Köszi, Zita.
Én sem nagyon értem, hogy hogyan működök, vagy hogyan működnek ezek a pé-s dolgok...
Mivel nem 28 naposak a ciklusaim, nem szoktam a 14. napnál hamarabb ovutesztezni. A 14. napon megnéztem, nem volt semmi, vagyis nagyon halvány volt a 2. csík. A következő napon elfelejtettem megnézni,pedig fájdogált a hasam. Aztán a következő napra 2 tizedet emelkedett a hőm. De nekem se az igazi. Nem tudom, mi van. 36.3 volt napokig, aztán lett 36.5 kétszer, majd 36.55, ma meg 36.6. Szerintem (remélem) megint az van, hogy szépen lassan felkúszik a "magasba".
Megmondom őszintén, a mikroszkóp nem a szívem csücske, még sose láttam olyat rajta, amire azt mondtam volnam, h ez egyértelműen páfrányos... Pedig az ovuteszt és a hő peteérést jelzett...
Mondanám, hogy fel a fejjel, Zitus, mert tényleg fel a fejjel!!!
Én sem vagyok a topon. Annyira nyugtalan vagyok belül... Már egyre jobban érzem azt, hogy babát, de rögtön, de mégis ott van bennem a hatalmas félelem, és érzem, hogy még nem vagyok túl eléggé a történteken.
És a munkahelyemből is elegem van. A konkrétumokon kívül azért is, mert minden energiámat leszívja, és (hülyén hangzik) nem tudok magammal foglalkozni. Semmi extrát nem szeretnék, csak egy kis nyugit, vagy olyanokon gondolkodni, ami csak engem=minket érint. Tényleg jó a munka arra, hogy elterelje a figyelmet, de kicsit azt érzem, hogy ezzel a dolog lényege nem javul, csak besöpröm a szőnyeg alá azokat, amikkel szembe kelle nézni... Az egész történettel kapcsolatban új gondolatok támadnak meg állandóan, és nincs időm rendezni őket. Lehet, hogy lassabb vagyok, mint az átlag, de akkor se jó ez így.
Veronika, Emilka, Virtu, Gmeli veletek mi a helyzet?
Bixi, mikor jön haza a férjed?