Új privát üzeneted érkezett!

Most néztem végig a linket, egész jó kis dolgok, nem? Mondjuk a 14. oldalon a bugyitól kikerekedtek a szemeim :lol: :lol: :lol:

floranan

Floranan, köszi a linket, nagyon jó kis cuccok vannak :)

Jövő hónapban megnézem valamelyik üzletüket :lol: Nem is tudtam, hogy ilyen Tchibo babás üzletek is vannak :)

De most megjött a kedvem egy tejes kv-hoz :lol: Mindjárt kreálok is egyet 8)

Én olyan de olyan lusti vagyok ma :roll:
Vendég

Boboka: köszi megvagyunk,már berendezkedtünk az új lakásba,most már nyaralást várjuk nagyon.Jövőhéten pedig szülinapozunk!A keresztfiunk (párom bátyjáéknak a kisfia) 20-án lesz 1 éves!Hogy megy az idő!Most született és már eltelt egy év... :shock:
Akkor ezek szerint a te napod is eltelt tegnap... :D Nálam is holnapra marad a porszívózás,vagy apára. :D
Vendég

Floranan!

Sajnálom, hogy ilyen a XXI. században még megtörténhet....felháborító!!!

Manó!

Nagyon szupi képek!

Bibi!

Labor: nem semmi hozzáállás, szégyelljék magukat. Addig is próbálj meg diétázni, ártani nem árt...

Anna!

Azért remélem, sikerül majd segítséggel feldolgoznod a dolgokat!

Csunyeszka!

Te is keresztülmentél sok mindenen! Csatlakozom, engem is vert a férjem, nagy erő kellett, hogy megszabaduljak tőle (sajnos a család sem segített). De túl vagyunk rajta.

Ma anyós segített, de nem tehetek róla, olyan szarul vagyok, ha itt van. Ha pihenek egy kicsit, egyből jön a : mi lesz még később, ha már most sem bírod c. lemezzel. Közölte, ha nyugdíjba megy, ő akkor sem fog túl sokat a gyerekekkel lenni, nem is érti, hogy más miért csinálja, neki fontos, hogy adjon magára és pihenjen.. (X.Y. is múltkor foltos polóban vigyázott az unokájára. Hát ő ilyet sose tenne.Ja, és Fanni végig hisztizett, tiszta dilis volt. Papával meg tök nyugodt, jól érzi magát. Mikor ezt mondtam neki, azt mondta, hogy legközelebb úgy vigyáz Fannira, hogy elmennek és ha rossz lesz, majd jól elp*csázza. :oops: Meg különben is a gyerekek a szülei neveljék. Vajon miért jönnek elő a kiütéseim, ha vele vagyok?????

Diabetológián megdícsértek, hogy 3 hét alatt nem híztam semmit
Bocs, ha nem reagáltam mindenkire!

Kép
arvaerika

Na, tejeskávé elkészült, remélem egy kicsit felébredek tőle :lol:

Erika, anyós :evil: :twisted: :x :shock: :? (sajna több negatív szmájli nem volt itt-keresgélni meg lusti vagyok :lol: )

Akkor miért megy ha ennyire negatívan áll a dolgokhoz?????
Vendég

Sziasztok!

Hát, tényleg nem semmi történeteket írtatok! Őszintén csodálok mindenkit, akiben ennyi erő és kitartás van.

Ehhez képest az én "nyomorom", ami miatt pszichológushoz jártam, semmi. De nekem is sok olyan dolog volt, amit nem sikerült egyedül feldolgoznom. A legjobb barátnőmmel beszélgettem sokat, ő ajánlotta, hogy mindenképp forduljak szakemberhez. Sajnos nekem minden akkor jött elő, mikor Andris megszületett, így az első másfél-két évem vele nem volt olyan, amilyennek szerettem volna. Kellett hozzá a segítség, hogy túllegyek a depresszión, mert már a mindennapjaimat határozta meg, vele sem tudtam normálisan viselkedni. Sokszor eszembe jut még az az időszak és csak remélni tudom, hogy sikerül majd kárpótolnom őt az akkori önmagamért.

Floranan: Öszintén sajnálom a családot! A mi baráti körünkben van egy család, akiknek problémamentes 40 heti várandóság után nem végezték el időben a császárt és a kislány oxigénhiányos lett. Most 6 éves, de nem tud beszélni, járni, kommunikálni, enni. Leragadt egy fél éves baba szintjén. Sajnos eltávolodtak már a többi családtól, nem keresik a társaságunkat. :cry: Pedig nem voltunk tapintatlanok, csak egyszerűen így alakult. Párszor volt szervezve családos sütögetés, összejövetel, de sose jöttek el, pedig ígérték.

Manó: Nagyon édesek a képek! Nekünk is van fütyis képünk, csak nem tettem fel.

Kép

Kép
hgrita

Rita :(

Szerintem nagyon nehéz lehet egy beteg (kis)gyerekkel élni. Erőt és önfeláldozást igényel, feldolgozni a másságot, többek között. Ugyanúgy nehéz lehet mindkét oldalról a közös programok megszervezése, azokon a részvétel, hogy mindenki zavar nélkül jól érezze magát. Jajj, tényleg milyen nehéz kérdések jönnek ma elő :(

floranan

Én is iszom mindjárt tejeskávét... :lol:

Erika: Anyós akkor inkább csöndben maradhatna, ha már értelmeset nem tud mondani. :evil:

Bibi: Én is szívesen megismerném a történetedet. :) A reggeli rendelős sztori, meg mit mondjak, tipikus. :x

Kép

Kép
hgrita

Az augusztusiaknál is megszületett az első baba 30. hétre 1500 g-mal

Kép
arvaerika

Erika, anyós.... pffffffffffffffffffffffff De tényleg, miért megy akkor? Maradna otthon a sejhaján. Úúúúúgy irritál az ilyen, h nem is igaz!

Nekem párom nagymamája "szólt" ma be, mikor leesett neki, h Luca lesz a kiscsaj. azt mondta, h háááááááááááááááááááááát, azért ő még válogatott volna a nevek közüüüüüüüüüüüüüüül.
Mondtam neki, hogy kedves dédi, majd ha lesz még egy kislánya, akkor kedvére válogathat. Luca lesz és pont. Akinek nem tetszik, így járt.
:twisted: :twisted: :twisted:

Floranan, tényleg jó kis cuccok vannak, nekem a szoptatós pizsi tetszik nagyon :) Egyébként kicsit drágának találom a többi holmit :roll:

vicger

Vicger, igen, a pizsit néztem én is, és a hordozható ágyat!! A többi tényleg drága...

floranan

Úgy ennék valami csudi szendvicset... tökmagos kenyér gépsonkával, sajttal, salival, uborkával, füstölt sajttal............ hmmmmmmmmmmmmmm

Na, megyek vasalni. Utálok vasalni.

vicger

Floranan: Nagyon jó hordozható ágyakat lehet kapni a teszvesz-en is újjonan. Van olyan is, aminek emelhető a fekvőfelülete, mint egy kiságynak.

A pizsi tényleg nagyon helyes. A C&A-ban láttam hasonlót.

Nekünk 2 hete még sikerült a Cora-ban olyan gombos hálóinget venni, amit azt hiszem Bibi ajánlott. Vettem én is hármat. :wink:

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok lányok! Vége a munkának szerencsére!

floranan

Sziasztok!

Elnézést, hogy ismeretlenül írok nektek, de eladnám a kislányom babakocsiját, ezt szeretném megmutatni.

Haberkorn márkájú, nagyon megkímélt állapotban van. Vigyáztunk rá nagyon.
Az ára 40000 ft.

Kép Kép
Ha valakit érdekel, kérem, hogy priviben érdeklődjön!

Mindenkinek boldog babavárást kívánok!
Minden jót nektek!

Kép

Lilla 1994. 03. 23.
Laura 1998. 02. 26.
Emma 2008. 07. 10.
t.maria

Kata
Igazad van! Elírtam :oops:

Bibi
Normál laborban pár perc alatt tudnak nézni vércukrot!
Helyi szokásokat meg ismernie kellene a támadóbanyának :evil:

Manósziget
Gyönyörű :lol: :lol: :lol:

Madar
Akkor a nagy külföldben se tökéletes az eü :cry:

Anna
Ezek külön-külön is elegek ahhoz, hogy pánikrohamai legyenek az embernek.
Az nagyon jó, hogy felismerted, hogy egyedül nem tudsz változtatni és az önpusztító magatartás (ital, kábítószer, stb) helyett szakemberhez fordulsz!
Gondolok rád sokat!

Csunyeszka
A te életed se volt egy rózsaszín álom :cry:

Floranan
Lehet, hogy jobb ez így. :cry:
Ha ez tönkreteszi a kapcsolatotokat a szülőkkel, akkor az nem is volt igazi...
(Ha azt nézzük, nekem gyűlölnöm kellene a testvéremet. :oops: :cry: :wink: )

Erika
:cry:
Augusztusi babát én is néztem :roll:
Gyorsan fel is hívtam a mama-társakat. Mindketten jól vannak :wink:
Vendég

sziasztok Lányok!

Azt hiszem függő lettem. :) Apa még a vacsora előtt elment dokihoz, a csuklóját megerőltette sport közben, kap bele egy injekciót :(
Viszont így adódott még egy kis időm, hogy bekukkantsak.

Köszönöm a hétvégi jókívánságokat. :)

Bobóka: vigyázz magadra, kötelező pihenni! 8)
Barátnő: :evil:

Kriszti: dícséret a diétához, meg a gatyákhoz, ügyes vagy. :) Lehet, hogy kicsit nekem sem ártana. Csak az a baj, hogy szeretek főzni és ebből adódóan természetesen enni is :roll: De azért egy kicsit majd most én is jobban odafigyelek. :wink:

Erika: részvétem az anyóshoz ... :evil: ez nem segítség ... muszáj?

Floranan: kösz a linket, most csak villámlátogatásra jöttem, de vasárnap ránézek. :)

Mabe86: hát, tényleg tudnék mesélni a kíváló francia eü-ről, bár lehet, hogy ez csak az előítélet volt ... mert miután rájöttek, hogy tényleg nagy a baj és van biztosításom is, akik azonnal átfaxolták a teljes költségátvállaló nyilatkozatot .... na, onnantól működött minden perfektül .... csak abba bele sem akarok gondolni, hogy mi van, ha minden kicsit később derül ki ... :( De most már tényleg ne szomorkodjunk, mert itt - a Duna parton - ezerrel süt a nap ... és sok-sok jó ember is körülvesz minket ... :D

Ja: és megvolt a számítógépes kiképzésem ... annyi sok okosságot tanultam ... nagyon örülök neki ... most már nem menekültök a fotóim elől. :wink:
madar

Ez a kép készült a második kislányunkról ... legalábbis ilyen volt 3,5 héttel ezelőtt :) Kép

Ő pedig a mi Julcsink (vasárnapi fotó, a vecsési fogathajtó versenyen készült)

Kép

:D
madar
madar

Madar: Csodaszép mindkét kishölgy! :lol:

Kép

Kép
hgrita

És még egy ... a verseny előtt így segített nekem a takarításban :)

Kép

Indulunk vacsorázni, sziasztok, szép estét, jó 7végét. :)

madar
madar

Kösz Rita. :)

És ugye, hogy hasonítanak ... :wink:
madar

Sziasztok!

Hát nem volt valami vidám nap a mai, sem itt a fórumon,sem egyébként. Az egészségügy, háááááááááát...... Tesóm ugye tegnap szült, Db-ben, nem a klinikán. A dokija egy isten, komolyan, de a körülmények, ........ :twisted: Nem lehet bemenni hozzá a szobába, ő nem akarja otthagyni a síró kislányát, (érthetően), de kis sem nyithatja az ajtót, ha a gyerek a karjában van, ma majdnem leordították érte. És sír szegénykém, még nincs teje, nem tudja hogy kell mellre tenni, a kislány még nem tud szopizni, csak nyámnyogja. Én nem mehetek be, hogy megmutassam neki, szerintem hogy csinálja. Én is sírtam reggel.

Hát lelki bajaim nekem is vannak , voltak, van aminek 11 éves a gyökere, van aminek csak éppen annyi amennyi idős a várandósságom. Én is szívesen veszem,ha megosztjátok velem priviben a dolgokat, és én is szívesen megteszem, néha már gondoltam rá, de mindíg visszafogtam magam,hogy nem terhellek vele benneteket, meg hogy mit fogtok gondolni :(

A 4-d képek nagyon szépek, nekem majd 32. héten lesz ilyenem, addig sajnos nem.

Kép
babcika

Madar
Gyönyörűek!

Babcika
Ismerem a kórházi körülményeket! Dolgozik ott ismerősöm :wink:
Ha nem a klinikán dolgoznék, akkor se szülnék ott :cry:
Vendég

Na, elmentünk vásárolni, de nem sikerült mindent venni, és végül ahelyett, hogy máshova bemenve befejeztük volna, hazajöttünk, mert többször is jelzett a pocim :(. Nem érné meg... (Arról nem beszélve, hogy nem is láttam, de más Auchanokban más akciók lehetnek, és nem a hozzánk legközelebbibe mentünk (aminek a szórólapját is kapjuk), hanem egy másikba, mert épp arra jött hazafelé a párom, és a listámon lévő dolgok sorra nem annyiba kerültek, mint amit láttam, de a drágábbért nem akartam megvenni. A 2-nál már erős kételkedésbe kezdtem, és itthon ki is derült, hogy nálunk tényleg helyi akciók vannak (nem is kicsi, pl. ugyanazon a sajton -700Ft/kg, joghurton -10 Ft/db) a másikhoz képest.)

Kriszti!

Arra mi nem akarunk pályázni ("a világ legtovább tartó építkezése"), de nekünk is van egy folyamatban, 2005. ősze óta... Azóta kétszer megfordult a körülöttünk lévő helyzet, és egyenlőre nem látom (látható szinten) miből fog tovább épülni (pontosabban készre, mert a részeket látom, csak a teljes befejezéshez nagyon sok pénz kelle), pedig szükségünk az lenne rá így majd 5 gyerek mellett (és akkor még csak 3 volt :D:D).
Hiába lenne sokmindenhez segítség, anyagot akkor is kell venni.
De azért panaszkodni nem akarok, tisztességes lakásban lakunk, és bízunk benne, hogy az is hamarosan elkészül! :):)

Boboka!

Hát ez egy nagyon idétlenre sikerült mondata volt a barátnődnek. Vajon hogy gondhatta, teljesen komolyan mondta?? És van gyereke? (Énvelem ilyen nem történt, de ha abba belegondolok, hogy akár még pociban, akár utána bármi történne... Hát biztos nem kérdeznék mástól ilyet. Nekem csak egy fenyegető vetélésem volt, 10 hetes magzattal (akit a kórházban még csak fiatal terhességnek mondtak, de ugye ki tudja, az ott bent kicsoda, mi lesz belőle, attól, hogy még picike, az anyukájának sokminden lehet, ezért én maximálisan megértem, ha valaki 5-6 hetes babát veszt el, az is lehet neki nagy veszteség), erősen véreztem, de azért azokat az érzéseket, amit addig éreztem, amíg a kórházba értünk, nem kívánom senkinek.)

Erika!

Szerintem ne foglalkozz az anyóssal, bár tudom, ez nagyon nehéz. Biztos engem is sokszor megszólnának sokan időnként, ugyanakkor máskor meg talán sokkal energikusabb vagyok, mint mások. Most pl. pihenek és a vacsit is a párom fogja csinálni...
Az, hogy az ember időnként nem bírja, még egy gyerek mellett is előfordul, ez nem jelenti azt, hogy később többel nem fogja. Tudni kell, hogy vannak határaink és egyáltalán nem szégyen pihenni, pláne várandósan.

Madar!

Mindkét kislányotok nagyon szép!

Astrid

Kép
astrid

Sziasztok még nem olvastam vissza.És még nem is tudok maradni,csak hírt hozok.Voltunk dokinál,csináltunk uh-t is ,tuti Bernadettünk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!4000-ért csinált a doki 2d-s uh-t dvd-re.Nagyon jól látszott ezen is az arcocskája,sajna fényképkészítésnél már nem látszott olyan szépen,így azt mégse csinált.Szépen fejlődik...a további adatokat majd este megírom.És ásított egyet a felvételen,tök ari volt.

sutimano76

Süti: Akkor végre gratulálhatok Bernadetthez! Ugye mennyivel jobb így, mint bizonytalanságban lenni, hogy mikor ki kit látott odabent! :wink:

Kép

Kép
hgrita

Áh Imola!

Ne is mondddd, hát az egy sintér telep, ha kéred,hogy veled legyen a baba. Vannak ott "anyukák" akik nem kérik a babájukat, csak 3 óránként szoptatni, és jól elvannak, nem hallják,hogy sír a baba, de akikben már feltámadt az anyai ösztön, és oda kérik a babájukat, azoknak brutális :(

Kép
babcika

Szép estét!

Astrid, mondják tudod, h ahol a szükség, ott a segítség ;) Reméljük az elkövetkező egy - másfél év normalizálja majd az itthoni helyzetet. Ami most megy a politikában már nevetséges, komolyan mondom... kéregetni a milliomosoktól, hát röhej...s ezt egy állítólagos felelős kormány teszi.. Astrid, ha gondolod írd meg pü-ben ami nyomaszt, szívesen "meghallgatlak"

A szükség és segítség megbízhatóságára most nekem is nagy, khm szükségem lenne... úgy néz ki, de még mindig bízom - ikrek vagyok, s optimista- h a trofast rendszer tolódik.. :cry: merthogy két váratlan kiadás is akadt az autóban, ráadásul mindegyik sürgős és nagy volumenű :evil:
Néha annyira elegem van abból, h nem lehet normálisan megélni, h valamit mindig fel kell áldozni egy másikért.. Miért nem lehet néha, nem kell mindig, elég néha, is-is, nem kell vagy-vagy-on gondolkodni. De lehet, h nekem túl nagyok az igényeim..

A sógornőm exvőlegénye lóg nekünk kb 250ezer ft-tal. S finoman szólva esze ágában sincs kifizetni, szeptemberben lesz egy éve, hogy azt mondja, - már, ha felveszi a telefont, h majd a következő hónapban... Miért van az, h aki lop, csal, hazudik, annak bármit tesz, nincsenek következményei??? Asszem a morális értékrendem válságban van... Persze, ha levernénk a fél veséjét, ezzel motiválni egy kicsit ugye, akkor annak egyből lennének következményei... :evil: :evil:

Zsófiékkal mi újság?
Olyan sokat gondolok a két kicsi Manókára... Remélem minden rendben van velük!!!!

vicger

Süti gratulálok Bernadetthez! :) :) :)

vicger

Sziasztok!

Túl vagyunk a 4D-n ... egyszerűen csodás volt :):):)

Itt vannak a képek Lotti - "Luta" babáról, merthogy itt is kislánynak tűnt :)

Kép

Kép

A kiscsaj 952 gr, szépen fejlődik ... még az is látszódik, hogy hosszú "zongorista" ujjacskái vannak :)

Ami kicsit aggaszt: a jobb veséjén látszódik egy tágulat, arról is kaptunk fotót, azt mondták, hogy a 6 hetes csipővizsgálaton majd mutassuk meg azt is ... azért ezt fogom mondani a dokimnak is ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi, gyönyörű!!!!! :) Annyira finom kis vonásai vannak, nagyon szép!!!!
A vesetágulat miatt ne aggódj, el fog tűnni! Atinál is láttak a 28. heti 4d-n, de a 30.heti uh-n már alig volt, és végül eltűnt.

vicger

Süti: nagyon várom a képeket Berniről !!!!!!!!!

Madar: Julcsi egy kész kis hölgy, és nagyon -nagyon szép kislány :) ... pindurkád is nagyon édi :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]Bibi, gyönyörű!!!!! :) Annyira finom kis vonásai vannak, nagyon szép!!!!
A vesetágulat miatt ne aggódj, el fog tűnni! Atinál is láttak a 28. heti 4d-n, de a 30.heti uh-n már alig volt, és végül eltűnt.

Köszi Kriszti :) ... kis angyalkának látom, dehát ugye minden anyuci elfogult :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Éles váltás: ilyen babahordozónk lesz, hogy megkönnyítse a dolgomat a két kicsivel (szabadon lehet a kezem, miközben a kicsi rajtam pihen :) ... nekünk Lillával volt kendőnk, nekem nem jött be, ha valakit érdekel, szívesen eladnám :

http://www.premaxx.com/en/products/baby ... /zoom.aspx

persze használtan veszem, most licitálok rá az Ebayen :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi milyen kendőd van? Én szerettem kendőzni, most is fogok :)

vicger

Madar: Nagyon szépek a csajok és a nagyobbik már kész hölgy, legalábbis ezt Ő a kép alapján tudja magáról :lol:

Erika: No comment :wink: de örülök, hogy sokunknak nyílik fel a szeme időben! :)

Zsófiék: Szerdán beszéltem vele telefonon, a kicsik már maguktól is képesek lélegezni, de addig, amíg enni nem képesek (sajna az anyatejtől még szenvednek és 5ml a rekord) addig hagyják őket a gépen. Ha végre picike-pocakjuk megemészti a tejcsit, akkor egy inkubátorba kerülnek, mintha anyuci pocakjában lennének. Zsófi egy igazi HŐS, sok tejcsije van és nagyon sokat van a babákjai mellett, szerintem ezért nem is tud írni. 2 óránként mehet, de előtte fejés, mosdás...aki ezt átélte, az tudja nincs másra idő!
Remélem Zsófink nem haragszik, hogy leírtam, de mindenki aggódik érte, mert szeretjük és csapattag!!!

ÉÉÉÉÉs tudtunk fürdeni! Vagyis a gyerekek a párommal. Sőt annyira jól sikerült a nap, hogy ezért írok most így éjfél felé...mert most ültem le. Kirándultunk, meggyeztünk, szedreztünk, ribizliztünk és remélem a WC-n nem fogunk holnap veszekedni :lol: :lol:

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Na megjöttem!

Mabe én talán csinálok,de ugye amerikában ez arról szól hogy a barátnők,rokonok hoznak a babának ajándákot.Én ezt nem szeretneém kötelezővé tenni egy ilyen buli által.Van valakinek ötlete,hogyan is kéne ezt csinálni????

Bibi,hát ez nem semmi,nagyon szenyák voltak veled.Nekem a doki mondta hogy kétszer kell menni,először a sima laborra és ha kész az eredmény akkor mehetek a terh.-re.Azért b....szd le a védőnőt,mert sztem neki is tudnia kellett volna.

Babcika nekem is volt nyilalás és 3000 volt a méhszájam.Sztem minden oké!!

Taranee,jobbulást a mamidnak!!!

Manó,Kata gyönyörű babók!!!!Gratula!

Brumi nehogy sétálgatni menj,mert velem közölték,hogy ne menjek messzire mert ha gond van akkor rögtön tudnak segíteni.Én mondanám hogy hozd át Lillát,de nem hiszem hogy ellenne "Ana" nélkül,legalábbis egy idegennel.Ja és NÁLUNK A KISMAMÁK ELŐREMEHETNEK.Direkt szóltak nekünk hogy hívás nélkül menjünk be.

Úristen Csunyeszka ez ám a történet.De örülök hogy mostmár rátaláltál a boldogságra.

Madar ,gratula a befejezésekhez.Mostmár pihizhetsz!!Nem???

Kriszti,Nagy gratula a gatyók miatt,ez iiiiiiigen.

sutimano76

REMÉLEM HALLOTTÁTOK,HOGY A SÓLYOM NEM ÍRTA ALÁ A GYES/GYED MEGRÖVIDÜLÉSÉRŐL SZÓLÓ BEADVÁNYT,ÍGY EGYÁLTALÁN NEM BIZTOS HOGY RÖVIDÜL

sutimano76

Kriszti,sok erőt és kitartást az építkezéshez,főleg a két pici és két nem olyan nagy gyerekkel.

Én az ázsiában láttam szoptatós hálóinget 3800-ért!!

Madar,gyönyörű lányok!!!Gondolom Manó a picasaról írt,ha igen oda is pakolj képet rendesen,ill.töltsd ki légyszi a táblázatot.Ha ezek megtörténtek már akkor bocsi.

Brumi,nagyon édi Lottibaba!!!!És programozd a tágulat eltűnését!!!!

Nos talán is se sikerült mindenkinek írnom reagálást,de gondolom aki lemaradt nem fogja zokon venni.

Én bánatot és egyéb rosszakat valószínűleg temetem magamba,ez már anyu és apu halála óta így van.Én is szívesen elolvasom bárkinek a szomorúságát.Nyudoftan írjatok,aki szeretné velem megosztani.

Brumi kép Berniről,hát nem kaptam,mert amikor készítette volna a doki addigra már nem volt elég magzatvíz a buksijánál és így elég homályos volt a kép.De ha megbűvölöm a számítógépet és a dvd felvételről tudok leszedni valahogy képet,akkor van esély rá,addig sajna nem tudok.

sutimano76

Hát jellemző hogy megint velem zárul a topic ma,na mindegy még egy gyors gondolat,aki nem szereti az ilyeneket az ne olvassa el.

Egy médium nekem azt mondta,hogy mindenki maga választja még lélekként hogy hova születik.(ebben a magyarázásban Boboka ismerősének babája,meggondolta magát menet közben).
Erre én újra egy kérdést tettem fel a médiumnak:én biztos nem akartam volna olyan családba születni-hisz ki akarna-ahol a szülők ilyen korán meghalnak.Erre ő:A lelkek van hogy büntetésből kapják a kövi életüket,az én esetemben :az előző életemben nem becsültem szerettem vagy épp megöltem a szüleim és ezért most büntiből ilyen korán elvették tőlem,hogy megtanuljam ezáltal tisztelni,hogy van.És FLORANAN,itt jön be a kollektivitás,ezzel a nővérem is ugyanazt a büntit kapta.És bobka ismerősei is kaphatták büntiből is.

REMÉLEM EZEKKEL A SOROKKAL SENKIT NEM BÁNTOTTAM MEG.Talán lehet benne igazság.Én is hiszek Istenben--és most BOCS ANNA --de az egyházban nem.

Jó éjt mindenkinek!!

sutimano76

Bocsi a helyesírási és egyéb hibákért,de már nagyon fáradt vagyok,de az uh miatt nagyon fel vagyok dobva és így nem igazán vonz még az ágy.

sutimano76

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,hát pici lánykám adataival majdnem elfelejtettem dicsekedni:

BPD:70 mm,
OFD:88 mm,
HC:250 mm,
AC:221 mm,
FL: 47 mm.

becsült súly:940 g,az adatok 26+6 felel meg.

sutimano76

Sajnos még nem tudtam mindent visszaolvasni, de igyekszem.

Süti! Gratulálok a szuper adatokhoz és Bernadetthez!! Már egy párszor nemet váltott, nem?? :)
Nagyon sajnálom, ami Veletek történt!! Ekkora bűntetést nem érdemel meg senki!!

Floranan! Nagyon nagyon sajnálom a barátaitokat, és remélem lesz elég erejük feldolgozni a tragédiát. Meg azt is, hogy nem fogja megsínyleni a barátságotok!

Madár! Nagyon szépek a gyermekeid! :) És jó erős vagy, hogy van energiád még szakdolival is foglalkozni! Klassz a témaválasztásod!! Idegenforgalmi szakon tanulsz?

Taranee!! Remélem nagymamád mielőbb felépül és jobban lesz!!

A képeket még nem tudtam megnézni.

Peppino
Kép

Kép
peppino

Jó reggelt!

Babcika
Klinikán nincs választási lehetőség, ott mindenkinél ott van a baba. DE... nincs üvegbúra alatt tartva. Ki lehet tolni a folyosóra a babát, látogató bemehet a kórterembe.
(ahhoz persze intelligencia kell, hogy nem akkor hívom be a látogatóimat, amikor a szobatárs éppen szoptat :wink: )
És a csajok szokták ám válogatni, hogy kiket tesznek össze egy szobába :wink:

Süti
Gratulálok Bernadetthez!
(hihi... Berni baba nem olyan céda, mint Imola... Imola folyamatosan, minden UH-nál egyből azt mutatja meg egyértelműen, hogy ő kislány :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Bibi
Lotti nagyon édes!
Vendég

Mabe!

Igen, tudom, ott szültem Janót, és már akkor is így volt. A szobatársakkal megbeszéltük, hogy apuka és női látogató bármikor bejöhet, még szopikor is, más férfiak nem, de én is húrcigáltam Janót a kis bevásárló kocsimba. Meg ott ugye van telefon, kiszólhatsz a nővéreknek stb, szép szoba van, és 2 szobához középen egy mosdó, és ez nagyon jó.

Azt is észrevettem,hogy nézik, ki hova kerül, ha van elég hely, de pl. nekem megengedték,hogy átköltözzek másik ágyra, hogy a gyerkőc ne az ajtóban legyen, egy szobatársunk meg másik szobába költözhetett, mert farkastorokkal született a babája, és elég nehéz volt neki elviselni,hogy a mieink egészségesek, így átmehetett olyan szobába ahol szintén problémás baba volt.

Én tuti klinikán szülök, és hát már nagyon kellene beszélnem a Jenei Dr.nővel,hogy bevállal e, szerinted hogy keressem meg??? Priviben leírod??

Timi

Kép
babcika

Sziasztok csajok!

Mindenkinek jó pihenést! Már jó régóta olvaslak vissza benneteket így bocsi, ha valamire nem reagálok.
A tegnapi nap tényleg szomorúra sikeredett, sajnálok minden átélt szörnyűséget. A pici babát különösen. A vetélésekről, méhen kívüli terhességekről nem is beszélve. :( :( :(

De gratulálok a 4D-sekhez! Annyira szépek a babák, olyan jó látni már most, hogy mennyire mások. Páromnak is mutattam őket, amikor bejöttek. Gyönyörködtem bennük. Én is nagyon kiváncsi lennék, hogy pici fiam most hogy néz ki, mennyit alakult.
Süti bocsánat, hogy nem jelentkeztem és hogy nem mentünk, de nem igazán úgy alakult a hetünk, ahogy szerettem volna. Soha nem érünk haza normális időben. Csütörtökön ráadásul rosszul lettem, tegnap meg párom este 10-kor ért haza. Én kicsit hamarabb, mert kihasználtuk anyuval az időt, hogy fiúk nincsennek és elmentünk ajándékot keresni, mert hétfőn lesz a szülinapja. Brrrr. Nagyon nehéz neki bármit is venni, mert se hobbija, se más elfoglaltság, amit szívesen tenne szabadidejében nincs. Könyveket nem olvas, zenét nem hallgat, sajnos nagyon ötletem sincs. Egyfajta márkájú farmert hord, mert az vállt be neki, de persze sehol nem kaptam. Nagyon el voltam keseredve, nagyon fáradt voltam és már alig tudtam vonszolni magam a végére úgy fájt a derekam és a talpam. És még erre jött a csalódottság a sikertelenség miatt. Nem tudom még mi lesz...
Mindenki ilyen nehéz helyzetben van ajándékozás szempontjából?
bex13

Süti végre nem bujkál tovább Berni! Megmutatta magát! :D :D Én is hiszek abban, hogy mindenki maga választja, hová kikhez szülessen. Elvileg olyan embereket választunk, akik segítenek valamilyen formában elvégezni a karmikus feladatunk. Abban is hiszek, hogy a nevünket is mi választjuk, de erről szerintem már írtam.
Erika nem semmi anyósod van! :evil: :evil:
Kriszti gratula a gatyókhoz és az elhatározáshoz. Nyugi mi egy forint nélkül kezdtünk építkezni... Nem mondom, hogy egyszerű volt, de itt a péla, hogy így is lehet. Páromnak volt annyi pénze, hogy abból vettük a telket. (Kis segítséggel, mert ahhoz is kellett még egy kevés kölcsönbe.)
Astrid mi csak két éve kezdtük, de én sem látom a végét, de legalább már annyira kész, hogy itt lakunk.
Brumi nem irigyellek, tudom milyen rosszul tud esni eü-s alkalmazottak durva beszólásai. Én a 12 heti után éreztem magam nagyon ramatyul a sírás szélén a hozzáállásuktól és stílusuktól. És én sem értem. Napi szinten emberekkel foglalkozom, nem egyszerűekkel, mert a legtöbb problémával érkezik, de nekem is jó érzés, ha mosolyogva tudok segíteni.
Csunyeszka köszönjük az infót Zsófiékról! Te milyen csini vagy!
Madar, nagyon szép a nagylány a kicsi meg édes!
Bocsi akit kihagytam, de így másfél nap után nem emléxem mindenre. :D :D
bex13

Süti, Bibi, Madar!

Gratula az uh-s képekhez, nagyon szépen látszódnak rajta a bébik!

Madar!

Julcsi micsoda hölgyemény....!!!

Gyes-gyed:az egyetlen ember, aki ép ésszel végiggondolta, hogy ez nem fog menni, a közt. elnök kellett legyen.Szégyen.

Zsófiék: örülök, hogy jól vannak!!!! :D

Ajándékozás: Mindig gondban voltam vele, pláne, ha férfiról van szó...most már rokonságban nem ajándékozunk, ha meg megtetszik valami valakinek, spontán megveszem és odaadom, hogy rá gondoltam....saját készítésű ajándék nálam sajna kilőve, mert nagyon béna vagyok (pedig az az igazi ajándék, mert abban szíve-lelke is benne van annak, aki adja)

Ma időlegesen megoldottuk a "hogyan férünk majd el az autóban ennyi gyerekkel" problémát. Találtunk olyan ülést Fanninak, ami keskenyebb, mint az előző és így viszonylag kényelmesen elfér hátul a 3 gyerek...

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
arvaerika

Én most csak egy dologért jövök, megyünk mindjárt el.
Megtaláltuk Dóra fülbevalóját, elég sok helyen néztük, és persze ami tetszett volna, annak a kapcsa nem volt jó (hátul kapcsos, de nem kör füli) és 17 eFt lett volna... Ennyit azért nem akartam érte adni, mert ki tudja, hogy áll majd a fülében, lehet, hogy cserélni kell. A legtöbbre a párom mondott nemet, ez volt az eslő, ami tetszett neki, pontosabban nem lehet tudni, nem unta-e már az ékszerboltokba járást. :D:D Remélem nem ezért mondta, különben nézegetheti a lánya fülében... :D
Kép

Astrid

Kép
astrid

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?