cuki ez a kis olivér
Remélem mielőbb otthon lehetnek
Isten éltesse Kolit! Sok sok boldogságot neki!!!
És Andi, téged is!!! a sztori meg nem hangzik jól, remélem sikerül megbeszélni... nem egyszerű az életed...
Ettike
majd jobb lesz. Én már így két év után ilyenkor már csak agyalok rajta, hogy lehetett-e volna máshogy...Meg mindenkivel szörnyen együttérzek, ha csaszi lett, ha kell, ha nem
És te át tudod verni valahogy Alexet, ha éjjel enni kér? mert én, ha Misi kitalálja, hogy neki csak a cici segít, semmi de semmi. Fulladásig üvölti magát, kézben, cipelve, ringatva, mindenhogy... Ha vannak tippjeid, jöhet
férjed meg
votl nekünk is olyan időszak, hogy férjem munkanélkli volt, otthon, én meg jártam dolgozni, és megpróbáltam, hogy akkor nem mosogatok el, hátha észbekap, hát, négy nap után már muszáj volt nekilássak, csak magam szivattam meg
Második gyereknél aztán belevettem a mosogatógépet a kelengyébe, így jelentősen javult az életminőségem, bepakolni bepakolja...
Eda, mi kettes pamperst használunk, azt vettem rögtön, tudván, hogy nekünk nem nagyon vannak picike gyerekeink
és bevált. Ami nagyon gáz volt, a babylove most, Nándinak az volt a legjobb, Misi szinte mindig kipisilt belőle. De a Libero is bevált egyébként, abból is volt egy kis csomag.
Nálunk az összes gyerekre az a szabály, hogy a saját ágyukban alszanak el - kivételes esetektől eltekintve - és éjjel jöhetnek. Misi msot 11-12 körül jön az első evésénél - hétkor van neki fekvés - és marad. Majd ha már visszaalszik tutira szopi után, és nincs 10percenként felsírás, meg cumivisszadugás, akkor majd megpróbálom, hogy utána a saját ágyába. Csak magamat szivatnám. Réka után rájottem, hogy nem éri meg. És igaziból mi szeretünk aludni velük, csak kicsit lehessek ketten is az ágyunkban a férjemmel...
Bár már mondtam neki pénteken, hogy ha kíváncsi rá, mi történik velünk napközben, olvassa el a blogban, mert amikor ébren vannak, ugye nem beszélünk róla, mert már jól érti mindkettő, este pedig elalszom velük. Már visszaköltöztek a saját ágyukba, ami megint nekem szívás, mert így a fotelban ülve alszom el, és jól megfájdul a nyakam...
Liliana, lehet, hogy sokan nem értenek egyet velem, de szerintem nem a kaja, hanem a levegő mennyiségétől fáj a pocakjuk, meg ugye hogy nem megy ki belőlük... Meg a tej minőségétől. Lehet akármilyen kevés, ha túl zsíros, vagy túl cukros, akkor is hasfájást okoz. Meg van, akinek semmi sem segít. És a hasfájás ilyen, hogy időszakos. Van olyan baba, akinek napi egy óra sikító sírás, a többi időben meg semmi baja...
Misi itt lóg rajtam kendőben, de úgy néz ki, lassan mélyen alszik, megpróbálok visszafeküdni vele. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁálmos vagyok!!!
Tényleg, Annaszuszi, boldogultok a kendővel? Nem tettél fel képet! Közben egy barátnőm kapcsán keresgéltem, és a youtube-on nagyon sok videós felkötés van, csak mondjuk azt pont nem láttam, ahogy én szoktam első keresztkötésben feltenni, mikor ilyen picik, kihagyom a bugyrot, mert nagyon rövid a lábacskája, hanem a keresztet húzogatom el a fenekén meg a hátán... a mammamira ha rákeresel, találsz ezt-azt. Még háti kötéseket is találtam újszülöttnek
Nagyon szeretem mikor így rám van kötve, olyan, mintha a pocakomban lenne, csak feljebb van a pocak, meg szuszog
És lehet neki puszit adni a feje búbjára