Új privát üzeneted érkezett!

Újabb barátainkról derült ki, hogy babát várnak. (10 hetes)
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Újra padlón vagyok.
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Ez most nagyon rosszul érintetett. :cry:

A férjemnek mondták el. Közeli barátok. Mondták, neki, hogy nekem ne mondja. Kitaláltam.
De képtelen vagyok felfogni, hogy miért ilyenek az emberek!!!
A férjem máshogy reagálja le ezt az egészet, ami velünk történt, de akkor is. Néha még nekem is nehezen beszél az érzéseiről, nemhogy másnak. A történtekről (tényekről) viszont könnyebben beszél. De ettől miért kell azt gondolni, hogy "szívesen" meghallgatja, hogy az egyik legjobb barátjáék gyereket várnak?! És itt most azon van a hangsúly, hogy mi most veszítettük el a miénket. A férjem nem akadt ki. Azt mondta, rossz volt neki, amikor mondták, de kibírta. Képtelen vagyok felfogni ezt a tapintatlanságot... Mert igenis ez az. Nagyon sokan tapintatlanok. És tőlük különösen nem erre számítottam. És nemcsak azért írom ezt, mert túlérzékeny állapotban vagyok...
Elegem van. :cry: :cry: :cry:

Bocs, hogy ez így kitört belőlem, és mindig ezt írom. De most iszonyatosan elegem van. Annyira elszomorodtam... :cry:

Lilypie First Birthday tickers
zsoff86
Vác

Igen, ott olvastam a teakeveréket. Én most csak palásfüvet iszom, de fogok venni cikckát is majd a következő ciklus elejére. Szereinted akkor nem érdemes hozzákeverni semmit? Kamillateát itt bent szoktam iszogatni, mert a többi filtereset már unom :P
Amúgy egy Bükkszentkereszti füves ember írásában olvastam hogy az oregánó (szurokfű) teája is nagyon jó ha babát akarunk. Márpedig mi akarunk, igaz? ;)

Ezt a gyógynövénybolt-tippet köszi, meg is keresem, útba esik hazafelé is.

Kalciumot én egyelőre nem iszok, de asszem nem ártana. Csak nem akarom telepakolni magam mindenfélével...
Ja, igen, mondanom sem kell: nem jutottam el megint a fogorvoshoz: most nem tudtam eljönni a munkából. Hogy lesz ebből fog-ellenőrzés, azt nemtom :S

Viszont tüdőszűrőn voltunk, bizony fizetni kellett (800 Ft 30 éven aluliaknak), de egyszer egy évben kibírom. Remélem nem találnak semmit, áll. 3 napon belül szólnak.

OGYEI-be gyorsan kaptok időpontot, ha hétfőn hívod, lehet hogy még arra a hétre, de legkésőbb a következőre.

Sajnálom hogy megint beleakadtál egy ilyen hírbe. :( Én is kiakadnék. És biztosan ki is fogok ha ilyeneket hallok közvetlen ismerősöktől. De hát ilyen az élet. Várunk még mi is babát, és meg is fogjuk szülni, egészségesen, ne izgulj! Bízni kell benne nagyon! Csak tudom, hogy nagyon nehéz, nekem is az :(

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Nem találom ezt a Hős utcai boltot, nem tudsz házszámot véletlen?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Az nem biztos, hogy a Hős utcában van, csak ott kell leszállni, az a biztos. A férjem tudja, de vonaton van .és ki van kapcsolva a telefonja. Én meg mindjárt indulok a munkahelyemre (még nem dolgozni), úgyhogy nem leszek gépközelben. Leghamarabb este tudom megírni a pontos címet.
Nem tudom, hogy érdemes-e hozzákeverni a cickához meg a palásthoz vmit, de szerintem nem. Külön iszom a kamillát, meg szedem ezt a sok hülyeséget... Már néha eszembe jut az is, hogy betegesen sokat foglalkjozom ezzel az egésszel... :?
Ez a bükki ember a Gyuri bácsi, ugye? Hallottam róla. De kap egy ciklusnyi időt a cicka-palást, aztán meglátjuk. ÉS persze, hogy nagyon szeretnénk babát!!!
Egyébként én még a barátcserjén gondolkoztam. Arról írnak még sok jót.

Ha a fogorvost nem is, de legalább a tüdőszűrést kipipálhatod. :)

zsoff86
Vác

Hogyhogy bemész a melóhelyre?

Én szedtem barátcserjét még régebben, egy teljes dobozzal kb. 3 hónapig. Nekem nem használt semmit, de lehet hogy nem kellett volna abbahagynom. Mindenesetre nagyon drága az is :S

Aha a Gyuri bácsi az. Nemrég olvastam egy irományát és abban volt.

Én is túl sokat foglalkozom vele, de asszem ez még normális. Bár nemtom.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Bevittem az utolsó néhány táppénzes papíromat, meg elhoztam a tankönyveimnet, hogy tudjak egy kicsit készülni hétfőre. Meg egy kicsit az is bennem volt, hogy ne aznap zúduljon rám minden, amikor már helyt kell állnom...
Borzasztó volt. Annyira el vagyok keseredve. :cry: És a hab a tortán, hogy ma elkezdett fájdogálni a hasam, nem nagyon, épp. hogy egy kicsit, és most egy nagyon kicsit vérzek. Mi a franc lehet ez?????????? :cry: :cry: :cry: :cry:

Gyógynövények:
maps.google.hu-n írd be, hogy Bennovum Kft. Herbaház,és kiadja.

zsoff86
Vác

Jajj, ne izgulj, az a fontos!!! Fogalmam sincs mi ez. Ha nagyon picit, lehet a peteérés miatt. De ha jobban vérzel, mindenképp menj el dokihoz. Lehet te is kapsz gyógyszert rá mint én kaptam múltkor. De ne izgulj és ne keseredj el!

Köszi a gyógynövényest!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Pár cseppről van csak szó, de miért??? (Ma nem véreztem még.) Már csak ez hiányzott. Na, mindegy, megpróbálok nem parázni. De mi ez? Tegnaphoz képest 10 napja jött meg.

zsoff86
Vác

Nemtom mi ez, de tényleg ne parázz. Te mondtad nekem hogy a 8. hétig lehet néha vérezgetés. Az még neked sem telt le, ugye? Nekem épp ma 6 hete történt... :( Szóval nyugi, nincs semmi baj!

Velem nincs semmi különös, alig van időm élni, rengeteget dolgozom sajnos. Valószínűleg, holnap is be kell jönnöm :( Épp arra van energiám hogy reggel sétálunk a villamosig, este meg csinálok fél óra jógát vagy Avivát, és ennyi az életem :S Nem tudom mi legyen, mert ezt nem fogom sokáig bírni :(

Bixi holnap jön haza és mesél :P

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Na, én is túlvagyok az Aviván. Nekem ott nagyon tetszett. :) Itthon már nem annyira. Ott mindent értettem, itthon meg bénáztam. De remélem, majd belejövök.
(Siralmas, hogy mennyire nincs hasizmom...) Furcsa, de zenére még nehezebben megy az egész, mint anélkül. Nem érzem, hogy minden gyakorlatot tudnék ritmusra csinálni... (Még jó, hogy zenész vagyok... :? ) Egyébként engem is lefárasztott. Ott csak iszonyú álmosságot éreztem, bár előtte is álmos voltam, fél 10-re értem haza, 10-től fél 12-ig tornáztam. Na, utána megmozdulni is nehezemre esett. És amit nem értek: az ottani torna után meleg volt a hasam (azt mondta a lány, hogy az a jó), itthon meg hideg. Pedig úgy éreztem, ugyanúgy szorítok...

Végül be kellett menned ma is dolgozni? :?

Egyébként én se nagyon tudom, hogy fogom bírni újra a munkát. Mellette voltak magántanítványaim is, akiket nagyon-nagyon szeretek, szinte jobb velük, mint az iskolában, de nem tudom, hogy lesz-e rájuk energiám. Pedig szeretem is őket, a családjaikat is, meg sokkal jobb így tanítani... És az is tök rossz, hogy amióta bennem van ez a fájdalom (-görcs), ha hosszabban/többet beszélek, hamar berekedek. Ráadásul csak keveset tudok énekelni... Régen nem voltak ilyen problémáim.... :cry:

Ma megérkezett az mikroszkópom!!! :) (Még nem próbáltam ki.)

Az Avivás lánnyal beszélegttem, kérdeztem őt a bikram jógáról. Kicsit elbizonytalanodtam... Mióta közölték, hogy "nincs szívhang" elég gyakran össze-vissza dobog a szívem. ("Majd helyreáll...") Meg van egy kis billenytűproblémám is, lehet, hogy nekem nem tenne jót az a nagy melegben történő torna. De ezt még nem tudom. Mert szeretnék menni, de nem akarok vele többet ártani, mint használni... Viszont most gondolatban rácuppantam a Pilates-re. :)

Bixi! Itthon vagy már?

zsoff86
Vác

Sziasztok!

Bixi, mesélj, hogy milyen volt a síelés!

Zsófi, örülök, hogy tetszett az AVIVA! Én épp most tornáztam, jól kivagyok :D Bele fogsz jönni, hidd el. Már a második alkalom jobb lesz mint az első. Nekem már egész jól megy zenére is, bár én nem azt a zenét használom amit a lány árult (nem tetszett) hanem csináltam magamnak, de ugyanaz a ritmus meg hossz.

Nekem ez a hülye mikroszkóp nem akar páfrányt mutatni. Tegnap félig páfrányos volt, a hőm is magasabb volt, ma a hőm lejjebb ment és eltűntek a páfrányok... :(

Bikram jóga: én annyit dolgozom mostanság, hogy nemtom mikor fog beleférni. Pedig nagyon szívesen kipróbálnám. Mióta minden nap jógázunk itthon sokkal jobban érzem magam. Mit mondott lány a birkamról és miért épp a pilates tetszik?

Végül nem kellett menni szombaton dolgozni szerencsére. Így tanultam, az sem volt sokkal izgibb, de legalább együtt voltunk a férjemmel kicsit.

Na megyek a mert életem párja sonkás tésztát főz és túlfőzte a tésztát, most meg kétségbe van esve :P

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Bikram:
-a nagy meleg nagyonn megterhelheti a szervezetet, főleg, ha valaki előtte nem sportolt rendszeresen (pl. én :? )
-a "pulzuszavarra" szintén nem jó
-az edzés alatt nagyon nyúlnak az izmok (ami jó), viszont másnap hirtelen bemerevednek

Egyébként egyáltalán nem lebeszélni akart, semmi ilyesmi nem volt a hangjában, de óvatosságra intett. Szerinte nagyon megterheli a szervezetet.

Pilates: kíméletesnek tűnik. Kezdetnek szerintem ez a legbarátságosabb.
Én szívesen járnék oda, ahol az Aviva volt, ott van pilates is. Tetszett a hely. A pilatest azt hiszem, nem az a lány tartja, aki az Avivát, de ő is aranyosnak tűnt. Tetszik, hogy nem az a (rossz értelemben) "felkapott" hely.

zsoff86
Vác

Ja, és páfrányok nálam sincsenek.......

zsoff86
Vác

Szombaton Timi tartja a Pilatest, az AVIVA-t is ő tartotta. A többit persze nem tudom. Amúgy nekem is szimpi volt a hely, csak hideg volt...
Te milyen gyakran fogod csinálni a tornát? Nektek is azt mondta hogy 2 nap kihagyás kell mindig? Pedig én csinálnám akár minden másnap is, ha az időmbe belefér.

Ennyi hisztis nő között dolgozni... Kiakasztanak teljesen :S

Bixi! Mi van veled?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

A szombatomat nem szeretném lefoglalni. Nem szeretem a hétvégén az "állandó" programokat.
Egyébként én is fáztam. :) Amikro elkezdtünk tornázni, már jobb violt, de ha abbahagytuk, újra fáztam. De nálam a kibírható kategórián belül volt a hideg. (Pedig tudok ám fázni, ha csak 21 fok van itthon. :D )
Nekünk azt mondta, hogy hetente kétszer csináljuk. Pénteken voltam, azt mondta, csináljuk meg még aznap, aztán legközelebb kedden, majd pénteken, és kb. így tovább.

Ma voltam először dolgozni. Jobb volt, mint amire számítottam. De nagyon nehéz. Korábban is tudtam örülni az apróságoknak, de most ez hatványozottan igaz. Olyan jó érzés!

zsoff86
Vác

Sziasztok!

Nem akalak rábeszélni a szombati tornára (én sem vállalnék be állandó programot hétvégére), csak mondtam, hogy mikor én voltam avivázni épp előttünk pilates óra volt és ugyanaz a lány tartotta.
Nekünk is a heti 2-t mondta. Csak nem értem egészen hogy miért nem lehet gyakrabban.

Tegnap voltunk úszni, olyan jól esett. Csak a fülembe víz ment és most picit fáj, úgyhogy legközelebbre szereznem kell füldugót... Képzeljétek, olyan szórakozott vagyok hogy elmentünk usziba törölköző nélkül (én pakoltam be) :P Még szerencse hogy több réteg ruha volt mindkettőnkön így egy-egy pólóban meg tudtunk törölközni. De azért elég vicces volt a helyzet :D

Örülök hogy nem vészes a munka. Hidd el, egyre jobb lesz. Én 1 hét után teljesen átálltam a droid-szerepre ismét, de a remény éltet továbbra is. Hiszen mindjárt március van!!!

Ma olyan szép páfrnyos lett a mikroszkópom, úgy örültem!

Bixivel mi lehet?? Elfeledkezett rólunk? :(

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

sziasztok Lanyok!

nem feledkeztem meg rolatok, dehogy.
hazaertunk hetvegen a sielesbol, fantasztikus volt!
azt leszamitva, hogy igen nehez volt szembesulni azzal, hogy a szteroid tenyleg szetroncsolta az izmaimat, igy mar az elso nap utan borzaszto izomlaza lett, olyan mint normal esetben 1 het sieles utan. ez elegge elkeseritett, de azert hosiesen vegigsieltem a hetet..

miutan hazaertunk vasarnapra leteritett az influenza, most is az agyat nyomom. mindenem borzasztoan faj, de a doki nem akar antibiotikumot adni, hogy ne csesszuk szet a belfloramat (ezert halas vagyok neki) igy sajnos csak algopyrint szedhetek. alig birok megmozdulni.

termeszetesen a sipalya kozepen megjott - igy csak 25 napos lett az elso ciklusom. persze nem volt nalam se tampon se semmi, megint.
hogy nekem miert mindig tobb 1000m magasan jon meg? :roll: :lol: februar vegen elvileg utazunk parommal, biztos megint a repulon fog bekoszonteni, de most majd keszulok ra :)

azt meg nem tudom hova utazunk, mert karacsonyra kaptam tole velencei utazast, de a wizzair most irt emailt, hogy februar 1tol megszunteti a velencei jaratait :evil:

szoval most gyogyulgatok ezerrel, remelem jovohetre jobban leszek. es akkor mehetunk teazni vagy jogazni

zsoff, orulok, h te is visszaallatal melozni, egyre jobb lesz, hidd el!

:lol:

bocsi, de most olyat fogok kerdezni amirol volt mar szo, de lusta vagyok most visszakeresni: mindkettotoknek azt mondta a doki, h hivatalosan marciustol probalkozhattok?

puszi nektek!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest

Sziaaaaaa! Jó hogy jöttél!

Sajnálom hogy beteg vagy, pihenj sokat, igyál meleg teát, ilyenek. Mást nem tudok tanácsolni :(
Viszont az szuper hogy jó volt a síelés! :P

Húú, neked már meg is jött újra? Szuper! Mármint nem a helyzet és az időpont (1000 m :)), hanem maga a tény. Én nagyon örülnék már neki, akkor érzem nagyon jól hogy telik az idő.

Nekünk hivatalosan azt mondták, hogy 3 ciklust várjunk ki. Ha megjön rendesen febr közepén és márc közepén, akkor fog letelni. Viszont a februári után tervezem elmenni az OGYEI-be és ha nem mondják hogy még ne próbálkozzun, akkor lehet hogy nem várjuk meg a márciust.

Az ajándékkal hasonlóan jártunk mint ti: a férjem kapott karácsonyra tőlem egy színházegyet, de az előadás elmaradt :( Ilyenek ezek az előre megvásárolt karácsonyi ajándékok. Viszont: jövő hétre sikerült jegyet szereznünk ugyanarra :P Biztosan ti is találtok valami másik jó helyet, nekem lenne ötletem :D

Ma túlórázunk kb 10-ig, majd gondoljatok rám!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Hahó, mizújs veletek?

Zsoff, képzeld, most meg én kezdtem el vérezni... Csak pár csöpp, sőt, inkább barna folyás mint vér, de akkor is. :( Ma mentünk volna úszni, de így nem vállalom be, inkább jógázunk. Csak tudnám hogy mi lehet ez!

Bixi, gyógyulgatsz?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Na, akkor már ketten törhetjük a fejünket, hogy mi lehet ez... Azóta volt nekem még 1x, de most nincs.
Ma este az ovuteszt peteérést mutatott! :) Mármint azt, hogy 24-48 órán belül lesz. :) A mikroszkóp (még?) nem mutat páfrányokat.
Visszatérve a vérzésre: azóta viszont erősebb a folyásom... :? És ez nem nagyon tetszik... :cry: Lehet, hogy holnap meglátogatom a dokit...
Egyébként meg iszonyúan fáradt vagyok. Egész nap tudnék aludni, este viszont nem megy az elalvás. Pedig akkor is nagyon fáradt vagyok. Nem tudom, miért van ez. Éjfélkor még vergődök, 5-kor meg szenvedek, mert alig tudok felkelni...
A jógát honnan töltötted le?
Képzeld, a 2. avivától már nem dőltem ki annyira. Tényleg sokkal jobban ment. :D

zsoff86
Vác

Nekem tegnap volt vérzés (ez már tényleg az), már azt hittem, megjön, még a hasam is görcsölt, de most nincs. Mi a fene ez???
Nekem páfrányos a mikroszkópom, szóval elvieg peteérés környékén vagyok, nem mensi környékén. Nem értem :S

Én is gondolkodom a dokin. De akkor akartam menni miután már rendesen megjött. Na majd az idő eldönti, mi lesz.

Olyan rosszul aludtam, pedig már jobb volt sokkal. Olyan érzésem volt álmomban mint amikor szültem... :( Nagyon rossz volt.

A jógát fájlmegosztóról töltötte le a férjem. Wai Lana jóga a neve (asszem így írják), és nagyon jó:)
Ugye hogy egyre jobb az Aviva? Én mostanában már kifejezetten élvezem.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Nekem is görcsölgetett egy nagyon kicsit. Mintha meg akart volna jönni. Érdekes. Viszont most minden jónak tűnik. Nem mentem orvoshoz, mert nem értem haza. Talán a jövő héten. De hogy ez mi a fene lehet... :?

Ma az óra után odajött hozzám egy elsős kislány, és feltett egy kérdést: "Meghalt a baba?"
Köpni nyelni nem tudtam. Nem mondtam semmit. Majd újra megkérdezte... Fogalmam se volt, mit csináljak. Nem akartam válaszolni. Aztán már többen is voltak körülöttünk, és mielőtt megkérdezte volna harmadszorra is, azt mondtam, nem. Nem tudom, mit kellett volna mondanom... Utána olyan voltam, mintha fejbevertek volna. És még volt két órám... Ráadásul ez egy picike, szerény, szőke kislány. Tőle végképp nem vártam volna ilyen kérdést... Nem egyszerű az élet... :(

zsoff86
Vác

Sziasztok!

Nekem azóta megjött, de olyan kevés, hogy már szinte el is múlt. De ez most tuti az volt. Arra gondoltam hogy ylehet hogy amiatt ilyen kevés mert szépen kitakarítottak mindent onnan és nincs még minek kijönnie. Vagy ez hülyeség?
A héten bejelentkezem az OGYEI-be, remélem csak jót mondanak majd.

Húú, Zsófi, ez a sztori nem semmi :S

Bixi, mi van veled???

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

sziasztok!

vagyok vagyok, dolgozok 1000rel.
mar egesz jol meggyogyultam, meg fujom az orromaat kicsit, most a colitisem kezd fellangolni. jaj de jo. :shock:

sosem leszek mar teljesen jol..

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest

Uhh, Bixi, ez gáz. Ez a coli izé nem csak a terhesség miatt jött ki? Most akkor miért nem múlt el? Nem irigyellek :S
Amúgy ti mikortól próbálkozhattok?

Hétfőn megyek az OGYEI-be, remélem jót monda a doki...

Zsófi! Akartam venni LH tesztet, de 1800 volt 5 db a Rossmannban (gyógyszertárban ugyanez 3200...). Te nem olcsóbbat mondtál?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

helobelo.

a colitis az barmikor fellangolhat. autoimmun betegseg, nem gyogyithato, ez mostmar mindig igy lesz. ha szerencses az ember akkor lehet tobb ev is langolas nelkul. en meg nem vagyok eleg szerencses ugy tunik :shock:

tegnap voltam ujabb vervetelen. hat mit mondjak, nincs egy csillagom sem! az osszes vese es majfunkcio, koleszterin, CRP, cukor, autoimmun faktorok es tumormarkerek, minden tokeletes! :lol: ez jo hir, viszont tukrozesre kell mennem jovoheten, h kideruljon akkkor mi a baj (valoszinuleg amugy a doki szerint annyira enyhen aktiv a colitis, hogy csak a bel nyalkahartyajat erinti, es ezert nem jelentkezik a verkepemen semmi).
amugy mi hivatalosan majus elejetol probalkozhatnank (akkor telne le a 6 honap szulestol), de sztem nem fogunk addig varni. majd most ujra rakerdezek a gasztrosnal. a nogyogyasz azt mondta erdemes 2-3 verzest megvarni, es ker tolem legalabb 3x havi verkepet. nos 2 verzesen tul vagyok, januari es februari verkepem tokeletes (kiveve januarban a koleszterint) uh sztem marcius vege, aprilis eleje es kezdjuk a projektet. foleg ha a colitis is beken hagy. ezt megbeszelem meg a gasztros dokimmal. most ez miatt nem nagyon mozgok, nem razom meg jobban ossze a belesemet, ezert most kicsit szunetel a joga (meg jovoheten is) de amugy osszefuthatnank lassan egy teara. mit szoltok?

szurkolok az OGYEIhez!!

latom kicsit lelassult a forum. gondolom azert van mert mindenki dolgozik, es kevesebb ideje van ragodni a multon. nagyon remelem, ez igy helzes csajok! :lol:

tessek orulni a napsutesnek 8)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!
A férjem 1200ért vette a Rossmannban, de így utólag azt gondolom, hogy akciós volt. Mert kettőt is vett a féjme belőle. :) Tegnap én is akartam venni, és én is csak 1799-ért láttam, és csak 1 féle volt. A férjem kettőt látott a boltban, fel is hívott, h melyiket vegye, mondtam, h az olcsóbbikat.

Annyira lefáraszt a munka. :(

Zitus, majd írj, h mi volt az OGEYI-ben! Van már időpontod? Én még megvárom a köv. vérzést, aztán meglátjuk...

zsoff86
Vác

Bixi!
Sajnálom ezt a betegséget, remélem azért jobb lesz idővel. Viszont az szuper hogy ilyen jó a vérképed!

Zsoff!
Hétfőre van időpontom OGYEI-be, alig várom.
Ezt a tesztet egyelőre hanyagolom mert drágállom, de lehet hogy később sor kerül rá. Amúgy a mikroszkóp és a teszt ugyanakkor mutatott peteérést? Nekem akkor voltak páfrányok mikor végül megjött, szóval nemtom :S

Nekem gondok vannak a munkahelyemen mint ahogy ez várható is volt. Kimondva-kimondatlanul, de ki akarnak tenni, valószínűleg azért mert sejtik hogy újból szeretnék babát. Nagyon nehéz ez az időszak, drukkoljatok hogy jó vége legyen!

Beülhetünk valamikor egy teára!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Bixi, gratula a vérképhez! :D

Zitus!
Drukkolok, hogy a lehető legjobb híreket kapd az OGYEI-ben,és kíváncsian várom a részletes beszámolódat. :lol:

A z LH teszt elvileg a peteérést megelőző 24-36 órában jelzi, hogy peteérés lesz, ill. még meddig tart az LH csúcs. Amikor megláttam a tesztet, nem néztem páfrányokat. Örültem, hogy a teszt kimutatta, és megelégedtem vele.

Én úgy értelmeztem a dolgokat, hogy a LH csúcs/páfrányok (peteérés) a ciklus közepén vannak, bár olvastam olyat is, hogy valakinek közvetlenül a mensi előtt/után van peteérése.
De te legalább kipipálhatod a második vérzést is. :)
Én megvárom, hogy megjöjjön, és bejelentkezünk az OGYEI-be.
A hőm egészen jónak tűnik. A peteérés óta 36.6 és 36.9 között van. :)
Zitus, drukkolok, és nagyon várom a beszámolódat!!!

zsoff86
Vác

És remélem, hogy a munkahelyeddel nem lesz gond!!! Határozott idejű szerződésed van?

zsoff86
Vác

Megjöttem OGYEI-ből. Márciustól próbálkozhatunk. A doki megnézegette az összes leletemet, a zárójelentést, és ő sem tudott mit mondani hogy miért történt így...
Viszont: azt mondta, minden terhességgel nő a termékenység, csak akkor menjek vissza más megoldást keresni ha fél évig nem esek teherbe márciustól kezdve. Addig szednem kell az E-vitamint. És azt mondta még hogy a PCO is javul általában terhesség után, de ez most nem derült ki mert nem volt vizsgálat.

Tök jó a hőd, nekem 2 napig volt 36,6 fölött, ma megint 36,5. Most nemtom mit gondoljak.

Munka: határozatlan szerződésem van, de ez így nem megy tovább nekem sem lelkileg, sem fizikailag. Egy pillanatra sem hagynak békén, egész nap megy a cseszegetés. Remélem mielőbb megoldódik ez a helyzet.

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

NAGYON ÖRÜLÖK A JÓ HÍREKNEK!!!
Már csak néhány hét, és március! Mi még tuti, hogy várunk. Azt mondták, hogy a B12 injekcióknak kb. 2 hónap kell, aztán megnézik, mi újság a vérszegénységgel. Úgyhogy még min. másfél hónap. Viszont szerintem nem várunk júniusig (korábban ezt gondoltuk).
Egyébként most csak a nőgyógyászhoz kellett menned?

Valaki azt mondta régebben a hőmérőzéssel kapcs., h nem a magasság számít, hanem a viszonylagos emelkedés. De én nem igazán értek ehhez, csak írom őket szorgalmasan.

Hát nem egyszerű a munka... Remélem, minden megoldódik nálad. Most aztán tényleg nincs szükséged/szükségünk stresszre, idegeskedésre, meg szivatásra...........

Én türelmetlenül várom, hogy megjöjjön... Ez volt a 28. nap, de még semmi. :cry:

zsoff86
Vác

Zit, jajj de jo, h minden rendben van. mostmar tenyleg mindjart marcius :wink:

zsoff, te a B12t a verszegenysegre kapod? en tardyferont szedek.

jajjjjjajjjjajjjj lanyok. penteken megyek colonoscopiara :x
szoritsatok nekem... :shock:

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest

Húú, Bixi, drukkolok hogy a legkevésbé legyen kellemetlen!!!

Valóban mindjárt március, alig várom. :D Ma olyan páfrányokat mutatott a mikroszkóp, hogy csak na. Szóval kb 2 hét múlva kell megjönnie harmadjára.

Zsófi, azt nem mondtam, hogy márc 1-jétől másik doki fog az OGYEI-ben rendelni, de nem tudom ki. Ha neked esetleg mondják majd, vagy hozzá mész, megtennéd hogy megírod a nevét meg hogy milyen?
Amúgy most csak nőgyógyásznál voltam. Végülis én döntöm el hova megyek, nem volt kedvem a védőnőnek magyarákodni hogy mi volt, hogy volt.

Drukkoljatok munka ügyben továbbra is!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Bixi, nagyon drukkolok!!!
A B12-t a vérszegénységre kapom. Azt mondta az orvos, hogy a vas már nem kell. 9-től normális, nekem 10 volt. Hát nem tudom, jó-e ez így, de ez van. Egyébként az akut vérzés utáni vérszegénység miatt szoktak B12-t adni. Bár ezt sem az orvos mondta, az interneten olvastam.
Zitus!
Nagyon gratulálok a páfrányokhoz!!!! Örülök, hogy ilyen jól mennek a dolgaid!!!
Nekem még nem jött meg... Ráadásul tök rosszul vagyok, tegnap hőemelkedésem volt, fáj a fejem és a torkom... És volt egy olyan fogam, amiből letört egy darab még az ősszel,csak ugye különböző okok miatt nem jutottam el fogorvoshoz... És tegnap minden előjel nélkül letört a másik fele... Annyira durva... Szerencsére nem fáj, de nagyon gáz helyzet... Úgyhogy lesz néhánhy durva köröm a fogorvosnál...

Ha végre megjön, bejelentkezünk az OGYEI-be, és megírom, ki az új orvos, stb. Csak már ott tartanék...
Drukkolok, hogy a munkával minden ok legyen!

Annyira nyomi volt a mai napom... Az egyik kolléganőm megkérdezte, hogy hogy vagyok... Hát, több se kellett, azonnal elsírtam magam. Napok óta érzem, hogy egyre kevesebb az erőm. Eddig tartott. olyan sírás jött rám, hogy utána nem tudtam bemenni órát tartani... A nap hátralévő részében megállás nélkül arra fordítottam minden erőmet,hogy visszatartsam a sírást... Mondjatok valamit, lányok, hogy mit csináljak...

zsoff86
Vác

Zsoff!

Kitartás!!! Nekem is volt pár rosszabb napom. Most már nincs sírhatnékom szinte soha. Pedig a kolléganőmnek már akkora a hasa mint a ház...

Durva ez a fog-dolog. A férjemnek is letört egyszer a foga, bár az már gyökérkezelt volt. Egy vagyonért csinálták vissza neki. :(

Majdcsak megjön neked is! Én is szarul vagyok, kedden úgy éreztem magam mint aki terhes. De komolyan. A férjem már bele is élte magát, pedig nem volt rá lehetőség hogy megfoganjon valaki, szóval vaklárma. De a terhesség óta nem voltam ilyen szarul (már a gyógyszeres időszakon kívül).
Most meg jön a torokfájás, hőemelkedés dolog. Egész nap kamillateát vedeltem, de nem sokat használt.

Mostanában megint fáj a bal oldalam, kifejezetten a petefészkemnél. Így utólag sajnálom hogy a doki nem nézett meg UH-n. De remélem ez csak a rendes működés jele.

Zsófi, nem akarsz elmenni kicsit szabira vagy valami? Nem az igazi ez így ha nem tudsz dolgozni. Lehet hogy neked több idő kell. Bár én azt tapasztaltam hogy felejteni kiváló a munkahely. Főleg ah a főnökök cseszegetnek eleget hogy ne legyen időd a saját problémáddal foglalkozni :(

Drukkolok mindenkinek hogy jobb legyen a helyzet!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Na, én is éreztem olyat, mintha terhes lennék... olyan furcsa volt... kizártnak tartom a dolgot.

Az a gond, hogy nem igazán tudok elmenni szabira... Nem lehet. Csak fizetés nélkülire mehetek, vagy betegállomány. De "ok nélkül" nem akarok, mert igen kevés az a pénz, amit kapnék... Nálunk a szabadnapokat a nyári szünetben "kell" elhasználni, nincs más választásunk.
Amikor dolgozom, nem jár az eszem 100%-ig a történteken,ez már haladás, de iszonyatosan megterhelő, hogy non stop gyerekek előtt kell mosolyogni, türelmesnek lenni... Egy pillanatra se tudok egyedül lenni, még a gondolataimban sem. És van egy csomó elvárás...

Egyébként nekem is fájt többször is a petefészkemnél, csak nekem a jobb oldalon. Az most elmúlt, tegnap a bal oldalt éreztem. én is nagyon remélem, hogy ez nem jelent rosszat. Március elején megyek a saját orvosomhoz, ő tuti néz majd uh-t is, remélem, megnyugtat!

Ja, és az a furcsa, hogy már én is úgy éreztem, hogy a nagy sírós időszakom lecsendesedett...

Úgy örülök, hogy holnap péntek... Apró örömök... :)

zsoff86
Vác

Ma reggelre leesett a hőm, majd megjött!!!!!

zsoff86
Vác

Jupi :D

Bixi, te hogy vagy?

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Én is csatlakozom Zitushoz: hogy vagy, Bixi?

zsoff86
Vác

Hahóóó!

zsoff86
Vác

sziasztok.

bocs a hallgatasert.

oriasi hullamvolgybe kerultem :cry:

megvolt a tukrozesem, ami elott koplalnom kellett rendesen, es ami utan meg nem volt etvagyam, uh sikeresen visszafogytam vegre 53kg-ra (persze nem direkt).

szoval az eredmeny borzaszto sajnos. annak ellenere,h nincsen semmilyen tunetem, joforman az egesz vastagbelem gyulladt, vegig sem tudtak nezni az egeszet, anyira. szoval ujra raraktak a szteroidra, meg kaptam meg melle egy rakat gyogyszert. babaprojekt sztorno joideig. egesz penteken sirtam.

azota inkabb az eskuvom aggaszt jobban, mert a medrol felfujja az arcomat es nem akarok lufifeju menyasszony lenni. uh lehet el halasztjuk az egeszet (ezt majd 3 het mulva amikor lesz szovettan eredmeny es a doki megmondja kb hogy alakul az alapjan a gyogyszeres kezeles fogjuk tudni eldonteni)

szoval megint nagyon kiborultam, de mar jobban vagyok. el kell fogadni,h ez van.
meg egy babat nem akarok elvesziteni, mert abba belehalnek, igy termeszetesen varunk ameddig kell, csak egeszseges legyek.

az eskuvo nagyon aggaszt, de probalom 3 hetig ezt a gondolatot is mellozni.

a melohelyen rendben mennek a dolgok, holnaputan elrepulunk Toscanaba 5 napra pihenni, es a ferjemmel jobban imadjuk egymast, mint valaha.

csak ez szamit, es semmi mas.

es kulonben is: a felhok folott mindig sut a nap, es megyek is jol megnezem magamnak :D :D

UI: megjott harmadjara is, j jel, 27 napos ciklus :lol:

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest

Bixi, nem semmi,amiket írtál... te nagyon profi vagy, hogy a sok nehézség mellett a jó dolgokat így tudod értékelni. Egyébként pont azt akartam írni, amit a végén írtál, hogy OTT VAN MELLETTED A FÉRJED. Lerágott csont, de ez a lényeg!!! Nekem mostanában ez segít. És abszolút hős vagy, hogy ezeket így bírod!
Most, hogy egy icipicivel jobban vagyok, nekem is az a filozófiám, hogy addig várunk a babával, amíg kell. Úgy érezzük, mi sem bírnánk ki megint egy ilyet.
Én hiszek abnban, hogy egyszer megkapjuk ezért a sok szenvedésért a jutalmat!
Ez a Toscana tutira nagyon jót fog tenni neked! És érezzétek nagyon jól magatokat!!!

És gratulálok a 27 napos ciklushoz!!!!!!!

És hajráhajráhajrá mindenhez!!!!!!!!!!!

(Engem egy influenzaszerű nyavalya próbál ledönteni... Láz, torok-, fej-, mindenfájás, gyengeség, szédülés, orrfolyás... Délután megyek orvoshoz...
És a férjem egész jövőhéten nem lesz itthon... Munka... Külföld... Annyira féltem őt.... )

Zitus, kérünk tőled valami jó hírt!!!!!!!

zsoff86
Vác

Jajj, lányok, ennyi rossz hírt egy napra :(

Én sem tudok sok jóval szolgálni. Kicsináltak a munkahelyről ahogy az várható is volt. Már az utolsó 30 napomat töltöm...

Amúgy kb. jövő héten kellene megjönnie, nagyon várom már, utána elkezdünk próbálkozni, akár mi is lesz. Sajnos a hőm nem maradt magasan, valószínűleg alacsony a progeszteronom. De majdcsak lesz valahogy. Nagyon bízom, ekezdtem szedni újr a Gravidát, E-vitamint is folytatom amíg össze nem jön a baba.

Mi is nagyon jól vagyunk most a férjemmel, ez az egész helyzet vetélésestül, munkahelyváltásostul csak még jobban összekovácsolt minket.

Bixi, és akkor meddig kell várnotok?? Úgy sajnállak emiatt az egész miatt. És elhiszem hogy nagyon kivagy. Nem tudok mást mondani, csak hogy türelem, dajkálunk mi még babát mind a 3-an :) Remélem tudtok pihenni Toscanában!

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

koszi lanyok :)

sztem a mi sorsunkban a ferjemmel egyszeruen az van megirva, h meg egy picit tobb idot kell kettesben toltenunk, es uj helyekre elmennunk (sieles, Toscana, naszut, stb). nem tudom meddig kell varnunk, ha jol megy minden nyar vegere rendbe tesz a doki. ha nem valnak be a kezelesek, akkor biologiai kezelest kell kapnom, ami havonta egy infuzio egy evig, de ala kell irni egy papirt, h se a kezeles alatt, se utana 6 honapig nem esel teherbe. szoval a legrosszabb esetben igy osszesen 2 evet kellene varnunk.
de erre nem fog sor kerulni, ev vegere lesz pocaklakom tutira!! :lol:

zzit, annyira sajnalom a melot! es van vmi mas helyette?

zsoff irany a doki, mielott nagyobb baj lesz es agynak esel egy hetre!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest

Hú, Zitus... Neked sem egyszerű... És most keresel új munkát? Vagy már van vmi kilátásban?

Bárcsak már ott tartanánk, hogy együtt babázunk... A ha megyggyógyulok, bejelentkezünk az OGYEI-be. És a jövő pénteken megyek a sajnát orvosomhoz is.
Zitus, ti is mostanában mentek Párizsba, ugye?

Olyan jó, hogy mindenki ilyen jóban van a férjével!!!

Amikor az első kontrollra mentem, az orvos második mondata az volt, hogy milyen szerencsés vagyok (mármint én). Abban a helyzetben nem igazán éreztem magam szerencsésnek... Mondta, hogy ha tudnám, mennyi nő van egyedül a problémáival, és mennyire szerncsések vagyunk, hogy vagyunk egymásnak a férjemmel. Mesélt néhány esetet, hogy hány rossz kapcsolatról tud a betegei+férjei között.

zsoff86
Vác

Bixi, remélem nem az a 2 évet várós verzió lesz nálatok! Bár tudom hogy fiatalok vagytok meg minden, de akkor is!

Zsófi, gyógyulj meg és irány az OGYEI. Remélem mindent rendben találnak és magnyugtatnak, aztán jöhet újra a baba.

Új hely folyamatban. Párizsba majd áprilisban megyünk, épp próbaidő alatt, szuper... Na majdcsak lesz valahogy, megfogadtam már nagyon sokszor hogy nem a pénz fogja irányítani az életünket hanem mi. Éhen csak nem halunk még akkor sem ha véletlen nem lesz munkám. Ezt a helyet már nem bírtam idegekkel, ennél csak jobb lehet bármi más.

Én is örülök hogy ilyen szuper férjeink vannak! Nekem ha ő nem lenne nem is tudom mit kezdenék magammal. Amúgy nekünk is mondták még a kórházban hogy nagyon összeillő pár vagyunk :)

Zitus

Kép
vizi87
Budapest III. kerület

Na, visszanőtt a mandulám, amit két és fél éves koromban kivettek. Az gyulladt be. Kaptam antibiotikumot........... nem örülök neki. Gondolkoztam, hogy bevegyem-e, de be fogom. Egész nap 38.6 körüli lázam volt. Most ment lejjebb, már csak 37.5. Kicsit legyengít ez az egész.

zsoff86
Vác

Ja, és hétfőn kell visszamennem a dokihoz.

zsoff86
Vác

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?