Miniliza!
Annyira örülök, hogy végre minden rendeződik nálatok! Sokat gondoltam rád. És le a kalappal előtted, hogy ilyen erős vagy és ilyen jól bírtad a megpróbáltatásokat! Most már biztosan minden rendben lesz! És hogy még szopizni is tudtok, az csúcs.
Huni!
Igaz, hogy az én sztorim a spirállól csaknem 30 éves, de annál durvább... anyukám nem sokkal a születésem után tetetett fel. És a szervezete valahogy annyira rosszul reagálta le, hogy idegen test van benne, hogy nem sok híján sikerült belehalnia, annyira begyulladt mindene odabent. Hossszú hetekig volt kórházban, mire helyrejött. Úgyhogy én is alapból ellenzem. És gyógyszerpárti sem nagyon vagyok...
Mona és Mikegirl!
Úgy emlékszem, nálunk is voltak sűrűbben szopizós időszakok, ilyenkor lehet, hogy növekedési ugrás van éppen: több tejcire van szüksége a babónak és azért szopizik sűrűbben, hogy az anyukát nagyobb termelésre serkentse
Általában ez be is szokott jönni neki. Beninek is volt több ilyen időszaka. Úgyhogy kitartás!
Én is eléggé tartok a dologtól, főleg így, hogy még egy két éves 3 hónapos mini-zsarnokot is szórakoztatnom kell közben
Nem tudom, hogyan lesz elég időm mindkettőjükre, de más is megoldja....
Mona!
A 6 hetes vizsgálat tényleg fontos. A következő baba miatt
is fontos tudni, hogy megfelelően visszaalakult-e a méh. 5 perc és ki fogod bírni
Mostanában úgysem kell menni. Hacsak nem hamar jön a tesó
Italoman!
Én is örülnék, ha a leányzó a jövő hét folyamán kegyeskedne végre kibújni. Bár nekem a 17. még jobban tetszik, akkor a férjemnek meglenne a szülinapi ajándéka
Robcsi!
A heget még nem is nézték...
De elég speciális helyzetben vagyok, mert az én dokim szabin van, felkértem egy másikat, hogy addig is helyettesítse. A dokim hétfőn jön vissza, akkor beszélek vele hogy nem bánnám, ha csinálna egy uh-t, a heg miatt is, az áramlást sem ártana megnézni és arra is kiváncsi lennék, hogy most mennyire taksálja a leányt.
De a sztori folytatása: ha esetleg túlhordom a babát, jövő hét utáni héten mindkét dokim szabin lesz. Most akkor keressek meg egy harmadikat? Komolyan mondom, már kész vagyok ettől. És nálunk nagyon nem mindegy, hogy kinél szül az ember....