Új privát üzeneted érkezett!

Jesz :!: :!: :!: :!: Laptető :!: :lol: :!: :lol: :!: :lol: :!: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Én sem tűntem el, csak tegnap és ma nagyon sokat pakolásztam.... mert hétfőn vettünk egy uj szekrényt.... Majd rakok be képet róla... igy végre semmi fölösleges cucc nincs a gyerekszobába :) már csak ki kell takarítani majd, aztán megvenni a kiságyat és pelenkázót (jövő héten megyünk IKEA-ba) ott akarunk nézni, de nem tudom, hogy meg is vesszük e rögtön... :) Meg IKEA-ban veszünk szőnyeget végre, meg függönytartókat, és dohányzóasztalt.

Kép uj szekrény

Kép mai 6+1 poci

Kép 6 +1

d.dodó

Dodo: Nagyon tuti szekrényt vettetek, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz a többi bútor 8) 8) És édi bédi pocód van :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

kuzsanna!
csak tv-nk nincs amint látható... mert annak a helyén vannak a gyertyáim. Na, de majd ha lesz tv. akkor a gyertyák felkerlnek a legtetejére :)

d.dodó

A gyertyagyűjtemény is nagyon teszik :D Én is gyertyaimádó vagyok :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Szia Dodo! Nagyon állati ez a szekrény! Na meg a pocikád?!?! Nagyon kis édes! :D :D Amugy nekem is vannak külömbözö szép gyertyáim! Nem sok mert igazán nem gyüjtöm öket csak egyszerüen van azt kész! Meg amennyim van annyi untig elég! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Itt is szióka!!! Úgy látom, szépen gyűlnek a gyertyaimádók :wink:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Jó reggelt mindenkinek!
Csajok, ezt a képet muszáj még felraknom..... olyan vicces. Mostanában mindig ezen röhögünk. De minden reggel ilyen alakban látjuk a pocimat :) A bal oldala mindta be akarna esni, a jobb oldalán meg egy rohadt nagy púp van :) Édes kicsi babókánk oda szereti befészkelni magát!

Kép Babóka a jobb oldalamon :)

d.dodó

Sziasztok!

Látom a hidegben egy kicsit belassult a társaság.. :D
Én ma reggel már megmásztam a Gellért hegyet! Nem vicc!
Mostanában éjjelente nagyon fáj a térdem meg a csípőm, zsibbad is..nem tudom, mi lehet. Férjem szerint nem mozgok eleget, ezért a reggeli séta... Én attól tartok, valami más lehet..vizesedés..vagy vérrög (megszólalt bennem a hipochonder :D ).. vagy normális ez ilyenkor???

Viki,
mi az a POSE?
Szegény csaj, kellemetlen lehetett.. Egyébként ideje volt már? És ha faros a baba, akkor meg se próbálják "normális úton" kihozni? Lehet egyáltalán, megfordulhat még az utolsó órákban?

Dodó
nagyon szép a pocid, és édi ez az oldalazás! Én is gyakran érzem (főleg éjjelente), de nem is gondoltam, hogy ennyire látszik, majd megfigyelem magamon is! :lol:
Vendég

Borsika!Rakjál már fel te is pocis képet :wink: Tényleg voltatok már 4D-n?Neveitek vannak már?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
marad asszem a Boglárka, kezdem megszokni :D Meg a Bence, arra az esetre, ha közben mégis kukija nőt!! :D
4D-n még nem voltunk, lehet, hogy még megyünk, de egyelőre Apukát még egy papás-tornára sem sikerült beszerveznem...most első a lakásfelújítás, meg a munkája...ez van..de túlélem.

Viszont képet már próbáltam felrakni, de nem sikerült, csak a link látszott. :( Írd már le lécci, hogy kell pontosan!
Vendég

Dodo de édes, nekem is Réka mindig ezt csinálta, most még tök jó, de amikor már nagy lesz akkor azért néha fájdalmas, de akkor is élveztem olyanjól meg lehet ilyenkor simizni. GAbi most nagyon írigy. de nem rossz értelemben.

Borsika ez teljesen normális, tágulnak a csontok, ezért fáj a medence, ettől egy kis mozgás nem árt, de azért vigyázz ne hogy megerőltesd magad. Amúgy ne izgulj én is hipohonder vagyok. Főleg nálam ez szakmai ártlom.

Ma pl azt álmodtam hogy elindultam vizsgázni, de közben ajánlottak egy állást, én meg úgy eldumáltam az időt hogy elkéstem loholtam a terembe, de a terem eltünt, és nem tudtam vizsgázni. Hiába mentem a terem felé az egyre csak távolodott. Ilyet még sose álmodtam.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi,
köszi, nem gondoltam, hogy ez is a tágulás miatt lehet. A derekam ugyanis nem fáj. De akkor megnyugodtam. Meg különben is élek még, szóval nincs gáz! :D
Mindenesetre eddig dupla szivacson aludtunk és most az egyiktől megszabadultam, jobban esne a kemény ágy.
Furcsa ez az álom. Én is szoktam ilyesmit, csak ott én kerülök egyre távolabb a sulitól... Engem tudat alatt asszem nagyon megviselt az érettségi előtti időszak lelkileg (mert azóta is azzal álmodom, az egyetem meg se kottyant) :) - hát téged a vizsgázás? De lehet, persze, hogy egész másra utal.
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Gabi: Szép kis álom, mondhatom :roll:

Dodo: Nagyon vicces pocid van :lol: De olyan édes..... és majd megesz a penész, hogy nekem is legyen ilyen felemás pocakom :wink:

Borsika: A Boglárka nagyon szép., nekem is tetszik...... a családban nálunk az öcsém kocsiját hívták így :roll: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Borsika!Úgy kell,hogy mellélket feltöltése ott kiválasztod a képet és feltölt de elötte le kell kicsinyiteni 600x600pixerre.Lehet azért nem ment várom a poci képet :wink: :wink: Boglárka szép név a szülinapomon van a névnapja :D

Gabi!Megjött már a mensid?Hogy müködik ez a babatervezöktől a rendelés?Kártya szám kell készpénz?Házhoz szállítják?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
augusztus 1, ugye? :D Azt már megnéztem!
Most hajmosás, aztán utána pózolok, és feltöltöm, ha megtalálom a kábelt!

Kuzsanna!
:)
Netán a vezetékneve pedig VW? :)
Vendég

Borsika: Nem, Maruti volt a lelkem, míg öcskös rommá nem zúzta :cry: :cry: Szegénykével árokba fordult :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Borsika tudod most halasztottam a suliban, mivel agyilag már nem nagyon bírtam, meg a sok betegség, vetélés, tuti emiatt álmodtam ezt. Pedig most hogy nem tanulok nap hosszat sokkal jobban érzem magam.

Kép

gabi1

kata még teljesen nem jött meg, de már iszonyat fáj a fejem, rózsaszines folyás. úgy hogy ma holnap tuti. Végre.
Regisztrálni kell, kosárba teszed amit szeretnél rendelni. Majd küldenek egy e-mailt, és ott leírja rendelési kódodat illetve a számlaszámot, oda kell utalni a pénzt. És kb 2 nap mulva már itt is volt.

Kép

gabi1

Borsika!Várom a fotokat a hajdról is :wink: :lol:

Gabi!Köszönöm szépen :wink: Ha most nem sikerült akkor szerintem februárba rendelek LH tesztet :D

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Gabi!

Álom:(

Borsika!

Szerintem is a tágulástól van a fájdalom, mozogni szabad, sőt ajánlott is, csak ne vidd túlzásba :wink:
POSE: ua, mint az NST, csak bekötnek előtte egy lightos Oxytocin infúziót, hogy legyenek fájások is. Amúgy biztos, hogy időben volt a csaj, mert POSE-t nem csinálnak a 38. hét előtt, akkor meg már ugye lehet szülni. Faros baba, ez orvosfüggő, általában megpróbálják a sima szülést, ha nem volt előtte császáros szülése, és nem túl nagy a baba. Megfordulni elfolyt magzatvizzel már tuti nem fog a gyerkőc.
Boglárka tényleg szép név, nekem anyukám született a névnapján. :) És az unokatesóm kislányát hívják így ! :)

Dodó!

Nagyon helyes ez a féloldalas pocak! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kata,
most megkisérlem felrakni a pocakfotókat.

A hajamról nem rakok... (úgy mellékesen testápolót kentem rá balzsam helyett... :lol: pedig még olvastam is, hogy "firming lotion", de gondoltam, na ez kell szegény töredezett hajamnak! :D )

Kép pocakfotó1

Kép pocakfotó2

amit oldalról csináltam, azon úgy kiakadtam (a hurkáimon), hogy ki is töröltem mindet :x

Húúú, na úgy nézem sikerült, csak őrült nagyok lettek (600x400), emiatt sorry mindenkitől, hogy itt betöltöm az oldalt...legközelebb még kisebbre veszem!
Vendég

Ja és eljött az, ami miatt eddig kinevettem a kismamákat
(nem, nem a "nem csapja orrba a lengőajtó", bár az is ilyen..):
emlékezetből kellett borotválnom! már nem látok oda le!
Atyaég, mi vár még rám...
Na elnézést az intim témáért, de ez megviselt...
Vendég

Borsika!Nagyon jók a fotok majd ha párod otthon lesz raksz fel olyat ami egész alakos :D Intim borotválás nekem sokáig Gabi csinálta de olyan ovatos volt és 2-3óráig is eltartott.Utána már magamnak csináltam tőkörrel :lol: Ja és szülés elött egy nappal leszedtem teljesen,hogy a kórházba ne csinálják hát azért csinálták és nagyon fájt :? Lezsnek még ilyenek majd mikor a leg lehetettlenebb helyen jön rád a pisilés.....stb :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Borsika! Nagyon édes pocid van :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

na ma sem unatkoztam. Délelőtt volt egy ingatlanos srác, utána elkellett mennem Harasztiba kifizetni a betont. Onnan mentem anyuhoz, ebédeltünk aztán elmentünk vásárolni, aztán gyerekekért mentem, és 5-re értünk haza.

Jó lenne már ha végre megjönne rendesen, mert az agyamra megy ez a folyás, van is meg nincs is.

Holnap is jön egy ingatlanos délelőtt, aztán délután meg egy érdeklődő nézi meg a házat. Úgy hogy nem unatkozom.

Kép

gabi1

Szia Gabi! Az biztos, hogy nem unatkozol egy percig sem..... de ez azért jó, nem?????

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska igen, tök jó:)

Ma vettem málnalevélteát és azt fogom kipróbálni a ciklus első felében, a másodikban pedig a peteérés utána palástfüvet. Hátha sikerrel járok.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Borsika! Nagyon ari a pocikád! Zsuzskához csatlakozom én is mert én is nagyon irigykedem ám!

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi!Én is venni akkarok :lol: De szerintem gyógynövény boltba sokkal olcsobb mint a baba tervezötöl.Szerinted használ?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata gyógynövény boltban vettem teaként, az is tökéletes és 135 ft volt egy zacsi, úgy hogy persze hogy sokkal olcsóbb. Vegyél csak és majd meglátjuk hogy tényleg jó e:)

Kép

gabi1

Gabi!Oké akkor mi bebizonyitjzk,hogy ezek használnak :wink: :wink: Lh tesztet is akkarok venni de majd csak februára.Magika azzal csinált joslo tesztet?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

kata igen azzal

Kép

gabi1

Csajok! Nyügöm van már megint! Tök olyan érzés van a hasamba mintha meg akarna jönni, de addig van még hátra egy pár nap! Azaz 8! Szegény párocskám azt mondja biztos van bent odabent valaki és az miatt érzem ugy!! De tudom, hogy nem! Ez nagyon kegyetlen érzés! Menjek el ezzel dokihoz? Uh? Vagy mit csináljak? Mert szerintem ezt még a jo isten se tudja hogy mi bajom van!!!! :cry: De Ha megint meg jön én akkor tuti kiborulok! Már most a hasfájástól a sirás kerülget! :cry:

Kép

Kép

Kép
nócika

Csajok! Milyen az ha valaki spomtán elvetél? Mert elözö honapban mikor megjött akkor egy jo nagy tenyérnyi alvadt vér jött ki belölem kb a 2. napon! Ugye az nem az!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci: Ne láss rémeket, ez parancs!!!!!!Ja és nem kiborulás!!!!! szerintem nekem is meg fog jönni jövő héten, úgyhogy majd együtt kiborulhatunk, jó, de csak akkor :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

nócika a fogamzás után kb 7 nappal amikor a beágyazódás van akkor lehet érezni görcsölést olyat mint amikor a menszimegakar jönni. Te most kb pont abban az időben vagy, tehát akár beágyazódás is lehet, én nagyon drukkolok neked.

Hogy milyen a spontán vetélés? Nekem volt egyszer amikor meg is indult, ih-on nem látszott semmi csak a vastag nyh. Illetve a tesztem + volt, ez már régen volt. Nagyon erős görcsölés jelentkezett, kb mint egy szülésnél, és nagyon erős vérzés, tele darabos trutyival. 10percenként cseréltem a tenna betétet.

Kép

gabi1

Köszi mindenkinek, de öszintén nem nyugodtam meg! Oké Zsuzska majd a jövöhéten, de tudom hogy neked most fog össze jönni!

Gabi! Köszi, hogy leírtad! Én nekem azt mondta a doki, hogy a szülést én meg se fogom majd érezni mert szinte mindig a menszim napján a dokinál kötök ki egy injekcio fröccsért mert annyira gázul vagyok! És nagyon köszi a drukkot! :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Lego sógornője vagyok, ő most nem tud írni, mivel nincs gépe. Majd jelentkezni fog amint lesz gépe.

További szép estét
Vendég

Sziasztok!

Lego
Várjuk a jelentkezésedet! :lol:

Nócika
Szerintem is nyugodj meg! :wink: Nincs semmi baj! :wink:

Kata
Én is februárban veszek lh tesztet, holnap kell megjönnie és már leesett a hőm is... :twisted:

Gabi
Ma is jó kis szaladgálós programod van?

Borsika
Nagyon szép pocakod van! :D

Dodó
Neked szintén!Hogy telik az idő,már 16 hét! :wink: A szekrénysor is szép! :wink:

Viki
Te hogy vagy ma?

Zsuzska
Jó a műtétes sztori amit leírtál! :lol: Voltam bent ilyen műtéten.Nálunk a mai napig sajnos így zajlik! :shock: Úgyhogy ide nem viszem a gyerekem! :oops:

edoci

Sziasztok.

Ma nem annyira, de azért ma sem ülök itthon. 10-re jön egy ingatlanos, utána fél1-re megyek a gyerekekért, onnan a telekre mert jön az értékbecslő, megnézi hogy megvan e a 60%-oskészültség, mert csak akkor utal a bank.
Aztán haza, mert 44-re jön egy érdeklődő házat nézn, és utána Budakeszire megyünk mert szervízre kell vinni a kocsit, sógoromhoz.
Na de aztán hétvégén nem megyek szerintem sehova, max nézelődni mosdót meg ilyeneket.

Csajok olyan nehezen jön meg:( fájdogál a hasam, meg ez a folyás, érzem hogy készülődik de eddig még semmi:(

Kép

gabi1

Sziasztok!
Túl vagyunk a vérvételen.Szegény Vikikém sírt,de nagyon ügyes volt azért.Kapott 1 kis barikát műanyagból.Azóta azzal játszik és nagyon büszke,hogy ő ajándékot kapott olyan bátor volt. :lol: :lol: Képzeljétek most megnéztem,hogy mikor rendel a dokim és ma éppen reggel volt.Úgy csábultam,hogy bemegyek.Ha nincs velem a viki bementem volna.Nem akartam a gyerek előtt kitálalni a tesó nem jövetelét :cry: Bő 1 hét és apa ithhon lesz hurrá :lol: :lol:

Gabi!
Ma sem fogsz unatkozni!!Kitartás lehet,hogy nem is fog megjönni. :lol: Csináltál tesztet?

borsika!
Ari a pocid!Haj balzsam :lol: :lol: Csúcs egy ember lehetsz.Szórakozott és jó kedvű,igazam van?

Kata!
Hajrá+++++++++megy a drukk.Hol tartasz a ciklusodban?Olyan rossz,hogy nincs vonalzód.Nem látjuk mikor izguljunk érted.

Legó!
Várjuk a jelentkezésed.Meg persze a képeket édi Hédiről!!! :lol: :lol:

nóci!
Nyugi,megy a drukk neked is+++++++++++++++++++++++++Remélem baba van a dologban.Mióta próbálkoztok?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici
Nagyon ügyes volt Viki!Megérdemelte a barikát! :wink:
Hurrá,már csak egy hét! :lol:
Remélem utána már csak azért kell a dokid mert baba lesz! :wink:

edoci

Ibica!Nagyon ügyes Viki :wink: Tényleg megérdemelete a barokát én 23évesen bevagyok tolyva a vérvételtől :oops: Az az igazság nem nézegetem hanyadik naon vagyok :oops: De ha lesz miért izgulni szólók :wink: De jó 1hét és itt a párod,hogy elrepült ez az egy hónap :shock: Én februárba veszek LH tesztet és teákat hát ha :roll: Nem kérdezte még Viki,hogy lesz tesó?Tőlem a szomszéd kissrác kérdezte meg hát köpnyi nyelni nem tudtam :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Borsika!
Jok a kepek! :wink: Igen, en is olyannak kepzellek, mint Ibici! :lol:
A gellerthegyi seta sem lehetett semmi :shock: :lol:

Dodo!
Vicces a csemeted! :wink:

Gabi! Kata!
En is malnalevelezek ebben a ciklusban, valamiert az az erzesem, h lehet nincs is pe-m :? Gondoltam raerositek, mar epp itt lenne az ideje :wink: Szoval akkor most ez le lesz tesztelve, majd a vegen levonjuk a kovetkezteteseket :wink: (a palastfuvet is fogom kozepido utan)

Lego!
Velekzetvisszafogva varunk! :D

Nocika!
Nyugi 8) Szornyu lehet ez a nagy mensis fajdalom :? Hogy birtad eddig? :x

Edoci!
Jo h jottel! :wink:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a nyugtatást bizti csak én látom ennyire rosszul a helyzetet, mert tulzottan akarom ezt az egészet!

Bangham! 10 éves koromban jött meg elösször és akkor csak 2 napig tartott és nem fájt semmi! :) aztán 14 éves koromban minden megváltozott mert 6-7 napig tartott már akkor kezdöttek a gondok! Első nap iszonyu görcsök! Ájulás hányás stb......... elösször nospa, majd merisztin és a végén cataflam! Erről már persze majdnem hogy le lettem tiltva persze ha tudták volna hogy idönként majdnem egy egész levél lement egy nap! Most már inkább ügyeletre megyek a párocskámmal gyogyo fröccsért! Meg a munkahelyemről is már többször hazaküldtek mert nembírtam! Ugyhogy röviden ennyi! De nehogy azt hidjétek, hogy ezért akarok annyira babot! persze hazudnék ha azt mondanám hogy ez nincs benne! Mert a dokika azt mondta, hogy lehet hogy utána könnyebb de erre nincs garancia! :roll:

Ibici! Mi most 9 honapja probálkozunk! Már jártunk meddö központba ahonnan most küldtek különbözö vizsgálatokra! Nem vasziszdasz mert csak vér meg kardiologia meg fogászat meg a párocskámnak sperma vizsgálat! Aztán márciusban kell vissza menünk legközelebb és majd akkor eldöntik, hogy hogy tovább! :roll:

Kép

Kép

Kép
nócika

Nocika!
Nem irigyellek :shock:
Kb ugyanott tartunk, nekunk ez most a 8. igazi honap :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Szisztok

Hát lányok nekem menszi sehol, hasam nem fáj, barnázás elmult, most akkor mi a fene van? Én úgy utálom az ilyet. Hétfőig ha nem lesz semmi, felhívom a dokimat, hátha mond valami okosat.

Kép

gabi1

Gabi!Tesztet nem vettél csak úgy kiváncsiságból?

Nócika!Szoritok,hogy jók legyenel az eredményeitek.Te szedtél gyogyot?Ha ez megnyugtat nekem van ismerösm akiknek nagyon nehezen jött össze az elsö most a második egyből lehet csak egy kis lökés kell a szervezetednek :roll: Drukkolok,hogy jokat mondjanak+++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Csajok!
Most vettem észre, hogy a felső vonalzóm megállt. Valaki nem tudja véletlenül, hogy hogy kell megcsinálni? mert ha visszamegyek az oldalra ott már nem tudom megcsinálni, mert 2007 októberét kéne beirnom, de már csak 2008-at és 2009-et adja ki csak lehetőségnek!

d.dodó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?