dharma, úgy tudom, ránk nem vonatkozik. Legalábbis valaki azt mondta. Szóval, ha minden igaz, azokra fog, akik a törvénybeiktatás után esnek teherbe, vagy szülnek, nem is tudom...és övőre választások, és nem tudom, egy év alatt mit tudnak összehozni, de a jelenlegi kormánynak 18%os a támogatottsága(vagy az mszpnek, nem tudom) szóval kis eséllyel választják meg őket újra...
sziszike, én is sorstárs vagyok éjszaka összekeverésben... most is überszar éjszakánk volt... Megint kúpot kellett adnom, mert fuldoklásig üvöltötte magát Misi. Ez egyébként kb megint egy perc alatt hatott, szóval 60mp után már aludt is. Viburcol, és homeopátiás. Most már azon gondolkozom, hogy kelteni fogom nappal, de hogyan egy ilyen picit???? Attól is félek, hgoy átesünk a ló túlsó oldalára, és azért nem alszik éjjel, mert nappal túl sokat van fent.
Egyébként nekem réka csinálta ezt a műsort, mikor bevágtam egy nagy adag rántottát, utána...
a kajákkal meg én azt tudom javasolni, amit edának is írtam, hogy kb azokat enni, amiket egy baba is ehet 7-8 hónapos korában, és szépen lassan bevezetni a többit, és kiderül, hogy mit kell kihagyni. És már csak egy hét, és lehet adni a gripe watert, az tuti egy szer, már nagyon várom én is! Az infacol segít, de nem eleget, nálunk a pukikkal van baj, nem jönnek, meg a kaki is nehezen.
És csudaszép tortát csináltatok!!! nagyon szép a nagyfiad is! hasonlít is rád
liliana,a laktoherbtől az enyémek hasa fájt az édeskömyény miatt. A fitolac jó. Vagy homeopátiából az urcica urens ch5 1-2szer 5 bogyó egy nap.
és persze, hgy fogy, ha nem fejsz, hiszen akkor pont annyi marad, amennyit megeszik. MInél többet eszik, annál több lesz majd. A mell képes termelni az anyatejet, de hosszasan tárolni nem. általában ugrászerűen nő meg az igény, egyik napról a másikra, akkor többet igényel , kéredzkedik cicire. pár napig sírósabb, tágítja a gyomrát és szaporítja a tejet.
A párod meg küldd el a plébániára, hogy kérdezze meg, lehet-e keresztanya református, nem lehet, csak tanú, kell egy katolikus keresztszülő mellé... vitatkozzon a pappal.
cat, én bevetem néha a lázmérőt, de nem használ, zsóval nem ez a baj nálunk... meg nem is ez a spriccelős kakija van misinek... hasfájásra a szélcső is jó egyébként.
dementik, éljen a szabi!!!
sebes cicire garmastan!!!!!!!!! csodaszer!!! de homeós szer is van...
zsu, apát két dolog miatt nem keltem. az egyik, hogy ő dolgozik értünk, és mivel az gondolkoznia kell sokat, nem rutinokat csinál, így jobb, ha kipihent. Másrészt úgysem tudok aludni, ha bőg vagy nyűglődik valamelyik. apának ez azért megy. a mai éjszaka kivétel volt mondjuk... ha nagyon durva lesz a helyzet, elhívjuk valamelyik mamát, hogy tudjak aludni napközben. most még csak szörnyen fáradt vagyok, de még nem halálosan.
ha mosolyog már, majd könnyebb lesz, attól olyan sok erőt kapő az ember! nem? Misinek pláne van két gödröcske a pofiján, annyira kíváncsi vagyok a mosolyára!!!
A még pocakosoknak sok sok erőt, tőlem már fényévnyire van a terhesség, így csak együttérezni tudok. És nem akarok egy lenni a még egyben vagytok, meg jósolgatók, meg ráértekmég, meg majdtudjaababa mondogatók táborából, csak drukkolok csendben. Három hét múlva már mindenki babázik, ez már nem olyan sok, bár tudom, hogy az utolsó időből egy nap is rengeteg... Szóval kitartást lányok!
na, megyek, misinek megint rossz napja lesz, most is itt van, feltettem a lábam egy székre, és ráfektettem, így most jó neki, csak kicsit nyűglődik, de nem sír. beszorult a tegnap esti esedékes kaki, azzal szenved, szörnyen nagy a pocakja, hiába masszírozom, még a lázmérővel is próbálkoztam...de legalább a nagyok oviba vannak. A héten most három délelőttöt, remélem tudok majd aludni, bár pont néztem, milyen sokmindent kell megcsinálni... meglátjuk, mi nyer...