Sziasztok Lányok,
Fúúú, nem semmi éjszakánk volt. Áron megint 3 óránként szopizott, most is olyan nehezen aludt el és attól tartok nem is fog sokáig aludni. Már látom, hogy készülődik ki a fog és annyira hirtelen felsírogat, nagyon kellemetlen lehet neki
.
Köszönöm a dícsérő szavakat, nagyon büszke is vagyok rá.....
Pici, egyenlőre nem tervezünk kutyust, majd csak jövő nyáron esetleg de csak labradort, a legjobb kutyusfajta szerintem. Füvesíteni szeretnénk tavasszal, majd utána esetleg, de most semmiképpen.
Lányok ez tök égő, de én sem langyítottam eddig a babykaját
eszembe sem jutott
Ma a sütőtökös cuccot meglangyítottam úgy adtam babámnak, de a fog miatt most ez sem nagyon kellett. Asszem maradok a barack-almánál, mintha az ízlett volna neki legjobban, meg az alma mandarin.
Bogy, csak egy kérdőív volt fent, hogy vásárolnék-e NEXT ruhákat. Arra válaszoltam, hogy igen, gyakran. Az angol barátainktól kaptam nyáron párat és baromi jók és a honlapon is láttam használtba jókat. Most bevásároltam Áronnak, de majd fog érdekelni, egyenlőre 9-12 hónapos cuccokat hordunk, mert Áron már 9 kiló
Tudjátok, majdnem 5kg-val született......
Ági, a dm-es asztali naptár 1499,-Ft, ez elég picike szerintem, de nagyon szép és igényes. A fali meg 3999,- asszem, na ez nagyobb, de tök egyszerű. Ha lenne nyomtatóm én sem rendeltem volna meg, de jobb ajándékot nem tudtam kitalálni.
Lorci, üdv itthon. Ricsikének tetszett a röfi vágás?
Niki, jobbulást
Nem kell neked fogyózni, nagyon karcsú anyuka lehetsz, mert kismamának is nagyon csinos voltál.
Gabi, Gyps, nekem is ez a rémálmom, hogy nehogy valami ilyen gondunk legyen. Nektek is megvizsgálja minden alkalommal a doktorotok? Nálunk felhúzza minden második héten, azt mondja előre "dolgozik" magának, de én ne csináljak semmit még.
Többieknek is puszi, jövök még majd.
Melcsi