Na, én is túlvagyok az Aviván. Nekem ott nagyon tetszett.
Itthon már nem annyira. Ott mindent értettem, itthon meg bénáztam. De remélem, majd belejövök.
(Siralmas, hogy mennyire nincs hasizmom...) Furcsa, de zenére még nehezebben megy az egész, mint anélkül. Nem érzem, hogy minden gyakorlatot tudnék ritmusra csinálni... (Még jó, hogy zenész vagyok...
) Egyébként engem is lefárasztott. Ott csak iszonyú álmosságot éreztem, bár előtte is álmos voltam, fél 10-re értem haza, 10-től fél 12-ig tornáztam. Na, utána megmozdulni is nehezemre esett. És amit nem értek: az ottani torna után meleg volt a hasam (azt mondta a lány, hogy az a jó), itthon meg hideg. Pedig úgy éreztem, ugyanúgy szorítok...
Végül be kellett menned ma is dolgozni?
Egyébként én se nagyon tudom, hogy fogom bírni újra a munkát. Mellette voltak magántanítványaim is, akiket nagyon-nagyon szeretek, szinte jobb velük, mint az iskolában, de nem tudom, hogy lesz-e rájuk energiám. Pedig szeretem is őket, a családjaikat is, meg sokkal jobb így tanítani... És az is tök rossz, hogy amióta bennem van ez a fájdalom (-görcs), ha hosszabban/többet beszélek, hamar berekedek. Ráadásul csak keveset tudok énekelni... Régen nem voltak ilyen problémáim....
Ma megérkezett az mikroszkópom!!!
(Még nem próbáltam ki.)
Az Avivás lánnyal beszélegttem, kérdeztem őt a bikram jógáról. Kicsit elbizonytalanodtam... Mióta közölték, hogy "nincs szívhang" elég gyakran össze-vissza dobog a szívem. ("Majd helyreáll...") Meg van egy kis billenytűproblémám is, lehet, hogy nekem nem tenne jót az a nagy melegben történő torna. De ezt még nem tudom. Mert szeretnék menni, de nem akarok vele többet ártani, mint használni... Viszont most gondolatban rácuppantam a Pilates-re.
Bixi! Itthon vagy már?