Sziasztok!
Mi sem tűntünk el, csak most próbáljuk megregulázni Kristófot kajálás és alvás szempontjából... szeretnénk, ha hamarabb el tudna aludni, és nem másfél órákat kajálna, mert akkor a köv. kajálásig eltelt 1 órában nem tudok háztartást is vezetni, tejet termelni és pihenni is...
Ja, és tegnap voltam fodrásznál is!!!!
Rekuja: komoly a kutyás sztori!! Meg hogy milyen nagyszerű fiút nevelt Neked! Képzeld, most derült ki, hogy anyósom pl. nem fürdette a fiait, azt mindig apósom csinálta... Ja, és tőlem kérdezte meg, hogy jól fogja-e Kristófot!! Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy gonosz voltam, de megmondtam Apának, hogy ide ne jöjjenek, amíg ő külföldön van, mert elég nekem egy kisgyerekkel törődni (aki kiszámítható), nem kell még egy nagy, hisztis, kiszámíthatatlan gyerek is... Arról nem is szólva, hogy leszólta a 10ezer forintos vasalómat, hogy azzal nem tud vasalni, csak az ő 50ezer forintos vasalójával, így össze is rántott pár tipegőt a magas hőfok... Azt hittem, legalább olvasni tud.. Mindegy, nem akarok bunkó lenni, mert amúgy aranyos, de úgy látszik, nem ő lesz, aki segíteni tud nekem, amíg egyedül leszek... Nálunk a beszólásnak sincs olyan hatása, mint Nálatok, ui. beszóltam neki, de itthon mártírkodva, könnyező szemmel kezdte el mondani, hogy akkor most már nem fog aggódni, hanem mindig mosolyogni fog, és mondani fogja, hogy hurrá, hurrá... Na, hát ezen kiakadtam, mert így úgy jött le a többieknek, hogy baromira beszóltam szegénykének igazságtalanul... Ha láttátok volna, nem tudtam kivenni a kezéből a babakocsi fogóját, közben pedig nekitolta minden kiálló járdának, beletolta a kátyúkba, rá a jégre, és még veszélyes helyzetbe is keverte magát és a gyerkőcöt az által, hogy nem használta ki az elsőbbségi helyzetünket, hanem leblokkolt két autó között... Tehát még a gyerkőc levegőztetését sem merném rábízni..
tökre sajnálom, azt gondoltam, milyen jó lesz majd,ha itt lesznek...
Igen, nagyon cuki Kristóf, mikor alszik..
Amúgy mindig nagyon cuki, érdekes, amiket csinál.. Szerintem tök sokat lehet tanulni a kisgyerekektől!
Tanárnak lenni szerintem nagyon jó dolog, pláne annak, aki szeret beszélni!
Egyszer olyan szívesen tartanék előadást valahol!! Annak is nagyon örülök, hogy megtanultam gépelni, ui. majdhogynem gyorsabban megy, mint a beszéd...
A pihenőszék zseniális dolog, nekünk elég sokat van benne!! A játékok nem nagyon érdeklik Kristófot, inkább a "valós" dolgok, mint a teafüves dobozok, kiteregetett ruhák, stb...
Igen, a postások nagyon aranyosak, nálunk például behozta a védőnőhöz a levelet, és egyből ide is adta az enyéimet...
Gyönyörű baba Szaffi!!!
)))))
Kat: a gyerek hossza nálunk is jó téma, ui. szerintünk is nőtt, viszont a védőnő szerint nem nagyon... Apa mondta, hogy a kórházban, csak úgy odatették mellé a centit, nem nagyon törekedtek arra, hogy pontosan lemérjék... Nálunk is sokat nézelődik, és érdekes hangokat ad ki, jelezvén, hogy jó lenne, ha mi is nézelődnék vele...
Csicsi: tejed attól is lehet kevés, ha nem pihensz... Ahogy olvasom, ez így lehet... Múltkor, amikor már 3 napja alig aludtam és kevés lett a tej, elég volt 1x 4 órát aludni egyfolytában, és arra ébredtem, hogy feszül... Tényleg nem véletlenül hívják ezt gyermekágyas időszaknak, tényleg a gyerkőccel kéne ágyban lenni egész nap, csak hát ez mostanság nem nagyon megoldható...
Nem eszik 2x ugyanannyit a baba, ahogy én tapasztaltam.. Mi sem vagyunk mindig ugyanúgy éhesek, tehát szerintem ne aggódj amiatt, mennyit eszik. Ha gyarapodik, az a jó!
Snowball: gyönyörű baba Molly, azt hittem, éppen zuhanyozzátok, annyira fénylik a haja, mintha vizes lenne!!!
Mekkora haja van! tényleg szép kis csaj!
Titike: próbáld meg egy kicsit stimulálni a mellet mellszívóval, vagy rakd rá sűrűbben a babát! Semmiképpen ne idegesítsd magad miatta, majd lesz tejcsi Nálad is!
Mellek: kinek hogy vannak a mellei? Úgy néz ki, hogy mivel nem lettem csíkos hasban, most csíkos leszek mellben!
Olyan jó kis 75B-s cicijeim voltak, most meg olyan "úristen de nagy tőgyek"
Persze, amíg tudom szoptatom a kicsit, de kíváncsi leszek, mi lesz utána.. Már látom, hogy komoly csíkok vannak rajtuk... Ne haragudjatok, hogy itt panaszkodok, holott néhányótok még most is küzd a tejjel, de tényleg furcsa látni, ahogy enged a szövet... Tudom, nem monokinire, hanem baba etetésére találta ki a természet a cicit, de nekem akkor is fura még egy kicsit.. Amúgy 95-100C-s melltartót hordok most.............. (amúgy nincs ilyen mértékű tejmennyiségem, egyszerűen csak a mirigyek akcióba léptek..)
Képzeljétek, megkérdeztem a védőnőt, hogy szerinte el van -e maradva Kristóf a gyarapodásban, mire ő mondta, hogy fél kiló a minimum havonta, annyi pedig simán meg volt a gyerkőcnek, úgyhogy ne aggódjak.. Meg hát két védőnő és a gyerekorvos közül valaki csak mondta volna, ha valami gáz van..
Annyi mindent írtok duzzadt gátsebről, stb., nem is értem, mert nekem csak a kórházban volt duzzadt, a varratszedés után már alig éreztem, sőt meg sem találtam szinte a sebet..
Csicsi, hol görcsölt?