Kat: nem terveztem, hogy most beírok (eredetileg alvást terveztem...), de hátha zugolvasol minket!
Tehát: a nem alvás, és a cumi ki-be az nálunk is megvan, ezt a programot nyomtam most egész éjszaka... Azt gondoltam, a fél6-os etetés után alszik kb 10-ig, de nem, 7-kor már üvöltött, kihoztam a másik szobába, játszószőnyeg+kacsa, és lám, ALSZIK!!!
Én meg kezdek vasalni, mert a szememből már kiment az álom...
Remélem, ez csak a front hatása, és már este jobb lesz...
Apának mostanában szerencsére beindult a biznisz, ma is tárgyalni van Pesten, tehát 6-kor indult, és majd valamikor jön haza (vagy ott alszik anyóséknál).. Az utóbbi hetekben alig tud valamit segíteni, így megint anyum jön,vagy ha betegség van kilátásban, akkor egyedül vagyok a gyerkőccel.. Apa is jár haverozni, csak ő Pestre, de szerencsére mindig összeköti vmilyen tárgyalással.
Egy megoldást találtam erre, ami nem túl jó, de tereli a figyelmemet: vásárolok a neten! Apa, és a családom is megmondja, mi kell nekik, megkeresem a legolcsóbb helyet, és beszerzem (a külföldi boltok a kedvenceim
! Mondjuk egész életemben hivatalosan is beszereztem, de boltban vásárolni utálok! ..és így magamnak is rendelek néha ezt-azt, pl. most várom az ékszeres futárt...
Tudom, ez nem megoldás, de ideiglenesen csillapítja az egyedüllétet, és megspórolom a szállítási költségeket is!
(Pont kérdeztem Apától, hogy sokat költök-e, de ő még meg is lepődött, hogy dehogy, az exbarinője rendszeresen vitette magát Párizsba, meg mindenhová koncertekre, stb... Ahhoz képest tényleg nem költök sokat...
Arról nem is beszélve, hogy az én haverjaim is Pesten vannak, tehát csak írogatok mindenkinek, de legfőképpen Nektek, ugyanis a haveroknak még nincsenek gyerekeik, és őket biztosan nem érdekelné a büfitánc és a 60 cm-ről anya pólójára kakilás sem!
Tényleg, szülinapi buliba és teniszezni Te nem tudsz menni? Gyerkőcöt is lehet oda vinni!
Az idősebb korosztályos ruci beszólás nem volt korrekt...
Én ugyanúgy felveszem a mikiegeres cuccokat, mint eddig.. Ja, és minden cuccom színes!! (Nagy része ezeknek is a netről jön..)
Húsvétig még változhat az időjárás, ne aggódj, biztos lesz egy kis napsütés!
Azt a divatbemutatót én is megnézném! Valahová még akasszanak a modellre egy bevásárlószatyrot is!
Gyere nyugodtan írogatni, akkor is, ha nincs jó kedved!
Rekuja: nagy gratula az oltás kifakadáshoz!!!
Eggyel kevesebb gond a gyerkőcnek!
Kajakozásban nem vagyunk profik, egyszerűen csak imádjuk!!
Meg is akarunk maradni hobbikajakosoknak. Minket a víz, a természet és az állatok szeretete hajt! Pont most néztünk eladó vízparti házat is, de Apa megjegyezte, hogy szerinte egy lakókocsi jobb lenne...
Majd ha megtalálom az egyik kedvenc kajakos képemet, elküldöm, az az egy elég ahhoz, hogy az embernek kedvet csináljon... Zsuzsnak is küldtem pár "promóciós" anyagot, hátha sikerül kedvet csinálni, aztán összeszedjük a gyerkőcöket, és irány a tenger!!
De jó is lenne!
Amúgy Apával rendszeresen borulgatunk a vízbe, mert próbálgatjuk, hol van a határ...
Volt már, hogy tengerben, a hajóba való visszaszállás közben (ami valóban nem egyszerű, ezeket szokták leginkább a medencés edzésen tanítani..) beborult az összes cuccom, mindenki kapkodott utánuk, de rafinált voltam, mert minden úszott a vízen!
Tudod, ha az ember már ott hagy pár drága dolgot a vízben, akkor már jól felkészül...
A szörfdeszkás ugrálás tényleg jól hangzik, még soha nem próbáltam!!! Pont valamelyik nap gondoltam a szörfözésre, tök jó szél volt! Azt is ki kellene már próbálni valamikor!
Anyum nem szokta emlegetni, milyen voltam gyerekkoromban, viszont van egy fénykép, amin a testem 1/3, a fejem 2/3 részt tesz ki...
Döbbenetes!! Úgy örülök, hogy Kristóf ilyen csini!! Apa is mondta, hogy most fényképezzem le a gyereket (kacsanyalogatás közben), hogy majd később vissza tudjunk vele élni!
Tegnap a talpát nyalogatta, de szóltam neki, hogy neki nem kell sem most, sem nagy korában talpat nyalnia...
Snowball: hú, nagy megkönnyebbülés a barihimlős hír!! Ez asszem mindannyiónkat érint... A cumi tényleg jó dolog, de szerintem már most szerezzetek be pár ugyanolyat, ne járjatok úgy, mint mi: már kb. 12 kifőzött cumi van a konyhapulton, de csak az ugyanolyan a jó!! Apumék mondták, hogy ne aggódjak, a keresztfiamnak a cumit kifőzés után elő kellett rágni, mert neki csak a megrágott cumi volt jó....
Olyan vagyunk, mint a Griswold család... (mellesleg tényleg olyanok vagyunk, mindig történik velünk vmilyen hülyeség...