Új privát üzeneted érkezett!

Magika!Vigyázz magadra!!!!!Dokidat nem hívod fel a biztonság kedvéért?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Lanyok!

Koszi az aggodast.

Vigyazok magamra.
Most fekszem es mindjart alszom is egyet.

Az orvost hiaba hivom, ugy sem tud semmit sem csinalni.

Azt mondta, hogy ilyenkor fekudjek es nospa+mgb6.

Ha nem mulik irany a korhaz.

En szombathoz harom het mulva szeretnek szulni.

Magi
Vendég

Magika akkor már szülhetsz, küldesz majd egy sms-t ? Ha gondolod priviben elküldöm a számomat.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi!

ok kuldjed!

Kép
Vendég

Sziasztok!
Ma megint nem mentem suliba... reggel volt megint egy eszméletlen hidegrázásom, e láz nem... (lehet megint csak hőhullám) na de utána ugy szúrt a pocim, jobbnak láttam nem menni semmerre. Mostanáig aludtam... Mondtam a páromnak, hogy nem hiányzik nekem, hogy már igy 21 hetesen görcsölgessek!
Bár sajna ma muszáj a mosósnap, de ezen kívül csak ülni és feküdni fogok!!

Magika!
Te is vigyázz magadra!

d.dodó

Magi
vigyázz magadra,pihenj sokat! :wink: Lehet még iratkozni az sms listára? :lol:

Kata
Hogy vagy?

Gabi
Drukk neked,méssz még valamikor dokihoz?

Mi ma estére fekszünk be Mátéval a Heim Pálba,alvásdiagnosztikára. :? Már tiszta ideg vagyok! :evil:

edoci

Dodó
Te is vigyázz magadra és pihenj sokat!

edoci

Dodó
Tényleg,újabb pocakfotó? :wink: Régen láttuk! :lol:

edoci

Viki
Sikerült felhívnod Szegedet?

edoci

Aki szeretne sms irjon priviben szamot.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Magika!

Vigyázz magadra, még legalább 2-3 hétig maradjon bent a kiscsajod, látod enyém is szót fogadott, 37+3-ra jött csak ki! :wink:

Edoci!

Aha, felhívtam őket tegnap, megígérték visszahívnak, nem hívtak. Felhívtam őket ma is, most is megígérték, hogy majd ma visszahívnak! :? Szóval majd hiszem, ha "látom" .

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Visszahívtak szegedről: NEGATÍV!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

edocimost akkor kell mennema dokihoz ha pozitiv a teszt, ha meg nem akkor majd megint a következő ciklus közepén uh-ra. Hát remélem hogy inkább a pozitiv teszt miatt kell mennem.

Viki örülök neki hogy minden ok.

dodó te is vigyázz magadra és pihenjél, vegyél be magznéziumot.

edoci drukk az alváslaborhoz, kiváncsi vagok mit mondanak majd, csak 1 éjszakát kell ott lenni? vagy miért mentek oda?

Kép

gabi1

edoci!
Ime egy mai pocikép!

Kép 20+2

d.dodó

Magi
Ment a szám! :lol:

Viki
De jó! :D :D :D

Gabi
Remélem hogy akkor a + teszt miatt fogsz menni legközelebb! :D
Aha,csak egy éjszakát kell ott maradnunk,tegnap voltunk vizsgálaton ott a fül-orr -gégén,egy szondát vezettek le Máté gégéjéig,az orrmandula nagyobb(ezt sejtettük) :? ,gégéje vérbő,amire azt mondta a drnő lehet GOR gyanú. :roll: De először inkább csinlájuk meg az alvásvizsgálatot,hogy nincs-e éjszaka apnoeja.(éjszaka nagyon horkol Máté,emiatt mentünk a drnőhöz)
Szerencsénk volt,mert már csak áprilisra volt már előjegyzés,de pont lemonták a mai időpontot,így be tudott írni a helyére. :wink:

edoci

Dodó
Köszi! :D Nagyon szép! :D Jobban vagy már?Elmúlt a pociszúrás?

edoci

edoci!
Szerencsére elmúlt :) remélem egy darabig nem lesz megint pociszúrás!!!

d.dodó

Sziasztok!

Viki!
De jo! :) Akkor most vegre megnyugodtal :wink:

Dodo!
Jol teszed, h otthon maradsz ilyenkor, elso a baba! :wink:

Magika!
Pihenni, pihenni, pihenni.... De ezt te is tudod :roll:

Ibici!
Koszi szepen es legy szives, gyere te is kozenk! Addigis gyere ide, h biztassunk :wink:

Edoci!
Matet zavarja is a sajat horkolasa? Szoritok, h minden rendezodjon :wink: Mostanaban Zsolti alvas kozben kohogo gorcsokot kap :shock: Erdekes modon nem kolti fel, igy inkabb be sem megyek hozza, mert akkor felkelne, de olyan szornyu hallgatni :shock: Ugy felek, h azzal fugg ossze, h egyre inkabb kezd kialakulni az asztmaja :cry:

Mi jol vagyunk, engem naponta egyszer, alltalaban kora delutan elkap a rosszullet: emelyges, szedules, de nem veszelyes. Azt hiszem most mar fel fogom hivni a dokit, h irjon be valamikor a jovo hetre... :roll:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Nócika: Köszönöm szépen..... az volt a legnagyobb névnapi ajesz, hogy itthon volt velem az én drágám.... egész délután szeretgettük egymást :oops: :lol: 8)

Lányok, vigyázzatok magatokra!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!!!

Dodó! Csudaszép ebben a szép csíkos poloban a pocikád!!!! :D Nagyon édik vagytok!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Dodó: Tünci picid van :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Iggen igen azon a teszten 3 csík van. :lol: :lol: remélem ez jelent valamit. :lol: :lol: A main már csak két csík lett de egy fokkal erősebb a tegnapinál így a hétvégéer várom a pét. De a hőm nagyon furin viselkedik.
Kép
Pedig tutira nem volt vagy van pé még.

harivera
Budapest XXI. kerület

Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok lanyok!

Mar sokkal jobban vagyok.
A szamokat beirtam a telomba. :lol:

Viki!
A kepek nagyon jok.

Dodo!
Orulok, hogy jobban vagy.

Vera, Gabi, Nocika, Ibica, Zsuzska, Edoci!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata!
Kitartas!

Moni!
Neked is kitartas!

En meg igyekszem nem szulni.

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ne haragudjatok,hogy ilyen ritkán jövök,de eléggé lefáraszt a 2 gyerek.
Viki Te hogy bírod????

Dorka még nem ovis,ő is 24 órában igényt tart rám,nappal már nem alszik.Hédi pedig cicin van ha épp nem alszik...ami ritkaság. :roll:

Magi
Nagyon vigyázz magadra!!! 3hét tökéletes!!! El se hiszem,hogy itt tartasz már.:)

Kata
Gratula! Édes kis csöpped van.:) Jajj de irigykedem. :lol:

Viki
Aranyosak a gyerekek.Peti nagyon szereti a hugit.:) Nálunk detto.:)

Móni
Hogy vagy???? :wink:

Edoci
Mikor várható a tesztelésed????

Bocsi az értetlenkedésért,de csak átfutottam a hozzászólásokat. :? :roll:

Dodó,szép a pocid.:) Gratu félidőhöz.:)

Hoztam képeket is:

Kép

Kép

Kép

Kép

Megtalálta az ujját... :? pedig jobban szeretném,ha inkább cumizna,de hallani se akar róla...
Vendég

Lego!

Koszi, eleg jol. :wink: Minden nap del korul ramtor az emelyges, aztan a faradtsag, de kulonben minden rendben :)
Miert zavar, h megtalalta az ujjat :shock: Szerintem sokkal jobb, ha azt szopizza :o En olyan messze tennem azt a cumit, amilyenre csak lehet, nemhogy eroltessem! :shock: Zsolti valamikor 2 honapos kora korul kezdte cumizni az ujjat, de szerintem egy honapig sem tartott :roll: Az olyan igazi babas, mig a cumi... No, ne haragudj, csak meglepodtem. Neked biztosan masok a tapasztalataid Dorkaval :roll:

Nagyon edik a kepek. :) Epp elhataroztam, h majd en is akarok ilyen labacskasat :)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!!

Viki-Lego! Mind a kettötöknek nagy-nagy gratula a baby-khez!!! Nagyon édesek a képek! :D NEKEM IS KELLL ILYEN!!!!! :D

Magika! Köszi a drukkot!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Hú, ma 1,5 órát sétáltunk 4-esben! Majd apa még ment Petivel + egy kört, addig Esztit tisztába tettem és megetettem! Hát,azért elfáradtam én is. Nem elég,hogy éjjel nem alszom túl jól azért csak 2 hete szültem, még mindig itt fáj,ott fáj, stb... de annyira jó, hogy már ki lehet menni!!!!!!!!!!! :D :D :D :D és a napsütés tök sok erőt ad :D

Lego!

Nyugi, nekem még itthon van a férjem, azért vagyok ennyit itt! :wink: Majd, ha visszamegy dolgozni, azt észreveszitek! Hédi nagyon cuki! :D Az ujjszopizós nagyon édes! Én sem akarnám, hogy az ujját szopja, mert azt ugye nem lehet elvenni, és lehet nagyon sokáig meg is marad nála az ujjszopizás. Én is próbálkozom a cumival, ha már nagyon nem tudok mit csinálni, de nem kell Esztinek, és valahogy nem is tudom eldönteni, hogy ennek most örüljek, vagy sem. Úgy vagyok vele, hogy jó, mert nem kell majd leszoktatni róla, viszont néha jó lenne, ha ellenne a cumival mondjuk séta alatt 10 percig, míg bealszik és nem üvöltene, szóval ez sem az sem ..... :?
A szomszédom kisfia másfél éves, és véresre szopizza a hüvelykujját, már sebes neki, és ugye kenni sem lehet semmivel, mert lenyalja róla! :(

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki
Hogy hasonlítanak egymásra! :shock: :D

Lego
kb még 10 nap hogy megjöjjön,úgyhogy még messze vagyok a teszttől! :wink:
Nagyon jó a tappancs kép! :lol: Komoly méret! :lol:

Móni
Csaknem fog kialakúlni Zsoltinál asztma! :( Voltak már régebben is ilyen panaszai?
Máté elég sokat fent van az éjszaka,végülis nem tudom hogy a horkolására kel-e fel.Én pl nem tudok tőle aludni,olyan hangos! :oops:

Magi
Kitartást,már nincs sok hátra! :wink:

edoci

Sziasztok

edoci akkor nagyjából együtt fogunk tesztelni.

Viki Lego csoda szép a gyermekeitek.

Én ma gulyáslevest főzök, meg szilvásgombócot. Ma megyünk megrendelni a csempét, padlólapot.

Lányok az jutott eszembe, hogy adoki azt mondta hogy ha terhes vagyok akkor kezdjem el az utrogestánt használni, de nem kellene azt már ilyenkor a ciklus második felében elkezdeni?

Belinkelem a hőmet.
http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 24800_.png

Kép

gabi1

Sziasztok!

lego!
Nagyon jók a képek!! :)

gabi, edoci, nócika!
Megy a drukk nektek!

Kata!
Hogy vagy?

magika!
Hogy vagy? Hogy bírod?

Én tegnap tele voltam energiával! :) Mosogattam, takarítottam, rendet raktam, főztem..... azt nem mondom, hogy a végére nem fáradtam el, de akkor le is pihentem! Ma nem kell főznöm, mert maradt tegnapról brokkolikrémleves és töltött paprika!
csak tortát kell sütni délután, mert holnap vendégenik lesznek ebédre. És a család legkisebb tagjának (akik jönnek) ma van az egyéves születésnapja!

d.dodó

Sziasztok!

Dodó! Gratulálok az első szülinaphoz! Én is ma tele voltam energy-vel! Mostam takaritottam föztem-sütöttem meg most fogok vasalni! Én sertés pörit föztem galuskával meg cicegét sütöttem hozzá! Másnéven lepcsánka. :D :D

Viki! Szerinetem is nagyon jó idö volt egy hatalmas sétához! :D Jól döntöttetek, hogy levittétek a piciket! :D Mondjuk ma is jó idö lett volna csak ne fújt volna a szél! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Lányok szerintetek mitől lehet az hogy alul a hasam ahol a méhe van, egész nap feszül?

Kép

gabi1

Sziasztok lanyok!

Lego!
A kepek nagyon jok.
Negyon szepek.
Hedi egyaltalan nem alszik?
Zoli nekem meg mindig kepes 3-4 orat aludni delutan.
Pedig este 8:30-kor fekszik es reggel 7-8 kozott ebred.
Mondjuk mindig is alomszuszek volt.

Moni!
Jo neked, hogy csak delben vagy rosszul.
En meg mindig szoktam hanyni reggelente sot most megint egyre surubben.

Viki!
Pihenjel es vigyazz magadra. Foleg ha otthon van az urad.
Tessek kihasznalni a helyzetet.

Vera, Nocika, Ibica, Zsuzska, Edoci, Gabi!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Jol nez ki a hod!

Edoci!
Mi volt a bentalvason????

Dodo!
Ezzel en is igy vagyok.
Egyik nap tele vagyok energiaval, masik nap meg hulla es hasznalhatatlan vagyok.

Most en is egesz jol vagyok.
Bar eleg faradt.
Ma volt apu szulinapja.
68 eves. Hihetetlen szamomra.
Na megyek, mert nagyon faradt vagyok es holnap megyunk az allatkertbe vagy a medveparkba.

Jo ejt

Magi
Vendég

Sziasztok

Magi köszi, ma megint feljebb ment a hőm, remélem így is marad.
Tök jó hogy mentek, én is akarok menni az állatkertbe majd valamikor, csak előb megvárom hogy egy kicsit obb idő legyen, hogy több állat legyen kint.

Ki mit főz ma? Nálunk brassói lesz, meg még maradt tegnapról gulyás leves.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 11200_.png

Kép

gabi1

Sziasztok!

Az állatkert nem is olyan rossz ötlet! Mindjárt meg is beszélem párocskámmal, hogy mit szól az ötlethez!! :D

A brassoi se rossz de én ma húsilevest fözök meg margaréta csirkemellet párolt zöldséggel! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Viki,Lego!
Gyönyörűek a babáitok!! :lol: :lol:

Magi!
Érezzétek jól magatok ma.Biztos szupi lesz az allátkert.

Kata!
Nem lehetsz valami jól...ritkán jösz mostanában.Kitartást és kérünk helyzet jelentést.

Móni!
Te hogy vagy?Aranyos vagy a bíztatást illetően köszi.Sajna az októberi topikba én semmi épp nem férekbele talán a novemberibe :lol: :lol: :lol:

dodó!
Gratulálok a félidőhöz!Olyan gyorsan megy az idő.Nem rég még ittbíztattuk egymást,nemsokára meg már szülni fogsz :lol: :lol:

edoci!
Mi volt az alvás vizsgálaton Mátéval?

Zsuzska,Nóci!
Megy a drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++

Vera!
Neked is drukk++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi!
Drukk,hogy ilyen maradgyon a hőd+++++++++++++++++++++

Én ma nem főzök semmit.Maradt tegnapról marha hús leves,spagetti.Ma megyünk valamerre kirándulni.Uti cél még nincs,majd ebéd után kiderül.Tegnap délelőtt Vikit vittem Kerület ovodásainak ügyességi versenyére.A nagycsoportosok közül 8-ukat kiválasztották.Persze őt is,ki se mardhatna :shock: :D Nagyon ügyesek voltak,fényképeztem.Majd,ha fent lesz a gépbe küldök1-2-t.Ma gyönyörű idő lesz,nagyon várom már a tavaszt.A kedvenc évszakom :lol:

Borsika!
Rég voltál!!!Mi van veled?Gyere,ha olvasod!!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibici neked is nagyon köszi a drukkot!

Lányzok! Fantasztikus az idö! Ki isa használtam gyorsan! Megpucoltam az összes ablakot és a függönyök is hamarosan leszáradnak! Remélem már az éjjel esik is az esö! :roll: Mert ez nálam mindig igy van! Mikor ablakot pucolok az év bármej szakában egyböl esni kezd az esö vagy nagy szél és az egész por ami az utcában van az már az ablakon landol! :cry: De remélem most nem igy lesz! Mi ujsi veletek? Remélem mindenki a szabdan van!!!!! :wink: Az idö most a legtökéletesebb ehez! :D :D Mindenkinek kellemes nagy csavargást kivánok!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
A nagy kirándulásból bútor vásárlás lett.A Viki szobájába vettünk tv-állványt,komódot,ágyat.Mindent fenyőböl,nagyon szép lesz.Szombaton szállítják már alig várom.Végülis szabadban is voltunk míg egyik üzletből átmentünk autóval a másikba :shock: :lol: :lol: :lol: Majd legközelebb bepótoljuk.Reméljük az idő már ilyen marad!!!!!!!!!

Nóci!
Jó neked,hogy túl vagy az ablak pucoláson.Én 2 hét múlva fogom,valamivel húsvét előtt.Szép függönyt vettem a szobánkra,konyhámra egyformát,sárga nárciszos.Igazi tavaszi jellegű. :) :)

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Bocsi,hogy eltüntem de a hétvégén elmentünk Gyulára anyuméknak üdölési joguk van és elmentünk mi is pihenni :lol: Képzeljétek anyuméktól kaptam banázst ami eltakarja,hogy kigombolom a gatyát mert hát szorít a gyatya :oops:(aalpból volt pocim de ne nevesetek ki de már érzem a változást) Tesómtól meg kaptam pocaknaplót le van írva a hetek ,hogyan változik a magzat és van uh kép hozzá :lol:

Viki!Nagyon édesek a képek :lol: :lol:

Lego!Nagyon cukik a képek.A lábas olyan mint egy cuki képes lap :wink: Csak nem máris vágyodsz a 3.babára??? :wink: :wink: :wink:

Ibica!Aranyos vagy,hogy hiányolsz :D Már nem olyan vészes a rosszul lét de még van ami nem baj ahogy elkezdtem szedni a magzatvédöt újra enyhült a rosszul lét :lol: Neked mikor lesz pé-d?Vettél Lh tesztet?Olyan jó lenne ha nemsokára neked is babás vonalzód lenne :lol: rakj majd fel képet a szobáról :wink:

Gabi!Meg rendeltétek a csempét?

Nócika!Neked is nemsoára lesz ilyen szép bébid vagy rögtön kettö :wink:

Dodó!Köszönöm jól vagyok.És te,hogy vagy?Jaj alig várom,hogy én is olyan energikus legyek mint te :oops:

Edoci!Hogy van Máté?Kivették a manduláját?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Szisztok!

Köszi lányok a drukkokat, de sajna napokon belül piri lesz :cry: :cry: :cry:

Szép napot nektek :!: Gyógyuljatok, sokasodjatok :wink: :!: :wink: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kata igen nagy részt megrendeltük, a parkettát is. Még vissza kell menni pontosítani.

Zsuzska sajnálom a menszit:(

Kép

gabi1

Gabi: Aranyos vagy.... ez van.....de most igazán nem nagyon hat meg....zajlik az élet :roll: 8)

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Azért irigykedem nagyon a pocakosokra.... de remélem, nagyon hamar nekem is lesz :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vera: Drukkkkkk+++++++++++++++++ :!: :!: :!: :!: :!: Csuriban mindenem :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

vera akkor megy a drukk neked is, kb együtt fogunk tesztelni, nekem már csak 8-9 nap:)

Kép

gabi1

Gabi: Neked is drukkesz+++++++++++++++++++

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Kép Kép Kép Kép
Kép Kép Kép Kép

Viki&Peti&Eszti
Kép