Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Snowball: Isten hozott otthon!!! :lol: Nyugi, lesz tejcsi bőven, csak enni, inni (jó sokat!) és aludni kell (jó fej vagyok, ugye?? :lol: ) Gondoltunk ám Rátok 1000rel!!

Tyuntyi: ma bevetettük a kombinált csodafegyvert, az izotóniás oldat után egy kis orrszívást, és ki is hozta szépen a cuccost! Persze ezt nem fogjuk sűrűn csinálni, csak akkor, amikor már tényleg látjuk, hogy küszködik.. A hidegpárásító jó találmány, nekünk Boneco van, csak most nem használjuk, mert így is penészedik itt-ott a fal (kicseréltük a nyílászárókat, túl jól sikerült..) A gyerkőc hasfájására mi az ősi módszert vetettük be: kap kb. 20 ml meleg anyatejet (picit melegebbet, mint a normál), és attól elég jól kijön a kaksi.
Szerintem se idegesítsd magad, majd megmondja az ortopéd orvos, mi legyen. Lehet, hogy magától is helyrejön. Nekünk is kell majd mennünk, ui. a családban többeknél volt csípőficam... :?

Képzeljétek, dokibácsi ma azt mondta hogy minden rendben van a méhemmel, mehet a futás (!!!!!!!!) és az úszás (!!!!!!!!!) is. Persze az úszás érdekes dolog lesz, mert a klór + a mell nem tudom, hogy fér össze szoptatási időszakban...
Kérdezte, hogy hogyan szeretnénk védekezni, mondtam, hogy mindenképpen hormonmentesen. Mondta, hogy akkor vagy hurok, vagy óvszer. Ezt elmondtam Apának, mire ő visszakérdezett: "hurok?? Annyira csak nem lehet sz@r a helyzet, hogy fel kell kössem magam!!??" :lol: :lol: :lol: Még jó, hogy ugyanezt nem a dokinál sütötte el.... :lol:

KépKép
sajti

Jó reggelt!

micsoda éjszaka! Appa mától megint dolgozik, úgyhogy már mindent egyedül csináltam, minek következtében a 3kor esedékes etetés után nem sikerült visszaaltatni :shock: aztán appa 5 körül felkelt, h megy dolgozni és megsajnált, mondta feküdjek le, neki 10 perc alatt menni fog. Na 6kor beszólt, h most indul dolgozni, mert most aludt el:shock: Azóta meg alszik, pedig már 8 óra :shock: nem értem én ezt a kiscsajt, mert ha még éhes lenne, vagy valami, de nem, csak sírhatnékja volt az éjjel.
Ti hogy altattok? Mert őszintén szólva, sztem minden altatási trükk, ha el akar aludni beválik, ha nem akar, tök mind1 mit csinálsz.

Nem emléxem már, ki-mit írt :)

Sajti
próbáltam rendelni, nem hagyta, mert már késő volt és a bank nem tudott ellenőrizni. Ma megint próbálkozok majd. Ja, és b@szakodott a kártyám, úgyhogy kénytelen leszek a hitelkártyámmal fizetni :? még jó, h direkt olyan bankkártyát csináltattam az ősszel, amivel lehet neten vásárolni :?
Klóros víz után nem elég bő meleg vízzel lemosni a ciciket? Istenem, pár hét és beülhetek egy kád vízbe! Tavaj március óta nem ültem be (lombik alatt sem szabad)
Meleg tej hasfájás ellen? Vajon tápival is beválik? Én előre megcsinálom (most is kész van már) és a fűtőtesten tartom melegen.

Titike
jó babázást! Ti is hamarosan otthon lesztek ám :) Tejcsi is bizti beindul, amint eljön az ideje! Amint lehet, kérünk ám képet!

Snowball
Anyukád odatalált? anyós még látta az unokáját elutazás elött? Alex hogy viselte a szülést? Kérünk képet ám!

Tyuntyi
Az nem jó, h aggódni kell a lába miatt :( minket köldöksérvvel rémisztgetnek :( De majd ha leesik végre az az undormány, többet tudunk! Azt mondták, egyenlőre próbáljuk majd meg minél többet hason tartani - útálja, hátha visszamegy. Aztán ha nem segít, "leragasztják" :shock: A többi lehetőséget inkább nem vázolták még fel :( Szegény picik!
Nekünk még nem jött meg a tajkártya, de nem is telt még el 2,5 hét. Sőt, mivel ő szombaton született, a papírjait csak hétfőn kezték el intézni. Szóval te a kórházban megkaptad a terhesgondozásos lapot? De te a kórházba is jártál, nem? mert én ugye csak szülni mentem oda, a terhesgondozást "külsős" orvos végezte. LEhet, h felhívom a kórházat...vagy a klinikát... vagy nemtom :D

Na, felkeltem mert éhenhal!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Rekuja:
Nekem a dokim adta oda, de ő ugye abban a kórházban dolgozik, ahol szültem. Szerintem a dokidtól kérd, ne a kórháztól az igazolást.
Altatás: Csanád rendszerint cicin alszik el, majd felteszem a vállamra büfizni, s ott folytatja a durmolást. Ritka, mikor ringatni kell, s úgy alszik be. Más nem működik. Olyan, hogy leteszem, s simogatom, stb... nálunk nem működik.

a mi éjszakánk is szar volt, fél kettő után megint szinte másfél óránként fent voltunk. A kicsinek fájt a pocija, s nyugtalanul aludt. Ilyenkor magyaráz az ágyban, húzza össze a lábát, majd felébred és sírdogál. Most reggeli szopi óta, kb. 8 óra óta alszik. Már várom, hogy mikor kel, mert el kellene mennünk a rossmanba.

Képzeljétek, felálltam a futópadra. :P Sétáltam rajta 20 percet, majd futottam lightosan 10-et. Büszke vagyok magamra. Csanád ott feküdt mellettem, le se szarta, hogy búg a futópad a szobában.

Itt járt a postás. Már másodszor veri ki nálam a biztosítékot. Képzeljétek, nem jön fel a harmadikra, mert a thermo ruhában, amiben járnak nem jön fel! :shock: Menjek le. Mikor a gyerek taj kártyáját hozta, épp szoptattam, így mondtam neki, hogy dobja be az értesítőt. Most épp aludt a baba, szegényt bedobtam a kiságyába, mert általában a nappaliban alszik napközben, s leszaladtam a levélért. Őrület! :twisted:

Sajti:
Talán te írtad, hogy egyszer séta közben már futottál pár lépést. Téged nem zavart a hasad? Ha van egyáltalán! :D Mert mikor neki álltam szaladni, elkezdett a bőr a hasamon jobbra.balra ugrálni. Mit ne mondjak nem volt egy felemelő érzés. :?

Azért meglátszik a topikon, hogy mindenki babázik. :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi

Feladtam az elveimet! Megint 2 órán át próbáltam altatni, de se nem fájt a hasa, se nem volt éhes, se nem volt pisis, se nem akart a közelemben lenni. Nem kellett cici, nem kellett simi, nem kellett meleg, nem kellett hideg. Most hagyom sírni, csak sz@r hallgatni. Már kivasaltam, amíg sírt, kiteregettem, most mindjárt le is zuhanyzok, ő meg csak sír 10 percet, hallgat tizet, megint sír. :( Tök tehetetlen vagyok :(

Tyuntyi
cicin altatással nálunk az a baj, h üresek a cicik, és ez most már bosszantja :( szóval már nem megnyugszik rajtuk, hanem ellenkezőleg.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Rekuja:
Sajnos nincs ötletem nekem sem. :?

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi

sziasztok.

csak gyorsan fel kezzel gepelek egy rovidet amig a szerelmem szopizik.

most volt a vedono, el van ajulva a gyonyortol, hogy milyen szepet alkottunk. hosszu hamvas szoke haja nem sok babanak van :D mindent rendben talalt, majd holnap is jon.

en meg labadozok, testileg es lelkileg probalom magam osszerakni a romokbol... de Molly latvanya mindenert karpotol.

remelem mindenki jol van, majd igyekszem tobbet irni. hianyoztok!!!!!! :)

Kép

Kép
snowball

Feladtam. Ugyanaz, ami egész délelött nem volt jó, fél12kor öt perc alatt elaltatta, majd délben felkelt, h éhes, kaja után meg mielött hozzáfogtam volna az altatáshoz elaludt. Igazi kismacska ez a csaj, tök semmi befolyásom arra, h megnyugszik-e :shock: Fontos tanulság: a gyerek önálló lény :D Megyek, alszok egyet én is.

Nemtom ki panaszkodott a postásra, de nálunk taktikusabb, egyszerűen nem csönget be, h itthon vagyok-e, csak bedobja az értesítőt, én meg menjek be a postára :? Jó, mondjuk van vagy 200 méter innen a posta, de most a picurral... Szóval hol vannak már azok a postások, akik előre köszöntek!

Jaigen, tényleg nagyon kezdünk bebabásodni, tiszta csend van itt egész nap :) Na, majd ha Snowballnak lesz egy kis ideje :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Mondom én, h Snowball majd termel nekünk bejegyzést :lol:

Juj, neked is szőke a csaj? Kis hercegnő, mi? :D Tök jó! Meg az is, h most legalább minden nap rádnéznek. Képet akarok :!: :!: :!: :!:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

nyufo, molly 51 cm 8) profi tablazat - ismet.

Kép

Kép
snowball

Nyufo
Cool a táblázat :D Szaffi ezek szerint a súlyához képest nyúlánk csaj! Miközben apa is meg én is átlagmagasak vagyunk :) (173 és 178 cm). De ahogy az értékeket nézem, minden januárinak nagyon egészséges méretű babája van :) Csajok, ügyesek vagyunk!

Snowball
Jó az új vonalzód ;)

Evián, jelentkezz!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Tényleg, ezentúl mit jelent a laptető? Az alussza legközelebb át az éjszakát? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Rekuja: mi nem altatjuk sehogy a gyerkőcöt, de pl. most egész éjszaka szórakoztatott minket.. Vajon front volt most, hogy mindenkinél volt valamilyen alvási probléma? Amúgy mi nap közben szinte soha nem tudjuk a kiságyában elaltatni, csak a pihenőszékben... Ott szeret lenni, ahol mi vagyunk, és ott egyből meg is nyugszik.
Ennek az uszoda-dolognak utánanézek, mert nem szeretném, ha elmenne a tejcsi a hideg víz miatt.. nem tudjátok, szaunázni lehet szoptatás alatt? Tavaly április óta én sem ültem kádban... Szerintem ma megjátszom, már nagyon hiányzik! (meg a termál víz is, de azt még inkább hanyagolom..) Hű, nem tudom, tápival beválik-e, de szerintem a meleg mint olyan indítja be a folyamatot, és nem feltétlenül a tej.

Tyuntyi: has dolog: nekem a kórházban volt ide-oda lifegős hasam, most már igazából nem lifeg (csak egy réteg párna még ott van a bőr alatt, azt még le kell adni..), de hozzá kell tennem, hogy 2 hétig hasszorítós bugyit hordtam, és most a nacim is eléggé leszorítja. (Amúgy elég gyorsan szokott regenerálódni a testem, most is ezt várom.. Nyárig le kellene adnom még legalább 10 kilót...) Tehát szerintem hasszorítós bugyi, és némi torna rá (csak annyi, hogy has behúz, és tart pár másodpercig, és ezt ismételgetni..)

Snowball: most már követeljük a képet!!! :D Kíváncsi vagyok arra a hajacskára! Miért megy a védőnő holnap is? :shock:

Posta: képzeljétek, itt úgy megy, hogy ha ajánlott, vagy nagyon nagy boríték jön, vagy nagyon sok a cucc (pl újság, levelek, még egy újság, stb.), akkor a postásunk hellózik kicsit a kapuban, és mi kimegyünk... :wink: De hát ez vidék...

Nyufó: ez a táblázat nagyon tuti!! Egészen elérzékenyültem! :)

Csajok, nagy szükségem lesz Rátok jövő hét keddtől! Apa megy külföldre dolgozni, és csak a köv. pénteken jön haza, ami azt jelenti, hogy Anyu és Anyósomék személyében lesz segítségem. Most mentek haza anyósomék, de még Apa is fellélegzett... Rájöttünk, hogy a nagyszülőknek az jelenti a segítséget, ha babázhatnak, de csak a "tiszta" részét, tehát simogatás, tutujgatás, fürdetés, esetleg böfi (pelenkázás már nem!!!). Nos, nekem meg másmilyen segítség is kellene, pl. mosogatás, vasalás, porszívózás, stb., mert ezekre nekem nem nagyon van időm, ha egyedül foglalkozom a babával. Most pedig még igazából ő még csak eszik, alszik, nézelődik, kakil, pisil. Az viszont nem járja, hogy tegnap este kimentem etetés után a konyhába, hogy sterilizáljam a fejőgépet, és az elpakolás ismételten az volt, hogy lekapcsolták rá a villanyt... Tehát kezdhettem 4 ember után eltakarítani a kajamaradványokat, stb. A kakis pelenkát persze senki nem viszi ki a kukába, senki nem teszi rendbe a fürdőszobát fürdetés után, csak Apa és én, és így nem tudom, mi lesz, ha ő nem lesz itt.. Viszont majd megőrülök attól, hogy úgy beszélnek a gyerekkel, mintha hülye lenne, és attól, hogy ha valami "történik", pl. kiesik a cumi a gyerek szájából, akkor erre olyan ijedelemmel reagálnak, hogy örülök, hogy Kristóf nem kezdett el sírni. Úgy látszik, mi túl nyugodtan viselkedünk vele.. Sőt, ma mikor sétáltunk, elsütötte anyósom, hogy a férjem ma reggel olyan szomorú volt, mikor hozta ki Kristófot. Na, ekkor mondtam, hogy álljunk meg, és beszélgessünk, ugyanis az lenne a házasságunk vége, ha Apa egy ilyen gyönyörű gyerekkel, boldog családban szomorú lenne!!! Tökre felhúztam magam! Sőt, tegnap elkezdett jajjogni, hogy úristen, normális amit ez a gyerek csinál?? Mondtam, hogy igen, ugyanis így vesz levegőt.... Hajnalban kirobogott a szobából, hogy csöngettek! Mondtam, hogy nem, mert 3 óra van, és csak én ütöttem hozzá az egyik poharat a másikhoz. De őszerinte csöngettek, még ma délelőtt is ezt mondta, pedig nincs is csengőnk.... Tehát nem tudom, mi lesz több mint 1 hétig, ugyanis félek, hogy elküldök valakit fáradtan, a hajnali órákban a p.cs.ba! Ja, és azzal a felkiáltással utaztak haza ma délben, hogy úgysem tudnak mit segíteni! Tehát most megyek és rendet rakok, vasalok, feltörlök, mosok, mosogatok, stb.. Nem baj, jobb is így.. Apa sem tartóztatta őket...

KépKép
sajti

Kép

Mai kép Kristófról! :)

KépKép
sajti

Sajti
Nagyon jót nevettem a csengős dolgon :lol: Tiszta vicces anyósod van ;) Én egyszer leüvöltöztem anyósomat úgy másfél-két éve, azóta jóban vagyunk ;) Az nagyon vicces volt, fent voltunk valahol 2000 m felett, a kocsi meg 1000 alatt parkolt, már ment le a nap, ő meg elengedte a kutyáját, hadd futkosson. Na, 2 órán át kergettük a neveleten dögöt, tök sötétben mentünk le a hegyről (én szürkületben már semmit se látok), ő meg meg volt sértődve, hogy mért ragaszkodik Lóránt ahhoz, hogy pórázon vigye a kutyát, amikor így is alig bírta visszarángatni, amikor muflonokba ütköztünk (valahol a keleti kárpátokban volt, már román területen, ami ráadásul tiszta medvés). Na ott nagyon beszóltam neki a csodás pedagógiai érzékéről... ő meg kapott rajta, mondta, h de hát milyen nagyszerű fiút nevelt nekem, erre nem bírtam megállni, h ne szóljak vissza, h igen, egy évembe tellt míg elhitettem ezzel a nagyszerű fiúval, hogy ő is szerethető lény :( Tudom, h gonosz volt, de annyira bosszantott, h ő a csodás anya, miközben otthagyta a még nem is 3 éves fiát a nagymamára és elment másik városba. Pedig bizti nagyon szar lehetett neki meghozni ezt a döntést...
Azt akartam kihozni a dologból, h lehet, h egy beszólás segít a dolgon :) De persze nálunk tudom, h Lóránt maximálisan mellettem áll ilyenben, és nem veszi úgy, h bántom az anyját. LEhet, ha megmondod neki, h igazán segítséget az jelentene, ha átvállalna egy háztartási dolgot, válasszon, hogy mit, akkor ő is hasznosnak érezhetné magát, meg te is szívesebben kerülgetnéd.
Anyám nekem is volt fent tegnap babát nézni :) de most nem is éreztem, h kéne segítség, szóval nem zavart, h itt ül és beszél mindenféléről, aminek semmi köze a babához (mindketten tanárok vagyunk)
Látom, azért a végén csak volt időd egy kicsit csak úgy csodálni a pici fiút ;) Nagyon kis-budhás békével alszik :)
Ne aggódj, én bizti szívesen csacsogok veled ;) nekem is igényem van ám a beszédre (tudod, ezért mentem tanárnak, ott még fizetnek is azért, h egész nap csacsogok :lol: )

appa épp az m2-n retro zenéket hallgat és énekel Szaffinak. Most a Csak azért is szerelem megy :lol: Hallanatok kéne :lol:

Nekünk nincs pihenőszékünk, a kocsiülést hoztam fel, de abban is utál lenni. Alapvetően utál a hátán lenni, nézelődni is oldalt fekve szokott. Forgónk sincs az ágy felett, mert a nővérem ígérte, h kapunk tőle, csak nem jött meg a rendelés...

Egyébként ma megjött a pici tajkártyája, be volt dobva az értesítés amikor apa este jött haza, h nem talált minket itthon a postás, menjünk be érte a postára :lol: Mondanom se kell, h nem csöngetett.
Balatongyörökön is olyan postás van, mint nálatok Sajti, ha összefutsz vele a faluban, akkor odaadja a levelet a kezedbe. A vidéki élet előnyei! ;)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Nyufó: nagyon helyes lett a táblázat. Köszönjük

A gyerek hsszával úgy jártunk, hogy születése után 56cm-nek mérték, itthon a védőnéni 51-nek, én nem foglalkoztam vele, de most az 1hónapos védő nénis dolgon megmérte, és 56cm, pedig kin őtt már egy csomó rucit, így valószínú bruttóban adták meg a méretét a kórházba.Végülis mindegy

REKUJA: mi is melegítjük Bálint pocakját, mi nem tejjel és tápszerrel, hanem meggymagpárnával, am mikroba rakható, és a DMben lehet kapni. Amikor már kiobégatta magát, és nem használ semmi, csak behergelte magát, és nem tud túl jutni, akkor jön a cumi, melegpárna, és a takaró. Ekkor pár simi, és már alszik. Ha nem tudsz venni ilyet, akkor kis textilzsák, vagy apa zoknija, és abba só. Ugyanilyen módon melegíthető.

Tegnap vacsoravendégeket hívtunk, nagyon jól sikerült, picit kikapcsolt, de fél1ig maradtak, és mire ágyba kerültem 1óra, és etetés 3kor. Kicsit kinyiffantam reggelre. Így irány Anyuékhoz, akik babáztal vele, én addig vásároltam a pelenkadiszkontba, és utána alvás.

Most rikácsol a legény, így mennem kell. Nektek is sokat nézelődik, döbbenet képes 2órát is pislákolni, és csak utána alszik el

KépKép
KépKép
kat78

Sziasztok.

Kezdek visszesni zugolvasóba,nem tudom mi bajom van,de valami van tegnap óta.Tejem abszolút semmi,hiába szedem a homeos bogyót iszom a teát eszem a madártejet egyszerüen 5 ml-nél nem lesz több akár mit csinálok,teljesen üresek nem hiszem el,hogy ilyen lehetséges erreazért nem számítottam.Túl korán is maradtam egyedül itthon úgy érzem nincs mellettem senki,bocsi lányok nem akarok lehúzni senkit de így érzem magam.
Bibi viszont gyönyörű,nagyon okos rendes baba,sokszor sírni tudnék olyan boldogság önt el ha ránézek.
Petra még mindig beteg remélem hétfőig meggyógyúl.

Snowball

Pihengess csak amíg lehet,megvárunk!Képet azért fél kézzel dobhatnál :) Anyukád remélem veletek van és van segítséged.
Élvezzétek ki minden percét amíg együtt vagytok!

Sajti

Örüklök,hogy máris regenerálódtál,azért csak óvatosan.Szemem ugyan olyan,lehet bejelentkezek szemészhez mert nem látom hogy javulna vér vörös még mindig,bár nem tudom mennyi idő alatt szívódik fel de nagyon zavar.Én veled leszek nyugi az biztos hogy nem könnyű egyedül de néha jobb mint ha feleslegesen vesznek körül emberek.Itt volt sógornőm tegnap ment haza,én egyszerüen nem tudtam mit mondani neki,hogy mit segítsen megfőzött és ennyi.Nincs vele semmi gondom de úgy vártam már hogy csak mi 4-en együtt legyünk.Tartjuk benned a lelked amíg egyedül leszel otthon,én is így vagyok itthon,Zsolti is csak aludni jár haza,én meg éjszaka tápszert kevergetek egyedül,úgyhogy így se sokkal jobb.Nagyon szép baba Kristóf,már én is várom hogy Bibi legalább 1 hónapos legyen és legalább ki lehessen kicsit vinni,meg minnél nagyobb szerintem egyre nyugodtabb az ember.

Rekuja

Egyenlőre nekem is kaja után bealszik a Bibi,talán 1x2x altattam 2 etetés között,neki bejön ha rázzák a fenekét de ha éhes csinálhatok bármit kivárja az etetést :) Néha enne már 2 óra után is mikor benyomott elötte 90ml.-t,máskor meg úgy alszik 70ml.-től hogy nekem kell kelteni 3 óra alvás után,nem értem hogy van ez.Mi is visszanyertük a születési súlyt pedig csak 8 naposak vagyunk és éjszaka csak 2x eszik napközben meg betartom a 3 órát mert félek hogy túl etetem.És vérzik nekünk is a köldökünk a pelenkától,pedig nem is váltottunk de látszik hogy ott dörzsölődik :? Meg akartam kérdezni,hogy nálatok milyen a tápszertől a kaki?Én úgy látom mintha külön választaná a vizet meg a tápi port és külön jönne ki a víz meg egyben a por?Lehet nem jó neki ez majd megkérdezem a védőnénit.
Én is kaptam a 4alkalomról papírt,de nekem a védőnéni állította ki és az orvos csak lepecsételte és aláírta.Mi is a tajkártyára várunk hogy lehessen intézni a dolgokat,nekem lehet Pestre küldik,pedig direkt kértem hogy ne,szuper lesz felmenni érte,nem tudom hogy fogjuk megoldani majd lehet ha odaadják neki akkor Zsolti megy majd el érte.

Tyuntyi

Futás közben vagy hasleszorítót vagy hasleszorítós bugyit használj az nagyon sokat segít hogy visszamenjen a pocid.Azért nem vagy semmi,hogy te is már futkározól :) Már én is úgy kezdenék magammal valamit mert most elég alaktalannak érzem magam.Legalább nagy cicim lenne a sok tejcsitől dehát ez sem jött össze.

Nyufó

Nagyon szép a táblázat,köszönjük én le is mentem magamnak.

Na megpróbálom felrázni magam valamivel csak elötte még etetek egyett.

KépKép

KépKép
csicsi84

Csicsi
Fel a fejjel! Tejcsi nélkül is felnőnek a babák ;) de hidd el, tudom mit érzel. Azért idővel könyebb elfogadni, meg az se hátrány, hogy ha egyszer elaludt, tud nagyot aludni ám! Én nem keltegetem csak 4 óránként, a tápink dobozán az van, h napi 6x egyen, ha tápszeres, az meg négy órát jelent. Mi valami bepa ha 1-et kaptunk, hipoalergén vagy mi, most fog elfogyni az első doboz, amit múlt szerdán, vagyis 10 napja nyitottunk. Sztem még holnapra elég.
Kaki nálunk homogén, sóska színű és állagú, talán kicsit hígabb. Az elején nehezen indult be, de most volt tegnap is, meg ma is. A nem homogén kakit kérdezzd meg sztem a védőnénitől, mert fogalmam sincs, jelent-e valamit.
Valamelyik nap volt egy beszélgetős műsor a tv-ben, nemtom ki, egy okos bácsi mondta az egyedülálló anyákkal kapcsolatos kérdésre válaszul, hogy minden anya egyedülálló, az is aki párkapcsolatban él, csak ott a férfiak szeretik azt hinni, hogy ők is jelentősen részt vesznek a gyerekek ellátásában :) Ez van csajok :)

Most pl apa foglalkozik Szaffival, kitalálta, h nem altatja, h majd éjjel aludjon. Hallom h sír, megyek ki (épp a papírokat töltögettem), látom, h Szaffi az ágy közepén fekszik és sír, appa meg a tv elött ül és nézi a híradót :shock: Mert h hadd sírjon egy kicsit. Pedig csak annyi kellett neki, h megsimizzem és odaadjam neki az ujjamat szopizni. Most legalább sétál vele.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

muszáj feltöltenem, végre egy fotó, amin látszik, h szőke :D Kép

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Na most van egy kis idom irni. Visszaolvasni nem tudlak titeket egyelore, szoval csak onzo modon irok magunkrol :D Ja meg rakok fel kepeket.

Szoval tudjatok a sztorit nyufotol, hogy mi hogy volt, es hogy hogy ert veget a 42 oras vajudas... Egyelore se beszelni nem tudok rola, se irni, mert lelkileg nagyon megviselt, es siras nelkul egyelore nem vagyok kepes errol beszelni. Tegnap sikerult hazakonyorognom magunkat a korhazbol, rendes volt a doktorno, tudta hogy mivel nem helybeliek vagyunk, hanem Edinburghbol mentunk oda, nekunk jo lenne hazamenni. Engem ugye nem tudtak ugy latogatni sem Alexek, ahogy latogatasi ido volt, mert egy nap 2-3x volt, egy-masfel ora latogatasi ido, es volt hogy csak a partner lehetett ott, es kesobb, pl 2 oraval kesobb johettek a tobbi hozzatartozok. Na a lenyeg hogy bonyolult volt... Na meg tudtak hogy min mentem keresztul, lattak hogy csak szenvedek bent... Es a doki elorevette a papirjainkat es a vizsgalatainkat, es hazakuldott amilyen gyorsan csak tudott.

Anyosom hazament tegnap, o sajna nem tudott Mollyval sokat lenni. Anyukam viszont itt van, nagyon sokat segit, nem tudom mit csinalnek nelkule. Molly korul mindent megcsinalok magamtol, meg nagyon jo gyerek, nem siros, eszik, alszik, nezeget. Alex is itthon van, ot is megviseltek a tortentek, de o tud lelkileg tamogatni, o megiscsak erosebb. Kituno apuka, mindent megcsinal Molly korul, csak epp etetni nem tudja :D

Mollynak gyonyoru hamvas szoke haja van, mindenki a csodajara jar. A korhazban a hallas vizsgalatra Alex vitte Mollyt, es ott is mondta a doki hogy na ennek a csajszinak se kell melirra koltenie. Alex meg hozzatette hogy amugysem kellene :lol:

Ejszaka egyszer kelt fel mindig idaig, tegnap este ol 10kor lefekudtunk, 3kor felkelt, eves utan visszaaludt, es majd csak 6kor kelt fel. De akkor 9ig itt sasolt, neztuk a tvt :D

Ja... gatmeteszesem is volt, ma a tukorben volt merszem megnezni, es nem is lattam hogy hol es mit kell nezni :shock: Allitolag valami specko technikat alkalmaztak...hihetetlen. Ja es az aranyerem is kijott, termeszetesen. Azzal szenvedek a legjobban, mert idegesit.

Na es a kepek, utana lepek. Pihennem is kell egy kicsiket :)

Kép

apuka ma este buszken fesulte furdes utan a csmetejet :P

Kép

korhazban vicceskedunk :) (a hatterben a pazarul kifestett labujj kormom van, amit meg Alex csinalt...csak ugy reklamkent kozlom 8) )

Kép

Kép

Kép
snowball

Tenyleg ilyen jo gyerekem van, vagy elbizom magam? Mert csak uldogelek es visszaolvasgattalak titeket. Most is kepes voltam meghatodni a sok aggodo, tamogato, biztato, majd velunk egyutt orulos, gratulalos uzenetektol. Annyira dragak vagytok!!!!!!

Titike: Gratulalok, nem semmi idot futottatok!!!!! :D Sok sok tejcsit!!! :)

Na tenyleg megyek, zuhi, aztan alvas :)

Jo ejt

Kép

Kép
snowball

Sziasztok.jaj snowball hát gyönyörű kis csaj és ez a haj .csodaszép.nekünk tej az sehol...iszom a teat de reménytelen...képet majd meg próbálok valakivel küldeni mert telefonról nem tudok.hétfőn mehetünk haza majd mi is.most ennyi majd írók még .jó babázast
titike84

Snowball
hát ez a csaj egy cukiság! tiszta édes, és rajta ahogy nézem minden szögből látszik, hogy szőke :lol: Szép, kerek baba, nem látszik h megviselte volna a hosszú szülés vagy a fogó.
Neked meg jó felépülést! Hidd el, idővel mind a fizikai, mind a lelki fájdalom tompul (bár nem olyan sebességgel, mint várod...) Én még mindíg néha arra ébredek, h szülési fájdalmaim vannak, aztán rájövök, h csak álmodtam, pedig nekem egyszerű szülésem volt, mint a nagykönyvben.
Alex egy hős, hogy tartja benned a lelket, és megértem, h őt is nagyon megviselte :(
A lányod meg bizti nagyon jó baba marad :) azért lesz néha egy-egy rossz éjszakátok, délelöttötök, de anélkül nem is értékelnéd, amikor jó :D
Kitartás az aranyérhez! Nekem nagyjából mostanra múlt el (2 hét), de a gát még mindig olyan duzzadt, h ugyanúgy fáj minden :(
De mindent kárpótol a pici, csak feküdj mellé és csodálld! Aztán amikor a papírjain először megláttam a nevemet az anyja neve rovatban... fú az nagyon megható ám!
Tényleg, Molly milyen állampolgárságú lett?

titike
Kitartást a tejcsihez! Nekem most nőtt a mennyiség, már lehet, h 15 ml is van a két cicin :lol: Szóval van remény ;)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

jo reggelt. :D

jaj de jo hogy tudok nektek irni, pedig alig aludtam ejszaka. most alszik Molly, szoval a rovid levelke utan beugrok az agyba en is.

titike: nekem is mara durrant be a cici, ejszaka probaltam is fejni hogy ne durranjon szet. ja meg tegnap sebes lett, de gyorsan elszaladt Alex a gyogyszertarba, szerzett nekem kremet. tehat mar az is jol van. ne aggodj, ott is beindul minden a maga idejeben ;) csak menjetek haza a korhazbol, otthon tenyleg minden masabb... en is percrol percre jobban vagyok.

rekuja: na igen, a fogo nyoma talan mar masnapra elmult, es tenyleg nagyon ugyesen voltak a dokik, hogy a brutal szoke fejet nem piszkaltak meg nagyon. En mindig azt nevetem hogy a vakutol megcsillan a fejen a haj :D Anyu selyemhernyonak hivja... vagy csak selymu-nak :D Ejszaka fajt a pocija, mert elkezdte kikakalni a tejcsis kakit a fekete helyett, es az megzavarta a pici hasat, de adtam neki homeos bogyot, es reggelre 2x is kakalt, es most evett es alszik. Tetszik hogy mar van 15 milid, nekem is gyulik, de szenvedek is vele. De inkabb ez, mint az aranyer meg a gat. Az aranyer szerintem mar nekem is kezd jobb lenni (a zuhany ISTENI :D ), a gat az nekem is duzzadt... Anyu mindig csodalkozik hogy tudok terpeszteni. Pedig nekem igy a legkenyelmesebb :shock: Az allampolgarsagot majd kesobb intezzuk el, mert ahhoz le kell menni Londonba. Az pedig nem itt van :? En is meghatodtam mikor lattam a kis karszalagjan hogy Baby Molly, Mum Milena. Jajjj :)

Na megyek szundizni amig tudok :D

Kép

Kép
snowball

nahat en jovok ide olvasni regenyeket, es sehol senki :lol:

Aludtam, es 2 ora mulva felkeltem, Molly meg mindig aludt :) Aztan elkezdte magam osszeszedni, hogy cicimasszazs lesz, fejes stb, mert ejszaka ugye bedurrantak a melleim. Kimentem a konyhaba, hogy megmossam a mellszivot, es ezek szerint elg volt csak raneznem mert elkezdett folyni a tejem mindket cicibol :lol: Utana felkelt Molly is, most evett. Szegeny meg hirtelen sokat szivott a tejcsibol, es kohogni kezdett. Fajni faj, de orulok nagyon. Ejszaka vizesruhaztam... most meg anyu elment kaposztaert a boltba, biztos, ami biztos. Azt meg kell fozni, vagy mit kell vele csinalni???

Kép

Kép
snowball

Snowball
Látod, mi maradtunk továbbra is a legaktívabbak :D Úgy emléxem, a káposztát nyersen kell a melltartóba rakni. Arra az elvre épül, h ha melegben vannak a cicik, több tej termelődik, szerintem. (én egy párnát szoktam magamhoz szorítani, amíg alszom, h megmaradjon a pár csepp kincsem).
Jó, hogy már ilyen vidámak a bejegyzéseid, ezek szerint jobban vagy ;)
Én is "terpeszben" alszok :lol: Az ülés helyett meg még mindig inkább félig fekszek. Mire nem jó egy szoptatós fotel ;) A labdám az, amire esélytelen felülnöm, pedig Szaffi imádja, ha appa azon ücsörög vele.
Lehet, h megvakuzva Szaffin is jobban látszana, h szőke? Mind1, ezért nem világítok rá. Meg ő nem olyan sejemszőke, mint Molly, inkább mint az árvalányhaj.
Szopizás akkor nem fáj, ha egész hátra bekapja a mellbimbódat! Ez eleinte nehezebb, mert nem tátja ki eléggé a száját (ha sír, könyebb, de én úgy voltam vele, inkább fájjon, mint sírjon). A szívás erősségét megszokod :) nekem úgy vákumozik azért a pár cseppért, és már egész jól birom :)
Tök fura, sose voltam elégedett a melleimmel, most, h nincs tej még jobban utáltam őket, de ahogy nézem a pici lányt ahogy megnyugszik tőlük... A végén még elfogadom őket.

Képzeljétek, nem Szaffi tajkártyája jött meg tegnap, hanem az én személyim, amit hétfő délután igényeltem :shock: 4 munkanap alatt szállítással együtt :shock: gondolhatjátok, h meg voltam lepődve!

Ja, és a Kismama magazinban van egy cikk egy csajról, akinek ugyanaz a szoptatással a problémája, mint nekem, h kevés a tejmirigye, csak róla egy mammográfiai vizsgálaton derült ki. Furcsa véletlen, mert elötte alig hallottam ilyenről, erre pont most írnak róla, amikor érintve vagyok. Amúgy tetszett a cikk, ahogy leírta a szoptatási tanácsadó, h mennyi ok miatt alakul gy, h nem tud valaki kizárólag szoptatni, és h nem igaz, h csak fejben dől el és akarni kell, és hülyeség ezzel stresszelni a kismamákat. Legalábbis nekem ez jött le a cikkből :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

gratulálok minden mamának és babának!
én két éve áprilisban szültem kislányomat és vannak ruháim és pár apróság,amit eladnék.olcsón adok mindent és alkudni is lehet,

https://picasaweb.google.com/schnor.and ... dTy9cbYOA#

nézzétek meg hátha tetszik valami

köszi

schnor.andy11@gmail.com ra írhattok

Andy

]Kép[/url]
békefiné

rekuja: hasznal a kaposzta, plusz fejtem ki tejet. Na meg Molly is szopizott, tehat nincs baj. A 70es mellembol hirtelen lett egy 80as, anyu melltartoja van rajtam eppen :shock:
Probald meg Szaffit lefenykepezni hatulrol, ugy nem vakuzol a szemebe, es nezd meg hogy milyen eredemenyt ad a kep :lol:
Igen, ma mar sokkal jobban vagyok, ma mar megolelgettem Alexet, es nagyon jol esett kozel erezni magamhoz. Meg magasabbnak is tunt :lol:

Kép

Kép
snowball

Legszivesebben elkuldenem nektek (Csicsi, Rekuja) a tejcsit, amit kifejtem. Annyira sokat segitettetek nekem lelkileg, hogy legszivesebben ezzel halalnam meg, ha tudnam :( A tobbieknek meg kuldenek egy kis kaposztalevelet vagy lanolin kremet a cickojukra :D

Kép

Kép
snowball

:) ari vagy Snowball :)

Szaffi az éjjel megint éber volt 3 órán át. Most se alszik, hanem a maciját nézegeti :shock: aztán sír, aztán maci. Se cici, se cipelés, se bőrkontaktus... ja és most evett, de nem a lábát huzogatja hasfájás miatt. Lehet, h csak beszélget? Valamelyik barátnőm panaszkodott, h a fia csak úgy alszik el, ha a karjában viszi. Most irigykedek rá, mert legalább úgy elalszik :) Tényleg, nektek mennyit alszik? Jó mondjuk ha egyszer elaludt, képes órákig húzni (3-4 óra). Hív a nép!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Hát tényleg mindenki babázik :)

Szaffi végre kapott egy csomó játékot :) Voltak itt a nővéremék, hoztak neki forgót (Brandon outlet), kapott egy nagy sárga méhecskés happy boxos párnát, meg cumikat - amiket továbbra sem használ :) Viszont a sárga párnát húsz percig elbűvölten nézte, majd elaludt. Lehet, h unalmában nyűgösködött? A kismaci nem volt elég érdekes? Bár csak ennyi lenne!

Ha csak én irogatok, a fórum átalakul napolóvá :D remélem, azért vagytok ilyen passzívak, mert mindenkinek szabadtéri programja van a babával ebben a szép napsütéses időben ;)

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Bocsi csajok,nem tünök el,de Bibi 2 napja megváltozott nem hajlandó aludni szinte egyáltalán,ha elalszik akkor kb.3-4 percet és kel is sírva és utánna etetésig ordít egész nap ez van.Nem tudom mi a baja össze vissza eszik egyszer 50ml.is alig megy le egyszer meg benyom 90ml.-t,de tök mindegy mert így is úgy is sír.
Snowball,gyönyörü Molly hihetetlen haja van.
Elkezdtem ma görcsölni nagyon,felhívtam a szülésznőt azt mondta normális és fáj nagyon a végbelem pedig nincs aranyerem.Ilyen volt valakinek????
Most aludt el Zsolti hasán de már nyüszörög,mennem kell amint tudok jövök.

KépKép

KépKép
csicsi84

Sziasztok!

Mi sem tűntünk el, csak most próbáljuk megregulázni Kristófot kajálás és alvás szempontjából... szeretnénk, ha hamarabb el tudna aludni, és nem másfél órákat kajálna, mert akkor a köv. kajálásig eltelt 1 órában nem tudok háztartást is vezetni, tejet termelni és pihenni is...
Ja, és tegnap voltam fodrásznál is!!!! :D

Rekuja: komoly a kutyás sztori!! Meg hogy milyen nagyszerű fiút nevelt Neked! Képzeld, most derült ki, hogy anyósom pl. nem fürdette a fiait, azt mindig apósom csinálta... Ja, és tőlem kérdezte meg, hogy jól fogja-e Kristófot!! Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy gonosz voltam, de megmondtam Apának, hogy ide ne jöjjenek, amíg ő külföldön van, mert elég nekem egy kisgyerekkel törődni (aki kiszámítható), nem kell még egy nagy, hisztis, kiszámíthatatlan gyerek is... Arról nem is szólva, hogy leszólta a 10ezer forintos vasalómat, hogy azzal nem tud vasalni, csak az ő 50ezer forintos vasalójával, így össze is rántott pár tipegőt a magas hőfok... Azt hittem, legalább olvasni tud.. Mindegy, nem akarok bunkó lenni, mert amúgy aranyos, de úgy látszik, nem ő lesz, aki segíteni tud nekem, amíg egyedül leszek... Nálunk a beszólásnak sincs olyan hatása, mint Nálatok, ui. beszóltam neki, de itthon mártírkodva, könnyező szemmel kezdte el mondani, hogy akkor most már nem fog aggódni, hanem mindig mosolyogni fog, és mondani fogja, hogy hurrá, hurrá... Na, hát ezen kiakadtam, mert így úgy jött le a többieknek, hogy baromira beszóltam szegénykének igazságtalanul... Ha láttátok volna, nem tudtam kivenni a kezéből a babakocsi fogóját, közben pedig nekitolta minden kiálló járdának, beletolta a kátyúkba, rá a jégre, és még veszélyes helyzetbe is keverte magát és a gyerkőcöt az által, hogy nem használta ki az elsőbbségi helyzetünket, hanem leblokkolt két autó között... Tehát még a gyerkőc levegőztetését sem merném rábízni.. :( tökre sajnálom, azt gondoltam, milyen jó lesz majd,ha itt lesznek...
Igen, nagyon cuki Kristóf, mikor alszik.. :wink: Amúgy mindig nagyon cuki, érdekes, amiket csinál.. Szerintem tök sokat lehet tanulni a kisgyerekektől! :D
Tanárnak lenni szerintem nagyon jó dolog, pláne annak, aki szeret beszélni! :D Egyszer olyan szívesen tartanék előadást valahol!! Annak is nagyon örülök, hogy megtanultam gépelni, ui. majdhogynem gyorsabban megy, mint a beszéd... :wink:
A pihenőszék zseniális dolog, nekünk elég sokat van benne!! A játékok nem nagyon érdeklik Kristófot, inkább a "valós" dolgok, mint a teafüves dobozok, kiteregetett ruhák, stb...
Igen, a postások nagyon aranyosak, nálunk például behozta a védőnőhöz a levelet, és egyből ide is adta az enyéimet...
Gyönyörű baba Szaffi!!! :))))))

Kat: a gyerek hossza nálunk is jó téma, ui. szerintünk is nőtt, viszont a védőnő szerint nem nagyon... Apa mondta, hogy a kórházban, csak úgy odatették mellé a centit, nem nagyon törekedtek arra, hogy pontosan lemérjék... Nálunk is sokat nézelődik, és érdekes hangokat ad ki, jelezvén, hogy jó lenne, ha mi is nézelődnék vele... :D

Csicsi: tejed attól is lehet kevés, ha nem pihensz... Ahogy olvasom, ez így lehet... Múltkor, amikor már 3 napja alig aludtam és kevés lett a tej, elég volt 1x 4 órát aludni egyfolytában, és arra ébredtem, hogy feszül... Tényleg nem véletlenül hívják ezt gyermekágyas időszaknak, tényleg a gyerkőccel kéne ágyban lenni egész nap, csak hát ez mostanság nem nagyon megoldható...
Nem eszik 2x ugyanannyit a baba, ahogy én tapasztaltam.. Mi sem vagyunk mindig ugyanúgy éhesek, tehát szerintem ne aggódj amiatt, mennyit eszik. Ha gyarapodik, az a jó!

Snowball: gyönyörű baba Molly, azt hittem, éppen zuhanyozzátok, annyira fénylik a haja, mintha vizes lenne!!! :D Mekkora haja van! tényleg szép kis csaj!

Titike: próbáld meg egy kicsit stimulálni a mellet mellszívóval, vagy rakd rá sűrűbben a babát! Semmiképpen ne idegesítsd magad miatta, majd lesz tejcsi Nálad is! :)

Mellek: kinek hogy vannak a mellei? Úgy néz ki, hogy mivel nem lettem csíkos hasban, most csíkos leszek mellben! :( Olyan jó kis 75B-s cicijeim voltak, most meg olyan "úristen de nagy tőgyek" :( Persze, amíg tudom szoptatom a kicsit, de kíváncsi leszek, mi lesz utána.. Már látom, hogy komoly csíkok vannak rajtuk... Ne haragudjatok, hogy itt panaszkodok, holott néhányótok még most is küzd a tejjel, de tényleg furcsa látni, ahogy enged a szövet... Tudom, nem monokinire, hanem baba etetésére találta ki a természet a cicit, de nekem akkor is fura még egy kicsit.. Amúgy 95-100C-s melltartót hordok most.............. (amúgy nincs ilyen mértékű tejmennyiségem, egyszerűen csak a mirigyek akcióba léptek..)

Képzeljétek, megkérdeztem a védőnőt, hogy szerinte el van -e maradva Kristóf a gyarapodásban, mire ő mondta, hogy fél kiló a minimum havonta, annyi pedig simán meg volt a gyerkőcnek, úgyhogy ne aggódjak.. Meg hát két védőnő és a gyerekorvos közül valaki csak mondta volna, ha valami gáz van..

Annyi mindent írtok duzzadt gátsebről, stb., nem is értem, mert nekem csak a kórházban volt duzzadt, a varratszedés után már alig éreztem, sőt meg sem találtam szinte a sebet..
Csicsi, hol görcsölt?

KépKép
sajti

Haliho!

rekuja: beszelget, ez tetszik :D Kepzeld, most lementem apaval a boltba, addig anyu vigyazott mollyra, ugy siettek vissza mint akit pics@n rugtak :D Es mondta anyu hogy nyoszorgott is, pedig nem szokasa. Aztan megetettem, es most alszik. Soha tobbet nem teszem ki a labam nelkule, most ugy erzem :lol: Jelentem az aranyerem visszavonulasra kenyszerult, mar sokkal jobban van.

csicsi: lehet jo lenne valami homeopatias dokival beszelni a problematokrol, mert en is most adom neki a golyokat, hogy veletlenul se fajjon a kis hasa, es mukodik. Alvas kozben kakal, vagy csend nelkul puki formaban kinyomja. Szoval ha erre ilyen jo megoldas a bogyo, akkor lehet nektek is lenne valami. Nekem ma reggel a petefeszkem gorcsolt be par percre, meg is ijedtem picit. Szoval emiatt ne aggodj, csak jovunk rendbe odabent... Lehet nekem is lenne tobb fajdalmam is, de nekem holnapig 5 fele gyogyszert kell szednem, tobbek kozt 2 fele fajdalomcsillapitot is es antibiotikumot. :?

Akiknek volt gatmetszes, azoknak a wcn a kis es nagy dolgok hogy mukodnek? Mert en nem tudok visszatartani semmit... Neha meg tudok lepodni :shock: Mikor lesz ez jobb???

Ejszaka megint nagyon jol telt, csak fel kellett kelnem fejni, mert hihetetlen kokemeny lett a cickom. De Molly megint csak 3kor kelt fel, aztan meg fel7kor. Tunemeny :)

Kép

Kép
snowball

sajti: a gatsebet en sem talaltam, de meg duzzadt egy piciket, akarhol is van. De hat en meg egy hete sem szultem... De tenyleg nem tudom hol van, csak erzem. Nekem felszivodos varratom van, legalabb ezzel nem maceralnak :? 95-100as cickok, tyuha!!!!!!!!!! :D Az enyemek 70esek voltak es most 80asak, es csak tegnapelott ejszaka lovellt be a tej. Ma ahogy mentem a boltba, felvettem egy passzos felsot, es tetszett amit lattam :P Na meg hogy belefertem ujra a kismama farmeromba 8) :lol:
Remelem nem maradnek meg a csikjaid, kenegessed a kremmel, hogy ne legyen tobb!

Kép

Kép
snowball

Snowball: Vissza szeretnéd tartani?? Örülj, hogy jön! :D Én tökre örültem neki, ui. terhesség alatt nekem sem ment olyan flottul.. persze f.stam, hogy valami lesz a gátsebbel, de szerencsére nem lett semmi.. Kb. 2 hétig légy türelemmel, addig élvezd, hogy jön, amikor csak akar! :D Én azt gondoltam, ez már így is fog maradni, de nem maradt úgy, most már kicsit küszködősebb a helyzet..
A varrat nekem is felszívódós volt, csak a dokim vmilyen speckó svéd varratot is elhelyezett, mondván, megpróbálja visszaállítani az eredeti állapotokat, és az az eljárás, amit ő alkalmaz, tudja ezt.. Tehát azt vette csak ki, a többi felszívódós. De attól még szerintem Neked is ki fognak esni a varrat külső részei, a "kis kukacok", tehát ne lepődj meg.. Korábban már volt szó erről. :D
A cickóim nekem sem voltak olyan hipermega nagyok, kb. másfél hete ilyenek... :? Meg is nézem valahol, hogy a gyerkőc igényei vajon csak egyre nőnek, vagy beállnak egy szintre? Mert ha nem akkor fel kell kötnöm a gatyát, az biztos! Apropó, gatya! A kismama nadrágjaimból már kifogytam, a régiek meg még nem jók rám... Érdekes helyzet, nincs mit felvennem... :?

KépKép
sajti

na látom, beindultatok ;)

Csicsi
A gát duzzanata miatt érzed sztem úgy, h a végbéllel sincs rendben valami. Nekem már lement az aranyér, és én is mindig olyan "furán fájdalmasan" érzem magam kaki után, ahogy odabent "rendeződnek" a dolgok.
A tejcsi és a pihenés között tényleg lehet valami összefüggés! bár nálunk Szaffi is lustul :( de megértem, a cumisüvegből jobban jön a tápi, mint a ciciből a tej. De ne add fel, az is jó, ha akkor teszed rá, amikor nincs benne semmi, nekem majd' mindíg megnyugtatja, ha nem is mindig alszik el rajta.
Elalvással hasonlóak a gondjaink. Mi vettünk valami cseppeket, Infacolnak hívják, és elvileg a kis levegőbuborékokból nagyokat csinál. Eddig egyszer kapta még csak, de utána nagyokat böfizett, szóval lehet, h segíteni fog. A védőnéni ajánlotta, h lehet ilyen kicsiknek is adni.

Snowball
Elmászkálással én is hasonlóan voltam. És ráadásul mindkét kimozdulásomat Szaffi végigsírta, mintha tudná, h anya kitette a lábát :(
Az első pár napban nekem is voltak problémáim a wc-re éréssel - még jó, h a kórházban azt a pelenka méretű betétet adták ;) kb 5-6 nap múlva lett jobb, de még most is turbó sebességgel tolom le a bugyit :lol: Elvileg normális, ha mutat valami javulást. Gondolj bele, h azok az izmok, amikkel visszatartunk épp az ellenkező funkcióban voltak a végletekig kihasználva. Idő kell nekik a visszaszokásra.

Még folytatom késöbb, nem felejtettelek el, Sajti, csak végre felkelt a csaj! egy órával ezelött kellett volna fürdetni :?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
Nem tűntem el, csak szaladós volt hétvégénk.
A témák:
Hasfáfáj: Bálint is belépett ebbe a dolgoba, és néha rémisztő, ahgy kajabálni tud, és ezt éjszakára programozza. Mi az Espumisant választottuk, de nem tudom, hogy segít-e, mert ő ki tudjda pukizni, csak megviseli. Az infacol mellett van a Gripe Water. Ezek mind használhatók, és elvben nem megy bele a véráramlatba. Nekem az a bajom velük, hogy minden eteteéskor kell beadni, pedig nem minden etetés után szenved. De nekem a gyerekorvos azt mondta, hogy nem várjak csodát tőlük, majd az idő oldja meg.

Nézelődés:Sokat van fent, nézelődik. Most a kinti járókájába betettem az íves játszószőnyegét, amin fel vannak akasztva szines dolgok, nézegette, majd nekem jelez, hogy túl sok, álmos(máshogy sír, ha megunta) és cumi be kicsi simi, és most alszik. Persze ez nem mindig van így.
Ma vettünk neki pihenőszéket, és jól mellélepkéztünk, mert rezgőset akartunk, és nem az lett, így nem tudtuk kipróbálni, mert holnap Bence kicseréli:(

Cici: én nem tudom mit kezdjek vele, ha tele van 85d, ha üres 75c. Így egyik melltartó sem kényelmes. És a csinosságukról már nem beszélnék.Éjjel ha megtelnek és hason fekszem kifolyik így arra ébredek, hogy tejes a pizsim és a lepedő. Szóval én bajlódok vele.

Gát: én ehhez nem tudok hozzászolni. Az én sebem nagyon szép. Kicsit érzéketlen ott a terület, de már le tudtam epillálni a bikinivonalamat, így kicsit nőcinek érzem magam. Én e területen jól vagyok. Már 2hete elmúlt a véerezgetésem is, és most 2 napja újra van, és mensi szerűen fája a hasam is. Mikor kéne újra megjönnie az embernek szülés után?

Anyós: na érről a témáról sokat tudnék írni, de nem teszem, mert felrobbanok tőle, és nem éri meg. Nálam iszonyú a helyzet. Hülyéket kérdez, csak engem hivogat, okosabb a gyerekkel kapcsolatban mint én, jobban akarja ismerni. Kiveszi a kezemből. Segíteni nem segít, nem főz, nem vásárol, csak látogatóba jön, persze akkor, amikor bence nincs itt. Ha panaszkodom a Bencének, akkor közli, hogy az én szüleim is jönnek. Persze ő nincs itthon, pedig ő is nehezen viseli az anyját.
Szóval iszonyú nehéz vele. Bazsajog a gyereknek, és gügyög, és hálálkodik nekem, hogy neki szültem.
Na befejezem, mert csak felidegesítem magam.

Éjszakák: nálunk változó, ha a 9órás etetés után mélyen el tud aludni, akkor jó az éjszaka, mert felébred és utána eszik és vissza tud aludni. Ha 9órás etetés után felületesen alszi: akkor sikongat ha kiesik a cumi a szájából, és forgolódik, csapkod, és állandóan felébredszti magát, és akkor szőrnyű az éjszaka.
Ez változó.

Hangulat: kicsit ingadozó: nehéz vele egyedül itthon, ha kicsit sírós. Én nehezen bírom a bezártságot, és zavar, hogy 3órákra isztódik a napom, és nehezbben tudom intézni a dolgokat. Bence nagyon sokat dolgozik, így rá nem mindig tudok számítani. Anyu mondta, hogy segít, de most éppen elutazik, vagy a nagymamámnak segít, vagy a bátyjámék hívják magukhoz, én meg nem szólok, csak próbálom megoldani.

Ebéd: most nehezebben tudok főzni, mert 9kor eszik reggel, utána séta, és délre haza, mert megint eszik, és akkor nekiállni főzni nem mindig sikerül, és szeretek aldni egyet délután, mert akkor könnyebb az éjszakázás. Így nehéz ez a kajálás, főleg úgy, hogy néha el is felejtek enni.

Mozgás: nekem is visszament a hasam nagyon. Már elő is vettem pár régi cuccot. Kicsit lötyög. Nekem nagyon hiányzik a tenisz, de nem tudom hogyan fogom megoldani az edzéseket:(

mindenkinek alvós jó éjszakát. igyekszem írni, ha tudok

KépKép
KépKép
kat78

Sajti
Ahogy anyósodról írsz, lehet, h nem baj az a párszáz kilométer nálunk :) Épp tegnap sikerült megszerveznem egy videohívást velük, h mégis lássák már az unokájukat "élőben". Lóránt tök kis lelkes lett a dologtól. Szerencsére apósom is, úgyhogy nem kellett apának csalódnia. Ja, és közölték, h Szaffinak vörös a haja, és vajon kitől örökölhette, és ez milyen gyanús :twisted: Majdnem visszaszóltam, h a biológustól, aki összerakta a Kaáliban. Milyen már, beszólni itt nekem, h nem is Lóránt az apja, amikor tökre hasonlít rá!!!
Cicikhez én nem tudok sokat mondani, én tök ugyanazokat a melltartókat hordom, mint régen :( De a tejmennyiségnek bizti nőnie kell, mert hát a gyerek egyre többet fog enni - legalábbis tápiból egyre több kell neki :) Gondolom, ezért vannak a nagy cumisüvegek is ;)
Én a tanításban a legjobban a folyamatosságot szeretem. Nekem legalább 2 év, amíg megszeretek egy osztályt, ezért az első évben az osztályok "haragudni" szoktak rám, de én nem tudok hazudni nekik az "ugye mi vagyunk a tanárnő kedvenc osztálya?" tipusú álszent kérdésekre :) Aztán amikor érettségiznek, akkor általában már sajnálom, h elmennek. Persze nem mindig, a legutóbb számoltam vissza, még hányszor kell bemennem :lol: Aztán kiderült az érettségikor, h én voltam a kedvenc tanáruk :shock: Ők meg nem értették, h mért nem megyek el a bankettjükre... Fú, na az egy nagyon álszent banda volt ám, tyű, de rosszul viseltem! aki emberileg értékes volt, azt meg tök elnyomták a miss budai miliomos-csemeték :?
Gatyákkal én is ugyanígy állok :) a kórházból 9 kilóval kevesebbel jöttem ki, szóval már combban is lötyögnek a kismama cuccok, de azért még 6-7-tel több vagyok, mint a normál ruháim... De legalább a hasam tűrhető, csak annyival nagyobb, amit a súlyfelesleg indokol, a bőröm is szépen visszament. De muszáj lesz leadni azt a 6-7 kilót, mert egy új ruhatár... nem csak anyagilag, de szekrényileg sem megengedhető :D

Na alszom egyet, ma enyém az éjszaka... olyan jó volt a hétvége, h apa altatott! Tényleg, etettem, aztán ő átvette én meg aludhattam. hmmm már alig várom a pénteket, amikor ő éjszakázik :lol:
Amúgy az én munkamániás kis férjem a minap elnézést kért, amiért csütörtökön szegeden tárgyal és későn fog hazajönni, és egyedül kell majd fürdetnem :shock: Lehet, h mégse fog napi 10 órát dolgozni ezentúl is? Úgyis csak 8ért fizetik :lol:
Érdekesség: Lóránt erdélyi ismerősei közül senki se hallott még a Szaffi névről :shock: az egyik, amikor mondta, h megszületett a gyereke és Farkas Szaffinak hívják, megkérdezte, h ez fiú vagy lány név? :lol: A másiknak meg ki kellett írnia a rajzfilmet dvd-n (hupszi, nem, sose tennénk ilyen jogsértő dolgot 8) ), mert rákeresett a névre neten, és akkor tudta meg, h van egy ilyen rajzfilm. Pedig Lóránt mindenkinek azt mondja, h egy Jókai regényből jött az ötlet :lol: Végülis a Cigánybáró alapján írták a Szaffi forgatókönyvét ;) Így tök irodalminak hatunk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Kat
Húh, anyósod nagyon dúrva :shock: Kár, h a pároddal nem tudtok erről beszélni :( Anyukádat szerintem hívjad, ne szerénykedj! Lehet, h ő is szívesen jönne, csak ő meg pont ellentéte az anyósodnak, és nem akar zavarni!
Rendelős kaját nagyon utálod? Sokat tud segíteni ám! Én is olyan vagyok, h sokszor sajnálom az időt a főzésre, már a terhesség alatt is ez volt. Pedig szeretek főzni, meg ha rászánom magam, jókat is csinálok, csak egy kicsit adhoh módon (ezt tuti nem így írják), és nem mindig van minden itthon hozzá. Most, h Lóránt itthon volt, így főztem, még maradt holnapra is, de kedd-péntek közöttre rendeltem kajákat. Kicsit jobb, mint a menza minőség, de sokkal rosszabb lenne, ha az alvásidőmből venne el a főzés, vagy nem ennék. Ja, és 3500 körül fizetek a 4 napra.
Teniszt ne is mond, vagy 2 éve nem volt módom rá! (lombikok alatt is kimélő életmódon voltam). Én is gondoltam, h fel kéne majd hívnom az edzőmet, de amíg oda-vissza megyek, meg ott játszok az összesen 2-2,5 óra, annyi időre meg nem szívesen hagynám egyedül a csajt. Majd megyünk fallabdázni appával, azt Szaffi az üveg túloldalán alszik majd a babakocsiban :lol: Ez is reális ;) Maradnak a felülések a nappaliban :lol:
Gripe water-re nekem azt mondta a védőnő, h 1 hónapos kor alatt nem ajánlja. Egyébként anyám annak idején köménymagos teát adott nekünk, és neki bevált. Csak hát Szaffi nem iszik meg holmi teákat!

Mondtam már, h belőlem is potyognak a varratok? Legalábbis azt hiszem, mert csak zuhanyzás közben láttam, és mire lehajoltam, h elkapjam és megnézzem, már lefolyt :) Nővérem mondta, h belőle nem potyogott ki, és húzódott, szóval ő 4 hét után ment a nőgyógyászához, és tényleg nem szívódott fel benne, és egyben ki lehetett húzni a felszívódós cérnát :shock: Szóval, ha valakinek gyanúsan feszül 4 hét után is a varrás helye, érdemes hamarabb visszamenni ám!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Azta, laptetőn vagyok! Én alszom át az éjszakát :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Uristen de erzelgos napom volt. Most bogtem ki magam, hogy apa nem tudott elmenni ma sorozni senkivel sem, mert senki sem er ra. Es szegeny egyedul iszik itthon sort, es mondta hogy nincs is neki baratja itt. Ugy megsajnaltam, megszakad a szivem, olyan jo ember es ugy megerdemelne ha most valaki ra tudna erni. De majd holnap este atmegyek en vele a pub-ba, es iszok vele egy gyumilevet :) Meg aztan azton is elpityeredtem hogy az olemben aludt Molly, es hogy olyan gyonyoru, mennyire szeretem. Furak ezek a plusz erzelmek...

nem gyozom kifejni a tejemet, es megszakad a szivem hogy ki kell ontenem. Nem latom egyelore ertelmet fagyasztagtni, mert kicsi a fagyasztonk, es jo lenne ahhoz valami tartot is beszerezni.

En csak 4 kilotol szabadultam meg elvileg, es fogalmam sincs, hogy miert csak ennyi, ha eleve Molly 3330 gramm volt. Akkor a tobbi 700 gramm az...placenta meg viz? Keptelenseg.

En sohasem voltam aktiv tipus. Most viszont kesztetest erzek ra, hogy menjek mozogni. Majd meglatjuk, lehet tulbuzgo vagyok :P

Na megyek zuhanyzok, utana megnezunk apaval egy filmet. Molly baby mar alszik...

Ja es a hasfajosok probaljak ki a homeos bogyokat, mert nekunk annyira hasznal, hogy eszre se veszem mikor kakal :D Neha alvas kozben csinalja, vagy eves kozben. De naponta tobbszor is, es hala a jo egnek azutan az egy atsirt ejszaka utan olyan nyugodtak a nappalok es az ejszakak is.

A pocakom nekem mara ment ugy vissza, hogy mar latom magam, ott..alul :D Egyelore viszont nem vett ra a lelek, hogy rendbetegyem magam :?

Kép

Kép
snowball

Snowball: ne öntsd ki, fagyaszd le, mert ha megnő a kiscsaj tejigénye, lehet, hogy nem tudja egyből követni a szervezeted!!! Kristófnak az utóbbi 1 hétben nőtt meg az étvágya, és már 2 fagyasztottat bontottunk fel!! Nagyon jól jött, amíg be nem állt az én tejtermelésem!

KépKép
sajti

sajti: huha, akkor fagyasztok le egy kicsit, mert szerencsere van mibol :oops: :)

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!

Bibi úgy ahogy alszik a hintájában gyorsan írok is pár sort.A helyzet nálunk változatlan,tegnap leesett a köldökcsonkja én szépnek látom ma elvileg jön a védőnéni és megnézi.Viszont sárga a nyelvünk ami elvileg nem szájpenész mert az fehéres szürke lepedék ez meg citrom sárga,de akkor mi lehet.?Tegnap elmentünk az Árkádba vettem megymag párnát meg mecsek bébi teát mert mindenki azt mondja hogy biztos fáj a pocia mert a tápis babának úgy kéne durmólnia hogy csak na,amúgy a kocsikázást nagyon bírja átaludta a 2 órás utat.
Este 8 tól 11 ig ment a hiszti,megetettem 3órán belül 2x mert éhesnek tünt,elaludt 11.30-kor és reggel 6 kor keltem hogy mocorog és akkor keltünk fel enni.Kicsit megilyedtem,de van amikor meg hiába kínálom 3 óránként eszik 50ml.-t nem kell neki még és utánna csak szívok,hogy kevesett evett mert nyűgös lesz fél óra múlva :?

Snowball

Átérzem a hangulatod én is elpityeredek sokszor ha ránézek Bibire,nem is tudom mi lenne velünk már nélküle el sem tudom kébzelni az életünket hiába vagyok fáradt és sokszor aggódok hogy mi miért van.
Megyek veletek a Pubba :) Szegény Alex,biztos inni akart Mollyra de még biztos lesz rá alkalom aranyos vagy hogy így törődsz az érzéseivel,nálunk Zsolti csak márciusban tartja meg a Pesti tejfakasztót amit én nem bánok,úgyis olyan keveset van itthon,én sem mozdulok ki nagyon márciusig,megvárom míg elmegyünk a 6 hetes vizsgálatokra és utánna lehet én is beülök valahova 2-3 órára.
Nálatok mondtak valamit,mikor lehet vinnetek Mollyt sétálni?
A héten már két hetesek leszünk és én soknak találom hogy még két hetet várni,pláne hogy van saját udvarunk és kitolhatnám.Rólam sem jött le 10 kiló,én is meglepődtem ugyan úgy mint te én alapból annyira számítottam de mióta itthon vagyunk már lement 3 kiló még van kb.6kiló+ de majd lemegy valahogy de már én is sportolnék valamit.

Sajti

Lehet a pihenéssel rontottam el m indent még a kórházban,de úgy sírt állandóan hogy szülés után pár órával állhattam fel sétálni vele mert nem jött semmi a cicikből,igazából nem is aludtam szülés után még egy napig mire kapott pótlást és elaludt végre.
Úgy éreztem mintha a petefészkemnél görcsölne,még menés közben is éreztem a lépéseknél,ma nem érzek semmit elég kevés vérzésem van már azt mondta a szülésznőm hogy kihathat a végbelekre is egy húzó feszítő érzés,azért ha nem múlik el elmegyek dokihoz mert anyukám vastagbél rákban halt meg nekem azért lehet jobban oda kéne figyelnem ilyenekre.Zsolti is azt mondta hogy aki szoptat és nincs otthon méricskélés az sae tudja mennyit eszik minden alkalommal a gyerek lehet nekem se kéne állandóan méregetni mert lehet tényleg hülyeség.

Rekuja

Nekünk is van infacol de ha nem muszáj akkor nem adok neki semmit én inkább megpróbálnám a teát ha azt mondja a védőnő,hogy nyugodtan,mert lehet nincs nyár de én úgy látom néha mintha szomjas lenne,meg sokszor csuklásnál is szivesen adnék neki egy kicsit.Én is agyan így várom a hétvégét,mondjuk etetni én etek akkor is de a büfi nálunk is átmegy olyankor meg fent marad velem amíg el nem alszik,tegnap is olyan rossz volt hogy 10 kor elment lefeküdni én meg egyedül sétáltam Bibivel.Ráadásúl lent alszok vele a kanapén mert mikopr kaja után leteszem és elalszik már nem merem felvinni nehogy felébredjen inkább odabújok mellé.

Kat

Elvileg amíg szoptatsz nem fog megjönni,elvileg addig nem is lehetsz terhes ami szerintem hülyeség.A főzéssel ugyan így állok,megpróbálom elkészíteni a legegyszerűbb kajákat,tegnap is eltörtem egy üveg fedőt mert úgy próbáltam kavargatni hogy közben sírt a kezemben a Bibi.
Látom nálatok is bejött a cumi,simán elfogadta mikor adtátok neki?Próbálkozom odaadni neki néha hátha attól elalszik vagy megnyugszik de nem kell neki akár mit csinálunk :)

KépKép

KépKép
csicsi84

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép

KépKép
csicsi84

sziasztok!

Most volt itt a vedoneni, vettek Mollytol vert a kis sarkabol, 2x is meg kellett szurni szegenyt, ugy sirt, majd meg szakadt a szivem. Most az apukaja ujjat szopcsizza, azon nyugszik meg.
Anyum elment felfedezo turara, shoppingolni :D Ha elmegy a tescoba, ami 1 percre van gyalog, egy ora mulva jon altalaban vissza, mert kolbaszol a boltban, nezeget. Akkor most szerintem este jon vissza, mert busszal ment :lol:
Az ejszakank megint nyugodt volt, eszik-alszik, es csak egyszer kelt fel ejszaka, utana meg csak reggel. Ugy erzem hogy valamiert egy nyugodt baba kijart nekem, ha mar ennyire nehez szulesen vagyok tul.

csicsi: en is aggodtam, hogy lehet szomjas, es megkerdeztem a vedonenit, aki mondta hogy nem lehet szomjas, mert a tejcsi azt is csillapitja. Rakerdeztem hogy ugyanigy lenne-e, ha tapis baba lenne, es mondta hogy igen. De szerintem csuklasnal adhatsz neki egy kis vizet, attol nem lesz semmi baja.
Ma ujra megmertem magam, es mar -7 kilonal tartok. Meg 8 fent van... De mostmar legalabb megindult a folyamat.
Nem tudom mikor megyunk majd setalni...majd lassan elkezdem szokatni a nyitott ablakkal, aztan le a kertbe, utana ki. Szeretnek mar setalni vele :)
Este fel 10 korul talizunk a pubba?! :D Jo is lenne :)
Nagyon aranyos Bibi a kepeken, en is lassan toltok fel ujat, csak most megyek a kiscicamhoz :)

Kép

Kép
snowball

Hahó csajok!

Na így, h appa dolgozik, már nekem se nagyon van időm :D Most épp rajtam alszik a kis cuki. Elalvási probléma megfejtve. Az infacol miatt nagy büfik meg pukik vannak, tegnap este óta csak egyszer fájt a hasa, ez pipa. Altatás: meztelen felső testemre fektetem, ujjam a szájába, duruzsolás. Eddig jól bevállt, csak nincs szívem betenni az ágyába, pedig egy félig kipucolt wc vár rám :lol:

Csicsi
Cumi elutasításával látom nem vagyok egyedül :) én is inkább teáztatnám, mint a gyógyszer, de azt kiköpi :( ez az infacol meg szerintem is finom, ő is lelkesen cuppogja el. Ja, én csak lenyaltam az ujjamról, h megkostoljam, persze hasmenésem lett tőle... nem véletlen van ráírva, h csak babáknak!
Nagyon cukik a képek, a legjobb, amin a nővérkével van :)

Snowball
Aranyos anyukád, h felfedezi a környéket :) Meg bizti titeket is hagyni akart egy kicsit kettesben babázni. A sok tejcsiből azért is fagyassz, mert bármikor lehet olyan napod, h alig van. Pl amikor Alex visszamegy dolgozni, anyukád hazautazik és te hirtelen egyedül maradsz egy kicsit. Szóval a tartalék mindíg jól jöhet!

Bejött a laptető = átaludt éjszaka :) a fél1es szopi+tápi után 5 perc alatt visszaaludt, csak 5 után keltünk megint.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Szomjasságról:
Elvileg a tápi mellett nem szabadna szomjasnak lennie. Ha mégis úgy érzed, akkor adhatsz neki inni, de csak kaja után, ne túl közel a köv kaja időhöz, mert a víz eltelíti a gyomrát, és nem fogja érezni, h éhes, pedig az lesz, és aztán már nem tud annyit enni, ami az éhségét elnyomja.
Tápos babák sokat alszanak egyben. Ha nem kell fel az éhsége miatt, meg te se parázol, szerintem hagyhatod aludni, bárki bármit mond. Mérlegeléssel mi leálltunk már csak napi 1x mérjük. miután 1 hét alatt felszedett fél kilót, utána 3 napig egy grammot se hízott. most egész normál ütemben gyarapszik. Szóval az elején rákapcsolt, azóta bizti, a hossza nő, mert már elég szűk rá az 56-os rugi, a pici lábain nagyon feszül, ha kinyújtja.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Na itt volt a védőnéni,van valami kinövés Bibi köldökén betadint kell csepegtetnem rá napi 4-5x meg a védőnő valamit rakott rá és jövőhéten is fog.Megint nyűgös volt pont mikor itt volt,mondta hogy nyugodtan adjam neki a Mecsek teát vagy vizet ha úgy érzem hogy szomjas adtam neki pár korty vizet és egyből bealudt 5ml.-nél nem ivott többett de egyből megnyugodott a nyelve lehet azért is sárga mert keveset iszik vagy a tápszertől azt mondta töröljem le vizes gézzel.Kiváncsi vagyok mennyit fog enni így hogy ivott egy picit,meglátjuk most alszik mint a bunda.
Ja és ismét a lelkemre kötötte,hogy keltsem max.4 óránként éjszaka is mert ennie kell még,el sem mertem mondani,hogy 7 órát aludt majdnem most is.Lemérte most ő is és 3565g.-ot mutatott a mérleg,egy hete jöttünk haza 3140g.-mal úgyhogy szerintem eleget eszik.Azt mondta nem akar megilyeszteni de lesz még gondom Bibivel mert már most nagyon érdeklődő,nem lesz egy "jó" gyerek(evős-alvós).

Snowball

Na pörögnek rólad is a kilók,mondjuk engem nem zavar most úgyis bevagyok zárva,tavaszra meg ha odafigyelek akkor magától is lemegy.
Hát tényleg kiérdemelted a jó gyereket én biztos azért sétálgatok Bibivel itthon kilómétereket mert csak 6 órás szülésem volt :)
Oké akkor 10-kor tali :)
Én próbálkozok azért a teával sokat úgy sem lehet adni,ha nem eszik tőle vagy nem lesz jobb a helyzet akkor nem max. nem kap.

Rekuja

Infacolt mondta nekem is most a védőnő,hogy az sok mindenkinek segít van is itthon majd kipróbáljuk ha kell.Cumit próbálta a védőnő is és semmi :) Mondta vegyek olyan régebbi fajtát aminek ilyen barna szilikon a gumija mert vannak babák akik csak azt fogadják el,lehet nekünk ilyen régi vágású gyerekeink vannak :)
Nekem is hasmenésedm van csak nem tudom mitől,nekem igen rossz az emésztésem mióta szültem,pedig ma sem ettem semmi olyat amitől lehetne elvileg :?
Én meg a sógornőmnek adtam szoptatós teát és szegény úgy felpuffadt tőle mint egy lufi :) De jó tudni hogy akkor szorulás esetén lehet használni az infakolt :)

Nem tudom ki hogy van,de elkezdett fájni a hátam a vállam,reggel volt egy iszonyatos vádli görcsöm,azóta is érzem a nyomát,lehet kéne egy jó maszírosztatás mert úgy érzem kivan minden testrészem.

KépKép

KépKép
csicsi84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?