Új privát üzeneted érkezett!

BOGI! NAGY-NAGY GRATULA CSANÁDHOZ!!! :D :D :D

Köszi lányok a tanácsokat, próbálok nyugodt maradni, de nehéz. :(

Sziszike!
Mennék én sétálni, de még az időjárás is ellenem van: esik. :cry:

Zsu!
Nem tudom, hogy melyik főorvosról van szó. Gondolom az osztályosról. Ő a Te dokid, nem?
Én is remélem, hogy a szülésző holnap megnyugtat. Jó korán találkozunk vele, mert éjszakás, és reggel 7-kor végez. 7.30-ra beszéltük meg a CTG-t.

Kép
gesztenye74

Tasin!
A nyákdugó darabokban megy el? Nem egyszerre? :shock:

Kép
gesztenye74

Apa itthon van…… :D

Hát ez lehet a gyereknevelés egyik legnehezebb része, amikor szenved és nem tudunk segíteni :? ….hátha hugibébi majd jobb kedvre deríti!
Mennyi ideig tartott?

Beo, éljen a nyákdugó!!!!!!!
Már azt hittem, h nem mész nst-re, de akkor csak a doki marad ki- megértem azért, h nem örülsz.

Gesztenye, mi pont most értünk haza a séta+ vásárlásból, és azonnal elkezdett szakadni az eső! 8)
Akkor tegyél be egy jó DVD-t és egyél vmi finomat!!
Enyém doki a helyettes oszt fődoki- csak kíváncsi volnék, h vajon ő nincs hétfőn?
:roll:

Zsu
svs

nekem most egy olyan ujjbegynyi nézett vissza :) szerintem mindenkinél más és más

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

Bogi!

Gratulálok!
Szép nagy baba lett. :D
Vendég

nem tudom meséltem-e de tegnap este Balázs elkezdett feszengeni odalent, olyan érzés mintha egy vízzel teli lufi lenne a hüvely és méhszáj helyén, és ezen Ő vígan ugrabugrál. Nem olyan mint ha a hólyagon ugrál, mert az olyan szúrós, kellemetlen dolog, ez meg olyan pattogós...
Erre most a nyákdugó is kezd kijönni, ma nagyon feszít, még egyenlőre össze vissza...most beszéltem egy védőnő ismerősömmel, szerinte lehet, h a burkot próbálja piszkálni, talán annak van ilyen érzete. És az, h a jobb oldalon nyomja a bordám, talán onnan vesz repülő rajtot...
Lassan de biztosan elkezdtem nyílni, Balázs mindent megtesz.

szerintem lassan mi jövünk...

Kép

bogyó_beo

Nekem semmi dugó, de hát ez is mindenkinél más, azt halottam. A doki vizsgálata után most én is barnázgattam, meg rengeteg folyásom is van néha, így elég nehéz behatárolni, mi micsoda tulképpen.

icamica

na itt vagyok...már jól kibőgtem magamat...A csajok most mentek el az apjukhoz, Tina megigérte, hogy nem fog sírni többet, remélem az apjáék lekötik a figyelmét..mondtam neki vigyázzanak rá.. :cry:

Mennék is szülni, hogy legalább történjen valami jó és itt legyen a pici is, mert annyira várják már a lányok...
De nem szivesen hagynám most itthon őket.. :cry:

Gesztenye!
Nyákdugó: Tinánál a magzatvizem ment el, tv nézés közben..pukkanás, aztán kevés viz folyt.....betétet raktam be amíg a kórházba értünk ( azt hiszem Icamica kérdezte a magzatvízet)
A nyákdugó akkor amikor megvízsgáltak..nem láttam milyen volt..

Korinál fájások voltak, aztán burkot repesztettek..nyákdugóról nem tudom mikor ment el, nem taliztam vele..
utánna kaptam két oxit még..

Mira: múlt csütörtökön elment egy egész darab kocsonyás, barnás valami, aznap kicsit nyálkásabb volt néha a WC papír..
Ma reggel megint egy pici darab, és megint néha nyálkásabb a papír.
Szóval lehet, hogy még majd jön .. :roll:

A doki azt mondta ez csak annyit jelent, hogy nyilogat a méhszáj.
de nem kell azt hinni, hogy ebből rögtön szülés lesz..
Nálam nem is volt.. :roll:

Szóval szerintem ez össze-vissza történik.......

Ui: tudom, hogy Tina minden ujjára fog kapni pasit, mert nagyon szép: :lol: Ugye??

Kép

Kép

Kép
tasin

Hát, szerintem a lábujjaira is jut neki pasi :D :D :D hülye, amelyik dobta :P

icamica

Nem fagyiztam, nem néztem filmet, ha nem aktív kikapcsolódást választottam: kinyitottam az ablakot, "felugrottam" a futópadra, és "sétáltam" egy órát. Jól megizzadtam a végére, de legalább a pocakom is bekeményedett. Tök jó érzés most, hogy "kismama-sportoltam".

Előtte megint beszéltem a barátnőmmel (tudjátok, aki szintén az én dokimnál szült, és neki is elszámolta 2 héttel a dolgot), és azt mondta, hogy többször észrevette: az orvos összekeveri mással vagy legalább is nem emlékszik pontosan a dolgokra. Ez valószínűleg azért is van, mert állítólag elég jó a szakmai hírneve, épp ezért nagyon sok páciense van. Nyilván túlvállalja magát, ezért keveri már az embereket. Lehet, hogy nálam is ez a helyzet, de eldöntöttem: hétfőn jó alaposan tisztázok vele minden kérdést.

Tegnap voltunk a Fény utcai piacon. Vettünk magyar epret (jó drága volt, de még utoljára...) és kovászos uborkának való ubit. Már majd nem kész volt minden az üvegben, amikor az üveg fala megadta magát, és az egyik oldal kitört. :x Ez a mi szerencsénk! Na, de nem adjuk fel! :twisted:

Kép
gesztenye74

Tasin én mindig azon ámulok,h mennyire hasonlítanak Rád a lányaid. És mind a kettőnek nagyon szép arca van. A fiú meg majd bánkódhat :twisted: Már csak arra vagyok kíváncsi Mirella mennyire lesz hasonlatos....

Én délután csináltam máglyarakást ,aztán meg letornáztam egy kis terhestorna videó segítségével.

dharma

Köszi, aranyosak vagytok!! :lol: :lol:

Én is ennék máglyrakást, vagy somlóit, vagy végül is mindegy csak sütit!!!! :oops: :oops: :oops:

Majd holnap lehet valamit csinálok..... :wink: vagy veszek :oops: :oops:

Jaj még Sziszkiének akartam mondani, hogy tündéri Beni!!
Az első képen olyan, mint a superman amikor repült....
:lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

gyönyörű lány. bánhatja a fiú...

Kép

bogyó_beo

Úgy látszik, ti aztán mindenre képesek vagytok a szülésért :) Én bezzeg, a sportoló, jót aludtam délután :D Estére meg ettem finom szilvásgombócot. :D :D :D

icamica

Tesóm is pont a somlóit mondta,h szívesen enne,csak mondtam Neki,h azt nagyon macerás elkészíteni,ha az ember nem készen veszi a tésztát. De most újítottam,mert vaníliasodót is belesütöttem a rakásba :) Ha holnap csinálsz,akkor ajánlom :)

Icamica a tornát én a könnyebb szülés érdekében végzem és remélem sikerrel :) De azért nem bánnám ha a felénél egy erős fájdalom miatt be kéne fejeznem :)

dharma

Csajok, ne csináljátok már, így is zabálom a csokit, de ha adtok ilyen jó ötleteket, a végén még nekiállok sütni is! :lol:
Én most palacsintára vágyok, meg napok óta citromfagyira eperrel, de az tegnap már megvolt!!! 8)

Szép hát, csak heverje ki ezt mihamarabb!!!! Amúgy ezen a képen legalább 18nak néz ki sztem!

Jaj, míg el nem felejtem Bogi üzent még, h mi történt:
"Rossz nst, már a vizelet is rossz volt, hiába indították nem tágultam és leesett a szív, mint utólag kiderült a nyakan, a laban és a kezén is rajta volt a zsinor"
Ezek szerint esély sem lett volna sima szülésre.

Zsu
svs

Hú, szegény Bogi......én nekem is ilyen félelmeinm vannak állandóan... :shock:

Zsu!
valóban érettebb a koránál, agyilag is azt gondolom....meg is szoktak lepődni amikor azt mondom hogy a lányom..általában a hugomnak nézik...az első kérdés, hogy hány évesen szültem..
( biztos ilyenkor azt hiszik, hogy 15 évesen.. :lol: )
meg is szoktak lepődni, hogy 21 évesen...
szerintem Ettikének is lesznek ilyen élményei pár év múlva..... :lol: :lol:
csak a fiúk kicsit később érnek..

Na most már fagyit is ennék.... :lol: :lol:

holnap tuti nyomok a búrámba azt is ......hetekig nálunk a madártej volt a sztár, előtte a gesztenyepüré...

de most az aranygaluska is eszembe jutott, csak annak tényleg macerás a tésztája, szerintem Dharma arra gondoltál, a somlóinak én mindig piskótát szoktam sütni alapnak, az meg nem bonyolult..
Nyam-nyam......de egy kis csörögefánk is bejönne egy kis rumos baracklekvárral....

vagy sajtos pogi....

de már mindent felettem ami itthon van.. :oops: :oops:

Kép

Kép
tasin

Sziasztok!

Bogi!
Hatalmas Gratula! :-) Hát szegény akkor ő is megszenvedett, de a lényeg, hogy Ő is és Csanád baba is jól van :-)
Sok egészséget és sok sok tejcsit kívánunk nekik.

Tasin!
Annyira szép a lányod :-) Köcsög pasik :evil: majd megbánja. Nekem egy 17éves hugom van. Neki kb 2 hónapja volt ilyen csalódása és állandóan sírt szegény. Többször itt aludt nálam, de csak sírt én meg olyan tethettlen voltam...... Pedig nekem csak "a hugom", de kivoltam attól hogy nem tudok segíteni....

Gesztenye!
Nagyon kreatív vagy :-) De ha jól esett az a lényeg :-) Bocsi nálunk akkor még nem esett..... Azért ehetnél fagyit meg sok sok epret....

Jaj valamit akartam....

Ja annyi minden finomat írtok és Ti még büntethetlenül ehetitek :-) Nekem már akkor lelkifurim van ha megeszek egy kis nyuszi csokit.... :oops: de nem bírom megállni.... Valahogy a kevesebb evésnem nagyon megy, de még nem híztam...... :-) na jó fogytam is egy kicsit.

na megyek, mert hulla. Mindjárt kelnem kell.

puszi mindenkinek

Kép

Kép
sziszike22

gesztenye: tényleg jobb tisztázni a dolgot! Most már nagyon Ti jöttök! :)
Örülök, h Bogiéknál azért minden rendben lett, elég rosszul hangzik(zott)...
Sziszike: mi büntetlenül eszünk minden "ártalmas" édességet, de Te meg babázhatsz. Szerintem itt bármelyik még pocakos cserélne Veled :)
tasin: gesztenyepüré nálam is nyerő volt végig, meg a Mekis vaníliás shake. de jó h mondod, madártej... huhu :)

nálunk karamellás puding van.

Kép

bogyó_beo

Sziasztok

Gratulálok minden kismamának akik világra hozták kis babájukat.

Mi jól vagyunk, bár hasfájosak vagyunk mostanában, és érdekes hogy csak a d.e. ,és a d.u., a fürdetést pedig mindig nagyon várja Sára, és utána az evést. 19:00 és 19:30 között szoktuk megfürdetni utána evés, és legközelebb pedig 0:30, vagy1:30 szokott kelni enni. Utána pedig vagy 5 vagy 6 körül. És mikor megfürdetjük utána mintha megváltozna, nem fáj semmilye nem sír. Szóval érdekes, de már arra gondoltam ma hogy lehet hogy a front?! De nem mert össze húzza magát, és sír utána mikor gondolom el múlik neki a fájdalom akkor pedig nyugodt. Szerintetek igy akkor jól alszik?

Enni mostanában pedig 100-110 szoktam engedni neki mert nagyon fáj neki a pocija. Infacolt adtam eddig neki, de nem nagyon használt neki, így most az espumizant adom, az ugy nézki bevált.
kop-kop

A légzésfigyelőben pedig kicseréltük az elemet, tegnap hajnalban beriasztott megint. Felhívtam a gyáártot és elmondta hogy hogyan állítsam be meg vigyem be hozzájuk hogy megnézzék hogy minden rendben a készülékkel, és utána menjek esetleg orvoshoz.
De azt mondta, hogy mikor vissza büfiznek akkor is kimarad a légzés náluk, ugyhog ylehet hogy azért maradt ki eddig, mivel mind eddig (Hála Istnnek ) semmi baj nem volt.

Remélem igy is marad.

Már 4,20 kg, ugyhogy megint hízott. Nagyon édes, és mindig alíg várom hogy felébredjen.

Kocska: Tényleg jól bírod, nem nagyon akar kibújni a kisfiu.

Megyek fürödni, mert mindjárt kell manocskám.
Puszi nektek és jó éjszakát!!!!
lili&ana

Jó reggelt!

Tegnap este nem reagáltam már, mert minden hozzászólásban csak a kaját vettem észre. :roll:
Így miközben megnéztem a 24 utolsó 3 részét én is befaltam 2 lekváros fánkot és egy csomag gumimacit.
Ilyen a jó diéta. Főleg, ha közben nem is hízok. :wink:

Bogi!

Szerintem nagyon jó, hogy császár lett a vége. Nem volt egyszerű. De a lényeg, hogy mindketen jól vagytok.

Tasin!

Fogja ezt még bánni az a fiú. És a lányod pedig örülni, hogy végül így alakut. De sajnos ez nem segít a mostani helyzeten.
Én emlékszem még, hogy milyen szörnyű is tud ez lenni. Engem az is mindig megviselt, ha én szakítottam valakivel. De amikor fordítva történt... Jó kis fogyókúra volt.
Vendég

Sziasztok!

Gratulálok Boginak!Sok egészséget és jó babázást!

Kikocska!

Köszönöm kérdésedet jól vagyunk!Mostanában nem nagyon tudok jönni,mert Zsófi nem nagyon enged.2 napig nagyon fájt a pocija.Semmi nem segített.
Aztán volt egy kis összezördülésem a párommal és kicsit ki voltam borulva.A lényeg az,hogy msn-zet egy csajjal és elég durva dolgokat irtak egymásnak.Magyarul flörtöltek!És ezt az én "kedves" párom nem mondta el nekem és én véletlenül megtaláltam az elmentett msn-t.Szóval kiborultam,ö mindent tagadott.Úgyhogy most sem tudom mit higyjek el.Az tuti,hogy ezek után nem bízom benne és nem is tudom mikor fogok tudni újra.Fáj,hogy így átvert és megalázott egy vadidegen ember elött.
Sajnos ez az ideg átment a tejcsimbe és,ezért is volt Zsófi mostanában nyügös.
De látom szerencsére mindenkivel minden rendben van.Szépen növekednek a babák és jönnek az újak!

Egy kérdés a lányos anyukákhoz!Mikor érdemes kilövetni a pici fülét?Mert én már úgy kilövetném!Az a halálom,amikor valaki megkérdezi a talpig rózsaszínbe öltöztettet gyerekemről,hogy fiú-e?De ugyanez volt a kékbe öltöztettet fiamnál is.Ugye kislány?Hát az emberek vakok?
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
Puszi Mindenkinek!

Kép

Kép
k.andrea24

Sziasztok!

Jöttem benézni mi van a babákkal!

Éljen - éljen van ismét két babánk! :D :D
Kocska nagy gratuláció Olivérhez és jó egészséget mind kettőtöknek és Boginak is gratulálok Csanádhoz nektek is jó egészséget és sok - sok tejet kívánok.

Gabka szorítok reméljük van már valami! +++++

Már én is nagyon nyűgös vagyok, ma sétáltam egy 40 percet próbálom nem elhagyni magam, de tegnap du-án ismét nagyon fájt a mellkasom a kiskrapek teljesen kinyújtózott.

Na megyek mert nem tudok itt üldögélni, majd jövök és figyelem a babákat.

Kép
evike79

Sziasztok!

Megvolt a mai CTG, eredmény a szokásos: Luca szívhang rendben, méhösszehúzódásnak viszont jele sincs.
Holnap délután is megyünk, mert benn lesz a szülésznőm, megcsinálja nekünk. Így legalább nyugodtak vagyunk Lucát illetően.

Azt mondta a szülésznőm, hogy szülésmegindításnak több fajtája van, mindig az adott esetre szabottan. Ha már van egy minimális tágulás (mint nálam), akkor általában zselés Oxytocin tablettát helyeznek fel, ez indítja be a további tágulást.

Mindegy, ne menjünk a dolgok elébe! Majd hétfőn meglátjuk mit mond a doki!

Ha már a kajákról volt szó: isteni padlizsánkrémet készítettünk tegnap! 8)

Kép
gesztenye74

sziasztok!

Nálam sincs semmi.... :cry:
Délelőtt vissza kellett feküdnöm, mert olyan vacakul aludtam, hogy olyan voltam , mint egy zombi..
azt hiszem ez volt az első eset a terheségem alatt, mármint, hogy nappal lefeküdtem.. :shock:

Persze most meg fáj a fejem és másnapos vagyok tőle....azt hiszem én is kiülök a napra egy kicsit...és eszem egy tábla csokit... :roll:

Kép

Kép
tasin

Hello!

Jelentem én is megvagyok! Semminek semmi jele, még csak nem is keményedek! :(
Evike, Gesztenye, Tasin látom Ti sem szültök egyelőre! Hátha azért vki beindul este..olyan izgi úgy lefeküdni este, h akármikor rohanhatunk, nem? :D
Annyira kíváncsi vagyok, h milyen lesz az első szülésemhez képest a mostani! :roll: :)

Sziszike, miért van lelkifurdid egy kis csokitól?

Liliana, ha fáj Sára pocija, akkor inkább próbáld meg húzni az időt 2 etetés között (3 óra lehetőleg teljen el), sztem jobb, mint korlátozni, h mennyit ehet. Szopizik ugye, nem tápit kap?

Cat, gumimaci fánkkal?? Téged sem kell félteni!!! :lol:

Andi, sajnálom az otthoni gondokat, azért légy résen, bár remélem, h nem történik ilyesmi többet!
Mi 3 hósan lövettük ki Emma fülét, azt tanácsolta a doktornő, h az első néhány oltást kapja meg előtte (bevallom már nem emlékszem a miértre). Néha így is megkérdezik talpig csajosba öltöztetve fülbevalóstul, h kisfiú-e vagy kislány! :shock:

Zsu
svs

Tasin! Büszke lehetsz a lányaidra, bár gondolom az is vagy, hogy ilyen szépek!! Most egy darabig szarul fogja magát érezni, de beszéld rá, hogy kutyaharapást szőrével!!! :lol: :lol:

Lili! Sára nagyon szépen alszik éjjel, irigy is vagyok! Nekünk is ilyen volt eddig, de most néhány napja "bolondozik", és óránként enne akár napközben is, és éjjel pontosan nézi az órát, 3 óránként jelez... Észrevehetné, hogy sötét van!
Tényleg: ti az ágyába vissza tudjátok tenni éjjel etetés után?
Én sokszor fekve etetem (lehet, hogy lusta is vagyok...), és utána ottragad az ágyban közöttünk... :shock:
Ha többet eszik, felveszem, hogy büfizzen, de aztán meg úgy felébred, hogy őrszemezik vagy másfél órát, aztán cicin sikerül visszaaltatni.

Milyen pelust használtok? Mi eddig a LIbero 1-est, de a múltkor mivel nem volt Libero Pemp. 1-est vettünk, és ez szerintem jobb is már neki (3-5kg) (Pepe most kb 4 kg lehet)

Kép

Kép
eda7

Tasin!
Én mostanában mindennap szundikálok egy kicsit napközben. Főleg, hogy az elmúlt napokban a vizsgálatok miatt mindig korán kellett ébrednünk. Ma is aludtam egy kicsit ebéd előtt. Leültem olvasni, és egyszer csak eldőltem...

Zsu!
Nem is értem, hogy miért kérdezik meg Emmánál, hogy fiú-e vagy lány. Olyan helyes kis csajos pofija van. :)
Tényleg készültök a holnapi névnapra?

Kép
gesztenye74

Sziasztok!

Eda!
Mi Pampers newbornt használunk és bevállt,legalábbis eddig.
Nálunk a hajnal 4 órási szopi után marad velünk az ágyban,részben kényelemből,ugyanis akkor úgy kinyílik a kis szeme,hogy elég nehezen alszik vissza és egy picit nyűglődik is ilyenkor.Másrészről viszont imádom érezni,ahogy ott szuszog mellettem :D

Lányok!Nálatok a babák minden szopizás után tudnak büfizni??

Képzeljétek!A lányom már lepisilt a múltkor,ma pedig pelenkázás közben lekakilt a drágám!! :lol: Szóval szépen meg vagyok tisztelve!Apa meg csak röhögött rajtunk! :lol:

Tasin!
Tényleg nagyon szép a lányod!És valóban többnek néz ki a koránál!Tuti hogy bomlanak utána a pasik!Az az egy,aki meg otthagyta,egy HÜLYE!!!

Sziszike!
Az a baj,hogy nekem most sincs még lelkifurdalásom a csokitól,sütitől,stb.Majdhogynem ugyanúgy eszem,mint a terhesség alatt...
Lehet,hogy tényleg mérlegre kéne állnom és az észhez térítene??? :shock:

Na megyek,mert lassan ébredezik a picilány!

További szép napot mindenkinek!!

Kép
demetnik

sziasztok.

megvolt az első közös északánk Patrikkal........hát kaptam egy jó kis hátmasszázst.....de lényegében jól aludtunk.nem zavarta Alex sem.pedig a fiatalúrnak kinyílt a csipája,próbálkozott az óránkénti szopival....de nem hagytam magam,nappal még csak csak,de éjjel nem.éjjel alszunk.
én amúgy csak este tudom a kiságyba letenni.első kelés utánn ottragad mert elalszom........na és nem tudok olyan hipp hopp felpattanni.

jajj megint szar kedvem lett.........néztem egy jó vígjátékot aminek a végén egy nő szül...........na persze hogy természetesen és persze hogy én meg elsírom magam..........

ja voltunk ma lenn sétálni.olyan szép idő volt,nem bírtam tovább.csak anyuékig gurultunk átt(kb 5 perc)olyan jó volt tolni végre a kocsit.

megyek mert az edények nem mossák el maguk...........(minek van itthol az én férjem :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Kép
Kép
ettike

sziasztok!!

Na látom még mindenki egyben...

én is megettem ma a napi óriás fagyi adagom, sétáltunk a Dunán é smost eszek egy jó nagy adag foghagymás pirítós kenyeret!!! :lol:

A szerelmi krízisen még nem vagyunk túl, de remélem hamarosan jobb lesz.
Épp az előbb írt a Tina egy sms-t, hogy honvágya van, és nagyon hiányzom...ami nagyon jólesett....csak ilyenkor tudom, hogy nincs rendben a kis lelke.....

Kép

Kép
tasin

mi is egyben vagyunk, de szerintem lassan kibújik. Jövő héten már 3an leszünk, érzésem szerint... úgyhogy aki előttünk van húzzon bele nem akarok beelőzni :)

Kép

bogyó_beo

ANDI! NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!
Remélem, rendeződnek a dolgok otthon!! :roll: Kép

SZISZIKE!!! HOGY NEHOGY ELFELEJTSEM:

KOLINAK KÍVÁNOK HOLNAPRA NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT !

Kép

ZSU!
Kép EMMÁNAK IS KÍVÁNOK SOK BOLDOG NÉVNAPOT HOLNAPRA, DE TUDOM HOGY ŐSSZEL TARTJÁTOK!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tasin 2009.04.18 18:12-kor.

Kép

Kép
tasin

Kicsit nosztalgiáztam és elkezdtem a kezdetektől olvasgatni a topicot. Olyan jó volt :) Aztán láttam,h Mónak,aki nagyon eltűnt már több,mint 1 hónaposak az ikrei. Meg volt,aki akkor sajna innen búcsúzott,de nagyon jó volt látni Nála a 17 hetes újabb terhesvonalzót :D

Tasin bennem is még elő-elő jön a szakítás utáni érzés,amikor arra gondolok,h előfordulhat,mert sajnos ezt sosem lehet biztosan tudni :cry: Reméljük hamar túlteszi magát a lányod...kár,h most nem lehet Veled...

De irigylem azokat,akik már egy ágyikóban szunyókálhatnak a csöppséggel. Biztos én sem fogom tudni megállni,de azt azért szeretném,ha nem szokna kettőnk közé. Párom édesanyja mesélte,h náluk páromat nagyon nehéz volt leszoktatni a kettőjük között alvásról...Igazából csak akkor sikerül (már kényszerből),amikor jött az öccse.

Pelenka: én még nem tudom mi lesz a jó,de a kórházba nem adnak,oda Liberot vettem,meg vettem egy Tescosat,mert azt is láttam,h dícsérik.

Mi is beindítottuk a lavinát :D Babát várnak nagybátyámék :D Már nagyon ideje volt és nagyon örültem Nekik,mert nagybátyám 45 éves, párja 5 évvel fiatalabb és egy ideje már szerették volna. Most 13 hetesek és remélem nem lesz gond,mert vérzik a párja.
Meg most tesztelt pozitívat ismerősünk is. Hétvégén volt az esküvőjük,ez kiváló ajándék volt :D

dharma

Húúú...szülinap lesz+névan van? Akkor én is kívánok sok-sok-sok bóóódogságot !!!

dharma

boldog szülinapot!

Kép

bogyó_beo

Olivér és anyukája is már jólérzi magát!! Boldog nagymami küldi, hogy mindenki csodálhassa ...
Köszönöm mindenkinek,ki szoritott a Drága Kislányomért és unokámért...

Kép [img]g[/img] Kép Kép

kocska

cuki ez a kis olivér :) Remélem mielőbb otthon lehetnek :)

Isten éltesse Kolit! Sok sok boldogságot neki!!!

És Andi, téged is!!! a sztori meg nem hangzik jól, remélem sikerül megbeszélni... nem egyszerű az életed...

Ettike :( majd jobb lesz. Én már így két év után ilyenkor már csak agyalok rajta, hogy lehetett-e volna máshogy...Meg mindenkivel szörnyen együttérzek, ha csaszi lett, ha kell, ha nem :)
És te át tudod verni valahogy Alexet, ha éjjel enni kér? mert én, ha Misi kitalálja, hogy neki csak a cici segít, semmi de semmi. Fulladásig üvölti magát, kézben, cipelve, ringatva, mindenhogy... Ha vannak tippjeid, jöhet :)
férjed meg :evil: votl nekünk is olyan időszak, hogy férjem munkanélkli volt, otthon, én meg jártam dolgozni, és megpróbáltam, hogy akkor nem mosogatok el, hátha észbekap, hát, négy nap után már muszáj volt nekilássak, csak magam szivattam meg :? Második gyereknél aztán belevettem a mosogatógépet a kelengyébe, így jelentősen javult az életminőségem, bepakolni bepakolja...

Eda, mi kettes pamperst használunk, azt vettem rögtön, tudván, hogy nekünk nem nagyon vannak picike gyerekeink :) és bevált. Ami nagyon gáz volt, a babylove most, Nándinak az volt a legjobb, Misi szinte mindig kipisilt belőle. De a Libero is bevált egyébként, abból is volt egy kis csomag.

Nálunk az összes gyerekre az a szabály, hogy a saját ágyukban alszanak el - kivételes esetektől eltekintve - és éjjel jöhetnek. Misi msot 11-12 körül jön az első evésénél - hétkor van neki fekvés - és marad. Majd ha már visszaalszik tutira szopi után, és nincs 10percenként felsírás, meg cumivisszadugás, akkor majd megpróbálom, hogy utána a saját ágyába. Csak magamat szivatnám. Réka után rájottem, hogy nem éri meg. És igaziból mi szeretünk aludni velük, csak kicsit lehessek ketten is az ágyunkban a férjemmel...
Bár már mondtam neki pénteken, hogy ha kíváncsi rá, mi történik velünk napközben, olvassa el a blogban, mert amikor ébren vannak, ugye nem beszélünk róla, mert már jól érti mindkettő, este pedig elalszom velük. Már visszaköltöztek a saját ágyukba, ami megint nekem szívás, mert így a fotelban ülve alszom el, és jól megfájdul a nyakam...

Liliana, lehet, hogy sokan nem értenek egyet velem, de szerintem nem a kaja, hanem a levegő mennyiségétől fáj a pocakjuk, meg ugye hogy nem megy ki belőlük... Meg a tej minőségétől. Lehet akármilyen kevés, ha túl zsíros, vagy túl cukros, akkor is hasfájást okoz. Meg van, akinek semmi sem segít. És a hasfájás ilyen, hogy időszakos. Van olyan baba, akinek napi egy óra sikító sírás, a többi időben meg semmi baja...

Misi itt lóg rajtam kendőben, de úgy néz ki, lassan mélyen alszik, megpróbálok visszafeküdni vele. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁálmos vagyok!!!

Tényleg, Annaszuszi, boldogultok a kendővel? Nem tettél fel képet! Közben egy barátnőm kapcsán keresgéltem, és a youtube-on nagyon sok videós felkötés van, csak mondjuk azt pont nem láttam, ahogy én szoktam első keresztkötésben feltenni, mikor ilyen picik, kihagyom a bugyrot, mert nagyon rövid a lábacskája, hanem a keresztet húzogatom el a fenekén meg a hátán... a mammamira ha rákeresel, találsz ezt-azt. Még háti kötéseket is találtam újszülöttnek :shock:
Nagyon szeretem mikor így rám van kötve, olyan, mintha a pocakomban lenne, csak feljebb van a pocak, meg szuszog :D És lehet neki puszit adni a feje búbjára :lol: :lol: :lol:

kikocska

Babás reggelt mindenkinek!

Csak gyorsban benéztem, h van-e vmi történés, de úgy látom egyelőre semmi..Tasin, Ica, Dharma, Gesztenye és a többiek- tessék jelentkezni!
Múltkor írtam Padrinak privit, de nem válaszolt, Ticinek meg ha jól emlékszem program csaszija lesz, lassan az is aktuális akkor. Jó lenne felőlük is hallani! :roll:

Kolinak Boldog szülinapot!!!!! :)

Tasin, köszi a névnapi köszöntést, tényleg ősszel tartjuk, de Csőrike telitalálat!!!! :lol: Meg is mutatom a kiscsajnak mindjárt!

Ettike, vegyél új edényeket, hátha azok jobban beválnak! :wink:
Együtt aludtatok négyen? Izgi lehetett!

Kikocska, Apa nem tud felváltani altatás-ügyben néha? Lehetne 1-1 lazább estéd, megérdemelnéd!!
Ha vmkior beszélsz Tüneménnyel, kérdezd meg lsz Luca méreteit, annyira hiányzik a tábliból!

Megyek, visít a gyerek!

Zsu
svs

VAN TÖRTÉNÉS!!! csak hiába kelek hajnalban, ha ide jövök hírekért, nem a telefonomhoz :)
Tegnap este 23:45kor bújtam ki ebbe a nagy világba 55cm-el és 3507 grammal. Anyukám és Apukám az András nevet választotta nekem. Jól vagyunk mind a ketten. Puszi

kikocska

Hatalmas gratula Gabkának!!! Remélem neki
:D

Kép
Kép
gaba_30

gratulálok Isten hozott Kicsi András! sok sok tejcsit!!

Kép

bogyó_beo

Jó reggelt!
Jaj, de jó ilyen hírekre ébredni! :)

Gabka!
GRATULÁLOK AZ ÚJ KIS CSALÁDODHOZ!!! :D :D :D

Nálunk a helyzet változatlan, nyugodt éjszakánk volt: sehol egy görcs, egy keményedés... :(

Délután megyünk CTG-re, gondolom, akkor is a szokásos eredményt kapjuk.

Kép
gesztenye74

hát pedig Gesztenye nagyon Ti jöttök már!! :) drukkolok, h legyen már valami...

Kép

bogyó_beo

Sziasztok!

Köszönöm a névnapi köszöntéseket!
Gabkának gratulálok András babához!

Valami tuti tipp bimbó kirágásra?Az én drága lányomnak sikerült és iszonyat fáj!

Kép

Kép
k.andrea24

Sziasztok!

Gratulálok Gabka nagyon ügyes vagy. Nagyon jó egészséget és sok tejet kívánok nektek!

Egy kicsit irigy vagyok már én is szeretnék babázni. :cry:
Tegnap például hánytam. Hányingerem volt aztán a fiam rúgott egy nagyot a gyomromba és kész sugárba így még életemben nem hánytam. Kicsit kivagyok.
Vérnyomim 139/75 meg 148/94 de a doki azt mondta, hogy ez még belefér, a védőnő meg hogy csak méregessem.

Gesztenye te mennyire vagy kitágulva? Mikor kell bemenned vagy befeküdnöd?
Még majd de-t benézek, mert du-ra már elég nyűgös szoktam lenni.

Kép
evike79

Jaaaaj végre jött hír Gabkáról is :D Nagyon nagy gratuláció a kicsifiúhoz!!!
Nagyon kíváncsi leszek a részletekre,mert csütörtök óta nem hagy nyugodni a gondolat,h Maja annyira jól van odabent,annyira nem jelzi kijövetelének közeledtét,h minden reggel azon agyalok vajon a művi megindítás mennyire lesz hatásos.
Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?
Tudom,h még van addig idő,de ha a folyamatos rohangálásom eddig még kicsi előjeleket sem hozott,akkor nem tudom mi lesz itt :?

dharma

Most olvasok utána kicsit a homeopátiás praktikáknak és találtam egy érdekes infót,amit meg is osztok Veletek.
Homeopátiás szerek alkalmazásakor a következő dolgok tilosak:
mentolos, kámforos illatú, tartalmú szerek használata, tehát fogkrém, rágógumi, illóolaj stb. Kerülni kell az erős aromákat és a kávét is. A homeopátiás szer ne érintkezzen fémmel! Ezért ha feloldva kell bevenni, akkor üveg- vagy műanyag pohárban, műanyag kanállal kevergetve szabad elkészíteni, különben elveszíti a hatását.

dharma

VAGYOK... :roll:

ma se szülök, semmi nyoma neki..pedig már este apát is bevettettem az ügy érdekében.. :oops:
Már olyan nehezen birom...... :roll: már vagy 10 napja vannak mensis fájdogálásaim, akkor is utáltam őket, de most csak idegesítenek..vagy fájjon tisztességesen, hogy legyen belőle valami már..vagy fejezze már be... :twisted: :twisted:
Délelőtt is tiszta nyomi voltam tőle.. :cry:

Kép
GABKA!!gratulálok!!!!!!!!!

Kocska!
Nagyon tündéri Oliver....

Kép

Kép
tasin

Sikerült nekem is bőgnöm egyet.
Szétbontottam egy húsvéti asztaldíszt, amit egy ismerősünktől kaptam. Direkt tett bele egy kis méhecske figurát Luca érkezése alkalmából. Húsvét már elmúlt, a virágok elhervadtak, de Luca még sehol. A férjem megkérdezte, hogy a méhecskét eltesszük? Erre én elsírtam magam, hogy persze, ha nem is egészben maradt meg az asztaldísz, legalább a kerámia méhecskét megtartjuk Lucának, hiszen Ő kapta. :( :oops:
Sürgősen szülnöm kell, mert különben depis leszek. :evil:

Évi!
Én össz-vissz 1 ujjnyira vagyok kitágulva. Ezt is úgy sikerült összehoznom, hogy semmilyen görcsöm nem volt eddig.
Hétfőn döntjük el a dokival, hogy mi legyen. Szerencsére, a magzatvíz és a lepény rendben van, de hát a végletekig nem lehet húzni.

Kép
gesztenye74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?