Új privát üzeneted érkezett!

Csibe, látom, ti is vizslamániás :lol: nekünk is vizsla, csak drótszőrű magyar...avataron ő van,. Jimmyke.
Vendég

Blongyi,
árzuhanásról? Nekem onnan 5 nap alatt megjött a pihenőszék, de előre elutaltam a pénzt. Utánvéttel 1 hónap is lehet :shock:

Pandi, édi Dorka, ti nem lógtok még ki a kókuszpólyából? Barninak kint a lába :lol: (Nagyfiam bele szokott kukkolni a topikunkba, azért is lecseszett, mert őt raktam fel az avatarba.)

Csibe, olyan kislányos a nagyfiad :) Szépek!!! Nekünk is vizslánk van, csak drótszőrű :wink:

Kép[url=https://babafalva.hu[url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
marina74

Most látom Lafi :lol: :lol: Majd dobok képet a miénkről (mármint drótszőrű magyar)

Kép
marina74

Babákok gyönyörűűűek!

Én egyzser drótszőrű törpetacskót szeretnék , ha majd nagyon ráérek :).

Mi max 3 órát birjuk cicc nélkül, most az esti után csináltam 1 dl tápit, úgy megette mint a huzat :roll: , sajna ennél több tejcism nem lesz :( és ennél többet meg gyakrabban sztem lehetetlen szoptatni. Éjjel alig alszunk, kb másfél óránként eszik. Kezdek összeomlani, bevallom.

Ha csak szopizik a bébi akkor normáis ha minden pelusban van kaka.
Nekünk tegnap is meg ma is volt kaki, de ma megint sokat púzott szegény és ismét kijöttek a tejkiütések.
Nagy balhés amúgy, a cumit már nem fogadta ma el, a kendő nem volt jó csak kézben de nem ám akárhogy, csak függőlegesen és kifelé, hogy ő nézelődni tudjon. Na ja. Persze amiokr rám mosolyog, minden meg van bocsájtva :).
Szerelmes vagyok belé egyszerűűűen :D :D :D :D

Kép
Kép
normajeane

Szisztok. Csajk, a vizslák nem az enyémek, a nővéremé(náluk ők a gyerekpótlók). Mi panelba lakunk, a 7. emelten, ide vétek lenne ekkora kutyusokat hozni, de szeretem őket én is. Remélem egyszer lesz kertes házunk, akkor nekünk is lesz.
Marina! Bizony sokan lánynak nézik a haja miatt meg főleg. 10 éves, még nincs olyan igazán pasis feje, majd gondolom később. Ő akart hosszú hajat, mondtam neki, hogy lánynak fogják nézni, azt mondta nem zavarja.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Nálunk megint balhé volt este. Rászokott a kis sz@ros a ringatásra. Perze, hogy dajkálom, amikor fáj a pocak, meg ilyenek, de este nem volt semmi baja, csak hisztizett, hogy vegyem fel. De mondtam nem érdekel. Egy órán keresztül nyafogott, de aztán én nyertem, elaludt. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

No, látom mást is utolért a hiszit :cry: Na, ez volt/van a bajom nekem is.
Felkelt enni 03:40-kor ettünk. Elkezdtem visszaaltatni, becsempésztem az ágyába. Ezek után felkelt és sírt. Kivettem, ringattam és a kezemben is ordított. Visszatettem. Nálunk a gyerek nyert, 05-körül kivettem, újra elringattam, fél 6-kor lefeküdtünk és ezek után volt képe fel kelni 7-kor. :lol: :twisted:
Pedig már 3 éjjel úgy aludt, hogy csak nyöszörgött valamikor, de nem kelt fel enni, aztán az igazi ébredés olyan 8-kor volt.
Hozzáteszem, akkor aludta végig az éjszakát amikor szilárdat kapott ebédre :roll:

Most meg nem merem szilárddal etetni, mert csak 10 dekát hízott múlt hét óta. Ezen a héten tápot kap csak, kivi vagyok mennyit hízik.
Vendég

No, akkor én sem rendelek a netről! :P
Vendég

Blo: én is az árzuhanásról rendeltem, szerdán elutaltam a zsét, csütörtökön visszaírtak, hogy köszi és hétfőn itt is volt a hinta :)

Espumisan-infacol: ugyan az a hatóanyag (az íze is hasonló :) ), én adok ezt is, de gripe watert is evés után. érdekes hogy a gripe után azonnal megnyugszik... :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Aha..nekem nincsen bankszlam...nehogy az APEH kisüsse,hogy mit költök és mire :D :D :D :lol:
Vendég

Blo,
bocs sztem én voltam félreérthető, nekem is hamar megjött a cucc az árzuhiról, csak azt akartam írni, hogy ne utánvéttel kérd, hanem utald el a pénzt :lol: (Ők írták a honlapjukon, ha az utánvétet választjuk, a posta miatt lehet 1 hónap is) Én könyveket is a netről rendelek a Bookline.hu ról, postaköltség minimális, korrektek, nekem többe kerülne bemenni Pestre :)

Lányok, nekünk minden pelusban kaka van :shock: És ráadásul kijön a libero fodránál :evil: Eddig a 2-es méret tök jó volt, kinőtte, a 3-as iszonyú idétlen, még bő.

Kép
marina74

Sziasztok :)

Csibe :)
Na igen, többedik gyereknél már okosabb az ember mérlegelés ügyben! :D
Attól én is kivagyok, ha éjjel, - amikor már elvileg minden oké, teli a has, tiszta a popó, büfi volt - miután leteszem nyügi van, és csak a kezemben van el, és ott is csak függőlegesen. Szerencsére ez csak ritkán van, ezért azt a pár alkalmat megbocsátom neki! :lol:

Tegnap éjjel sikerült fekve megszoptatnom Noncsit! :D Úgy látszik, egyre ügyesebbek vagyunk mindketten! Olyan jóóó volt így!

Kép
Kép
zituska28

Pandus: annyira szépséges Dóri!!!

Legoooooooooooooooo! Üdv újra itt, ha csak picit is!!! Még jó, hogy ilyen sok energia van benned :)

Jelentem tegnaptól kiságyazunk és nem volt semmi gond. Féltem, hogy esetleg ennyi idő alatt is hozzászokott már, hogy közöttünk alszik, de nem.
5-kor ettünk, 7-kor fürödtünk és a fürdés utáni cici se kellett neki,mert olyan fáradt volt és hajnal 2-ig aludt!

bingii

Érdekes, de Szofi mopsz alszik fél 11 óta, de kb.egy órája fel-fel nyöszörög, mindíg azt hiszem, felébredt, de mira odamegyek hozzá, visszaalszik. Lehet, hogy éjjel is kellene várnom egy kicsit, ha így nyöszörög csak, nem biztos, hogy éhes olyankor. Na majd kirpóbálom. Csak mindíg azon vagyok, hogy ne ébressze fel a többieket, ezért gyorsan ugrok, nehogy ordítás legyen.
Na bingii, akkor alakul nálatok is a helyzet.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!
Bocsika a zavarásért, de kaptunk egy C&A 68sa tavaszi overált, ami sajnos kicsi nekünk:-( pedig pihe puha gyönyörű overálról van szó.
Nem szivesen, de megválnék tőle, a ti babáitoknak pont jó volna méretben.Ha valakit érekel keressen meg püben.
Köszike és bocsesz!
Jó babázást!!!!!
Kép

Heni
KépKép
heni81

CSibe!

Igen, alakul szerencsére :)
Evvel a nyöszögéssel meg én is így vagyok. Egyből ugrottam ha meghallottam, pedig volt, hogy csak kijött 2 pukk és aludt tovább. Most már próbálok várni, de ha párom reggeli műszakba megy melózni akkor azért ugrok egyből, hogy ne ébredjen fel...így is elég rossz neki hajnali 5-kor kelni

bingii

A gyerekem tegnap óta alig eszik...17 órakor épp hogy 100 ml anyatejet, aztán 21 órakor is alig 120 ml tápot, majd hajnali 4kor üvöltött, alig evett 40 ml tápot, most meg 9kor is üvöltött és alig evett 60 ml tápot...........mi a baja??????????????????????????????????????????

tegnap egész nap aludt........már 1 hónapja nem kel éjjel, most meg üvöltve.....most is alszik......nem értem.

(igaz, front van, nekem vasárnap este óta folyamatosan fáj a fejem de ez őt így viseli meg??????????)
Vendég

Lafie,nem nézted a hőjét?(hátha elárul vmit)
Nálunk is volt olyan h egész délelőtt csak aludt,meg nézett üveges szemekkel,aztán kiderült hogy hőemelkedés volt,meg kicsi piros volt a manduláján.Aztán" kialudta".

KépKép
pocok81

nem érzem, hogy lázas lenne........nem is sír, csak nem eszik semmit sem......kaki is normális..és közben röhög, mosolyog, nem értem én ezt.......
Vendég

Lafi, - bár sztem korai - de esetleg a foga nem lehet? Ha jó kedve van nagy baja biztosan nincs :)

Nekem hétvégén 40 ml tejjel elvolt 3 órát :shock:

Kép
marina74

Lafi! szerintem is FOG! Most voltunk a doktornéninél és ezt mondta ő is egy másik kisfiúnak + hogy az evést nem szabad ilyenkor erőltetni.
De van két jó mondás a tarsolyomban is, az egyikkel pont te vígasztaltál a múltkor: hogy mi se vagyunk mindig egyformán éhesek.
A másikat a szülésznő mondta: hogy nekünk is vannak rossz napjaink. :) nyugi!

Front: én úgy vettem észre, hogy ha front van v. fúj a szél, de ha még is engedi az idő, vagy van szélvédett hely akkor érdemes kivinni, mert sokkal jobban fogja viselni...

Ajaj, már félek előre a fogtól :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Lafi,akkor tényleg a foga lehet!
Nálunk is lehet lassan elkezdődik,annyi nyála van,néha jön a száján ki,meg ma nem akar jól enni se,előbb is ettünk,aztán jó adag kijött:(
Nyügibb is tegnap este óta,hamarabb is fürdettem meg,aztán olyan nagyot aludt,20-tól reggel 7-ig :shock:
Azóta nyügibb,mint szokott.Néha tömködi a szájába a kezecskéjét :D

KépKép
pocok81

Hello!

Lafi, nekem azt mondták dokinéniék, hogy ha az elején hirtelen sokat hízik, leállhat egy idő után. Nem lehet, hogy ez van Nálatok? De figyu, amúgy ha jókedvű stb akkor tuti nincs gond, szerintem ne aggódj!

Konkri, én is vittem már ki Bendét szélben. Volt hogy inkább letakartam egy pelussal az arcát, ha nagyon becsapott a szél, amitől meg elaludt!

Fú Lányok, tegnap nagyon rosszul aludt Bende, egyfolytában nyöszörgött, végül nálunk kötött ki az ágyban, ott persze mint a bunda. Ma meg mint a kisangyal úgy aludt. Reggel 7kor jött egy betonkeverő autó a szomszédba (építkeznek), gyerek aludt még 9ig, én meg szenvedtem, nem bírtam visszaaludni. Marha jó, hogy nem tudunk egyszerre jót aludni! :?

Fogtól és félek előre... :?

Kaki-téma: Képzeljétek, nekünk baromi változó. Van hogy 1-1,5 napig semmi, majd jön egy óriási adag... Van hogy sűrűbben jön, és akkor hígabb (még a sima anyatejesnél is). Mondtam már a dokinál, de azt mondta amíg nem sűrűn jön és úgy híg és hízik is, addig nincs gond. Nem tudom, mitől lehet, semmi különöset nem eszek/iszok, amitől lehetne.

Pandi :) Dorka no comment, már nem tudok újat mondani! Mostmár lassan "összereszthetnénk" Őket! :D

Kép
Kép
sleepin

Pocok, ezek mind nálunk is megvannak. Szerintem max. bedurranhat nekik vagy ilyesmi, de jönni csak később fog. Szerintem.

Kép
Kép
sleepin

Szisztok. Szofi is nyűgös 2 napja, most délelőtt is hatalmas ordítást rendezett a szupermarkat közepén, kivettem a kocsiból, de akkor is ordított, hiába csitítgattam. Egy-két öreglány meg úgy nézett rám, mintha bántanám a gyereket, azért sírna. Hát az öreganyjuk vasporos pi...ját. :evil:
Nálunk ez a 4. nap, hogy nincs kaki. Nem baj ez? Mivel fájdogál a hasa is. Az espumisant adom neki, de így sem jó. Egy kicsit enyhült, de azért szenved. :(

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Megkaptuk ma a kötelező 2hónapos szurit. Szegénykém sírt mikor megkapta de utána szerencsére gyorsan megnyugodott és el is aludt. Azóta hol alszik, hol sír...úgy sajnálom,mert gondolom a szuri miatt nyűgös most. Adtam neki egy fél kúpot, hogy nehogy belázasodjon...hát a büdös kölke telibe tojt engem, majd vigyorgott :lol:

Pár napja vhogy nem termelődik úgy a tejem ahogy előtte és már kezdek aggódni...már "halára" eszem magam csak hogy legyen,de mégse olyan mint előtte. Tökre szikla melleim voltak, most meg tök plötty, mintha nem is lenne benne tej. Persze van ott,de mégis aggaszt, remélem nem apad el....jah, már ittam sört is meg teáztam de nem hozott változást.

bingii

jah...és 2hét alatt megint 500grammot híztunk :shock: Doki azt mondta ez még belefér,de ennél ne hízzunk többet...jó fej...mondtam, hogy így is kimarad már egy kajálás és csak 5x eszünk egy nap, mi a fenét csináljak még? Brrrrr :x

bingii

Bingi,
nekem is állandó kevésatej parám van, plötty cicivel, de ugye elvileg kereslet-kínálat működik. :roll: Mondanám, hogy többet tedd mellre, de hát ha ő így igényli, max a kimaradt etetést kifejheted, ha nem érzed macerásnak, jó lesz még később :)

Kép
marina74

Sziasztok!

Lafi: szerintem is a foga lehet, ilyenkor csökken az étvágya, és még nézd meg a popsiját, hogy nem piros-e?

Nagyon szépek a babák és a tesók is, olyan örömmel nézegetem a képeket!
Nekem kedvenc kutyafajtám a BOXER!!! Imádom őket, de persze minden keverék is jöhet, tavaly fogadtunk örökbe egy ilyen játszótérit, eszméletlen kajla!

Valami lehet a levegőben csajok ezzel a tej dologgal. Ovistárs anyukájának is vacakol

Bingii: szerintem is nagyon jól fejlődik, semmi baj nem lesz, ha kimarad 1 etetés. Nálunk is volt ilyen, igaz nem sok napig, aztán visszaálltunk pár napja megint a hajnali etetésekre :P
Vendég

piros :shock: miért?????????

amúgy most 220 ml anyatejet nyomott be kevesebb mint félóra alatt.......
Vendég

Bingii! mi is ma kaptuk az oltást! :) én egész kúpot adtam és tök megnyugodott utána :)
A tej miatt ne aggódj, nem is kell a mellednek keménynek lenni. És szerintem az is hülyeség, hogy sok, ha két hét alatt 500at hízik, nekem sose mondd ilyet a doktor néni. Látod, majd ha jön a foga úgy se fog annyit enni, így van miből fogyni. (mi is ennyiket hízunk és mégse szólják meg)

Védőnő: múltkor mondta a rokon védőnőnek, hogy azt vette észre, hogy nem szívesen látom - hát ma a mérlegelésen Marcell 6140g volt és a mellettünk levő kislány 6170g, hát jól össze is keverte és a kislány súlyát írta be a mi könyvünkbe... néha elég zagyva és csodálkozik, ha nem szeretem :) a húgaim egymástól függetlenül hittérítőnek nézték és nem akarták beengedni :)

Csibe: fogi, hogy ha továbbra is adod az espumit, akkor nem adok két napot és napi 3 adag kakitok lesz :wink:

Kép
Kép
Kép
konkri

jah bocs Marcell ma 6410g volt!!! :)

Kép
Kép
Kép
konkri

Lafi: pontosan én sem tudom, állítólag a fogzással megváltozik az étvágy és az emésztés is... :roll:
Vendég

Lafi: a babaszoba.hu-n olvastam erről, aszem csak a hígabb széklettől lehet piros a popsi
Vendég

Ti hova mentek nyaralni?
ndombi

Nyaralás....az meg mi??? :lol: Talán szeptemberben megyünk Hévízre pár napra. :roll:
Vendég

[quote="konkri"]C írta:konkrisibe: fogi, hogy ha továbbra is adod az espumit, akkor nem adok két napot és napi 3 adag kakitok lesz :wink:

Ma este megvolt a 3 adag, de persze egyszeere jött. MIvel a babahordozóban ült, így annak a huzatját is moshattam... :lol:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!

Túlvészeltük a tegnapi szuris napot. Maja délután kicsit nyűgös volt tőle. Evett úgy 5körül aztán szegény nagyon sírt, olyan rossz volt hallani. Az az igazi jajj úgy fáj vmim, anya segíts sírás...aztán nagy nehezen megnyugtattam, elringattam és aludt hajnal 1-ig. Akkor már szerencsére nyoma se volt a szurinak :)

Konkri: nem értem én ezeket a dokikat...egyik lecsesz, másik dícsér ha hízik a baba...utálom ezt az egész orvoshoz járósdit. Most majd csak egy hónap múlva kell menni szerencsére a köv. oltásra.

Torna: ma reggel nekiálltam tornázni. Na nem vittem túlzásba...50hasprés, 30-30 lábemelés térdenállva de jólesett...majd szépen növelem a dózist, mert marhára irritál az úszógumim :D A hasprést nem nagyon éreztem meg, régen is 200-at kellett csinálnom, hogy vmit is érezzek, de a lábemelést viszont még a szeméremcsontomnál is éreztem..... :shock:
Ti tornáztok?

bingii

Sziasztok. Bingii, én nem tornázom, mindíg attól parázok, hogy az erőlködés miatt kevesebb lesz a tejem. Lehet, hogy hülyeség, ne mtudom, de egyenlőre nekem elég a sok séta, főleg ha jó idő van, akkor 2-3 órát is sétálunk. Én már attól is elfáradok, olyankor érzem, hogy estére kevesebb a tejem. Amúgy Maja combja nem dagadt be? Bencének annak idején megdagadt, és iszonyúan sírt, amíg le nem ment neki. Hideg vizes pelenkával borogattam.
Éjjel kihagytunk mi is egy etetést(az éjfélit). Igaz, hogy megébred Szofi, úgy félig-meddig, de addig nyomkodtam a cumit a szájába, meg simogattam a fejét, míg vissza nem aludt. Az ágyamból pont oda tudok nyúlni, így nem kelltt felkelnem, de azt hiszem, nem is bírtam volna. Így most este 9-kor aludt el, és fél 3-kor evett csak.

Kép
Kép
Kép
csibe76

én heti kétszer elmegyek edzőterembe már 4 hete.1 büdös deka nem ment le (10 kéne) ,de látom a változást,meg kell is a lelkemnek.
Ugye nekem nagy mázlim van, anya vigyáz rá ha el szeretnék menni. Ma meg a papája,mert találkozom két barátommal 6-kor.
Tudom,ez őrült szerencse.
ndombi

Blongyinka! Vininek boldog szülinapot! Ez most nagyfiús szülinap. Megy ősszel suliba, vagy marad oviban még?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Helloka!
Lányok a szurit állot vízes borogatással lehet csillapítani...meg emléxem amikor a Vini kapta akkor volt valami hűsítő krém is :roll:

Én még nem tornáztam, nem is bírok amíg a gyerek éjjel is kajál. Igazából nekem a hasam nagy, máshol egészen nőies vagyok. Ja, tudjátok,mint az ősi termékenységi szobrok :lol:

Viszont, most már le merem írni. Milán tündéri baba lett úgy 2 hete :D :D :D :D
Ha sír,akkor vagy éhes, vagy álmos. Egész nap nevetgél , etetés közben is. Tegnap vettem neki zenélős-világítós hernyót, állítólag ebben a korban már kell nekik adni ilyen játékokat. :roll:

Skacok! Nálatok a babák már fognak??? Milán még nem :cry:
Vendég

Tényleg csajok a tejkiütéssel tudtatok valamit kezdeni? Szifit is kiütötte, még a füle is olyan, meg az egész nyaka. Úgy eszik ugyanis, mint egy kismalac, még a háta közpén is folyik a tej.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Blongyi, de jó, megjavult a kissrác. Gratulálok a kitartásodhoz. Szerintem nem baj, ha még nem fog Milán, majd később, lehet, hogy mivel alőbb született, ézért később csinál mindent. Én úgy tudom, olyan 1 éves korukra hozzák be a lemaradást, akik előbb születtek. Persze van, aki nem marad le, de kérdezd meg a dokit, ha aggódsz emiatt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Blo, Vininek boldog szülinapot!Mi sem fogunk, nem forgolódunk, semmi....Gratu Milán bébinek!!!!!!!!

torna:minden hétköznap 60 perc és egy deka sem ment még le :evil: nem értem..........állítólag lassan indul be, de hogy ennyire???????
Vendég

Sziasztok!

Csibe, nekem dokinéni írt valami krémet tejpöttyre, gyógyitárban kikevertet, név nincs rajta sajnos :roll:

Kondizás:én is marhára mennék, de nem eszik cumisüvegből :( Pedig az én lelkemnek is nagyon jót tenne :(

Kép
marina74

Lányok - akinek van már nagyobb gyerkőce - nem tudjátok hol érdemes HABTAPIT venni? Azt a nagyobb fajtát akarok, amiben nincsenek kis darabok amiket ki tud szedni. Annál a csajszinál láttam akitől a hordozókendőt vettem, ki volt rakva vele a nappali, gyerek imádta :lol:

Kép
marina74

Hahóóó!

Lafi: köszönjük szépen.. :D

Hááát , mi sem visszük túlzásba a forgolódást. Megfordult olyan 2 hónaposan, aztán pontosan 3 hónaposan, aztán még egyszer.. és egyelőre ennyi. Nekem ez nagy szenzáció, mert szegény Vinike ilyen idősen éppenhogy csak emelgetni próbálta a buksiját.
Vendég

sziasztok lányok
régebben már irogattam, mostanában csak olvaslak titeket, de minden nap, komolyan olyan jó infokat tudok meg tőletek, ha valamit nem tudok stb csak visszaolvalak titeket....

Bingii: nekem is kezd elmenni a tejem,// amúgy az én kislányom január elsején született, mi voltunk az elsők a kórházban ebben az évben // én is utána jártam és azt mondják minél többször tegyem mellre, mert az fogaja visszahozni a teltermelést, tegnap óta ha csak meg nyikkan a gyermek rögtön mellre teszem, érzem , hogy kevés jön de addig is termelődik valami. majd meglátjuk mi lesz...

kérdésem: melyikőtök babájának kellett kengyelt hordani, mert emlékszem valakinél volt ilyen, nekünk tegnap írt fel a doki kengyelt, egy kicsit meg vagyok ilyedve, mert elég horrorisztikusnak tűnik

köszi a választ

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36

bocs ennyit a gyes szindrómáról
nem ilyedve hanem ijedve

de cikiiiiii!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
zsuzsa36