tegnap voltam a szomszédba tupibemutatón,nagyon komoly árak vannak...dobd légyszi a túrórudis receptet!!!please.csurog a nyálam...

Kriemhild!ügyi vagy,tök jó!szerintem is nyomass rá műhót,de ne közelről és ne sokat!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Alsópáhok, túrórudi torta, emeletes adventi koszorú.....csajok, ez nem ér!!!!!!!!!

Bogy, megírod a receptjét? Úgy kellene, mint egy falat kenyér :wink:

Kriemhild, és ha csak a diókat fújod be rajta valami ezüstös, vagy aranyos spray-vel?

Horilda, milyen szép szemei vannak Elinának. jók a képek :wink:

Niki, Lorci, képeket a frizurákról? :wink:

Niki, én kétszer mentem el estére mióta Áron megvan, de ha itthon vagyok mindig szopi után bealszik, na azon a két estén nyügivel tudták csak elaltatni. Megérzik az tuti.

Mi tegnap szülinapoztunk egy ici-picit 8) Bontottunk egy kölyök pezsgőt, apa meg hozott kajcit a török étteremből és falatoztunk nagyival hármasban, Áron meg élvezte, hogy a babakocsiból ránk lát és velünk lehet. Jó volt.

Bogy, rákerestem karácsonyi babaruhákra és felhozta a Ti honlapotokat is a kereső, hogy 12.05-ig lehet új next ruhára leadni rendelést. Múltkor említetted, hogy ezt be akartad venni? Ez akkor most aktuális? Egyébként nagyon tetszik a honlapod.

Puszi mindenkinek és jó éjt.
Melcsi

Kép
melcsi6

Ma már nem akartam enni, de muszáj lemennem egy joghurtért, mindezt annak köszönhetem, hogy többször beléptem szemezni Bogyra túró rudi tortájával. De beleharapnék.....

Kép
melcsi6

Holnap küldöm a receptet.... Melcsi nem tudom még, hoyg él-e.
Kicsit bonyolult a helyzet... de lehet rendeződik karácsonyra, ha nem, akko rmajd jövőre! :wink: :wink:
Google látom hogy felhozza nem értem miért... de csak a szöveget hozza fel, azt nem tudom eltávolítani, de aképek már nincsenek ott...

KépKépKép
bogyra

bogy, kukáskocsiért sztem MINDEN kiscsákó odavan! vajon kik a lego fejlesztői h ezt nem tudják?! öcsém oviskorában minden hétvége reggelt azzal kezdett h kiállt az erkélyre és végignézte, ahogy a kukáskocsi intézi a dogát - egyszer emlékszem, v későn kelt v a kukások mentek el korábban, de marha nagy hisztit lenyomott h elmaradt az aznapi szeánsz! :lol:

niki, sztem egy darabig még egyre nehezebb lesz - sztem nemcsak cici/szopi miatt, hanem mert kezdődik a szeparációs szorongás időszaka, amikor majd egy lépést sem tehetünk vinnyogás nélkül. enyém ha kilépek a szobából, akkor rögtön eszmél h hova tűntem és kavar utánam és/vagy sírni kezd. ezt néhány hete csinálja. tudtommal különben az éjszakai ébredésekben is benne van pont ez, amit vki már írt h gyerkő ellenőrzi h megvagyunk-e még, ezért is ébrednek sűrűbben.
ja és múltkori kérdésedre: én MINDIG megszoptatom, ha felébred - nálunk olyan nincs h magától visszaalszik, meg csak nyüsszög, nálunk v rögtön ezerrel üvölt v legalábbis nagyon hamar rátér a témára :roll: :lol: úgyh tapasztalatból tudom h jobb nem cicózni, mielőtt teljesen felébred inkább kiveszem. (jártam már úgy h nem tettem v nem tudtam megtenni - és hááááát, hadd ne mondjam h másfél órámba került, mire visszaaltattam :roll: :evil: )

adventi koszorú: én néhány évvel ezelőtt csináltam egy bolti szalma alapra műfenyőből egy frankó kis koszorút - az azóta is megvan, csak gyertyát, meg szalagokat cserélek rajta, narancsokat fel-le és áthelyezek, meg ilyenek. szal évente kicsit újradizájnolom, de nem kell mindig tök elölről kezdem a dolgot.
fenyő: mi tavaly vettünk egy nagyon szép műfenyőt - párom beszélt rá és nem bánom. illata ugyan nincsen, de többen azt hitték h élő, amíg nem mondtuk h nem az. idén még nem térül meg az ára, de jövőre már "ingyen karácsonyozunk" vele. és nem utolsó szempont h nem kell fenyőtűket porszívózni, aggódni h a gyerek mikor böködi össze magát vele, valamint nem kell lefűrészelnem az ágait, mileőtt párom levinné a harmadikról a kukához. ja, és nem utolsó sorban egyetlen fát sem kell elpusztítani miatta (ez engem mindig zavart a valódi fával kapcsolatban).
Vendég

Bogyra, nem semmi a torta, nagyon ugyi vagy!

A kepeslapot Te csinaltad? Ha igen hogy???

Mi asszem Elinas naptarat adunk nagyszuloknek, de csinaltatom, szerintem nem hajthatost, hanem egy lapost felul keppel, alul a honapokkal.

Itt latom hogy mindenki milyen kreativ, en kevesbe sajnos.
Nem olvastam teljesen, de par napja a naptar keszitesrol irtatok.

Gabibaba koszi a dicseretet! :D

KépKép
horilda

Sziasztok!

Hát be lehet ISMÉT fejezni!!!!!!!!!!! Emeletes koszorú (nagyon nagyon király. Én nem szavazom meg a műhót! ;) ), túrórudi torta...BOGYRA!!!! A tiramisu után, ettől is újabb álmatlan éjszakáim lesznek!!!!!!!! :D
NIncs kép a fejemről, legalábbis most nem tudok villantani, de asszem tegnap apjuk csinált pár képet Ricsikéről és lehet azon én is ott vagyok, majd lecsekkolom.
Kint volt barátnőm, jókat dumáltunk, este forallt bort ittunk...én is kicsit (két kisebb pohár), amitől be is csíptem kicsit! :shock: :D Röhögtem, mint fakutya! :lol: Szóval jó volt.
Barátnőim vigyázba állva várják a jelet, hogy mikor nem szoptatok és akkor marha nagy buli lesz! :D Házicsajbuli nem gáz, nem szól meg a kutya se! ;)

Jaaa nem is mondtam, hogy a vidéki rokonyoktól mit kaptunk! na mit? A kutyát!!!!!!!!!!!!!! :) :) Mégiscsak ezzel nő fel gyermekem! Tetszik neki.....én viszont a "Kajla fülek össze vissza lengenek-től" kifutok a világból!!!!! :lol: :roll: Amúgy nem tudom ez mennyire való ilyen kicsiknek...inkább nagyobacskáknak, nem? Ricsike vigyorog, mert színes, meg plüss.

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?