Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olvasgatlak ám Titeket, de én is nyűgös hangulatban vagyok, én sem akarok Nektek nyavajogni. Szóval Pupu, tudom mit érzel! :roll:
Pedig tényleg vagytok ám jópáran előttünk! Dincuska, Robcsi, Edit Nektek kéne következni..., de olyan nehéz a várakozás. Nálam sincs se fájás, semmi előjel. :(

Mandala, Veled leszünk holnap reggel!

Bebi, nagyon gratulálok!

Mona, gyönyörű a kisfiad!!!!!

Jucu, szörnyű olvasni a sebbel kapcsolatos eseményeket, én is császár előtt állok, háááát, inkább nem is gondolkozom...

Purcra emlékszem, egy napra voltunk kiírva.

Sziszike, igazad van, furi, hogy mostanság nincs spontán meginduló szülés...

Kép
nap12

Sziasztok!

egy gyors helyzetjelentés, amíg anyukáméknál vagyok, mert lassan megyek haza, otthon meg most nincs net. Visszaolvasi sajnos nincs időm. :oops:
Máté végre hazajöhetett :D . A vírusfertőzésem miatt nem tudtam vele lenni, ezért féltem, hogy nem fog szopizni, de az első próbálkozásunk tökéletesre sikeredett :D . Egyből rácuppant, úgy örülök neki! Most éppen vállamra hajtott fejecskével szundikál. :)

puszi mindenkinek!!!!

miniliza

Hello!
Na mi van csajok? Sehol senki?
Csak nem elmentetek szülni? Engem meg itt hagytatok! :D
Miniliza! Örülök, hogy végre együtt lehetsz a kisfiaddal!Majd kérünk képeket!

KépKép
dudu_84

Hello!

Miniliza: Akkor nagyon ügyik vagytok, csak így tovább! Mostmár Te is élvezheted nyugodtan a babázás örömeit!:)

Dudu: Ne aggódj, engem is itthagytak!:(

Tegnap mikor a hátamon feküdtem észrevettem, hogy nyomakodik lefelé a drágám. Ma is kipróbáltam csak kb. 10 percig és egyértelműen megint nyomta magát lefelé, aztán meg görcsölt a hasam, persze nem voltak olyan komolyak, de jobb mint a semmi!:)

Kis pupu, Nap: Hát nekem sem ezek a legjobb napjaim, és ez a hülye idő meg a várakozás is kiakaszt néha!:(

Vigyázzatok magatokra!

Judit

mamiblue

Hahó, én még megvagyok! Időnként én is belestem, de láttam, hogy nagy a csend...

Miniliza!
Örülök, hogy végre rendbejöttek nálatok a dolgok és együtt lehet a kis család. :lol: Kérünk szépen képeket! Mit szól Gergő az öcsikéhez?
bee73

itt vagyok ám én is

megmérettem a vérnyomimaat

Kép
sziszike77

Sziszike: És mennyi?

j.

mamiblue

Sziasztok!

Megjöttünk. És aki azt írta, hogy energiabomba vagyok.. háát. Kifulladtam, lemerült az akksim és kész vagyok. Az auchanban azt hittem megszülök. Anyám is azt hitte. Csak vonszoltam magam, folyton pisilni kellett, ha pisiltem akkor meg nyomni kellett. :? Aztán meg alul fájtam mint állat. De a vonaton hazafelé regenerálódtam valamennyire. Az eredménye a kiruccanásnak az, hogy a nyákdugesz nézett vissza rám a wc-ből. :roll: :lol:
Vettem végre mellszívót. Ma reggel láttam a babamagazinban, hogy 11 ezerről le van akciózva 5990.- re. Na akkor azért beszaladtunk. Úgyhogy hurráá meg van minden. :D

Bebi: Naaagy gratu a kis vasgyúróhoz. :D

mandala: mennek a drukkok és várjuk a képeket. :D:D

Na megyek beájulok az ágyba, mert kivagyok. Majd holnap visszaolvasok normálisan.

Rita

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok Kismamik és Anyukák!

Bebi gratulálok a szép nagy fiadhoz!

Jucu sajnálom a sebedet, minél előbbi gyógyulást kívánok!

Edit most akkor mégsem pénteken fektet be a doki, hanem hétfőn? Mi az oka, hogy változott a program?

Mint látjátok még mindig itt vagyok! Egyelőre semmi komoly, délelőtt elég szarul votlam, szurkált az oldalam, most meg picúr rákapcsolt és nagyon helyezkedik. Keményedések vannak, és most mintha már a derekamba is sugározna, a combtövem meg görcsölget, de biztos ez is el fog múlni! Fő az optimizmus, igaz? :lol:

Mindenkinek szép estét, a nagyon sorosoknak meg szülésben gazdag estét kívánok!

Pusz Móni

Kép
szamo

na újra

szóval megmérettem a vérnyomimat egész álló nap 110/60. ez egy jó, mert a terhesség előtt is ennyi volt

mindenféle VAJÁKÓS PIRI néni tanácsot meghallgatok itt a környéken (viszonylag sok idős néni lakik erre) és a következő szülés előtti jelek lehetnek: :D:D:D

- nem találod a helyedet, nyűgös vagy stb.
- lement a hasad :D
- a szád felpüffed
- a baba szinte semmit nem mocorog
- a lábad, meg a kezed bucitúrós
- nem tudod mit egyél vagy mit ne egyél

egyenlőre ennyi

Sok minden stimmel nekem is belőle, de hát ezt csak Hanga tudhatja, azaz hogy ő mikor akar jönni. Az apja most azt mondja hogy jó lenne ha a szombatot még kibírná mert neki akkor halaszthatatlan vadász dolga van :D:D:D:D

MIndenesetre már a táskámba rendezgetem a cuccosomat, meg a tunning már megtörtént, egyedül a puncust kell majd naprakésszé tenni.

Holnap reggel megyünk a dokihoz, én már fel sem hívtam a múltkori kenetvizsgáalt eredménye miatt. Majd holnap meghallom hogy mi van, nem akarom magamat még azzal sem idegelni.

Mona: ha lesz egy csepp időd feldobod a táblázatot? bár kinyomtattam és megvan vhol, ha esetleg most nincs rá időd majd előkaparom. Nekünk is Angelcare van, és pont az előbb próbálgattam, hát tényleg para hangja van amikor bejelez! Sztem vidd vissza, ha kamu jelzéseket is ad
Akiknek már megszülettek a babák azoktól kérdezem, hogy napi szinten mennyi pelussal számoljak??? melyik a legbeváltabb pelus?
Az 56os méret mennyire jó még a babákra??

És hogy álltok a köldökzsinór csonkkal?

Kép
sziszike77

Basszus pattogó!!! PIHENJÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉL MÁR LE AZ ANYÁDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HÉTSZENTSÉGIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! majd megcsinálja az urad, ne te rámolgass már!!!

Kép
sziszike77

Sziszike... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: oké.. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

pattogó! Azt mondtam pihenni :D:D:D még mindig itt. lábakat felpocolni, apa meg a gondolataidat lesse!!!!!

vigyázz már magadra, pusz

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Ma megjártam védőnőt és a dokit is.14,5 kg-nál járok :oops: ,amúgy minden okés.Adott egy halom receptet,amit a babónak ki kell váltanom.Gábornál szerintem nem volt ennyi :shock: .
Doki "megvígasztalt",hogy szerinte túlhordás lesz,mondtam is neki,hogy "ne őrítsen már meg".NAgyon fent van még mindig.A súlyát meg 4kg körül saccolta,vagy esetleg nagyon picivel lesz csak kisebb.Hát ez van.Remélem az előbbi jóslata nem válik be.Jövőhéten én már szülni akarok :D .Bár időben vagytok még páran előttem,úgyhogy nem illilk rinyálnom :lol: .

Holnap meg megyek ctg-re.Remélem most nem ijeszt meg a kiscsaj a szívhanjával,és nem kell menni flowmetriára.
Mona,annyira tündéri a kisfiad!!!

Miniliza,jó,hogy végre együtt lehettek és,hogy a szopi is megy :)

Csajok ti hallottatok már a mirena spirálról?Most ajánlgatta a doki asszisztense.50000ft,és 5 évre ad védettséget.Hát nem tudom.Picit idegenkedek tőle,de elgondolkodtatott.Annyit mondott róla,hogy rögtön a 6 hetes kontroll után feltehető,és megbízható nagyon.Adott róla tájékoztatót is ,de még nem volt időm elolvasni

Kép
Kép
huni

Bebi
Gratulálok!

Mandala
Nagy drukk holnapra!

Mona
Dani gyönyörű :lol:

Miniliza
Az nagyon jó, hogy már együtt lehettek Mátéval és hogy megy a szopi... :lol:
Vendég

A holnapi dátum tök jó: 07.08.09. :D

mamiblue

Még én is megvagyok, csak vártam haza apát, aztán főztünk spagettit, ettünk, majd mondta, hogy pihenjek le, ő pedig elmosogatott. Én nem tudom, de annyira megvizsgált a doki, hogy alig bírok menni, annyira fáj a medencecsontom. Meg azért elég rendesen keményedek is. Vacsi közben pedig majdnem leragadtak a szemeim.

Pattogo: igaza van Sziszikének, pihenjél! Még egy energiabomba is le tud merülni!

Miniliza: örülök, hogy hazamehetett a kórházból Máté, és hogy ilyen jól sikerült a szopizás. És tényleg, kérünk majd képeket is.

Csajok: szerintem ez a nyűgösség a közelgő hidegfronttal is összefügg, lehet most vihar előtti csend van, aztán majd a következő napokban beindulnak a spontán szülések is, csak győzzük kapkodni a fejünket.

Huni: még erről a spirálról nem hallottam, de nem is szándékozom befektetni ilyen eszközbe. Ugyanis a Márk után valamikor eldöntöttük a párommal, hogy tetetek fel spirált, ami meg is történt. Igaz nem volt ilyen drága, "csak" 5.000,- forint, aranybevonatú épp nem volt a gyógyszertában, így ezüst lett. Na de a lényeg, hogy 1 hónap múlva, mikor megjött a mensim, töröltem a nunust, és ottmaradt a spirál a papírban. Aztán pont mennem is kellett a dokihoz, közöltem, hogy távozott, kérdezte, hogy hol van, mondom a táskámban. Úgyhogy az én szervezetem kilökte. Ezt csak érdekességképpen írtam le. Úgyhogy azóta a megszakított közösülés hívei vagyunk, ami be is jött, nem volt soha semmi probléma. Gyógyszert nem akartok évtizedekig szedni.

Kép
Kép
márkanyuka

Mamiblue: a holnapi dátum nekem is nagyon szimpatikus!

Amúgy jövő hét csütörtökön lesz apósom temetése, remélem addig megszülök, akkor lennék nyugodt, és a páromat is el tudnám idegeskedés nélkül engedni. Mert amilyen szerencsétlen vagyok, biztos, hogy akkor kellene szülnöm. De drukkoljatok, hogy addigra szülessen meg Ádám!

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok,
látom, mindenki bejelentkezik, aki még egyben. Hát, vagyunk még néhányan...

Bebi,
hatalmas gratula a kisfiadhoz! :)

Mirosz, Márkanyuka,
csatlakozom a kókuszosok táborához - naná, hogy nekem is muszáj volt ilyet beszereznem. De miééééééééééééért? :cry:

Robcsi,
ez a "még nincs meg?" kérdés bízvást pályázhatna a kismamáknak feltett leghülyébb kérdés megtisztelő címre. :roll: Igaz, vannak vetélytársai, hallottunk már itt is néhányat.

Mona,
édesek a képek, tedd fel őket a fényképalbumunkba is, ha lesz időd rá! :)

Bee,
nem tudom, miért, de épp a napokban jutott eszembe Zsuzsi, hogy vajon miért tűnt el, és mi lehet vele. Örülök, hogy jól vannak. :)

Franciska,
nem tudom, miért, de valahogy nekem is 15-e a célidőpont. Próbálkozzunk meg vele! :wink:

Sziszike,
ezt a bucitúróst azért elég nehezen sikerül értelmeznem, de biztos igaz... :D

Pattogó,
most már értem, miért épp ezt a nicket választottad magadnak. :D

Mandala,
hajrá holnap reggel!!! :)

italoman

Én nagyon spirál ellenes vagyok...
És tabletta ellenes is...életemben 2 tablettát vettem be... azt hittem menten meghalok... fejem fájt borzasztóan, hánytam, ájuldoztam...
Mi éveken keresztül óvszert használtunk... aztán mikor nem... :oops:
Vendég

Úgy látom többségében spirál ellenesek vagyunk.Mint írtam idegenkedem a dologtól,de azért elgondolkodtatott.Szerintem maradunk mi is a guminál.Gyógyszert én sem szeretnék már szedni.Megőrítene szerintem a tudat,hogy egy idegen dolog van bennem,meg örökké rettegnék,hogy elmozdul meg minden.

Sabine,nektek akkor fiúk véletlen gyerekek?Ha így is van,gondolom nem bánjátok :D

Mandalának megy a drukk ezerrel :D !

Kép
Kép
huni

Huni
Teljesen váratlanul jöttek...
Arra azonban nem is gondoltunk, hogy ne szülessenek meg...
Vendég

Sziasztok Csajok!!

Olvasgattalak Benneteket abban a kis szabadidőmben, ami van. Még nem tudtam képeket sem feltölteni, és nincs új vonalzóm sem :(

Márkanyuka - őszinte részvétem. :(
Miniliza - tök jó, hogy Márk hazamehetett. :) Arról nem is beszélve, hogy jól szopizik. Babszika ciciből nem eszik eleget, cumisüvegezni kell. Bár Huni írta, hogy ő hogy járt, de nincs mit tenni, különben másfél óránként etetés. Már teljesen ki vagyok.
Mona - Angelcare nekünk is többször riasztott, szerencsére tévesen. Bár mindannyiszor majdnem szívinfarktust kaptam, mégsi inkább hagytuk, ahogy van. Inkább riasszon százszor tévesen, mint egyszer ne szóljon.....
Sziszike - nekünk ma pottyant le a ködökcsont. Babszika 59 centivel született, de az 56-os cucc simán jó rá. Egyébként mi 98%-ban 62-es méretet vettünk. Pelus - nincs tapasztalat. Mi per pill a legkisebb Libero-t használjuk, 2-4 kg-ig. Babszika most még nincs 3,5 kg puccéran
:)
Bebi, Zsuzsi73, Purc, Ági - gratula!!!!!
Mandala - nagy drukk!!!
Jucu - jobbulást!!!!
Bkrisztike - nekem talán Mamiblue mondta, hogy a folyadék a lényeg......Én nem sokat iszom, viszont iszom alkoholmentes malátasört (=nektársör). Az, hogy emiatt van elég tejcsi....nem tudom, de próba - cseresznye. Ugyanilyen jó lehet a Maci kávé, abban is maláta van.

Pár napja felborult a korábbi napirend - Babszika másfél óránként eszik. Teljesen ki vagyok. Hulla vagyok, semmire nincs időm és energiám. Mire lemegy a büfi, a pelusozás, épp, hogy leteszem, már sír. Először azt hittem, hogy fáj a hasa.......aztán kiderült, hogy éhes. Ciciből nem szopik annyit, mint amennyi kaja kell neki. Most áttérünk a cumisüvegezésre, aztán ha beállt a három óránkénti kaja, próbálunk a cicire visszatérni. Legalábbis a gyerekdoki ezt tanácsolta. Azt a megoldást, hogy hagyjam másfél órát üvölteni, nem nagyon támogatom......

Na mennem kell, kaja idő van.
Pussz mindenkinek. 2in1-eseknek kitartást, hiszen már augusztus van, a babázósoknak sok boldogságot. :D
mikegirl

mikegirl, nálunk ugyanez van az evéssel, mint amit leírtál :cry:
esténként már úgy érzem magam mint egy félhalott :oops:
sziszike, nekem szülés előtti nap, reggeltől-estig mocorgott babó, emlékszem már azon paráztam, hogy valami tuti nincs rendben ott bent :lol: a szám viszont rendesen felpüffedt, legalább 2 héttel előtte.
nekünk 5-6-7 pelús kell naponta :lol: jók az 56-os rúhák, sőt legtöbbje még nagy is. :lol:
holnap dobok táblát :wink:

Kép
mona76

csajok, 6 héten belül visszakell menni a dokihoz, de minek, mit fog csinálni? Én nem bírnám ki, ha ott alúl megpiszkálna, azt hiszem nőgyógyász fóbiám lett :oops:

Kép
mona76

Hello!

Úgy látom ma se rohant senki éjjel szülni!

Mikegirl: nem én mondtam a sok folyadékot, hanem Mandala. Én a csirkemellre esküszöm, nekem attól durrantak be mindig, illetve a fehérje dús kajára (túró pld. ) Teljesen megértelek a cumisüveg ügyben...de tápszert adsz neki vagy fejsz tejcsit? Mert ha tápszerezed, akkor sajna nem lesz elég tejcsid később sem, mivel csökken a kereslet és kevesebb fog termelődni folyamatosan. :( De ha lefejed az azért jobb! Én avval nem voltam soha tisztában, hogy melyik mellből is kell szoptatni...vhogy soha nem volt jó! Úgy tudtam, hogy avval kell kezdeni, amivel abbahagytad, aztán meg áttenni a másikra, mert ugye az sem mindegy , hogy híg tejcsit eszi vagy másmilyet! De mire megszopizott az egyikből , addigra a másikból meg kifolyt egy csomó tejcsi, meg már a falat kapartam annyira feszült...szóval nem könnyű...na és persze én is úgy éreztem, hogy folyton csak eszik, eszik...én meg már kipurcanok tőle!Az ájszakákról nem is beszélve...kb 5 hóig bírtuk, aztán tápszer!:(

Mona: De, megvizsgálja mennyire húzódott össze a méhed, meg hogy mindne rendben van-e bent! Tamarával én pont nem tudtam visszamenni, de szerintem azért biztos ami biztos, érdemes elmenni, nehogy később derüljön ki, hogy baj van.

Annyira imádom hallgatni mikor szopiznak és nagyokat kortyolnak a tejcsiből...na most bőgők is, ugyhogy megyek, hátha vissza tudok még aludni!

Judit

mamiblue

Jó reggelt mindenkinek!

Jaj, a mai dátum nekem is annyira tetszik! De ha a lánykám tartani akarja magát a hagyományokhoz, akkor csak 28-án bújik ki, ami 9 napos túlhordást jelent. :( A bátyuskái ugyanis a következő napokon születtek: 09.29 kedd és 05.25 kedd. És 08.28 is kedd!

Mikegirl!
Balázzsal hasonlóan jártam én is. Az első hetekben lusti volt, nem szopott eleget egy alkalommal és hamarosan újra kérte a cicit. Fárasztó volt - 2. gyerek lévén meg pláne- de nem tartott sokáig. Pár hét elteltével már szopott annyit, hogy ne éhezzen meg 1,5-2 óra múlva újra. Ha elkezdesz cumisüvegezni, akkor viszont nehéz visszaállítani a cicire, sőt egyesek szerint lehetetlen. Ezt olyanok mondták, akik próbálkoztak vele...Nekem cumisüveggel semmilyen tapasztalatom nincs. Egyébként van elég tejcsid? Lefejt tejet adsz az üvegből v. tápszert?

Spirál...Én nagyon ellene vagyok. Nekem még sohasem volt, de ismerőseim rossz tapasztalatai miatt nem is lesz. Én régebben gyógyit szedtem, de iszonyatos migréneket okozott, úgyhogy maradt az óvszer. Aztán amikor belevágtunk a 3. baba projectbe beszereztem a Maybe Baby mini mikroszkópot, mely a nyálból határozza meg a termékeny napokat. Egy anyuka ajánlotta, aki először a fogamzóképes napok meghatározása céljából kezdte használni, azóta pedig évek óta fogigátlásra használja, sikerrel. Használata egyszerű, diszkrét és megbízható.

Ma korán meg akartam főzni, mert játszóterezést ígértem a srácoknak. De lehet, hogy az időjárás közbeszól...Nagyon borús van...
bee73

JÓ reggelt mindenkinek!

én ma egy percet nem aludtam. Újra visszajött a vakarózásom, de most vmi über-brutál szinte, már körömkefével vakarom magam.

Szinte sírok mert annyira fáradt vagyok, de ahogy vízszintesbe kerülök már vakaródzom is.

Megint pattogóval álmodtam, hogy elment szülni.

na megyek tovább vakarózni, nagyon kivagyok, sírhatnékom van már ettől

Kép
sziszike77

Sziszike, én is vakaródzom azóta is! Nekem estefelé erősödik, akkor én is véresre kaparom. :cry: Napközben inkább csak bizsergésféle van, akkor próbálom megállni, de este nem megy.

Mi is szeretnénk a férjemmel a mai dátumot! 5 éve ezen a napon volt az első randink... :wink:

Kép
nap12

Jó reggelt!

Senki nem szült meg éjjel :lol: ?

Mona,tényleg érdemes visszamenni,úgy ahogy Judit írta.Én sem tudtam visszamenni rögtön,mert nekem sajna szülés után 5héttel már meg is jött :? .Viszont még 7hét után sem húzódott vissza a méhem rendesen,és még kellett méhösszehúzó cseppeket szednem :?

Mikegirl remélem neked sikerül visszaállnod a cicizésre.Nekem nem sikerült.

NA jött a párom,megyünk ctg-re :)

Kép
Kép
huni

Miniliza!
Annyira örülök, hogy végre minden rendeződik nálatok! Sokat gondoltam rád. És le a kalappal előtted, hogy ilyen erős vagy és ilyen jól bírtad a megpróbáltatásokat! Most már biztosan minden rendben lesz! És hogy még szopizni is tudtok, az csúcs.

Huni!
Igaz, hogy az én sztorim a spirállól csaknem 30 éves, de annál durvább... anyukám nem sokkal a születésem után tetetett fel. És a szervezete valahogy annyira rosszul reagálta le, hogy idegen test van benne, hogy nem sok híján sikerült belehalnia, annyira begyulladt mindene odabent. Hossszú hetekig volt kórházban, mire helyrejött. Úgyhogy én is alapból ellenzem. És gyógyszerpárti sem nagyon vagyok...

Mona és Mikegirl!
Úgy emlékszem, nálunk is voltak sűrűbben szopizós időszakok, ilyenkor lehet, hogy növekedési ugrás van éppen: több tejcire van szüksége a babónak és azért szopizik sűrűbben, hogy az anyukát nagyobb termelésre serkentse :) Általában ez be is szokott jönni neki. Beninek is volt több ilyen időszaka. Úgyhogy kitartás!

Én is eléggé tartok a dologtól, főleg így, hogy még egy két éves 3 hónapos mini-zsarnokot is szórakoztatnom kell közben :) Nem tudom, hogyan lesz elég időm mindkettőjükre, de más is megoldja....

Mona!
A 6 hetes vizsgálat tényleg fontos. A következő baba miatt :) is fontos tudni, hogy megfelelően visszaalakult-e a méh. 5 perc és ki fogod bírni :) Mostanában úgysem kell menni. Hacsak nem hamar jön a tesó :)

Italoman!
Én is örülnék, ha a leányzó a jövő hét folyamán kegyeskedne végre kibújni. Bár nekem a 17. még jobban tetszik, akkor a férjemnek meglenne a szülinapi ajándéka :)

Robcsi!
A heget még nem is nézték...
De elég speciális helyzetben vagyok, mert az én dokim szabin van, felkértem egy másikat, hogy addig is helyettesítse. A dokim hétfőn jön vissza, akkor beszélek vele hogy nem bánnám, ha csinálna egy uh-t, a heg miatt is, az áramlást sem ártana megnézni és arra is kiváncsi lennék, hogy most mennyire taksálja a leányt.
De a sztori folytatása: ha esetleg túlhordom a babát, jövő hét utáni héten mindkét dokim szabin lesz. Most akkor keressek meg egy harmadikat? Komolyan mondom, már kész vagyok ettől. És nálunk nagyon nem mindegy, hogy kinél szül az ember....

Kép
Kép
pfranciska

Jó reggelt!

Sziszike: Én is szörnyen tudok viszketni mindenhol, a hasam, a lábam, a kezeim. És nekem is főleg este meg éjszaka jön ki, nappal valahogy nem, vagy nincs időm odafigyelni rá.

Tegnap egész nap a gyerekszobát csináltuk Apával. Szépen berendeztük, csak az ágy hiányzik. Mert szerdára igérték, hogy kész lesz (megrendeltük), erre telefonáltak, hogy pár napot csúsznak, csak szombaton lesz kész :( Pedig már annyira kész szerettünk volna lenni... Ma meg elpakolom a babaruhákat, amiből nem is tudom, hány száz darabot kaptunk... Eddig a lakás különböző pontjain sorakoztak, de tegnaptól már van 2 kisszekrényünk a ruháknak :)

Nappal egész jól vagyok, csak már fáradtan, de éjszakánként elég sokat szenvedek. Minden éjszaka fáj a hasam alul, és emiatt alig birok megmozdulni. Ha elzsibbad az egyik felem, kb. 10 perc mire átfordulok a másik oldalamra. Arról már ne is beszéljünk, ha ki kell mennem pisilni... Na az fél óra... Ja, és mostanában minden reggel úgy ébredek, hogy fáj a lábam. Mintha izomlázam lenne, vagy nem is tudom milyen érzés. Csak az segit, ha már kb. fél órája fent vagyok, sétálgatok, teszek-veszek. Akkor elmúlik a hasfájás és a lábfájás is.

Szép napot mindenkinek! :)

horvviki

Hello!

Sziszike: most nagyon együtt érzek veled, én is alig tudom nyitva tartani a szemem. Fél 4-kor keltem és azóta 1 órát tudtam csak aludni! :( Ráadásul az elöbb belerugtam véletlenül a szekrénybe!

Kiváncsi vagyok Rita jelentkezik-e vagy már a kórház felé tart!:)

Judit

mamiblue

Jó reggelt!

Jelentem még mindig egyben, de látom mások sem mentek el szülni. Olyan, de olyan jót aludtam az éjszaka, mint akit fejbevertek. Na de azért az éjszakai pisijárat nem maradhatott ki.

Az este annyira fájt minden csontom a medence környékén, hogy a hüvelykúpot alig tudtam feltenni, de ez részben annak betudható, hogy már nem érek el odáig. Mondtam apának reggel, hogy most már ez is az ő feladata lesz. Már kezd elegem lenni ebből al hülye tehetetlenségből, mint valami fogyatékos, aki nem tudja magát ellátni. Na mindegy, egyszer ennek is vége szakad, addig legalább apa is több figyelmet fordít rám!

Mandala már biztosan túl van a csaszin (bár ha az elkötést is megcsinálják, akkor nem biztos, de a baba már bizti jó kezekben van).

Mikegirl: épp tegnap gondoltam rád, hogy már régen jelentkeztél. Próbáld a szopizást, biztosan menni fog.

Leírom, hogy én kiket mentettem el a telefonomba értesítés céljából, remélem nem baj: először is Mandalát, de ő most nem aktuális, utána Italoman, Kis pupu és végül, de nem utolsó sorban egy babás anyukát is választottam, Monát. Ugye nem haragszotok, ha nem értetek egyet, akkor nyugodtan írjátok meg. De a biztonság kedvéért elviszem a kinyomtatott elérhetőségeket is magammal.

Kép
Kép
márkanyuka

Jó reggelt!!

Mamiblue: bocsi a tévedésért :oops: Egyébként nagyüzemben fejek :D Szóval anyatejcit kap a drága, csak üvegből. Meg is nőtt az étvágy, már 90g-ot eszik. Az előbb is sírt, két órája evett 80g-ot.... Kicsit lefoglaltam, mert két óránként ekkora adagok mellett nincs kaja. Azt hiszem, hogy most jött rá, hogy a játszócumi átverés..... :shock:
Most mennem kell, majd folyt köv.
mikegirl

Sziasztok!

jó reggelt.. :P :lol: Itt vagyok és egyben. Éjjel úgy aludtam mint akit fejbevágtak. Csak egyszer keltem, h Lala befészkelte magát a hólyagomba és a vesémbe. Fájt, de lusti voltam kimenni wc-re.. :oops: Vissza is aludtam és csak reggel fél 6-kor mentem el. :D
De azóta semmi. Álmos vagyok. Asszem ma pihenek csak.

mandala: már bizti kinnt a baba. :D Jajj de várom már a párját a képekkel.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Remélem azért simán ment minden. Ha valaki ír neki akkor millió pusz. .D

Na megyek, megpróbálok pihizni.

pápá

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Még gyorsan az új vonalzó...csak az előbb elbénáztam.

mikegirl

Pattogo: csatlakozom hozzád, most én is nagyon álmos vagyok, pedig egész éjjel aludtam. Hát akkor pihenjünk együtt, mert aztán ha menni kell szülni, nem lesz erőnk.

Kép
Kép
márkanyuka

Csajok: Bogesz hol van. Este 7-re ment dokihoz, azóta semmi hír. Lehet, hogy a védőnőjének igaza volt a vizsgálattal kapcsolatban.

Bogesz jelentkezz!

De lehet, hogy még alszik.

Kép
Kép
márkanyuka

Dincuska: ma még te sem jelentkeztél! De ha ctg-n vagy, akkor felmentést kaptál! De ha végeztél, akkor tessék jelentkezni!!!

Kép
Kép
márkanyuka

Jó reggelit!

Hulla vagyok és még egyben! Alig bírtam aludni annyira fájt a pocóm, és sehogy sem volt jó feküdni. De persze semmi..... :(

Gratulálok a gyönyörű gyermekekhez, Bebi "kis"fiához :o és Mona Lencsibabájához!

MANDALÁNAK NAGY DRUKK! Tud már róluk valaki valamit?

Pattogó, jó hogy nem mész ki számntani......... , mint egy traktor olyan vagy! Ha így munkálkodsz terhesség alatt, mi van amikor teljes erőbedobással csinálsz valamit? Vas Lady ???

Mekegirl, igazán szép lett a vonalzód :wink:

Tegnap este voltam a dokinál, és annyit mondott, hogy szerinte ebből hétfő előtt nem lesz szülés :? Úgy bennt van mint a cövek, de semmi jele, hogy szülni fogok, csak a fejem puffancs. Bedugta a hüvelyi UH-t, azt hittem megfeszülök és megállapította, hogy a C:2000 ! Nyákdugesz is bennt van. Ja és saccra 52-54 cm és 3000-33000 g-ra saccolja a dokesz. Mondta, hogy örüljek neki, hogy nem nagyobb! Kösz! Kiváncsi leszek, mert eddig meg mindig az volt a duma, hogy túl nagy a babó, erre most meg...... hát a fene tudja, meglátjuk ha kidugja a kis bukóját! 8)

Kép
h.bogesz

Bogesz: hétfőig még nagyon sok idő van, addig minden megtörténhet. Lehet, hogy hétfőn már a kórházban pakolod össze a cuccot és készülsz a babával hazajönni!

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka, reménykedek, hogy igazad legyen, hogy bármi megtörténhet, de most nem tehetek egyebet, mint várom a csodát :D

Meghozták a gépemet, amit szülés után szeretnék használni!!! Legmagic, biztosan láttátok már a tv-ben. Comb, fenék és alhas formáló szerkezet. Még sosem rendeltem teleshop-ból, de mivel állandóan itthon leszek a gyerkőccel, valamivel vissza kéne billenteni az alkatomat a régi kerékvágásba! Diétázni meg ilyen hülyeségeket csinálni nem akarok, mert a szoptatást fontosnak tartom, de talán tudok majd edzeni a géppel.

Egész kellemes idő van kinnt, még meleg de legalább nem süt a nap! 8)

Kép
h.bogesz

Ezt az ülő-fekvő, multifunkcionális alkalmatosságot skubizzátok meg! Mennyi mindenre használható ha besuvasztod a nappaliba... :lol: 8) :oops:

http://www.tantrachair.com/positionguide.html

Kép
h.bogesz

Sziasztok,
csak bekukkantottam ctg előtt, hátha szült valaki. :) (Mármint Mandalán kívül, aki elvileg már túlesett rajta, csak még nem tudunk semmit...)

Márkanyuka,
persze, nyugodtan mentsd el a számomat - szerintem úgyis én leszek az uccsó, aki itt rágja majd a kefét. :roll:

Bogesz,
hüvelyi UH? Biztos én vagyok tájékozatlan, és szokták ilyenkor is, de azért elég durván hangzik... :shock: De tarts ki, neked már biztosan nincs sok hátra! :wink:

italoman

h.bogesz, ez marha jó, apának nem is merném megmútatni, mert szegényt már régóta éheztetem :oops: de jól bírja :lol:

képzeljétek Dani este 10-kor aludt el, aztán 3-kor evett, és reggel 8-kor kelt :lol: azóta meg ébren van :cry:

Kép
mona76

Bee73
Maybe Baby-m nekem is van. :) Persze épp az ellenkezője miatt vettem, mint amire eztán fogom használni. Hormon gyogyi és mindenféle felhelyezendő kütyü kizárva. Viszont olvastam, hogy van egy hüvelykúp, amit aktus előtt kell felhelyezni. Annyira hatékony, mint a gyogyik, viszont nem hormon....de apa mondta, hogy neki nem szimpi. Ne kezdjen el ott semmi habozni :D

Sziszike
Már csak egy kicsit kell kibírnod.....

Huni
Mindenki azt mondja, hogy valószínűleg nem fog....nem tudom, mi lesz. A gyerekdoki szerint a legfontosabb, hogy én is és a baba is jól érezzük magunkat. Egy örökké éhes baba, egy zombi idegbeteg anyuka nem túl jó párosítás....De végülis ha a tejtermelést fenn tudom fejéssel tartani, akkor annyira nem gáz....

Franciska
A gáz csak az, hogy Babszika sokszor és keveset evett. Felét, mint amit egyébként...tehát a kétszer másfél órából jött össze annyi, mintha három óránként egyszer jól szopizott volna.....

Márkanyuka
Köszönöm, megvagyok, küzdök......

mikegirl

Bogesz
Ismerős duma......Babszikára is azt mondták, hogy elő sem akar jönni.....nem lesz ebből szülés aug 8-án sem.....szóval rá se ránts :)
Ja, és én is ezt a kondigépet néztem ki. Bár az ilyen lelkesedés nálam kampányszerű. De mindenesetre ügyi voltál, hogy már be is szerezted :) Nekem még 5 hétig tilos a sport.....akkor megyek kontrollra.

Mona
Én nem merem túl sokáig aludni hagyni......négy óra alvás után ébresztem. Hülyeség?

mikegirl

Italoman, igen, hüvelyi Uh, amivel még a terhesség első 3 hónapjában vizsgált! Én is meglepődtem, de hát már mit árthat vele??? Csak kellemetlen volt ahogy bedöfte, mivel mostanság nem vagyok ehhez hozzászokva :oops:

Nekem nagyon bejön ez az "ülőalkalmatosság", gondolom itthon nem lehet kapni, pedig még jól is mutatna a nappaliban :roll:

Hol vagytok lányok?? Mi ez a pangás?

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Megjöttem a ctg-ről.Oké minden a szívhanggal,hál' Isten most nem kellett menni flowmetriára :) .Fájások is voltak,végig 30-40 körül mozgott.

Bogesz nem rossz :lol: .Most el sem tudnom képzelni ebben a bálna állapotomban,hogy valaha én még ilyen pozíciókat képes leszek felvenni :lol: .Örülök ha megfordulok egyik oldalamról a másikra :lol: .

MAndaláról még semmi?Már olyan kíváncsi vagyok mi lehet velük!

Franciska,szerintem te voltál az utolsó csepp a pohárban :D .Végleg elvetve a spirál kérdés.Bár apa sem rajongott túlságosan az ötletért,mert ő is hallott ilyesmi "sztorit"róla.MAradunk a guminál :D

Bee,én is használtam olyan kütyüt,de az enyém PG53 névre hallgatott.Nekem az égvilágon nem mutatott soha semmit.Neki is adtam az egyik munkatárssamnak,neki bevált.

Kép
Kép
huni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?