Új privát üzeneted érkezett!

Mecsi! Megkérdezhetem, hogy Neked ki az orvosod!? Ő is rendel a XI. kerületi SZTK-ban, vagy csak szülést vezet a Szt. Imrében?

És szerintetek, ha nincs választott szülésznőm, egyelőre, vagy nem is lesz esetleg, akkor is meg tudom nézni előre a szülészetet?

Sziszka, hát, hogy mi lesz szülés tekintetében, az szerdán reggel fog kiderülni... Picit izgulok is miatta! Ugye eddig a spontán szülésre készültem, vagyis nem is gondoltam volna, hogy császározás lesz, de lehet, ha a szemész nem javasolja az erőlködést. Úgyhogy majd elválik szerdán!

Amúgy szerintem én nem fogom igénybe venni a fizetős szobát... Azért jó az, ha az ember nincs egyedül, talán a többi kismami is tud segíteni, ha valamiben kételkedem, és pont nincs a közelben csecsemős nővéke... Nem?

Csenge, csodák palotája szerintem is jó piciknek is! ;)

sophie27

Jó reggelt Lányok! Én nem aludtam valami jól, mindenhogy kényelmetlen volt.. És még mindig vacak idő van, kisüthetne picit a nap. Remélem jól vagytok!

yuyu79

Zsófi,Tündér vagy,köszi.Az útmutatásod kiváló,sztem jól is csináltam,aztán a beillesztésnél ez volt irva "hiba az oldalon".Még próbálkozom!
Most akkor császár v. nem császár???Két barátném(egy napon!) Pünkösdkor szült császárral,gyönyörűséges Babákat,mivel nem nyaggatták Őket.Egyikükük pici csipővel óriásbébi miatt,másikuk lábacskával lefelé-és nem jött össze a végén a kitolás.
Most megyek bababörzére,hátha vmit nagyon megvennék;-)
Szép vasárnapot Nektek! :D
Eszter
ivaneszter

Mindenkinek jó reggelt!

Én sem aludtam túl jól, mivel tegnap este rámjött, hogy fáj a torkom :( Ti mivel kezeltétek anno a torokfájásotokat? A langyos sós vízes gargalizálás katasztrófa! Majdnem elhánytam magam... Most forró teát szürcsölök, jó sok citromlével, de sajnos, ez nem igazi citromból van, mert azt nem kaptunk a köziben... Egyéb ötlet?

Azt sem nagyon tudom, hogy ez most hogy jött rám... Meg miért!? Készen vagyok tőle! Utálok beteg lenni, ráadásul most még a fájdalmakat sem csillapíthatom rendesen, szóval megy a szenvedés!

Szerdán este nyilatkozom, hogy császár, avagy sem! ;) Én is tűkön ülök, mert azért jó lenne lelkiekben készülni erre is, arra is, csak tudnám, hogy melyikre! Bár, ha az van, hogy utolsó pillanatban derül ki, hogy mégis császár, akármilyen okból kifolyólag, akkor meg úgyis mindegy, mert pikk-pakk megy a dolog, már csak a végeredmény a fontos!

Hát további szép hétvégét, én még nyüglődöm kicsit... :(

sophie27

Zsófi, jobbulást!!

yuyu79

Zsófi!
Drukkolok,hogy szülhess!Magamnak is ezért imádkozom már hetek óta.... :wink:

Ma éjjel én is nagyon szarul aludtam!Fel kellett keltsem a párom,hogy masszírozza meg a hátam,mert begörcsöltek rajta az izmok. :( Mire végre sikerült visszaaludnom,akkor meg a forgóim kezdtek cirkuszolni...Nem jó ez már sehogysem!!! :?

Szisz!
Dolgom felől elmehetnék a talira,csak azért nem merem bevállalni,mert már nagyon szenvedek,főleg estefelé.Valószinű sírva jönnék már hazafelé... :roll: De ha a páromnak véletlen mennie kell Pestre aznap,akkor megyek én is,mert akkor fent tudunk aludni a lakásban.

Szexárdon nem lehet szülésznőt választani... :cry: Egy gonddal kevesebb!

binyek

zsófi a dokim Dr Szőnyi István, nincs rendelésen de hétfő-szerda mindig bent van a kórházba.
na megyek készülődni ma megyünk az UHra

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Mecsi,
Mennek a drukkok az uh-ra!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!

Én is csatlakozom, igen hisztis éjszakám volt, alig aludtam, sehogy sem volt jó, mert a bal oldali fekvéstől már sírnom kell, annyira fáj, máshogy meg Prücsök reklamál......és még hol a vége....

Sziszka hol olvastad hogy a csalántea megindíthatja a szülést? Csak mert nekem védőnő és doki ajánlotta, érdekelne hogy a másik vélemény kitől származik. Mert kicsit megijesztett. Viszont a vizesedést tényleg oldja, nem szívesen mondanék le róla!

Mecsi, írj majd hogy milyen volt!

Zsófi, tantum verde amit lehet szedni.

Csnege, a csodák palotáját már nagyon kicsik is élvezik, nálunk az a favorit hely bátyámék lurkóival.

Ma reggel elmentünk, és megrendeltük a bababútort. Sötét mahagóni, mert ez illik a szobába, de nagyon szép lesz és kis fém repcsis, vonatos fogantyúkkal tesszük babássá. Kb két hét és elkészül. Addig még egy csomó mindent el kellene intézni, most írtam össze a teendőket, kiváncsi vagyok, apája szavrohamot kap-e ha meglátja. :shock:

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Na megjöttünk és megnyugodtunk vagyis a nagy kő leesett a szívünkről megint jól kisirtuk magunkat :wink:

Mindkét oldalon van egy kis tágulat ami a dokinő szerint teljesen normális idézem mormalis szimmetrikus intracranialis ter. oldalkamra hátso szarva 8,4 mm.
közepes mennyiségű magzatvíz.

szóval kóros elváltozást nem lát amiért izgulnunk kéne és szerinte nem is lesz semmi gond!!! :D :D

mért adatokat is 1352g a súlya
BPD 8.12
OFD 9.68
HC 28.07
APD 7.81
TAD 7.18
AC 23,57
FL 5.73

HÁT ENNYI ! úúúúúúúúúúúúúúhhhhhhhhhhhhh
csináltam két képet a dvd-ről mert ha már ott voltunk akkor meg is néztük a drágám, de hát már megint aludt viszont nagyon édi volt mikor felkelt fogta a kukit aztán elengedte egy pillanatra hogy megmutassa és már ujra meg is fogta. Modta is a dokinő hogy nem lehet elég korán kezdeni :lol: :lol:
Kép Kép

Kép

KépKép[/url]
mecsi

bocsánat kicsi hosszzúúúú lettem de most azért nagy az öröm és remélem minden igy marad!!!

LÁNYOK KÖSZI A DRUKKOKAT!!!!!

További szép napot mindenkinek!
Ezért ha tudok kedden megyek is tornázni meg előadásra. :D

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Jaj, mecsi, de jó! Remélem mi hasonló híreket kapunk majd júli 3-án a vesetágulatunkkal kapcsolatban.

felicia! Hát, nem lehetett könnyű meghoznod a döntést. Nagyon drukkolok, hogy ne újuljon ki!

csenge! Végül egész jó idő lett, elmentetek vasútazni? Mi múltkor voltunk és nagyon élvezte a kiscsajom. Viszont a Csodák Palotájában még nem voltunk. Meg ha jó az idő a hajógyári szigeten van most hétvégenként a gyereksziget. Tavaly jó volt.

hrk! Mi már így szoktuk ezt meg. Már több mint tíz éve együtt vagyunk és kb. hét éve van kint apa. Persze mielőtt terhes lettem sokat voltunk kint mi is. Kislányom mostmár elég nagy és hiányolja hét közben is. Majd ha a picivel lehet megyünk utána.

Nekünk Philips bébiőrünk van, de már egyszer kellett javíttatnunk. Meg amikor kint voltunk volt hogy más hangokat is hallottunk rajta, mert ott emeletesben lakunk. Szóval nekünk nem igazán vált be.

Taliról nekem fél nyolcig jó lenne hazaérnem. Nekem jó úgy ha Zsófi jön be velem, másik Zsófi veled meg haza. Azt tényleg jó lenne tudni, hogy mikor kezdünk.

További szép hétvégét! Andi

KépKép
jazmin2005

Mecsi,
Csak ezért a jó hírért szaladtam fel a netre, és nagyon örülök nektek :D

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Mecsi!
Nagyon örülök, hogy nincsen semmi baj! :D
Most már akkor lehet nyugodtan folytatni a babavárást/készülődést!

Jázmin,
Nektek meg szurkolok, de biztosan ott nincsen semmi gond! :)

További szép hétvégét!

Kép
Kép
dia123

Hétvégéhez képest nagyon aktívak vagytok! :)

Mecsi!

Olyan boldog vagyok a jó hírtöl, nekem is nagy kö esett le a szívemröl. Valahogy az ember másképpen idomul azokhoz a rossz hírekhez, amikor ismeröst érint, mintha ismeretlenül hallanás valahol az ember. A jó hírek meg szívbéli boldogságot okoznak mindannyiunknak, nem!?
Nagyon édes a kis fickó! Milyen formás fitos nózija van...

Olyan jó nektek lányok, hogy megint tudtok találkozni! Mit nem adnék én is egy ilyen lehetöségért. Legalább Nikit láthattam személyesen is, remélem hamar hazaér a szegedi kényeztetös hízókúrájáról, mert már erösen hiányzik a társasága.

Én ma is lomoltam tovább, majdnem az összes könyv be lett csomagolva, kérdés, hogy meddig fog mindennek a közepén állni az a sok doboz!? Polcot meg kezdem a legóval benépesíteni, mely kettönk gyermekkorából maradt még. Egész jól kiegészítjük egymás gyüjteményét.
Én is alig várom, hogy végre minden a helyére kerüljön és játszhassak a gyerekekkel. Ha a törpém felébred, átépítem a kiságyát a rácsosból juniorrá, aztán segítenem kell a páromnak elég sokat.
Ö közben ránézett az autóra, ki is derült a baj oka, de nagyon sokba kerül az alkatrész, így most alternatív megoldást keres éppen. Rossz egy olyan autóba belelölni a pénzt, amelyröl az se tudjuk, hogy lesz-e belöle autó még valaha...

Közben összegyúrtam egy fonottkalács tésztáját, a páromat ezzel akartam meglepni, de elöbb jött a vihar miatt. Két napja én is pocsékul alszok, az állandó idöjárásváltozás teljesen kikészít.

Mentem melózni, mert sose lesz semmi a dologból.

Barbi
Vendég

Mecsi, nagyon örülök nektek, egész nap izgultam értetek! De jó volt, olvasni, hogy minden rendben!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem csütörtökön jó a tali, pénteken nem, úgyhogy remélem csütörtökben maradtok és akkor találkozunk!

Na rohanok, ma befejezzük a babaszobát végre :) úgy tűnik lassan minden kész, jöhet a kis sunás :)

KépKép
columbine

Mecsi úgy örülök h minden rendben :wink:

Binyek a férjem szerint mióta terhes vagyok csak fejre hízok,és látva a képet lehet :D

Nekem is olyan írtó rossz éjszakám volt h NA....
A forgóm a derekam,,,,mindenem. És babuci nagyon rosszul helyezkedett be,mert bocsi h leírom,de 2napja mintha folyamatosan nagy wc-znem kéne.ez lehet a babától?De amúgy meg semmi.És befelé rugdal,meg lefelé....sokszor már nagyon fáj.

nicike

Aprooka, az én orvosom is azt mondta miután ajánlottad a csalán teát,h Ő is csak azt szokta ajánlani.
Úgyhogy Én iszom azóta is és van bokám még este is :wink:

nicike

Aprooka!
Én is elkezdtem inni a csalánteát és a vizesedésre tényleg jó,csakhogy olyan hasgörcseim lettek tőle,hogy még a dokimat is felhívtam miatta,pedig eddig sose zaklattam semmivel. :( Úgy fájt,mint amikor bélfertőzése van az embernek.Nem volt jó érzés.... :roll:

Érdekes,hogy így megérezzük ezt az időváltozás-dolgot mindannyian! :? Majd az augusztusi frontoktól meg csak úgy szórjuk a bébiket!!! :lol:

Mecsi!
na látod,hogy nem kell aggódni előre! :wink: Nagyon édi a kis pofija a fiúkátoknak!

binyek

Mecsi!

Én is csak ezért ugrottam fel, jaj nagyon örülök, akkor mostantól minden rossz kizárva és csak örülni és várni tessék :)

Ritus

Kép
rituspoc

Sziasztok!

A nyűgős alvók közé én is jelentkezem, nekem sem jó sehogy sem..

Felícia szorítok,h ne legyen semmi baj.

Mecsi örülök,h feleslegesen aggódtunk! Hajdú Krisztánál voltatok? (kicsit figyelmeteln vagyok és enm emlékszem,h most mentetek hozzá v majd csak eztán fogtok :oops: )

Nagyon szép Kismamik vagytok! Mindenkinek szépen gömbölyödik a pocakja!

Nálunk most volt felhőszakadás, remélem most már tudok aludni egy jót.....
makadu

Köszi lányok mindenkinek de tényleg. Sosem gondoltam volna hogy egy fórumon fogok irogatni a terhességről annak örömeiről és bajairól. Van egy csomó barátnőm jó páran ők is most terhesek, de annyira jól esik a biztatás mástól is!!! Szerintem jó hogy vagyunk egymásnak szépen lassan megismerjük a másikat és mikor már meglesznek a minimanók akkor is tudjuk egymást támogatni segíteni!!!

Ma a jó hír örömére gondoltam sütök sütit. Hát életem legrosszabb sütijét csináltam fffúúúúújjjjjjj de rossz lett. :P Andaka csinált már intelligens krémest azt mondta fincsi , de nekem vagy nem sikerült vagy valami nem jó, de még izre se izlik mert nincs íze! :roll: :wink:

Időjárás: sajnos egész hétre esőt mondanak és szerdától lehülést, ugyhogy szerintem maradjunk a csütörtöki randiba, mert itt gyültünk össze a legtöbben.

JÚNI 12 csütörtök: Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm, Lei, Csenge, Andaka, Aproo, Dia, Sophie, Yuyu, Sziszka, Mazska

Zsófi lefoglalnád a helyet lécci, a címet pedig közhírré tétetni legyen szives mert még én sem tudom hova szervezkedtünk :lol: :lol:
Szerintem délután 5től és ki hogy ér oda és meddig szeretne maradni. ????????

Nicike te nem jössz?
Aproo te meg tedd le a melót időbe és usgyi a talira!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

Mecsi, örülök, hogy minden rendben Nálatok, és biztos, hogy Andi, Nálatok is minden rendben lesz! ;)
Nagyon édes a kisfiatokról készült fotó! Gratula!

Ági, remélem, hogy küldesz majd képeket, ha már ilyen jól álltok! Mi amúgy úgy néz ki, hogy jövő hétvégén megyünk bababútor nézőbe! Már annyira szeretnék én is ennyire előrehaladott állapotba kerülni, mint egyesek! ;) Amúgy már csak 10 hét!!!!!

Ezen sokszor kiakadok mostanában! És annyira nem tartunk sehol! A nagy hőségben pedig nem szeretnék már ilyen dolgokkal foglalkozni, akkor már inkább csak pihengetnék és lélekben készülnék a nagy napra!

Szent Imre szülésfelkészítővel kapcsolatban tudnátok segíteni!? Mennyi ideig szokott tartani egy ilyen előadás? Megyünk kedden, de 8-kor indul az utolsó buszunk, szóval azt el kellene érni... Ja, és a másik kérdés, hogy ha nem az első sorban ülsz, akkor mennyire hallod, hogy mit beszél az előadó? Úgy tudom, hogy nincs hangosítás! Amúgy kikkel találkozunk ott kedden?

Ja, a másik, a szopipárnával kapcsolatban, valaki írta (elnézést, hogy most nem tudom, hogy ki is volt), hogy az a mikrogyöngyös dolog, zörög! De, aki esetleg vett ilyesmit, ténylegesen tapasztalta ezt, mert a Camponában a bababoltban is ilyen volt, és én megnyomorgattam, de nem hallottam, hogy zajos lenne!?

Ismét sokat írtam, de szerintem már megszoktátok ezt tőlem! :P

További szép napot, bár elég ramaty idő lett így délutánra és én már megint éhes vagyok... :P

sophie27

Bár nem voltam a múltkori találkozón, de tudom, hogy hol voltatok!

Tehát akkor:

II. 2008. augusztusi babavárók találkozója TERV, még nincs lefoglalva

Időpont: 2008. június 12. (csütörtök) 17 órától
Helyszín: Tranzit Café, Budapest, XI. kerület, Bukarest utca, a Kosztolányi Dezső téren (a volt Volánbusz pályaudvar)

Résztvevők (eddig!!!): Mecsi, Niki, Szuszu, Panna, Ritus, JázminAndi, Pöttöm, Lei, Csenge, Andaka, Aproo, Dia, Sophie, Yuyu, Sziszka, Mazska

Aki esetleg eddig még nem írta, de szeretne jönni, legyen kedves, lehetőség szerint hétfőn jelezze ezt, mert nem szeretném, hogy bárki is lemaradjon! ;)

És akkor most hogy legyen? Kint, vagy bent? Az időjárás előrejelzés szerint a benti foglalás lenne ideális, de aztán, ha mégis jó idő lesz!? :/

sophie27

Végül elmentünk gyerekvasútazni és nagy szerencsénk volt, végig jó idő volt. Még sétáltunk is nagyot Hüvösvölgyből a Nagyrétre, ahol piknikeztünk, majd vissza megint a vonattal. Majd fagyizás a kedvenc fagyizónkban :lol: (ahol tegnap öt gombócig nem tudtam megállni :oops: ma nagy önuralommal 3-al beértem)

Szent Imrében az előadás 6-kor kezdődik. Volt olyan is (múlt héten) ami alig egy órás volt és olyan is, ami állítólag 8-ig tartott (vagy még tovább?? én eljöttem 7-kor). Hangosítás tényleg nincs, de hacsak nem beszél nagyon halkan az előadó, akkor lehet hallani.

Mecsi, örülök, hogy jó híreket kaptatok! Remélem találkozunk kedden. Tornára is megyek, ha lesz bébiszitterem.

Az éjjel én se sokat aludtam, de nekem más problémám volt: például az este megevett kb két kiló dinnye :) meg a macskám, aki ott ugrándozott az ajtóban. Ja és a fiamat se tudtam alvásra bírni 11-ig, akkor még vígan hányta a bukfenceket mind a kettő, aki bent van, meg az is aki már kint :D
Vendég

sziaszttok:))

felugrottam kicsit:)

Mecsi, nagyon.nagyon örülök a jóhírnek, tudtam én hogy nincs ok az aggodalomra;) és nagyon helyes Áron baba:)

Zsófi, szopipárnával kapcsolatban igaz nem én írtam, de én is tapasztaltam, hogy nyikorognak benne a mikrogyöngyök, képtelenség vele aludni, legalábbis én nem tudtam. Nappal nagyon kényelmes úgy pihenni vele és szoptatáshoz is biztos jó lesz, de aludni.... nekem nem jött be:(

Barbi, lassan vége a szegedi hízókúrának, holnap indulok haza:))) Ferci is hazaér délelőtt végre, mert már nagyon hiányzik. Két hete nem láttam az uramat:((((

És nagyon várom a csütörtököt, 5 körül én tuti ott leszek:)))

Puszi lányok! jó éjt és továbbra is vigyázzon mindenki magára!!!

sniky

Zsófi,
Én viszont csak jókat tudok irni a szopipárnával kapcsolatban, ugyanis én szinte csak azzal tudok most már aludni! Igaz én kivettem a gyöngyök felét mert szerintem túl magas volt (majd visszateszem őket amikor szoptatásra használom), és a fejem alá nem teszem hanem csak mellkasig, igy nem nagyon zavarnak a gyöngyök zörgései. Jó, persze, ha mozgok akkor hallom, de mégsem ott van a fülem alatt és amint elhelyezkedem, elcsendesednek. Szóval én nagyon szeretem a párnámat! :D

A talival kapcsolatban pedig néhányan irták, hogy otthon kellene lenniük már kora este, igy nem lesz túl késő a 17:00 kezdésnek??

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Mecsi, 0rulok a jo hirnek es hogy nincs semmi nagy baj! :)

Mi is voltunk 4D-s vizsgalaton szombaton, de Laurank befordult teljesen, igy a tarkojan kivul semmit nem lehetett latni. :( Rendes volt a doktorno, mert mondta, hogy menjunk vissza hetfo este es akkor megnezzuk megegyszer - remelem holnap nagyobb szerencsenk lesz. Azota folyton beszelek hozza, remelem latni fogjuk az arcat.

Egyebkent nalunk is eleg esemeny dus volt a hetvege.Pentek este lanybucsun voltam es ahogy jottem haza, belem jottek hatulrol. Szerencsere nagyon kicsi volt a koccanas, szinte alig ereztem es az auton sem latszik semmi. De azert egy kicsit megijedtem.

Nekem is van szopiparnam, en azzal alszom, igaz, a fejeme en sem teszem ra, csak kb. mellig.De ugy nagyon kenyelmes, azzal tudok a legjobban aludni.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Jó reggelt Csajok.

Nekem nem az :(

Mecsi szerettem volna menni,csak megakartam várni a végét,mikor kinek jó,mert nekem mindegy volt.
De sajnos nem megyek,mert ma hívhatom fel a dokit,nem tudom szinten tartani a cukrom,ma reggel is csak egy fél diabetikus zsemlét ettem és felment majdnem 7 ig.pedig azt mondta az orvos 6 fölé nem menjen.A reggelimben volt 10g szénhidrát,és elvileg 30 g rammot meg ehetnék úgy h nem megy fel!De most ha nem eszek akkor meg a baba nem kap meg minden.Jaaaaaaaaaaaaaj de utálom ezt az idióta cukor bajt.Csak a babának ne ártos :cry:

Nem akarok kórházba menni!!!!

nicike

Sziasztok,jó reggelt!

Zsófi!Ha még fájna a torkod:mivel homeopátiapárti vagyok,
HOMEOGENE9 vagy HOMEOVOX.Teljesen ártalmatlan, nyugodtan szopogathatod, ha bedurran a torkod sűrűbben, ha enyhül ritkitani kell.
Szopipárnával én is kacérkodtam, de a már szült barátnőim, akik használták sorra lebeszéltek.Túl nagy szopizáshoz,nem kényelmes.
Sebaj,marad másra 5ezer ft;-)
:D :D :D E.- a "jóalvó"
ivaneszter

Kérdésem:
Alternativ szobában tervezi valamelyikőtök a szülést????
Mert én szeretném....,ha engedik....
E.
ivaneszter

Sziasztok!

Mecsi, csatlakozom, nagyon szuper, hogy nincs baj, akkor mostantól csak nagy nagy nyugi!
Csütörtökön meg remélem összejön a tali!! Nagyon szeretném.

Szopipárna: 3 hónapja csak ezzel tudok aludni, és csak jót tudok mondani róla.
Nekem mikorgyöngyös van, a másikról nagyon lebeszéltek. Mosás és bebüdösödés miatt is....
Fejem alá soha nem teszem, a lábam között van a vastagabbik része, oda nyomom le a gyöngyöket, így a vizesedés is leadap reggelre a vékonyabbik fele meg megy Prücsök alá, hogy ne reklamáljon a nyomogatás miatt. Szóval ténylewg életmentő volt nálam.
És a zörgés abszolút nem zavar, pedig nálunk a szobában nem is lehet óra, mert a ketyegéstől sem tudok elaludni.....

Nicike, homeopátiával probálkoztál már? Érdemes lenne és ártani nem árt.

Eszter, attól függ, hol szülsz. Pl. a Szent Imrében ha épp üres, akkor felajánlják, bár barátnőm most szült ott 2 hete, felajánlották, de azt mondta, hogy akkor, ott már annyira mindegy, csak már a végét várod, tehát ő visszautasÍtotta. Gondolom, erre tudatosan rákészül az ember, vagy különben nem akarja.

Így visszagondolva kb egész hétvégén aludtam ami nagyon fincsi volt, csak ma rettegek az ebéd utáni állapotomtól, mert tuti le fog esni a fejem.
Kiderült, hogy nem is kell szerencsére mindent dobozolni, csak összébb pakolni, mert mégsem költöztetnek ki, csak kábelezik az egész fölső szintet. Így majdnem tuti, hogy csüt-péntek szünet. Csak ne akarják utána bepótoltatni jövő héten......

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Binyek, gyomorgörcs a csalánteától? Tuti attól? Nem lehet, hogy valamit ettél, vagy valamilyen gyógyszertől, amivel ütik egymást?
Nekem a vastól ugrott össze a gyomrom......még jó, hogy nem vagyok kórosan vashiányos, még a végén infúziózni kéne. :?

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Én már nem is tudom mit csinálajk :?
Most is azon rágódom mikor hívjam a dokit... Mert elvileg már bent van,de ha tegnap éjjel ügyeletes volt akkor nagyban húzza a lóbőrt.na de ezt nem tudhatom.Lehet fél 10 kor felhívom....

nicike

Jó reggelt!

Nici, ne idegeskedj a cukor miatt, mert akkor még jobban felmegy! :( Amúgy nekem azt mondta a dokim anno, mielőtt elmentem volna a cukorterhelésre, hogy a terhességi cukorban szenvedő kismamiknak általában nagyobb babájuk születik (kilóban nagyobb), illetve hozzászoknak a magasabb cukor szinthez, és születés után már nem kapják meg ezt a magasabb szintet, így picit összeesnek szülés után, de én úgy tudom, hogy különösebb bajuk nem lesz, lehet! Meg azért ez a 7 annyira nem is magas! Tudok olyanról, akinek 10 és afölötti! Amúgy van itt a babaneten szerintem cukros topik, nézz körül, hátha adnak ott is valami jó tanácsot a csajszik! ;)

Mazska, ha lesznek képek, mindenképpen rakj fel Lauráról!!!

Eszti, köszi a homeobogyós tippeket, mondjuk még sosem szedtem, nem tudom, hogy érdemes-e pont terhesen elkezdeni szopogatni ezeket, vagy ez nem olyan, hogy valakinek használ, valakinek meg nem?
Amúgy a torkom már nem fáj annyira, szerencsére! Szóval teázgatok tovább, hátha holnapra már kutya bajom! Lehet, hogy az allergiám szórakozik, mert elvileg allergiás vagyok, de idén még nem szenvedtem, és nincsenek meg azok a tipikus tűneteim sem, de már bármit el tudok képzelni!

Hmmmm Csenge, fagyi! Hát annak én sem nagyon tudok ellenállni! :( Majd jól leszíd a doki... :P

A találkozóval kapcsolatban, akkor ki az, aki tudna jönni hamarabb is, mint 5 óra? Ma hívnám a Tranzitot, és akkor jó lenne pontosítani, hogy hányra is érkezünk kb.

Azt hiszem, hogy mindent leírtam, amit szerettem volna!

Szép napot!

sophie27

Sziasztok!

Nicike, ne idegeskej, a doki majd kitalál valamit... Remélem nem kell befeküdnöd...

Zsófi, szerintem nekünk mindegy hány óra, úgyis előbb felmegyünk Sziszkával vásároli, majd úgy időzítünk, persze lehet hogy elhúzódik a vásárlás, és mégis késünk egy kicsit...

Amgy én most azért jobban aludtam, és Ti, többi rosszul alvós társam?? ;-)

yuyu79

Még egy kérdés!

Úgy rémlik, hogy vásároltatok többen is a vecsési Kati bababoltban!? A kérdésem pedig, hogy sima szekrényt árulnak ott? Mondjuk a legjobb a sarokszekrény lenne, de a honlapjukon nem láttam, hogy ilyesmit árulnának.

Köszi előre is a segítséget!

sophie27

Zsófi, a 7 az ahoz képest sok h 6 fölé nem mehetne,és h alig ettem elötte. Ha betartanám a diétám akkor magasabb lenne ennél is,mert igy is kevesebb szénhidrátot eszek mint ami elő van írva.Én is remélem nem kell befeküdnöm,nem soká hívom a dokit.Én ugy tudom egyébként h aki cukros, annak a babáját első nap az intenzívre viszik, h nézzék hogy esik a cukra.Lehete ez nem is olyan dúrva dolog,de mégis olyan rémisztő,h újszülött kisbaba+intenzív....NEM AKARNÁM :cry:
Csak attól is félek ha ennél is kevesebbet eszem akkor mindenből kap e eleget.
Tészta,rizs,fehér kenyér rég kilőve.Ez a diabetikus zsömle volt az utolsó kapaszkodóm h valami ilyen félét is kapjon,de igy már hogy?

nicike

Jó reggelt!

Zsófi: Nem tudom aktuális-e még, de egy nagy adag c vitamin nagyon jó ilyenkor, és mivel vízben oldódó, így a felesleg távozik, semmi bajt nem tudsz csinálni vele, viszont a szervezet értékeli!
Tali: nekem a korábbi időpont is jó, de mivel Julcsival megyünk, így tőle is függök.
Szopi párna, nekem is a gyöngyös van, és én is nagyon szeretem, kb. két hónapja használom, és a fejem alá is szoktam tenni. Amióta olvastam, hogy hangos, még figyelem is, hogy vajon a babát zavarni fogja-e, de nem hiszem. Engem pedig egyáltalán nem.

Apró: Újságban olvastam, és utána a jógán is szóba került a csalán tea, a jógaoktató javasolta helyette a másik teát, többen is próbálták már, és csak dicsérték. Én két napja iszom, és úgy tűnik bevált. Amikor mentem a gyógynövény boltba, és mondtam, hogy miért keresek a csalán helyett nyírfát a hölgy is megerősített benne!

Mecsi: annyira örülök nektek, és édes a kép is! Eszternek is hasonlókat kívánok :)

Eszter: én mindenképpen az alternatívban szeretnék, nekem nagyon tetszik, de van még egy ok, a másik szülőszoba 3-4 személyes, ez pedig 1. Én most azt gondolom, hogy jobb lenne, ha csak a párom lenne a közelemben, nem vágyom rá, hogy még 2-3 kismama szülését hallgassam közben.

Voltunk tegnap Pesten az Expón. Nem mondom, hogy elájultam tőle, de annyi előnye volt, hogy végre láthattuk élőben az álom babakocsinkat. Hátrány: nem tetszett :( Szóval most nagyjából ott vagyunk ahol 5 hónappal ezelőtt voltunk, fogalmunk sincs mi legyen. Egész este a net-et bújtuk, talán a Quinny Buzz típusú kocsija lesz a befutó, viszont az Ausztriában kb. 60 ezerrel olcsóbb. Valaki említette, hogy rendeltek már így, megírná hogy működött a dolog?
Köszönöm!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Szilvi, nekem mindegy, mikor indulunk, ez a nap erre lesz szánva...

Akkor jó nagy dilemmában vagytok a babakocsival kapcsolatban ;-) Majd csak döntötök valahogy... lassan már nem lehet tovább halogatni ;-)

yuyu79

Szia Julcsi:)
Mikor induljunk?
Egyébként én amióta hűvös van nagyon jól alszom, már a molyok sem idegesítenek, szinte teljesen eltűntek, csak néha látni egy-egy kósza példányt :)
Nici: én felhívnám a Dokit, lehet, hogy valami jó ötlete, és Zsófi ötlete tetszik, biztos hogy van a net-en olyan fórum, ahol hasonló gondokkal küzdenek, próbáld meg! Ilyenkor a tapasztalat csere nagyon jó, ők lehet hogy több tanácsot tudnak adni, mint a doki, mert őket ugyanúgy közvetlenül érinti a dolog, mint téged!

<
sziszka78
Tolna

Jo reggelt mindenkinek!

En nem hiszem, hogy 5-nel hamarabb odaernek, mert meg dolgozom. Rita - te hogy mesz? Megyunk megint egyutt, ha Kispest felol jossz?

Zsofi, mi ma megyunk megrendelni a butorokat Vecsesre - milyen szekrenyre gondolsz, mert akkor megkerdezem neked, hogy mi van es mennyiert.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Julcsi, írd meg a számod légyszi, nem találom!

<
sziszka78
Tolna

Nici, bocs, nem akartam okoskodni! Megértelek, hogy aggódsz, biztosan én is aggódnék, illetve aggódok is, csak éppen nem emiatt, hanem más miatt. Amúgy nekem is gond volt a cukrommal, hosszú évek óta gyógyszert is szedtem rá, mielőtt kiderült, hogy babát várok, de aztán el kellett hagynom, mert a kettő együtt nem működik. Akkor majd írd meg, hogy mit mondott a dokid!

sophie27

Zsófi nem okoskodtál egyáltalán,nem akartam olyat írni amiből igy gondolnád.sorry :wink:
Csak ezt mondta a doki és ezért daráztam be.Persze valamennyire az is nyugtat h van akinek 10 fölött van...csak az enyém elég gyorsan romlik...
Meghát már tényleg alig eszek és ez bánt :(
Zsófi mi a baj?Nincs nagy gond ugye? :shock:

nicike

Mazska, írtam nekik a honalpon végül, és már válaszoltak is, hogy van 43.000 Ft-ért 100x100x180, de azért jó lenne, ha tudnának fotót is küldeni. Amúgy én sarokszekrény párti vagyok, mint amilyet pl. a Brendonban is lehet venni, potom 80.000-ért... Szóval valami ilyesmit szeretnék:

Kép

sophie27

Nici, hát nem akarlak itt untatni Benneteket, de különböző hormonproblémáim vannak/voltak, és még az orvosok sem tudták, hogy mi a konkrét baj, de sajnos ez olyan, hogy minden, mindennel összefügg, így volt szar a cukrom, inzulinom, hormonjaim, azzal "bíztattak", hogy szinte gyerekem sem lehet, de erre most jól rácáfoltunk, és ezért gondolom, hogy annyira nem érdemes parázni, mmint nekem!

A cukorral kapcsolatban csak azért írtam, hogy van magasabb is, mert úgy tudom, és szerintem igen, hogy az 5,2 az még normális, ha megterheled, akkor pedig biztos, hogy följebb megy, de a doki majd megmondja, hogy mit tudsz tenni, illetve még mindig tartom, hogy a "cukros" kismamik topikjában biztosan adnak sok-sok hasznos tanácsot! ;)

sophie27

Homeós bogyót nyugodtan bármikor lehet szedni. A Homeogene 9 nekem is bevált, torokfájásra nagyon jó. A Homeovox pedig rekedtségre nagyon jó.

Nici, nehéz lehet neked tényleg kitalálni, hogy mit ehetsz. De kitartás, már nem kell sokáig nézni!
Vendég

Zsófi: átküldenéd a honlapjukat? bennünket is érdekelne a sarok szekrény!

Köszi: Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Na beszéltem a dokival,szabadságon van éppen :? ÚÚúúúú de égett az arcom mikor mondta :shock:
Hétfőig minden nap 7 pontos cukor profilt kell csinálnim(7-szer mérni) És még egyszer 6 fölé megy amegyek vérvételre már kkor hétfőn mikor nem jövök haza mert inzulinos kezelés kell.
Mert alig eszek és igy i 7 :cry:

Zsófi nagyon egy cipőben járunk.Nekem is hormon problémáim vannak-voltak(már nem tudom), és azt mondták nem lehet gyerekem.Nem mi? :wink:

nicike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?