Üdv mindenkinek! Örülök, h csak a karácsony és nem korai lebabázás miatt tűntetek el - már aki jelentkezett
Voltunk ma ctg-n, Szaffi persze szinte végig aludta, pedig minden szülői tudományunkat bevetettük. Zene mobilból a hasfalhoz szorítva (Lisztre mindig "táncol"), appa beszél hozzá, anya bökdösi, ő meg csak aludt. Egyszer kegyesen felkelt kb 2 percre, de csak hogy kimásszon a tappancsok alól és átvigye a kis testét a túloldalra. Hihetetlen egyéniség
Mivel a dokim szabin van, egy másik dokinéni nézett csak rá a papírra, nem is taliztunk vele, csak a lányok kihozták, h minden rendben. Persze mi meg boldogan eljöttünk, beültünk a kocsiba, amikor rrájöttem, h basszus nem kértem el a hepatitisz eredményt. Mehettünk vissza fel a hegyre a hóban
Mondanom se kell, h negatív lett - milyen meglepő
Na, most van az, h Szaffi maradjon bent még jan3-ig, mert a doki addig szabin van, és ahogy a nyaralási szokásait ismerem, tuti valami eldugott kelet-európai behavazott erdő közepén ül egy vadászlesben
Csicsi
Nagyon édes a nagylányod a korcsolyával! Végül lett aranyhaj baba is?
Hanna (nővérem lánya) is ilyen, meglátja és kell, de aztán tényleg boldog vele. Eleinte az egész család piszkálta a nővérem, h "mindent megvesz" neki, ami persze nem igaz. Hál' istennek Hanna is viszonylag értelmes dolgokért szokott rajongani, még ha anyám szerint a My little pony nem is az (én is imádtam, nagyapám kb 7-8 éves koromban meglátogatta egy svájci haverját és onnan hozott nekünk. Itthon még nem is hallottunk róla). Télen görkorizás? Bátrak vagytok
Nem, nem fogok előbb szülni
Legalábbis ezt mondogatom magamnak lelkesen. MEg egyre jobban félek a dologtól, szóval lelkileg inkább odáznám a dolgot. Bár ahogy appa meg egyre idegesebb lesz, lehet, h miatta jobb lenne nem végigvinni. De én elég "nyugis" életmódot folytatok, ha tehetem feltett lábakkal, körbepárnázva olvasok, gépezek. A vérnyomásom meg világ életemben alacsony volt, csak most még meg is ilyedtem, ugye. De tegnap, h kis se mozdultam, valami fura okból minden oké volt
Appa a héten ha tud, itthonról dolgozik, úgysincs bent senki a cégnél, szóval vigyázz rám.
Snowball
Jó, hogy végül mégse szültél meg
igen, bírjatok ki még legalább 1 hetet, bár már most se lenne semmi gond, de jobb az úgy. Barátnőmnek 2 napon múlt, h köraszülött lett, azóta is azzal idegesíti a védőnője
Szerintem amit a csípődnél érzel, az a természetes csípőtágulás és nem a méhszájtágulás. Nagyon profi vagyok
ezt is a múltheti kórházos továbbképzésen hallottam. Vmi hormon - felírtam vhová melyik, de ahhoz felé kéne állnom, h megkeressem - segít ugye az izületek lazulásában, és ezért a csípő szülés elött akár 3-4 héttel elkezd egy kicsit "szétcsúszni". Elvileg minél többet vagy függőlegesben, annál jobban, mert a baba akkor könyebben megindul lefelé. Ettől még nem fog kijönni, mert az vmi másik hormon megnövekedésével van kapcsolatban. Szóval ne izgulj, gondolj arra, hogy amelyik fájást most letudod, az nem késöbb jelentkezik a többivel együtt
KAT
Mit mondott a doki? Vagy még nem ma voltál nála? Kiváncsi vagyok, milyen szempontok alapján hozzák vagy nem hozzák előre a császárt! Én persze csak a 39. héten találkozok legközelebb a dokimmal, akkor már nem nagyon lesz hova előrébbhozni, ha mégis túl nagy lenne Szaffi feje (sztem pont határon lesz és hagy természetesen szülni, mert ő annak a híve... ).
Én meg pont fordítva vagyok, a következő 3 hét egyáltalán nem érdekel, csak lenne már a baba a kezemben! Ezért is félek egyre jobban a szüléstől, egyszerűen képtelen vagyok lelkileg ráhangolódni, "végigjátszani" a fejemben. Azt bezzeg, hogy éjszakázunk a picivel már vagy ezerszer lefuttattam és arra sokkal felkészültebbnek érzem magam. Aztán lehet, h azt se fogom bírni
Anyáméktól kaptam karácsonyra egy olyan ücsörgős nagylabdát. Benne van a használatiba, hogy bármilyen pumpával fel lehet fújni. Mi próbáltuk két féle biciklipumpával, a babakocsi kerékpumpájával, majd elmentünk a benzinkútba az autós pumpához... Ma felhozza a nővérem a gumimatrac pumpájukat. Ha az se megy, elviszem a Hervis-be (ott vették) h b*meg fújjátok már fel nekünk, he! És tuti ebben a stílusban, mert ez milyen már?! Akinek van ilyen, a tietekben van szelep? Mert ugye az összes eddig próbált pumpa csak akkor működne, ha lenne egy szelep is rajta, de ezen csak luk van, meg hozzá néhány kis műanyag csövecske menettel, meg a dugó(k), mert van tartalék.