Új privát üzeneted érkezett!

sajti: miert mondod hogy akkor meg nonemunek neztel ki??? :D Most talan atvaltoztal? :D Molly haja szinen meg a mennyisegen is elcsodalkoznak, mert altalaban a szoszi babaknak kevesebb hajuk van de ezt fonni lehet :D

Tegnap voltunk hallas vizsgalaton ujra, meg a szuletes utani tesztnel a bal fulevel nem ment at, es most ujra kellett csinalni, de szerencsere csak a magzatviz maradt a kis fuleben, mert mostmar atment a teszten :wink:

Kép

Kép
snowball

Rekuja fantasztikusan ügyesen varrsz, gratulálok. A pelenkázótáskához egy ötlet: ha a végébe amit lecipzárazol belülre varrsz a széléhez zsebeket, abba szépen bele tudod rakni a pelust, popsitörlőt, kis tégelyben krémet. Itt általában hálós zsebeket szoktak a pelenkázótáska végéhez varrni, és szépen fel tudod göngyölni ahogy összehajtod először a zsebeket egymásra a varrásnál aztán bele a táskába és úgy összecipzárazni az egészet és már nem hullik ki semmi. Csak egy ötlet, lehet hogy ismered. Kerestem neten egy képet, hogy mit próbálok itt zagyválni:
Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Rekuja:
Nincs sok pólom, ami kényelmes lenne. A Tcsapdás is éppen jó, ugyanis C ! a kosárméretem az eredeti A után. Tök brutál melleim lettek. :D A „szabad vasárnap délelött“ dolog ismerös nekem is, ha vki vigyáz Áronra, az nekem is arra jó, hogy gözerövel házimunkázzak, pörögjek....stb. Nagyon tetszenek a szatyrok, de ügyes vagy! Gratulálok a jó eredményekhez! "Kicsit védekezés" módja engem is érdekelne! :D

Snowball:
Hát a szülésed tényleg durvára sikeredett, le a kalappal, hogy igy kibirtad! Jobban vagy már? Na rajtunk is átvonult egy fincsi kis infulenza, az egész család dögrováson volt 2 napig, szerencsére Áron nem kapta el. Szuper, h apósék odaköltöznek, lesz segitséged legalább. :) De aranyos Molly a kis horgolt cipöcskében!

Sajti:
Horvátország, Salzkammergut jó uticélok, a kajakozást én is ugy kipróbálnám, biztos szuper! Eddig még csak simán csónakáztam, viszont evezni megtanultam. Tényleg máshogy kell kajakot evezni, mint egy mezei csónakot? Hu, nagy hullámokban nagyon tuti lehet! Meg a vadvizi evezés is nagyon izgat, rajta is van az egyszer ugyis kipróbálom listámon. Hát a nyaralás kérdés nálunk még nyitott, ami tuti, h. hazalátogatunk anyuhoz. Az is kb. 350 km. Képet kérek Kristofról, biztos ö is sokat nött már! A piranja hatás nálunk is megvan, Áron úgy rácuppan a cicire, h csillagokat látok, mi lesz ha már fogai is lesznek?

Kat:
De édes „nagyfiú“ Bence! Olyan kis huncut mosolya van!

Csicsi:
Köszi! Igen, szeretem a Tankcsapdát, és a poló is rámjön. :D Megértem h. hiányoznak a szeretteid, Pest melyik részére mennétek? Voltál már Petrával a kardiológián? Remélem nincs komolyabb gond! Hurrá aerobik bérlet, hát én is csak ugy vagyok képes tornázni, ha pénzt adok ki érte, mert akkor már nem hagyom veszni. Pedig itthon figyel 2 Béres Alexandra dvd is. :)

Csajok köszönöm Nektek a szives fogadtatást! Igazán jólesett. Amugy az utóbbi idöben nem forumoztam, tanyán sem igen voltam. A héten átestem/tünk egy elég durva infulenzán, még a hajam is fájt. Persze Áron megérezhetett vmit, mert fokozottan kereste a társaságomat, állandóan cicizett volna, igy nem sokat tudtam pihenni. Viszont olyan jól esett vele összebujni, biztos ezért is lettem olyan gyorsan jobban. 2 napig alig ettem vmit, egyszerüen nem ment, viszont igyekeztem sokat inni, és szerencsére nem ment el a tejem. 1 kg-t le is fogytam, szval minden rosszban van vmi jó. :) Bár a jövöben inkább maradnék a testmozgásos fogyókúránál.
Nem tudom nálatok milyen az idö, de itt hó van, ami már eléggé idegesitö ilyenkor, szval megrendeltem a tavaszt! Remélem nem késik az „égi“ futárszolgálat és hamarosan ideér!
:lol:

Kép
zsuzs35

Basszus véletlen rátenyereltem a klaviatúrára és elszállt minden :?

Sajti
Tök jót nevettem a beszólásaidon, bár ha David hasselhof ment ki, akkor inkább zombinak sminkelném magam, nehogy má' szájon át lélegeztessen :D
Tényleg most akarod megkérdőjelezni saját nőiességedet, amikor a leginkább női funkciókat látod el? Több önbizalmat!!! Nem hiszem, h a sminktől csajosabb lehetnél, mint a szoptatástól meg a szüléstől. Nem csoda, h fogy a gyerek a nyugati világban, ha olyan nőideálok vannak, akik alultápláltságuk miatt esélytelenek lennének egészséges babákat szülni. Nem véletlen a barokk nőideál... De ha gondolod, küldj át egy fotót, fotoshoppal rajzolok neked sminket :D
Meskán árulással az a baj, hogy nem tudnám annyiért adni, amennyi munkaórám van benne, mert min 500Ft/órával +alapanyaggal számolva egy szatyor kb 4-5000 lenne a táska meg 14e, annyiért meg nem menne el. Szóval marad drága hobbinak, a család meg boldog volt a kariajikkal :)
Tök jó, h Kristófnak is van szerelme, legalább nem csak mi járunk majd pszichológushoz :) Anyám szerint nekem is volt, egy nagyon ronda baba (mutatott képet, szerintem tök cuki, de nem emlékszem rá). Van egy fotó, amin ugyanolyan szerelmesen nézem a babát, mint Szaffi méhikét :)

Snowball
Nagyon cuki a kiscipő :) Szaffi eddig hálisten mindenkit szeretett, főleg a nővéremet. Tényleg, nálatok nem volt ilyen? Nem érzett hasonlóságot? Pedig Luca nem is hasonlít rám, még a hangja is más. Sok nő a családbanról jut eszembe, apám felvett egy új titkárnőt és az megpróbált vmi hülyeséget beadni neki, mire visszaszólt, hogy két lányom és két lányunokám van, ne próbálkozzon, már minden trükköt ismerek :D
Mosolygós felöltözés tök jó :) Nekünk a héten már kétszer is sikerült körbepisilnie a territóriumát, azaz a szobát, a mérlegtől a pelenkázóig :)

Nyufó
köszi az ötletet :) A fotón sztem nem látszik, de egy csomó zseb van rajta (az alsó képen látszik két sötétzöld gomb, azok a zsebek tetején vannak, mert így osztottam 3 részre, de ha kigombolom őket, akkor egy nagy zseb van). Csak ugye nem fér bele minden a zsebekbe, csak a pelusok meg a krémek. De nálam szokott lenni egy váltás ruha, két textilpelus meg egy egyszer használatos pelenkázó lap is, plusz a termotáska a cumisüveggel. Szóval azok már kipotyognak. Ja, meg kívül is van zseb, de abba túl gyenge gumit tettem, mert féltem, hogy összerántja a táskát, szóval abból minden kipotyog, csak dísznek jó :) amúgy teljesen síkba nyitható, ha nagyon akarom, mert mind a 4 élén van zipzár (jó, tudom, hogy 12 éle van egy téglatestnek, de sztem értitek, melyik 4re gondolok).

Zsuzs
Jó, hogy meggyógyultál hamar! Áron is elkapta, vagy megúszta az anyatejben levő ellenanyag miatt? Tök jó a C kosár, vegyél gyorsan néhány mélyen dekoltált pólót tavaszra és élvezd ki ;)
Itt most hálisten süt a nap és meleg van kint, de 2 napja itt is havazott. Mondta apa este, h tiszta hó kint minden, mondtam persze, ne higgye, hogy elhiszem... aztán de.

Tegnap volt védőnéni, megnézte a BCG helyét, hát Szaffinak sikerült örökölnie a BCG érzékenységet a családban :( Pedig mivel nekem nincs, azt hittem, neki se lesz. Most próbáljuk kifakasztani, ha nem megy jövő szerdáig, akkor megyünk a dokihoz, felvágja és kitisztítja :'( Remélem, megy itthon. Fürdés után, amikor felázik a bőre, akkor szét kell húzogatni az oltást, ami most egy nagy vörös pukli a közepénél enyhén sárgával. Ha elég vékony lesz a bőr a tetején, akkor ilyenkor kifakad majd... Mért van az, hogy az anyám meg a nővérem érzékeny, a nővérem lánya nem örökölte, az enyém meg igen?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Kat apa "süketsége" nálunk is mióta ismerem van, csak még az elején jobban figyelt rám, nem jött így ki :lol: Mindig arra hivatkozik hogy örökletes mert apukája is hasonló :lol: Én is utálom ezt a téli nagy beöltöztetést, tiszta macera. Ha bemész valahova akkor megfő a gyerek, de ha alszik, akkor nem szívesen kezded el vetkőztetni... A zárt fórumon volt téma a mensi és a tej, többen írták hogy nem apadt el a tejcsi korábbi gyerkőcöknél amikor megjött, remélem neked se fog, drukk. Nálunk is úgy vannak a rugik, hogy az ujja a többségnek fel van hajtva mert hosszú. Kenguru 3 hós kortól, hacsak nincs benne fejtartó párna, azok a kenguruk már hamarabb használhatók, aztán később kivehető belőle a fejtartó. Na mondom hogy süketférjekfeleségeiklubbot alapíthatunk :lol: Jaj ezek a fotóóóók, ááá, irígy, nagyon ügyes apa, gratulálok neki, ismét nagyot alkotott!

Rekuja szuper hogy ennyit tudtok már most kirándulni! Igaza van neked is és apának is. Egy felől nagyon hasonlít a két kiscsaj babakori fotója, le se tagadhatnák egymást, más felől viszont már most vannak különbségek. A pici, bár most már eléggé ki van kerekedve, de a fejformája keskenyebb, a haja sötétebb, lehet ezeket vette észre apa. Enyémapa detto, múltkor elküldtem valamiért, nem emlékeztem pontosan milyen, leírtam hogy kb. hogy néz ki, meg milyen ízesítésű és megadtam neki hogy ne a zöld zacskósat vegye, mert azt nem eszi a gyerek, ez fehér volt. Erre boldogan hazaállít a zöld zacskóssal.... Úgy látszik ezek általános férfitulajdonságok, ha így ennyire egyeznek, eddig azt hittem apa működésére terjed ki :lol: Nagyon jó a hordozós kép, a sokszínű sálad meg nagyon klassz! Ez is jó, ahogy apa visszakérdezett a pocakra hogy ki! Megalapíthatjuk a süket férjek feleségei klubbot is :lol: Gratulálok az átforduláshoz! Ahogy te is írod most már fokozottan kell rá figyelni innentől, ez a nehezítés. Tök jó hogy a hétköznapokra is bevállt a kendő, elhiszem hogy egyszerűbb mint a szekeret tologatni. Majd akkor leszel bajban ha már nagyobb lesz és jó kis súlya lesz :lol: A szatyraid nagyon szuperek, patchwork? Nagyon jól nyomod. Én is most vettem varrógépet, de kb. annyira értek hozzá hogy melyik az eleje meg a háta :lol: Meg akarom azt is tanulni, remélem sikerül. Ezen a félig felhúzós kotonon jót röhögtem. Itt is szűrik hogy nem vagy-e depis. Közben már látom hogy foltvarrás tényleg, nagyon ügyes vagy. Tényleg nem látszanak a táskán a zsebek, de akkor nem szóltam, bocsi! Ó sajnálom ezt a BCG érzékenységet, szegényke! Gondolom akkor megmarad neki a nyoma.

Snowball tesódék meddig vannak itt? Én úgy csinálom hogy ha a tejcsi hamar felhasználásra kerül, max 1 órán belül, akkor bekeverem, egy nagyon picit melegebbre, de csak picit, mert ha túl melegbe rakod akkor kihalnak a vitaminok és úgy bele hőtáskába. Az Aventnek és a Tommee Tippeenek is van. Ha viszont messzebbre mész, később kell a tej, akkor nyugodtan a sima forró vizet rakd a cumisüvegbe, így tudod még melegebbre, bele a hőtáskába és én a port ki szoktam konkrétan mérni egy kis tégelybe hogy csak bele keljen önteni a vízbe. Az Asda-ban kaphatók tök helyes kis műanyag dobozok, olyan pici hogy kb. 8 kanál por fér bele ha jól emlékszem. Ez a sima háztartási résznél van. És akkor így nem kell méregetni se út közben, főleg hogy nem biztos hogy kezet tudsz mosni, úgy meg nem jó nyúlkálni a porban. Ha meg esetleg még túl meleg a víz, hűteni hamar tudsz rajta, elég csak ha kiveszed a táskából, főleg hogy még a kinti levegő nem túl meleg, hamar ehető hőre hül. Csak amíg forró a víz, ne öntsd bele a tápit. Mi SMA-t adjuk, anno Regivel azt ajánlották a kórházban és meg is maradtunk annál. A fürcsis kép, hát megint csak pislogok a hajszínén. Mi van a műtermi képekkel, mikor láthatunk belőle??? Sajnálom hogy már el is mentek tesódék. Viszont hogy hogy apósodék átköltöznek? Megtetszett neki? Tök jó hogy közel lesznek. Az ő párja milyen, szimpi? Nagyon édes talpigrózsaszín Molly, tündér kislány tényleg. Ez a pelenkázós kép is aranyos ezekkel a kis rózsaszín elefántos cipőcskékkel. Torkod rendbejött már?

Sajti tök jó hogy nő az etetési idő! Neked legalább visszakérdez a párod, az enyém annyira elvarázsolt fajta, hogy sokszor el se jut a fejéig hogy hozzá beszélek... Nem semmi hogy akkor a pufi kisgyerekből milyen sportos csajszi lett. Én most fordítva vagyok, sportos voltam most pufi, hehe, de nyomom ezerrel a fogyót :lol: Na ha találsz ilyen sminkes tanfolyamot, akkor szólj, én is ugyanígy vagyok vele, nem nagyon festem magam, pedig néha jó lenne, de nem nagyon értek hozzá én se hogy hogyan lehetne jól alkalmazni magamon hogy ütős legyen az eredmény. Pedig tudom hogy csodákat lehet tenni. Ez csúcs beszólás volt hogy azért nem büdös a kukátok mert még dobozban van, 10-es, szakadok a röhögéstől.

Zsuzs nagyon édesek a képek! Valahol el kell férnie annak a sok tejcsinek :D Vadvízi evezés, húúha, ki is halnék, nem bírom a vidámparkot se :D Viszont kenuztam még régen, nekem az volt a kedvenc, de persze a legjobban a végében szerettem a kormányos feladatot. Jaj de jó lenne ha az én anyukám lenne 350 km-re szerintem két hetente hétvégén otthon vigyorognék :( Ez a hajam is fájt eléggé érzékelteti hogy igen szarul lehettetek!

Csicsi szuper hogy rendben volt az ultrahang, viszont az tiszta gáz hogy előrébb veszik aki bent fekszik, azoknak úgy is teljesen mindegy mikor kerülnek sorra, de kis babákat váratni :twisted: Amikor otthon vagyunk MO-n én is babavizet veszek, iszonyat vízköves a víz. Jaj, nagyon drukkolok hogy együtt maradjon a család, nagyon rossz ez így hogy két fele vágytok, mi lesz így veletek! Nekem Tommee Tippee-s kukám van, az szuper. Remélem tényleg minden ok Petrussal, majd írd meg mire jutottatok. Aerobik bérlet szuper, hajrá! Biztos fáradt vagy hogy nem esett le hogy nem ég a lámpa a kocsin, még jó hogy nem lett bajotok. Mennyit alszol éjszaka?

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok!

Gyorsan írok kicsit, mert utána kimenőt kaptam, tehát megyek pelenkát venni, bankba, stb... Tehát elintézem a dolgaimat végre.. :)

Snowball: mindig is fiúsabb lány voltam, ezért gondolom néha, hogy jól megviccelt az ÉLET, hogy lánynak születtem... :wink: Hú, tök jó, hogy rendben van Molly füle!! Ez a fül dolog most nálam amúgy is sarkalatos pont, mivel az unokatesóm kislányának a fülére ment a takonykór, és kiszakadtak a dobhártyái... :cry: Sőt, az ismeretségi körömből most több gyerkőc kórházban van, úgyhogy mi sem fogadunk látogatókat!

Zsuzs: ha kinőnek a fogai, akkor beszerzek egy piercinget, a lyuk már meglesz hozzá! :lol: :lol: :lol: Sőt, lehet, hogy tele leszünk piercingekkel...
A kajakozás más, mint a csónak, nem annyira küszködős, és itt nem egy toll van a lapáton, hanem kettő. Meg a kajak jóval fürgébb, mint a csónak. Küldök majd pár kedvcsinálót pü-ben, azért nem így nyilvánosan, mert a képek fent vannak a neten, túrákat "reklámoznak", a kisfilm is reklámfilmnek készült. Amikor forgattuk, és amikor a képek készültek, még nagyon kezdő voltam, kölcsön cuccokkal, stb.. Azóta már beszereztem mindenből a nekem legjobbat, de persze van még hová fejlődni... :wink: Ha gondolod, az én hajómat akármikor kipróbálhatod, bár most még én is kicsit röcögni fogok benne, ui. sikerült egy magasabb szintű hajót vennem, amihez elég jó egyensúly érzék kell.. Magyarul: párszor fel fogok borulni, mire megszokom újra.. :wink: Apának is jó hajója van, abban aludni is mernék, mert nem borul...
Mostanában itt is volt hó, legalább lehetett lapátolni!! Imádom!! :D Azért annak örülök, hogy már túl vagytok az influenzán! Utálatos betegség! :(

Rekuja: tényleg úgy vagyok most, mint ahogy mások is mondják, hogy már harmadik napja ugyanabban a copfban van a hajam... Meg a mackóm sem túl nőcis.. ;) Tényleg mindig csak pulcsi, farmer (mindig ugyanaz..), mackóalsó (ebből van több), estére XL-es póló, de legalább 3 db/éjszaka, stb... Persze, nem a sminktől leszek csajosabb, de azért próbálkozom... Kristófot imádom, és nagyon várom már, hogy jó sok dolgot megmutathassak neki: pl. kavicsokat, állatokat a vízben, a felhőket a pilisi hegyekben stb.. :wink:
Hú, ennyire érzékeny Szaffi az oltásra? Remélem, rendbe jön jövő hétig!!

KépKép
sajti

Kicsit összeszedte magát a gyerkőc... :lol:
.. és íme a kacsa pajtása! :)

Kép Kép

KépKép
sajti

Eszembe jutott valami:
Ti milyen popsikenőcsöt és fürdetőt használtok? Mi most váltottunk ki a gyógyszertárban vmilyen dobozosat (orvos írta fel), de megnéztem az összetételt, és van benne folyékony paraffin!!! Hát már én nem használok kőolajszármazékokat, de a gyerekre rákenjem?? :x Most ideges lettem kicsit....

KépKép
sajti

Nyufó
Jó a zöld-zacskós sztori, tipikus :) valószínű mi is ilyenek lennénk azokkal a dolgokkal, amik irrelevánsak nekünk. Lóránt is tud ám figyelni, ha fontos neki valami (munka). Meg pl a szüléskor is nagyon figyelt a doki minden szavára (velem ellentétben, mert én azt is harmadszorra hallottam meg, hogy vegyek levegőt).
Kendőzés meg, ha nő a gyerek már edzésnek is felér majd :) a lényeg, hogy folyamatosan hordjam, hogy szokja a szervezetem :) Jól hangzik, mi?
Varrástól ne félj, nem nagy kaland, ha nem akarsz túl bonyolult dolgot csinálni. Aztán vannak, amikkel nem érdemes vacakolni. Pl gallért szépen elkészíteni nagy meló, úgyhogy blúzt csak egyszer varrtam, többet tuti nem fogok :) Szoknyát gumis derékkal nagy sikerélmény, nadrágot már nem baj, ha van, aki megmutatja. A lényeg, hogy az ördög a részletekben rejlik! Ha a kis apróságokat szépen eldolgozod, az összbenyomás is szép lesz. Ja és varrás közben legalább annyit kell vasalni, mint varrni, akkor minden sokkal egyszerűbb :) De ha egyszer belefogsz, kérdezz csak, ha tudok segítek. Én sztem akkor varrok legközelebb ruhát, amikor Szaffi már elég nagy lesz szoknyácskához, mert tuti csinálok anya-lánya egyenruhát ugyanabból az anyagból :)

Sajti
nagyon jó a pircinges beszólás :D Ez a fiús lány ismerős dolog. De sztem attól éreznénk magunkat csajnak, ha a pasijaink folyton megerősítenének nőiességünkben. Az egészben az ellentmondás, hogy én sose bírtam az olyan pasikat, akik folyton udvaroltak, h milyen vonzó/szép stb vagyok, mert hiteltelennek éreztem, mert magam nem annak láttam, így választottam egy olyan párt, aki bár szépnek lát, fel se merül benne, hogy ezt napi szinten kommunikálja felém. Tiszta ördögi kör :) De én is hetente egyszer látok csak sampont meg borotvát (most csak azért volt bozótirtás, mert mégse állíthatok oda a nénészhez brumi-mackó lábakkal).
Kacsa pajtás nagyon cuki, és előnye méhivel szemben, hogy nem nagy! Már előre rettegek méhi mindenhova cipelésétől...
Mi gyógyszertári popsikenőcsöt meg fürdetőkrémet használunk, valami N-betűs. Mindkettő narancssárgás-rózsaszín tubusban van kék felirattal és nem olvastam el, mi van benne. A fürdetőkrém elég macera, egy üvegben meleg vízben előre fel szoktam oldani (ha majdnem forró a víz, feloldódik), de még így is néha darabos. Amúgy amennyire a gyerek koszos, sztem tök mind1, csak bőrszárazság ellen kell.

Mai teljesítménye: magára rángatta a macit, majd addig hernyózott, amíg befúrta az arcát a két lába közé és ott nyalogatta sikongatva :oops: ez egy rózsaszín szerkós lánymaci :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Tudom mit akartam még! A fotó alapján Sajti tényleg tök picinek tűnik a játszószőnyegetek! Az enyém boltíves, és 1mx1m-es, szóval ezen simán meg fog tudni fordulni, ha középre rakom. Na jó, nem is Brendonos, hanem vmi SLJT, ha jól emléxem a nyomtatott héber betűkre (a magánhangzókat nem írják le). Még nővérem kapta az exférje izráeli rokonaitól, mint szinte minden jobb babás cuccunkat.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Délelött, fözés közben kezdtem el írni, azért estére össze is hoztam! :D

Rekuja:
BCG érzékenység? Nem is hallottam ilyenröl. Szegény Szaffi, a vörös pukli fáj is neki, érzékeny? Remélem kifakad, és nem kell felvágni! Hát nem biztos, h a pelenkázóstáska nem menne el 14e-ért, mert iszonyú áron lehet kapni boltban is a normálisabbakat. Pont a napokban nézegettem a kinálatot, és le is hidaltam az áraktól. 58 euro volt, ami tetszett is volna. Tied azért pedig egyedi, kézzel készitett! Szaffi de édes, elkapta a macit is! :D
Áron szerencsére megúszta a betegséget.
Hurrá, végre itt is sütött a nap, a hömérséklet is egész baráti, na alakul a dolog! :D

Nyufo:
A kenuzás is tök jó lehet, a Tiszán vannak ilyen kenu túrák, érdekel is, csak az egész napos evezés riaszt kissé. Egyesületben sportoltál v hobbiként kenuztál? Hát amig Zsofi ovis volt, gyakrabban is jártunk haza, de a suli miatt eléggé kötött az idö. Szünetekben szoktunk általában, mert a hétvégére hazaugrásnak nincs nagyon értelme, kb 4-5 óra csak oda az utazás.

Sajti:
Piercing :D :D
Nagyon jó a video, baromi profin van összerakva! Apának is megmutattam és szerinte is tényleg kedvet kap az ember a kajakozáshoz. Hát apa inkább a kenus tipus, neki az jön be jobban, és csak ugy mellékesen mondta, h. nyáron már meg is rendelt egyet az egyik ismeröstöl. Még jó, h szól azért. Viszont köszi a felajánlást szivesen ki is próbálnám a kajakodat, csak kár h. olyan messze vagy!
Amugy mi is szeretünk kempingezni, sátorozni, tábortüznél sütögetni, persze vmilyen úton-módon mindig elökerül a házipálesz is. :D
Nahát azt hittem csak én vagyok olyan „nemnormális“ :D, h szeretek havat lapátolni. Imádom, terhesen is lapátoltam, tök jó volt! Most viszont már nem szeretnék, inkább hóvirágot, krókuszt, ibolyát szednék már! Nagyon kis husi Kristóf! Látszik, azért kacsa nála a nyerö. :D

Kép
zsuzs35

Sajti:
fürdés elött olivaolajjal kenem be, ezt Nyufo ajanlotta és remekül bevált, Áronnak elég száraz böre volt, hámlott is, most pedig tökéletes. Sima (forralt) vizben fürdik, amig nem csuszik-mászik nem koszos. Sudocrem-et használunk popsira, teljesen jó.

Kép
zsuzs35

Húúúú csajok én olyan hülye vagyok. Már két hete csúszkál rajtam a terhesgatya, pár lépésenként huzogatom, gondoltam na veszek valami olcsó gatyát, amiért nem kár ha alatt kifogyom. Merthogy nincs gatyám ami rámjönne, mert az első hülyeségem hogy amikor az első terhesség után lefogytam akkor vettem gatyát, amit lelkesen elvittem a charity shop-ba, amikor már nem volt rá szükségem, hogy úgyse kell többet, na a kis naív. A második hülyeségem, na hát izéééé. Nézegettem a gatyákat, de ami olcsó volt az tök csúnya volt, viszont láttam egy farmert amibe azonnal és menthetetlenül beleestem, az drágább kategória volt (mondjuk nem vészes, mivel nem márka) és háromszor visszamentem a bevásárlókocsival mire beraktam hogy márpedig megveszem, de mekkorát vettem? Az álomsúlyt ha elérem, akkor esetleg, esetleg beleférek. Merthogy a szép vékony alakomon tudtam csak elképzelni hogy milyen frankón állna. Szóval így fel se lett próbálva, ki tudja hogy hogy áll, ha ugyan valaha belefogyok, mert hogy valahogy kb. a fele kéne hogy legyen a combom hogy bele tudjam paszírozni. Szóval most a cél beleférni a gatyába. Ja és továbbra sincs gatyám amit fel tudok most húzni magamra......

Na akkor még egy sztori, szemelvény egy gyerekes család életéből:
Tegnap este szépen végre átküzdjük magunkat a fürdetéseken, etetéseken, pici alszik a kiságyban, mi is helyezkedünk, én, Regi már az ágyban, apa ép készül be a takaró alá, erre rájövök hogy hoppá, nem találom Regi maciját amivel szokott aludni. Egy kis mackó, kis anyagdarabot fog, piciként nem foglalkozott vele, de pár hónapja össze van nőve vele. Mondom apának, baj lesz, nem találom a t betűs dolgot Reginek (teddy). Direkt nem akartam kimondani, nehogy én hívjam rá fel a figyelmét ha esetleg nem keresné. Lefekszik apa is, gyerek abban a pillanatban megszólal a sötétben: Hol a teddy????? Kéééész, ki az egész család az ágyból, veszett teddy keresés, tök sötét van, apa ki elemlámpáért hogy ne verjük fel a picit, Regi ugrál az ágy közepén és kántál hogy hol a teddy, én felforgatom az ágyat tapogatózva, közben próbálom csitítani hogy alszik a baba, apa vissza elemlámpával keressük mindenhol sehol, közben gyerek kántál, egyre hangosabban. Én át a gyerekszobába, hátha átvitte reggel, szerencsére megtaláltam hamar, robogok vissza, üdvrivalgás Regitől hogy Itt a teddy itt a teddy, mondjuk neki jóó itt a teddy de most már alcsi. Visszafekszünk, megnyugszanak a kedélyek, apa 3 perc múlva alszik, Regi is, erre elkezd nyöszörögni a kicsi... Na mondom frankóóó. De mázlim volt, oldalra fektettem és egyből elaludt, így végre én is bevághattam a szunyát, küldetés teljesítve.

Rekuja már előre köszönöm a segítséget varrás ügyben, lehet fogok vele élni. Ruha, te viccelsz??? Egyelnőre meg se fordult a fejemben. Most az első kalandom a horgolt táskámba bélést applikálni :lol: Jó ez az anya-lánya egyenruha ötlet :lol:

Sajti helyesek az új fotók, nagyon édes az a kacsa! Popsikrémet sudocremet használok, fürdetőt semmilyet. Itt azt mondják fél éves korig felesleges, majd ha csúszni-mászni kezd és tényleg koszos lesz.

Zsuzs egyesületven kenuztam, pár évig, nagyon jó volt. Egyszer elvittem a keverék kutyusom aki akkor volt, kb. vizsla méret, vicces volt, kerekedett ebből pár olyan szitu, amit a mai napig emlegetünk. Nem tudom, nekem nem volt fárasztó, de gondolom azért is mert nem teljesítményre ment, lazán kényelmesen, úgy tök jó. Meg a kajakkal ellentétben ugye a kenuban többen vagytok, így lehet lazábban húzni, akkor is megy a szekér :lol: De mondjuk én elég hamar kormányosi pozícióba kerültem, csak ültem a végénben a tetején és lazázhattam amikor csak akartam :P Hát igen, az biztos hogy így rossz hogy a sulitól is függ a dolog, bár én biztos hogy megjátszanám, hogy péntek délután haza, vasárnap este vissza, de mondjuk nekem már 4-5 óra vezetés se távolság. Minnél messzebb kerül az ember annál kevésbé számít már pár száz km. Én is szeretek lapátolni. Na a tábortűznél sütögetést egy éhes fogyókúrázónak elolvasni, hát elképzeltem sok finomságot és mindjárt felfordulok, ááááá. Na lépek párolok egy kis zöldséget :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
nyufó8

Zsuzs
58 € egy pelenkázós táskáért?! Mi tud annyiért, van benne kaki-szagelszívó?! Ennyiért már bőr retikült veszek! (na nem mintha vennék retikült, mert inkább varrok, imádom a vászontáskákat :) )

Nyufó
Nadrágos nagyon jó :) Múlt hétvégén, mikor boldogan konstatáltam, h a tvaszi/őszi túragatyám jó rám, elkezdtem keresni a tavaly téli nadrágom. No és nem találtam. De az hagyján, hogy nem találtam, még arra sem emlékszem, milyen színű volt :shock: tiszta buta vagyok, de nem jöttem rá, mit hordtam a terhesség elött. A kedvenc szoknyáim megvannak, de a naci...
Bealtatást ne is mond, éjjel Szaffi szépen megkajált meg minden, büfi alat elalutt, beteszem az ágyba, akkor látom, h kaja közben úgy összeszarta magát, hogy a ruhája is olyan :shock: na persze, hogy az öltöztetés alatt felébredt, de nem sírt, csak azthitte, nappal van, úgyhogy nekiállt beszélgetni méhivel, meg lökdösni a macit stb, szóval ébrenléti periódus. Mindezt hajnali3kor... szóval én is sokmindent tettem, csak nem aludtam. Most viszont du3 óta alszik, és már fél8 :shock:
Anya-lánya ruha ötlet onnan van, hogy mi Lóránttal szeretünk összeöltözni. Ezt meglepő módon ő kezdeményezte, azóta van, h direkt ugyanolyan pólót veszek mind2nknek meg ilyesmi. Szóval az anya-lánya ruhához ki kell majd találnom vmit, h apán is legyen olyan cucc, csak hát neki mégse varrhatok szoknyát :D

Sajti
Kajakkal át tudsz úgy fordulni a víz alatt? Az király látványos :)
Képzeljétek, apa nem tudta mi a különbség a kajak meg a kenu közt, meg hogy a kenu nem olimpiai szám nőknél, meg hogy az egésznek mi köze az indiánokhoz meg eszkimókhoz. Tiszta barbár hely az a románia, ahol szegény felnőtt!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sietősen, mert mire végiolvastam a mai termést eltelt az idő, és fürdetni kell mindjárt.

Én vettem a gyógyszertárban Bioderma krémeket, ez egy új termék, de nagyon jó, és is ezt használom az arcomra, a naptejét már évek óta, és most kihozott egy gyerekkollekciót: allergiamentes, tiszta. Nagyon jó. Amég jó az a Weleda, ezt Dm-ben lehet kapni, ez is bio. Igaz ezek drágák is, de nem kell belőle sok. A posikrémből még azt használom, amit a doki felírt. A Sudocream-et nem szeretem, mert nagyon vastag.

Rucik: hát én egy hete pakolom vissza a régi ruháimat, és válogatok. A nagy részét elajándékoztam, nem frusztálom magam, hogy nem férek bele, és majd egyszer. Igaz a felsők, szoknyák jók, csak a gyatyák nem, és bánatomra a cipők.
Tegnap volt egy fél órám egyedül vásárolni, be is mentem a Promod-ba, és ki is jöttem, mert a megszokott méretek nem jók, így nem akartam magam bosszantani. El is szontyolodtam este ezen, pedig rajtam csak 4kg van pluszban, de a csípőm, széles maradt, és a mellem is megnőtt. Mi lesz nyáron a fürdőrucikkal:(

Ma óriásit sétáltunk a Normafán: REKUJA ne menjetek a hétvégén oda, iszonyú nagy sár van, mert a csütörtöki hó ott olvad.

Én voltam raftingolni pár éve, húúú, azt hittem meghalok. Ketten eveztünk Bencével egy hajóban, szerencse, hogy ő tudta hogyan kell. Én az életemért küzdöttem. Fél úton átszálltam a túravezető hajójába, és Bence mellé szállt a barátja. Na ott biztonságba éreztem maga, és kezdtem évezni. Ez április elején volt, és neoprém ruciban voltunk, de bele kellett menni a vízbe megmutatni, hogy tudunk úszni, a víz 4-7 fokos volt, na először azt hittem ott halok meg. Iszonyú a sodrása, tele kövekkel, és az életedér küzdesz úszva. Szóval én kipipáltam ez a sajét listémról, és nem vágyom mégegyszer rá. Azóta tiszetlem a folyót

KépKép
KépKép
kat78

Sziasztok!!!!

Újra itt, ha még emlékeztek rám :)
Csöppet szét voltam esve, még net-közelben is csak az utalások miatt kerültem! No mindegy egy hete próbállak titeket követni, sajnos visszaolvasni nem tudok :( annyi időt azért nem enged a fiatalúr!

Rólam röviden annyit, hogy január 20-án reggel 7-kor megszületett Levente fiam 3200g és 52 cm-el. 7 órával az indítás előtt elfolyt a magzatvíz egy része és beindultak a fájások! 1 hetet hordtam túl...
A szülés EDA-val együtt is szörnyű lett, mert beakadt a drágám, a kitolási szakasz így több mint másfél óra volt, majdnem császár lett a vége, de a főorvos bejött és helyrerakta odabent a dolgokat, így fél óra múlva már a kezemben volt a picim. férjem velem volt, de a köldökzsinór-elvágásra már nem maradt ereje, így azt én vágtam el :D

Azóta eltelt kicsit több mint 6 hét, ami egyrészt fantasztikus volt, de pl az állandó látogatásoktól teljesen kiakadtam, úgyhogy múlt hétvégére megmondtam hogy nem jöhet senki hozzánk, így én lettem a közellenség... ez egy hétig tartott most megint népvándorlás lesz... nem tudom mit csináljak, a 4 nagyszülővel, és a 2-2 nagybácsival, nagynénivel + párjaikkal, mert a barátok még csak-csak felfogják, hogy nem kell minden héten látogatni... Nem vagyunk bazári majmok!
Gondolom furi lehet snowboll, és nyuszó mert nektek mindenki távol, de én úgy érzem hogy én vagyok a másik véglet...

Levente hasfájós, Infacol csepp nagyon kevéssé segít, a tornázás, és a DM-es megymagpárna is csak ideiglenesen... jövő héten azt hiszem megpróbáljuk az Espumisant is, ha most sem lesz jobb - ugyanis nem iszok egy korty tejet sem, hátha az a baj...

Hasfájás mellé még kaki bajunk is van mert, csak hetente kétszer nyom csak, de akkor többször rengeteget. A dokinő szerint normális, mert csak anyatejet kap, majd 1-2 hónap és rendeződni fog, nem vagyunk egyformák... Hát nem nyugtatott meg. Kamilla teára viszont semmi reakció.

Szerencsére csak anyatejet kap Levi. Nem nő olyan nagyon, mint nektek (4 hét alatt 600g), majd beindul remélem!

Átestem egy mellszétrágásom is! :? két hét volt míg begyógyult addig azt hittem basz@rok minden szopinál.
Napi hatszor eszik amúgy, kétcicis szopi van, éjjel 2kor eszik, este 10-kor születés óta kihagyja az evést...

Tegnap voltunk csípőszűrésen, minden rendben volt 2 hét múlva lesznek az ultrahangok (koponya, ha, csípő) és ha Levi 4 hónapos lesz, akkor kell menni megint az eredményekkel együtt.

Kenguru - nem tudom ki kérdezte, én megkérdeztem a dokit, azt mondta, hogy ha nagyobb súllyal született volna Levi, már most bele lehetne rakni, azért egy hónapot még várjak, és hogy hülyeség, hogy meg kell várni amíg stabilan tartja a fejét/hátát.

Sajti - az igényesség netovábbja vagyok én is! Rám férne már nagyon egy hajfestés, manikűr, kozmetika... pedig életemben nem jártam ilyen helyekre :D home-made megoldás volt eddig!

Popsikenőcsöt mi a doki által felírt "sárga" kenőcsöt használjuk.. de kaptunk Babe-t, DM-est, Sudocreme-t... remélem elég lesz a gyerek 18 éves koráig :P

Beadattátok a rota-vírusos oltást?? Anyósom halálra idegesít vele.. de szerintem hülyeség ennyi pénzt kidobni rá, főleg hogy csak anyatejet kap!

Éééés most panaszkodok: anyós halálra idegesít. Állandóan kapok valami megjegyzést, vagy nem fejlődik eléggé, agy beállít egy doboz tápszerrel, mert nincs elég tejem (honnan veszi, nem ő issza), vagy kitalálja hogy koszmós (nem is!) stb már úgy elküldeném a francban, de Csabi miatt nem akarom még finoman sem. És nem anyagiasságból, de még egy cumit sem kapott tőle Levi, csak ide jár hetente kávézni, meg osztani az észt!

Rekuja nagyon tetszik a hordozód!!! :) Mi Bébé confort kengurut vettünk, + most kaptam Minimonkey baby slinget - de azt nem tudom használni :) béna vagyok...

Végül azzal kellett volna kezdenem hogy NAGY GRATULA MINDENKINEK A BABÁKHOZ!!! EGYTŐL EGYIG GYÖNYÖRŰEK!!!

Próbálok én is 1-2 képet felrakni + most már többször jönni, remélem enged a picim!

Évi
evian19

JA gyorsan még!

Én a családi pótlékot 5 napra rá, hogy feladtuk postán a papírokat megkaptam a számlára, a TGYÁS-t a munkahely utalja akkor amikor a fizut - nekem is több, főleg a családi kedvezmény miatt.
A 2. családi pótlékot is megkaptam 2-án. A MÁK mindig akkor utal!

Évi
evian19

Sziasztok!

Mar vagy masodik napja probalok irni, de sosem jutott ra idom, mindig kozbejott valami. Remelem most nem fog.

Kepzeljetek, tegnap beszeltem tesommal, tudjatok, szerdan mentek vissza, es tegnapra a fiuk baranyhimlosek lettek. Ott kezdodott az egesz, hogy az egyik rokon kisfiuval 2 hete jatszottak, es a gyerek anyja aznap este eszrevette hogy a kisfiun pottyok vannak es hogy himlos. Na, erre most tesom fiain jott ki tegnap. Szerinttetek letezne, hogy Molly is elkapta addig, amig itt voltak??? Annyira aggodom hogy el sem tudom mondani. Csak merem remelni hogy az ilyen picibabak immunisak a baranyhimlore. :cry: :cry:

zsuzs: Igen, en mar jobban vagyok, csak estere szokott meg mindig elmenni a hangom. Tehat igy Alexnek nyugi van estere, CSEND :D Nahat, hogy nalatok nagy ho van! MEg szerencse hogy szeretsz lapatolni. Itt het agrol sut a nap, szinte mindig.

rekuja: Molly is ossze szokta magat pisilni, van, hogy naponta tobbszor cserelem ki alatta a torolkozot a pelenkazon :D Molly is erezte a hasonlosagot tesom es koztem. Igaz, mi hasonlitunk is. De akkor is csak egy darabig maradt meg nala, utana en kellettem neki. Hihetetlen erzes, hogy mennyire szeret ez a pici lany. Hogy anya csak egy van... A vilag osszes penzeert nem adnam el ezeket az erzelmeket :oops: Viszont anyummal nem voltak baratnok! :D Anyunak szoke a haja, es vaskosabb, mint en, es sokszor sirt tole Molly :lol: Azota jol megvannak skypeon keresztul. Nagyon ugyesen varrsz!!! Anyukam is varrono, sokszor keszitett csudajo dolgokat, meg anno, "fenykoraban". De miota megromlott a latasa, csak akkor ul le varrni ha valamit nagyon muszaj megcsinalnia. Ram is ragadhatott volna a tehetsege, de meg egyenesen sem tudom vezetni az anyagot a gep alatt :lol:

nyufo: koszi a tippet a tejcsivel kapcsolatban! Lehet egyebkent majd tapit valtunk, mert nem tetszik ez a hasfajos korszak. Majd szerdan megyunk 6 hetes kontrollra, es kikerem a doki tanacsat. De mar elore tudom a valaszt... hogy maradjak az infacolnal, mert ez "termeszetes", hogy hasfajosak a babak. Csak remelem hogy tud majd valami okosabbat is mondani. Aposek azert kolzotnek ide, mert Alexnek, es neki is nagyon jo business erzeke van, es ezt akarjak egyutt hasznositani es belevagni egy csaladni vallalkozasba. Ugy nez ki hogy meg hamarabb fognak koltozni, mert tegnap elvesztette aposom az allasat - mar megint. Most majd probalkozik meg keresni masikat, de ha nem megy akkor jonnek. Csak szeretett volna meg tobb penzt gyujteni...
Sajnalom hogy nem vettel magadnak ertelmes nadragot :D En is multkor vettem egy cicanadragot, gondoltam hogy mivel streccs, es egy szammal nagyobb is, mint aminek kellene lennie, majd jo lesz. Hat.... magamra kell hamozni, de feljon :D Meg szerencse hogy csak egy cicanadrag. Viszont egy nagyon jo borkabatot vettem!! Az meg jobban is all ugy, hogy vastagabb vagyok. A cickok vissza "fonnyadtak" az eredeti meretukre, szoval a kabat kesobb is jo lesz, ha lemegy a hasamrol a felesleg.
Aranyos a teddys sztori, olyan tipikus! De ugyesen elaludtatok. En is tegnap 1ig altattam Mollyt, ugy hogy 2 etetes megvolt mar, es nem aludt egy percet sem. Szegenynek fajt is a kis hasa, meg almos is volt mar. Aztan 1tol reggel fel8ig aludt 8)

evian: udv ujra itt! :D Johetnel gyakrabban is, remelem Levike enged majd :wink:

A suket ferjek topichoz most nem tudok hosszaszolni, mert en en torkom hibajatol suketel Alex, az pedig megbocsajthato egyelore :lol: Viszont az idegesito anyosok topichoz en is hozza tudok szolni, mar ha letezik ilyen. (szerintem letezik, csak me gnem mondtuk ki nyiltan). Kepzeljetek! Molly 120 miliket szokot enni, de az maximum. HA tobb orat alszik, 6-7-et, akkor van, hogy 150 is lecsuszik, de az fenyevben egyszer, ha elofordul. Szoval anyos azzal oktatott minket, hogy 2 honapos koraig 90 milit kell enni a gyereknek, kulonben kover lesz, 2-3 honap 120 mili, utana 150. Eleve a tapi dobozara van rairva hetekre lebontva, hogy mennyit kell adni a babanak, mi az idealis, es en azt kovetem. Errefel mikor eloszor ezt igy eloadta, Alex nekemallt, hogy akkor mostantol adjak 90 milit, ne 120at. Anniyra kiakadtam ra, mondtam hogy en aszerint etetem, ahogy elo van irva, es nem fogom azert eheztetni mert az anyja mast mond. Es mi az hogy megkerdojelezik hogy hogyan etetem???!!! Foleg hogy az eloiratk alapjan cselekszem, plusz Mollyt nem is lehet tul etetni, mert ha mar nem keri akkor elengedni a cumit. Ezzel mindketten megbantottak, de Alex utana belatta hogy mindent jol csinalok, csak o egy pillanatra azert hallgatott az anyjara mert egiscsak o nevelte fel, szemmel lathatolag jol. Csakhogy Alexet szoptatta 11 honapos koraig, az megint mas, mint a tapszer. De anyos meg mindig hajtja a magaet, Alex hiaba mondja neki, hogy az eloirtak alapjan etetem, es hogy ez a normalis. Tegnap mar ossze is vesztek, de ezuttal elveztem :twisted: Erdekes..az en anyukam miert nem lat kifogasolnivalot a gyereknevelesben??? O rambizza... De anyosnak valami miatt szalka van a szemeben. Nagyon idegesit. Pedig Molly gyonyoruen fejlodik, boldog baba, nem is kover. Azt leszamitva hogy neha faj a kis hasa. De az sem a tuletetestol van... AAAAAAaaa :evil: Nemhogy orulne az egeszseges, gyonyoru unokajanak es hogy en a legjobbakat adom neki... Na kipanaszkodtam magam, ne haragudjatok :oops:

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!

Tegnap kemény napunk volt,voltunk a védőnéninél mérésen+fülbevaló belövésre mentünk.4700gramm és 59 centi,nagyon durván nő de látszik hogy agyilag is egyre jobban fejlődik,mindig vissza mosolyog és végre lekötik a csörgő csilingelő dolgok.
Viszont,minden kislányos anyukának üzenem hogy ne szurassátok ki a gyerek fülét,amit átéltem tegnap azt nem kívánom senkinek+amit a Bibi átélt,azóta lelkiismeret furdalásom van de nem gondoltam volna hogy ez így megvisel.Mondta a védőnő hogy ne menjek be,de nem fogom magára hagyni a gyerkemet két idegennel.Na mindegy túl vagyunk rajta és nem fog rá emlékezni de én sajnos igen!
Zsolti kiment a Petrával valami focimecsre az ETO parkba Bibi alszik a hintába most van egy kis időm amit persze takarítással töltök mert holnap jönnek vevők megnézni a házat.
Zsolti kezd megpuhulni a Pesti költözéssel kapcsolatban,hát remélem lesz megoldás hogy mindenkinek jó legyen.
Megkaptuk a két hónapos oltásra az időpontot+akkor beadja a dr.nő az első rotás iszit amihez kiderült hogy még jég akut is venni kell mert csak így lehet szállítani :? Én beadatom mert Zsoltinak is volt gyerek korában meg a Petra is mindig valamit hazahoz ami neki már lehet meg sem kottyan de Bibinek még minden sok lenne.

Snowball

Én is a bárányhimlőtől rettegek mert Petra még nem volt,oviba bármikor lehet úgyhogy őt is bekéne oltatnom ellene pedig jobb lenne ha átesne rajta mert pl.a bárányhimlő elleni oltás mellékhatásai nem ismertek.......meg amúgy sem vagyok egy oltogatós tipus.
Nagyon helyes Molly fürcsi után is,hihetetlen ő is mekkorára nyitogatja a szemeit.Édi a cipellője :)
Panaszkodj csak bármikor mindíííg minden körülmények között meghallgatunk:D
Ne foglalkozz senkivel amíg Molly jól érzi magát és nyugodt baba addig mondhat bárki bármit ne foglakozz vele!!!!Tegnap taliztam a szomszéddal és megkérdezte hogy jól szopik a Bibi?Mondtam neki hogy peerszeee nagyon jól :) Hát én le nem állok vele beszélgetni hogy hogy fakasszak szerinte tejet.

Rekuja

Én nem kaptam még egy fillért sem,mondjuk nekem a könyvelő intéz mindent és nem tudom milyen gyorsasággal :) Nem kapok semmivel több pénzt mert a Petra után is még mai napig az apja kap családit mert annó így intéztük,persze elutalja minden hónapban.Mi meg sem igényeltük ezt a családi kedvezményt pedig ezerrel rágtam Zsolti fülét. :shock:
BCG érzékenység?Pepinél annó nem jött ki az oltás helye és őt 1 évesen újra kelett oltani de még ilyenről én sem hallottam de Bibinek is jól be van duzzadva de nem szólt a doki semmit,mondjuk meg sem nézte :?

Sajti

Nagyon aranyos Kristóf a kacsa pajtijával :) Lassan nekünk is kell valami amihez Bibi ragaszkodik mert most még csak rajtam lóg egész nap szinte :)
Én megmondom őszintén már áttértem a jonhson tusfürdőre azóta illatos a gyerek fürcsi után :) Semmi baja nem lett a bőrének,sőőőt....!Remélem jól kiéntézkedted magad már nekem is kéne valami progi az orvoshoz futkosáson kívűl,bár holnap beülök valahova Pesten az egyik barinőmmel már alig várom.
Mikor derül ki mi lett a fősulival?

Evian :)

Örülök neked,tök sokáig kerestelek :)
Akkor sikerült egy napon szülnünk,azért remélem volt jó része is a szülésnek amire szivesen emlékszel.Sajnálom a hasfájást,azt mondják 3 hónapos korukra csillapodik vagy teljesen elmúlik reméljük ez veletek is így lesz.
Szépen gyarapszik Levente én úgy tudom elég ha hetente 100-150grammot hízik.
Azért dúrva lehet hogy nem tudsz a látogatóktól pihenni,ha elmondanád nekik hogy neked ez így sok,persze tök normálisan akkor is megsértődnének?

Nyufó

Gatyó :) :Nem vagy semmi,mintha magamat látnám,az a dúrva hogy nekem már lassan minden méretből vannak ruháim,lehet nyitok egy használt ruha butikot :) Elkébzelem ahogy az egész család keresi Teddyt a vak sötétben :) Én a gyereket próbálom éjszaka vak sötétben büfögtetni több kevesebb sikerrel,attól félek ha ég az éjjeli fény nem alszik vissza egyből,a lábam már úgy néz ki mintha egy 4 éves fiú lennék aki most tanul fára mászni :)
Remélem az lesz velünk hogy boldogan élünk amíg meg nem halunk,de így tényleg nem könnyű,nem szeretnék úgy élni hogy mindíg amikor rámnéz azt lássa hogy miattam ment tönkre amit szeretet csinálni.

Zsuzs

Még nem voltunk a kardiológián 24.én kapunk beutalót meg kérek egy vérvételt is mert nagyon vékony a Petra attól tartok vérszegény.
Újpalotára költöznénk vissza vagy az Örs vezért tér környékére,kivan adva a lakás úgyhogy először ki kéne rakni a csajokat a lakásból,szegények pont most veszítettékel a munkájukat gondolom milyen jól jönnenekik még egy költözködés :?
Az én szabad időm is hasonló mint a tiéd főzés..mosás stb.
Jó lenne még egy gyerek egyszer,na de valamikor élni is kell :)

Kat

Van ennek a Bioderma krémnek olyan változata is amit kimondottan babák arcára van vagy a testápolóját kened Bálint arcára is?

KépKép

KépKép
csicsi84

Kép

Kép

Kép

Kép

Itt a fülike....

Kép

Ezt fel kellett tennem,olyan cuki a tescoba vettem neki nagyon vagány rajta :)

KépKép

KépKép
csicsi84

Sziasztok!

Bibit meg akartuk etetni a Bibit 7-kor mert már idő volt és úgyis láttam hogy éhes,erre úgy elkezdett sírni nem volt hajlandó enni pedig akart.Ilyet még nem láttam,45 perc volt mire belenyomtam 80 ml-t de szinte végig bőgte :shock: :( Remélem nem lesz beteg arra gondoltam fájhat a torka de amúgy semmi baja.

Jaaaaaaaaaaaaaaaajjjj mindíg van valami....Kiváncsi vagyok 10-kor eszik e.....

KépKép

KépKép
csicsi84

Kat
Neked is szélesedett a csípőd a császár ellenére? Azt hittem, az a szülés következménye, de akkor ezek szerint a terhességé :o A leírtak alapján megértem, h nem hiányzik a rafting :) Azért a víz az úr :) Én is síkvíz párti vagyok.

Evián
De jó hallani felőled! Január vége – február elején sokat kerestelek, aztán feladtam, már arra is gondoltam, valami balul sült el, azért nem jösz, de akkor minden ok szerencsére :) Jaj, másfél órás kitolás, huh, nekem az a két tolófájás is sok volt, amire kicsúszott... huh, részvétem! Nem semmi a köldökzsinór elvágás, kemény vagy :)
Látogatóidat jól megbeszéltük apával, nagyon együttérzünk és hasonlóan vélekedünk mint ti. Hazudd a rokonságnak, hogy beteg a gyerek/belázasodott az oltástól stb, hátha nem jönnek :) Anyós-sztory nagyon gáz :( Mégse baj, h az enyém nem érdeklődik :)
Hát, hasfájásra gondolom egyáltalán nem vigasz, hogy majd elmúlik, engem se hatna meg... Nekünk szerencsére az infacol bejött, de folyton úgy érzem, már most mesterséges anyagokkal tömöm a picit :(
Hős vagy, hogy mellszétrágás ellenére is megy a szopi! De tényleg!

Snowball
Hát ez a bárányhimlő nagyon nem hangzik jól. Tudtommal a lappangási időben is fertőző, de ezt nem ilyesztgetésnek szánom. Nagyon figyeld a picit! Ti voltatok bárányhimlósök? Kap még legalább pár csepp anyatejcsit? Mert ha te voltál, akkor most a szervezeted autómatikusan „előveszi a polcról” a már kitermelt ellenanyagot, hogy téged védjen, és gyorsan beleteszi a tejcsibe is. Persze ettől még lehet, hogy ez kevés Mollynak.
Pici lány iránti szerelmem hasonló. Ma ott feküdtünk, jobbról én, balról apa, és amikor felém fordult nagyokat mosolygott, apát meg csak komolyan tanulmányozta. Apa jól el volt keseredve, de mondtam, mi csajok összetartunk, és különben is, ez a jutalmam, amiért én nagytakarítottam, ő meg csak feküdt az ágyon a csajjal a hasán.
A gyereket nem a kora, hanem a súlya alapján kell etetni, ez egy elég ütős érv anyósod ellen. Vagy ott a 3kgs meg a 6kgs négyhetes ugyanannyi kaját kap?! Vigyázz a tápidobozzal, mert az egy átlagsúlyra van belőve, nemtom Molly átlag-baba-e. Számoldd ki egyszer: testsúly kgban szorozva 150ml a napi adag, ezt oszd el azzal, hányszor eszik, és annyi kaja kell alkalmanként. Sztem nem kell sűrűn számolgatni, ha hetente egyszer utánaszámolsz, vagy amikor mérik, kiderül, az átlaghoz képest hol van. A 120 teljesen jónak tűnik. Mi 110ml-t adunk napi 6x, amihez hozzájön még az anyatej, ami most kb 20ml/szopi.

Csicsi
Nem semmi, Bibi milyen nagy lány lett! Látszik, hogy jó dolga van :) Gondoltam rád, túl vagytok már az áramszüneten? Hogy vált be a kocsis melegítő? Eladjátok a házat? Ennyire bizti a költözés, vagy ez független ettől? Rotát nektek kell előre megvenni, vagy ott kaptok a dokitól? Csak mert mi nem jeleztük előre, nem mennék emiatt még egyszer vissza, akkor felhívom a dokit, hogy adjon receptet.
Nagyon ismerős a „persze megy a szopi” szöveg, én is alkalmazom ;) Bár eddig a nekem legjobban tetsző visszaszólásom a „ne aggódjon, nem hal éhen a baba”. Ezzel végül is nem hazudtam, az aggodalmára meg válaszoltam.
Sajna ez a BCG alergia/érzékenység nálunk nem új a családban, szóval nekem egyáltalán nem volt ismeretlen. Lényegében annyi ellenanyagot termel a szervezete, hogy túlreagálja a kórt. Vagyis ez ellen pl oltás nélkül is valószínű védett lett volna :)

Csajok, van még a tápisok közt, aki szoptat is? Kezd lustulni a cicin :( úgy aggódok, hogy ha nem szívja ki őket eléggé, akkor leáll a tejcsim. Már többször rajtakaptam, hogy még van a ciciben, de kiköpi és tápit követel. Ilyenkor megpróbálom kifejni azt a pár kortyot és beleöntöm a tápiba, de ez sokáig nem tartható. Most rendeltem neten szoptanítot minden elvemmel ellentétesen, de úgy érzem, ha nem adnék egy esélyt a tejcsi megtartására, később nagyon bánnám, hogy nem tettem meg mindent. Tudjátok, az esetemben nem bizti, hogy lesz lehetőségem majd a következő babánál megpróbálni, ki tudja, összejön-e. Próbált valaki szoptanítot? Kissé ódzkodok még mindig tőle. Majd meglátjuk, csak maradjon meg a tejcsi, amíg szállítják!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Milyen kis csajos a Bibi a fülbevalójával! Nagyon éédes :) De én azért nem furatom át neki. Nem félsz, hogy belekap a kis ujjaival és nagyon meghúzza? Vagy nem olyan lógós?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

csicsi: na, en is attol tartok hogy Mollyt megviselne a ful lyukasztas, hisz olyan pici meg, eleg fajdalom neki ha a pl a kis hasa faj. Majd telen, vagy kb egy eves kora korul majd csinaltatok neki. Minden esetre nagyon csajos lett igy Bibi!!! :wink: A szemed meggyogyult mar??? igaz fogalmam sincs, hogy mi lett vele, annyit tudok, hogy volt vele valami. Epp szultem, mikor errol panaszkodtal.

rekuja: nagyon tartok a himlotol, felek hogy tenyleg elkapja. Viszont hallottam valakitol hogy az ilyen pici babak meg nem kapjak el, mert meg valami megvedi oket. Ugy legyen..majd meglatjuk. De 2 szemem rajta tartom, elhiheted. En mar nem szoptatok, hisz nincs mivel. Nekem mar csak szex hatasara csurran cseppen ki 1-1 csepp. Fura...
Molly sulyaval nem vagyok tisztaban, mert legutobb vagy 2 hete volt merve, akkor volt 3800 gramm. Gondolom azota mar 4 kilo korul lehet. Tehat a max 120 milivel tokeletesen vagyunk. 100 milire jon ki az atlag, es mint ahogy irtam, legtobbszor otthagyja a maradekot a cumisuveg aljan. Ti hany napig adtatok az infacolt mire raalt a szervezete? En kedd este kezdtem el neki adni, es mostanra kezdett el javulni a dolog, de meg nemreg kicsit sirt a hasa miatt. Remelem elmulik nala hamar.

Kép

Kép
snowball

Kép Kép Kép Sziasztok.hu milyen nagyok vagytok már ti is :) mi jól vagyunk szépen növünk :)
titike84

Na a fele le maradt :) kicsit nyűgös a drága ez a hülye front miatt de ezt le számítva semmi panasz rá :) Cinti féltékeny ra picit de imádja amúgy.sokkal éberebb baba mint lánykám volt minden érdekli már .:) imádom
titike84

Sziasztok!

tudjatok, mar irtam hogy Alex milyen muzikalis szemelyiseg. Nos... Molly sem kulonb, itt a bizonyitek :D

Kép

nagyon elvezte hogy utogette a billentyuket :wink: ezutan pedig sirni kezdett hogy elvittuk a szintetizatortol :lol:

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!

A napokban sokat gondolkodtam hogy mikent lehetne egyszerubbe tenni azt, hogy kimenjek Mollyval a levegore. ugye mi a harmadikon lakunk, a babakocsi lent van, osszecsukva, mert gangos a lepcsohaz, es konnyeb belehullhat a babakocsiba valami, ha ki van nyitva, es kesz macera elindulni itthonrol. Foleg hogy sokat vagyok egyedul, Alex dolgozik 7napbol 5ot. Szoval nezegettem a kengurukat, es a legjobbnak a Baby Bjorn-t talaltam, csak az draga. De ma sikerult ebay-en megvennem, hasznaltam, de vadiuj allapotban az arnak a toredekeert!!! Allitolag ez a legjobb kenguru, amit itt lehet kapni, es otthon Magyarorszagon is forgalmazzak. Szoval majd kiprobalom es megirom hogy milyen. Remelem mostmar egyszerubb lesz kozlekedni... Tegnapelott csak a boltba menetel tartott egy oraig, m es mire hazajottem, eszrevettem hogy nincs itthon se olaj, se paprika.. Szoval a kajabol kihagytam a paprikat es vajjal piritottam a hagymat :? Nem volt lelkem visszamenni a boltba... Na de majd a kengurummal!! :lol:

Kép

Kép
snowball

marmint hasznaltat vettem...sikerult elirnom a elobb :)

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!

Először is, mielőtt elfelejtem: voltam ma uszodában!!!!! :lol: :lol: :lol: Sőt, 10 percig a termálvízbe is bementem, de utána kezdtem érezni, hogy bizseregnek a cicijeim, tehát ki is jöttem... :wink: Igaz, még csak 20 percet úsztam, de az is nagyon átmozgatott! Issssteni volt!!! :lol:

Rekuja: sokszor én sem tudom, mitől tudnék nőiesebb lenni, néha veszek egy-egy nőcis cuccot, de azt sem hordom... A csinosabb sportos ruhákat inkább, sőt, legszívesebben a kajakos boardshortokat, és fleece felsőket hordanám az utcán is... De néha rám jön az 5perc, pl. ha egy tök jól kinéző nőt látok az utcán...
Macit nyalogat Szaffi? Nem rossz... :wink: Képzeld, tegnap Kristóf valahogy megfordította a kacsát, és a fenekét kezdte el nyalogatni, és bekapta a kacsa farkát.. Pedig ez szerintem fiú kacsa... :oops:
Igen, a mi játszószőnyegünk kicsit kisebb. Próbáltam én is aláfeküdni,annyira azért nem sikerült... :wink:

Zsuzs: a kenuzás is király, én is így kezdtem! 8) Látom, a párod is már jó előre gondolkodik, ami a nyári kenuzást illeti! Azért összehozhatnánk egyszer egy kajakozást is! :) Pl. amikor már Kristófnak is lesz pici kajakja, amit Áron is kipróbálhat! :lol: Dokibácsival is már a nyári kajakozásról és Kristóf kajakjáról beszélgettünk, miközben matyóhímzést gyártott a gátamra.. :lol:
Nincs is jobb a hajnali hólapátolásnál!!! Annyira jó a levegő, és csend van!! Mondtam is Apának, hogy most már hajnalban fogok futni, mert akkor lehet "érezni" a természetet!

Nyufó: aranyos a nacis sztorid! :D Mindenesetre lesz motivációd, he esetleg maradna rajtad pár kiló! Képzeld, múltkor elővettem és kimostam a "régi" cuccaimat, Anyu összehajtogatta száradás után, és kiválogatta (!!) azokat a ruhákat amik szerinte már nem lesznek jók rám!!!! :shock: Azt mondta, hogy mindenkin (!!) marad pár kiló! Az ismeretségi körömben a csajok 80%-án nem maradt egy deka sem!! Sőt, azt is mondta, hogy kölcsönad egy fürdőruhát, ha úszni szeretnék menni!! Anyum 57 éves... Az uszodába felvettem a bikinimet, a bugyija tök jó, a felső egy kicsit szorít, de hát nagyobb a mellem!! Mondtam is neki, hogy nem kell odaadnunk a farmerjeimet a keresztfiamnak (aki 12 éves), mert ezt szerette volna!! :shock: :shock: :shock: Tehát szerintem nyugodtan tartsd meg a farmert, én is 1 gatyában járok hónapok óta...

Köszönöm a fürdetős tanácsokat!!

KépKép
sajti

Rekuja: Még nem tudok átfordulni, ui amikor ezeket gyakorolták (évente 1x van medencés tanfolyam), akkor 1x műtét után voltam, 1x már a pocimban volt Kristóf, és a harmadik alkalom pedig most van, de Pesten... Előtte pedig másik egyesületnél voltam... Apa viszont keni-vágja, ő volt tanfolyamon! Viszont ősszel, ha megyünk tengerhez, akkor én is megtanulom!!!

Kat: át tudom érezni a raftingolós élményt, régebben én is szerettem volna, de pár éve, mikor először ültem hullámvasúton, azon is majd össze f@stam magam, úgyhogy rájöttem, nem kell a rafting sem...

No, megyek, hív a nép, kajaidő van...

KépKép
sajti

Evian: már hogyne emlékeznénk?! :D Gratulálok Levente babához!! :lol: Hú, ez akkor elég kemény lehetett!! Te vágtad el a köldökzsinórt???!!! :shock: Úristen!! Ezt azonnal fel is olvastam
Apának, ő is meglepődött rajta!! Tehát: :shock: :shock:
Ami a látogatókat illeti, nálunk most "karantén" van, senkit nem engedünk be, csak Anyumékat, akik pont ezért nem is mennek senkihez, mert majdnem minden rokonunk beteg!! Tesóm pl. influenza+arcüreggyuszi. Gyerkőcének vmilyen fosós-hányós vírusa van. Van még a rokonságunkban tüdőgyuszi, mellhártyagyuszi, középfülgyuszi, és természetesen influenza!! Még a gyerkőcöt sem viszem fel sétálni a főútra, csak hátsó utakon tologatom, nehogy valaki odajöjjön megnézni... Apa tesójáék már zsarolnak a látogatással, de én meg megmondtam nekik, hogy amíg járvány van, nem jöhetnek! Mire ő: "miért, járvány van?" Hát azt hittem, kiakadok, ugyanis az ő gyerekei egyfolytában betegek!!! Na, tehát amióta megszületett a gyerek, én is közellenség vagyok! Ja, és előtte is az voltam, mert ugyebár akkor meg még terhes voltam, és nem akartam benyelni vmilyen bacit, akkor meg azért nem jöhettek... Múltkor itt voltak anyósomék, és egy nap alatt úgy felforgatták az életünket, hogy Kristóf egész éjjel nem aludt... Ez egyáltalán nem hiányzik... meg hogy pakolni kellett utánuk... azóta nem hívtuk őket...

A súly miatt ne izgulj!! Légyszi tényleg ne, mert pár oldallal ezelőtt volt egy kiakadásom a súly miatt, engem tesóm idegesített fel (éheztetem, nincs elég tejem, adjak neki tápszert..).. A köv. hónapban pedig majdnem 2 kilót hízott, és anyatejes...

Rota: mi beadatjuk, mert nagyon alattomos betegség....

KépKép
sajti

Snowball, Evian: igen, anya csak egy van, és minden úgy jó a gyerkőcöknek, ahogy Ti csináljátok!! (Megjegyzem, amikor megírtam múltkor tesómnak, hogy mennyit gyarapodott Kristóf, ez volt a válasz: jól felhízlaltad.... ) Teljesen elérzékenyülök, mikor észreveszem, hogy a gyerkőc akkor nyugodt, amikor én is itthon vagyok! Ha elmegyek akár csak futni is, arra jövök haza, hogy Apa kezében van, mert sírt.. Kis cuki!!! Imádom!!! Mondta is Apa, hogy persze, a nagy teliszájas mosolyok csak Anyának járnak, ugye?? :lol: Tehát most már nem érdekel, ki mit mond, azért annyira csak nem csinálhatom rosszul a dolgot, ha a gyerek kiegyensúlyozott, jó kedvű és növekszik... Akkor valószínűleg boldog és egészséges is, nem? Ez a legfontosabb! :wink:

Snowball: a bárányhimlő nekünk sem hiányzik, mert Apa sem volt még, és felnőttkorban a férfiakat akár nemzőképtelenné is teheti!! :shock: :shock: :shock: Tehát ha Kristóf véletlenül elkapja, Apát elküldöm máshová aludni hetekre!!

Csicsi: köszi a fürdetős tippet!! Most már asszem én is váltok a dm-es minőségre, az nekem is bejött! :wink: Őszintén szólva annyira régen felvételiztem már akárhová is, hogy gőzöm sincs, mikor kapok választ a fősulira! :shock: Annyira régen volt már minden, hogy már hozzá sem kezdtem az új rendszer szerint kiszámolni a pontjaimat... :oops: Úgy vagyok vele, ha költségtérítésesre jelentkeztem, és valahová valamikor már felvettek, akkor csak van esélyem most is...
Nagyon cuki Bibike!! Tényleg jó nagyot nőtt!! Remélem, most már elfelejtette fülbelövést...
Múltkor Kristóf szopizás közben sírt :shock: , de szeintem csak fáradt volt, mert utána megint minden rendben volt! Tehát szerintem ne aggódj, lehet, hogy pont akkor rossz passzban volt Bibike! Evett utána rendesen?

Titike: Nagyon szép a gyerkőc!! :D A frontot most a mi kisfiunk is érzi, sokkal nyűgösebb.. Remélem, éjszaka aludni fog, mert én elég fáradt vagyok.... :?

Snowball: gratulálok a kenguruhoz!!! Nagyon érdekel, hogy milyen használatban!! Nálunk itt porosodik a Liliputi népmesésem, de még nem próbáltuk...

No, mégiscsak a végére értem!!! :lol: Gondolom, most elküldöm, amit írtam, a rendszer frissíti, és lesz megint vagy 5 hozzászólás... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
sajti

Csak pár szó, mert ma igen morci hangulatomban vagyok:
Az éjszakák borzasztóak: 2ig alszik, és onnantól cumi ki-cumi be játék megy, egészen reggelig. Így semmit nem tudok pihenni. Bence a kedve szerint segít, de ha fáradt , akkor alszik.
Infacol-ozunk megint. Jöhetne a tavasz, mert már elkap a depi. Én is sokat vagyok egyedül, mert Bence 9előtt nem jön haza. Lehet pár órára itt hagyni rá Bálintot, igaz akkor mindig ordít, de a saját kis programjaiból ne, enged. Holnap tenisz, kedden elutazik, szerda éjjel jön haza, csütörtökre vendégeket hívott, pénteken meg megy egy szülinapi buliba. A nég napot Balcsin töltjük, de most olvastam, hogy esni fog. Szóval fos az egész.
Tegnap nekivágtam grucit venni, hát erről ennyi, nem jön fel semmi. Persze Bence szerint nem jó boltokba mentem, mert nem az általam megszokottakba kell bemenni Promod, Mango), hanem olyanokba , ahol idősebb korosztályra is van ruci, mert ott kaptam volna. Ennyit a pasikról, meg pesrez biciklizzek itthon, mondom mikor, és hogyan: erre ő:: meg tudnád oldani.
Egyszer egy picológus mondta, hogy minden nő egyedül állóan nevli a gyerekeit, csak az egyikhez este nem jön haza féfri, a másikhoz igen:)
Már értem
A Biordermából ABC Dern Ato+ Balzsamot bvettem, és azt kenem Bálintra mindenhova.

Lassan igényelek egy Sherpát: hogy állandóan lóg valami cucc rajtam mikor elindulunk:)
A barátnőm divatbemutatókat szervez, mondtam neki, hogy olyat szeretnék látni, hogy a nőci magassarkúban, harisnyában Chanel koszümben, frey-wille ékszer a nyakában, Loui Vutton táska a kezében és cipel egy 5kilós hordozót, és egy 4kilós gyerket, ja meg a cuki pelenkázótáskát, és mosolyog, és csak úgy vonaglik a kifutón. :)
Én szeretek nőcisen ölztöködni, én minden nap sminkelem magam, de a smink megy gyerek mellett, de csininek lenni háát, nem nagyon találom a köztes megoldást.
És persez tegyük bele, hogy felöltözöl szépen és a következő szopi után a büfinél, lerókáz a gyermek, és akkor ennek ennyi.Mert ma így jártam.
Persze kezdek mosolyogni a dolgon, de azért ma már többször kiakadtam, és ismét egyedül, mert Bencének muszáj volt elmennie, mert ezt a találkát már 3x mondta le.
Na nem rontom itt a levegőt, jövök a mosolygós jövő héten

KépKép
KépKép
kat78

Voltunk ma plázacicázni :) Vettem magamnak két csajos blúzt meg egy tök szép kendőt, mind ilyen pasztelrózsaszín és barna árnyalatai, nagyon jól illenek egymáshoz. Fogalmam sincs, hova fogom gordani, de jólesett megvenni :) Apa szerint csini vagyok benne, és már most is hordhatom őket, nem csak ha leadok még pár kgt :)

A nap jó híre, hogy kifakadt az oltás, szépen folyik belőle valami vízszerű izé, nem kellett nyomkodni, ment magától és már kisebb is pukli, szóval lehet megússzuk a felvágását, amit nem bánnék, mert akkor tuti lenne heg.

Snowball
Infacol nekünk 1-2 nap alatt hatott. Lehet, már nem is kéne, de nem merek leállni vele, hátha megint fájna a poci a gázoktól.
Nagy művésznő lesz a csajból, ahogy nézem ;)
Látom, te is próbálsz kendőzni/kenguruzni :) Csak óvatosan a buksijával! Van hozzá fejszűkítő? Szaffi a kendőben is olyan lehetetlen pózokba tudja küzdeni magát, mint akinek éppen kitörik a nyaka, majd elalszik :shock:

Sajti
Úszás hmm nekem már a kádban ülés is elég :D gondoltam rád első fürdésemkor, mert baromira éreztem a ciciken a meleg víz hatását, pedig hát nekem alig van tejcsi. Mit érezhetsz akkor te! :o
Egyesületben tanultál kajakozni? Wow. Akkor tényleg profik lehettek! Nekem mindigis az volt a bajom a kajakkal, hogy baromi nehéz visszaszálni bele, ha fürdesz egyet. És hát nincs is annál jobb, mint beevezni a Balcsi közepére és ott fürödni. Maradok a szörfdeszkán evezésnél, arra vissza tudok mászni. Meg azon lehet nekifutásból seggest ugrani (nagyon jó a deszkabiztonságom, unokatesómmal meg nővéremmel mindig azt játszottuk, hogy hárman felálltunk egy deszkára, és az nyer, aki tovább bírja. Próbáltatok már szörfdeszkán állni, miközben két másik ember billegteti? :D )
Sportruhákat én is imádom, van egy teniszszoknyám, már többször fel akartam venni utcára is :) A túragatyákról már ne is beszéljünk, azok a legtutibbak! De én nyáron szeretek szoknyában járni, mert abban kevésbé van meleg, szóval vannak közepesen csajos szerkóim is. Bár én azokban sem érzem magam túlságosan csajosnak. Van egy tök jó sötétlila rózsaszín virágos kordbársony szoknyám, azt pl halványrózsaszín blúzzal szoktam hordani, az igen csajos szerkó.
A kacsa farkát nyalogatta? :) megnyigodtam, tényleg együtt járunk majd gyermek-pszichológushoz :D Hogy fogják utálni felnőtt korukban, mikor ezeket meséljük nekik :lol: Anyám állandóan elmondja, milyen cuki voltam 2 évesen, ahogy ültem a bilin és olyan kövér voltam, hogy a kis hájhurkák folytak le a biliről. Na gondolhatjátok, hogy imádom hallani. De az utóbbi 2 hónapban ahányszor látja Szaffi barokkos combjait, felemlegeti :?

Titike
Nagyon cuki baba :) Már tiszta nagy! Hasfájás hogy áll? Vagy nem te mondtad pár hete, hogy sokat küzdöttetek vele? Remélem, már nem aktuális téma! Cinti féltékenysége miben nyilvánul meg? Azért rá is jut időd? Nem lehet könnyű.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Kép

Mosolygós jövő héthez kell egy mosolygós pasi: Ő már megvan:)

KépKép
KépKép
kat78

Fel a fejjel KAT! mondjuk ha Bence ennyit segít, nagyon megértem, hogy várni akarsz pár évet a következő babával :( Néha nem is az kell, hogy Szaffival foglalkozzon apa, csak hogy ne legyek egyedül a lakásban, és legyen kihez szólnom félóránként két mondatot. Meg hogy egy kicsit megosszam a felelősséget és a bonyolult döntéseket ("szerinted egyen most, vagy fél óra múlva?" témakörben)
A frey-wille ékszereket én is letépném a modellről, azok nagyon bejönnek. Azok, meg a Thomas Sabo-k, főleg a leveles kollekciói.

Én a C&Aban szoktam vásárolni, ott is vannak nem öreges ruhák és nem csak xs-es méretben. Bár én szeretek úgy öltözni, főleg a suliban, hogy rögtön látszódjék, hogy nem a diákjaim generációja vagyok (elég kislányos az arcom). Könnyebb megtartani a két lépés távolságot, ha nem néznek a haverjuknak. De gondolom az oviban nincs ilyen gond :)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

sajti: oke, majd megirom a velemenyemet. Olyan sok jot olvastam rola, masok tapasztalata nagyon pozitiv volt ezzel a termekkel kapcsolatan. Hogy konnyu felvenni, hasznalni, stb. Es hogy 3.5 kilotol hasznalhato, 1+ hetes kortol. ha esetleg nem ugy csucsul benne ahogy kell, majd varok meg vele :)

kat: ne keseredj el a ruhakkal kapcsolatban. Az elso vasarlasnal en is hamar elkeseredtem mert nem jott ram semmi, azota se vettem tobb mindent, de egybol jobban ereztem magam mikor sikerult vennem csini ruhat a kovetkezo korben :D Ne hallgass Bencere, nyugodtan menj csak a Promodba, van ott egy szammal nagyobb meret is :D En sem valtottam le a megszokott boltjaimat csak azert mert kiszelesedett a csipom.

rekuja: allitolag egy hetesnel idosebb babat mar lehet ebben a hordozoba tenni, hat..majd meglatjuk :D De minden esetre nagyon orultem hogy meg tudtam szerezni ilyen olcson. Mar a tokom kivan a babakocsizassal, meg a cipekedessel. A kenguruval meg sokkal egyszerubb lesz majd minden. Ahogy te is szereted a kendozest :)

Kepzeljetek! Allitolag az ilyen pici babak nem kapjak el a barihimlot, mert vedettseget kaptam a mehlepenyen kereszul, ami par honapig vedi oket. Plusz a lappangasi idoszak alatt is a pottyok megjelenese elott 1-2 nappal fertoztek mar a fiuk, ok pedig akkor amr otthon voltak. Szoval, ha minden igaz, megusztuk...

A masik csoda, hogy elkezdtunk cumizni!! Sogornom kuldott Mollynak olyan cumit, amit az o fia is szopizik. Ez a legkisebb amit lehet kapni, plusz ezen nincs karika, igy konnyu es nem huzza a kis szajat. Es tenyleg bejott! Ez a 3. cumi, amivel eddig probalkoztam. Most is ugy aludt el, hogy betettem a kisagyaba, cumi szajba, es elaltatta magat vele. :)

Kép

Kép
snowball

Jó reggelt!

Néhány kép leventéről (1-2 hete készültek)

Kép Kép Kép
evian19

Kat: nem terveztem, hogy most beírok (eredetileg alvást terveztem...), de hátha zugolvasol minket! :) Tehát: a nem alvás, és a cumi ki-be az nálunk is megvan, ezt a programot nyomtam most egész éjszaka... Azt gondoltam, a fél6-os etetés után alszik kb 10-ig, de nem, 7-kor már üvöltött, kihoztam a másik szobába, játszószőnyeg+kacsa, és lám, ALSZIK!!! :shock: Én meg kezdek vasalni, mert a szememből már kiment az álom... :( Remélem, ez csak a front hatása, és már este jobb lesz...
Apának mostanában szerencsére beindult a biznisz, ma is tárgyalni van Pesten, tehát 6-kor indult, és majd valamikor jön haza (vagy ott alszik anyóséknál).. Az utóbbi hetekben alig tud valamit segíteni, így megint anyum jön,vagy ha betegség van kilátásban, akkor egyedül vagyok a gyerkőccel.. Apa is jár haverozni, csak ő Pestre, de szerencsére mindig összeköti vmilyen tárgyalással.
Egy megoldást találtam erre, ami nem túl jó, de tereli a figyelmemet: vásárolok a neten! Apa, és a családom is megmondja, mi kell nekik, megkeresem a legolcsóbb helyet, és beszerzem (a külföldi boltok a kedvenceim :) ! Mondjuk egész életemben hivatalosan is beszereztem, de boltban vásárolni utálok! ..és így magamnak is rendelek néha ezt-azt, pl. most várom az ékszeres futárt... :oops: Tudom, ez nem megoldás, de ideiglenesen csillapítja az egyedüllétet, és megspórolom a szállítási költségeket is! :D (Pont kérdeztem Apától, hogy sokat költök-e, de ő még meg is lepődött, hogy dehogy, az exbarinője rendszeresen vitette magát Párizsba, meg mindenhová koncertekre, stb... Ahhoz képest tényleg nem költök sokat... :D
Arról nem is beszélve, hogy az én haverjaim is Pesten vannak, tehát csak írogatok mindenkinek, de legfőképpen Nektek, ugyanis a haveroknak még nincsenek gyerekeik, és őket biztosan nem érdekelné a büfitánc és a 60 cm-ről anya pólójára kakilás sem! :lol:
Tényleg, szülinapi buliba és teniszezni Te nem tudsz menni? Gyerkőcöt is lehet oda vinni!
Az idősebb korosztályos ruci beszólás nem volt korrekt... :? Én ugyanúgy felveszem a mikiegeres cuccokat, mint eddig.. Ja, és minden cuccom színes!! (Nagy része ezeknek is a netről jön..)
Húsvétig még változhat az időjárás, ne aggódj, biztos lesz egy kis napsütés! :)
Azt a divatbemutatót én is megnézném! Valahová még akasszanak a modellre egy bevásárlószatyrot is! :wink:
Gyere nyugodtan írogatni, akkor is, ha nincs jó kedved! :wink:

Rekuja: nagy gratula az oltás kifakadáshoz!!! :D Eggyel kevesebb gond a gyerkőcnek! :wink:
Kajakozásban nem vagyunk profik, egyszerűen csak imádjuk!! :lol: :lol: Meg is akarunk maradni hobbikajakosoknak. Minket a víz, a természet és az állatok szeretete hajt! Pont most néztünk eladó vízparti házat is, de Apa megjegyezte, hogy szerinte egy lakókocsi jobb lenne... :lol: Majd ha megtalálom az egyik kedvenc kajakos képemet, elküldöm, az az egy elég ahhoz, hogy az embernek kedvet csináljon... Zsuzsnak is küldtem pár "promóciós" anyagot, hátha sikerül kedvet csinálni, aztán összeszedjük a gyerkőcöket, és irány a tenger!! :lol: :lol: :lol: De jó is lenne! :shock:
Amúgy Apával rendszeresen borulgatunk a vízbe, mert próbálgatjuk, hol van a határ... :lol: Volt már, hogy tengerben, a hajóba való visszaszállás közben (ami valóban nem egyszerű, ezeket szokták leginkább a medencés edzésen tanítani..) beborult az összes cuccom, mindenki kapkodott utánuk, de rafinált voltam, mert minden úszott a vízen! :lol: Tudod, ha az ember már ott hagy pár drága dolgot a vízben, akkor már jól felkészül...
A szörfdeszkás ugrálás tényleg jól hangzik, még soha nem próbáltam!!! Pont valamelyik nap gondoltam a szörfözésre, tök jó szél volt! Azt is ki kellene már próbálni valamikor!
Anyum nem szokta emlegetni, milyen voltam gyerekkoromban, viszont van egy fénykép, amin a testem 1/3, a fejem 2/3 részt tesz ki... :shock: Döbbenetes!! Úgy örülök, hogy Kristóf ilyen csini!! Apa is mondta, hogy most fényképezzem le a gyereket (kacsanyalogatás közben), hogy majd később vissza tudjunk vele élni! :lol: Tegnap a talpát nyalogatta, de szóltam neki, hogy neki nem kell sem most, sem nagy korában talpat nyalnia...

Snowball: hú, nagy megkönnyebbülés a barihimlős hír!! Ez asszem mindannyiónkat érint... A cumi tényleg jó dolog, de szerintem már most szerezzetek be pár ugyanolyat, ne járjatok úgy, mint mi: már kb. 12 kifőzött cumi van a konyhapulton, de csak az ugyanolyan a jó!! Apumék mondták, hogy ne aggódjak, a keresztfiamnak a cumit kifőzés után elő kellett rágni, mert neki csak a megrágott cumi volt jó.... :lol: Olyan vagyunk, mint a Griswold család... (mellesleg tényleg olyanok vagyunk, mindig történik velünk vmilyen hülyeség... 8)

KépKép
sajti

Úristen, kár volt megtanulnom gépelni!! :shock: :shock: :shock:
Viszont enyém a laptető, tehát alszom éjszaka!!! Ezt közlöm a gyerkőccel is!! :lol:

KépKép
sajti

Üdv mindenkinek!

Örülök, hogy nem felejtettetek el!

Snowball - anyós - etetés témához: azt hiszem már írtam, hogy az enyém kb azért szurkol, hogy ne legyen elég tejem :(.. Addig amíg a dokik azt mondják, minden rendben, ne hallgass másra! Gondolom nem tömöd, mint a kacsát! :D :D :D

Cumiból nekünk is csak a NUK márkájút fogadja el pedig kapott már vagy 5 féle másikat...

Kengurut múlt héten vettünk Bébé Confort Welcom Excel-t marha jó! Nagyon hasonlít a Baby Björn-höz, csak még jobban könnyít a derekadon + van benne újszülött szűkítő + nyakpárna. Most minden nap edzünk benne pár percet, hogy szokja. Nagyon nehezen fogad el Levente új dolgokat...
Kaptam még egy Minimokey Baby sling-et! Mindenki agyon dícséri, én meg nem tudom hordani, Levi nagyon nem érzi magát jól benne... Ott áll a dobozában...
Írj, tapasztalatokat! Nagyon kíváncsi vagyok hogy megy a kenguruzás!!!

Csicsi - költözést azért jól gondold meg! Szerintem most még úgy sem sokat találkoznál a barátokkal nem? Bár mi elég anti - szociálisak vagyunk.. ilyen erővel lakhatnánk egy tanyán is :D
Magamból kiindulva nekem fontosabb lenne, hogy a férjem boldog legyen, és meg tudja valósítani az álmát, de persze ez én vagyok.

Rekuja nagyon jól esett amit írtál köszi!!!!

Sajti, most itt picsogok, mert annyira jól esett amit írtál! Legalább valakik megértenek. Remélem a növekedéssel/fejlődéssel mi is így leszünk. Amíg Levi boldog addig ugye nincs semmi baj! Rota oltást mennyiért vettétek? A gyógyszertárak között több ezer Ft különbség van!
:? A fogamzásgátló is (Cerazette) egyik hlyen 7800Ft anyukáméknál vidéken 9200Ft. Durva!

Tényleg ki milyen fogigátlót és vitamint szed???
Én femibiont szedtem, de az drága, úgyhogy áttértem Béres Gravidára + szednem kell vasat is. Nőgyógyihoz ma megyek kicsit megkésve a 6 hetes kontrollra. Mostanra kellett eldöntenem hogy 60 ezerért rakassak 5 évre fel spirált, vagy gyógyszert válasszak (cerazette) amit szoptatás alatt is lehet szedni. Végül gyógyszer mellett maradtunk, mert lehet korábban szeretnénk második bébit és akkor már nem éri meg.

DM cuccok nekem is bejöttek! A babylove pelust használjuk felváltva a Pampers sleel and play-el... És a melltartóbetét is bejött.

Füllyukasztás - azért az nem egy horror!!! Jó, én máshogy állok hozzá, mert nagyanyám bába volt (akkor még így hívták a szülésznőt :) ) és megtanított, hogy kell kilyukasztani. Én magamnak is végiglyukasztottam a fülem...
Amúgy pont ott voltam a kórházban, amikor két pici lánynak a csecsemős nővérek kilyukasztották (2500Ft volt) és egyik sem nyüszizett fél percnél tovább. Szóval lehet hogy csak rossz helyre mentél...

Kat teljesen át érzem a helyzetet! 3 napja nem alszok csak 3 órát/nap (előtte is max 5 órát összeadva) és tegnap este már kibuktam! A rossz csak az, hogy kezdtem volna teljesen hülye lenni! Azt hiszem csak ki kellett bőgni jól magam! Most megint "tiszta" a fejem.. naggggggggyon várom mikor alhatok egyben 5-6 órát!!!
Levit úgy látom nagyon megviselik a frontok! Nem alszik és semmi pozíció nem jó, nem marad meg sehol 5 percnél tovább, és persze estére csak romlik a helyzet + a szopizás is ilyenkor egy műsor.

Ma megyek nődokihoz délután, kíváncsi vagyok mi lesz...

Nem tudjátok hol lehet venni baba-mama póló szettet? Ugyanolyan a body mint a mama pólója! Láttam már több gyereken+ csajon is és úgy tetszik!
evian19

Sajti!

Laptető IRIGY!!!!!

Net-vásárlás! Én kb 2 napja kattantam rá :)

Nem-alvás ismerős! Én is most aludhatnék egy órát, erre itt írogatok + vasalok dettó :)

Hogyan főztök? Én csak olyan kajákat készítek, amit részletekben lehet... kivéve persze hétvégén, amikor Csabi itthon van, de akkor is rohangászok, mint pók a falon
evian19

Evian: rotát pont most írattam fel, életünk kockáztatásával :) mentünk el ilyen időben az orvoshoz... Ráadásul a babakocsi nem fért be a bejárati ajtón (!!!) :shock: , tehát választhattam, hogy vagy beviszem a gyerkőcöt a bacik közé, vagy kint hagyom az ajtó előtt a kocsiban és rohangálok oda-vissza.. Ez utóbbit választottam, berohantam, szóltam, hogy mit kérek, aztán kirohantam, aztán berohantam a receptért... Szerintem itt majd meg kell rendelni ezt az oltást, ui. eléggé vidéken élünk, nem hiszem, hogy a gyógyszertár mindennapos felszereltségéhez tartozik a rota elleni oltás...
Vitamin: ugyanazt szedem, mint a terhesség alatt: Activalt sok C-vitaminnal...
Fogigátló: annak itt van az álmosság :D és arra a pár alkalomra az óvszeres megoldás...
Pólószett: próbáld meg a Foltboltot (neten is lehet) , asszem náluk van ilyen, vagy megrendelhető! De lehet, hogy a meskán is van!
Kaja: olyanokat csinálok, amiket egy tepsiben be lehet dobni a sütőbe! :D Apa imádja! Pl. tepsis csirkecomb krumplival, ananászos-tejszínes csirkemell, sőt, a bolognait is könnyű elkészíteni!

Magány ellen: szinte egész nap énekelek valamit a gyerkőcnek (amikor ébren van :) , és beszélek hozzá, akárhol vagyok a lakásban, és így nem is nyűglődik, hogy ha nem vagyok vele egy szobában..

Képzeljétek, olyan cuki!! Hazajöttünk, rátettem a játszószőnyegre, kimentem bepakolni a mosógépbe, mire visszajöttem, fogta a kacsa szárnyát! :lol:

Amúgy eléggé nyűgös, nem is nagyon eszik most.. Szerintem ez a vacak szél, meg a hidegfront...

KépKép
sajti

Még valami: felfedeztünk a spanyol viaszt! Tudjátok, most melyik játék tetszik Kristófnak? A világ legegyszerűbb dolga : színes karikák!! A Brendonban vettem Baba magazin kuponnal..

http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

Ja, és a színes hajpántok a hajamban! :D Hihetetlen, mennyi ideig tudja nézni őket!

Múltkor pedig rendeltem a Hanifától (már sokadszorra..) és sérülten érkezett 1 játék (gyermekkorom golyós játéka), szóltam nekik, erre ma küldtek borítékban többet is! :shock: Merem ajánlani őket is! :D

KépKép
sajti

itt van par kep a mutermi fotokbol, kesobb irok!!

Kép Kép Kép

majd hozok kesobb tobb kepet csak le kell oket kicsinyitenem

Kép

Kép
snowball

Snowball
Ha van fejszűkítő a hordozóhoz, akkor tényleg mehet bele Molly, barátnőm német országban folyton úgy hordta a fiát már picinek is. Remélem, beválik nálatok is! Drukkolok, hogy megússzátok a bárányhimlőt!
Cumiból mi is tegnap találtunk egy olyat, amit hajlandó rágni, viszont nem tudja benntartani. Szóval ha ott ülsz mellette és kb félpercenként visszaadod neki, akkor jól elvan vele. Ennél jobb, ha a kisujjamat, eszi, mert az nem hiányzik neki, ha elalszik. Amúgy is egyre ügyesebben tömi a kis kezét a szájába, és ha benne van a cumi, akkor csak azt éri el, hogy se a cumi, se a keze ne legyen ott, amitől meg sír.
Műtermi fotók nagyon profik ám! És tényleg nem pedofilok, bocsi az aggódásomért :D

Evián
Micsoda kis hajas-babád van :) Nagyon kis édi :)
Vitaminnak épp most vettem valami Milupa szoptatós teát. No nem direkt, de nem volt Mecsek, a laktoherbtől meg már herótom van. Ez a Milupa viszont finom, csak marha drága sztem, ilyen vízben oldódós granulátum, elég műnek néz ki. És vagy az használt, vagy tegnap jó napom volt, de este meg ma reggel is szépen volt tejem.
Védekezést már korábban írtam, nem áll szándékunkban, mi reménykedünk, hogy ezúttal összejön :wink: Bár jelen esetben a tejcsöpögés a leghatékonyabb védekezés, mert ettől mind2nknek annyira kellett röhögnie, hogy minden ihletünk elszállt. Meg is állapítottuk, hogy tiszta bénák vagyunk.
Én a saját füllukasztásomat is horrorként éltem meg ovis koromban :)
Nem főzök, rendelem a kaját de én kaja-ügyben mindig igénytelen voltam, apa meg úgyis bent ebédel. Meg én spec nem ettől érzem magam háziasszonynak, viszont tisztaságmániás vagyok, főzés helyett takarítok :)

Sajti
Egyszer én is kérdeztem apát, sokat költök-e, de neki nem sok összehasonlítási alapja van, az előttem levő leghosszabb kapcsolata még 2 hónapig sem tartott, és az is 10 évvel korábban volt :) mondom én, hogy kissé antiszociális a drága :) Fogalmam sincs, mért pont engem visel el.
Nagyon ismerős, hogy a nem gyerekes barátokkal nem lehet miről beszélni :( tiszta lelkiismeret-furdalásom is van, de tényleg! De hát ha egyszer nekünk az a vicces esemény, hogy lebüfizte apát, vagy hogy már 5 km-t is tudtunk vele túrázni, ők meg épp szervezik a hosszú hétvégére a Rax bebarangolását, kicsit elbeszélünk egymás mellett. Marad a fórum!
Mikor voltunk anyáméknál én is hosszan tanulmányoztam a gyerekkori fotóimat, szerintem tök cuki voltam :) hosszú fekete haj, szóval most jól elbabáznék magammal :D Csak azt sajnálom, hogy Lórántról a legkorábbi fotó is ovis korban készült :( Vagy csak előlem rejtegeti anyósom? Hmm...
Én is folyton magamban beszélek, persze ráfogom, hogy Szaffi miatt van, mint te :lol: Na jó, de tényleg. Az a fura, hogy ha csak úgy beszélek, azt szereti, de ma pl fél órát telefonáltam a 3gyerekes barátnőmmel (mind3 beteg, egy élmény lehet), és azt Szaffi szinte végig hisztizte, mintha érezné, hogy most nem az ő kedvéért dumálok. Fura.
Sajti, hogy úszod meg a netes cuccok szállítási költségét? Sztem tök sokat emel az áron :(

Képzeljétek, Szaffi újabban hatalmasakat vigyorog a cumisüvegre, pont mint a cicire szokott, ha éhes. Egyrészt féltékeny vagyok, másrészt tiszta okos csaj :)
Alvásproblémáim nekem is voltak majd egy hétig, nagyon gáz, mert időm lett volna aludni, de nem ment :( letettem este, aludt egyben 4,5 órát én meg csak feküdtem az ágyban és néztem a falat napokig. Annyira idegesített! Aztán aszem megfejtettem, mi a baj: nem volt eleget rajtam, és hiányzott. Apa kitalálta, szoktassuk rá, hogy napközben is a kiságyában aludjon, ne rajtam, és egyszerűen Szaffi-hiányom volt. Úgyhogy vasárnap 2x3 órát aludt rajtam reggel meg délután, érdekes módon tök pihentetően tudtam végre aludni. Ma is szundizott már rajtam 3 órát, úgyhogy helyreállt a lelkem.
És a legjobb: elkezdtem Hanna lovas terepasztal-szőnyegét :) már rajta van a tó, meg a patakot kék tülből csináltam, mert az vízszerű, kivágtam a virágokat, fákat, bokrokat, sövénykerítést, háznak való anyagokat. Most épp a dombon dolgoztam tegnap, csak nem szeretem úgy, hogy egyedül vagyok itthon, mert a galéria-gyerekszoba táv már túl sok. Ja és vettem halacska gyöngyöt a tóba, meg kis flittereket, amik buboréknak hatnak :) Tiszta jó lesz, ha lesz türelmem hozzá, aztán majd fáj a szívem odaadni, de 2 hét múlva névnapozunk.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Jaj még azt akartam, nemtom ki írta, hogy a férje nem volt bárányhimlős, hogy van felnőtteknek oltás ellene, amit pl kismama is kaphat a 12. hét után (múltkor volt valami kismama újságban). Lehet, érdemes egy oltást beadni, mert a gyerek valószínűleg hazaviszi az oviból előbb-utóbb.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Na, hazaertem. most mentem el eloszor a varosba egyedul szules ota, es ugy ereztem mintha a fel karomat hagytam volna itthon, ha nem mind a kettot... Ugy nyargaltam hogy elfaradtam, pedig felesleges volt sietnem mert mar egy oraja itthon vagyok es Molly meg mindig alszik - azota, hogy elmentem. Mostmar kezd ebredezni, mert bekakalt par perce es gondolm nem tetszik neki. Na, meg ehes is lehet. Ejszaka is nagyon jol aludt, eloszor fel4kor kelt fel, utana pedig fel8kor. A fel4es etetesnel is visszaaludt cumival a szajaban. Isteni talalmany ez a cumi!! Viszont a hatul gombolos pizsamakat olyasvalaki talalhatta ki, akinek nincs gyereke. Nemreg kaptunk egy olyat, es az oke, hogy eves elott (furdes utan) oltoztetem abba, de mivan ha bekakal eves utan, akkor hogy forgatom szegeny gyereket anelkul hogy kihanyna a kajat??? hm...

Vettem neki tok csajos rucikat, most mostam ki oket, mar alig varom hogy rajuk adjam :D Apanak pedig vettem ajandekokat, mert szulinapja lesz csutortokon. Legszivesebben mar odaadnam neki, de ezuton nem lovom le a poent, mint ahogy szoktam :lol:

evian: ne keseredj el, ido kerdese es tul leszel ezeken a melypontokon. Probalj meg annyit pihenni, amennyit csak udsz napkozben. Es ha eddig nem ittal kavet, most elkezdheted. En is tegnap ittam, es ejjel feli1ig kukorekoltam a reggeli adagtol. Meses volt :D Levit lestoppolom kis volegenynek Mollynak, nagyon jo pasi! :D

rekuja: na ugye,..de egyebkent akarta a pasi hogy puci kepek is legyenek (persze a "lenyeg" rejtve lett volna), csak bebakaklt akkor is Molly es nem szivesen keltettuk volna fel csak a csere miatt. Igy is macera volt az egesz, alig vartam hogy vege legyen. ha kesz lesz a terepszonyeg, majd hozz rola kepet, nagyon kivancsi vagyok!!!

sajti: na de ugye megeri a cumizas??? En is ahova nezek cumit latok, pl a komod tele van veluk :D Majd szerzek ebbol a fajtabol tobbet, ami most van neki. De persze itt meg nem lattam.. :D

Kép

Kép
snowball

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?