Új privát üzeneted érkezett!

kriemhild.

igen,eü-s.az adhéziósra jobb,mert teljesen elvékonyítja az odatapadt részt,így az fokozatosan hátrahúzhatóvá válik,de 1éves kor alatt nem ajánlott,Brendusnak épp csak akkora luk van,amin a pisi kijön,na,erre nem tudom,jó lesz-e,van akinek igen,van,akinek nem.én megpróbizom majd.de addig még alakulhat.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gyps nekem 2007-es oficom van, abban van naptár minta, de képként bárkinek átküldöm és akkor már mehet a power pöttyben is. :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Pocsékul vagyok, valami gyomorinfluenza szerűségem van, megy a hasam....áááááá. Már napok óta érzem, h. valami nincs rendben.
Csak azért örülök, mert így esetleg lemegy egy-két kiló. :oops:

Leventének jobbulást kívánunk!
Ezek a főzik nagyon jól hangzanak Bogyra. Én ilyeneket nem is tudok.

Látom, nagy naptárkészítésben vagytok.
Mi is terveztük, csak most úgy vagyok vele, h. szülőknek, dédiknek meg van már, h. mit, és még egy naptár plusszban mindenkinek az nem fér bele. Így is necces lesz a karácsony....na mindegy, de örüljünk, mert együtt lesz a család immáron.

Dóri, nem is írtad, h. Viki hányt múlt héten? Vagy írtad csak én nem figyeltem? :oops:

Lorci, az első két sorodon jót rötyögtem.

Melcsi, sajnálom a kutyust. Így biztos jobb neki, nem szenved. És apuddal van.
Áron olyan nagyfiús, nagyon helyes.

Kép
niki30

Olyan szomszédasszonyom van, h. most hozott nekem egy kis húslevest. Hát nem édes.:)
Megmondom őszintén néha olyan szar és nehéz (és az is lesz később), h. szüleink vidéken élnek és nincs olyan, h. anya szarul vagyok ugorj már át légyszi. Jó, mondjuk ha itt lennének sem lenne olyan könnyű, mert ők is dolgoznak ugye.
Párom nővéréék is Pesten élnek, de olyan távolságra lakunk egymástól....
Szal, milyen jó is az, ha az embernek egy ilyen szomszédosnéja van. :D
Isteni ez a húsleves.

Kép
niki30

niki, írtam h hányt szegénykém - asszem, még válaszoltál is h akkor csak óvatosan :wink:

bogy, hol biopiacolsz?
Vendég

ja és jobbulást Levinek, anyjának, vmint nikinek is! rem, nem hagytam ki senkit :oops:
Vendég

Kösz Bogy, végül letöltött magának valamit, ami nem is lenne rossz, csak mégis szar, mert pl a számok minibetükkel vannak irva, nagyanyám sztem nem is látja..hhhrrr, nam indegy.

Gabi, értem. Nos nekünk sajna vagy nem, de a szükületes forma van, azaz van rajta neki egy kis gyürünyi rész, ahol tök szük. Egy hajszálnyit talán tágult, mióta született, de kb pont annyit,amennyit a fütyülő meg ugyancsak nőtt, azaz csöbörből vödörbe van.

Niki, jobbulást!! Hasmarstól azért nem a legjobb fogyni, mert akkor sok viz megminden kimegy...

Kép
kriemhild

Bogy, de nagyon jó amit írtál, csak én lusta, na de most megnézem, bár nekem 2003as az officeom.

Niki, biztos hogy a húsleves jó a hasmarsra? Nem inkább kekszet és főtt krumplit kéne enned?
pici76

Bogyra, nagyon jó volt ez a ppts ötlet! Most csinálom a naptárat!!!, és tök egyszerű!!!! Kösz!

Gyps, itt találsz naptár mintát. Powerpoint és nem excel.
http://office.microsoft.com/hu-hu/templ ... 1425391038
pici76

Huhh pici!

Ez nekem jobban tetszik most át izélem a naptárat! :)
Ebbe sokkal könnyebb beleírogatni...

KépKépKép
bogyra

Nah, rájöttem a hibára, a letöltő program nem szereti a Mozzilát, de az Explorert igen.
Letöltöttem pár sablont, most én is próbálkozom.

NIKI és összes kisbeteg! Jobbulást!!!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Sziasztok Lányok,

Fúúú, nem semmi éjszakánk volt. Áron megint 3 óránként szopizott, most is olyan nehezen aludt el és attól tartok nem is fog sokáig aludni. Már látom, hogy készülődik ki a fog és annyira hirtelen felsírogat, nagyon kellemetlen lehet neki :( .

Köszönöm a dícsérő szavakat, nagyon büszke is vagyok rá..... :D

Pici, egyenlőre nem tervezünk kutyust, majd csak jövő nyáron esetleg de csak labradort, a legjobb kutyusfajta szerintem. Füvesíteni szeretnénk tavasszal, majd utána esetleg, de most semmiképpen. :(

Lányok ez tök égő, de én sem langyítottam eddig a babykaját :oops: :oops: eszembe sem jutott :oops: Ma a sütőtökös cuccot meglangyítottam úgy adtam babámnak, de a fog miatt most ez sem nagyon kellett. Asszem maradok a barack-almánál, mintha az ízlett volna neki legjobban, meg az alma mandarin.

Bogy, csak egy kérdőív volt fent, hogy vásárolnék-e NEXT ruhákat. Arra válaszoltam, hogy igen, gyakran. Az angol barátainktól kaptam nyáron párat és baromi jók és a honlapon is láttam használtba jókat. Most bevásároltam Áronnak, de majd fog érdekelni, egyenlőre 9-12 hónapos cuccokat hordunk, mert Áron már 9 kiló :P Tudjátok, majdnem 5kg-val született......

Ági, a dm-es asztali naptár 1499,-Ft, ez elég picike szerintem, de nagyon szép és igényes. A fali meg 3999,- asszem, na ez nagyobb, de tök egyszerű. Ha lenne nyomtatóm én sem rendeltem volna meg, de jobb ajándékot nem tudtam kitalálni.

Lorci, üdv itthon. Ricsikének tetszett a röfi vágás?

Niki, jobbulást :wink: Nem kell neked fogyózni, nagyon karcsú anyuka lehetsz, mert kismamának is nagyon csinos voltál. :wink:

Gabi, Gyps, nekem is ez a rémálmom, hogy nehogy valami ilyen gondunk legyen. Nektek is megvizsgálja minden alkalommal a doktorotok? Nálunk felhúzza minden második héten, azt mondja előre "dolgozik" magának, de én ne csináljak semmit még. :shock:

Többieknek is puszi, jövök még majd.

Melcsi

Kép
melcsi6

Nem vagyok egy nagy fütyi szakértő, de gergőnek is voltak vele gondok. Kétszer kellett neki hátrahúzni erővel... akkor párnapig kenegettük stb, de az orvos tanácsára nem eröltettünk semmit. Mostmár simán hátrahúzza magának és semmi baja nincs kopp-kopp.

Levinek meg olyan pici nem is látom! :D

KépKépKép
bogyra

Hazudtam! Becsinált leves lett a húslevesből... felforraltam a levest, közben elkezdtem Levit etetni áés nagy lángon maradt, olyan zavaros lett, hogy nem volt gusztusom megkóstolni sem, így felaprítottam a répát a husikat leszedtem a csontról feldaraboltam és behabartam tejföllel+ citro lé+babaérlevél...máris sokkal jobba helyzet épp azt szürcsölöm:)

KépKépKép
bogyra

Kriemhild!Ki sem próbálnád?én örülnék,ha nem lenne majd baj.

Nekünk is felhúzza a védőnő is meg a dokinő is,meg én is fürdésnél.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bálint fütyijét csak az apukája mossa úgy 2 naponta. Különben még nem ért hozzá senki.
Gondolom ahány ház, annyi szokás.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Jó, Gabi, igazad van, valszeg kipróbálom, de egyrészt még messze nem vagyunk 1 évesek, másrészt meg nálunk a visszahúzás nem működik. Szóval nálunk dokibá se, védőnő se. NEM LEHET: Szűk, punktum. De nem felejtem el és egy fél év múlva kipróza. Mégis jobb, mint egy op. Max nem jön be, nem veszíthetek semmit!
Huh, remélem legközelebb lányom lesz. MOndjuk adjunk hálát az égnek, hogy ide születtünk. Én nemrég láttam egy körülmetélős műsort, komolyan lányok, sirtam. Ha az én fiammal ezt valaki el akarná követni, komolyan, a testemen keresztül! :evil: Szóval ez igy nem is olyan nagy gáz helyzet, ilyenkor ezzel vigasztalom magam.

Kép
kriemhild

bogyra, nem válazolsz h honnan vannak a biozöldségeid? :?
Vendég

Jajj bocs, dehogynem, csak mire visszagörgetem addig elfelejtem ám! :)

Hát egyrésze az anyósom kertjéből, más része egy jóbarátunk kertjéből illetve fóliájából :)

És a nádcukrot meg ilyesmit, amivel sűrítem meg édesítem a kaját, azt meg az örs vezér téri biopiacról, a brokkoli és a körte is onnan van.

KépKépKép
bogyra

sziasztok!

Naptárból nekem 1-es! Se türelmem, se tálentumom ehhez. :roll:

nekünk megvolt a doki délelőtt. Viki nem sírt semmit, még a szája sem görbült, de du-i alvásából úgy ébredt, hogy fáj a lába. 24-48 óra után jöhet ki az oltás mellékhatása (láz, nyűgösködés stb). Remélem nem lesz gond szegényemmel. :?
Marcit megmázsáltuk , 8450g és 74 cm. :D

Ma céklát adtam krumplival és nem volt átütő sikerem vele, viszont a tegnapi brokkoli-krumpli párosítás nagyon nyerő volt. :)

Fütyitéma: Gergőéknél pont vmelyik nap volt a védőnő és szemlét tartott a fiúknál, Gergőnek azt mondta, hogy majdnem okés, de mindig lehet hátrébb és hátrébb huzigatni. :) Annyi volt vele, hogy mindig fürdésnél figyeltünk rá 1 percet, és nincs is vele gond mostanra szerencsére. Marcit is megnézte ma DOKINŐ, ÉS NEKI IS KICSIT LE VAN TAPADVA, DE TEENDŐ NINCS VELE, BÉKÉN KELL HAGYNI. BOCS A caps lock, de nincs kedvem újra.

megyek vacsizni én is... majd este benézek.
Vendég

Szisztok,

Csak dobok most két képet gyorsan, ha nem baj, aztán jövök még később! Ezek most a kedvencek! :)

Kép

Kép

Puszi.

Kép

Kép
lorcika

fú,Lorci!Mennyi foga van Ricsinek.de jóóóóóóó!még nagyobb fiúnak látszik.nekem legalábbis. :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Hahó!

Úgy néz ki kinevezik a férjem! :) havonta egy hétre megyen külföldre...

Olyan csaj bulik lesznek itt, pizsis változatban... lehet versenyezni a meghívókért! :) :)

KépKépKép
bogyra

Bogy!Mehetek?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!

Most hogy obszcén szavakkal illettél priviben? :D :D Az kéne még, aztán nem is pizsis lenne, hanem nemistudom milyen nah... :D

KépKépKép
bogyra

esküszöm egész este azon gondolkodtam,haogy lehagytam :lol: ezt azután,amit írtam. :oops: azért mehetek?bitteeeeeeeeeee... :cry:

Brendus oltást kapott,olyan nyugtalanul alszik... :cry:

Apa meg bas..ott itthon maradni.olyan nagy dolgot kértem,nem? :evil:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Igen, Gabi jöhetsz, de neked kell hoznod a pisztáciát! :D

KépKépKép
bogyra

www.babamooncollection.hu/nézzetek itt szét,ha van kedvetek,fürdető,nem tudom,ki kérdezte,rugós hinta,készségfejlesztők,szerintem jók.Ma Patrik itt vett ajándékot a kicsinek.

Bogy!Menj a postára!!!!!!!!!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

www.babamooncollection.hu szóval így akartam. :oops:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!

Már rég fel van adva!!!! Már a múlt héten feladtam.

És akkor ez most azt jelenti, hogy nem jössz???

KépKépKép
bogyra

Helló,

Gabi, megnéztem ezt az oldalt, olyan k....va drága szerintem minden. Én értem, h. ezek márkás termékek, na de akkor is.... :roll:

Kép
niki30

nah rakok képet, mert látom mást is érdekel az olcsó fürdő betét...

Kép

KépKépKép
bogyra

ez akcióban 999 forint volt

1200-1700-ig lehet kapni

KépKépKép
bogyra

Várjál már Bogyra, Gergőről ezek már hogyismondjahm, öhhhömm öhhöööm....fotók. De heles gyerek aztamindenségit. Tudom, h. még csak 8 éves, de olyan felsőteste van már most. Mit sportol?

Ez a fürdető nem drága.

Jah, azért látom, nálatok sincs óriási kád.

Kép
niki30

Niki!

Kb 2 hónapja karatézik....ennyit sporol :)

KépKépKép
bogyra

Hallod, de ebből a szögből tényleg jó kis hasa, mellkasa, válla van neki. Kis Levike meg mellette kis édi-bédi fehér testével :lol:

Kép
niki30

Sziasztok!

Bogyra, tok jo a kadban az a valami...amiben a picur ul, az micsoda?
Mi fogjuk a hatanal, hat eleg faraszto. Kis kadja volt de az mas.

Voltunk tanacsadason: 7kg 30 dkg, ja es 6,5 honapos, mert hogy vonalzom az nincs, bena vagyok :oops: :oops: :oops:

Jobbulast a betegeknek!

Kepzeljetek holnap este fel10-fel11-ig megyek korcsolyazni, mert hogy a munkatarsaim kibereltek, es csak ekkor a kozonsegkori utan tudtak, szoval megyek bandazni, arra mar Elina reg aludni szokott, csak nem pont holnap lesz ez maskepp.
Mar nagyon varom, biztos jo lesz! :D
Apa is biztatott hogy menjek, tok rendes!

KépKép
horilda

Niki nem semmi szomszedod van! Tartsd vele a jo viszonyt! :D :D :D

KépKép
horilda

Ja, amúgy szép kis izos srác! :) Most nézem, hogy a turórudi a fogán maradt:)

KépKépKép
bogyra

www.teszvesz.hu/show_user_auctions.php?uid=2935913&p=1

nem tudom ki kérte,holnapig megvehető a teszveszen az ok baby fürdető,amit én is vettem amúgy a boltba 14ezer.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogy!megyek,hogyne mennék.mennyi pisztácia kén???he???

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Pisztácia???? Én egymagam képes vagyok bevágni fél kilót.... imádom a pisztáciát!!!

Van egy barátnőm, akivel minidg pisztáciával lepjük meg egymást... sajnos nem szotyi árban van.... így mindig veszünk egymásnak szülinapra egy-egy kilót. :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra helyes fiaid vannak!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:33-kor.

Kép
ági_bp

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ági_bp 2009.02.17 16:33-kor.

Kép
ági_bp

nem!!!! De szerintem az!

Pfujjj pedofil bagázs! :D Én nem is akarok arra gondolni, hogy hogy fog kinézni 15 év múlva.... már most is frászt kapok amikor jön, hogy jé anya feláll a kukim.... és én már ugye tudom mire fogja hazsnálni 10 éven belül! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKépKép
bogyra

Mi Anyuméknál vagyunk. Mi pihizünk, gyerkő kényeztődik :D Ma benyomott egy egész barackot, tegnap meg krumplit is tettem a barackhoz, s így már vitte a turmix, de Zita FÚJTA a kaját nem nyelte, közben röhögött :lol: én is. Ma már egész ügyes volt, de eddig olyan kis ügyetlenül csinálta...még most sem profi, de alakul. Hol nem nyitja a száját, aztán ha sikerül betennem aszájába akkor beszél közben, hol bekapja a kanalat de fúj...szal szájnyitás és nyelés egyszerre nehezen jön össze még.

Tegnap megvettük az ülést, és KÖSZI annak aki írta anno, hogy kuponnal akciós a Brendonban!! Nagyon tetszik, végül uazt a színt vettük, mint hordozóban.

Kép
ági_bp

Igen, Ági, ez durva, azt kell, h. mondjam. :lol:
Anya, óvd a fiadat az idős tyúkoktól!
Ugyan már, egy kis csoki a fogán.... :D

Ilda, szal, Te is kimenőt kapsz holnapra. Én is :lol: Nagyon nem volt jellemző az elmúlt időszakra, h. én kiruccanok, egyedül, Emma nélkül.
Barátnőkkel ülünk be a Balettcipőbe. A Pesten élők biztos ismerik. Aranyos kis hely.
Múltkor röhögtünk apával, h. én megyek a Balettcipőbe, ő meg Stopplisba (ilyen hely nem létezik).

Na jó éjt!

Kép
niki30

pedofilok!!!!!!!!!!

Mi az a Balettcipő?hol van?

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Nah, Áron elaludt, most tudok jönni. Hát, elég nyügi volt már fürcsi előtt, a szopinál meg úgy tünt, mintha kevés lenne neki a tejcim, de aztán megnyugodott és elaludt, asszem csak a fogínyét akarta masszírozni velem, de aztán rájött, hogy nem jön belőle semmi és ettől ideges lett....

Bogy, ilyen képeket csak pénzért mutogass.... :lol: Nagyon szépek a gyermekeid és tök aranyosak együtt.

Niki, hogy vagy? Javulgatsz?

Lorci, tényleg a fogacskáktól idősebbnek látszik Ricsike, nagyon cuki.

Nálunk ma sütőtök próba volt, de nem jött be....a krumpli almával viszont igen.
Vettem három bébiételt és nem figyeltem oda, az egyiken nem volt csupajó felirat és van is benne cukor..... :twisted: Ha jól emlékszem valaki pont írta, hogy így járt, erre én is így jártam.

Gabi, köszi a linkeket, nézelődöm.....

Dóri, akkor Marci baba is nagyon szépen fejlődik :wink: Viki milyen oltást kapott?Mit kapnak ilyenkor?

Ági, akkor élvezz ki minden pillanatot, relax :D Nekem is olyan jó, hogy bármikor számíthatok anyukámra.

Na megyek, mert tornázni voltam és utána egyből fürdettem Áron-t és még nem tudtam lezuhanyozni, apa meg dolgozik....

Remélem nyugis éjszakánk lesz. Én bírom a zűröset is, de szeretném ha Áron jót aludna.

Jó éjt nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

ma bojkottálta a kisfiam a kajákat, mindet! :evil: :evil: csak minimális pár kanálnyit volt hajlandó fogyasztani, jaa, meg szopizott. :evil:
Viki sem nagyon evett, csak joghurtot, uborkát magában :shock: , vajas kalácsot és gyümölcsteát. :? Annyira feldagadt a combija és tök piros. :(

Melcsi,
Vikinek csúszott a 18 hónapos oltása a vese mizéria miatt, meg lobogott a fejünk fölött a műtát, és az operáció előtt és utána 8 hétig nem oltható a gyerek az altatás miatt, ezért maradt el eddig, de most ebben a nyugis időszakban, és épp nem is beteg senki beoltattam. Igazából ez karoltás, de ő olyan kis törékeny, hogy jobbnak látta a dokinénink a husosabb combijába adni beborogattam neki a du-i alvására, ráhúztam a harisnyáját, de ugyanolyan piri ott neki. :(

soha nem volt semmilyen oltási szövődménye, de ez a 15 és 18 hós szuri nagyon gáz, már előre rettegek majd Marcinál, ez a legtöbb gyereket kiüti, legalábbis minden ismerősömtől ezt hallom, tesómék gyereke pl. bepöttyösödött és fájt a füle. Sajna ez van, rohadt MMR... :evil: :roll:

Niki, én is pesti vagyok, de nem ismerem a helyet. :oops:

Bogi, tényleg szépek a gyerekek :D , de a pucér képeket talán jobb mellőzni a sok gyökér szemétláda miatt. :evil: akik gyerekképeken perverzkednek, megnőhet a távolkeleti letöltések száma. :x pont ez volt mostanában a téma máshol.

megyek, elteszem magam holnapra... zűrös napom volt, Marci is baromira nyüglődött ma, alig aludt, de szerencsére már mindneki alszik fél 9 óta.

jóéjt mindenkinek!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?