Sziasztok!
Csupa jó hírem van! Méhszáj zárt, méhnyak pedig változatlanul 2cm-s, úgyhogy doki bácsi meg én is megnyugodtunk és mehetek nyaralni! Hú, de várom már! Jövő szombaton indulunk Gyulára! 3 hét múlva kell visszamennem a dokimhoz, azt mondta, látni akar, mielőtt elmegy nyaralni, akkor lesz uh. is! És ajánlott szülésznőt, sőt fel is hívta, hogy megbeszélje vele, vállalna -e engem? Tök jól esett, hogy még ezt is elintézte, a szülésznő igent mondott, holnap hívom!
Bejci!
Irígyellek a manöken lábaidért, én most már nagyon durván vizesedem, még most a hűvös időben is kiszúrta a doki, hogy kezem-lábam nagyon vizes, rögtön vérnyomást mért, gondolom a toxémia miatt, de a vérnyomásom még éppen jó, bár máskor alacsony szokott lenni, most meg a felső határon van, kérte, hogy időnként méregessem itthon, de tudom, hogy ma csak idegesebb voltam a kelleténél, persze azért odafigyelek nagyon! Az jutott eszembe, ha nem innám a csalánteát, nem szedném a Bilace-t, akkor valószínűleg leginkább egy vizzel csurig töltött lufira emlékeztetnék! Pedig rengeteget pisilek, tényleg!
Ági!
Olyan jó volt olvasni az élménybeszámolódat! Igazi kikapcsolódás,feltöltődés lehetett!
a.m!
Ha nem baj, mosásba én is belekotyognék! Nálunk a legjobban a Gabi mosópor és öblítő vált be, igazi babaillata van, hypoallergén kifejezetten csecsemő-és gyerekruhákhoz gyártották, 1kg-os kiszerelésben kapható a mosópor, az öblítő pedig a szokásos 1 l-es, és nem horrorisztikus az ára sem! Auchan-ban, dm-ben biztosan be tudod szerezni! Én sokfélét próbáltam már, de minden szempontból ez volt a legjobb, hozzáteszem, hogy az én gyerekeim bőre hyperérzékeny! Fontos, hogy az első 2-3 hónapban nem való a pici bőrének a legszuperebb öblítő sem, mert ugye azt a mosógép már nem öblíti ki, hanem bennemarad a ruhában, következésképp, ha higított formában is, de közvetlenül érintkezik a baba bőrével márpedig, ha egyszer testápolásra is illat- és szinezékmentes gyógyszertári kütyüket ajálanak a fiatal csecsemőknek, akkor jobb, ha az öblítő sem érintkezik a bőrükkel! Ha lágyítani akarod a ruhákat, akkor tegyél a mosógép öblítőrekeszébe 1-2 kanál ecetet, az fertőtlenít, élénkíti a színeket, lágyítja az anyagot és száradás után nem fogsz ecetszagot érezni rajta!
Holka!
Na, de jó, hogy Te is előkerültél! Nagyon alapos kórház lehet a tiétek, hogy így odafigyelnek a cukorra! Tényleg, lehet tudni, hogy Te milyen szakorvos vagy? Persze, csak ha publikus!
Nyaralás pedig szerintem is nagyon fontos és jó dolog, mindenkinek szüksége van arra, hogy fellélegezzen, kikapcsolódjon, kikerüljön a mókuskerékből! Én is simán feltöltődöm még 3 gyerkőc mellett is, ha nyaralunk, egyszerűen azért, mert máshol és más dolgokat csinálunk és minden időnket együtt töltjük, végre tudunk nekik eleget mesélni (bár ez szinte lehetetlen, mind3 könyvmoly, órákon kersztül hallgatnák a meséket
), sokat társasozni és, ami a kedvencük, az erdőben sétálni, meg bármit, ami az eszünkbe jut! Ez a szép az egészben, hogy nem vagyunk időhöz kötve olyankor!
Márti