Ági, sztem bízd a párodra, az enyém is tavayl előtt ilyen ingyenest szedett össze valahonna a netről és olyant csinált. MOndjuk azért Bogyráét nem pipálja, persze nem tudom, hogy azért-e mert férjecskének eszébe sem jutott-e a napohoz kommentárt fűzni, vagy mert a progi nem is tette volna lehetővé. Aztán anyuéknél kinyomtuk szinessel, és elvitte spiráloztatni, az párszáz FT volt.
De ha modnjuk a dm-ben 1000 alatt megkapod, akkor az már sztem tök jó.
Céklaügyben már gondolkodom egy ideje, és inkább hozzáfűzöm a mondókámat. Nos nem valami élelmezésügyi proftól hallottam, nemtom már hololvastam (vmi bébikajálós irományban sztem), de azt írták, hogy a céklának magas a Na-tartalma, ezért inkább ne magában adjuk, hanem keveset csempésszünk bele a kajájába. (Pl én csináltam 3-4 napi adagot sült pipihusi-krumpli-körte és abba tettem 3-4 karika pipi alatt sült céklát) Ez egyébként tök jó kaja, lehet egész családnak csinálni, az egyik sarokban nem sózod meg a pipit és az az övé, mehet turmixba. nam indegy) Szóval mindenki döntse el maga, végülis én magam is ellentmondás vagyok, én bizony kicsit sózom a kajáját, céklát viszont nem adok ezerrel..
)
GABI!!! Ezt a Ftorocortos ötletet honnan szeded? Megnéztem, az valami szteroid, nem teszi tönkre a bőrét? Úgy tudom az vékonyitja a bőrt...Mellesleg ugye a fütyigondnak két formája van, az adhéziós-összetapadós meg a szükületes forma, namost melyikben is gondoltad? meg télleg, te eü-s vagy? Csak mert egy csomó mindent tudsz (legalábbis nekem eddig úgy tűnt...) Lehet kipróbálom, ne kelljen mán műteni...tiszta apja ez a gyerek
Melcsi, sajnálom a kutyust, nálunk is volt ilyen a családban. Meghalt a dédanyám, és a kutyája minden nap átment a temetőbe hozzá (szemben volt a temető) és egyszer már nem ment haza, aztán átmentek megnézni és ott feküdt a sir előtt és meg volt halva szegény...
Áron nagyon édes, igenis tegyél fel róla néha képet!!
Ez Bogyrára is vonatkozik, most anaptárt nézve jöttem rá, hoyg rég láttam Levikét!