Te jószagú málnabokor........... fél napig nem kukkantok rátok aztán rögtön ennyi minden történik!!!!
Nagyon gratulálok Bee-nek, igazán gyors volt! Pattogonak remélem megindult a szülése és nem kell napokig bennt maradni!
Ági, hát valami gyönyörű, álomszép a kiscsajszi! Gratulálok! Remélem sikerült a bútorokat is megvenni és mindene már kész a babónak! Szopizás jól megy??
Tegnap voltam CTG-n és a méhösszehúzódásokra 80-100-at mutatott, de én csak enyhén kellemetlennek éreztem, pedig a max érték 100 a papíron. Eddig 50-60 volt, most eléggé felment. Jelen ez valamit??? Ja és tegnap felmentem a dokihoz, aki végre beírta az adataimat a kiskönyvbe és az is kiderült, hogy 0RH+ vagyok
Ez azért fura, mert évek óta abban a hitben éltem, hogy ABRH+ vagyok, teljesen elájultam! Létezik ilyen változás, vagy régen nézték félre a vércsoportomat??????????? Vagy most????
Este meg éjjel viszont olyanokat görcsöltem, azt hittem már indulni kell, de felkeltem, járkáltam és abbamaradt
mondjuk ezt 3szor játszottam el az éjjel! Mikor lesz már valami konkrét fájás??? Ajjj
Szép napot Lányok!