Sziasztok Lányok!
Röviden rólam:
Tegnap reggel elkezdtem jobban vérezni. Reggeli után, kezdett fájdogálni, görcsölgetni a hasam. Még hajnalban bevettem a hormon gyógyszeremet és egy csomó MagneB6-ot, de így is erősödtek a görcsök. Tudtam, hogy nem bírom ki máig. Szülési fájások jöttek. 5 percenként 1 percesek. Dél körül már 2 percenként fájt. Indultam volna pipilni. Ahogy felálltam, éreztem, hogy valami kicsúszott belőlem. Egy fél tenyérnyi darab. El kezdtem jobban vérezni. Gyorsan hívtam anyukámat, férjemet, hogy már nem lehet várni, rohanni kell a kórházba. 2 körül be is értünk. Doki megvizsgált, hívta az altatósokat, és indultunk volna a műtőbe, de mivel már csak ügyelet volt, altatósoknak volt sürgősebb eset is, így nekem várni kellett 3/4 5-ig. 5-kor már ki is toltak a műtőből. 6-kor már vacsoráztam is, és mivel a doki már nam talált semmit a méhemben, csak törmeléket, ezért haza is engedett este 9-kor. Még az volt a szerencsém, hogy ami kipottyant délben, az bevittem nekik, mert, ha nem ezt tettem volna, hetente behívtak volna ellenőrzésre, mivel nem találták meg az elhalt babát.
Miközben rohantunk a kórházba hívtam a dokimat, nem vette fel. Kórházban jó ismerősöm a főnővér, neki szóltam, hogy segítsen elérni. Ő elérte, de azt mondta neki, hogy Pécsett van (kb. 50 perc kicsival) , és csak este 8-kor ér haza, ezért nem tud bejönni megcsinálni a műtétemet. Az ügyeletes csinálta meg. Le a kalappal előtte. Nagyon aranyos volt és kedves. Sosem láttuk még egymást, és ennek ellenére, hogy belerondítottam az ügyeletébe, megértő, és kedves volt. Hozzá fogok menni 2 hét múlva kontrollra is. A volt dokimra pedig többet rá nem nyitom az ajtót. 2 hét múlva megjön a szövettani eredmény is. Azt mondta ez a doki, hogy kb 2-3 hónap múlva már újra próbálkozhatunk a babával, és ne adjam fel, mert így jobban jártam, mintha beteg lett volna, vagy félidőn túl veszítjük el. Ezt én is tudom.
Csúnyán hangzik, de megkönnyebbültem. Ez alatt a 3 hónap alatt regenerálódok, testileg és lelkileg is, és pozitívan állok a dolgokhoz.
Nagyon köszönöm a bíztatást és a sok energiát, és hogy gondoltatok rám.
Bocsi, ha kicsit hosszú voltam.
Mindenkinek szép hétvégét!