Új privát üzeneted érkezett!

Anettoo

Gratulálok :wink: :wink: :wink:

Margit
Vendég

Hű, Anett gratulálok!!!!! Ez ám a hír :lol: Nagyon ügyesek vagytok, hogy ilyen hamar sikerült túladni rajta, van aki évekig árulja :(

Merre szeretnétek költözni? Most indul a házkeresési projekt? Hm, én ezt a részét szerettem :))))
Vendég

Bikmakk, a műanyag csillag nem vált be. Merev, böszme, nem világít, és olyan béna. Ja,és alapban KÉK színű. Ez a legbénább. Ez a papír volt nekem is gyerekkoromban, 3x is átmeszeltük de kitartóan világított :) Nappal elbújik a fehér mennyezeten, de éjjel látszódik :lol:
És, mit is kérdeztél még? Huh, meg kell lesnem... falvédő. Ez is Vaterás :) Vadiúj, nekem varrták méretre.
Vendég

Töltött tök - ezt már egyszer írtátok, hogy hogyan csináljátok,nem? Érdekelne az is meg a cukkinis fasírt is. Én mindig olyan egyszerű kajákat csinálok. :oops:

Hááát úgy néz ki, hogy a héten a telket is kinéztük. Nagykovácsiban lenne. Azt még nem tárgyaltuk le, a hölgy holnap hív minket, hogy mikor talizunk részleteket megbeszélni, de mi már nagyon beleszerelmesedtünk, úgyhogy remélem, hogy itt is sikerül minden.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Ágota: Nagyon cuki Villő!

Most lett kész a babaszoba, erőm nincs már képet rakni talán holnap. Nagyon elfáradtam ma, elkezdtem Gréti ruháit kimosni de még volt a mi ruháinkból is vasalni való azt is csináltam. Közbe főztem is, nagyon fini levest csináltam. Sárga és őszibarackból meg zöldbab főzeléket fasírtal.
Voltam az infektológián azt mondta dokibácsi nem veszélyes ránk ez a vírus csak a terhesség elején lett volna az. Toxoszűrésre nem kell mennem már de továbbra sem macskázhatok, kutyázhatok.

Nagyon szégyellem magam, hogy nem olvastam vissza de holnap szakítok rá időt ígérem.
nikó

Sziasztok,

Anetto,
nagyon örülök nektek, szépen alakulnak a dolgok :))

Ágota,
aranyos a kis Villő, olyan picúr apukája kezében : )

gyönyörűek a babaszobák

fura tüneteim vannak az utóbbi napokban, zsibbad az orrom környéke és tegnap óta a bal nagylábujjam is, nagyon fura, ilyenről még életemben nem hallottam... talán valami ideget nyomhat a baba, vagy nemsokára tényleg szülök??? pénteken megkérdem a dokimtól

Kép
danidaniel

Danidaniel - nekem is ugyanez volt, nem semmi....pont az orrom és valamelyik ujjam, most nem mernék rá megesküdni, hogy a lábamon, lehet, hogy a kezemen, de hihetetlenül meglepődtem. Egyszer reggel történt, amikor felébredtem, de elég sokáig, aztán asszem többet nem jött elő.

Nem megy a visszaolvasás, mert annyit beszélgetünk itt apával, hogy mi-hogy lesz. Na, majd ha holnap elmegy dolgozni...

Ja, és lenne egy kérdésem:
TIramisu mascarpones cucc nélkül - nem találom a recepteket, amiket leírtatok. Azóta újra kellett húznom a gépet és csomó mindenem elszállt, most akartam csinálni és észrevettem, hogy az sincs meg. SZóval szánjatok meg légyszi....
Én mostanában muffinokat csinálok. Ma próbáltam a másodikat (merthogy rengeteg a dolgunk, de ugye azért apa örül, ha csinálok egy kis édességet is ebédre és rájöttem, hogy ez a leggyorsabb, amit csinálhatok és fincsi is.)

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Bener,
Nászút nálunk most már nem lesz, nekem lassan már Pestre bemenni is fárasztó túra :)

Anettoo,
Gratula az ingatlaneladáshoz! Mostanában ez nem is annyira egyszerű ügy. Nagyon ügyesek voltatok!

Irdab,
a töltött tök nagyon jól hangzik, és épp a minap gondolkodtam rajta, hogy olyan szívesen ennék, szóval receptet ide, izibe'!

Kérdés: Ki, hogyan issza a málnalevél teát? Amit én vettem a gyógyszertárban, azon nem volt rajta az adagolás, és mivel ugye nem filterben van, így lövésem sincsen, hogy mennyit kellene kb hozzáadni 3 dl vízhez. Szerintetek lehet ezt túladagolni?

Adri

Kép
Kép
flake76

Anetto,
szuper, hogy sikerült eladni a lakást. De ha csak telket néztek, akkor még most jön az építkezés???? Addig hol laktok? Vagy félreértettem valamit?

Bener,
nálunk azért kell letakarni a babát, mert mire kiérsz vele a kórházból, végigviszed 3 emeletnyi látogatón, egy hosszú folyosón, utána még ki az utcára, szóval a bacik miatt, nem az időjárás miatt.

ÉÉÉÉS!!! Végre kiderült, hogyan kell a Szlávát anyakönyveztetni. Csak kár, hogy nem 10 héttel korábban. Anyósom megkérdezte az ottani ismerős anyakönyvvezetőt, ő leírt mindent, de az anya lakhelyén kell intézni (nekem ma délutánig Budapest volt, de gyorsan bejelentkeztem ide is). Aztán még bementem az anyakkönyvvezetőhöz, aki közölte, hogy hát még nem volt ilyen esete, de épp itt az ideje, hogy ilyet is csináljon, felhívott valakit, aki ugyanazt elmondta, mint az anyósomnak a másik, szóval holnap már viszem is a kérvényt a 2200 Ft-os illetékbélyeggel, aztán küldik már holnap a rendészeti minisztériumba, onnan a nyelvtudományi intézethez. Sajnos 4,5 hét már kevés ehhez, hogy végigmenjen (szerintem ha nem ülnének rajta, egy hét alatt meglehetne), de legalább elkezdik. Úgyhogy pici Pöttyünk születésekor valószínű csak Levente lesz, aztán 10.000Ft-ért lehet neki kérni névváltoztatást, majd minden iratát újracsináltatni. Lesz vagy két hónapos, mire rendes neve lesz, de lesz, és ez a lényeg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

szépjóreggelt! 8) 8)
tök jó ez a pár fok minusz, ezzel már kiegyeznék a végéig!! Papi most ment el, ezért kukorékolok ilyen korán :roll: már nem bírtam visszaaludni...

Judi :lol: MÉg nem is írtam, hogy szuper a szoba, és a poci is aranyos! A szőnyegen lovacska van???

Linácska :lol: Na, csak lesz ebből az anyakönyvezésből valami. Semmi esély rá, hogy készen legyen augusztusra??? Mi tart olyan sokáig????

Csilla :lol: Jók a fotók, főleg a Milu papucsban tetszik!! :wink: :wink:

Bener :lol: Cukkinis fasírt krumplipürével...... :P :P hmmmm

Anettoo :lol: Gratu az eladáshoz!!!!!!!!!! Nagy teher lehetett! Nagykovácsi szuper hely!!!
és a bb 3 kiló fölött, ez szuper!!!

Danidaniel :lol: jó az új fotód :wink:

Nikó :lol: Akkor most azért pihizz is! MEg persze várjuk a fotót!

Csajok! A redőnyös felszívódott :evil: :evil: HÁt, Istenem, max. nem lesz v. lesz másmilyen. és mivel rá várunk, nem tudjuk befejezni a szobácskát. Pedig már takarítani szeretném...

gyogyik: Nálunk is csak a baba születése után írja fel a dokinéni, úgyhogy papi megy majd érte. Nem is veszek semmit. Esetleg szélcsőre, ill. orrszívóra gondoltam, Ti vettetek???? Kell egyáltalán???

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kata és Mimi régen jelentkeztek, vagy lemaradtam valahol?????Ja, és Kandi is felszívódott!!! Tessék jönni!!!!!!!!!!!!!!!!

madaran

Jó reggelt!

A bokám ma egész tűrhető, igaz egész éjel felpócolt ás becsavart lábbal aludtam. Ma meg megyek nst-re, remélem nem kell megint 2x mennem ma. Lesz vagy fél óra mire lesétálok (amúgy 10 percre van a rendelő), mert a csípőcsontom, és a szeméremcsontom, már megint annyira fáj, hogy alig bírok menni :twisted: :roll:

Végigolvastam mindent, de most csak Anettooéknak gratulálnék, meg leírom a töltött tök receptjét.
Aztán ma van a gyrosos barátnős napom is, úgyhogy majd du jövök csak, és mindenkinek részletesen reagálok.

Töltött tök:
Én 2 kisebb zsenge tökből szoktam csinálni, lehet cukkiniból is, de a tökből szerintem finomab.
Szóval le kell vágni a tök két végét, megpuculni, és leskalpolni a tök tetejét. Aztán a magokat kikaparni egy kanállal, kicsit be szoktam sózni, és villával átszurkodom, hogy a leve sütés közben kifolyon belőle.
Ha a tök annyira nem zsenge, akkor egy pici vízet öntök a tepsibe, és csak a kimagozott tököt beteszem a sütőbe alufólia alá, párolni egy kicsit. De én ezt mindig megcsinálom, majd leveszem az alufóliát, és a vízet elpárologtatom alóla.
E közben hagymát, fokhagymát ledísztelek (tegnap tettem bele paprikát, meg paradicsomot is-kicsit lecssra csináltam), és a tökök leskalpolt tetejét is összevágom pici kockákra és azt is lepárolom a hagymával. Aztán beleteszem a darált húst (fél kilót szoktam a két tökhöz), pirospaprikát, és felöntöm pici vízzel. Jah és fűszerezem ízlés szerint. Tegnap éppen tettem bele kaprot, de lehet csak pici borsot, vagy majorannát is. (ki mit szeret? Én tegnap csak kaprot tettem bele, meg pici borsot)
Összerottyan, és amikor már alig van leve, egy pici tejfölel, meg egy nagyon pici liszttel összesűrítem, és így kevergetve rotyantok még egyet rajta.
Nah ezzel töltöm meg a tököt, és általában a husi fele, vagy a negyede megmarad, amit mellé tudsz szedni még ha eszitek. A megtöltött tökre szoktam rakni még tejfölt, és sajtot is. Utánna már csak addig kell sütni, amíg a sajt megpirul a tetején.
Remélem érthető voltam, ha nem szóljatok :roll:

A férjem a tökfűzeléket nem eszi meg, de ez az egyik kedvenc étele.
A cukkinis fasírt engem is érdekelne.
Nah lépek nstre és du jövök, mármint remélem, nem lesz ma semmi gáz.

Adri

Kép

Kép
irdab

Adri :lol: minden okés lesz az nst-n!!
a recepttől eggggészen jól hangzik :P :P

madaran

na, megyek barackot puculni+befőzni.....csak lekenyem magam naptejjel...
majd beszámolok, hány kilót zabbantottam közben... :P :P 8) 8) :P :P
anna

madaran

Linácska - jaj igen, még elég sok minden áll előttünk, telket nézünk még csak, vagyis veszünk és addig férjem tesójának lakásában lakunk majd, mert ő nem használja, az is egy pici lakás (lehet, hogy még kisebb, mint a mostani), de legalább már tovább léptünk.
VÉgre csak sikerül ez a névmizéria. Bár elég car, hogy még egy csomót kell majd fizetni érte, de a lényeg, ahogy mondod, hogy sikerülni fog. Biztos szeretni fogja a nevét, ha tudja majd, hogy mennyit harcoltatok érte. :)
Orrszívó - szerintem alapfelszerelés, persze szigorúan sima gyógyszertári porszívós. Én a műanyagot ajánlom, mert én már törtem el üvegből valót. :)
Szélcső - mi nem vettünk, mert ritka, ha kell, ha meg esetleg gond van, akkor először úgyis bőven jó a hőmérő.

A redőnyössel mi is így jártunk, nem is értem miért. Nem kell nekik a munka? Vagy nem tudom....sok a munka és a könnyebb, több lóvét adóhoz mennek, nem tudom. Viszont mi egy évig szenvedtünk, mire egy kis redőnyössel csináltattuk meg több pénzért, de ő legalább egy hét alatt jött is.

Én is dagadok ám a víztől rendesen, de úgy vagyok vele, hogy nem bánom már, mert tavaly Mátéval több hónapon keresztül szenvedtem tőle, úgyhogy ezt a kis időt kibírom.
Viszont érdekes, hogy bár kevesebb vagyok 20kg-mal mégis ugyanúgy fáj minden, szeméremcsontom, stb.

Madaran - de jó neked, hogy ehetsz egy csomó gyümit, úúúúgy kívánom. Na, meg a baracklekvárt is és persze minden egyebet ami édes.

Adri - minden rendben lesz az NST-n, de ha nem is, akkor is már időben vagyunk... :)

Köszi a töltötttökrecit, jövőhéten ki fogom próbálni, mert ma megyünk vissza anyósékhoz még kutyra vigyázni, ott nincs kedvem főzni, de hétfőn már itthon vagyunk. :) Ez is letelik lassan. :)

anettoo

Sziasztok!

Leültem egy kicsit szusszanni,mert takarítgattam a szobákban,de csak nagyjából van kész de már nincs erőm tovább csinálni,na meg vár rám a munkám is..Még jöv hónapban csinálom 20áig,és utána egy kis szünet.Luca mamánél,emrt tőle nem lehet ám akármit csinálni :)
Kocsi meg olajcserén+kipufogójavításon.Remélem jól legombolnak bennünket. :roll:

Adri,minden okés lesz NST-n,ha meg nem,akkor várjuk a híreket Zora babáról :)

Anetto,jajj d ejó,hogy el tudtátok adni a lakást! :) Éljen.Aztán kitartás majd az építkezéshez!Aztán ha lenne veled vmi akkor üzenj ám :)

Madaran,jó bari főzést!Nekem anyósom ma mondta,hogy tett el egy pár üveg lekvárt.Gondoltam magamban jól tette :oops:
Mimiék nyaralni vannak Orfűn!ú

Linácska,és biztos,hogy amíg megszületik Levi addigra nem lesznek meg a papirok?

Bener,holnap veszünk új telót ha minden igaz,és majd azzal csinálok képet,mert a fényképezőnket Luca eláztatta a felmosóvödörben,és tesóm gépét szoktam néha elkérni.Vagy majd szombaton ha szülinapozunk úgyis itt lesz a gép,és akkor lefotózom a rucit is.Legalább majd elmondjátok,hogy sztetek nem csajos-e?

Dbea,hát én is meg vagyok lepődve a 6kg-omon,de nekem ugye a java még most jön majd,úgyhogy sztem 10nél kevesebb tuti nem leszek :wink: Meg sokszor van hogy hasmenésem van,és az meg kipucol egy kicsit,így nem rakodik rám annyi.Lucával meg örültem ha egy héten 1x el tudtam menni wc-re.

Kép
Kép
tundi24

Madaran,
ha jól emlékszem, Mimi elment nyaralni egy hétre.

Anetto,
hát igen, bosszantó ez a névmizéria, mert ha 15 héttel ezelőtt normális anyakönyvvezetőt fogok ki, akkor már rég meglenne az engedély 2200 Ft-ból. Így meg 12200, meg az összes új papír. Bár a lakcímkártyáját így is, úgy is újra kell csináltatni, mert az én állandó lakcímemre, Pestre fogják küldeni, meg a TAJ lesz addigra meg. Aztán ha van rendes neve, majd csináltatunk mind a két gyereknek személyit. Mi sokat utazunk, Lilivel is már 2,5 hónaposan mentünk öt napra Sopronba, átjárkáltunk Ausztriába, szóval jó az, ha van papír.

Ja, nem tudom, valaki akar-e még köldökzsinórvért levetetni, de a Krio-ban most júliusban is 50.000-el olcsóbb.

Meg voltam az Auchanban tortadobozért, és a 7 db-os body 1000 Ft. Külön lányos és fiús kiszerelés.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Csak 2 napig nem jöttem, de máris Háború és béke - hosszúságú lett a sok hsz...
Örülök, hogy sok-sok jó hírt olvashattam megint (Ati-baba szépen gyarapszik, Villő-baba is már otthon van ; Linácska, végre siker Szláva-ügyben; Anettoo, szuper, hogy megveszik a lakásotokat; a kész babaszobák is klasszak, stb...)

Mi tegnap voltunk az uccsó uh-n, íme az eredmények:
BPD: 96,7 mm
HC: 356 mm
AC: 298 mm
FI: 72,3 mm
Súlybecslés: 2800 gr.
Vélemény: grav. s. 36+5 d.

Vagyis 3 nappal későbbre tippelik a szülést (07.29) = közeledek augusztushoz!! :lol:

NST-n is voltam, most már volt egyetlen egy "nagyobb", 30%-os méhösszehúzódásom is! (Gondolom mondanom sem kell, hogy nem éreztem belőle semmit.) :D

Ici-picit nekem is dagadnak a lábaim, de igazából nem zavaró. Medencém, csípőm, stb.. szerencsére egyáltalán nem fáj, szerintem még a járásom sem pingvines, úgyhogy teljesen jól elvagyok! :D Csak ilyen terhességet kívánok másnak is, meg magamnak is a következő(k)re... :twisted:

Kedd este megittam életem első málnalevélteáját, hajnali 1-kor olyan hamenés jött rám, hogy ihaj! :( Úgyhogy vagy hanyagolni fogom ezt a teázást, vagy sokkal-sokkal hígabban fogom inni (1 evőkanálnyi volt ráírva...). Egyelőre pihentetem a témát.

Elkezdtem én is a mosást, pont most járt le az első adag, megyek is, viszem a köv. adagot + teregetni, estére talán a vasalást is elkezdhetem. (Csak azt furcsállom, hogy a kiságylepedők és a kis fürdőlepedők max. 30 fokon moshatók!!!??? Így nem tudtam a 95 fokon mosható tetrapelusokkal együtt mosni... :( )

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok!

Én is kitakarítottam reggel egy kicsit, nagyon vicces, hogy mennyire le vagyok lassulva. Azért a kádat már nem mostam ki :oops: Szerencsére minden második héten jön hozzánk egy néni segíteni a takarításban, úgyhogy ezt már inkább meghagyom neki :oops:

Volt nálunk a védőnéni is. Kb. 10 percet volt, szegény a babaszobát szerette volna megnézni, de hát még sajnos sehogy sem áll... Annyit haladtunk, hogy a lapraszerelt bútorok közül a kiságy rácsait tegnap a fiúk összerakták, nagy kínlódások után (gurítottak mellé egy sört, hogy jobban menjen :lol: )

Adri: ez a töltött tök milyen fajta tökből készül? Szerintem a páromnak is bejönne, lehet, hogy jövőhéten jól megcsinálom egy vacsira :lol:

Valaki kérdezte a szoptatós teát. Nekem azt mondta a védőnő, hogy a kórházba nem érdemes még bevinni, inkább otthon tanácsos már elkezdeni, reggel és este egy-egy csészivel, amibe egy-egy filtert lógatsz bele. (Mondjuk én nem szeretnék ilyet inni, mert telivan ánizzsal, amitől forog a gyomrom.)

Ja igen: a vízivásról is beszéltünk, azt mondta (hátha érdekel valakit), hogy lehet bébivizet is adni a kis Prüntyinek, de ha kibontottak a vizet, öntöttél belőle, és utána megint adni akarsz a babának, akkor azt érdemes ugyanúgy forralni, mint a sima csapvizet, mert visszazárás után már nem "steril" a víz. Hát nem tudom, én nem tervezem ezt a bébivizezést sem, de hátha valakinek hasznos. Állítólag rajta van a vizek üvegén is apró betűvel ez a jó tanács...

Bea[/b]

Kép

Kép
dbea

Sziasztok!
Bocsánat a közbeszólásért, de gondoltam ide is felteszem az eladó légzésfigyelőnket és mellszívónkat.
Légzésfigyelő:Angelcare,ac300 kitűnő állapotban,csak május7én született babánk velünk alszik mindig, így felesleges. 2 érzékelőpanel, érzékenységállítás
Sajnos az Avent kézi mellszívót is csak 2szer próbáltuk bevetni,de nincsen tejem,így szintén csak itt áll a dobozba. Csatlakoztatható cumisüveggel, újszülöttes cumival, 2 anyatejtároló dobozkával..
Mindkettő így csak kipróbált állapotú, Brendonban vásárolt,jótállással.
Ott a légzésfigyelő 23.990ft, 20.000ftért elvihetitek tőlem,
mellszívó 15.990ft, tőlem 10.000ftért.
Kérdésetek van, írjatok, fotót is küldök!

Még egyszer bocsánat a zavarásért és további boldogságos babavárást!
lonamisa

Anetto:Örülök, hogy sikerült eladni! :D És,hogy persze újra itt vagy! :D
Én is szeretnék egyszer majd egy külön kis lakhelyet keresni Apával és a kis Csemetékkel!!De addig gyűjtünk!!! :D

Cscsi,Anetto,Irdab,Madaran:Cukkinis fasírt tulajdonképpen ugyanúgy készül, mint a sima fasírt, csak nem húst rakok bele, hanem cukkinit, amit az elején lereszelek, jó vékonyra!Aztán besózom,hagyom állni egy kicsit, majd jól kinyomkodom és mehet bele a többi alkatrész, ami a sima fasírtba (tojás, bors, kenyér vagy zsömle, stb.)!!Ha egy kicsit hígabb lenne, akkor egy kis zsemlemorzsa hozzá!!Bár én a sima fasírthoz is rakok!Nem tudom, hogy ki, hogy szokta...!Anyósom például nem rak hozzá!!!!Szóval tényleg nem egy időigényes kaja, és ráadásul még fincsa is!!!

Próbáljátok ki!Kíváncsi vagyok kinek hogy ízlett!!! :D

Málnalevéltea:Hűűűhhha!Mi is mindjárt ihatjuk ezt a jó kis teát!?!?Bár mi mondjuk anélkül is tágulunk, mint a kis angyal!!Tudom, hogy nem csak azért kell inni, ezt a teát......., de erre kíváncsi leszek nálunk milyen hatást vált majd ki!!Remélem nem egy gyors belépő lesz a szülőszobára!!! :D

Linácska:Ezt a pelenkás letakarósos dolgot jó volt tudni!!Hát nem irigyellek ezzel az anyakönyveztetéssel kapcsolatban!!Az ember nem is gondolná, hogy ezzel ennyi macera van!!De a lényeg, hogy sikerül!!!

Irdab:Engem meg a töltött tök csigázott fel!!Fel is írom valahova,és úgyis nem sokára megyünk Anyukámékhoz, ahonnan bizti, hogy kapunk egy kis tököt a kertből!És akkorra már lesz egy ujabb ügyi receptünk!!! :D
NTS-n bizti, hogy rendben lesz minden!!!Ha hazajöttél gyere és mesélj!!!

Tündi24:Luca egy kicsit eláztatta a fényképezőgépet!?!?Hoppá!!! :lol: OK!!!Várom a kis rucis képeket!!Addigra lehet, hogy én is tudok felrakni képet, mert mostanában nem tudtuk felrakni a gépre a képeket!!!De Apa mondta, hogy hétvégén utánanéz!!Szóval......, ha sikerül én is pakolok ám!!! :D

Hmbori:Örülök,hogy minden rendben van a kis Babócával!!Mijövő héten csütörtökön megyünk a doki bácsihoz!!Már nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mit fog mondani!!Legutóbb ezen az ügyes gépen egy hónapja voltunk!!A másik hely ahova meg szoktam járni,ott meg azzal a géppel nem tudja megmondani, hogy milyen hosszú és mekkora súlya van!!Pedig már nagyon kíváncsi vagyok rá!!!

Kép
bener

Elhoztam a laboreredményeimet, hát teli van csillaggal...
Nagyon alacsony a vörösvérsejt, meg a hemoglobin, hiába szedem a vasat, még vas mellett is lefele megy, eddig legalább tartotta magát 118-on a 119-es alsó határ alatt, de most már csak 111.
Na meg magas a monocita, és alacsony a lymphocita, állítólag valami gyulladásra utal. De írják a neten, hogy autoimmun betegségekben is így van, na most ugye nekem az van, meg az ínyem is nagyon gyulladt, de eddig azért ez jó volt.
Este 6-ra megyek dokihoz, kíváncsi vagyok mit mond.

De. 11-re értem haza, és már kész van Lili holnapi ovis tortája, meg főztem egy gyümölcslevest. A tortára már csak csokimáz kell, de kicsit beraktam a hűtőbe, hogy megkeményedjen, majd olyan fél 3 körül megkapja a mázt.

Dbea,
én Pi-vizezni fogok, apukám felesége (aki nem az anyukám) ezzel foglalkozik. Lilinél is ezt használtam, ezt már nem forralgattam. Most meg remélem nem lesz rá szükség, mert Levi szépen fog szopizni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok
Anett Gratulálok a ház eladásához :D
Pici babák Nagyon nagyon gyönyörűek :D

Bocsi,de nem nagyon van időm visszaolvasni :oops:
Velem annyi történt,hogy voltam CTG-n és kiderült,hogy vannak már fájásaim.
Szülésznő megkért ,hogy valahogy ,de bírjuk ki a szülést jövőhétig.
Esténként vegyek be 1magnéziumot, vagy igyak vörös borocskát :D,mert ezekkel kicsit kitudjuk tolni a szülés időpontját.....kíváncsi vagyok.
Kedden lesz csak a dokim ,mert szabin van :shock: ,de ha gond van akkor bejön és szülünk :D
Esténként már annyira ramatyul vagyok,hogy aludni is alig tudok.....fáj a derekam és a hasam alja is :roll:
Cuccaim és a kishölgy cuccai is össze vannak pakolva! Készen lett a streptococcus eredményem is,ami Negatív lett!

Azt hiszem mindent leírtam!
Bocsánat megint ,hogy ilyen önző módon csak magamról írok,de már sajna ígérni sem tudom,hogy ekkor és ekkor jövök ,mert mindig van valami teendőm és mire gép közelbe kerülök :shock: addigra már nincs erőm írni sem :cry:

Vigyázzon mindenki nagyon magára és pihenjetek sokat!
Noki

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Én is közben megérkeztem.

Lina tegnap nem tudom és most meg lusta vagyok visszamenni,hogy megköszizzem,hogy felrekted a méreteket.Szóval köszike :P

Anetto gtatula :P gondoltunk ám rátok :wink:

Szerdán 10 re megyek nst-re érdekes itt is ctg.-nek hívják ebben a kórházban..

Én már leirtam Humanás bébivizet adtam és most as azt adok a csajszinak.Sajna eggyálltalán nem olcsó...1,5 liter ha jól emlékszem közel 300 forint vagy még több... :?

Szélcső: szerintem nem kell venni ha nagyon gáz a széklet akkor néha hőmérő de ha még gázzabb akkor úgy is doki.
Nállunk a széklettel sose volt gond :P tornáztatás és masszázs mindent megold :wink:

Orrszívó:feltétlenül kell.Azt hiszem Anetto irta a gyógyszertári müanyagot nállunk is az vállt be :P Én is törtem el üveg fejet :twisted:

hőmérő még mindenfélleképpen kell.

Madaran dobnál erre felé egy pár kilót? :wink:

ja megvettem ma a textil pellusokat és tök szerencsém volt mert 230-ért vettem db.-ját :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Nah hazaértem.
A gyros isteni volt :lol: jól tele is vagyok, és tízóraira ettem egy kakaós csigát is. Hát számomra olyan boldogságot okozott, hogy igazából le sem tudom írni..... És megmértem utánna a cukromat 5,3 :lol:
Nst-én is túl vagyok, és minden rendben volt szerencsére. El sem hiszem :lol: :lol: :lol:
Zora 3020 g :lol: . Azt mondta a dokim ha lehet holnap ne szüljek, mert a Balcsin golfversenyen van. Köszi :roll:
Sima tökből csinálom a tököt (amiből a tökfőzelék is készül= Cucumis Sativa :lol: )

Sissi írt, hogy valószínű kedden hazajöhetnek végre valahára :lol:

Van egy kis dolgom, aztán jövök :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab ez nagyon jó hír ..minden amit most irtál :P :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Na most van egy kis időm irni... :P

Noli alszik :P főztem egy kis rizst és sütöttem pár szem karajt gombásan este meg bográcsozni fogunk halászlét csinálunk apa örömére :P remélem nem fog esni.... :o

Anyum tegnap volt masszörnél és hazafelé találkozott egy régi osztálytársam(álltalános)anyukával.Beszélgettek erről arról...anyu mint büszke nagymama meséli,hogy jön a második unoka és kislány :P erre a nőci :!: az tök jó de úgye nem egy apukától :idea: anyum mondja de igen egy apukától :!: a csaj meg rre ő úgy tudja,hogy a férfi csak egy neműt tud nemzenni :!: (azt azért leirom,hogy nem analfabéta a nő mert az intersparnak a helyettese)szóval sok diplomás csaj...anyum alig tudta meggyőzni,hogy tök hülyeséget beszél neki is 2 gyereke van (mi) és 1 apukától és az egggyik fiú a másik lány meg stb....
Na innen már jönnek a pletyók :roll: Normális?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Köszönöm a gratulákat a házeladáshoz, egyébként elég kemény dolog ez, pláne, hogy nem vagyunk egy nagy kereskedővérű emberek és a vevő sem volt az, úgyhogy az eleje elég béna volt. :)
:oops:

Húha Noki, akkor pihenj sokat, hogy még maradjon bent hasidba a babácska. Bár már semmi gond nem lesz, ha megindul.

Bébivíz - én is Humanát adtam Máténak, majd most már egy éves kora után a Jana babavizet, az valamennyivel olcsóbb. Egyébként én úgy tudom, hogy a Humana azért hiába felbontjuk 24 óráig még valamennyire steril, szerntem nem kell forralgatni egy napig.

Linácska - kíváncsi vok mit mond a doki. Tesómnak is car lett a végén a laboreredménye és nyílt is a méhszája, állítólag épp azért, mert valami gyulladás volt a szervezetébe, na de ki tudhatja. Kapott antibigyót.

TÖk jó, hogy van ingyen Pi-víz, akkor legalább nem kell a drága babavizet venni. TÉnyleg marha drága, de azért csapvizet meg még én sem iszok.

Milyen tortát csináltál? Én most vettem meg életem első tortaformáját, (közepeset) és szeretnék tortát csinálni, de hogy milyet még nem tudom.

Bener - nagyon jó ötlet ez a cukkinis fasírt. Nagyon jól hangzik. Ezt is ki fogom próbálni jövő7-en.

Dbea - én is nagyon le vagyok lassulva takarítás terén, de próbálok Máté után takarítani, hogy ha menni kell szülni akármelyik pillanatban ne legyen túl nagy rendetlenség. Hát elég nehéz ugyanazt a játékot naponta százszor elpakolni. :twisted: Úgyhogy most inkább le is viszem, ott rendetlenkedjen, bár kicsit meleg van.

anettoo

Sziasztok!

Tegnap voltunk az utolsó laborvizsgálaton, rémes volt 5 cső véremtől szabadítottak meg.
Ma voltunk az 1. CTG-n, megnézte egy ismeretlen orvos az eredményt azt mondta hogy minden rendben majd mutassam meg a saját dokimnak is.
Meg vettek mintát is na ezt pontosan nem értettem hogy mire jó, de 1 hét múlva lesz meg az eredmény.
Tudja valaki :?:

De jó lesz ha már Sissiék is hazamehetnek! Én az egész kórházas dologból ezt az egyet várom nagyon, pedig még bent sem vagyunk.

Erről a szélcsőről meg még nem is hallottam :roll:
A szomszédnak is azt mondta a védőnő hogy először próbálják meg lázmérővel ha nem sikerül akkor egy fél glicerines kúp. Az utóbbi vált be.
Vendég

Sziasztok

Először is gratula Sissiéknek :wink:

Csajok lehet h bénán hangzik amit kérdezni szeretnék :roll:
az lenne a kérdésem h akik irták h nyitva van az érez valamit vagy azt csak a doki tudja megállapítani :?:
Vendég

Bocsánat :oops: :oops: :oops: az uborka latin nevét írtam feljebb, javítom magam a töké:Cucurbita pepo

Bim-Bam akartam kérdezni, hogy a lenti dagadásra mit mondott a dokid? Nekem is sikerült bedurranni ott :shock:

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab: hát igen, már épp szólni akartam, hogy valami nem stimmel :lol: :lol: :lol:

Hogy csináljátok, már akinek van, hogy ez a bizonyos avatar kép 10 kbyte alatt van? Akárhogy kicsinyítem nekem nem megy 40 alá és nem engedi feltenni ez a hülye rendszer :twisted:

Kép

Kép
dbea

[quote="dbea"]
írta:
dbeaHogy csináljátok, már akinek van, hogy ez a bizonyos avatar kép 10 kbyte alatt van? Akárhogy kicsinyítem nekem nem megy 40 alá és nem engedi feltenni ez a hülye rendszer :twisted:

Küld el emilben, kicsinyítem :wink:
Vendég

Jimbone
Nagyon aranyos a puszis Áron :lol: :lol: :lol:

Irdab
Szép helye lesz Zorának :lol:

Anettoo
Gratulálok a lakáseladáshoz! Most hol fogtok lakni?

Linácska
Éljen az albérlő!
Akkor, ha lassan is, de csak sikerül elintézni a névadást!

Ágota
Villő csodaszép!
Olyan irigy vagyok :oops: :wink:

Értesítés
Alighanem megírom, mikor indulunk a kórházba... és azt is, mikor hazaérkezünk :wink:
Ha minden simán megy, max. 24 órát leszünk benn.

Judi
Szép a babaszoba és csinos a pocid! :lol:

Cscsi
Milu a nagy papucsban :lol: :lol: :lol: :lol:
És végre rólad is láthatunk képet! :wink:

Madaran
Én is olvastam, hogy a rácsvédőt nem jó körben feltenni, mert a szén-dioxid felszaporodhat a baba körül :cry:
Vendég

Bimbam, tényleg, mit mondott az orvos??????

Bener, én nem bírtam kivárni a cukkinis receptet (itt árválkodott egy grillezésből megmaradt darab :)), és kikerestem a netről egy receptet. Ez sajtot írt bele, meg is csináltam, ISTENI lett!!!!!!!!!
ha valakit érdekel: http://www.mindmegette.hu/index.php?app ... cept=12458

Piroska, a minta a strepto szűréshez kell. Ha pozitív, a babód azonnal belefut az első szuriba még ott a szülőszobán, ugyanis a hüvelyi szülés során megfertőzheted.

Babavíz: mi egy éves koráig csak forralt vizet adtunk neki, ennél nincs olcsóbb és egyszerűbb. Csak egy forraló kell hozzá amit reggel megtölt az ember...

Kedden megyünk állatkertbe :lol: :lol: :lol: szerintem én vagyok a legizgatottabb a családból :wink:

Na, és ma délután kimentünk a csillaghegyi strandra. Csajok, az olyan, mint egy elvarázsolt világ! Olyan erős hangulata van, hogy döbbenet. A 60-as, 70-es évek óta nem változott semmi, de ugyanakkor gyönyörűen karban van tartva, tiszta, a wc-ben van papír (ez az egyik fokmérőm :wink: ), és valami hatalmas nagy ősfás park az egész, jó nagyot sétáltunk a végén. És kb. hárman voltak rajtunk kívül :shock: Azt mondják az ottaniak, hogy ez a normális napi létszám. A gyerekmedence tiszta és kultúrált, mellette nagy gyep, szóval én aki utálom a strandokat, teljesen le vagyok nyűgözve!
(Csináltam pár fotót, majd felteszem őket.)
Milu iszonyúan élvezte, lila volt a szája, remegett és sírt már úgy fázott, de amikor kivettem azért kezdett sírni, hogy vissza akar menni :D

Énrám rámjött a fészekrakó láz (utolsó hetek pániktevékenysége), kisszékre állva pucoltam le a szekrények tetejét, a férjem majd' szívbajt kapott amikor meglátott. Esküszöm most nagyobb kupi és fejetlenség van a lakásban, mint amikor elkezdtem rendet rakni.
Vendég

34. hét
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Nagyon szépek a gyerekszobák, de jó nektek, hogy már minden készen van.

Ott lent nekem is bedurrant de elég rendesen, én is akartam kérdezni nektek mit mondott a doki?

Megrendeltem a matracot végre, de csak jövőhét pénteken mehetünk érte akkor lesz kész. Már csak kádat és állványt kell vennem és meg lesz minden Marcusnak. Remélem addigra szoba is lesz hozzá, hogy betudjak pakolni.

Piroska: a szélcsövet akkor szokták ajánlani az orvosok mikor már annyira fáj a pici hasa, hogy állandóan sír, vagy ha nem tud már egy hete kakilni. Mi használtuk mert szükséges volt Jázmin nem tudott három hónapos koráig magától kakilni.

Mindenkinek nyugodt alvással teli éjszakát kívánok!
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Csilla,
nagyon köszi az ajánlatot a fali figurákkal kapcsolatban. Ha jövő héten lesznek újak, szólsz? Akkor esetleg válogatnék én is.
A falvédőket is megnéztem a vaterán, tök jók vannak, már csak választani kéne...

Nagyon szuper, hogy Atti baba végre hazamehet!

Irdab, tök jó hírek ezek. Hihetetlen, hogy néhányan már tulajdonképpen mindenórásak vagytok közülünk.
Pl. Te is, Anett! Nagyon jó, hogy sikerült eladni a lakást! És már ki is néztétek a telket! Szupi! És kb. mit terveztek, mennyi idő alatt tudnátok felépíteni a házat?

Kata, jó nagy már a Mili-lak.

Linácska, tök jó, hogy végre megoldódni látszik a névügy, még ha nem is a legidálisabban. Tényleg, azt nem lehet Mo-n megcsinálni, hogy addig nem is anyakönyveztetitek, amíg meg nem jön az engedély? Akkor nem kellene utólag módosítani. (Egy ismerősömék nem tudták elhatározni sehogy sem a baba nevét, és csak 2 hónapos korában anyakönyveztették, amikor végre választottak - igaz, ez nem MAgyarországon volt...)

Goldplast??

Kép
bikmakk

Bikmakk, írtam privit.
Vendég

Na most még gyorsan bekukk...

nállam ez a bedurranás tök érdekes van 2 napig aztán semmi utána meginnt..
amikor voltam dokinál akkor semmi :? de mondtam neki elmondtam,hogy milyen szokott lenni megnézte de azt mondta,hogy nem lát semmi elváltozást (pedig előtte való nap 2×akkora volt)azt mondta erre ,hogy valamo hormon izé meg vérbősség de nincs nagyon jelentősége pedig engem akkor nagyon zavar :oops:
Nekem még néha a vizeletem is csip :P ezt is mondtam neki és úgye ő mindig néz vizeletet is ,és abban semmilyen ferőzés és baci nincs szóval gőzőm sincs.

Bikkmak megcsináltad a mustáros húsit?Izlet?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Anetto,
én most olyan tortát csináltam, hogy megsütöttem a méteres kalács fehér meg barna tésztáját csak nem őzgerincben, hanem tortaformában, aztán még félbevágtam őket, és így van négy réteg. Közte eperpudingból meg kocka rámából krém, a tetején csokimáz.
A dokim a laborra meg legyintett, a vasat szedni kell tovább, meg valahol lehet egy kis gyulladásom. Azt meg tudjuk, hogy van. Több is.

Piroska,
szerintem a sztreptococcushoz vették a mintát, nem? Nekem is ma vették le, jövő csütörtökön lesz eredménye.

És voltam dokinál is. Minden ok, méhszáj zárt teljesen, baba még nagyon fent van, méhlepény tökéletes állapotban, szívhang is jó. Most 2952g-ra mázsálták, múlt héten 2992 volt, de mondta is a doki, hogy ez azért nem digitális mérleg. Pedig a fejét, hasát mindenét nagyobbra mérte, mégis kisebb súlyt hozott ki. Azt mondta, a négy hét alatt kb. még egy kilót hízik a baba, szóval kb. akkora lesz, mint Lili. Ja és mindebből azt mondta, hogy ok, hogy nagy a baba, de a többi jelből neki úgy tűnik, hogy ki fogom húzni a végéig, vagy egy kicsit rá is húzok még.
Jövő kedden megyek első nst-re (nálunk így hívják), és akkor bemutat annak a dokinak, aki helyette lesz, ha véletlen mégis július utolsó hetében szülnék.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csilla, megkaptam, köszi :)
Bim-bam, igen, megcsináltam, és nagyon fincsi lett. Én amúgy is tojásmániás vagyok... Csak a tetején a szószt keveselltem egy kicsit (ugye 1 dl-ből volt), legközelebb azt többre csinálom. :)

Kép
bikmakk

Linácska - tehát akkor minden rendben. Örülök !!!
Nem semmi, hogy kb. akkora babát mértek nálam, mint nálad, tényleg nagy lesz Levi is.
Nekem most azt mondta, hogy külső méhszáj nyitott, megrövidült méhnyak és nagyon lent van a baba feje, de már két hete is ezt mondta. ja, és hozzáteszem, hogy Mátéval is már két hónappal ez volt a helyzet és mégis túlhordtam.
AZért már összepakoltam tegnap a táskámat, itt áll becipzározva a fotelba. :)
TOrta - jegyeztem a tortaötletet, meg is kívántam :), de ilyeneket már csak egy-két hónap múlva fogok csinálni, mert nem bírom ki, hogy ne egyek belőle, mert amit ismerek, tudom milyen az íze, azt megcsinálom és kész, de az újdonágnál nem bírom ki.

Bikk-makk - még nem tudjuk, hogy hogy lesz az építkezéssel, mert kell hozzá hitelt felvenni (a telket meg tudjuk venni anélkül, de építkezésre már nem futja). Most meg elég carok a hitelkonstrukciók, úgyhogy megterveztetjük, stb. aztán meglátjuk....de aztán ha felvesszük a hitelt nagyon gyorsan beköltözhetővé akarjuk tenni, hogy ne kelljen ideiglenes lakásban élnünk, ahol egy darab bútor nem a miénk. Bár az a lakás a Normafánál van, úgyhogy biztos jól érezzük majd magunkat. Jaj, de jó már erről beszélni, úgy vágytunk rá egy éve. :) Na, jó, azért Matyikára még jobban :)

Csilla - ez a csillaghegyi strand nagyon jó ötlet, mert ugye olyan jó elmenni egy ilyen helyre, de utálom én is a strandokat, viszont ha Balatonra akarunk menni kész vagyon - benzinköltség, stb.
SZóval köszönjük az infót !!! Bár már valószínű nálunk nem aktuális mostanság, de jó tudni, hogy van ilyen hely Bp-en.

Kata - a férjem üres lakásában fogunk lakni, ami szintén 40nm2, de legalább van hova menni és nem kér érte egy ft-ot sem. :)
Húúúúha - nem semmi poci, neked mekkorára mérik Milit?

Ja, egyébként nekem is van, hogy bedurran odalent, én még utána sem néztem mi ez, gondoltam normális, de így hogy tök sokan írjátok, biztos az is. :)

anettoo

Itigram - ez a nyitvadolog - én valahogy megéreztem Máténál is, kicsit szurkált néha, de még az is lehet, hogy az sem az, de azonkívül semmi, szerintem azt csak doki tudja megállapítani. Az hogy megrövidült a méhszájam azt érzem. Érzem, hogy mindjárt kiesik Matyi :) nem tudom normálisan leírni :)

Piroska - szerintem is a strepto lehet, amit levett, nem tudok mást, hogy szoktak volna, bár az én dokim ezt sem szokta :shock:

anettoo

Sziasztok!

Íme a baba szoba, ruhácskák 95%-a kivasalva. Ma tényleg próbálok pihenni, tegnap sokat mászkáltunk apával este 11-ig vasaltam, bokám szépen bedagadt. :D Ma főzök valami gyorsat meg rakok el kovászos uborkát és du. végre leülök és visszaolvasok. Addig is vigyázzon magára mindenki. Kép Kép Kép Kép
nikó

Jó reggelt!

Arra keltem, hogy fél 6-tól nyírják a füvet a közterületesek :twisted: :twisted: :twisted:
Tegnap sem értem vissza már, vendégek toppantak be, de én már az ilyet nem nagyon díjazom :twisted: , pedig semmi bajom nincs velük.

Linácska: nagyon örülök, hogy az a névválasztás elintézhető. Végre-végre, csakhát igazad van abban, hogy mennyivel jobb lett volna ha az a hölgy pár hónappal elöbb felkészült lett volna és fel tudott volna normálisan világosítani.
Ma mentek a kutyusért ugye? Majd képet tegyél fel róla lécci :wink: .
Torta fini lehet nyami..... :lol:
Jó, hogy minden rendben volt a dokinál. Egyébként ezek au uh gépek is elég csalók, illetve elég, ha csak egy miliméterrel huzza arrébb a körtérfogatnál a nyilacskát és teljesen más kg -ot dob ki a gép.

Bikmakk, igen végül is bármikor jöhet már Zora. És megmondom őszintén, hogy sok félelem is bennem van, de már nagyon várom. És nagyon vágyom már a babámra, de közben meg fel sem fogom, hogy pár nap vagy hét, és a kezemben tarthatom.
Ez szerinted normális?
Pont tegnap beszéltem egy csajszival aki programozott csaszi miatt fektetett be a dokim tegnap, és azt mondta tele van a kórház 40. hét feletti kismamákkal. Nem nagyon akarnak beindulni a szülések :shock:

Csilla: tök jók a szobadíszek, és hát a pocakép is szuper.
Na meg a fiad, megzabálom :lol:
Én majd akkor díszitem fel a szobát majd ilyen díszekkel ha mi kiköltözünk, és csak Zoráé lesz a szoba. Akkor lehet, hogy majd engem is érdekelnének a matrivák.
Én is én is szeretnék az állatkertbe menni, imádom. Már alig várom, hogy elvihessem Zorát is. Örülök, hogy a strand ilyen jó benyomást tett rád.

Beusmimi, szépen haladtok, már tényleg nem kell sok minden. De a takarításnál, meg a beköltözésnél vigyázz nagyon magadra, jó?!

Earhart, de szép a pocakod :lol: Kis gömbölyű, emlékszem, még az elején aggódtál is, hogy milyen pici, de már nem :lol: .És szép a bőröd is, nekem teljesen szétszakadt, de már beletörődtem.
Mi van veled amúgy, magadról olyan keveset írsz mindig?!
Ez a haj nagyon jól áll neked.

Bim-Bam köszi, hogy megkérdeztetd a dagadást. De nem lettünk okosabbak, majd jövő héten én is rákérdezek, de megmondom őszintén tegnap ez én is elfelejtettem.
Hát ez az ismerős nem egy IQ bajnok. Falukon szoktak ilyenekkel viccelődni, és hát azt is tudjuk, hogy az inteligenciát sem a diplomával adják :wink:

dbea: egyszer csak össze rakjátok azt a kiságyat :lol:

Margit, szerintem csak doki tudja megállapítani. Amikor megrövidült a méhszájam, akkor éreztem a hüvelyembe nyilaló fájdalmat, de nem tudom, hogy ez összeföggésben van e ezzel.

Hmbori gratula a jó orvosi eredményhez. Szerintem ez a baba méret nem befolyásolja a kiírt dátumot, hiszen a mensiből számolják ált. Vannak nagy és kisebb babák.
Én a teát úgy iszom, ezt Adrinak is írom, hogy teáskanálnyi mennyiséget iszom kb 10-15 percig áztatom a teát. Ezt 2 dl vízben, és de és du is lenyomok egyet. Hát azt észrevettem, hogy el tudok menni wc-re néha 2x is, de nálam nem okoz hasmenést.
Persze én alapból aza székrekedéses típus vagyok.
Jah és én müanyag kanálal pakolom a teát, hogy ne érjen hozzá fém. Egyszer valahol azt olvastam, hogy a gyógyteáknak nem tesz jót ha fémmel érintkeznek.

Noki azért még szorítok, hogy egy két hetet minimum húzzál ki, hogy ne legyen bogyód koraszülött.

Bener magadról megint nem írtál sokmindent :cry:

Tündi, Te otthon dolgozol? Pihenjél, azért ne hajdsd szét magad ok?!

Remélem nem hagytam ki senkit.

Adri

Kép

Kép
irdab

Judi, Nikó gyönyörűek a babaszobák :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Anettoo gyors elemes házban nem gondolkodtatok? Az azért olcsóbb is, és hamarabb elksézül nem?

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok Lányok!

Kata: szép nagy már Mili lak.

Sissi: ez szuper hír, hogy hazamehet Atibaba. :D

Lina Örülök, hogy minden rendben van veletek.

Anett: HÁÁÁÁÁÁT nem irigyellek, én nem kezdeném semmi pénzért újra az építkezést. De viszont álmamim háza itt van a szomszédban és végülis a végeredmény számít. :lol: De már jó lenne ha kész lennénk mondjuk egyenlőre kész nem lesz viszont ha minden jól megy akkor két hét és ott lakunk.
A kert az majd csak jövőre és járdánk sem tudom mikor lesz kész. Egyenlőre nem is nagyon izgat majd lesz.

Annyira fáj a szemérem csontom kisugárzik a combimba alig tudok menni olyan vagyok mint egy droid.

Tegnap visszavittk Jázmint a Dokihoz kiderült, hogy mandulagyulladásból arcüreg gyuladás lett, és ezért folyik még az orra. Szegénykém azt mondta a doki ha nem javul akkor felszúrhatják neki :cry: Amit nem igen szeretnék, mert biztos ott szülnék meg az izgalomtól.

Mindenkinek szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Nikó: nagyon szép lett a szoba.

Kép
Kép
beusmimi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X