Új privát üzeneted érkezett!

Kitti, ez jó hír nagyon! Csak akkor az nem vágom, hogy miért nyílvánítottak először mégis terhességi cukrosnak??? :( Ez így ingadozik a terhesség alatt?

Betti, nagyon aranyos a kislányod, és a kutyus is! Imádom a kutyákat, csak sajnos nekem még sosem volt... Panelba, illetve lakásba nem vennék!

sophie27

De látom a pocakomról senki nem mer nyilatkozni ilyen szörnyű :cry:

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Nagyon csini pocak :) de nekem a kutya az KUTYA!!!!! A mienkről is csak dicshimnuszokat tudok zengeni és többre tartom, mint nagyon sok embert.
bende

bende!
Ezzel mi is így vagyunk nem akartuk őket kereskedőnek adni pedig vitték volna őket de mi szerető családot akarnánk nekik eddig 3 nak azt hiszem sikerült is.
Gyerek mellé a legjobb választás ez a fajta mi anno réka 1 éves korában vettük az anyukáját a kutyusoknak mert az előző meghalt idős volt már.
És nem akarom hogy a gyerek kutyaszeretete és tisztelete nélkül nőjjön fel.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

A nagy eső miatt a mai babanézőmet áttettük holnapra, remélem jobb idő lesz.
Viszont ma reggel úgy ébredtem, mint akit fejbevertek. Rettenetesen fájnak az izületeim az ujjaimnál, a bokámnál, és már kora reggel sem jött fel a karikagyűrű az ujjamra...ilyen még soha nem volt.

Nici!

Nekem a pszichiátriai papír azért kellett, mert az István ebben is különcködik, és -9 dioptria sem indikációja egyértelműen a császárnak. Más kórházakban -7 felett automatikus. Én meg nem akarok kockáztatni, így megkerültük őket.
Szerintem ha te nem félsz a természetes szüléstől, akkor nem lehet gond, és megszülheted a babádat természetes úton is.

Amúgy az István nem értem miért ilyen "hülye", mert más kórházban 4 kg felett is császározzák a mamákat, itt 4,5 kg a határ. Lehet, hogy szoptatáspártiak, de nem mamabarát :cry:
Amúgy a Siklós gyártja le ezeket a szabályokat...hehe...kedves tőle.

Betti!

Pocakod nemhogy nem szörnyű, hanem irigylésreméltóan picurka és formás. Ahogy te is :wink:

Kitti!

Örülök, hogy nem vagy cukorbeteg! De azért elég furi, hogy egyszer igen, egyszer meg nem...biztos, hogy jól mérték a vizsgálatoknál?

pöttömpanni

nekem az a hihetetlen hogy első babámat ekkora pocakkal és ekkora súllyal szültem és 3100gramm lett hol fért el
most meg van 9 hét még :o

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kitti, nagyon örülök, hogy így alakult, de azért inkább vigyázz, hogy mit eszel, nehogy megint baj legyen.

Betti, nagyon ari a kutyus, a mi pit-bullunk :lol: július 8-án lesz 1,5 éves.

[/img]http://gallery.site.hu/d/3909910-2/friss_004.jpg[img]
[/img]http://gallery.site.hu/d/3909904-2/friss_001.jpg[img]

Nekem csíkjaim a hasamon és a cicimen nincsenek, de a fenekem az kész tragédia, bár ott a terhesség előtt is megvoltak a csikok, de most már mintha a combom (ha állok, fekszek, feszesnek látszik, de ha összenyomom a bőrt) mintha narancsbőrös lenne, eddig ilyen nálam soha nem volt.

Most tartok 10,5 kg-nál, átléptem a tervezett 10 kg-ot, és még 2 hónap hátra van a rendes időből. Nem tudom hol fogok megállni, kicsit most elkezdtem aggódni...[/img]

Kép
felicia

Betti, szép formás a pocid, én csak azért nem nyilatkoztam az előbb, mert a többiek meg tudják erősíteni, hogy nekem amúgy is pocak fóbiám van, vagyis úgy gondolom, hogy kicsi az enyém, de most már nem foglalkozom vele, mert a doki szerint a gyerkőc nagy, szóval biztosan elfér ebben a pocakban is! úgyhogy a Tiéd szép! de tényleg! ;)

sophie27

Niki: Balcsira megyek nyaralni pénteken egy hétre. Remélem nem fog végig szakadni az eső, úgy mint ma. Állítólag 28-30 fok lesz a hétvégén, de azért lehetnek záporok. Mindenesetre azért pihenni így is fogok tudni, még ha szakad az eső, akkor is. Lehet társasozni, Tv-zni, kártyázni és főzőcskézni. :) meg hát sokan leszünk barátok, úgyhogy biztos nem fogunk unatkozni.
lei

Kép

Kép

Kép
felicia

Betti!

Labrador az rendkivüli kutya. Nekünk véletlenül lett ez a fajta, de ha lesz még kutyánk mindenképpen megmaradunk emellett. Szerintem fontos, hogy egy gyerek lássa, érezze, hogyan kell bánni egy kutyussal és hogyan kell szeretni. Herótom van azoktól az emeberektől- mikor sétálok az ebbel, akik húzkódják a gyereküket és közben azt mondogatják:
- Látod, ha rossz leszel megharap az kutya!!!
A mienk nagyon jámbor, ha egy gyerek meg szeretné simogatni, mindig megfogom a nyakörvét és megengedem. Volt, hogy egyéves ikerlányok simogatták kétfelől.
Mint labradoros a labradorosnak ajánlhatok egy- két könyvet?
Stella Linden: Emma meg Én
John Grogan: Marley és Mi
Mindkettő kiváló könyv és biztos vagyok benne, hogy kicsit rá fogsz ismerni a saját kutyátokra is.
bende

bende!
Lehető legjobb választás volt és mi is maradunk majd a fajtánál és szerintem is alapvető probléma van a kutya-gyerek kapcsolat felfogásban

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Kép
bende

Leila,

ez nagyon jól hangzik, megpróbálok vmi jó időt varázsolni nektek:)))

na de most megyek, kezd egy kicsit kisütni a nap, elindulok a városba, mert ágyneműhöz akarok venni fehér vásznat és utána irány az István kórház;)

jók legyetek, további szép napot nektek!

sniky

nekem is csak a mellem lett csíkos, de az nagyon, a hasam meg egyáltalán nem. Tényleg egyén függő, kinek hogy alakul. Pedig én sem kenegetm minden nap, csak ha eszembejut, de akkor is csak testápolóval. Az olajat nem szeretem, mert sokáig szívódik be és olyan lesz a ruhám tőle :(
lei

bende!
gyönyörű kutyus!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Betti!

Szép a kislányod, a pocakod és a kutyusotok is aranyos!
Második gyereknél elvileg már könnyebben nyúlnak a szalagok, a bőr, meg minden, és ezért szokott nagyobb lenni a pocak mint az első babónál (mondom én a nagyokos első babás kismama :lol: , de tényleg ezt hallottam) Szóval ne aggódj, valószínű, hogy ez a babád sem lesz óriásbébi annak ellenére, hogy most nagyobb a pocid, mint Rékánál.

Bende, Felicia! Aranyosak ezek a kutyusok is. Én nagyon kutyapárti vagyok, de panelbe azért mégsem... Majd ha kész lesz egyszer a kertes ház, akkor majd oda szeretnék egy német-juhászt. Mondjuk még meccselünk majd ezügyben Csabimmal, mert szerinte vagy kutya, vagy szép kert. A kettő együtt nem megy. De szerintem ügyesen el lehet szeparálni a kettőt, és kutya is sok mindenre megtanítható.

Kitti! Jó, hogy nem vagy cukros, de tényleg hagyj azért a hűtőben vmit a rácsokon kívül is :wink:

Pöttöm! Ha egész nap mászkálsz, nem csoda, hogy reklamál a szervezeted. Nekem is vannak menőkés napjaim, de délutánra már engem is húz-nyom a pocim. Igyekszek az ilyen napokba fél órás-órás szünetet beiktatni, amikor vízszintbe hozom magam. Sokat segít. De amikor nem megy, estére már sehogy se kényelmes még a fevés sem...

Voltam szeméznél, nálam minden oké. Mondjuk csodálkoztam volna, ha a -1,25-ös dioptriámmal vmi komolyabb szemfenék gondom van.

Itt volt a védőnőm is. Bírom ezt a nőt. TÖk jól elbeszélgetek vele mindig. És hasznos tanácsokat is ad.

panna1

Csíkok: Nekem nincsenek szerencsére se a pocimon se a mellemen.
A hasam a növekedéstől viszont tök sokszor viszket. Ezért esténként általában bekrémezem. De ez csak pár napja megy. REmélem a csíkok továbbra is elkerülnek...

panna1

Panna! Néhány kutyafajta rendkívül intelligens, nagyon sok mindent meg lehet nekik tanítani. Ilyen többek között a németjuhász is, illetve az amerikai staffordshire terrier, mint az enyém. Ezek igazi mentőkutyafajták, azonkívül, hogy remek örző-védők is. Én a kertet alárendeltem a kutyának, az nekem fontosabb volt, meg amúgysem vagyok az a nagy kertészkedős típus. Mellettem még a szobanövények is mind kimúlnak... :D
Viszont ha következetesen arra tanítod, hogy van a kertnek egy elkülönített része, ami számára tabu, meg fogja tanulni. Az én kutyám az egész udvart a saját fennhatóságának tartja, és amit kinnfelejtünk, abból konfetti lesz :lol:
Bár ez néha még jól is jön, pl. amikor a lapraszerelt babaszekrényünk megjött, a kemény csomagolódobozát fel kellett volna késsel aprítani, hogy behajtogatva beleférjen a kukába. Szépen kitettem az egész stócot az udvar közepére, elbújtam a függöny mögé, és röhögve néztem, amint az én okos-ügyes kikkutyám keményen melózik helyettem... :lol: :lol:

Kép
felicia

Köszi Lányok a velemörülést :) (Nici ugye nem tuálsz nagyon?)
Nem tudom,h egyszer miért igen és egysze miért nem vagyok cukros. Mivel sztk-ban voltam és épp kérdezni akartama dokinőtől és berontott egy másik aszisztensnő és elkezdtek a szabikról kokotálni, nekem meg felment a pumpám és elfelejtettem kérdezni sőt még a labor papíromat is én mondtam,h adják már oda...... :evil: :shock:
Nem tudnám bepótolni a kimaradást, újra kéne mennem vásárolni akkor :lol: :lol: , de igyekszem vigyázni nagyon....

Niki sajna nem tudok menni az Istvánba, az Uram másfele jár ma, így lemaradok, de elméslitek,h mi volt?
Elkérhetem az almás pite receptjét? :oops:

Egy körkérdés: aki majd eldobható pelust fog használni, milyet vesz és mekkorát és mennyit? vagy több féléből kevesebbet, aztána melyik bejön abból bevásárolni? és mikorra veszitek meg? már most avagy majd ha kibújt a lakónk?

nagyon édesek a kutyusok és a Kiccsaj is no meg láttam egy formás pocakot is....
Imádom az állatokat, bent van egy elvetemült kandúrom (már sokan mondták,h ha megjön kistöki akkor majd kirakom stbstb, de ez olyan béna, el nem tudjátok képzelni, nekirohan a falnak, fejjel lefelé esik le az ablakpárkányról csak úgy kopog a feje stb, meg bent nőtt fel, nincs szívem kirakni,h na akkor belőled ennyi elég volt..... :cry: no meg imádom persze....)
makadu

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek! :)

Végre előkerültem, de csak egy hozzászólás erejéig. Sikeresen hazaköltöztünk Bonyhádra, mindent elrendeztünk, kitakarítottunk. Babaszoba is elkészült, berendeztük, mindent megvásároltunk ami kellett, úgyhogy nem maradt más mint az édes várakozás. :)
Babánk jól van, gyönyörűen fejlődik, minden mérete a korának megfelelő.
Furcsa, hogy nem kell reggelente munkába indulnom, de ezeket a madárcsicsrgős, hűs szellős reggeleket azt hiszem nem cserélném most el semmiért. :D
Most elmegyünk a szüleinkhez pihenni 10 napra az Alföldre. Ha visszajöttünk, teszek fel majd képeket.
Addig is Mindenkinek kellemes hetet, jó vásárlást, lakásszépítgetést, kirándulást, nyaralást meg minden hasonlót!! :D
Vigyázzatok Magatokra!!

Sziasztok

k.a.t.i.c.a

Sziasztok!

Én is vagyok, csak közben kissé nagy fába vágtam a fejszémet: reggel óta meggyezek. Közben szállítjuk át a régi bútorokat megőrzésre rokonokhoz, úgyhogy vagy épp matracokat hurcibálok, vagy kevergetem a meggydzsemmet. De írtó fini lesz, ez vígasztal!! :lol:

Sztem megy a szép kert+kutya. No, nem nálunk, mert itt homokos a talaj és az egészet földesíteni kéne. Várunk vele az új ház építéséig.
De nővéremék kertje igazi, londoni pázsitos, locsolórendszeres. Nekik goldijuk van, kislány és annyira vigyáz a kertre, hogy még pisilni sem hajlandó. Emiatt persze többször kell vinni sétálni, ha nagyon nem bírja, vagy nincsenek otthon, akkor van egy kennelje és csak oda jár. Soha nem ás és nem kaparja ki a füvet, amit harapni lehet.
Nekünk németjuhászunk van, aki imád labdázni, ami ugye kissé felveri a földet. De ez is egyedfüggő- Láttam én már luxuskertet németjuhásszal is.
Viszont az én Nerom soha nem ás, még csontot sem. Egy gödör van, amit használ nyáron a 40 fokban. Minden utcai, kerti cipőnk kinn lehet, soha nem rág és a növényeket sem bántja.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Cukorbetegség: az azért nagyon jó, hogy csak terhességi, és mint kiderült nem is mindenkinek! Kitti, ez nagyon jó!

Mazska, én a campona melletti usziban voltam. Mivel már jön a nyár, alig voltunk 6an, a nő nagyon kedves, aki tartja, és előtte vagy utána, ha van kedved még a nagymedencében lehet úszni is, mert ugye ez inkább lazítós, jógázós dolog, szóval nem árt mellette egy kis lihegős edzés.
Baromi jól esett, olyan izomlázam van ma, hogy menni alg bírok.
Sztem ha elteszem ameggyet végre, mert már nagyon unom, reggel óta kevergetem, kicsit el is szundítok.....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Csajok, megint elromlottam és kivagyok. Ma reggel arra ébredtem, hogy fáj a hasam, hasmenésen kett megint, de azzal gyorsan végeztem. Éhes vagyok, de nem merek enni, viszont megint fáj ott és úgy a hasam jobb oldalt, mint amikor kétszer kórházban voltam. Nagyon szenvedek és tanácstalan vagyok. Elkínlódtam az oviig kétszer, azóta még jobban fáj. A párom Prágában, én kocsi nélkül egyedül vagyok a gyerekekkel... A ded meg ezerrel veri szét odabent a berendezést. Nem az én napom. Tele vagyok félelemmel eltekintve a fájdalmaktól. A dokim kettöig volt, tehát ha megyek valamerre, akkor kórház megint, de hova a gyerekekkel. A szülöszobára nem vihetek 3 gyereket!
Megyek is, ledölök, történjen, aminek történnie kell.

Barbi
Vendég

Szegény Barbi :( nem lehet egyszerű így. jobbulást! Nincs senki, aki segíthetne ilyenkor?
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan beugrottam, kisasszonnyal itthon vagyunk betegácsiba.

Barbi! Próbálj kicsit pihenni, remélem jobban leszel hamarosan!

felicia! Én sem tudtam, most megyek először júli 3.-án uh-ra és ctg-re oda, kiváncsi vagyok mennyibe fog fájni. Valahol a Szépvölgyi úton van, ami nekem Miklósról nem a legjobb. Azt mondta a doki, hogy normál rákszűrésre vagy ha nem terhes az ember már nem lehet majd hozzá menni a klinikára, csak a magánba az új főigazgató rendelete alapján.

Nekünk nagyon az elején volt Pampers pelusunk, de én utáltam, állandóan mellette is pisis volt, az éjszakákat pedig abszolút nem bírta. Sokat kipróbáltunk, végül nekünk a Lidl-ös vált be.

Andi

KépKép
jazmin2005

Sziasztok!

Kitti örülök, ezt mondtam tegnap este,h lehetetlen h cukros legyél ha rétest eszel :)

nicike

Makadu!

Mi is gondolkozunk mosható pelenkán.. úgy hallottuk, hogy a monopol márkájú nagyon jó, és állítólag 10 db-ot érdemes venni váltásnak... ez nem egészen tudom, mert van a bugyi és benne a betét... ennek utána kell nézni. A védőnő ezt használja a második babával, megkérdezem, ha találkozom vele.

És ugyanúgy méret szerint van, mint az eldobható.

De kapható kukoricás eldobható pelenka, ami 70%-ban lebomlik. Ára ugyanannyi, mint a többi.

REmélem tudtam segíteni.

K.
Vendég

Pelenkadolog: Ebben a hónapban szerintem beszerezzük a kezdő mennyiséget, nem árt, ha van otthon. A méreten nem igazán kell gondolkozni, mert szerintem majdnem minden márkánál van új bébikre, kúszó-mászókra, és kis pelenkanadrág, a már járó babákra, tehát nekünk az újszülöttre való kell, ami 2-5 kg közötti babákra jó, de ez mind rajta kell hogy legyen a csomagoláson.
Sokat vaciláltam, hogy moshatót vagy eldobhatót-e, aztán szerintem mi is az eldobható mellett döntünk. Azt az időt, amit a fertőtlenítés, mosás, szárítás, vasalás, stb-vel töltenék, inkább fordítom magamra, a babára, vagy a férjemre, vagy a házimunkára, szerintem hálásabbak lesznek érte, és az első hetekben úgyis annyira kileszünk, hogy az azzal járó plussz macera nekem nem hiányzik.
40 és 70 db között ingadozik a kezdő mennyiség, a különböző listákon legalábbis ezekkel a számokkal találkoztam. Napi 6 pelenkával kell számolni átlagba.
Hogy melyik márka, azt még nem tudom, hiszen nincs viszonyítási alapom, valószínű nem vásárolok be nagy tételben egyből sem, hanem először néhány jobbnak tartottból keveset, aztán amelyik beválik, annál maradunk.

Kép
felicia

A Pampersről én is rosszakat hallotam, így én Liberót vettem egyelőre, aztán meglátjuk, beválik-e. Vettem egy kis csomag 2-5 kilósat (azt viszem magammal a kórházba, mert bár adnak, de nem eleget), meg egy nagyot a 3-6 kilósból. A DM-ben vettem, olcsóbb is volt, mint máshol, meg volt kuponom, meg 15 %-os kedvezményem, és így 2500-ért megkaptam a 90 db-osat. De most láttam, hogy máshol ez 3500 körül van. Van még 1-2 db Babylove (DM-es) meg egy Pampers minta, úgyhogy azért majd azokat is leteszteljük.

yuyu79

Sziasztok!
Pelenkatapasztalat nekem az volt az elsőnál hogy a pampers mellett mindig kifolyt a kaki pisi első időkben nekünk a liberó vált be nagyon meg a babylove (dm) pelenka.ill a huggies az nagyon tuti csak iszonyt drága.
Később meg nem tudom miért megfordult a dolog olyan 6 hónapos korától meg inkább a pampers igazodott jobban.

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Dia,
neked nem a veség fáj véletlenül? Az ki tud sugározni a combba is, úgy tudom.

Barbi,
Azért írj hogy mi van veled, remélem elmúlik a fájdalom!!!

Pelus: Mi Liberót használtunk végig, mert nagyon vékony a gyerek, és ennek a legjobb a gumírozása, a derekánál is van. És a Pampers-től kipirosodott a feneke egyszer. A Dm-ben kérjétek majd a bababónusz lehetőséget, amert sok kuponfüzetet küldenek, még C&A-s 50%-os kedvezmény is volt! Ha megszülettek, csak utána lehet kérni.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Megint baromi finomat szundikáltam. Annyira jól esett, nem is tudom holnap mit fogok csinálni, mert be kell mennem dolgozni. Majd bebújok az asztal alá......
Én még a lánybúcsumon az egyik feladathoz kaptam DM babylove pelenkát. akkor ezek szerint vegyek még mellé legalább egy zacsi liberót és aztán figyeljem a hatékonyságot?
Hol érdemes ezeket beszerezni? Auchan mondjuk?

Mi közben eltettük alukálni a meggylekvárt, ízre mennyei lett.
Áthordtunk minden bútort és pénteken érkezik a trónörökös kis felszerelése. Végül rendeltem hozzá kis cuki fém fogantyúkat, vonatos, repcsis, nadrágos. Annyira kiváncsi vagyok milyen lett!

Nekem már hetek óta fáj a szeméremdombom. Az az izom, ami kb minden mozdulatnál megfeszül. Amikor a lábamat húzom fel, amikor felkelek, amikor járok.....olyan mintha megrúgtaK volna :oops:
Fogalmam sincs mi lehet, de van, hogy nem tudok járni tőle, a doki meg egyenlőre semmit sem mond rá, csak hogy terhes vagyok..... :lol: Azt hiszem ez nélküle is feltűnt már....

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

hűűűűűűűű Lányok, 2 napja a baba bevan pörögve.Mondhatnám úgy is rosszalkodik :D
2 napja ugy rugdal h ma is már felkiáltottam apa meg frászt kapott mert azt hitte levágtam az ujjam.
És keresztbe feküdt,az eggyik oldalon a fejét tolja ki,a másikon a lábát,de nem elég h kitolja és ugy hagyja...még föl-le huzogatja is ide-oda :)
Nem mondanám h kellemes.
Veletek szokott ilyen lenni hogy ennyire bevadul a baba?

nicike

Igen, mostanában (mióta gondolom erősebb lett) erősebbeket is rug, néha én is felszisszenek, mert már határozottan nem jól esik, amit benn csinál. A szeméremcsontom nekem már hónapokkal ezelőtt elkezdett fájni, nem lehet tenni ellene semmit, ez velejár a terhességgel sajnos. Az ultrahangos nő azzal nyugtatott, hogy az idő előrehaladtával (ahogy nő a baba súly) csak még rosszabb lesz. :roll:

Kép
felicia

Felícia most volt itt egy barátnőm márciusban szült a Sote I.en.
semmilyen alternatív dolgot nem támogatnak.

nicike

nicike

nicike

Felicia,
Nagyon szépen köszi, hogy megkérdezted nekem! Akkor júni végéig van időnk megfontolni, hogy melyik légzésfigyelőt vegyük.
Örülök, hogy nektek sikerült jó dolgokat vennetek! Milyen nagy az a bababolt? Van akkora, mint a Mária bababolt? Idáig nekem az tetszett a legjobban, de a Kati-ba is elnézzünk!

Hrk,
Nem tudom, hogy a vesém-e, mert a petefészeknél is fájt. Szerencsére azóta elmúlt. Mondjuk volt már vesegyulladásom régebben, de ott határozottam a vesémet is éreztem. Mindenesetre remélem nem tér vissza!

Kép
Kép
dia123

Hát lányok, ma nagyon rossz napom volt. Eleve szakadó esőre keltem, és az a tudat, hogy pont ma muszáj kimozdulnom itthonról mert ugye pont mára voltam beirva UH-ra (bezzeg holaptól már gyönyörű időt mondanak). Na szóval elindultam, és azt sem tudtam, hogy az esernyőt a fejem fölé tartsam vagy a lábamhoz, mivel több autós úgy gondolta, hogy ő most teljes erővel belehajt a tócsákba. Szóval szét áztam mire beértem. Utána bent kiderült, hogy nem találják a kartonomat, de végül előkerült a nőgyógyászatról. Aztán kiderült az is, hogy ctg-re is kell mennem az UH után, ami plusz másfél óra várakozás, és még utána a doki is vár. Lényeg a lényeg, 9.30-ra ott voltam és 15:00kor végeztem. :? Szóval ez vicc. Még az a szerencse, hogy anyukám is elkisért, igy nem kellet egyedül ott kuksolnom.
Na de legalább megtudtam, hogy minden ok a babucival. Már nagy lány, 2290 gramm!! Egy hónap alatt több, mint 1kg-ot hizott! :shock: És még van hátra több mint másfél hónap!
Amúgy a többi adatai:

BPB: 82mm
AD1: 84mm
AD2: 100mm
FL: 69mm
HC: 301mm
AC: 289mm
OFD:106mm

Kép
Kép
dia123

Nici,
vajudás közben még mászkálni sem lehet?? Nem akarom, hogy az ágyhoz kössenek!! :(

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Időm sajnos nincs visszaolvasni, majd holnap, de megígértem, hogy felírom az adatokat, mert ma voltunk uh-n.
A kis cuncusunk nagyon naprakész, mert fejecske alapján pontban 32+5 napos. És a pici okos fejével lefelé van, vagyis a múltkori bukfenc pont teljes kör volt és nem fordúlt vissza!
Szóval méretek: BPD:83.6
HC: 302
AC:281
Fl:62
Súly: 1924 gr.

Eltudná küldeni valaki mégegyszer azt a linket, ahol méretek alapján szülésdátumot számolnak?

Köszönöm

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok!

Nagyon jók a képek, Betti irigylésre méltóan formás a pocakod!
Mi is kutya tartók vagyunk, van egy befogadott utcai csavargónk, aki egyszer csak az udvarunkban kötött ki, és azóta nem mozdul, és van egy fehér puli...legalábbis annak vettük, de azóta már látjuk, hogy valószínűleg nem fajtiszta, legalábbis magasabb mint egy normál puli. A fele udvar az övéké, de ez a fele, használhatatlan, szóval szerintem kutya mellett a rendezett udvar...hááááát hiú álom :( DE azért nagyon édesek, és imádjuk Őket :) Keresek képet róluk.
Pelusból nekem azt tanácsolták amit itt a többiek, hogy próbáljunk ki többfélét, de kezdetben a pampers-ről én is elég rosszakat hallottam.
Apró leírnád hogy csinálod a lekvárt? Kezdő lekvár főző vagyok, eddig csak epret főztem, de a meggy a kedvencem mostanában, nagyon érdekelne a recept! A szemérem csontom környéke nekem is rendszeresen fáj, és nekem is azt mondták természetes.

Barbi: jobban vagy? Jelentkezz!!!!

Katica: üdv újra közöttünk!10 nap múlva várunk!

Képzeljétek ma jógán gimnasztikai labdával jógáztunk, és annyira bejött, hogy elmentünk venni egyet, most is azon ülök, és nagyon élvezem. Ha lesz lehetőségetek próbáljátok ki, úgy tudom, hogy az alternatív szülőszobákban is van ilyen. Szinte észre sem veszem és ülés közben lazítja a gát izmokat.

Kellemes estét mindenkinek!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

A kutyáink :) Kép Együtt ketten Kép Puli Kép Csavargónk :)

<
sziszka78
Tolna

Dia!

A Vecsési bababolt nem nagy, igazából nem is bolt, hanem egy családi ház két szobájában vannak a cuccok. A férj rendőr, min nálunk.

Holnap akkor a Baross utcai SOTE I-re kell menni, 16 órától 17-ig lesz az előadás? A portán meg kell kérdezni, hogy pontosan hol lesz vagy te tudod a helyszínt?

Kép
felicia

Felicia,
Igen, 16-17ig tart. Utána meg talán lehet szülőszobát is látogatni. Sajnos én sem tudom, hogy hová kell menni. Valamelyik emeleten lesz azt hiszem, egy nagy előadóteremben. A portán biztosan megmondják majd!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Csak gyorsan felrakom a képeket, kis férji segítséggel sikerült lekicsinyíteni, majd holnap olvasok vissza.

Kép Megérkezéskor

Kép Plitvica - a hajóról

Kép Plitvica - a hajóról2

Beus

Kép
félhold

Kép Halacskák

Kép Hátul a nagy vízesés

Kép Felülnézetből

Beus

Kép
félhold

sziasztok!

mindenkinek szép reggelt! ;) szerencsére ma már sokkal szebb időnk ígérkezik, mint amilyen tegnap volt!

én megint jó korán keltem, férjem ma vizsgázik forgalomból, így mi izgulunk érte itthon, remélem, hogy ő már picit megnyugodott, és minden rendben megy majd!

tegnap dél körül, illetve este tökre rosszul voltam! nem tudom, hogy ez mitől volt, egyszerre csak elöntött valami melegség, tényleg ilyen lehet a klimax is, bár fogalmam sincs, de az tuti, hogy meleg nem volt a lakásban, de rólam mégis ömlött a víz. délben ittam pár pohár cukros üdítőt, mert gondoltam, hogy a cukrom ingadozhatott, de este, lefekvés után, hogy mi volt a baj, nem tudom! kicsit megijedtem, főleg, hogy teljesen új tünet ez a terhességem alatt...

nektek nincs ötletetek, hogy ez mi lehet? vagy valakinek volt már ilyesmiben része? :(

Bea, nagyon szép helyen jártatok!!!

Lei, Csenge, Ági, valamelyikőtök el tudott menni a keddi Szt. Imrés előkészítőre? az EDA-n kívül miről volt még szó? le tudnátok írni nagy vonalakban?
köszi!!!

sophie27

Sziasztok! Kérdés azokhoz, akik levetetik a köldökzsinórvért...

Ti megcsináltattátok már a szükséges szűrővizsgálatokat? Én kis naív azt gondoltam, hogy íratok a háziorvossal beutalót, és akkor majd biztos nem kell érte fizetni. Itt Pakson a laborban nem is mondták, hogy kellene fizetni, most meg a Kaposvári laborból (innen oda küldik a mintákat) kaptam egy csekket 14.000 Ft-ról. Felhívtam őket, azt mondták, hogy ezek a vizsgálatok mindenképp díjkötelesek. De én meg valahol olvastam a neten, hogy nem feltétlenül...

Az a jó, hogy 4 hónappal szülés után mégegyszer meg kell csináltatni ezeket, és akkor összesen 28.000-be kerül (majdnem annyiba, amennyi kedvezményt kapunk a Kriónál, mert van jubileumi kedvezmény 5%, meg az egészségpénztáron keresztül még 5%...

Valaki tud erről valamit? Help!!

yuyu79

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?