Jó reggelt!
Arra keltem, hogy fél 6-tól nyírják a füvet a közterületesek
Tegnap sem értem vissza már, vendégek toppantak be, de én már az ilyet nem nagyon díjazom
, pedig semmi bajom nincs velük.
Linácska: nagyon örülök, hogy az a névválasztás elintézhető. Végre-végre, csakhát igazad van abban, hogy mennyivel jobb lett volna ha az a hölgy pár hónappal elöbb felkészült lett volna és fel tudott volna normálisan világosítani.
Ma mentek a kutyusért ugye? Majd képet tegyél fel róla lécci
.
Torta fini lehet nyami.....
Jó, hogy minden rendben volt a dokinál. Egyébként ezek au uh gépek is elég csalók, illetve elég, ha csak egy miliméterrel huzza arrébb a körtérfogatnál a nyilacskát és teljesen más kg -ot dob ki a gép.
Bikmakk, igen végül is bármikor jöhet már Zora. És megmondom őszintén, hogy sok félelem is bennem van, de már nagyon várom. És nagyon vágyom már a babámra, de közben meg fel sem fogom, hogy pár nap vagy hét, és a kezemben tarthatom.
Ez szerinted normális?
Pont tegnap beszéltem egy csajszival aki programozott csaszi miatt fektetett be a dokim tegnap, és azt mondta tele van a kórház 40. hét feletti kismamákkal. Nem nagyon akarnak beindulni a szülések
Csilla: tök jók a szobadíszek, és hát a pocakép is szuper.
Na meg a fiad, megzabálom
Én majd akkor díszitem fel a szobát majd ilyen díszekkel ha mi kiköltözünk, és csak Zoráé lesz a szoba. Akkor lehet, hogy majd engem is érdekelnének a matrivák.
Én is én is szeretnék az állatkertbe menni, imádom. Már alig várom, hogy elvihessem Zorát is. Örülök, hogy a strand ilyen jó benyomást tett rád.
Beusmimi, szépen haladtok, már tényleg nem kell sok minden. De a takarításnál, meg a beköltözésnél vigyázz nagyon magadra, jó?!
Earhart, de szép a pocakod
Kis gömbölyű, emlékszem, még az elején aggódtál is, hogy milyen pici, de már nem
.És szép a bőröd is, nekem teljesen szétszakadt, de már beletörődtem.
Mi van veled amúgy, magadról olyan keveset írsz mindig?!
Ez a haj nagyon jól áll neked.
Bim-Bam köszi, hogy megkérdeztetd a dagadást. De nem lettünk okosabbak, majd jövő héten én is rákérdezek, de megmondom őszintén tegnap ez én is elfelejtettem.
Hát ez az ismerős nem egy IQ bajnok. Falukon szoktak ilyenekkel viccelődni, és hát azt is tudjuk, hogy az inteligenciát sem a diplomával adják
dbea: egyszer csak össze rakjátok azt a kiságyat
Margit, szerintem csak doki tudja megállapítani. Amikor megrövidült a méhszájam, akkor éreztem a hüvelyembe nyilaló fájdalmat, de nem tudom, hogy ez összeföggésben van e ezzel.
Hmbori gratula a jó orvosi eredményhez. Szerintem ez a baba méret nem befolyásolja a kiírt dátumot, hiszen a mensiből számolják ált. Vannak nagy és kisebb babák.
Én a teát úgy iszom, ezt Adrinak is írom, hogy teáskanálnyi mennyiséget iszom kb 10-15 percig áztatom a teát. Ezt 2 dl vízben, és de és du is lenyomok egyet. Hát azt észrevettem, hogy el tudok menni wc-re néha 2x is, de nálam nem okoz hasmenést.
Persze én alapból aza székrekedéses típus vagyok.
Jah és én müanyag kanálal pakolom a teát, hogy ne érjen hozzá fém. Egyszer valahol azt olvastam, hogy a gyógyteáknak nem tesz jót ha fémmel érintkeznek.
Noki azért még szorítok, hogy egy két hetet minimum húzzál ki, hogy ne legyen bogyód koraszülött.
Bener magadról megint nem írtál sokmindent
Tündi, Te otthon dolgozol? Pihenjél, azért ne hajdsd szét magad ok?!
Remélem nem hagytam ki senkit.