Új privát üzeneted érkezett!

csicsi: na igen, ma mar megint mentem, tudod csak a szokasos :lol: De csak lementem a tescoba, az pedig 1 percre van innen...viszont akkora szatyorral jottem haza, hogy hirtelen nem tudtam hogy mit csinaljak. Aztan megis hazacipeltem. Hulye pulykamellek..azok voltak olyan nehezek. Viszont en vettem meg az utolso 2 talca pulykamellet :lol: Mondtam en hogy sietni kell a boltba, mert ezek a vilagvegere keszulnek. Most sult a kokusz kocka tesztaja, mar a masodik felvonas... Olyan hulye ragacsos lett a teszta, biztos a meztol, viszont isteni fini lett!!!! Plusz meg majd megcsinalom a stefania vagdaltat...meg este felgongyolom a pulykakat. Ja meg azt a leveles krekert megcsinalok, ami le van irva a receptes topicba. ...Most mondd meg, normalis vagyok? Tisztara ugy ezrem magam, mint Stahl Juci :lol:

rekuja: mar atsuvickoltam a furdot - ismet. Es az elobb mentem be, es meg mindig erzem. Tehat ez csak a lefolyo lehet. Mindjart irok Aleznek hogy ha jon haza, akkor vegyen azt is, mivel en azt mar keptelen voltam cipelni a tescobol. Pedig megelozeskeppen akartam venni, mert gondoltam hogy onnan jon. Egy tiszta furdoszoba nem lehet olyan szagu, mint egy goreny :D

Kép

Kép
snowball

Holnap ugye jonnek aposek, es az a gaz, hogy a repulotereket ideig-oraig lezarjak, mert takaritjak a jeget meg a havat, es nagy kesesek vannak, meg torolnek egy csomo gepet. Szoval ha leszunk szerencsesek es nem torlik a jaratukat, akkor szerintem kesni ugyis kesni fog, ami annyit jelent, hogy nekem majd orakat kell csoveznem a repuloteren holnap, mert Alexnek dolgoznia kel 3ig, aposek meg 10 korul szallnak le. Szoval ha kesnek, nekem kell megvarnom oket. REMEK :D Csak erjenek ide...

Kép

Kép
snowball

rekuja: igen , nincs végig lift, de ez a mamakocsi lépcsőnjáró, háromyszög alakú a kereke, minden szögben van egy kerék, így könnyen felhúzható a lépcsőn. Meg nem vettem sok mindent, mert minden nap lent vagyok.
Ma már csak ülök, Bálint keveset mozog ma, remélem nincs gond, de megyek holnap ctg-re.
Többször keményedik be, de én nem érzek jósló fájásokat, de lehet, hogy ezek a keményedések azok. Nem tudom. De mindegy is, csak most ezen lehet aggódni:)

KépKép
KépKép
kat78

Kezd lelkiismeretfurdalásom lenni, ahogy titeket olvaslak. Az egyik takarít, a másik főz, a harmadik bevásárol... na jó, mind csináljátok mindet. Nekem meg az volt a "nagy tett" hogy elautóztunk anyámékhoz a nagymamis féle sütiért, h már holnap délelött is lehessen enni belőle (na jó, épp most nyomtam be egy adag zserbót, de muszáj volt tesztelni :) )
Viszont vettünk fát is, már alig volt! Mindíg 24-én délelött vesszük, mert ugye a nagy fák úgyis megmaradnak, akkor meg már szépen lehet alkudni. De hát a fene se gondolta, hogy a kis fák meg elfogynak! Mindegy, nekünk úgyis féloldalas kell, mert a falnál áll. Holnapra dög meleget mondanak, lányok, nehogy megszüljetek!

Snowball
csak óvatosan a reptérrel! Tapasztalatom alapján ott valahogy rendesebbek a népek. Amióta pocakkal járok ki Lóránt elé, mindig van ülőhelyem, pedig Ferihegyen max 10 szék van a kijáratnál. Nekem a reptéri várókról mindig az Igazából szerelem film jut eszembe. Meg is kéne néznem, minden karácsonykor meg szoktam nézni. Tudod, ülj le egy padra, és nézzd, ahogy az emberek boldogan ölelik át szeretteiket, és pillanatok alatt eltelik a várakozási idő, te meg feltöltődsz pozitív energiákkal, szeretettel! (ez most kicsit nyálasan hangzik, de hát istenem, a hormonok :) )

Kat
Jaj olyan cuki huzogatós kocsid van! az nagyon aranyos ;) remélem, valami nagyon "retro" színben, úgy az igazi ;) nálunk balatonon volt egy ilyen huzogatós kocsija a nagymamisnak. Mi egész nyáron lent voltunk unokák náluk, és hát annyi emberre már csak a napi tej-kenyér cipelése is sok. Nagymamis "mercédesz"-nek hívta :)
A tegnapi kórházi továbbképzés után rájöttem, hogy minden, amit eddig "jóslófájásnak" tudtam be, csak szimplán a méhem tágulása. A néni elmagyarázta (ott mutogatott hozzá, így elég érthető volt) h a jóslófájás mindíg fentről indul (ahová a ctg felső tappancsát teszik) és innen sugároz először hátra, aztán két oldalt haladva végig le, egészen a hüvelyig. Ha menetközben elhalványul, vagy eltűnik, vagyis a kimenete nem a méhszájnál van, akkor az még nem jóslófájás. Egyébként állítólag a szülési fájások is ugyanezek. A haskeményedés meg csak haskeményedés. De persze könnyen vagyok okos, foggalmam sincs, milyen érzés lesz :D

Basszus, ettől a Renitől tényleg elmúlik a gyomorsav, és nem is hánytam tőle :) a magyar dobozon is rajta van, h lehet terhesen is szedni. Csak tudnám, mért rettegek a gyógyszerektől, amikor pl simán beoltattam magam, mert a doki azt mondta, a gyerek is védett lesz így. Hülye egy szelktív gyógyszerfóbiám van :D

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Kellemes Űnnepeket lányok :)

KépKép
bettike83

Na vegeztem a kaja elokeszitesevel. Csinaltam egy "proba kort" a gongyolt pulykamellbol, nem csalodtam a tudomanyomban :wink: A lefolyoban pedig ott pihen a gorenyolo szer, a domestos :lol:

rekuja: inkabb orulj neki, hogy neked ott van appa, aki segit. Alex pl meg csak most jott haza, de hala a jo egnek ma csodaval hataros modon nem faradtam el, egesz nap a konyhaban voltam, vagy neha leultem tvzni, es nagyon gyorsan eltelt a nap, nem is hianyzott a lelkem :D Aranyos volt, mert mar tekertem volna le a domestos kupakot, mikor szolt, hogy ne faradjak vele, majd o beleonti a lefolyoba....hat milyen aldozatokat hoz ertem :D Mikor megyek haza repulovel, sosem figyelem a varakozokat, vagy hogy mennyi ulohely van, altalaban anyu a nyakamba borul, es nem latok tole semmit :) Itt viszont volt mar szerencsem varakozni, es itt sincs elhalmozva a repter ulohelyekkel. Pedig szerintem most tomve lesz, mert sok a torolt jarat, plusz akik kesnek... Lehet oda kellene mennem hajnalba, mint az oregasszonyok a vervetelre :lol:

Kép

Kép
snowball

A szépítkezés elmaradt, de megcsináltam a sütőtökkrémleves, és a mákos gubát, amit ebádre fogunk enni,mert 4től indul amrnrt nálunk, így mi Bencével előtte gyújtunk gyertyát, gondoltam, akkor valami téli-karácsonyi ebéd kellene, ami nem nehéz. Sógoromat ma megriggatam, és ez annyira jól esett, még egy puszit is kaptam tőle,ami spontánul nem szokása.

A mamakocsim sima fekete, de vicces vagyok vele, de tényleg sokat segít most is, de rég óta van, és ezzel haza bírom hozni az összes eltervezett dolgot.

De ma sikerült mindent megcsinálnom, holnap pár ajándék van, amit be kell csomagolni, és reggel ctg, karácsonyfa vásárlás, díszítés, alvás, és magam csinosítása.

Nálunk mindenki kidőlt és beteg, így kiváncsi vagyok hogy alakul a holnapi vacsi. Unokahugom 24hetes terhes, így féltenek minket.

A domestos-sal óvatosan, mert az erős szaga bántó lehet, én legalábbis nem szeretem már az erős tisztítószerek szagát.
Nálunk a lefolyó büdösre a megoldás hetente egyszer forró vizet öntünk bele, és lelelógatunk egy wc illatosítót

KépKép
KépKép
kat78

kat: koszi a tippet, nem gondoltam a wc illatositora :) De hasznosnak tunik. A furdobe termeszetesen nem mereszkedek be, most nem gyozok pihenni a mai nap utan. Akkor ugy nez ki, hogy holnap meg mindenki porogni fog. Jaj de szivesen ennek makos gubat, viszont itt nem lehet kapni kiflit... :cry: Sot, makot sem :shock:

Kép

Kép
snowball

Úgy látszik éjszakai bagoly leszek,nem birok aludni pedig fáradtnak érzem magam de felfűztem legalább a díszeket meg a szaloncukrokat.Elég rossz hangulatban telt az estém valamitől feszült voltam és a sírás kerülgetett Zsolti meg nem értette mi van velem.

Kat

Jó ez a húzókocsi,nem nagymamás az lehet kéne nekem is ez mindig jól jön,utálok cipekedni.Nekem is ajándék csomagolás lenne hátra de elfogyott a cellukcom.Látom gondosan meg van tervezve előre nálatok is minden,nálunk sajnos sose sikerül semmi időre.Én ma csak töltött kápit csinálok,holnap husi leves meg libacomb de azon gondolkodok hogy felrakjam e most ha már aludni úgy sem tudok.

Rekuja

Lovacskák az jó ajándék,én elkövettem azt a hibát hogy este bementem a Pepivel a Müllerbe és meglátta az új aranyhaj babát és megakarta vetetni,de már ugye megvettük az ajándékait vettem barbiet is de balettosat mert balett suliba fog menni,gondoltam frappáns leszek :) Remélem nem fog kiaakadni,de mindek viszem egy nappal kari elött játékokhoz azt nem tudom.
Jó fej apukád lehet,én nem birom az állóvizet itthon is ha túl nagy csend van és nyugalom szinte idegesít és kell valamit csinálnom :) Nem baj ha nem csinálsz semmit,megfogadtam tegnap hogy már nem takarítok,csak megfőzök és pihi de Zsolti abban is segít.

Snowball (Stal Juca) :D

Mostmár leírom,hogy tetoválás utalványt vettem neki ami elég egy egész karra bagy hát szóval nem kicsire :) Mostanában nem mondta de tavaly még azt hajtogatta hogy tök szivesen csináltatna egyszer.Még nincs neki ezért félek egy kicsit mit reagál de ez lagalább tényleg tartós ajándék,ha nem kell neki akkor magamra tetováltatom szülés után,hogy babanet :)
Látom nem bírsz megállni rohangálsz a wc meg a konyha között,nagyon ügyi vagy hogy ennyi mindent csinálsz apósod biztos büszke lesz rád.Azt nem látod valahogy mkor szállt fel a gépük?Persze nem az ablakból gondolom :)

Mindenkinek Nyugodt és Békés Karácsonyt Kívánok és most senki ne babázzon le,ne töltsük kórházba az ünnepeket.

KépKép

KépKép
csicsi84

Jó reggelt lányok!

Csicsi:
Örülök, hogy nem találtak semmit a vizeletedben tegnap. Ez jó hír. A védőnő tök jó fej, hogy így beparáztat még a vége előtt. Zsolti aranyos lehetett, hogy nem bírta kivárni a mai napot, hogy átadja az ajándékot. Most akkor te nem bontottad ki?
A decemberi topiknak már megvan az összes babája? Azta mindenit! Én a novemberi mamikat olvastam anno, ott is már réges-régen babáznak.

Kat:
Most már pihenj te is, bár ha jól olvasom, kellőképpen kifáradtál te is. Akárhogy nézzük január 3-a is mindjárt itt van. Azért le a kalappal előtted is, mert én egész héten olyan voltam/vagyok, mint a csiga. Olyan szinten lelassultam, hogy iszonyat. Magamon csodálkozom. Azért nagyon remélem szülés után visszajön az ember energiája.
Te még ma mész CTG-re? December 24-én? Bár az élet nem áll meg, ha jobban belegondolok.

Rekuja:
Még meg sem köszöntem, hogy leírtad Szaffi méreteit a múltkor. Összehasonlítottam Csanádéval, kb. ugyanott van a kettő, így nem biztos, hogy a doki uh. Gépe szar, ahogy gondoltam. Lóránt nagyon cuki, ahogy felvette a telefonjára a szülésfelkészítőt. És ablakot pucol? Istenem!!! Én tegnap megkértem a férjemet, hogy vegyen ki vmit az ágyunk alól, mert alá esett, én pedig nem férek be, erre beverte a fejét a radiátorba, ami elkezdett vérezni. Na azt a mártír képet is látni kellett volna. De nem szólhatok semmit, mert amire megkérem, megcsinálja. Csak kérnem kell. Magától nem megy!

Snowball:
Ha jól olvasom, magácska se bír magával, mindig megy vhova. Nem akarsz egy kicsit most már te is pihenni? Apósék ma jönnek ugye? A bűz elmúlt a fürdőben? Nem tudom ki írta, hogy ugye nem fogunk eltűnni babázás után. Jelentem, én szeretnék maradni, mert kérdésem, dilemmám és problémám biztos lesz akkor is, sőt!!! Tapasztalatokra és tanácsokra pedig vevő vagyok! Úgyhogy én maradok!
Ami pedig a boltban lévő árukat illeti, itt sincs már nagyon semmi. Ha bezár a bolt 2 napra, az emberek úgy vásárolnak, mintha atomtámadásra készülnének, s több hétre való élelmet felhalmoznak ilyenkor. Én pedig, ha mondjuk, szeretnék még kenyeret kapni, akkor miattuk nekem is el kell mennem a boltba korán. Tiszta hülyeség!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
tyuntyi

Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok!!!! A babásoknak jó egészséget, sok tejcsit, a császárosoknak gyors felépülést, a kismamáknak pedig még egy kis kitartást kívánok!!!

Ma még írok, utána szerintem inkább olvasó üzemmódban leszek. Aki szülni fog, az is azért jelentkezzen vmilyen formában!!! Rendben?

tyuntyi

Még annyit, hogy mi jól vagyunk, remélem ezt a két napot már kibírjuk. A szenvedésem határtalan, tegnap már mindenem fájt. Vizesedek, a bordatáji fájdalmam visszatért, s tegnap annyira fájt a lábam közénél a csont, hogy alig tudtam mozogni. De nem nyavalygok, mindjárt vége, ha igaz. Azt hiszem, nekem ez így bőven elég volt a terhességből. :P Nem is tudom, hogy hogyan bírnám még ki a rendes időpontomig, január 10-ig. :shock:

tyuntyi

Jo reggelt!!!

BOLDOG KARACSONYT POCAKOS ES PICI BABAS BARATNOIM!!!

Tegnap ejszaka felkeltett apa, hogy a Dublin-i repuloter le van zarva megint, aztan hajnal 3kor en keltem fel, mert nem voltam benne biztos hogy almodtam, vagy tenyleg igaz. De sajnos nem almodtam. Viszont mostmar ujra nyitott, 10.45kor szall fel a gepuk. Szerencsere del korul itt lesznek, es nem kell csoveznem a repuloteren mert apa vegez meloban hamarabb :) (egyebkent a draga bent all a gardrobban egy szal gatyaban es kerdezi hogy megis MIT vegyel fel...errefel benyogtem neki hogy jaj igen, el is felejtettunk neki venni valami renszarvasos felsot karasonyra, es mondta hogy TEEENYLEG :shock: :lol: )

tyuntyi: pont kerdezni akartam hogy nektek nem faj a csont a labatok kozott? De megeloztel, es leirtad, hogy de. Nekem igy reggel szokott nagyon fajni, de kis mozgas utan elmulik. Orulok, hogy te sem fogsz eltunni a babanetrol. En is fogok jonni, mert biztos lesz par agyament kerdesem, plusz jol esik titeket olvasni. A buz meg mindig ott van a furdoben, de mar nem annyira. Csillog villog a furdo, es a goreny csak nem pusztult el. De aposomat majd megkerdezzuk mi az, az ugyis nagy szaki :lol:

csicsi: tetko utalvany, azta!!!!!!!! Ev elejen en is akartam csinaltatni magamnak (meg nincsen), kertem is idopontot, de vegul beszaladt a gatyamadzag es nem mentem (eleg nagyot akartam az oldalamra) Helyettem apa ment el a szalonba, ugy hogy nem is tudtam. Errefel hazajott, es kerdezte halal sapadtan hogy fogom-e apolni. Mondom persze, de mi van veled? Errefel szetnyitotta a pulcsijat, es ott volt 2 tetko a 2 cickoja alatt :shock: Az egyiket miattam csinaltatta, "engem abrazol" (egy csillag). Van mar neki tobb tetkoja is, tehat nem ez volt az elso, de megis... egyszerre kettot, es egy marha erzekeny reszre csinaltatta. En meg azt hittem, hogy lelottek!!! Tisztara ugy nezett ki, mert le volt foliaval takarva es meg verzett is. Meg ugye elotte az a sapadt fej, meg hogy fogom-e apolni. Na mondom az orosz maffia vere csak elobujik :shock: Szoval...le a kalappal ha Zsolti csinaltat. Viszont az uj baba erkezese nagyon inspiralhatja, mivel Alex is akar csinaltatni egy ujat, Molly erkezesere. Ez a tetovalas olyan, mint a drog. Ha valaki egyet varrat, ott nincs megallas :) A gepet meg ha ablakbol nem is latom, hogy ha felszall, tudom nezni a neten :lol: Meg Alex tartja apossal a kapcsolatot telefonon. Szegeny mar ott van a repuloteren, pedig itt meg csak 7 ora van (legalabbis akkor mar ott volt), a gep meg majdnem 4 ora mulva indul :lol: Na igen, en magamra is buszke vagyok, hogy kinyaltam a lakast, meg hogy isten tudja hany dolgot sutottem-foztem. A husilevest en is mindjart odarakom foni. Eletemben nem csinaltam, mert nem szeretem :lol:

Meg szerintem ma benezek, utana meg en is felteszem a labam es pihenek. Nektek is hasonlo szep karacsonyt kivanok, es ne babazzatok epp most :wink: Tyuntyi, ha veled nem "talalkoznek", akkor csak ugyesen vasarnap, es jelentkezz hamar!!! Sok tejcsit a fa ala. Mar elore is :P

Kép

Kép
snowball

BOLDOG KARÁCSONYT!

Ajándékok becsomizva, terítő kivasalva, fa feldíszítve, ebéd megfőzve, újratakarítva, fényképező feltöltve, láb felrakva, pihenve.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Ma reggeli CTG-n közöle az ügyeletes doki, hogy vannak jósló fájásaim. Mondta én ezeket keményedésne hívom, de lehet. Ő erre közölte, hogy háááát nem biztos, hogy 2011-es lesz Bálint. Erre apa teljesen besza..t. Most ő díszít fát, pedig ezt soha nem tette még, és elveivel ellentétes. Feküdnöm kell, és mondta szorítsam össze jól a két lábamat. A családom teljesen kidőlt, láz, köhögés, tüdőgyuszi. Én kevésbé félek, de az unokahugom még csk 24 hetes terhes. De maszkkal jöhet minden beteg.Teljesn bizar a karácsony, remélem ebbe Bálint nem akar még jobban beleszólni. Nálunk is be van csomagolva minden, megettük az ebédet, lakás csini, és feldíszített, asztalon gyümi, bor, és süti, szól a karácso nyi album, készül a fa. Én meg pihi a rohanás előtt.

Minden kedves idelátogatónak(zugolvasóknak is, mert én is az voltam:)) BOLDOG, BÉKÉS, MEGHITT ÜNNEPET KÍVÁNOK MÉG 2IN1 HELYZETBEN!

KépKép
KépKép
kat78

BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KIVÁNOK MINDENKINEK!

Kép
zsuzs35

Sziasztok!

tegnap nem gondoltam, hogy ma én fogok nektek írni, ettől a melegfronttól olyan jóslófájásaim voltak. Bence is megijedt, mert nem baj, ha ki akar jönni, de pont devc.24-én. nem akartam a dokit Szegedről felhívni Pestre, meg szegány gyerek pont 24-én legyen a szülinapja. De fúú, elég szarul voltam. Ma már kicsit jobb, de ez a szél meg lehülés is elég megygyötrő.
Ki hogy van? Még egyben?
További mboldogot, meg békést

KépKép
KépKép
kat78

Sziasztok!

Most van egy kis idom irni, mert a tobbiek elmentek setalni, en meg azt hiszem, hogy jobb, ha ezt kihagyom :) Setaltam en mar eleget ebben a varosban, talan tul sokat is.
A tegnapi menu nagyon fincsi lett, most is azt ettuk ebedre, mindenkit lenyugoztem a tehetsegemmel :) Pedig nem tehetseg ez, csak mivel nagy gasztronom orszagbol vagyok, nekem termeszetes, hogy fozocskezem.
En is eleg ramatyul vagyok, a labam kozott a csont faj, mar delelott vettem is be egy szem paracetamolt, mert nem birtam jarni. Szerencsere Alex tenyleg segit, ugy ahogy megigerte. O mosogat, meg reggelit keszitett. Mar o is latja, hogy tenyleg szenvedek, es itt volt az ideje hogy segitsen. Plusz nem tudom mitol, de total be van sozva, hogy tenyleg hetek-napok valasztanak el hogy Molly megerkezzen. A Picur kapott nagyon sok ruhat, meg egyebeket aposomektol, es azok most be vannak rakva a kisagyba, es apa onnan szedi ki oket folya,atosan es megcsodalja :) Lehet az apja valtotta ki belole ezeket a plusz erzelmeket...

Miket kaptatok karacsonyra???

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!

Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek!!!

Azért csak ideérek. Ne haragudjatok, nehéz most jelentkezni, itt a pici, a mamáék. Úgy utolért a vizesedés, tiszta durván néz ki a lábam, remélem hamar lemegy. Különben jól vagyunk. Anna vesztett a súlyából, így 2380 g lett, de most már elindult felfele. Annyira pici, van a pampersnek makro pelusa, 1-2,5 kg, az van rajta. Nagyon jó baba különben, eszik és alszik, nem egy hasfájós egyenlőre. Sírni max. a kajáért sír.

Rekuja képzeld olyan mázlink volt hogy kedden a nyugat-európai repterek nagy része le volt zárva, de otthon, meg itt nem, úgyhogy anyósék szépen ideértek. Nem csodálom hogy lázba jöttél hogy ugyanarra a napra vagytok kiírva és megszült. Én Regivel pont így voltam amikor zugolvastam, teljesen megértem, de igen, a férfiak, nekik ez máshogy megy... Nem semmi apukád régi beszólása....

Snowball én is meghatódtam volna a karácsonyi csomagtól! Látszik is tényleg hogy nagyon bensőséges a viszony anyukáddal. Micsoda karimenüt röttyintettél, ügyes vagy! Még jó hogy elmentél és meglett a pulykamell. Meg lehet azért állni a tetoválással, nekem kettő van és annyi is marad és azt a kettőt még 7 éve csináltattam. Após megérkezett rendben????

Csicsi De örülök hogy rendben van a vizeleted! Gondoltam ám, nekem is volt egy nagyon rossz vizeleteredményem, minden érték a többszöröse volt, megismételtük ezzel a mosakodás utáni középsugaras módszerrel és teljesen rendben volt, éreztem hogy neked is lesz, mi rossz hogy ennyire beparáztattak :cry: Nagyon sajnálom a képveszteségeket, hogy mekkora barom volt a volt pasid :cry: A dokid meg nem semmi, én biztos váltanék, azért amennyi pénzt odaad az ember, minimum hogy felvegye a telefont :roll: Hát már késő a válasz, de nem romlik meg a savanyúkáposzta, meg ha pl van műanyag dobozod abba áttöltöd az még jobb mint a zacsi. Mit fog tetováltatni apa, azt már tudja?

Tyuntyi egyáltalán nem vagy hülye! Amikor Regit vártam pont így voltam vele én is, ijesztő volt amikor találkoztam vajúdó kismamával, meg a kórházlátogatáson pont amikor mentünk el egy szoba mellett és nyitva volt az ajtó, benéztem és épp ott vizsgáltak egy placentát, hát lesápadtam.

Kat lehet itt kicsit máshogy működnek a dolgok mint otthon, de a lényeg gondolom ugyanaz. Az EDA-t beadták, utána nem éreztem fájdalmat, csak azt ahogy mozgattak, rángattak, fura érzés volt, éreztem hogy belül nyomkodnak de nem fájt. Annát hamar kivadászták, utána még a plancenta meg a varrás az eltartott több mint 50 percig. Utána amikor kiment az érzéstelenítő, igazából azt nem mondhatnám hogy fájt, inkább erősen kellemetlen volt, az ágyból felkelés az maga a katasztrófa. Elég szerencsétlen az ember. De itt adnak fájdalomcsillapítót, az is gondolom segített azért. Azt vettem észre ha fekszem, utána nagyon nehéz elindulni, de ha többet mozgok, akkor könnyebb. A varratszedés se fáj, max. kicsit kellemetlen. Összességében azt mondom hogy egy rendes szüléshez képest egy álom, könnyű, nem vészes a seb se, semmivel se rosszabb mint mondjuk egy erősebb gátseb. Pozitív az egész nekem és mivel már volt egy nehéz rendes szülésem így az a rossz érzés se volt benne hogy nem természetes úton született. Azt tudom hogy első szülőknél ha császár szülés lesz akkor sokszor nehezen dolgozzák fel. Sajnálom hogy ennyire beteg a család, remélem hogy nem kaptok el semmit!!!

Kis-Csilag itt is gratulálok neked, gyors felépülést és sok tejcsit!!!

Sajti micsoda hírek, gratulálunk!!! Gyere mesélj majd ha tudsz!!! Neked is kívánok gyors felépülést és sok tejcsit!

KépKép

KépKép
nyufó8

Sziasztok lányok!

Még egy utolsó gyors jelentkezés 2 in 1. :D Holnap szülünk. Olyan hihetetlen, még most sem fogtam fel. A férjem halál ideg, már nyugtatót is kellett bevennie (persze homeopátiásat adtam neki), de ha így folytatja reggelig, akkor szerintem több gond lesz vele holnap, mint velem. Vele ellentétben én viszont halálosan nyugodt vagyok. Ilyen nyugodt szerintem soha nem voltam. A pakkom összekészítve, lakás lerendezve, gyerek cucca is összerakva. Holnap reggel fél 9-re megyünk, azután mindent bele. Homeos bogyóimat elkezdtem szedni, ezt még a műtét után is szednem kell majd.

Amint tudok jelentkezem, Rekujának pedig megy az sms. Azért szorítsatok, hogy minden rendben legyen. :P 8)

tyuntyi

Üdv mindenkinek, egyben és külön is! Ma olyan napom volt, mint a leírás alapján Katnak tegnap. Hát, reggel még nem voltam biztos benne, h nem szülök meg... elmentem "kakilni", amiből végül az lett, hogy ez most nem az az inger, viszont nem elég, hogy majd szétesett a csípőm kétfelé, még a vérnyomásom is leesett, szóval majdnem leájultam a wc-ről. Beszédelegtem a szobába, lefeküdtem és vagy egy órába tellt, mire sikerült megint felállnom. Akkor már nem fájt, csak a vérnyomásom volt lent. Én meg egyre csak azt mondogattam, h ez még nem is fájt, majd a szülésnél! De persze a dokim jan3-ig szabin van... szóval most nyugtatom magam, h csak elindult lefelé és túlreagálom a dolgokat, meg megilyedtem a vérnyomás miatt... Nálunk ma volt anyáméknál az unokatesós nagycsaládi összejövés, ott meg nem akartam, h izguljanak, szóval "persze, jól vagyok, nem nem fáj, á még van időnk" :)

KAT
Örülök, hogy még egyben maradtál! Még pár nap, aztán már nem kell izgulni! Megértem, hogy rossz érzés felrángatni szegedről a dokit, ezzel én is így lennék. Ha még is kell, gondolj arra, hogy abból amit fizetsz érte, kijön a benzinpénz ;) amúgy én is úgy érzem, h "illetlenség" pl hétvégén szülni, de hát ők már bizti megszokták :D Egy barátnőmnek volt egy időben szülész-nőgyógyász pasija, az rendszeresen hagyta ott színházban a szünetben, mert jött a hívás, hogy már ott tart a szülés és menjen.

SNOWBALL
Nagyon ügyi lehettél! :) Tök jó, hogy apósodék ilyen lelkesek, meg hogy átragad Alexra. Épp most tudtam meg anyámtól, hogy kommunikált anyósommal, meghívta őket a gyerek születése utánra, de anyósomék nem fognak jönni, mert nem hagyhatják egyedül a nagymamát :( furcsa, nem gondoltam h ilyet mondok anyósomra, de annyira sajnálom, h nem tudnak jönni :( szegények, mégis csak az első unoka. Jó lenne, ha hozzá egy kicsit jobban tudnának kötődni, mint a gyerekeikhez sikerült.

NYUFO
De jó hallani felőled! Nagyon cuki lehet a pici, látom már a vonalzót is átállítottad :D Sztem nálunk nem is kapható olyan pici pelus! Na jó, a tecsoban nincs, a brandonban pl bizti van ;) Én meg épp azon aggódok, h vettem egy csomag 2-5 kg-sat, és ha Szaffi tényleg egy kiselefánt lesz, dobhatom ki az egészet ;) A császár leírásod alapján komolyan mondom, kedvet kaptam hozzá! A vágás gondolom olyan, mint a vakbélnél, csak nagyobb, szóval még hetekig húzódik, nem? A varratokat már ki is szedték? Ilyen hamar? Tényleg, hány centi a seb? (a vakbelemnél én nem látom, emrt a sebész aki csinálta plasztikai sebész is volt, csak kötelező volt műtenie, úgyhogy úgy varrt, h nem látszik a heg. Lóránttal már vagy 1 éve együttéltünk, amikor elhülve hallgatta, hogy nekem nincs is vakbelem, emrt neki ugyan nem tűnt fel :D ) Most, hogy már közeledünk a szüléshez és tudom, h Szaffi nagy lesz, egyre szimpibb a császár.

TYUNTYI
Már ma is lestem a telefont, hátha mégis hamarabb mentek be ;) de holnap nagyon résen leszek ám! Fú, szerintem egész délelött rátok gondolok majd! Amit a párodról írtál, lehet, h tényleg jobb, h nem tudjuk biztosan az időpontot? Nagyon megértem szegényt, férfiként ez azért szörnyű lehet. Jól beléjük nevelték, hogy védjék a nőt, erre teljesen tehetetlenek szegények. De holnap ilyenkor már babáztok! Istenem, de jó!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Nemtom kinek ígértem, h küldök képet a nagymamis által készített hazavivős ruháról. Olyan cuki lett! :) Nagymamis ott "veszekedett" az unokatesómmel, mert ők meg nem akarják tudni a pici nemét, és így nagymamis nem tudja, milyen színű szallag legyen a uhácskába. Mondtuk, legyen zöld :D

Ok, fogalmam sincs, h kell képet berakni, de azért próbálkozok :)

Kép hazavivos ruha

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

nyufo: orulok, hogy jelentkeztel! Igen, mindenki megerkezett, csak kicsit kesett a gepuk, de nem volt baj, addig a repuloteren a parkoloban apa kicserelte az egoket a kocsiban :) Gondolom anyosodek segitenek sokat, es tudsz pihenni. Foleg a leirtak alapjan Anna hagy teged gyogyulgatni azzal, hogy ilyen minta gyerek :) Bizony, tenyleg nem hiaba irom, hogy anyu milyen sokat jelent nekem, ma is elpityeredtem magam, hogy milyen jo lenne ha itt lenne. Pedig mahoz egy honapra jon, es tenyleg nincs okom szomorkodasra. De azert megis... :)

tyuntyi: gondolok rad sokat, holnap mar nektek is jo lesz. Majd lesem a hireket itt a forumon, hogy majd mikor ir rekuja. Gyors felepulest es sok tejcsit kivanok!

rekuja: hidd el, meglesz a kotodes az unoka es a nagyszulok kozott. Ugye noveremnek van 2 kisfia, es anyuhoz nagyon kotodnek a fiuk, a kicsi szinte nap mint nap mondja, hogy menjenek "haza". A haza pedig Magyarorszagot jelenti. Most viszont csendbe van, mert 28-an megy anyu hozzajuk, szoval most nyugalom van, es orulnek. Mi sokat hasznaljuk egymas kozott a skype-ot, es az nagyon sokat segit legyozni a tavolsagot. Az a vicces, mikor videokonferencian beszelunk, es tesom Svedorszagbol, anyu otthonrol, en meg innen beszelek, es kozben latjuk egymast :lol: Nalunk mindenki lelkes a csaladban, csak ugye Alex reszerol uj meg, hogy az unoka tavol lesz toluk. Szoval anyosom is pityereg neha emiatt.

Tegnap lattam Molly pici unokatestveret, a sogornomnek a kisfiat, es mikulas tipegobe volt beoltoztetve, amit mi kuldtunk neki. Olyan draga, meg csak most akkora, mint egy ujszulott, pedig mar egy honapos lesz lassan :)

Egesz nap olyan faradt vagyok, meg a labam kozott ez a hulye fajdalom csak a fajdalomcsillapitoval javult. Ma beszeltem az egesz familiaval (mami, keresztszulok, anyu, unokatesok voltak mind egy helyen, es ugy beszeltem velunk skype-on :D ), es ok is mondtak hogy szerintuk se fogom vegig vinni a terhesseget. Tegnap ittam egy csesze malnalevel teat, es komolyan marihuana szaga volt, meg allagra is hasonlitott a fu :D (Honnan tudok en ilyeneket, felmerulhet bennetek a kerdes?! De csak tajekozott vagyok :) ) Izre pedig mondanom sem kell, hogy "remek" volt. Ja meg jon postan a szulest segito zselem!!!

Kép

Kép
snowball

rekuja: nagyon tunder a ruhacska!!! Mar csak babas kepet kell majd felraknod :wink:

Kép

Kép
snowball

sziasztok Lányok!!!! :D

Újra itt!!! Nem tudtam előre jelezni a dolgot, mivel hétfőn hajnali fél2-kor ment el a víz, mi meg mentünk egyből terepjáróval (vasárnap mondtam Apának, hogy kérje kölcsön..... figyelitek, milyen jó a megérzésem??) úttalan utakon (havas) a kórházba. Ott már ki voltak akadva, mivel akkor hajnalban összesen asszem 5 baba született, és csak jöttek, jöttek a kismamák! A szülészet tele is lett, kénytelenek voltak a többieket a nőgyógyászatra fektetni! A szülésemről annyit, hogy elég kemény volt.. gondolhatjátok, kedden estére 21:42-re született meg Kristóf Péter keresztnevű kisfiunk (csak kitaláltuk, de azt gondoltuk, lesz még rá időnk..) 2980 grammal, 49 centivel. Nem volt minden a legnagyobb rendben velem, ui. valszeg a testem még nem volt felkészülve erre az egészre... A burok felül repedt meg, tehát még alul is repeszteni kellett.. Na mindegy, ha valaki kíváncsi rá, megírom priviben a történteket, ui. nem szeretném ide kiteregetni. A lényeg a lényeg, hogy NAGYON sok múlt azon, hogy ennyire jó dokit választottam!!! Komolyan mondom, ha más dokinál lettem volna, lehet, hogy nem így ér véget.. Nem is beszélve arról, hogy mit kezdtek volna velem, ha önként otthon szerettem volna szülni?? Na, mindegy... Most megyek, mert felébredt Kristóf, és próbálom babusgatni, ui. szegénykémet szintén megviselte a dolog (kicsit besárgult, egyfolytában vért vettek tőle, veszített a súlyából, antibiotikumot is kapott..) Jó éjszakát mindenkinek, majd még jövök!!!! :lol: Jó újra itthon lenni! Ja, bocsi, meg ne ijedjetek a szüléstől, amíg engem 2 napig ctg-ztek, a többi kismamából csak úgy "potyogtak" a babák, csaszi alig volt (1-ről tudok, ami nem tervezett volt). Ja, és a szülés után tényleg egyből elmúlt minden.. ;) Még valami: tudjátok, Apa nem szereti a karácsonyt...No szólt, hogy van itthon fa! Egyből bőgni kezdtem! :oops: Ja, és végig ott volt velem a szülésnél is, és meg is könnyezte.. Nagyon cuki volt! Azóta jobban ragaszkodik! No, most már tényleg megyek, mert már jönnek a hangok a szobából! :D

Nagyon gratulálok Neked is Nyufó, és Kiscsillagnak is!!!

KépKép
sajti

Még valami:

Boldog karácsonyt kívánok Nektek és Családjaitoknak!!! :D

KépKép
sajti

Tyuntyi:
Nagyo drukkolok neked! Csuriban a kezem! Várom a hireket rólatok!

Sajti:
de jó, hogy már otthon vagytok! Ez a legszebb karácsonyi ajándék! :D

Kép
zsuzs35

De jó hallani rólad SAJTI! Részvétem a nehéz szülés miatt, én inkább nem kérdezek rá a részletekre, így is eléggé aggódok... Bejegyzésedből viszont úgy tűnik, hogy az első sokk után már a pozitív érzések a dominánsabbak. Örülök, hogy a végére jól lettetek mindketten (hárman :) ). Most olvastam épp, h az apás szülés elsősorban az apa-anya kötődést és nem az apa-gyerek kötődést erősíti. Úgy látszik, ez nálatok nagyon bejött :D Párod rettentő lelkesen tudatta velünk a nagy hírt ;) A baba neve és méretei is tökéletesek :) most már minden rendben lesz, ne aggódj! Pici Kristóf is hamar túl lesz a szurkálásokon! Hamarabb, mint te elfelejted, h mit csináltak vele ;)
Jó babázást, sok tejcsit!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Nyufó: köszönöm a híreket, és örülök, hogy csak bátorítasz. Akkor neketek meg volt az első közös karácsony, biztos igazi öröm volt így.

Sajti: Gratulálok, és nagyon örülök, hogy jó dokit választottál, remélem ebben én is megerősítettelek anno.

Én ma már jobban vagyok, de a párom nekem is tiszta para. Holnap már itthon lesz a doki, és abban maradtunk, hogy 27-én felhívjuk és elmegyünk hozzá, ha azt mondja, hogy hozzuk előrébb, állok elébe, mert egy ilyen izgalmas szilvesztert nem akarok, ahol a doki mulatásból jön.
Nem nagyon tudom mit kezdjek a párommal, mert nagyon feszült, ő erre képes, hogy a vérnyomásást is felnyomja, és nekem most pont az erős, magabiztos voltára. Nem szeretem ha bizonytalan,mert sajna én is az vagyok.

De már csak egy hét, és akkor izgulhatunk másért:)

KépKép
KépKép
kat78

Eleg hulye erzesem van... egesz nap, szunet nelkul faj a labam kozott a csont, kemenyedek, menzi szeru fajasaim vannak, faradt vagyok, es nyugos. Aposom baratnoje az iment kozolte velem, hogy szerintem miutan elmennek (holnap..), utana en is szulni fogok, mert latja hogy kozel allok hozza es szenvedek. Pedig probalom nem mutatni a bajomat, de o megis nobol van, tudja es erti hogy min megyek most keresztul. Nos, egy cseppet se vagyok nyugodt...vagy megis??? Olyan jo lenne mar tul lenni mindenen...

sajti: udv ujra itt!!! Gratulalok a kisfiatokhoz!! Remek nevet valasztottatok neki, 2 unokatesomnak (akik testverek) az egyiknek Kristofnak, a masikat Peternek hivjak :) Szoval eszembe juttattad oket, kulon koszonet erte :) Nagyon szep sullyal szuletett, annak ellenere hogy hosszu vajudasod volt. Meg egy het, es az egesz negativ elmeny elszall a memoriadbol. A karacsonyfan en is meghatodtam. Orulok nektek, szivbol!!! :)

Megyek azt hiszem lefekszem egy kicsit. Aludni nem tudok, mert a tobbiek a nappaliban beszelgetnek, en pedig az a fajta vagyok, aki total sotetben es csendben tud csak aludni...

Kép

Kép
snowball

Tyuntyi SMS:

"Szüleim nagy örömére 2010.12.26-án 10:42 megszülettem és ha már itt vagyok,elárulok néhány apróságot magamról. Szóval a csuklómra kötözött furcsa ízű szalagra azt írták, én lennékLegáth Csanád. Talán barna tincseimnek és barna színűszemeimnek köszönhetően a nővér nénik mind odavannakértem. Bár most még picinek érzem magam,mindössze 3,5 kg és 57 cm vagyok, de 3 óránként anyukám arjaiban bőséges ennivalót és szeretetet kapok. Igyekszem hamar megerősödni, hogy személyesen is megismerhessek mindenkit!"

GRATULÁLUNK! SOK TEJET!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Tyuntyi nagyon-nagyon gratulálok! Sok tejcit és gyors felépülést! Szép méretek!

Rekuja hát én tuti nem tudnék szülész-nőgyógyász pasival lenni, zavarna hogy egész nap más nőkben turkál, meg nem lehet tervezni semmit, mert jöhet bármikor a hívás. Mondjuk kevés szülész-nőgyógyásznak van kiegyensúlyozott családi élete. Drukkolok hogy megvárja a dokidat a pindur, azért január 3 még odébb van kicsit. Tuti jó lesz a 2-5 kg-os pelus, nem lesz Szaffi elefánt! Nem tudom hány cm a vágás mert nem nagyon nézegetem de a párom azt mondta kb. 15 cm. Nem volt vakbélműtétem azt nem tudom hogy milyen. Húzódik, de nem vészes. Ez biztos fog látszani, nem plasztikázták közben, csak összevarrtak. Nagyon édes a hazavivős cucc!

Snowball meddig marad apósod? Az az egy hónap gyorsan el fog menni, anyukád mennyit marad? Pont ez volt az első gondolatom hogy honnan tudod hogy milyen szaga van a marihuananak :lol: Nekem is az utolsó pár napban nagyon fájt a szeméremcsontom... Te mit szeretnél különben, megvárni anyudat, vagy most túl lenni a szülésen?

Sajti szép nevet választottatok. Én is így voltam az első szülésemmel, nekem 86 órás szörnyenet volt, de már utána egyből el is felejtettem és azóta is akárhányszor ránézek a kislányomra egy percét nem bánom és úgy vágtam neki a következő babának hogy feltételeztem hogy megint hasonlóan nehéz lesz, mégis belevágtam. Nagyon csodálatos a természet azért, tényleg az ember elfelejti a sok szenvedést. Ügyes voltál és nagyon megható tényleg hogy apa vett karifát! Szopi megy? Hogy viseled az éjszakázást?

Kat tényleg csak pozitívan tudok nyilatkozni a csasziról :lol: Ahhoz képest hogy azt hittük hogy úgy lesz a jó, ha ideérnek anyósomék és utána megyünk a csaszira, így alakult végül is tökéletesen, így a karácsonyt is együtt tölthettük. Az eredeti időpont alapján még csak ma jöttünk volna ki a kórházból.

KépKép

KépKép
nyufó8

Kép Kép Kép Kép

KépKép

KépKép
nyufó8

Nyufó
Jaj de cukik a picik! Tényleg nagyon hasonlit a kis Anna a "nagy" Regire :) Jesszus, 86 órán át hagytak vajúdni? PÁNIK!! A kórház szülésfelkészítőjén mondta a szülésznő, hogy egy XIX. sz-i bábatankönyv szerint a nap nem kelhet fel kétszer, míg az asszony vajúdik. Akkor sokkal inkább a császár! A vágás hege nem zavarna, a vakbelemet se én akartam plasztikázni :) a 86 óra viszont zavarna...
Regi hogy viseli a picit? Sokban változott gondolom az ő napirendje is. Meddig van még segítséged?

Lányok, mi ez a nagy csend?! OK, hogy hidegfront van, de mindenki megszült már és csak én vagyok egyben?! Hékás, ez a JANUÁRI babavárók, nem a decemberiek!!! :D

Snowball mi van veled? Aggódom érted, mert te olyan kis lelkes vagy mindenki szülésétől, szóval tuti egész nap nem néztél erre, miközben tudod, h Tyuntyiékhoz ma jött a pici. Jaj-jaj, csak nem tényleg igaza lett apósod párjának?

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Én egyben vagyok bár az éjszakám kataasztrófa volt fekvés közben ki akart szakadni a méhem,alig aludtam holnap megyek doki bácsihoz,kiváncsi vagyok változott e valami 3 hét alatt.Menstruáció szerint mára vagyok kiírva,mindenki hívogat megszültem e már,szerintem simán el leszek még 2 hetet is akár.

Tyuntyi

Nagyon Gratulálok Csanádhoz,jó egészséget és sok tejcsit Nektek.Nagyon kis formás baba lehet.

Sajti

Mégegyszer gratula végülis akkor a szarvasos függönyön kívűl az apás szülés és a kari fa összejött :) Örülök,hogy végül minden jól alakult és már otthon vagytok.Mitől repedt meg a burok?Nekem megírhatnád,mert kiváncsi vagyok meg próbálok mindenre felkészülni.Nagyon szép nevet adtatok Kristófnak,ezt ott találtátok ki vagy már megvolt?
Nem semmi a megérzésed ez valami anyai ösztön féle lehetett a kocsival.És milyen baba Kristóf?Eszik,alszik?Kép?

Nyufó

Fú de fura,hogy Te vagy a sorba a harmadik most akinek írok és már babás.Nagyon szépek a lányok Annán így képről nagyon megsem mondanám,hogy milyen picike.Remélem ilyen jó baba marad amilyen most,legalább tudsz pihenni akkor gondolom egy kicsit.Regi hogy áll a dolgokhoz?Azt látom hogy oda van érte :)
Megvan már a káposzta és persze nem romlott meg de köszi a választ.Holnap megyek az orvoshoz megkérdezek azért egy-két dolgot mert elég bizalmatlan vagyok,bár van szülésznőm de azért csak kell a doki is a szüléshez.Most felvette a felesége és ő mondta meg igazából mit kell csinálnom a vizelet miatt azért ez fura.

Rekuja

Köszönjük a híreket Tyuntyiról,azon gondolkodtam ha elöbb szülsz mint én akkor macera lesz neked megírni megértem ha nem rakod fel egyből :)
Remélem jobban vagy a wc-s jelenet után én egyből beparáztam volna azért vigyázz magadra,bár ilyen szerintem már bármelyikünkel történhet,néha olyan dolgokat érzek amit leírni sem tudok.
Nagymamis szett nagyon cuki lett,jó lenne ha tudnék ilyet vagy lenne nagymami.

Snowball

Látom te sem vagy a toppon már neked is fáj mindened,átérzem.
Én egy nagyon szép nyakláncot kaptam meg egy fülbevalót ki sem néztem Zsoltiból mert az izlésünk nem pont ugyan olyan,de vette a fáradtságot és elment egy ötvöshöz akivel megcsináltatta ez jobban esett mint maga az ajándék.Örült a tattoonak bár meg is lepődött erre nem számított de már nézegeti mit csináltasson és hova. :)
Nem semmi amiket megcsináltál otthon te is,én is kéz napig a konyhában álltam,és a takarításainkról annyit,hogy ahogy készen lettem a főzéssel,takaríthattam folyamatosan megint mert mindent összecsesztem :)
Már én is ezért lennék túl az egészen mert az ember tényleg nem tudja mire számíthat,hogy akkor ez most a szülés vagy csak más még,de lehet te már túl is vagy rajta?

Zsuzs

Neked is boldog karácsonyt,remélem jól teltek az ünnepek.

Kat

Szerintem ennyi idős terhesen ezek a dolgok már normálisak valaki egy hónapot is el van még így.Lehet hogy ilyesztő,de ez a természetes azt hiszem.Én csak a szilvesztertől félek mert csak akkor nem ér rá a szülésznőm,úgyhogy asszem aznap ki sem kelek az ágyból.

KépKép

KépKép
csicsi84

Kép

Ilyen lett a fánk,még 23.-án este aranyhajért rohangáltam a Kikában ahol elhagytam a Petrát vagyis nem látott a pult mögött,elment és csak azt hallottam hogy valaki kiabál és sír,hogy hol vagy Mami....Elég szörnyű volt,megilyedtem én is meg ő is.

Kép

A kedvenc ajándék a kori lett elmentünk ma is meg tegnap is vele és már magától megy nagyon ügyi,gyorsan tanul.

Kép

Legszivesebben kint lenne egész nap,szegénnyel nem tom mi lesz ha megint leesik a hó.

KépKép

KépKép
csicsi84

Haliho!!!

Meg egyben vagyok, sot... Olyannira, hogy delelott meg egy shopping is becsuszott. Persze volt bennem fajdalomcsillapito, mert reggel ismet nem tudtam jarni. Viszont muszaj volt ma menni, mert a babakocsit jo lenne megvenni, errefel zarva volt az uzlet (holott ma minden nyitva van) :evil: Na, majd holnap...
Ejszaka viszont fajasokkal aludtam el, Alex aludni se akart, mert bepanikolt :D
Aposek most mentek el, gyorsan rendet tettem utanuk, most pedig fekszem es nezem a tv-t, azt hiszem tenyleg itt az ideje a pihenesnek... Legalabb jovohet vasarnapig maradjon bent Molly, mert nem akarom hogy koraszulott legyen.

Ne haragidjatok, de most nem irtam mindenkinek szemelyre szoloan, megyek vissza pihenni. Olvastalak ma titeket, de csak zugiban :) Nem volt idom irogatni, viszont nehogy ne legyen mar olyan nap, mikor nem irok :wink:

Na, megyek egy Rennie-t is bekapok... Nyufot ertesitem, ha valami megis tortenne. Jo pihenest mindenkinek, holnap jelentkezem!!!

Kép

Kép
snowball

Minden kedves babást üdvözlök, és irigykedve nézem a képeket, és olvasom az eseményeket. Kicsit szeretnék itt tartani. A mai ctg-n már minden rendben volt, a szülésznő mondta, hogy az a melegfront válthatta ennyire ki. A az doki már Pesten, és holnap hívjuk mi legyn, lehet, hogy előrébb hozza a dolgot. Meg akarjuk tudnk mit csinál szilveszterkor mert ez a para nem kell még egyszer. Apa teljes frászban van, tiszta feszült, állandóan magas a vérnyomása, nem bírja ezt a várakozást szemmel láthatólag.
Én meg úgy vagyok vele, hogy a császáron túl lennék már, mert az ismeretlentől nagyon félek. kicsit önző is vagyok, mert csak a folyamatra tudok még gondolni, és arra nem, hogy a dolog vége Bálint, de ha már ott lesz a kezemben biztos megfordul a dolog.

Nyufó: köszönöm a bíztatást, most már te vagy a sokadik, aki pozitívan számol be, bízom benne én is így fogok tenni. Anna írtó édes, és nagyon helyes grimaszai van, és tényleg nem látni, hogy aprócska lenne.

Kicsit megnéztem a táblázatot, és Csicsi figyel elöttem , és aztán én, ha valaki nem akar beelőzni. Húú tényleg 1hét.

A karácsony végül kellemesen telt, mérlegre nem mertem állni, mert írtó sokat ette. Kaptam egy profi porszívót, egy övet a szülinapi táskámhoz, és a IPhone-hoz egy dokkoló kihangosítót. Ezt Bencétől kaptam a család töbi tagjától, könyveket, krémeket, parfümöt meg apróságokat.
Mindenfélét ettem: halat, káposztát, húslevest, tortákat. Beiglit is ehettm volna, de azért nem vagyok oda. Holnap jelentkezem mit mondott a doki.
Fontos infó: megnéztem az időjárást 3-ig hideg marad hó nélkül Pesten, nincs front:)

KépKép
KépKép
kat78

Jo reggelt!

Vegre sikerult ejszaka jol aludnom, csak egyszer keltem fel pisilni, utana vissza is tudtam aludni egybol.

nyufo: tegnap visszamentek aposek, sajnos...pedig olyan jo volt veluk lenni!!! Legkozelebb anyos jon januar 13-an, utana anyu 25-en. Mivel datum szerint januar 23ra vagyok kiirva, es mar eleve eleg nyugos az egesz utolso par het, szeretnek mar tullenni az egesz ceremonian, uj ev utan. Vasarnap leszek 37 hetes, onnantol kezdve barmikor johet.

csicsi: akkor gondolom orultel az ajandeknak :wink: Tegnap komolyan mondom eszembe jutottal, mikor vasaroltunk :D Elmentunk egy shopping centerbe, ahol van egy bolondok boltja szeru uzlet, ahol a dragam vett egy mu tetovalast. De olyan jopofa, mert egy harisnyaszeru anyag, tele mintaval, es ha a karjara huzza, akkor teljesen olyan, mintha tele lenne varrva a karja tetkoval :lol: Ugye poloval hordja, es ha felrak egy orat, akkor nem latszik hogy mi az. Na persze messzirol :D Kivancsi vagyok, hogy Zsolti mit es hova csinaltat majd. Szegeny Pepi, aterzem az elveszett gyerek erzest, anyu engem is elhagyott egyszer. Azota se bocsajtottam meg neki :lol:

Szoval ami velem tortenik: vizesek az ujjaim, labam, faj piszkosul a labam kozotti csont (most nem vettem be fajdalomcsillapitot, ugyse megyek sehova), kemenyedik a pocak, es mar fajdalommal jar. Kepes lennek barhol elaludni, barmikor. Es a fajasok alkalmaval a huvelyemben is van szuro erzes. ... Otletek??? Csak 30-an megyek a szulesznohoz, meg ugye ugyis csak disznek megyek, ti tobbet tudtok mint en.

Szerencsere a lakas tiszta (csak porszivoznom kell valamikor), nem maradt rendetlenseg a vendegek utan.

Kép

Kép
snowball

ziasztok!

Elég rég voltam erre és közben két héttel hamarabb december 18.-án megszületett kisfiam Ottó. Eredetileg jan. 2.re volt kiírva, de egy szombati reggelen úgy gondolta ő már a karácsonyt is kint tölti. Reggel 7 körül mentünk a kórházba vizsgálatok és azt mondták maradjak, bár akkor még csak vérzés volt magzatviz nem folyt el aztán burokrepesztés, beöntés és vártunk, majd elöször lassan, majd felgyorsulva a tágulás 15:45-kor megszületett a pici Ottóka kereken 3000 gr. és 51 centi volt. Három napot töltötünk bent és eközben elég lusta volt szopizás ügyben alig lehetett felébreszteni enni.Ez néha még itthon is fent áll alig van sokszor ébren evés után bealszik és arra is mi ébresztjük fel sokszor, de remélem hamarosan éberebb lesz.
Mindenkinek aki még elötte áll sok sikert akinek már megvan boldog babázást kívánok.
Ahogy idönk engedi még jelentkezek.
szaisztok

Kép
hendyala

Olyan feledekeny vagyok, mert tyuntyinak nem is gratulaltam eddig, es tessek, mire visszajovok, hendyala is felbukkant Ottoval :)

MINDENKINEK SZIVBOL GRATULALOK ES SOK TEJCSIT KIVANOK!!!

Tyuntyi kisifa szep nagylegeny, 57 centi az nem semmi :D Elso garitura rugik mehetnek a fiok melyere :P

Amint tudtok, rakjatok fel kepeket, kivancsi vagyok! :)

Kép

Kép
snowball

Sziasztok!
Bocsánat, hogy betolakodom, a 2010. májusi babás topikból vagyok! Van Eladó 4 db Hideg Gát-Borogatás öntapadó szalaggal! Rendeltem magamnak, gondoltam szülés után nagyon jó lesz, mert a barátnőmnek nagyon bevált! De én nem tudtam használni, mert császármetszéssel szültem, ezért eladósorba került!
Néhány szó róla:

HŰTŐ GÁTBOROGATÁS

A hűtő gát-borogatást úgy tervezték meg, hogy azonnali hideget biztosítson és segítse csökkenteni a gátfájdalmat és a gát környékének duzzanatát. A gát-borogatás úgy néz ki mint egy nagy méretű egészségügyi betét. A borogatás nedvszívó tulajdonsággal is rendelkezik: 200ml folyadékot képes magába szívni.
A gát-borogatáson továbbá egy öntapadó csík is található, mely a betétet a kívánt helyen tartja a fehérneműben. Minél hosszabb a betét annál biztonságosabb és nagyobb felületű nedvszívást biztosít.
A hideg gát-borogatás a gyermekszülés után pár órával már használható. Használata sokkal kényelmesebb, mint egy hideg fürdőé vagy jéggel töltött zacskóé.
A hűtőborogatás 4,4C° -ra hűti le magát, melyet kb. 40 percig képes tartani.
Egy darab hűtőborogatás csak egyszeri alkalommal használható. Használat után el kell dobni, nem szabad lefagyasztani.
Mérete: 10.79 cm x 35.56 cm

Ára: 600.-Ft/darab + postaköltség (Az eredeti ár 800,-Ft)

Amennyiben kérdés van, kérlek írj, mindenre válaszolok!

Valamint aki kislányt vár Kendra Nina ruhái eladósorba kerültek! 0-6 hós méretig csodaszép ruhákat találsz! Keveset használt, folt és szakadásmentes mind, valamint dohányfüst mentes lakásból valók! További boldog babavárást, és jó babázást Nektek!
http://picasaweb.google.com/10721864840 ... directlink

Kép

KépKép
ercsikati

Üdv mindenkinek! Örülök, h csak a karácsony és nem korai lebabázás miatt tűntetek el - már aki jelentkezett ;)

Voltunk ma ctg-n, Szaffi persze szinte végig aludta, pedig minden szülői tudományunkat bevetettük. Zene mobilból a hasfalhoz szorítva (Lisztre mindig "táncol"), appa beszél hozzá, anya bökdösi, ő meg csak aludt. Egyszer kegyesen felkelt kb 2 percre, de csak hogy kimásszon a tappancsok alól és átvigye a kis testét a túloldalra. Hihetetlen egyéniség :) Mivel a dokim szabin van, egy másik dokinéni nézett csak rá a papírra, nem is taliztunk vele, csak a lányok kihozták, h minden rendben. Persze mi meg boldogan eljöttünk, beültünk a kocsiba, amikor rrájöttem, h basszus nem kértem el a hepatitisz eredményt. Mehettünk vissza fel a hegyre a hóban :( Mondanom se kell, h negatív lett - milyen meglepő :?
Na, most van az, h Szaffi maradjon bent még jan3-ig, mert a doki addig szabin van, és ahogy a nyaralási szokásait ismerem, tuti valami eldugott kelet-európai behavazott erdő közepén ül egy vadászlesben :D

Csicsi
Nagyon édes a nagylányod a korcsolyával! Végül lett aranyhaj baba is? :) Hanna (nővérem lánya) is ilyen, meglátja és kell, de aztán tényleg boldog vele. Eleinte az egész család piszkálta a nővérem, h "mindent megvesz" neki, ami persze nem igaz. Hál' istennek Hanna is viszonylag értelmes dolgokért szokott rajongani, még ha anyám szerint a My little pony nem is az (én is imádtam, nagyapám kb 7-8 éves koromban meglátogatta egy svájci haverját és onnan hozott nekünk. Itthon még nem is hallottunk róla). Télen görkorizás? Bátrak vagytok :)
Nem, nem fogok előbb szülni :) Legalábbis ezt mondogatom magamnak lelkesen. MEg egyre jobban félek a dologtól, szóval lelkileg inkább odáznám a dolgot. Bár ahogy appa meg egyre idegesebb lesz, lehet, h miatta jobb lenne nem végigvinni. De én elég "nyugis" életmódot folytatok, ha tehetem feltett lábakkal, körbepárnázva olvasok, gépezek. A vérnyomásom meg világ életemben alacsony volt, csak most még meg is ilyedtem, ugye. De tegnap, h kis se mozdultam, valami fura okból minden oké volt :)
Appa a héten ha tud, itthonról dolgozik, úgysincs bent senki a cégnél, szóval vigyázz rám.

Snowball
Jó, hogy végül mégse szültél meg ;) igen, bírjatok ki még legalább 1 hetet, bár már most se lenne semmi gond, de jobb az úgy. Barátnőmnek 2 napon múlt, h köraszülött lett, azóta is azzal idegesíti a védőnője :? Szerintem amit a csípődnél érzel, az a természetes csípőtágulás és nem a méhszájtágulás. Nagyon profi vagyok :) ezt is a múltheti kórházos továbbképzésen hallottam. Vmi hormon - felírtam vhová melyik, de ahhoz felé kéne állnom, h megkeressem - segít ugye az izületek lazulásában, és ezért a csípő szülés elött akár 3-4 héttel elkezd egy kicsit "szétcsúszni". Elvileg minél többet vagy függőlegesben, annál jobban, mert a baba akkor könyebben megindul lefelé. Ettől még nem fog kijönni, mert az vmi másik hormon megnövekedésével van kapcsolatban. Szóval ne izgulj, gondolj arra, hogy amelyik fájást most letudod, az nem késöbb jelentkezik a többivel együtt :)

KAT
Mit mondott a doki? Vagy még nem ma voltál nála? Kiváncsi vagyok, milyen szempontok alapján hozzák vagy nem hozzák előre a császárt! Én persze csak a 39. héten találkozok legközelebb a dokimmal, akkor már nem nagyon lesz hova előrébbhozni, ha mégis túl nagy lenne Szaffi feje (sztem pont határon lesz és hagy természetesen szülni, mert ő annak a híve... ).
Én meg pont fordítva vagyok, a következő 3 hét egyáltalán nem érdekel, csak lenne már a baba a kezemben! Ezért is félek egyre jobban a szüléstől, egyszerűen képtelen vagyok lelkileg ráhangolódni, "végigjátszani" a fejemben. Azt bezzeg, hogy éjszakázunk a picivel már vagy ezerszer lefuttattam és arra sokkal felkészültebbnek érzem magam. Aztán lehet, h azt se fogom bírni :D

Anyáméktól kaptam karácsonyra egy olyan ücsörgős nagylabdát. Benne van a használatiba, hogy bármilyen pumpával fel lehet fújni. Mi próbáltuk két féle biciklipumpával, a babakocsi kerékpumpájával, majd elmentünk a benzinkútba az autós pumpához... Ma felhozza a nővérem a gumimatrac pumpájukat. Ha az se megy, elviszem a Hervis-be (ott vették) h b*meg fújjátok már fel nekünk, he! És tuti ebben a stílusban, mert ez milyen már?! Akinek van ilyen, a tietekben van szelep? Mert ugye az összes eddig próbált pumpa csak akkor működne, ha lenne egy szelep is rajta, de ezen csak luk van, meg hozzá néhány kis műanyag csövecske menettel, meg a dugó(k), mert van tartalék.

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

Csicsi
Ma akkorát nevettem és gondoltam rátok, amikor megláttam, hogy 2 hete lejárt a személyim :lol: kb akkortájt, amikor pont beszéltünk róla :D de az útlevelem - aszem - még érvényes. Meg is nézem mindjárt!

KépKép
KépKép
KépKép
rekuja
Budapest XXI. kerület

sziaszok.jé mennyi baba van már gratulálok nektek.gyönyörüek.mi ugy vagyunk hogy 2órája kb 20perces fájásaim vannak ha ritkul irány a korház.megy a hasam is meg fáj ott lent is.szerintetek beindult a szülés?vagy josló fájások?
titike84

Na, megjöttünk a dokitól. Bálinjól van 3080g a tipp, és minden rendbe, kezd vékonyodni a méhszáj, így mondta nem is piszkálna tovább,mmert az is indíthat. Azt mondta érti, ha nehéz volt a 24-e, a ctg alapján ő azt mondta, csoda, hogy hazaengedtek. Azóta nem volt semmi, de 2órát vártam most rá, ettől megint beindult. A ctg-n még rendszeresnek is mondta.
Abba maradtunk, hogy holnap ctg, 29-én megyünk hozzá, 30-án ctg és beszélünk mit legyen, ő 31-én még műt kettőt, és 10től ráér, ha úgy alakul. Ő is azt mondta, hogyha Bálint már kikacsingat inkább nyugiba vegyük ki 31-én 10órakkor, mint ha 1-én hajnalba a bedőlt mobilhálózatok mellett próbáljuk őt utolérni. De ő ebben is benne van, nem szeret inni, és nincs nagy terve szilveszterre. De azért nekem mégis ciki felhívni őt, hogy tudom pörög a party és most hajnali4 és már marha fáradt, de még egy császár?

Hát így állunk.

Titi: nekem is voltak ilyenek, de elmúltak. Nekem a szülésfelkészítőn azt mondta egy szülésznő, ő ilyenkor azt szokta mondani üljön be egy kádba és engedjen rá melegvizet, ha jósló, akkor elmúlik tőle, ha nem akkor csak kicsit lazul. Én nem próbáltam, de hátha. Nekem is voltak de másnapra semmi, most meg megint.
Meg azt is mondta, hogy a jósló inkbb keményedésre hasonlít, a fájás meg többfele kisugárzik.

KépKép
KépKép
kat78

kat köszike.hát kiprobálom mert folyamatosan 15-20 percenként vannak a fájások.meginditva volt az első szülésem igy nemtudom hogy indul meg magátol.örülök hogy ti is jol vagytok kat.többiek ti hogy álltok?
titike84

Sziasztok!

No, gyors jelentkezés, amíg Apa vigasztalja Kristófot, ui. most eléggé zaklatott a Drágám. volt itt a védőnő délután, és persze meg kellett zavarnunk a napirendjét..

De örülök, hogy Tyuntyi Babája is megszületett! GRATULÁLOK TYUNTYI! Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!! :D Tényleg nagyon szép méretei vannak, fejlett Babuci!

Nyufó: az éjszakázás elég érdekes, ui pl. tegnap elkapott egy "remegő roham", nem tudtam szabályozni, úgyhogy szóltam Apának, hogy figyeljen a picire, mert nem tudok mozogni! Aludtam kb. 1,5 órát, utána felkeltem szoptatni, el is múlt addigra a remegés. Szopiztatás most már megy, de persze a kórházban én voltam a "kismami, aki nem tud semmit", és persze nem is mondtak semmit. Tesóm segített, meg ma a védőnő, meg Kristóf is azzal, hogy egyfolytában enne, tehát tudjuk próbálgatni a pózokat... Most elég neki a tejcsi (remélem..), reméljük ez így is marad. Nagyon cukik a gyerkőcök!! :) Nálatok amúgy minden rendben van? Regi jól viseli a kistesót?

Csicsi: remélem,holnap már fogok tudni képet feltenni! idő függvénye az egész, ui. Apának közben dolgoznia is kell, és nem tud annyit foglalkozni a picivel.. Már több alternatíva is volt névre, de ugyebár gyorsan kellett döntenünk.. nem tudja a doki sem, mitől repedt meg, ui. fent repedt meg, de ettől függetlenül ömlött a víz ezerrel.. Még jósló fájásaim sem voltak.. A többit majd priviben.
Nagyon szép fátok van! :) A rózsaszín kori sem semmi! :)

Kat: igen, nagyon jó a doki! Tegnap este el is sírtam magam, hogy mennyire jó, hogy ő volt ott, és nem más...
Ne aggódj, minden rendben lesz Veletek is! Amúgy szerintem jó, hogy végiggondolod a folyamatot, nekem arra sem volt időm.. Lehet,ha többet törődtem volna vele gondolatban, "agyilag", másként alakultak volna a dolgok. Most úgy érzem, pont mentálisan nem voltam felkészülve, ezért nemkészült fel a testem sem..

Snowball: szerintem a fájások erősségét, és idejét már számolgathatod.. és lehet,hogy nem árt a szülésznőnek sem szólni, hogy miket érzel.. Csak hogy felkészüljön rá..

Hendyala: Gratulálok a Gyerkőchöz! :) Jó egészséget, gyors felépülést, sok tejcsit kívánok!

No, most megyek fürdetni! :D

jó éjszakát kívánok mindenkinek!

KépKép
sajti

Halihó

Mindenki itt sunyiba lebabázik :) Hendyala nagy-naqy gratula Nektek is Ottóhoz,jó egészséget és sok tejcsit.

Lassan minden bejelentkezésnél írok egy ilyet :shock:

Snowball

Sajnálom,hogy te is ilyen nyügi vagy már,nekem is fáj mindenem és állandóan behisztizek valamiért,már tényleg jöhetne nekem is megőrhít ez a bizonytalanság.
Lehet Zsoltinak is elég lett volna elsőre egy mű tetkó,szegény azért elég bizonytalan.
Engem apám 3 évesen ott hagyott a Sugárba a Csemegébe a kosárba mert kiment cigit venni a trafik részéhez és utánna hazament szépen.Anyám arcát azért lehet jobb nem láttam mikor nélkülem ment haza :)

2 órát vátam a dokinál,mire bekerültem szabira megy jan.3.-ig és behívta szerintem az összes terhest,nem értem hogy lehet mondjuk akkor is így megcsúszni.A lényeg,hogy szülni szül szabi alatt is,de azt mondta hogy újévi baba lesz szerinte,méhszáj állapota változatlan,magzatvíz,lepény okés és 92 bpd-je nem lesz egy nagyfejű gyerek.Viszont azt mondta a feje nagyon lent van már,ha megreped a burok akkor megyünk a kórházba.Nst-re csütörtökön reggel 7.30-ra kell mennem,de vele csak 7.-én talizok a kórházban.

Rekuja

Már nagyon várom az első nst-t én is,de amilyen szerencsés vagyok,tuti reggel fél 8-kor még aludni fog amit meg is értek.Na végre akkor megvan minden papírod,nekem azt mondta a védőnő mikor megjött a hepatitisz meg a többi eredményem,hogy nincs nemi betegsége,meglepődött ugye?Mondtam neki,hogy nagyon :) Azóta se tudom,hogy komolyan gondolta e.
Aranyhajat nem vettük meg mert már vettem neki balett barbiet,pedig elvileg aranyhajat akartam de még törökbálinton se volt a nagy régióba, a franc se gondolta volna hogy a Müllerbe meg pont talál egyett.De nem panaszkodott annyi mindent kapott hogy mondtam is ennyire azért nem is viselkedett jól :)
Szülésnél vajon elfogadják az útlevelet? :) Csak viccelek,azért intézd el szülés elött mert utánna nagy macera már vagyis időt teremteni rá.

Titike

Jó hogy jelentkeztél így szülés közben,lehet elmúlnak még nekem is volt ilyen,hogy éjszaka összeraktam a kórházi pakkomat mert azt hittem menni kell aztán elmúlt.amíg gondolkodsz hogy az vagy nem,azt mondják addig ne indulj el.Én nem merek mondani semmit én teljesen megvoltam győződve arról hogy még idén meg lesz a Bibi,de nem úgy néz ki a dolog,én így állok.

Kat

Kat akkor már csak 3 nap,férjed mit szólt hozzá?Gondolom még idegesebb lett.Zsolti egész nyugodt.,éjszaka kimentem pisilni és amikor visszamentem félkómásan rákérdezett hogy minden rendben vagy indulni kell :) Mondtam, neki hogy szerintem aludjon még nyugfodtan.
Azért jó fej a dokid hogy ilyen lazán vált időpontot.Ami igaz az igaz az a + 3 nap már nem oszt vagy szoroz talán így biztonságosabb lenne.

KépKép

KépKép
csicsi84

Halihó

Mindenki itt sunyiba lebabázik :) Hendyala nagy-naqy gratula Nektek is Ottóhoz,jó egészséget és sok tejcsit.

Lassan minden bejelentkezésnél írok egy ilyet :shock:

Snowball

Sajnálom,hogy te is ilyen nyügi vagy már,nekem is fáj mindenem és állandóan behisztizek valamiért,már tényleg jöhetne nekem is megőrhít ez a bizonytalanság.
Lehet Zsoltinak is elég lett volna elsőre egy mű tetkó,szegény azért elég bizonytalan.
Engem apám 3 évesen ott hagyott a Sugárba a Csemegébe a kosárba mert kiment cigit venni a trafik részéhez és utánna hazament szépen.Anyám arcát azért lehet jobb nem láttam mikor nélkülem ment haza :)

2 órát vátam a dokinál,mire bekerültem szabira megy jan.3.-ig és behívta szerintem az összes terhest,nem értem hogy lehet mondjuk akkor is így megcsúszni.A lényeg,hogy szülni szül szabi alatt is,de azt mondta hogy újévi baba lesz szerinte,méhszáj állapota változatlan,magzatvíz,lepény okés és 92 bpd-je nem lesz egy nagyfejű gyerek.Viszont azt mondta a feje nagyon lent van már,ha megreped a burok akkor megyünk a kórházba.Nst-re csütörtökön reggel 7.30-ra kell mennem,de vele csak 7.-én talizok a kórházban.

Rekuja

Már nagyon várom az első nst-t én is,de amilyen szerencsés vagyok,tuti reggel fél 8-kor még aludni fog amit meg is értek.Na végre akkor megvan minden papírod,nekem azt mondta a védőnő mikor megjött a hepatitisz meg a többi eredményem,hogy nincs nemi betegsége,meglepődött ugye?Mondtam neki,hogy nagyon :) Azóta se tudom,hogy komolyan gondolta e.
Aranyhajat nem vettük meg mert már vettem neki balett barbiet,pedig elvileg aranyhajat akartam de még törökbálinton se volt a nagy régióba, a franc se gondolta volna hogy a Müllerbe meg pont talál egyett.De nem panaszkodott annyi mindent kapott hogy mondtam is ennyire azért nem is viselkedett jól :)
Szülésnél vajon elfogadják az útlevelet? :) Csak viccelek,azért intézd el szülés elött mert utánna nagy macera már vagyis időt teremteni rá.

Titike

Jó hogy jelentkeztél így szülés közben,lehet elmúlnak még nekem is volt ilyen,hogy éjszaka összeraktam a kórházi pakkomat mert azt hittem menni kell aztán elmúlt.amíg gondolkodsz hogy az vagy nem,azt mondják addig ne indulj el.Én nem merek mondani semmit én teljesen megvoltam győződve arról hogy még idén meg lesz a Bibi,de nem úgy néz ki a dolog,én így állok.

Kat

Kat akkor már csak 3 nap,férjed mit szólt hozzá?Gondolom még idegesebb lett.Zsolti egész nyugodt.,éjszaka kimentem pisilni és amikor visszamentem félkómásan rákérdezett hogy minden rendben vagy indulni kell :) Mondtam, neki hogy szerintem aludjon még nyugfodtan.
Azért jó fej a dokid hogy ilyen lazán vált időpontot.Ami igaz az igaz az a + 3 nap már nem oszt vagy szoroz talán így biztonságosabb lenne.

KépKép

KépKép
csicsi84

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?