Na, elmentünk vásárolni, de nem sikerült mindent venni, és végül ahelyett, hogy máshova bemenve befejeztük volna, hazajöttünk, mert többször is jelzett a pocim
. Nem érné meg... (Arról nem beszélve, hogy nem is láttam, de más Auchanokban más akciók lehetnek, és nem a hozzánk legközelebbibe mentünk (aminek a szórólapját is kapjuk), hanem egy másikba, mert épp arra jött hazafelé a párom, és a listámon lévő dolgok sorra nem annyiba kerültek, mint amit láttam, de a drágábbért nem akartam megvenni. A 2-nál már erős kételkedésbe kezdtem, és itthon ki is derült, hogy nálunk tényleg helyi akciók vannak (nem is kicsi, pl. ugyanazon a sajton -700Ft/kg, joghurton -10 Ft/db) a másikhoz képest.)
Kriszti!
Arra mi nem akarunk pályázni ("a világ legtovább tartó építkezése"), de nekünk is van egy folyamatban, 2005. ősze óta... Azóta kétszer megfordult a körülöttünk lévő helyzet, és egyenlőre nem látom (látható szinten) miből fog tovább épülni (pontosabban készre, mert a részeket látom, csak a teljes befejezéshez nagyon sok pénz kelle), pedig szükségünk az lenne rá így majd 5 gyerek mellett (és akkor még csak 3 volt
:D).
Hiába lenne sokmindenhez segítség, anyagot akkor is kell venni.
De azért panaszkodni nem akarok, tisztességes lakásban lakunk, és bízunk benne, hogy az is hamarosan elkészül!
:)
Boboka!
Hát ez egy nagyon idétlenre sikerült mondata volt a barátnődnek. Vajon hogy gondhatta, teljesen komolyan mondta?? És van gyereke? (Énvelem ilyen nem történt, de ha abba belegondolok, hogy akár még pociban, akár utána bármi történne... Hát biztos nem kérdeznék mástól ilyet. Nekem csak egy fenyegető vetélésem volt, 10 hetes magzattal (akit a kórházban még csak fiatal terhességnek mondtak, de ugye ki tudja, az ott bent kicsoda, mi lesz belőle, attól, hogy még picike, az anyukájának sokminden lehet, ezért én maximálisan megértem, ha valaki 5-6 hetes babát veszt el, az is lehet neki nagy veszteség), erősen véreztem, de azért azokat az érzéseket, amit addig éreztem, amíg a kórházba értünk, nem kívánom senkinek.)
Erika!
Szerintem ne foglalkozz az anyóssal, bár tudom, ez nagyon nehéz. Biztos engem is sokszor megszólnának sokan időnként, ugyanakkor máskor meg talán sokkal energikusabb vagyok, mint mások. Most pl. pihenek és a vacsit is a párom fogja csinálni...
Az, hogy az ember időnként nem bírja, még egy gyerek mellett is előfordul, ez nem jelenti azt, hogy később többel nem fogja. Tudni kell, hogy vannak határaink és egyáltalán nem szégyen pihenni, pláne várandósan.
Madar!
Mindkét kislányotok nagyon szép!