Új privát üzeneted érkezett!

Ja, szerintem is a magzatvíz meg minden megvédi Őt bármitől, legalábbis remélem:)

Csak olyan rossz érzés volt, hogy sokkal jobban odafigyelhettem volna rá, meg hát ideje már a bálna méretű közlekedést megszoknom :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezek a foltok, hát, nem tudom. Majd meglátjuk :)
Ha lesz a pociján kis pár centis csíkocska, akkor tudjuk, hogy nem csak városi legenda :) :) :)

Móka, sajnálom, hogy nem tudsz jönni holnap :cry: :cry: :cry:

Floranan, Mabe is írta régebben, hogy nem nagyon ajánlatos a két vérvétel közben mászkálni, ezért inkább megvárom a rendelőben, hogy leteljen a két óra, azután pedig egyből kaja.
Majd viszek érdekes olvasnivalókat :)
Vendég

Süti, több esélyes a holnapi tanfolyam témája (szerintem attól is függ, hogy melyik doki van szabin stb. )
Ezek a témák vannak még hátra, de sajna nem tudom, tudjuk, hogy melyik héten melyik lesz.

- A szülés körüli rendellenességekről, mikor és hogyan segít az orvos
- A szülési fájdalom csillapítása
- A megszületett gyermek első életnapjai, vizsgálatok, szokások, szoptatás (ugye csajok nem ez volt múltkor, hanem a babaápolási ismeretek és a hazajövetel izgalmai??? ott is hasonló dolgokról volt szó)
- és lesz még egy szülőszoba látogatás és légzőgyakorlatok valamikor júni közepe felé.
Vendég

Zsófiékkal mi van? :)

KépKép
aranynap

Boboka:
Igen, azt írta Mabe, eszembe jutott nekem is...
Én azért mentem el kóvályogni, mert a védőnő is azt mondta, h lehet, illetve a bunkó vérvételes nőci meg azt, hogy tőle oda megyek, ahova akarok, hát én odamentem :D
Én nem tudtam beazonosítani a legutóbbi előadást, de vmelyik a kettő közül...

floranan

Aranynap!!:D:D

[quote="zsófikukac"]S írta:zsófikukacziasztok Lányok!

Végre van egy fél órám. Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy ennyire szorítatok, ránk is fér nagyon. Úgy néz ki kezdenek erősödni az én kis drágáim, egyre mozgékonyabbak, Málna ma halálra szívatja a nővérkét, mert kis takaró alá vannak bedugva a kezecskéik, hogy ne tudják leszedni a műszereket vagy kihúzni ezt azt. Na ma Málna állandóan szabadulóművészt játszott, kihúzta a kezeit, és lerúgdosta a vérnyomásmérőt. :lol: Most ő nem kap tejcit, mert kicsit megterhelte a gyomrát, szegénynek jön vissza a szondán. Matyi is jól van, ő jól bírja a tejcit is, és elkezdett nőni a súlyuk, Málna 750 gr, Matyi 915 gr. 730-ra és 890-re estek vissza.
Az első kritikus 3 napot szerencsésen túléltük, remélem most már minden rendben lesz és lassan lekerülhetnek a gépekről is. Persze nem vagyok türelmetlen, tudom, hogy nagyon hosszú folyamat lesz, a nyarat tuti itt töltjük, de lehet sz ősz egy részét is. Én nagyon optimista vagyok, bízom bennük, hogy erősek lesznek és legyőzünk minden akadályt. Egyszerűen így kell lennie.
Reggel fél 8-tól 2 óránként mehetek hozzájuk estig, fél órát maradhatok. Sok időm nincs, épp most ültem le és már megint fél 4 van. Mindig csak azt veszem észre, hogy megint este van. De legalább megy az idő, különben meg is bolondulnék.
Én jól vagyok, kiszedték a varratokat és a kapcsokat is, egyáltalán nem volt vészes a császár, igaz altattak, de a szülést majd legközelebb mesélem el.

Mindenkit puszilok és megmondom a Babáknak, hogy mennyien szorítatok!

Kép

Kép
móka:)

Szia Madar :) Üdv közöttünk, és gratula a babához :)

nekem két éves a lányom, így mi is hasonló cipőben járunk féltékenység ügyben ... én is megpróbálom majd bevonni a tesó körüli gondozásba, és nagyon fontosnak tartom, hogy csak kettesben is legyek majd vele, addig a pici apikával lesz ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Móka de kár hogy nem tudsz,reméltem így végre veled is talizhatok.
Azért jó lenne ha 26-án ki tudnál jönni Brumiékhoz.Apropó 26-a.Ki mit hoz???jöttök egyáltalán???Brumi mehetünk egyáltalán.Ha senki nem jönne én mehetek egyedül is???

Szerintem nem városi legenda,de nem biztos hogy mindenkinél ez történik.

Hát Ditta is jól eltűnt,pedig megígértettük vele hogy nem teszi.

DORKA MERRE JÁRSZ???????

Sőt Spickey se jött mostanság.

Kedves topik olvasók,ha néha itt vagytok legalább :) ilyen jelet dobjatok,hogy tudjuk minden okés veletek.Nem muszáj mindenre reagálni.

sutimano76

Brumi ma csodás idő van,nem jöttök át cserkótszedni????

sutimano76

egy kis kedvcsináló:::
Kép
ekkora a fa: Kép

Ilyen fürtökbe van rajta cserkó: Kép

sutimano76

Na mostmár elegem van a védőnéniből.Kisuvickolom az egész házat,hulla vagyok,de sütök egy kis muffint is hogy legyen mivel megkínálni,erre nem jön majd csak szerdán. :evil: :evil: :evil:

sutimano76

Csajok, mivel 25-re UH-ra rendelt a dokibácsi, valszeg nem tudok elmenni 26-án hamarabb :(
Ha 6-ra megyek, még érdemes? Brumi írtad, h 7-től már kezdődik az esti progi Lillussal...
Szervezünk még vmit szeptemberig?

floranan

Sütiii, te jó ééég!!! Nagyon gyönyörűséges ez a fa!!!!!!!! Lekörözte a szomszédunkét, pedig azon is ámultam!

floranan

[quote="sutimano76"]N írta:sutimano76a mostmár elegem van a védőnéniből.Kisuvickolom az egész házat,hulla vagyok,de sütök egy kis muffint is hogy legyen mivel megkínálni,erre nem jön majd csak szerdán. :evil: :evil: :evil:

:evil: :evil: :evil:

floranan

ÓÓÓÓÓÓ,ne már Floranan,hogy nem jössz!!!!Mond azt hogy elutaztok,és ezért lelépnél 2-kor,hogy elkerüljétek a csúcsforgalmat,vagy valamit,légyszilégyszilégyszi!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

[quote="floranan"]S írta:florananütiii, te jó ééég!!! Nagyon gyönyörűséges ez a fa!!!!!!!! Lekörözte a szomszédunkét, pedig azon is ámultam!

Hát igen és a szívem szakad meg hogy rajta rohad a sok cserkó,mert ennyit képtelenség leszedni.Már legalább 15 kg leszedtünk a nővéremékkel,de még mindig dugig van.És mint látszik a képen a faágak is hajlanak lefelé a súlytól.

Szóval újra invitálok mindenkit cserkót szedni!!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76óka de kár hogy nem tudsz,reméltem így végre veled is talizhatok.
Azért jó lenne ha 26-án ki tudnál jönni Brumiékhoz.Apropó 26-a.Ki mit hoz???jöttök egyáltalán???Brumi mehetünk egyáltalán.Ha senki nem jönne én mehetek egyedül is???

Szerintem nem városi legenda,de nem biztos hogy mindenkinél ez történik.

Hát Ditta is jól eltűnt,pedig megígértettük vele hogy nem teszi.

DORKA MERRE JÁRSZ???????

Sőt Spickey se jött mostanság.

Kedves topik olvasók,ha néha itt vagytok legalább :) ilyen jelet dobjatok,hogy tudjuk minden okés veletek.Nem muszáj mindenre reagálni.

SÜTI ÉS MINDENKI: egyszer már írtam, hogy MINDENKIT SZERETETTEL VÁRUNK 26-án fél3 tól !!!! :)

páran visszaírtatok, hogy jönnek, legtöbben nem :aranynapra, bobókára és rád süti emlékszem, meg talán andi is jön és flora apikával ... akit kihagytam esetleg, azokat is várjuk !!!

én készülök pogival és sütök almás pitét, ahhoz nagyon fincsi a vanília fagyi ... szerintem mindenki hozzon magával egy kis fagyit és gyümölcsöt plusz egy üveg innivalót, amit szeret ... én is készülök házi limonádéval és hideg gyümölcsteával ! :) ... persze, csak ha kánikula lesz, ha hüsi lenne, akkor lehet belőle forró mézes citromos tea is :):):)

Süti drága: akár most rögtön is jöhetsz, mert állandóan egyedül vagyunk ... komolyan, ha van kedved valamikor átugrani dumcsizni, csak csörrents meg !!!

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi ma csodás idő van,nem jöttök át cserkótszedni????

:):):) ... most beszéltem a férjemmel, fél6 körül indulnánk, ha addigra nem ered el az eső !!! :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Süti, de aranyos vagy :D
Mindent meg fogok tenni az ügyért!!!!!! Engem is bosszant, hidd el :evil:

floranan

Szia Madar! Üdv nálunk! :)

Én annak idején ezt a tesós dolgot úgy intéztem el, hogy ugye a kiscsajjal, már nagylány :) elég sokat beszélgettünk a tesóról, akkor Vicám 2 és fél éves volt, hogy milyen kis pici lesz, meg Anyának kell róla gondoskodni /ráadásul nálunk apa sem volt/ és h a kistesó mennyire nagyon fogja szeretni Őt. Aztán mikor jöttünk haza a kórházból, a kistesó adott ajándékot Vicámnak, asszem talán pónit :) Atinál már jóval könnyebb volt, mert nagyok voltak, s Ati is hozott nekik ajándékot "odaátról" :) :) :) Nem volt semmiféle féltékenység soha a gyerekek között, hála Istennek.

Hú csajok, nekem mostanában nagyon feszült napjaim vannak.. kamaszodnak a nagyok, s azt gondolják, h mindent lehet. Viszont én máshogy gondolom. Lehet, hogy túlvállaltam magam gyerek ügyben...

vicger

Ari vagy Brumi,szavadon foglak.Ma már semmiképp,mert ki vagyok purcanva és még cserkót kéne szedni,ill. ha apa hazér még gazolni kéne hogy elkezdhessük a füvesítést.

Én már írtam hogy viszek muffint,egy kis gyümit,no meg a fagyikelyheket.És neked kis meglepit

sutimano76

[quote="floranan"]C írta:floranansajok, mivel 25-re UH-ra rendelt a dokibácsi, valszeg nem tudok elmenni 26-án hamarabb :(
Ha 6-ra megyek, még érdemes? Brumi írtad, h 7-től már kezdődik az esti progi Lillussal...
Szervezünk még vmit szeptemberig?

max fél8-8ig el tudom húzni, ha hajlandó a kisasszony ebéd után aludni (ma pl fél12kor elaludt az autóban a bevásárlásból hazafelé jövet ... igaz előtte zenebölcsiben voltunk, jól kiszaladgálta magát ... viszont ilyenkor már nem alszik ebéd után újra, így estefelé már hamarabb elfárad, és nyűglődik ... ) ...FLORA: én is azt mondom, ne máááááááááááár. hogy nem jössz ... :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76rumi ma csodás idő van,nem jöttök át cserkótszedni????

:):):) ... most beszéltem a férjemmel, fél6 körül indulnánk, ha addigra nem ered el az eső !!! :)

Már alig várom,csak gyertek,ma már ne essen ha kéhetném.Vannak felhők? itt verőfényes napsütés van!!!!!!!!!!!

sutimano76

[quote="sutimano76"]A írta:sutimano76ri vagy Brumi,szavadon foglak.Ma már semmiképp,mert ki vagyok purcanva és még cserkót kéne szedni,ill. ha apa hazér még gazolni kéne hogy elkezdhessük a füvesítést.

Én már írtam hogy viszek muffint,egy kis gyümit,no meg a fagyikelyheket.És neked kis meglepit

nekem is ??? :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Húúúúúúúúú,kinéztem az ablakon itt nincsenek felhők!!!!

sutimano76

Na ne nagy dologra gondolj

sutimano76

Remélem Lilla szereti a csokis muffint,meg a meggyescsokist,mert azt sütöttem,ha nem gyorsan sütök másmilyet,az nem fáradság.Milyet szeret????????????

sutimano76

Jajj még egy kérdés-kérés,az egyik pocakfotón láttam rajtad Brumi olyan hastartó izét.Azt elhoznád megmutizni,mert néha már úgy járkálok hogy fogom alul a hasam és hol van még szeptember.KÖSZI

sutimano76

Nagyon klassz fátok van Süti! :) :) :) Csak úgy roskadozik!

Fagyizás... már írtam, h mi, én sajnos nem tudunk menni :( , akkor jövünk haza a nyaralásból. Legközelebb júli 4-5 tájékán robogunk Pest felé az Anyuékhoz, s onnantól megint fogalmam sincs hogyan lesz. Valamennyi időt Anyuéknál is leszünk, tőlük csak másfél óra a Balcsi szóval ha valami progit szerveztek oda, az is jó, csak még azt sem tudom, h mikor leszünk otthon pár napra. Szóval csupa kérdőjeles ez a nyár...

vicger

Most hogy már teleírtam az oldal már mindegy nem!
Kriszti bár nincs gyerkőcöm még,de talán a két legnehezebb korszakba vannak/lesznek a gyerkőcök.A kamaszkor,illetve amikor még teljesen rád vannak utalva.SOK kitartást hozzájuk!!!!

sutimano76

Kriszti akkor ha tudsz pontos dátumot hogy mikor jártok pestfelé,én szívesen taliznék veled,ha tudjátok úgy szervezni hogy pár órát eltöltötök pesten.vagy kijöttök hozzánk és pótolod a fagyizást.(meg még pár varrásperc is belefér)

sutimano76

Én is szívesen találkoznék veletek, csak mostanában minden olyan messze van :(

Szigorú szénhidrátszegény diétát kell tartanom :( . Világéletemben utáltam méricskélni, meg számolni, mindent csak szemre szoktam... Ez nagyon idegesítő lesz. Vagy marad a saccperkábé...

Bibi, a'sszem azt nem is írtam, hogy éppen Lilla szülinapját ünnepeltük tegnap :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tali: Hát, ha Floranan nem tud menni, akkor én sem. :cry: Abban reménykedtem, hogy esetleg el tud vinni. Nekem innen Budáról pont péntek délután nagyon-nagyon messze lesztek. Férjemnek aznap még lesz egy megbeszélése, így nem tudom mikor ér haza. Anyum 3tól tudna vigyázni Andrisra, de az odajutásom az a lehetetlennel egyenlő. Így reménykedem, hogy szeptemberig lesz közelebb is találkozó.

Kép

Kép
hgrita

Anna: Apukámnak is számolós diétát kell tartani, látom mennyire nehéz a dolog. Kitartást hozzá!

Kép

Kép
hgrita

Jaj, ez egyáltalán nem jó!!! :(

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Rita,a metroval az örsig nem olyan hosszú az út,ott meg fel tudlak venni.

sutimano76

Anna, részvétem!!!!!!! Én nem tudnám csinálni a ch diétát, az biztos! Mindent méregetni, számolgatni... :? Viszont állítólag, csak megpróbállak megvigasztalni, egy idő után már szemre is megy...

Süti, rendben, mihelyst konkrét dátum lesz, majd kiabálok! :)

Kamaszok: hát csak remélni tudom, h mindannyian túl éljük ezt az időszakot...

vicger

Valahogy megpróbálom megoldani, h eljussak, csak előtte való nap is 3-kor el kell kéredzkedjek, és utána meg aznap is... áááááá bár talán péntek, és végülis, ha 3-kor eljövök, az csak 2 óra..... max ledolgozom, ha belemegy.... pfffff
Legyen már júli 1!!!!!!!!!!! Még 22 nap!!!!!!!!!!!

floranan

Szia csajok, mindig lemaradok az olvasásban, de 3 gyerek, suli és ma két vizsga...(mindkettő jól megfelelt :lol: )

Fájdalmak: gát, az nagyon, de már hozzá is szoktam, már furcsa lenne, ha elmúlna. Pocak és borda: babákjaim aktívan nekibuzdultak a "terrortámadásoknak" hajnali kelések, késő éjszakába nyúló foci...vagy csak elegük van a tanulásból :lol: :lol:

Negyedik a legnehezebb???? Ne tessék előre megfélemlíteni engem, negyedikre ikrek...biztos erősíteni fogom a statisztikát e téren :)

Cseresznyét látni sem bírok...túl sokat legeltem, és a hasam szét akart durranni :) Most dinnye szezon, aztán ki tudja...

Madar: nem kell előre félni féltékenységtől. A 5,5 kor, már igen csak okos és az óvodában biztos sok kispajtinak van tesója, ő meg egyenesen büszke lesz, mert neki van a legszebb és legaranyosabb. Egy segít, ha érzi, ezzel ő lett a nagylány, de vigyázni a ló másik oldala túl közel van :lol:

Anna örülök, hogy rendben vagytok, de a diéta jó oldala lebegjen a szemed előtt: igen csini anyuka maradsz, ha pocaklakó kivándorol az albérletéből(amit mi falánk anyukák nem bizti, hogy hamar el fogunk tudni mondani).

Kép

Kép

IKREIM
csunyeszka

Süti!
Hű, de szép fátok van... Egyetek helyettem is cserkót. :)

Bibi!
Akkor én is viszek gyümit meg gyümilevet tuti, fagyit is, ha tudunk ott venni valahol, mert ha innen viszem, odáig tuti elolvad. :D

Móka!
Köszönöm a híreket Zsófiékról, jó volt olvasni, hogy jól vannak.

Anna!
Kitartást a diétához.

KépKép
aranynap

Sütiiiiiiiiii, áááááááááááááá cserkó!!! :oops: :lol: Itt csorog a nyálam De Míra épp mamiéknál van és szedik nekem a fini cszeresznyét! Asszem megint ez lesz a vacsim. :oops:

Móka, ha minden jól megy PP Skate lesz, vagy Pliko P3... osztottam, szoroztam, forgattam, állítottam... megvizslattam mindent és rá kellett jönnöm, hogy ami nagyon tecc (Concord) azon fikarcnyi hely sincs egy bevásárlószatyornak. :( De én napi szinten járok boltba így az elengedhetetlen nekem. Így marad a Peg Perego. Sajna a Skate elég drága, de találtam ebayen licitest és most azt figyelem és próbálok jót lőni. Ja, meg a Concornál még az nem volt jó, hogy nincs rögzítő talp a kocsiba, és nekem macera minden egyes alkalommal ki-be- kötögetni a hordozót. :oops: Aztán, ha ez nem jön be (mármint a PP), akkor Abc-design lesz (Rodeo vagy 3-Tec). Na, szóval ennyire van eldöntve a helyzet. :lol: :lol:

Én megint irigy, hogy minden jóból kimaradok. :(

Dorkának írtam sms-t, de még nem válaszolt. :( Tényleg megint nagyon sokan eltűntek, sőt ahogy nézem a listánkat 2 kezemen sztem meg tudnám számolni hányan irogatunk... :(

Tettem fel új pociképet. Érdekes, mindenki mondja a környezetmben, hogy hatalmas hasam van, de sztem nem is nagyon nőtt az uccsó 3 hétben. Nem? Aggódni nem aggódok, mert tuti minden rendben van, mert azt a pörgést-forgást, amit néha levág. :D Meg csütörtök 4D!!!!!!! Addig már csak 3 kell aludni!!!!

Kép Kép
manósziget

Ja, többen kérdeztétek mit csinálok... Alga termékekkel foglalkozom. ;)

Kép Kép
manósziget

Anna ,diéta fogd fel pozitivan,csak diétázni kell.A kórházba rosszabb lenne.Kitartás hozzá.

Csunyeszka,ez nagyon szép eredmény,mi is leszel ha nagy leszel????

sutimano76

[quote="sutimano76"]R írta:sutimano76emélem Lilla szereti a csokis muffint,meg a meggyescsokist,mert azt sütöttem,ha nem gyorsan sütök másmilyet,az nem fáradság.Milyet szeret????????????

Lilla is , mi is mindent szeretünk !!!!!!!!!!!! :)

Bocsi, közben főztem : kacsamájat sütöttem újfokhagymával, cukkini krémfőzeléket, meg joghurtos-paradicsomos padlizsánsalátát :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi: Hogy készíted a padlizsánsalátát?

Süti: Köszi a felajánlást, lehet, hogy élek vele. Megnéztem, innen kb 40 perc az Örs, ha minden jön. Így viszont leghamarabb fél4kor tudnék ott lenni. Azt nem szeretném, hogy miattam nagyon későn érj oda, így ha ez már nem jó, akkor megértem. :wink: Majd addig még megdumáljuk.

Kép

Kép
hgrita

Lányok, most kövezzetek meg, és ha áttennétek júli 3-ra?
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Most tudom, h csak miattam ciki, csak kérdem, nektek nem jó-e....
(Ritát is el tudnám vinni, és volt még valaki, aki még aznap van utolsó napon melóban és búcsúvacsin, és ezért nem tud jönni.)
Kép

floranan

Floranan: Részemről jó a 3-a is! Aznap férjem már fél3 körül hazaér, így talán előbb is tudok szabadulni itthonról.

Kép

Kép
hgrita

Padlizsánsali engem is érdekel!!!!!!!! :) :)

Hááát, nem akarom elkiabálni, mert Atesz szabadnapjaitól is függ, de még az is lehet, h a júli 3 nekünk is jó lenne... De ez azzal jár, h jön velem ugye kis és nagy Ati is :oops: és még egyáltalán nem is biztos. Csak lehet :)

Csunyeszka, gratulálok a vizsgákhoz!

Manó, ez az algás dolog jól hangzik!

Egyébként ma rájöttem, hogy az újszülöttkornak és a csecsemőkornak az is funkciója, hogy az ember a gyerekét már annyira de annyira megszereti és rajongva imádja, hogy ennek köszönhetően nem vágja agyon kamaszkorban. Ez biztos... 8)

vicger

Nekem 8. Nekem a júli 3. is jó. :D

Hűűű Bibi, micsoda hami!!! :lol: Ti nem vagytok mostanában kívánósabbak? Én egész nap csipiznék, de visszafogom magam. :)

KépKép
aranynap

Sziasztok!

Alig győztem végigolvasni annyit irtatok. Bocsi, de nem sokat tudok fent lenni. Majd igyekszem.

Ma voltam dokinál. Minden rendben, méhszáj zárt, leleteim is megvannak, cukor 4, terheléses 4,7. Azt hiszem ezzel nem lesz gondom, megvan végre a hepatitisz is, az is negatív. Marci baba állítólag már kb. 1200 gramm. Csak többet kéne pihennem, azért keményedik a hasam sokat. Megigértem a dokinak, majd igyekszem betartani is.

Holnap viszem nagyimat a kórházba, úgyhogy pár napig nem leszek, szorítsatok, hogy minden rendben legyen.

Mindenkinek szép napokat, vigyázzatok magatokra!!! :)

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Taranee!
Szuper eredmények, és szorítunk a Mamádnak! :wink:
Keményedésre valóban a pihenés és a sok magnézium a recept. (én 3x2-t szedek Magnerot-ból. :)

KépKép
aranynap

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?