Gratulálunk Betti! Jó babázást, sok tejcsit és azért egy kis pihit is!
Nyufó
Akarunk mi várni 1 évet a köv. lombikkal, de az elötte való vizsgálatok kb 3 hónapot vesznek igénybe. Szóval ha nem megy a szopi, akkor tényleg pont egy évet várunk csak, valamikor okt elején megyek majd a vizsgálatokra, ha meg megy a szopi, akkor kb 1 éves korban kezdjük meg az elválasztást, akkor a lombik sztem a nyárra elcsúszik. De persze Szaffi is a 3. lombikból van, szóval attól még, h elmegyünk, egyáltalán nem bizti, h baba is lesz. De olyan fura, már most hiányzik a terhesség, pedig még bent van a baba
Tiszta idétlen
Mindenesetre azt szeretnénk, h ne kelljen visszamennem dolgozni a két gyerek között, mert a lombikkezelés engem nagyon kikészített (sokkal jobban, mint bármely terhességi tünet), nem is igazán tudtam mellette dolgozni, és azért sok az a 3-3 hét hiányzás minden próbálkozásnál. Meg persze appa is szereti frusztrálni magát a korával (februárban lesz 38 ), h azért 40 éves kora elött legyen meg a második is.
Régen, ha appa külföldön volt, mindig ráhózott 1 napot saját pénzből a szállásra várostnézni, de az utóbbi években már siet haza hozzám. Amúgy mindig megfogadjuk, h legközelebb én is megyek vele, és sose jön ki úgy a dolog, h tudnék. A legdurvább sztem az volt, mikor a cége spórolni akart a szállás+repjegyen, és úgy volt 1napos tárgyaláson Münchenben, h este felült a vonatra, hajnalban odaért, reggel 8-tól este 10ig tárgyalt, aztán éjfélkor indult vissza a vonata, másnap meg egyenesen a munkahelyére ment be a keletiből. Gondolhatod, milyen állapotban jött utána haza este
Persze megfizetik érte, de azt mondta, ha fele ennyit keresne 20%kal kevesebb munkáért, boldogan kiegyezne vele. Simán átmenne máshova, ha lenne rá lehetősége, de annyira spec. területen dolgozik, h nem nagyon tud váltani
4 évesen elmegy suliba Regi? Nem ovit akartál írni? vagy ott egyben van? Tényleg olyan rosszak az angol állami sulik, mint a hírük idehaza? Tőlünk lehetett kimenni 1 évre 5-ödévesként tanítani angliába, és akik mentek nagyon rosszakat mondtak...
Snowball
A kimosással én is így vagyok, mindent mosok-vasalok, ami majd hozzáér a picihez. Appa meg jön folyton, h de hát attól nem lesz semmi baja... pl hogy hagyjunk nyugodtan néhány virágot a helyén, az a kis föld-evés kell a gyereknek
ÁÁÁÁÁ! Lesznek még itt viták
KAT
Fú, ez a párnán alvós kép nagyon cuki! Akár egy katalógusból is lehetne, én tuti megvenném a párnát
Bár gondolom nem alszik, mert mozog. Akkor párnán krallozós kép
Csicsi
dokihoz csütörtökön megyünk legközelebb, szóval akkor tud bármit is tenni a dolgok siettetése érdekében - már ha tud, ugye. Meg ha kell. Sztem még nem fog, talán a jövő héten. Nagyon bízok benne, h nem hagy itt túlhordva, ha elmegy nyaralni. Nekem ő nagyon fontos bizalmi-ember, mert az első olyan orvos volt, aki nem körberöhögött, h 1 éve nem jön össze a gyerek és vizsgáljon már meg valaki, hanem azt mondta, h persze. És nagyon rendes volt, mert amikor a 4. inszemináció után eljutott oda, h ő nem tud segíteni, akkor sem áltatott, hanem azt mondta, h mihamarabb menjünk át a Kaáliba, ne vacakoljunk a "majd úgyis összejön"-nel, mert egy csomó ok lehet, ami csak odd derülhet ki. És ez nekem nagyon bejött, h nem hülyének meg hisztisnek nézett, hanem orvosi problémának. Aztán meg igaza is lett, de persze addigra már túlvoltunk a pszichológus vizsgál a lelki korlátok miattól kezdve szinte mindenen. Szóval valahogy úgy érezném teljesnek az egész baba-projectet, ha meglenne a keretes szerkezet és nála szülnék
A tea sztem sem olyan szörnyű,csak víz nélkül büdös. Engem a citromfű teára emlékeztet, kicsit több benne a csersav. De ha téged meg a kamillára, akkor tuti minden gyógynövénytea tök egyforma
Én reménykedtem, h lesz köze a málnához
"Mellesleg" én se látok jelentős változást, kb annyit nőttek, mint amennyivel az ujjaim is nagyobbak a vizesedés miatt.
Szaffi nekem is egyre kevesebbet mozog. Már nem is rugdos, csak vonszolja szegénykém a kis végtagjait
olyan pici a helye.
Sajti
Egész kis feldobottan tudsz írni arról, h 6 órán át császkáltál a gyerekkel altatás címen
Elolvastam a szüléstörténetedet... hát remélem, az enyém egyszerűbb lesz, de ha mégse, majd arra gondolok, h a végén te is pozitívként élted meg a kimenetelt. Na pont az ilyenek miatt írtam fent, h nekem is fontos, h a saját dokimnál szüljek. Még jó h rövid a hajam, így esélyem sincs lehányni
Nekem is a gyógytornász jönne be azok közül, amiket írtál, a szomatopedagógiától én félnék, mert ott azért sok szomorú esettel is találkozol, akiken már nem tudsz segíteni. Én jártam terhestornára gyógytornászhoz, és hihetetlen élmény volt, h egy egyszerű mozdulat hetente 5-10 alkalommal mennyit változtat az életminőségen. Amúgy ovis meg kisiskolás koromban logopédushoz is jártam, és imádtam! Az is hálás szakma, csak a gyerekekkel foglalkozásban az a nagyon nehéz, h a szülőkkel kell igazából jól bánni, gondolom a kicsiknél még jobban, mint nálunk a középsuliban. De ezt Kat bizti jobban tudja!
A könyveket azért olvassd el, mielött odaadod, nagyon rövid, de nehogy sértődés legyen belőle! Én pl anyósomnak nem mertem megvenni...
Tényleg riogatnak a kórházban a babával kapcsolatban? Nem csak mi vagyunk hiperérzékenyek? Ezt fogadóórán már átéltem párszor, h ha azt javaslom, kéne magántanár mert a csemetének bizony a heti 3 matek nem elég, akkor néhányan úgy érzik, lehülyézem a kölyköt. Pedig valljuk be, azért a népek nagyrészének nem fekszik a matek
De tuti, h én is meg fogok sértődni a nem hízik, vagy a sárga beszólásokon
Tyuntyi!
Mi van veletek? Nem kell hosszan írni, meg mindent visszaolvasni, ha nem fér bele a baba melett, mgértjük, csak egy pár sort, h mi újság, hogy vagytok, tejcsi-alvás ügyben, meg néhány fotó is jöhet!