Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!!
merre van mindenki??? nem ám kihal a topik!!! Szomorú lennék...

ki volt mostanában dokinál? vagy ki mikor megy?
akik még csak próbálkoztok, hogy álltok a projekttel??

Mi febr 8-án megyünk uh-ra..... :) alig várom már.... majd kérek képet, és akkor mutizom is :lol:

d.dodó

Dodo!

En vagyok, bar tenyleg kritikan alul teljesitunk... :roll:
Nincs sokminden amirol irjak mostanaban, epp a mensi utolso perceit rugom, aztan kezdodhet minden elolrol. Nem vagyok vmi optimista :?

Neked szoritunk a februari talalkozora, bar addig meg rengeteg ido van! :o

Azt hiszem, h engem most epp ez a szornyu angliai ido nyom, egyszeruen egy hetenel tobb, h itt vagyunk es folyamatosan esik :shock: Alig lattam napot! :twisted:

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok! Most értem haza a meloból elég nyügös egy nap volt! És holnap 12 órázom!!!

Dodo! Mi még csak probálkozunk! De nagyon remélem mihamarabb összejön a kis baboca, mert már nagyon várom!!! És nagyon szeretném ŐT :D Kiváncsi vagyok milyen lesz az uh-d!!

Bangham! Most még lehet hohy esik az esö, de hamarosan elmulik és jöhet a forro nyár de persze elötte a szép tavasz!! Biztos szép kint is a tavasz! :D Ti miota vagytok rajta a baba projekten??

Lányok! Én tényleg zazu vagyok! Mert fáj a hasam mert ugye érésem van! De a hömérő nem mutat semmit se! Lehet hogy tényleg a mérövel van a baj?? Ja és hogy ne legyen minden olyan felhötlen fel kell keresnem a dokit mert csunya barna folyásom van! tiszta kellemetlen!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Vagyok én is,csak egy hétig nem volt gépem! :twisted:

edoci

Sziasztok!

Vagyok én is!

csak ma nagyon kicsesztem magammal, vagy a frontok velem! :? Reggel már úgy ébredtem, hogy fáj a fejem. Majd ez elmúlt 1 óra felé, Peti felébredt, a nap sütött, így elmentük sétálni egy jó nagyot!

MIre hazaértünk, addigra annyira fájt már a hasam, hogy csak na :? ami persze azóta is fáj, hiába vettem be a mg-t! Azért még nem akarok szülni :roll: , mondjuk nem is úgy fáj szerencsére. Csak olyan kellemetlen.
Még két hetet ki kell bírni, aztán már nem lesz baj! :wink: A végén meg február 25-én meg azért izgulok, hogy nehogy mégis 29-én szülessen meg :lol: :lol: :lol: :lol:

Dodó!

Drukk az uh-ra, bár még messze van! Én szerdán megyek NST-re, de nem számítok semmire sem, 20 perc azt annyi, és köv. héten mehetek megint!

Nócika!

Drukk, hogy ne legyen semmi bajod!

Móni!

Akkor nemsokára lesz Pé-d, fő a pozitív hozáállás! :wink:

Edoci!

Éljen a gép! Gyomrod hogy van mostanában?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szaisztok lányok!

Dodo: kíváncsian várom a képet :lol:

Viki: Remélem, már jobban vagy és nemjön hamarabb a babó :roll:

Nóci: Mikor mész dokihoz??? Vigyázz magadra..... Decemberben jártam én így.... fájt hasam ezerrel, a ciklus.hu szerint meg nem is akkor volt PÉ-m :cry: Kitartást, remélem, minden rendben lesz :roll:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi! Ha nem mulik akkor irány horány doki bácsi csak nem szeretnék ahoz menni akihez tartozom! Én már ahoz szeretnék menni akinél szülni is akarok! Senkinek nincs olyan dokija aki nem maszek alapon van az Istvánba??? Ha tudtok segitsetek légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o

Kép

Kép

Kép
nócika

Sajna csak a SOTE-n van nagyon jó orvos, ainél a barátnőimszültek.....eredmény: két fiú és egy leányka :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Én ma megint egy csomót mászkáltam, el kellett intéznem a csatornát anyuék házához az önkormányzatnál. 2 órán át voltam ott.
Aztán telekre kellett mennem, kifizetni az embereket, majd mentem a gyerekekért, délelőtt meg újfent takarítottam.

Móni fő a pozitiv gondolkodás, ne keseredj el egyszer úgy is babázunk. Hát itt ma nagyon szép idő volt, egész kivirultam, imádom a napot. Barátnőm él Angliában és ő is panaszkodott hogy sokat esik az eső, és a nyár is elég rossz, esős, és nem is annyira meleg.

Viki vigyázz magadra, pihizzél, mennyi magnéziumot szedsz? én 3x2-t szedtem.

Dodo de jó lesz neked látni a picikét.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Nócika barnázás lehet a peteérés miatt is, és amint látom te akörnyékén vagy, sőt még írtad is hogy fáj a hasad. Úgy hogy kapd el apát. Te mit dolgozol?

Kép

gabi1

Szia Gabi! Igen most van érésem! Már szoltam apusnak, hogy ma dolog van meg telihold! Amugy egy munkahalyi étteremben vagyok pultos adminsztrátor. Szerinted mi az esélye annak, hogy a barna az a peteérés miatt van? Lehet hogy bután hangzik ez a kérdés de én ezt még igy nem figyeltem meg és nem beszéltem róla senkivel! ugyhogy nem tudom!!! :oops: :oops:

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika nagyon sok esélye van, van aki barnázik ikor peteérése van, ezt már sokaknál olvastam meg könyv is írja, úgy hogy mindent bele:)

Kép

gabi1

Nóci: Kapd el apát pár fordulóra :!: :lol: :!: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Viki
A front hatására ma nekem egész nap égett a gyomrom! :roll:
Hasad hogy van azóta?Jobb lett?

edoci

Köszi csajszik! Azsszem menni fog a dolog mert én amugy is telhetetlen vagyok a dolgban!! Szoval ma este eksön lesz :!: :D :D :P

Kép

Kép

Kép
nócika

Az jó..... nálam meg róica kergetése, úgy látszik..... hullámokban olyanhányinger tört rám, hogy na..... imádom a sárgadinnyés rágót, de most ki ellett köpnöm azt is :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Na!! Csak nem ennire az elején már érzékeny vagy az illat és iz anyagokra? :wink:

Kép

Kép

Kép
nócika

Gabi!

3x2-t szedek én is! :roll:

Hasam kicsit jobb, de nem az igazi még, de asszem ez a front, meg a telihold miatt ma már így is marad! :?

Kuzsanna!

Jobbulást!

Nócika!

Mindent bele, megy a drukk! ++++++++++++++ :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Nem tudom......de még a szemem is könnyezik.....és leszakad a derekam :cry: Gombóc meg torkomban.... de biztos nem vagyok terhes, nincs nekem olyan szerencsém :cry:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzska!

10 nap múlva kiderül, mi drukkolunk Nektek! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lépek, csajszik,megyek haza..... otthonról jelentkezem :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Köszi csajok a drukkot! Ma bizti lesz eksön!!!

Zsuzska! Ne legyél ilyen negativ! Majd 12 nap mulva kiderül!! Jo utat hazáig!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika

Szisztok lányok! Végre itthon :lol: Vacsiztam egy jót és jobb lett a gyomrom, bár nem az igazi :wink: Idővel mindenkiderül :roll:

Nóci: Mindent bele :!: :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Velünk nem sok minden történik mostanában, ezért is nem írtam. Megpróbáltam viszont villámgyorsan visszaolvasni.

Legonak óriási gratula! Remélem mielőbb ír majd, hogy mi van velük!

Magika
örülök, hogy nincs baj, bár biztos Téged is izgat azért, hogy mi miatt volt!

Gabi,
merre néztetek kádat? Mi is holnap megyünk...csempét és kádat is kell néznünk.. :roll: Aggódom, mert nem vagyok egy könnyen döntő típus, legalábbis ami a színeket illeti..főleg, ha nagy a választék..

Mostanában néha-néha keményedik a hasam. Eddig csak akkor, mikor a férjemmel együtt voltunk (ágyban..) de ma például séta közben is. Ez nem túl korai?
Vendég

borsika mi a bauhausbannéuztük ki a csempéket, és az egyik kádat, ravak kád. 180x90-es. lesz egy sima zuhanyzó 80x120-as.

A nagy kádunkat a maxcityben néztük ki, de az nagy 150x180-as

Ha találok linket akkor bemásolom.

Kép

gabi1

Kép

gabi1

Gabi
eddig nekem is egy ravak (sarokkád) a tipp, de azért körülnézünk.
Maxcity jó ötlet, ott még sose voltam (eddig azt hittem, ott csak lakberendezés van, ilyesmi nincs).
Vendég

ott van afürdőszoba is, meg van egy csempés is de az elég drága.

Kép

gabi1

Sziasztok!

Voltunk egy jót sétálni, meg boltban. :) Vettünk céklát, egész úton hazafelé azt hallgattam, hogy : "anya kérek ebédet céclával" :lol: :lol: :lol: most alszik a lelkem :lol: persze kapott ebédet céclával :D

Itt olyan nyomott idő van, megint lehűlt, hűvösebb van, mint tegnap volt, és olyan, mintha jönne eső, vagy hó, vagy ilyesmi, pedig annyira nem akarom megint a hideget! :(

Holnap megyek először NST-re! ráadásul 11-re kaptam időpontot, nem tudom Peti hogy fogja bírni, mert fél 12-kor szokott ebédelni és utána alszik. Mindegy, majd kap egy kiflit, vagy kakaós csigát út közben, egyszer-egyszer belefér ez is, csak ne aludjon el! :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki!

Hát itt is elég nyomi idő van :cry: Én most takarítottam ki, de csak úgy módjával..... bocsi a kérdésért, de mai az a NST?
Amúgy jó pihenést fiacskádnak :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Csajok.... PÉ után meddig csíkos az ovu teszt??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!

Na, tegnap jol megjartam! Zsolti egy ovatlan pillanatban berajzolta a laptop kepernyojet es elallitott rajta vmit, ugyhogy en tobbe nem tudtam bejelentkezni :shock: :P

Koszi, lanyok, a biztatast, annyira klimafuggo vagyok, h az mar faj :? Ma delelott mar jobb kedvre kerekedtem akarcsak az ido :lol:

Gabi!
Igen, ma mar en is tudom, h rank is sor kerul egyszer! :wink: Csak mar jonne el az az egyszer! :roll:
De jio, h nalatok elfer az a nagy kad, imadok furdeni es kenyeztetni magam! :) 8)
Hat igen, Anglia ebbol a szempontbol kibirhatatlan :?

Nocika!
Aprilisban kezdtuk el igazabol ket honap kiesessel (ferj tavollet), de igazabol sosem vedekeztunk :o A legelkeseritobb az a tudat, h Zsolti tervezes nelkul osszejott a masodik lehetseges alkalommal... :roll: Ez most hulyeseg volt: az elkeserito az, h most nem megy ilyen konnyen :P

Viki!
En sem tudom mi az az NST :?:
De jo, h Peti ceklat eszik! Mostanaban Zsolti nem akarja megenni a foztomet, pedig valamikor imadta :shock: Kezdunk visszaterni a bebikajara :?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok,

hát én is korán örültem a szép időnek és a tavasz-illatnak... :? De majd eljön az is..

Gabi, köszi a linket,
ma nézelődtünk, csak sok türelem meg idő kell hozzá..
mire kiválasztottunk 3-4 féle csempét, hogy összeillenek, az egyikből tuti nem volt már annyi, amennyit akartunk... :roll:
Kezdtük előlről..persze lehet, hogy nehéz eset vagyok...pedig igyekszem mindenből az egyszerűbbeket kinézni, nehogy a végén tiszta tarka legyen a lakás...

Tényleg, nincs valakinek (Bp-en) sok felesleges lakberendezős magazinja? Kölcsönbe vagy végleg átvenném valamiért cserébe, nem baj, ha régiek, csak az ötlet kedvéért.
Vendég

lányok, az NST (más néven CTG) : két érzékelőt tesznek a pocira, le kell feküdni egy ágyra, és a gép figyeli a baba szívhangját és a méhtevékenységet. Ha a baba mozog, nyomni kell egy gombot. Ekkor elvileg a szívhangnak is emelkednie kell. A végeredmény, kb 20 perces vizsgálat, és egy hasonló cetli, mint amit az ekg-n adnak, csak ezen két görbe van, az egyik a baba szívhangja, a másik a méhtevékenység. Általában a 36. héttől hetente végzik, a 40. hét után meg minden 2. napon.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Amúgy ennyi előnye van, ha az embernek van már egy gyerkőce, mert nem úgy megy oda, hogy azt sem tudja, mire számítson! :wink:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki: :roll: :lol: :roll: :lol: Köszi.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Szép estét mindenkinek! :D

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Ha nem bánjátok dobok egy 35+1-es pocifotót, meg két Petit!

Kép Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki! Én egy cseppet se bánom! Nagyon szép kis nagy pocid van! Meg ez egy tüneményes kisfiu! Sok puszika nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!
Szerencsére már jobban van a Viki.Mondhatnám nagyon jól van,már nagyon aktív a drágám.Pénteken viszem vérvételre,mert mondtam a dr-nőnek,hogy sűrűn beteg.Kért minden féle vizsgálatot,hogy meg lássuk milyen irányba induljunkel.Sajna ahogy kiszámoltam a következő PÉ.-nél még apa nem lesz itthon ez kb.jövőhét szerda és csak vasárnap jön. :cry: :cry:

Legóról és hédiről tud valaki valamit???

Viki szép nagy a pocid!Te vagy akiért legközelebb izgulhatunk ugye??Meg persze Esziért!!! :lol: :lol:

Meg persze nóci és Zsuzska látom már nem sok van a ciklus végéig.Megy a drukk nektek+++++++++++++++++++++++

Gabi!
Hogy vagy?Meg jött már??Gyere te is sűrűbben!!

Kata!
Nagyon eltűntél!!Tessék jönni.Nélküled nagyon halott a topik!!
Hol tartasz a ciklusodban??

borsika!
Én is imádom a tavaszt a kedvenc évszakom.Sajna mára is azt jósolták,hogy vissza lehet venni a téli kabátot :cry:

Edóci!
Hogy vagy??

dodó!
Hogy vagy??

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!
Ibici, öszi a drukkokat, remélem most végre összejött a drága..... eléggé fájt a pocim az elmúlt pár napban.... és remélem, csak a beágyazódástól :shock: :lol: :shock: :lol:

Viki: Én sem bánom a pocis fotót....olyan helyes vagy :wink: Petid megy tündéri :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok

Viki szép kis-nagy poci:) Peti is nagyon édes:)

Bocsi hogy most ritkábban jövök, de most többet kell mászkálnom az építkezés miatt, ma pl reggel már a telken kezdtem, aztán mentem Dunaharasztiba kellett menni a tüzépre, onnan meg a vízszerelő boltba kifizetni a cuccost, meg ha már ott voltam átböngésztem egy pár katalógust. Nem rég értem haza.

Amúgy azt hiszem hogy most már órák kérdése és megjön, legalább is remélem. Ma már barnás folyásom van, hasam is fájt. És kiszámoltam hogy ha minden jól megy és lesz peteérésem, de lesz az tuti, akkor pont akkor lesz amikor apával kettecskén megyünk Sopronba, úgy hogy mindent beleadun, előtte meg úgy is megyek uh-ra, hogy van e peteérés.

Ibici ne búsulj, lehet hogy a peteérés megvárja apát. Hánynapos is a ciklusod?

Kép

gabi1

Gabi!
Az én ciklusom 28 napos.Általában pontos 1xvolt egy 31 napos.

Zsuzska!
Akkor hajrá!!!Szorítok neked!!+++++++++++++++++++++

Többiek merre vagytok??????????????????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!!

Bocsi,hogy igy eltüntem de mi is intézkedünk,hogy minél hamarabb építhesünk :lol: :lol: Lassan már mindent nm-be látok :lol:

Gabi!Hajrá romantikás pihenés :wink: :wink: :wink:

Ibica!Aranyos vagy,hogy hiányolsz :D Hát mi most teljesen azt tartjuk amit a doki javasolt kiszámoltuk,hogy 18-23-ig vagyok termékeny és most vagyunk aktivabbak :wink: :wink: De mi kicsit ráhajtunk 25-ig :lol: :lol: De valahogy most nem görcsölünk annyira mint tavaly.Szerintem ha megjönn a párod és vasárnap elkapod még simán lehet baba :wink: :wink: Viki is novemberi lehet a tesókája is az szeretne lenni.Doktor bácsihoz meg tesék elmenni ha már itthon lesz a párod mert tényleg nem okés ez a barnázás.Vikinek továbbra is jobbulást remélem kiderül,hogy semmi baja csak az oviba edzödik a szervezete.

Viki!Nagyon édes Peti és a pocid is!!!Rakj fel több képet a babaszobáról is :wink: :wink:

Magika!De el vagy tünve.Vizsgák?

Zsuzsa!Drukolok+++++
Nócika!Neked is megy ám drukk++++++

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Kata!
Akkor neked is hajrá!!!++++++++++++++++++szorítok nagyon!!Persze,hogy elkapom apát ez nem is volt kérdés!! :lol: :lol: :lol:
Magika síelni van tudod.

Kép
Kép
a.ibici

Viki
Nagyon szép a pocakod!Peti is édes mint mindig!

Ibici
Köszi a hiányolást,megvagyunk,igazából itt semmi érdekes nem történik! :wink:
Hátha a pé-ed vár vasárnapig!Drukkolok! :D
Vikinél vérvétel: :( szegény. Mi meg az orrmandulaműtétet valószínű nem fogjuk megúszni! :?

edoci

Jaj elfelejtettem :oops: :oops:
Ibica!Már most vasárnap jönn is apátok haza?Hogy elrepült az idö.Gondolom nem bánod :lol: Nekünk most olyan jó,hogy Gabinak normális munkahelye van nincs éjszak és kiszámítható.Ráadásul amióta nem görcsölünk a gyereken sokkal jobb a kapcsolatunk mindenben :oops: Beteg szabin vagy?(Viki miatt)

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok!

Megjöttünk az NST-ről. Egyelőre minden oké, baba jól van, lepény jól műxik, legalábbis ezt mondták. A vége felé már elkezdett a poci is dolgozni, meg azóta is fájdogálgat, de nem vészes. A mellettem lévő csajnak meg a POSE alatt elfolyt a magzatvize :shock: szegény, semmi nem volt nála, telefonálgatott, hogy ki mit hozzon utána, ráadásul faros a babája is. :( és rögtön át is sétáltatták a szülőszobára.

Peti jó volt, sétáltak apával, amíg én bent voltam, hazafelé a kocsiban sem aludt el, most alszik, mindjárt kel, és akkor jön az ebéd.

További szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Köszönöm a Peti és poci dícséreteket!

Mindenkinek drukk a + teszthez, akinek még kell!

Ibici!

Jobbulást Vikinek, remélem nem lesz gáz a vérvétel! :( Voltatok már, bírja a kislány?

Edoci!

Orrmandulaműtét :(:(:(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Orrmandulaműtét: Nekemmindkettőt ivették már három éves koromban....ami nem volt valami jó dolog, mert még akkor anno nem volt altatás és amikor ki akarták csípni a mandulámat, én biza t.kön rugtam szegény dotorbácsit, úgyhogy lekötöztek a székre.... :cry: :wink: :wink: kitarást hozzá :!: :!:

Kata: Sok szerencsét az építkezéshez :!: :!: :!: És köszi a drukkot is :lol:

Ibici: Neked is köszi :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?