Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kata! Nem csak elcsesztem a vonalzom és most írom át újra csak még nem jött meg a mélem! Ugy hogy sorry annak akit félre vezettem!

Kép

Kép

Kép
nócika

nócika!
Hát, hogy miylen érzés mikor rúgott?? Leginkább leírhatatlan..... :lol:
Tök nyugiba ültem itt a gép előtt, mikor olyan érzésem van, hogy valaki böködi a bal oldalam....de bellüről :)

d.dodó

Csajok!
Tök furi, eddig szentül meg voltam győződve az elejétől fogva, hogy fiam lesz.... 2-3 napja azonban ez az érzés átváltott abba, hogy lány!! :shock:

d.dodó

kata fogalmam sincs, és nem is akarom beleélni magam, persze tök jó lenne, és az maga lenne a csoda, de inkább felkészülök arra hogy valami más van.
Majd meglátom a holnap reggeli tesztet.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Gabi: Hajrá!!!! KAzal drukk :!: :!: :!: :!:

Az Ajándék keresztnévhez mit szóltok???? Hát én röhögtem akkorát, hogy csak na :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa!Én anno olvastam olyat,hogy Pata :lol: Én azt mondom a gyerek egyszer fenöl persze aranyos egy kislánynak az Eperke de ha lesz egy komoly munkája lesz mondjuk orvos vagy ügyvéd de jól hangzik Dr.........Eperke :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Hát belőlem biztos kitörne a nevetés, ahányszor találkozom vele.... azt nem értem, hogy a szülők hogy hozhatják ilyenhelyzetbe a gyereküket??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Zsuzsa!Ez jó kérdés.És minket oktattak ki,hogy fiúnévben a Bendegúz tetszik :shock: Mondjuk vannak most már érdekes nevek a Bababvilágba volt téma és volt aki a Gyürük úrának valamelyik részének a cimét adta a gyereknek.Szegény gyerek már szarul kezdi az életet :roll:

Tényleg csajok nektek vannak olyan neveitek amit kislányként álmodtatok a gyereketeknek?És az lett?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok lanyok!

Hogy vagytok ma?

Dodo!
Gratula a mozgashoz.

Gabi!
+++++++++++++++++++++

Lego!
????????????????????????

En ejjel kivonultam WC-re es mikor megtoroltem, lattam a sotetben, hogy valami nem stimmel.
felkapcsoltam a villanyt es hat tiszta ver volt a wc.
Termeszetesen tokre kiakadtam magamban.

Fel ora mulva megint kimentem es mintha mi sem tortent volna azota semmi.

Szerintem a hematoma volt, ami az elejen is volt a mehszajon.
tuti megint kialakult es ejjel durrant el.

Holnap ugy is megyek kettore orvoshoz es UH-ra majd mondom es kerdezem.

Remelem minden ok, mert a baba mocorog rendesen.

Zolit tegnap megkerdeztem, hogy mit szeretne, milyen nevet, ha nem Maria. Ravagta, hogy Katalin!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Magika!

Jobbulást, remélem nincs semmi baj! :(

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Ma pihenni fogok!
Most is fekszem.

Delbe ugyan el kell mennem bevasarolni a Tescoba, amit a sielesre viszunk, de ennyi.

Na meg bedobok nemi mosast.

Ennyi.

De fozni nem kell, meg pakolni es takaritani sem.

Majd penteken osszerakom a borondot, de az is csak fel ora max.
Szerencsere holtel lesz felpanzioval.

Magi
Vendég

Magika: Vigyázz magatokra nagyon, pihenjsokat és jó utazást nektek :!: :!: :!: :!:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok lanyok!

Bevasarlas megvolt, a fele cuccot meg kimostam mar.
A cucc meg a kocsiban van, nem is cipelem be, majd este az uram.
Ugy is hideg van kint es fagyott cuccot meg nem vettem.

Zsuzska!
Vigyazok!
Csak setalgattam es ezt meg azt beraktam a bevasarlokocsiba.
Szerencsere alig voltak, igy sorba sem kellett allni.

Magi
Vendég

Hahoooo lanyok!

Merre vagytok???

Magi
Vendég

Szia Magi!
Én most értem haza melóból :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok!
Gabi!
Drukk,hogy baba legyen olyan jó lenne :D :D

Kata!
Nevek,hát arrol beszélgethetnénk.Én aztán találkozok a böliben mindenfélével az Ármándótól a Pamelán át Kieráig,Nicol szóval vegyesek az érzelmeim ezekkel a nevekkel.Ja és a Bendegúzra nem jellemző,hogy "rossz"gyerek :D :D azt tanusíthatom.

Magi!
Pihenj sokat.Holnap várjuk a helyzet jelentést!!szorítok,hogy minden rendben legyen.+++++++++++++++++++++++++

dodó!
Gratu a mozgáshoz!Nagyon jó,hogy már érzed szerencsés vagy :lol: .Első babákat szüéőknél kitolódik az 1.mozgások érzése.

Viki!
Ti hogy vagytok?Nem voltál ma valami bőszavú :wink:

Vera,Borsika,edoci,Betti merre vagytok?Remélem nem hagytam ki senkit :shock:

Kép
Kép
a.ibici

Magi!
A palástfű teát hol vetted és hogy kell inni?Milyen az íze?

Kép
Kép
a.ibici

Zsuzska!

Hat nem irigyellek a munka miatt.
En tok jol erzem magam itthon.

Mikor Zolit vartam vegig dolgoztam.
Majd elotte egy honappal mentem el tappenzre.
Azota tudom milyen jo itthon.

Magi
Vendég

Ibici!

A palastfuvet gyogynovenyboltban vettem.

Felforralsz fel liter vizet majd utana egy evokanal teafuvet teszel bele lefeded es hagyon allni 5 percet.

En cukort es citromlevet is tettem bele.

Magi
Vendég

Sziasztok lányok!

Jelentem ma reggel a teszt már negatív lett, így azt hiszem nekem ilyen sok idő kellett hogy kiürüljön. Azért majd még hétfőn csinálok még egyet,már ha addig nem jön meg, most egy ideje elkezdett fájni a hasam.

Magi vigyázz magadra nagyon.

Többiek merre vagytok?
Vera mi újság, hogy vagy?

Betti?
Móni, Legó?

Kép

gabi1

Ibica!Miújság van veletek?Olyan ritkán jössz :(

Magika!Vigyázz magadra?Dokiddal ilyenkor beszéltek mitől van?

Gabi!Ezek szerint nem esett rosszul a - teszt.Most már mi jövünk a babázásba :D Akkor még nem is tudod mekkora a ciklusod?

Képzeljétek jövö kedden Zsófi anyuméknál alszik mert évfordúlonk lesz.Megyünk moziba meg vacsizni.Márciusba meg ha jól alakul 4-5napra elmegyünk pihenni kettesben:lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok! A nevekröl : ahol én laktam ott volt egy kismama a házban ez már nem most volt ugyan mert akkor játszodott a Dallas na Ő abbol meritette hogy ha fia lesz akkor Joky lesz a neve ha lánya akkor meg Lusy! Ez is nagyon borzazto lett mert a végén fiu lett és Boby lett! Szegény gyerek!!!

Magika! Neked nagyon jo utat és jo szorakozást!! Vigyázzatok magatokra! Puszi

Kép

Kép

Kép
nócika

Megszületett Hédi :lol: :lol: :lol: :lol: 2410gram és 47cm óriási hanggal!!!

Nócika!Szegény gyerek.és mi a vezetés nevük legaább valam egyszerü mint kis,nagy,szabó?

KépKép
KépKép
KépKép
kata84

Sziasztok

Látomkata megelőzött.

Itt is Lego Óriási gratula, vigyázz a kis Hédira, és várunk majd a képekkel:)

Kata nem nem vagyok elkenődve, egyrészt mert uh szerint később volt peteérés,abból még simán lehet baba, bár a hőm szerint meg nem is volt még. Másrészt pedig ha megjön akkor majd középidőben megyek uh-ra, és akkor mehet élesben.
Csak jönne már meg legalább, utálom ezt a várakozást.
Nekünk most volt 16-án a 11. évfordulónk. Én február 8-ra foglaltattam szobát Sopronba a hotel fágusba.

Kép

gabi1

én is csak híreket hoztam volna, de Kata megelőzött!

Jó reggelt!

Lego írt!

"3:15-kor óriási hangal, 2410 g-al és 47 centivel megérkeztem. Már anyucival vagyok, aki nagyon fáradt. Hédi"

Hatalmas gratula Hédi babához, jó egészséget és sok sok tejcsit kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

a hanggal természetesen 2 db g-vel, csak én vagyok béna :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!!
Én is megkaptam az sms-t!! :lol:

Lego!
Óriási gratula Hédihez!!!!!!! Jó egészséget!

d.dodó

Lego: Én is csatlakozom az előttem szólókhoz.... Vigyázzatok magatokra!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!

megerősítem a híreket!
Beszéltünk pár szót telefonon azt mondta 2 körül mentek be és hogy gyors volt a szülés és nagyon kis életrevaló a kis Hédi baba!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok lanyok!

Csak gyorsan, mert megyek en is orvoshoz.
Meg jo hogy bekapcsoltam a gepet.

Eljen LEGO es HEDI!
Hatalmas gratula nekik!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Este majd jovok.

Magi
Vendég

magika!
Ha megjöttél az orvostól, akkor várjuk a híreket!

d.dodó

csajok!
Ma jött meg a papír a kórházból, hogy febr. 8-án reggel 9-re mehetek uh-ra :) uh képet lehet venni 40sek-ért..... egyet biztos veszek! :)

d.dodó

Vera!

Nagyon nagyon sajnálom! :( :cry: Kitartás, és hidd el, valahol rád is vár a kislányod, csak még nem jött el az ideje! :cry: :cry: :cry: Sok sok erőt kívánok Neked!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Egy pár perc vigalomnekte....gyerekek dolgozataiból egy kis szösszenet:

Gyerekdolgozatok:
"A Föld első élőlényei a kékmaszatok voltak"
"Amerikában a Sziklás-hg-ben rengeteg Gizimedve él"
"A tengerszint emelkedését dagálynak, a süllyedését apámnak nevezzük"
"Győr egyik legszebb kiállítási tárgya Szent László spermája"
"A világ legnagyobb sodrású folyója az Anakonda, melynek őserdeiben rengeteg amazonas él"
"A lelkészek a parókán laktak"
"A római katólikus egyház feje kétezer éve a cápa"
"Ady Endre szülei: Góg és MAgóg.."
"A költők csak akkor tudtak verseket írni ha homlokon csókolta őket egy mázsa"
"Arany János 1817től 1882ig született"
Caesar utolsó szavai így hangzottak: Te is fiam Brumi?"
"Maugli párducát Bagarolnak hívták"
"Mikszáth híres regénye a Nosztí fiú esete a Tóth Matyival"
"Hemingway Nobel-díjat kapott az Öreg halál és a hengerért"
"Juhász Gyula egyik legszebb szerelmes verse az Anna ökör"
"Az irányított egyenes szakasz a Hektór"
"Síkidomok a kör, a négyzet, a háromszög és a palalelógó gamma"
"Stephenson megépítette az első rakétát, amit Gőzmozdonynak nevezett el..ja nem! Fordítva!"
"A távíró feltalálása után már csak az lehetett távírász, aki megtanulta a Morzsa ábécét"
"Dugovits Titusz a hátsóját a falnak támasztotta és azon felmászott"
"II. József Mária és Terézia fia volt..."
"A trákok mai utódai az osztrákok"
"Mezopotámia a Tigris és az Elefántesz folyók között terült el"
"Egész Európa rettegett a magyarok nyulaitól"'
"1222ben II. András király adta ki az Aranybuktát"
"Caesar átlépett a Rubik Ernőn"
"Benyovszky volt Magadoszkár legnagyobb királya"
"Gararin volt az első földönkívüli"
"Az USA azért lépett be az első világháborúba, mert a Lucitania gőzösből a németek tengeralattjárót csináltak"
"A polipok lábasfejűek, de nem azért, mert lábas van a fejükön"
"Az ausztrál vadkutyák a digók"
"Az opera végén Othello ledöfte Desdemonát, aki erre énekelni kezdett"
"A medveféléknek több faja van, pl: a barnamedve, jegesmeve, grizzlymedve és Micimackó"
"A csótányok a rovarok osztályába tartoznak, azon belül a rusnya dögök családjába"
"A baromfiudvar leggyakoribb lakója a buta liba, a hülye tyúk és a mérges pulyka"

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Legó!
NAGY-NAGY GRATULA

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok lanyok!

Megjottem az orvostol.
Nem tudja miert vereztem.
Nem talalt semmit.
A lepeny sehol nem kezdett el levalni, nem lat hematomat sem.
Mehszaj zart.

Baba sulya 1570 g.
Teljesen atlagos, ugy mondta, hogy tankonyvi fekves es meretek.

Amugy meg mindig kislany.

Magi
Vendég

Magika!

Örülök, hogy nincs baj! És gratula a tankönyvi méretű, még mindig kislányodhoz! :lol: :lol: :lol:
És jó utat kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Legó!! Neked szívből gratulálok! És bő tejcsit a kis Hédinek!!! Millio puszi nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Vera!
Én nagyon sajnálom! És eggyütt érzek veled!! :( Sok puszit neked!!!

Zsuzska! Sirály a szülinapos vonalzod!! Tetszik! Naon sirály!! És amugy nagyon jok a kis idézetek!

Kép

Kép

Kép
nócika

Sziasztok!

Megerkeztunk oxfordba, csak mostanig nem volt gepem :? Azt hittem, h nem erjuk meg, h a foldon legyunk, harmadikra sikerult leszallni a szel miatt :shock: :shock: :shock: Ferjem, aki mar parszor repult, azt mondta, h ilyet meg o sem ert :shock: Most meg varjuk az arvizet :x

Kulonben nekem 35 napra megjott, miutan teljesen atlagos ciklusaim szoktak lenni 28-30 kozott :? No comment :(

Vera! :cry: :cry: :cry:

Lego!
Nagy nagy gratula! :D :D :D Te vagy az elso hosunk! :wink: 8) Jelentkezz, amikor tudsz!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Sziasztok lanyok!

Osszepakoltam, indulasra keszen vagyunk.

Holnap reggel 8-kor indulunk.
Mar nem fogok belepni.
Mindenkinek kellemes jovohetet es vigyazzatok magatokra.

Lego ha jonne akkor a nevembe is gratulaljatok neki.

Puszi mindenkinek

Magi
Vendég

Sziasztok!
Tegnap nem volt időm írni,csak Legónak nem bírtam ki,hogy ne gratuláljak Hédi babához.

Kata!
Ari vagy,hogy mindíg érdeklődsz.Igen ritkán tudok jönni,mert ugye most minden az én nyakam ba szakad.A gyerek,háztartás,meló na nem panaszkodom már csak alig 2 hét :lol: :lol:

Vera!
Nagyon sajnálom :( :( Tudom mennyire szeretted volna ezt a babát.Kitartást neked és sok erőt péntekre.Várunk vissza együtt babásodni :wink: :wink:

Magika!
Jó síelést nektek,vigyázz magatokra!!!Ne vidd tulzásba!!!Várunk vissza a képekkel.

Móni!
Ilyen volt már nekem is sajna,hogy elhúzódott a ciklusom,azóta sem volt vissza állt.biztos rendben lesz ne izgulj.Örülök,hogy megérkeztetek épségben.Ne is ijesztgess a repüléssel én is nagyon félek.Nem lehetett egyszerű :shock: :shock:

Zsuzska!
Tényleg nagyon arik az idézetek jókat somolyogtam rajta.

Gabi!
Most már tuti megfog jönni,ha nega lett a teszted!!Kitartást,ősz a miénk!!!! :wink: :wink:

Velünk a helyzet változatlan.apa hiányzik nagyon,Viki rendszerint minden nap kérdezi apa mikor jön?Számoljuk a napokat,huzzuk a naptárban stb.Hétfőn viszem hallás vizsgálatra.Nem sokára megyünk anyósékhoz majd csak holnap jövünk haza.
Kellemes hétvégét mindenkinek!!

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok!

Ibici!
Kitartast! :wink: Megertlek, en is nagyon sokat voltam egyedul meg Zsolti szuletese elott es utana egy evig :? Visszagondolva nem is tudom, hogy birtam, pont a legnehezebb idoszakok voltak amugy is... :roll: Most mar attol rettegek, h majd nyaron lesz egy honapunk magunkra :roll:
Sajnos nekem mar egyre gyakoribb ez a keses, mondjuk ez az egy hetes volt a rekord... :x Lassan nem tudom elkepzelni sem, h terhes maradok... Ugy egyeztuk, h majd aprilisban megyek el dokihoz, ha addig nem tortenik semmi, akkor lesz egy eve, h rakattantunk a temara. :?

Dodo!
orulok, h erzed mar a baba mozgasat! Ettol a pillanattol fogva szokott kezdodni a felhotlen varandossag! :wink: Tenyleg jo nagy a pocid! :o :wink:

bangham

Betti!
Jobban vagy? :?: :?: :?:

bangham

Sziasztok! Kellemes délutánt mindenkinek! Nemrég értem haza a munkából! Elég örültek háza volt! :? De azért jó volt bent, mert legalább elrendeztem bent a dolgaimat! Mi ujsi veletek?

Kép

Kép

Kép
nócika

Nóci: Szegénykém :cry: Sokat melóztál? Én olyan kimerült vagyok, mint akit fejbe vágtak.... rég nem voltam ennyire fáradt :cry: Hétvégi tervek??

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

sziasztok!
Látom tegnap nem voltatok túl aktívak.Sajna nekem a Vikim influenzás.Lázas,fáj a feje,orra mint egy rossz vízcsap.Holnap megyünk dokihoz.Addigis a tüneteit kezelem a doki sem fog többet mondani,de legalább megvizsgálja és megnyugszom.

Ki,hogy van ma????????????????

Kép
Kép
a.ibici

Sziasztok

Mi tegnap egésznap mászkáltunk. Délelőtt kádat voltunk nézni, aztán elmentünke gyütt a gyerekekkel a westendbe ott ebédeltünk, onnan mentünk nővéremhez, mert ott aludtak a gyerekek. Közben Bettit még elvittük a szemlőhegyi barlangba, mert ott volt egy osztálytársának a szülinapi partija. 4-re kellett vinni 7-ig tartott, addig mi apával elmentünk nézelődni, táskát indultam venni, aztán benéztem egy cipőboltba ahol kinéztem egy bokacsizmát, tök jól nézett ki, ráadásul akciós volt, 20ezerre volt leárazva, felpróbáltam és nagyon kényelmes volt, de pechemre egy mási eladó valamikor elcserélte a párját, és felemásan adta el valakinek, így annak nem volt párja. Rendes volt ez aldó mert átszólt a másik üzletbe hogy mennénk érte várjanak meg (azok 5-ig voltak nyitva). Loholtunkmint az állat, 5 előtt 5 perccel értünk oda, erre az orrunk előtt bezárta a nő az ajtót annak ellenére hogy félre volt rakva és megvolt beszélve, közölte hogy már lezárta a kasszát és majd vasárnap menjünk érte. Na hát én tuti nem megyek mondtam, főleg nem Szigethalomról. Felhívtam a másik üzletet és elmondtam hogy mi történt, és mondta hogy ő átkéri nekem hétfőre a csizit, úgy hogy oda hozzájuk mehetek érte. Ez legalább egy emberséges eladó, gondolkozom hogy felhívom a másik üzletet és panaszt teszek a vezetőnél.

Szóval ez történt tegnap.
Ma meg főzök lecsósszelet lesz rizzsel. Gyerekeket majd anyuék hozzák haza. Párom meg kint van a telken a szigetelést pakolja a padlásra.
Hiányoznak a gyerekek.

A görbém meg szórakozik.

http://ciklus.hu/images/diagramok/0e7c9 ... 87200_.png

Kép

gabi1

Szia Gabi!

Én tegnap vizsgáztam, aludtam, ebédeltem,este meg felszereltük a konyhába a szagelszívót :lol: :lol: :lol: Hihetetlen, hogy van :!: :!: :!: :!: De apácska megrendelte, elhozta és felfúrta....éééééééééés...tegnap este lepókhálótlanított :oops: :lol: :oops: :lol: Ma meg bundás kenyeret sütöttem reggelire, ebédre pizza lesz és almás rétes :lol: :lol: :lol: :lol: Menni akartunk sétálni, de ilyen felhős időben elment tőle a kedvem is :cry: :cry:

Ami a cipős eladót illeti.....elég szemét volt..... mibe került volna neki megvárni benneteket és még növelni a bevételüket :evil: :evil: :evil: :evil:

Ilyen az én görbém:

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/3 ... 87200_.png

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Sziasztok! Hát az én görbém elég hülyén alakul, de a pocimat azt érzem már második napja! Ezért elkaptam tegnap este apát egy fordulora! :D Ma anyoséknál ebédeltünk! Nagyon jól esett, hogy nem kellet ma föznöm :lol: Most még gyorsan elszaladunk a tescoba majd még késöbb benézek!!! Addigis puszka mindenkinek!!

Kép

Kép

Kép
nócika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?