Új privát üzeneted érkezett!

Niki, nem tesz jót, ha ültetve vannak! Jó, ücsörögjön egy kicsit, nem kell vasszigornak lenni, de pl én nem hagynám Őt úgy játszani, sokáig ülni, stb. 10perc az sok! Még gyenge a hátizomzat, és terheli a gerincüket. Jobb megvárni amíg maguktól felülnek, akkor aztán ülhet amíg akar :) És így valljuk be nagyon motiválva sincsenek a felülésre, majd Anya felültet... És ugyanez vonatkozik az állásra is. Állítgatni sem szabad. Akkor álljon, ha önállóan, valahol megkapaszkodva feláll.
Emma miket csinál egyébként? Forog már?

Gyps, próbáld betartani amit a doki mondott és én javasolnám még, hogy hintázzatok sokat-sokat, plédben fekve, karban, dobálva, mindenhogy..(lehetőleg ne ülve :wink: )

Kép
ági_bp

Gyps, nagyon jó hír hogy minden rendben van a kis ügyvédbojtárral :) nem tehetek róla mindig ez jut eszembe ahogy meglátom a kisképét :)

Dóri, veled mi volt a kórházban? Próbáltam visszaolvasni is, de nem találtam meg miért is kell megműteni :oops: Bocsi ha már mondtad... :roll: remélem semmi komoly!

Csajok, én is mindehonnan azt hallom, nem szabad ültetni amíg maga nem ül, én nem is ültetem, még a babakocsiban sem, és a pihenőszéke is el van döntve.

Gyps, én a helyedben csak hasra tenném, mondjuk dupla pelussal a feje alatt.... kaja előtt... prószáld ki. Zsófi azóta fejlődött nagyon sokat amióta forszírozom. Olyan párducpózt tud már nyomni csudaszép kartámasszal :)
Mond apának gyantáztassa a lábát, és lézereztesse ki a mellkasszőrzetét, a modern férfi meg azt csinálja :lol:

Vanda, hát akkor tényleg engedjétek le az ágyat... nehogy valami baleset legyen! Engem is érdekelne ez a website ahol ki lehet prószálni a naptárkészítést. Please!
pici76

Oké. Akkor ültetés nincs:(

Kép
niki30

Az a baj Bogyra, h. a spamcsapdánkban sem találom a hírlevelet...brühühühü
Na és akkor most mi van? Akkor én már nem is láthatom azt a karácsonyi csodát? :roll: :cry:

Kép
niki30

Jaj, naptár, naptár!! Mi is naptárat akarunk ajándékba. :)

Vanda, Te írtad tegnap, hogy majdnem kávéztál? Én szoktam :oops: mondjuk fél adagot 1X...max ritkán 2X. Ti hogy álltok a kávézással? Dóri szokott, tudom..a reggeli tejeskávé 8) Én azt olvastam sokat kellene inni ahhoz hogy hatása legyen a babára, nagyon kis mennyiségben választódik csak ki a tejbe. Persze a legjobb ha az ember nem iszik.

Stella, mi is a földön eszünk nyugi, azaz hordozóban.

Pici, Zsófi annyira ééédesen alszik :D :D

Ja, Gyps, még forgasd is szerintem, a földön, úgy hogy minél kevesebbet segíts, fordítsd el a törszét addig a pontig, ahonnan már Ő maga befejezi a mozdulatot.
Gyönyörű a havas táj!! Köszi.

Bogyra, nekem tetszik az új dizájn. Kellemes.

Kép
ági_bp

Képzeljétek, annyira gááz :oops: :oops: :oops: tegnap jutott eszembe először, hogy meg kellene a gyümit kicsit langyosítani mielőtt odaadom....eddig adtam úgy, kivettem a hűtőből, lerszeltem, pempőltem, adtam. Buta anya. Nem mondom hogy húú hideg volt, mert kóstolgattam, de nem volt langyos, az meg nem árt ugye.
Ma megevett fél barackot, hurrá. Mondjuk utána komlett ruhamosás, vanish szappanos áztatás. Zoknit rágott közben :roll: :lol:

Kép
ági_bp

Én is kávézom, jó kis tejeskávé. Kettőt egy nap.
Állítólag 6-7 kávé az, ami már érezhető a babánál.

Kép
niki30

Valaki légyszi!! Muti azt az oldalt!

Kép
niki30

Niki!

A főoldal alakult át karácsonyira!!

Jelentem Lorci nem veszi fel a hendijét! :( :twisted:

KépKépKép
bogyra

Basszuskulcs, be voltam chasselve... de már látom.
Szuper jó!

Kép
niki30

Milyen oldalt?
bogyra

nah végre! :)

Most szórólapot fogok tervezni szabad időmben (muhahhha) :D
A védőnő ki teszi a faliújságra és osztogatja kismamiknak! :)

KépKépKép
bogyra

Bogyra ez az üzlet nagyon be fog indulni.

Kép
niki30

Niki!
Remélem a jósnő beszél belőled, de mire alapozod????
Kiváncsi lennék, hogy miért gondolod így, fejds ki kérlek! :) Lehet priviben is hájjal kenegetni! :D

KépKépKép
bogyra

Én is kávézom, terhesen is kvztam, sztem ha más cigózik, akkor ez csak nem árthat. (Mellesleg a magzatomnak inkább alacsony volt a pulzusa...)
MOndjuk én instant kvt iszom, azaz sztem az nagyon gyenge. De abból is ált. napi 1 esetleg 2.
Aki amolyan brutál kvt inna, azért azt mértékkel.

Ági, köszi a jótanácsokat, sajnos nem mondtál újat. 5 hónapos kora óta görgetem, hintaszékeztem vele nagyon sokat, hintáztunk egész nyáron-ősszel, szóval sztem nem ez a baj. Na mindegy, ő ilyen. Most is hasrateszem, hát kijött a danonino. Ilyenkor kérdezem magamtól, hogy minek veszek ilyen drága szart neki, ha úgyis kijön. Tiszta ideg vagyok. És nem tehetek róla, de nem birom nézni ahoyg szenved. Én is szenvednék álandóan csak feküdni. Inkább felveszem, ha már felültetni nem lehet. Pedig úgy megörültem neki, végre nem volt egy csupa görcs a hátam estére...

Kösz, Pici, erre már én is rájöttem a 7 hónap alatt. Csak ő olyan, hogy fölkel és max 5 perc és már kell a kaja, tovább nem birja a kiságyban. Egyedül reggel. HIdd el, hogy hagyom amig lehet, mert ilyenkor egyedül nem hány, de hiába, vagy nem elég neki ennyi idő, vagy nem érdekli. MOndjuk én 100%ra biztos vagyok benne, hogy nem érdekli, de mindegy, senki se hiszi el nekem. MIntha olyan nagy sületlenség lenne egy ilyen pici gyerekre rálátni egy személyiséget...

Na mindegy, szóval lányok köszi az együttérzést meg minden, de inkább lezárnám a siránkozást, mert sztem nem is olyan nagy baj ez. Vagy hát legalábbis szeretném ezt gondolni és ha itt grüblizek rajta, akkor csak paráztatom magam. Max ha tanulási nehézségei lesznek, akkor nem lesz mégsem ügyvédbojtár, hanem egyszerűen árurakodó a teszkóban, hm?? :lol: :lol:

Kép
kriemhild

Beállók a nemevők táborába.... Levente egyszerűen nem eszik, de ezt értsétek úgy hogy ezidáig azaz 7 óráig 1 azaz 1 adag ételt evett meg!!!!!!
És ezt csinálja már napok óta, kanalazós kajákat megeszi, de cumiból semmit.

nem értem.... és nem is tudom mit csináljak...

KépKépKép
bogyra

Bogyra, nálunk is hasonló a helyzet.
Emmának csak a cici kell.
Na jó, mondjuk ma megevett egy alma-őszibarack bébidesszertet, de napok óta ez volt az első.

Ja, és pénteken tervezek egy kis kimenőt estére, hát nem tudom, h. fog apa boldogulni vele. Muszáj lesz.

Kép
niki30

Szia!

De levente már nem szopik.... tehát ma összesen 250 grammnyi táplálékot vett magához folyadékkal együtt!!!!! Tisztára aggódom.

KépKépKép
bogyra

http://www.createphotocalendars.com/

Itt az oldal. Le lehet tölteni egyi ingyenes próbaszofvert is.

Ma a kiscsillag megevett egy egész banánt. Most várom a hatást, remélem nem lesz kiütése.

Tegnap már nem birtam és ittam KV-t. Egyszerűen kába voltam, muszáj volt valamit csinálni. Ma már a szomszédasszonyomnak is főztem! :)

Ja és szerintem nem vagyok attól modern, mert sizek. Szerintem csak szerencsés, hogy megtanulhattam. Az anyósom 40 évesen tanult meg sielni, hogy el tudjon menni a gyerekeivel télen sportolni. Én inkább igy állok a dolgokhoz. Mire a mi gyerekeink felnőnek mi is tök hülyék leszünk jópár dologhoz. Remélem, hogy nem fognak majd hülyén nézni a gyerekeim, hogy "Jaj, Anyu, olyan cikis vagy!!!!"

Szép estét és a kisbabáknak nyugodalmas jó iccakát!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

niki!

a ftorocort nevü krémmel kiváltható a kukiműtét.tudom késő,de nem kérdezted! :(

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

jaj, de finom a cékla! (legalábbis hányás előtt még úgy tűnt :roll: )

Kép
Vendég

Vanda!

Én power pointban csináltam meg a naptárt (íg yingyen volt) , az excelben van naptár minta, azt beszúrtam a megfelelő méretre, beszúrtam a képeket és elmentettem képként... mindjárt teszek egy oldalt...hogy milyen lett. Kép

ez persze A/3-ban láthatóbb, lehet hátterezni is...

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Lányok,

Bogyra, Niki, csatlakozom... ma Áron is nagyon nyügi volt...két napja éjjel is felkel szopizni, ma pedig kerek perec 30 percet aludt, 7-kor már szopi közben bealudt....Büfiztetni nem is tudtam, mert ordított, hogy vissza akar feküdni.
Nálatok még nem volt büfi probléma? Mit csináltok ha nem tudjátok megbüfiztetni? Ez egyáltalán mennyire nagy gond?

Rossz is történt velünk, tegnap a kutyusom megdöglött :cry: Egy hétig küzdöttünk vele, aztán tegnap feladta :cry: Remélem vigyáz apukámra ott fent. :cry:

Bogy, én nem is tudtam, hogy ilyesmivel is foglalkozol, betettem a honlapot a kedvencek közé és megfürkészem.

Doo, nagyon édes!!!!!! :D

A családnak nálunk is naptár lett az ajándék. DM honlapon csináltam, sajna nem tudok lézerrel nyomtatni. Jó az asztali naptár is, de azért a fali sokkal tutibb. Csak drága....De olyan szép lett...

Pici, tök jó a két kép....nálunk is van egy nyunya rongy, még a brendonban vettem, de az ujját jobban szereti :wink:

Vanda, anyósod nem semmi :wink:

Már többször akartam, de most teszek fel egy képet Áronról. Ő az én babám:
Kép

Mindenkinek jó éjszakát.
Melcsi

Kép
melcsi6

Szia Bogyra!

Azt hiszem, hogy a többiek nevében is beszélek és meg kell állapitsam, hogy egyelőre nem érünk fel Hozzád! EZEKET az ötleteket honnan a búbánatból veszed?
Ahhoz, hogy ennyi mindenhez értsen az ember legalább 60 évesnek kell lenni, mert kb ennyi idő kell ennyi empirikus tapasztaláshoz.

Szóval, mutasd a személyid, mami!!!!! 8)

Vanda

ui: nagyon ügyes vagy. nekem ezért lesz jó ez a program, mert egyszerűen kezelhető és nem kell sokat gondolkoznom, hanem csak sablonokat használni. Majd ha jobban megy, akkor elképzelhető, hogy fejlesztem magam.

Kép

Kép
precious
Budapest

én is a dm weblapot akartam ajánlani. melcsi, mennyi idő alatt csinálták meg? remélem, még beleférünk az időbe :oops:
sztem büfi nem probl., enyém ennyi idősen még rendszeresen bealudt este a szopi - húú, de tuti volt! most bezzeg még ringathatom utána... :roll: én már rég nem büfiztetem.
Vendég

Melcsi!

Abszolút megértem, hogy eddig rejtegetted ezt a csodaszép kisfiút! Na kiváncsi vagyok, hogy a lányos anyák mit fognak holnap mondani.

Sajnálom a kutyusodat, de talán jobb igy, hogy nem kell többet szenvednie.

A büfizés nálunk ki szokott maradni, ha bealszik a cicin. Nem szokta zavarni a babát.

Doo! Sokat hányt a kicsi????

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

jajj Melcsi annyira sajnálom! Szegény pára, de mondtad hogy apukádé, vagy nagyon szerette a kutyust, hát utána ment! :cry:

Láttam már ilyet, mikor még középiskolás voltam, jártunk házibetegápolás gyakorlatra. és vagy két esetben is mikor a gazdi elment bizony utána ment a házikedvenc....

De mostmár nagyon-nagyon vigyázzatok egymásra!!! És remélem, hogy tényleg az egész családnak annyi-annyi örömben lesz része Áronból fakadóan, hogy sikerült feldolgozni a veszteségeket....

Áron nagyon cool baby tényleg! :) Nem is mondom hoy annyira hasonlít egy tinikorombeli plátói szerelmemre, ahogy a képen tartja a fejét és a szeme....hogy hihetetlen... nem Feri az apukája??? :)

Vanda és többi kis csirke! :) Lebuktam.... nem én vagyok a legfiatalabb....:) Már ingyen utazoma bkv-n. :)
Nem is tudom, honnan találom ki, kísérletező típus vagyok... erre a naptárra épp egy prezentáció írása közt jöttem rá... órára készültem... és nézegettem hogy jé ez a gomb mi... és ez lett belőle, de annyi mindent tud a power point, hogy csak nah. Paintben retudálok, nekem jobban bejött mnt a photoshop... és powerrel szerkesztem aképeket. :) De tarthatok egy gyorstalpalót.... sőt, jövőre összeülhetnénk mind együtt naptározni! :) Hozzuk a kis pendrivon és beszélgetünk a dedek játszanak és közben készül az aji... nah jó ez hirtelen felindulás volt, de ha elköltöztünk végre mi is....akko rjöhet mindenki a kacsalábon forgóba! :)
De ígérem nemleszek olyan rút mint Bringa a vízvezeték után az internet lesz az első amit behúznak a telekre! :)

Nah lelőttemmagam... amúgy Vanda velem az a baj hogy sokmindenhez értek felületesen....de iagzából semmihez sem :(

KépKépKép
bogyra

Doo, nagyon hamar kész lett 3 munkanap alatt megvolt :wink:

De jó, hogy írtatok, megnyugtatott a válaszotok büfivel kapcsolatban. :wink:

Vanda, köszi a bókot :D Igen, a kutyusnak biztos így jobb.

Pici, neked akartam írni múltkor, hogy nekem is labradorom van-volt :cry: .Retriever és zsemleszínű.

Azt hiszem elteszem magam holnapra, mert Áron 7 óta alszik és van egy olyan érzésem, hogy ebből korai kelés lesz. :wink:

Jó éjt.
Melcsi

Kép
melcsi6

Bogy ez jó :lol: Milyen Feri? :lol:...... Na jó, nem Ferinek hívják, Sándor a lelkem :wink:

Nézem a született feleségeket.....szexparfüm...nekem is kellene egy ilyen 8)

Na most már tényleg dugulok.

Kép
melcsi6

Bogy, láttam a honlapon, hogy új NEXT ruháról kérdeztek, válaszoltam, csak emeljem a válaszadók számát, de terveztek újakat is rendelni?

Úgy tűnik nem akarok elszakadni.... :arrow:

Kép
melcsi6

melcsi, tényleg nagyon szép Áron. sztem ő is idősebbnek tűnik a koránál!

vanda: sokat (mondjuk háromszor végighányt engem és anyut, háromszor próbáltam átöltöztetni, de amikor láttam h még mindig jön, akkor hagytam a franba és a végén meg bealudt szegénykém. le se mertem tenni v háromnegyed óráig h mi van ha még álmában is jön...):roll: :cry: szegény nyuszikám... hülye anyukája bekajáltatta :oops:
Vendég

Melcsi!

Láttad? Hol??? Azthittem bevettem. Egyelőre annyi rendelés gyűlt össze, hogy most már addig nem veszek fel újat, amíg ez ide nem ér...de utána szabad a pálya! :)

KépKépKép
bogyra

Nyugi Doo, holnapra minden oké.
(azért nézz rá éjszaka)

Remélem minden okés lesz reggelig.

Vanda

Szexparfüm? Én ezt miért nem hallottam, pedig itt ülök a TV előtt.

Kép

Kép
precious
Budapest

Melcsi, mennyibe került 1 naptár a dm-ben? Bár párom állítja, hogy tud csinálni, vannak fent ingyenes naptárszerkesztők...kíváncsi leszek.

Én csak akkor böfiztetek, ha nem alszik bele a szopiba, és mivel ez elég gyakori, így sokszor elmarad a böfi...mikor felébred fogom egy darabig, gyakran akkor sikeredik egy böff. :D De régen nagyon sokat görcsöltem ezen, éjjel járkáltam a kicsi alvó Zitával a vállamon, hogy böfögjön, de nem sikerült, aztán ráuntam és kész letettem az ágyba böfögtetés nélkül.
A kutyust nagyon sajnálom, nekünk már hárman pusztultak el az elmúlt években és nagyon tud fájni, igazi családtagok Ők is :cry:
Anyukád hogy van??
Áron nagyon széép, nagy barna szemek...mindig is a barna pasi típus volt az esetem...persze szürkéskék szemű életem párja :)

LORCI??? Csak nincs vmi gáz??? Valaki nem érte el telefonon?? Ez nem jellemző Rá, hogy így eltűnjön! :roll:

Viki királylány :D

Kép
ági_bp

Cscsi hol vagy??? És Riella??? Néha azért pár sort dobjatok. Puszi Nektek
jó éjt

Kép
ági_bp

vanda, ez csüt volt, nem ma - szerencsére
Vendég

Hahhó!

Elveszett egy hozzászólásom, amiben jelntem, hogy Lorciúton van hazafelé csak 1 napos késéssel! :) Nem lett belőle hurka-kolbász! Röff.

Levente beteg.... ugyanaz mint nekem, szerencsétlen anniyra köhög, hogy kihányta a kajáját, most alszik....

összibarackkal összeturmixolva megeszi ez a kis szörnyecske a tápszert, tegnap így már este is megette.

nah megyek pihenek én is még egy kicsit

KépKépKép
bogyra

Ági, sztem bízd a párodra, az enyém is tavayl előtt ilyen ingyenest szedett össze valahonna a netről és olyant csinált. MOndjuk azért Bogyráét nem pipálja, persze nem tudom, hogy azért-e mert férjecskének eszébe sem jutott-e a napohoz kommentárt fűzni, vagy mert a progi nem is tette volna lehetővé. Aztán anyuéknél kinyomtuk szinessel, és elvitte spiráloztatni, az párszáz FT volt.
De ha modnjuk a dm-ben 1000 alatt megkapod, akkor az már sztem tök jó.

Céklaügyben már gondolkodom egy ideje, és inkább hozzáfűzöm a mondókámat. Nos nem valami élelmezésügyi proftól hallottam, nemtom már hololvastam (vmi bébikajálós irományban sztem), de azt írták, hogy a céklának magas a Na-tartalma, ezért inkább ne magában adjuk, hanem keveset csempésszünk bele a kajájába. (Pl én csináltam 3-4 napi adagot sült pipihusi-krumpli-körte és abba tettem 3-4 karika pipi alatt sült céklát) Ez egyébként tök jó kaja, lehet egész családnak csinálni, az egyik sarokban nem sózod meg a pipit és az az övé, mehet turmixba. nam indegy) Szóval mindenki döntse el maga, végülis én magam is ellentmondás vagyok, én bizony kicsit sózom a kajáját, céklát viszont nem adok ezerrel.. :? )

GABI!!! Ezt a Ftorocortos ötletet honnan szeded? Megnéztem, az valami szteroid, nem teszi tönkre a bőrét? Úgy tudom az vékonyitja a bőrt...Mellesleg ugye a fütyigondnak két formája van, az adhéziós-összetapadós meg a szükületes forma, namost melyikben is gondoltad? meg télleg, te eü-s vagy? Csak mert egy csomó mindent tudsz (legalábbis nekem eddig úgy tűnt...) Lehet kipróbálom, ne kelljen mán műteni...tiszta apja ez a gyerek :evil:

Melcsi, sajnálom a kutyust, nálunk is volt ilyen a családban. Meghalt a dédanyám, és a kutyája minden nap átment a temetőbe hozzá (szemben volt a temető) és egyszer már nem ment haza, aztán átmentek megnézni és ott feküdt a sir előtt és meg volt halva szegény...
Áron nagyon édes, igenis tegyél fel róla néha képet!!
Ez Bogyrára is vonatkozik, most anaptárt nézve jöttem rá, hoyg rég láttam Levikét!

Kép
kriemhild

Fúú, gyps, lúdbőrös lettem ettől a történettől :cry:

Ez tök jó kaja amit írtál. Nekem annyira nincs fantáziám a főzéshez, pedig ez nem egy bonyolult kaja amit írtál :oops: :oops: és céklát nyersen kell a pipi alá tenni, ugye? Nem főzöd meg előtte? A krumplit is együtt sütöd az egésszel? És a pipinek milye? Melle, gondolom...
Nekem vennem kell majd babaszakácskönyvet.... :oops: :roll: :)

Kép
ági_bp

Leventének jobbulást! Szegényke! Akkor már azért nem volt étvágya tegnap. :?

Kép
ági_bp

Ági, én úgy szoktam, hogy olajjal kikenem a jénaimat (ilyen lapos szögletes), rá félbavágott hagymakarikák kissé megsózva, rá céklaszeletek (pici céklából, az tuti nem fás), nem kell előfőzni, rá meg pipicombok, pipifüszerrel majd petrezselyemzölddel meghintve, aztán tálba kevés viz, alufóliával lefed és mehet a sütőbe. Férjemnagyon szereti, ezeket mindig úgy 'találom ki', hogy na lássuk mi van otthon...hm...pipicomb meg cékla? No lássuk mi lesz belőle. És többnyire elég finom dolog sül ki! Szeretek expedicionálni a konyhában. Én egyébként pár karika hagymát meg pár kanál sültlét is beleturmixoltam neki, monduk igy minden össze kicsit fura szaga volt, de nagyon bejött neki..kéne megint csináljak. A körtét meg a krumplit külön neki csináltam hozzá (akkoriban csak körtetartalommal ment le bármi). De ha köretnek krumplipürét csinálsz, ami tök illik hozzá, megint spóroltál egy munkamenetet. :D

Na megyek főzni, holnapra zöldbabos tokányt igértem. Ti is úgy főztök, hogy másnapra apucinak? MOndjuk hogy máshogy... :roll:

Kép
kriemhild

Jó reggelt!

Bogyra, megnéztem és sajnos nem tudok calendar template-et letölteni, mert nem támogatja a gépem.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

hmmm
átküldjek?

KépKépKép
bogyra

céklát én krumplival turmiztam, de úgy látszik, még így is durva volt :shock: :roll: a na tartalomról nem tudtam. viszont asszem a sütőtök is kiütötte :roll: :evil: eddig egyedül a krumpli és a répa nem volt gáz, asszem (úgy értem, remélem, nem is lesz az) :roll: de hát azokból sem eszik meg 10-20g-nál sokkal többet :shock: sebaj, nem lesz nagy kiadás az etetése :wink: kicsit azügyben tanácstalan vagyok h ha mindenre allergiás, akkor mivel etessem?! :shock: még megpróbálom a körtét, gesztenyét, rizst. de azért ezekből nem lehet vmi túl jó kombinációkat készíteni... ja, meg majd asszem pulykát. az talán dobna vmit a dolgon.
Vendég

Sziasztok,

Csak gyors bekukk. Megvagyok, én még élek, nem úgy mint a disznó! Az ma már nem röfög tovább!!! :D :D Nem engem vágtak le, mert rögtön a hurkának néztek, így megúsztam! :lol:
Úgy döntöttünk kedden reggel jövünk haza. Kár volt. Az M1-en dugó. A másfél órás utat 6 és fél óra alatt tettük meg!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :twisted: Ricskó egész jól bírta. Amikor egy helyben álltunk órákig, kivettük az ülésből, játszottunk vele, szoptattam..szóval érdekes út volt...az utolsó fél órát nem bírta már...de már én se, sík ideg voltam a végére!!! :(
Olvastalak titeket, de most nincs idő írni! :( Majd jövök, mindenki aki beteg jobbulást! :(
Pusz.

Kép

Kép
lorcika

Huh, Lorci. Jó lehetett. De legaláb megkerültél!

Erről az jut eszembe, mikor aug 20-ára lementünk Balcsira. Veszprémben megálltunk, vegyünk Lidl-s fagyit, mert mindketten imádjuk, meg úgyis kánikula van, áá, ne álljunk meg, az a biztos, ha odaértünk...hú, de az óvszer is otthonmaradt, na muszáj bemenni!..... na frankó volt, mire kijövök, akarunk indulni, az aksi sikeresen lemerült. Kánikula, kocsiba beülni alig lehet, mert tele van (kiskád...babakocsi....), a 4 hóapos gyerek éhes, tejem nincs, nem aludt, üvölt, autó nem indul, apuék 160km-re (épp a Mátrába igyekeztek, azonnal megálltak, hátha vissza kell fordulni menteni minket..) hihihi, most már vicces, de akkor?! Tiszta ideg voltam. Aztán fogott a férjem két krapekot, akik betolták a kocsit, hála égnek volt egy kis lejtő. A kölök nem bánta a Lidl-s sütőtökpürét, úgyhogy nem éhezett aztán. S mire elindultunk, el is aludt. Szóval megúsztuk, de én tiszta para voltam. Bocs, hogy ilyen bő lé...csak ha egyszer igy jártok, fel a fejjel!

Kép
kriemhild

hm most nézem elszállt egy tegnapi hozzászólásom :? na mindegy

Kösz az ötleteket a naptárt illetően, meg fogom nézni a Dmst is és a Vanda féle progit is! A Bogyra féle nekem túl bonyolult :oops: pedig millió prezit csináltam már ppt-ban :roll: lehet hogy csak neki kéne állnom :roll:

Gyps, naaagyon jók a receptjeid. Nyugodtan írj még miket szoktál csinálni! :)

Levinek jobbulást!

Doo, Viki képét nézve az volt az első gondolatom hogy valakit szétmarcangolt a drága :wink: :lol: ez a tekintet is hozzá :lol:

Melcsi, nagyn jó hogy tettél fel képet Áronról. Sajnálom a kutyust :cry:
Gondolkodtok esetleg egy új kutyuson?
pici76

Most nálunk éépen brokkoli+csicsóka+krumpli+répa+fehérrépa+petrezselyem+alma+körte fő.... amolyan vegyes főzelék lesz
ma sajttal kapja a kis beteg délben, estére husisat adok neki... :) A többit elteszem holnapra a hűtőbe, minden biopiacról van... holnap főzök neki csicsókás krumplis céklás fehérépásat:)

KépKépKép
bogyra

Pici ne vacakolj, csak bonyolultan írtam le, de majd most jól megfogalmazom!

1 lépés kiválasztod, hogy a/4 vagy a/3
2 lépés állóra veszed a figurát
3 lépés insert picture annyiszor ismételve ahányszor csak akarod! :)
4 lépés képekkel való bohóckodás, 2007-es officban nagyon könnyű a disegn menüpont alatt!
5 lépés mentésde alul legörgeted a jpg-re nem ppt-ben mented

és voálá a többi offisz klípárt és textbox. :)

szerintem nem is bonyi.... nah mindegy :( senkinek sem tetszik az ötletem.... :(

KépKépKép
bogyra

Bogy, én már ott elakadtam, hogy hol van az excelben naptár minta???
Pedig nekiálltam, amolyan "na mostm egmutatom neked férjecske, én is tudok valamit" hozzáállással, de mégse tudok semmit :shock: :shock:

Kép
kriemhild

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?