Sziasztok!
Koszonom mindenkinek a segitseget!!
Pelus:
nekunk a Pampers es Huggies 2-es most a meretunk, es nincsenek atazasok,pedig nagyon sokat pisil.
Sargasag:
Hala Istennek nekunk mar elmult, de mult heten meg Balintot is kicsit sarganak latta a vedono.
Apropo,vedono: eddig 3szor volt es egyszer sem jelentkezett be
...ezt annyira durva dolognak tartom, en vagyok a barom mondjuk,hogy beengedem, nem is tudom,miert...
Tokjo,hogy tema az oltas,mert mi is ezen gondolkozunk,hogy miket kellene pluszban beadni.
Nusildi
Nekunk is kellett vizeletet gyujteni Akosnal, de fiuknal azert vmivel konnyebb.
koszi a homeos infot.
Fertotlenites: en is a chicco fertotlenito folyadekat hasznalom es bevalt es tenyleg nem draga.
Sensi
Ejjha, de ugyes Lillus, hogy mar 50et eszik!!
Balint nem bukik
.
Igen, en is 10 napot hallottam,ami normalis kaki nelkul, de azert fusztralo,hogy nem kakil...
Koldokcsonkot mindenkepp fertotlenitsd alkohollal szerintem.Nekunk a korhazban meg pluszban is lekezeltek (megmondtak,hanyra vigyem vissza a csecsemoosztalyra),hogy szepen gyogyuljon. Es en nem csak este,hanem minden peluscserenel alkoholoztam es hintoporoztam.
Tejkiutes nekunk is van, egyre durvabban, remelem, elmulik hamarosan.
Furdes nalunk este 7kor van,kaja elott.
Csodaszep Lillus es nagyon tetszik a pottyos szerkoja!
Ez az ujszulott overal meret? Tudod,nekunk is van,nekunk a 0-3 hos,hat log rajtunk rendesen,majd teszek fel fotot rola.
Stike!
GRATULALOK!!!
Utrogestant en is szedtem,artani nem art,csak hasznal!
Peva
Meg nem probaltuk a kupot. lazmerozes nem jott be.
Tercsimama
Nagyon szep Norikad! Milyen jo husban van!! Es gyonyoru a neve, ha lanyunk lett volna, Nora lenne a neve.
hallottam errol a babarol
Emmalena
Gyonyoruek vagytok!
NyugtonMalac
De,lehet,hogy fejlodesi ugras,es jo otlet a fejes. Csak 1 gond van,nekem nem megy...
Kezzel csak csopog, az Avent kezinel meg az van,hogy elkezd sugarban jonni kb 5-6 mp-ig es aztan megall. Megszunik a vakum,ha ujra felhelyezem, ujra jon par mp-ig,ujra vege a vakumnak. Azuram szerint tul nagy a mellbimbom es ezert van
...most gondolkozok egy medela mini electricen, de mi van,ha ott sem lesz vakum?
pisi boven van. Megprobaltam a teat,kikopte, igy nem eroltetem.
meg mindig szupi a honlap!!
Marek
Pentekre drukk!!
Ezentul is panaszkodni fogok,mert Balint mar fel oraja alszik,pedig ilyenkor sosem szokott.Boszitopik.
K