Túl vagyunk a déli szopin.....volt ám nyögés alatta, de rotyogás is
Még a kis body is kakis lett. Tisztábatevés, kis büfi, és most per pill csend van
Bár még nem alszik Babszika, de remélem, percek kérdése.....
Én eddig tea ellenes voltam, mert hogy a tejci elől foglalja a helyet, de hát mit tehetnék?!
Márkanyuka
Szex - bár mi még nem merültünk bele, csak belekezdtünk
, az én cicijeimhez hozzá sem lehet érni. Ergo, le sem veszem a cicitartót.
A kaját én is rendelem.
Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor tudnék főzni. Általában semikor hasfájós Babszikánk miatt.
Babszika szombaton volt 4 hetes, és a súlya 4033g
3170-el hoztuk haza. 863g / 4 hét nem rossz, ugye? 215g/hét kb. Persze Sebikét nem fogjuk utolérni
Csajok, gáz, ha én már nem fejek? Cici elég Babszikának, ha meg nő az étvágya, akkor meg a cici követi azt. Ha mégsem, akkor meg irtózatos készleteket kellene felhalmozni, hogy érdemben ki lehessen tolni az anyatejes időszakot. Már most kb. 100-at eszik egy evésre.....
Sabine
Már rég meg akartam írni, hogy az ötleted bejött a fürdővizet illetően. Babszika is a melegebb vizet kedveli. Az túlzás, hogy élvezi a fürdést, de már egyáltalán nem sír.
Pattogo
Babakötvény - engem felhívott egy csaj, hogy intézi. Nekem egyelőre semmi tennivalóm ezzel.
Ági
Most per pill azt mondják, hogy
hasonfektetett babáknál nagyobb a bölcsöhalál kockázata. Ennek ellenére mi is szoktuk hason fektetni - csak nappal, és ha ott vagyunk mellette, mert szeret úgy aludni, illetve ha fent van, akkor meg emelgeti a kis fejét, stb.
Egyik éjszaka kínomba hasra fektettem, és jelzett a légzésfigyelő, hogy egy-egy légvétel kimarad....szóval meg is fordítottam.
Orrszívás - nem kell azt feltétlen látni. Szörcsög, és a száján veszi a levegőt - szopizni nem igazán tud tőle. Én a kórházba jártam így, és levittem a csecsemősökhöz, hogy csináljanak valamit, mert nálam szerszám nincs, viszont a gyerek nem tud enni.......Próbálták tüsszögésre bírni, hogy az kihozza, de mondtam, hogy orrszívó jobb lenne.....És akkor kiszívták az orrát, és minden ok lett.
Új babák még nincsenek?